Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Vagyunk mi is! Köszi a hiányolást és érdeklődést! Gyerekek jól vannak, és most már én is! :D

Dodó!

Tök jók a képek! Amúgy a Lidl-ben most lesznek a babás akciók itthon (halljátok csajok :wink: ) 30.-ától május 7-ig! :)

Betti!

Mi van Veletek, hogy vagytok? Ugye nincs baj, rég nem voltál! :roll:

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Magika!

MÉg Neked akartam írni, hogy szept. 1-től ingyenes lesz a Prevenar a 2 éven aluli gyerkőcöknek!2 év múlva meg kötelezővé teszik, legalábbis a TV-ben monodttak alapján! DE ha Kati 1-et már megkapott, akkor nem tudjátok megvárni ugye?

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

sziasztok!

ne haragudj viki de zűrös az életem
de jövök majd

most ki vagyok akadva a 18 heti uh csak annyit mondtak nega az afp most megkaptam és 0.58mom
az nagyon kevés
de most mit tegyek?
segítsetek igaz 14 6 napos voltam vérzés szerint és uh szerint 15+3 napos
????????????,

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok!

En is vagyok, rendszeresen olvasok, aztan... :oops: Mindig kozbejon valami :? Na, de most mar vegre nekem is van hirem, bar nem sok :roll:

Vegre sikerult elerni a midwife-hoz, de alig volt idonk csevegni, mert kellett menjek Uh-ra, amit itt dating scan-nek hivnak es normalisan a 12. het korul csinalnak. Gondoltam, h ha en most a 15. het korul megyek, megiscsak tobbet latnak, mondnak, de nem lett igy... :roll: Mindenesetre megtudtam, h minden rendben a mereteivel, h latszolag jol van es vigan lubickol meg kaptam egy kepet is, igaz nem valami tiszta :? no meg egy rakas reklamanyagot. Azt mondta a no, h o fiut lat, de ez meg egyaltalan nem biztos, mindenkeppen kerdezzek ra a kov alkalommal is, ami csak majd juni 16.-an lesz, legalabbis eddig nem sikerult korabbi idopont. (de meg probalkozok! :wink: :wink: ) Nem akarom meg beleelni magam, tovabbra is ugy csinalok, mintha semmit sem mondott volna, foleg azok utan, amit Gabi mondott. azert egy icipicit csalodott vagyok :? :oops:
segitsegeteket kerem a kov adatokhoz:
HC 106mm (ez gondolom a hossz)
FL 14mm
BPD 28
Ennel tobbet nem is irtak be :roll:

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham

Betti!
En sajnos nem ertek az afp-hez, de az fura, h ne szoltak volna, ha nem megfelelo :roll: Inkabb azt tudom, h forditva szoktak, foloslegesen ijesztegetnek...

Dodo!
meg nincs pocikepem, es nem is tudom, hogyan csinalhatnek: itt nincs nagy tukor, a ferjem meg... nem az a fajta, akit erre megkernek... Talan megis :wink:
Nagyon nagy a pocid, de olyan helyes! :wink:

Kata!
En mar nem is tudom, h hogyan van, mert eddig ugy vfolt, h szombatonkent toltom a hetet, igy most elvileg 14+3, de a vonalzom a mensi szerint szamolja... Most meg az uj Uh szerint okt 22 az idopont, ugyhogy elorejott egy kicsit... te mikorra vagy kiirva?

Magi!
mi van veletek? remelem csak a szokasos veszodes kettovel es nincs ujra baja Zolinak... :roll:

Viki!
csak ismetelni tudom magamat: gyonyoruek ezek a testverek! :) :)

Vera!
Ne idegesitsd magad mar most ezzel, sajnos ki kell varnunk az idot, amikor pontosabban meg tudjak mondani. Ha rad gondolok, akkor elszegyellem magam, h mennyire szeretnek kislanyt... Uram orul a dolognak, mert azt mondja, h igy akkor van eselye a harmadiknak is! :lol:

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham

Betti!Nyugi Zsófinak 0,74volt és nem lett baj.Ha az Uh-n nem láttak semmit akkor nincs gond!!!!!Én is múltkor zaklattam ezzel a dokit de megnyugtatott mert mondta,hogy nem lát semmit és nyugodjak meg a lelet még semmit nem jelenet mert a magas és alacsony érték sem jelent bajt az uh-n nem látni semmit akkor rendben van!!!!

Móni!Én október 14-re vagyok kiírva :lol: Engem megörítenek azók a dokik akik tippelnek az enyém azt mondta nem mond semmit amig nem biztos pont azért,hogy ne éljem bele magam pedig mutatta a popiját.Még simán lehet Zsófitók!!!!Sőt te megmontad nekünk Zsolti(de inkább Beni) nektek Zsófi :wink: :wink: És a terheségek bejöttek :lol:

Viki!Jók az új vonalzó képek :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Betti!

Dehogy haragszom, azért is hiányoltalak, mert gondoltam, hogy van valami .... Afp-ről annyit, hogy Petivel 0,66 volt a 15. héten, és senki, de senki nem szólt, hogy ez baj lenne, (így nem is aggódtam) és akkor még nem olvasgattam ilyen bőszen, szóval ha az uh .-on minden rendben van, akkor ne aggódj. Az afp nagyon bizonytalan és becsapós érték, pláne, ha nem is akkor veszik le, amikor kell.Én úgy tudom, hogy betöltött 16. héten kell, nekem most Esztivel 16+2 nél vették le, de Petinél erre még nem figyeltek. :? olvasok tovább.....

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Móni!

Én ugye fiút jósoltam Neked, de drukkolok, hogy kislány legyen, ha azt szeretnél! :oops: :wink: Azért az jó, hogy az uh-n minden rendben volt! :D

Kata!

Köszi! :)
Neked is fiút jósoltam, és akkor drukkoljak is a kisfiúnak, ugye? :wink:

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Viki!Aranyos vagy de nekem annyira mindegy csak egészséges legyen.Néha nagyon lányt szeretnék néha meg fiút :oops: De 2hét és kiderül :lol: :lol:

Én holnap megyek Afp-re!!!!Hú remélem minden rendben lesz :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok!!!

Zsuzska! Hidd el a MIki és az élet tuti kibabrál velem! Nem adnám én fel, ha nem érezném nap mint nap, hogy olyan mintha perceken belül meg akarna jönni! Ugy hogy nem is tudom milyen lesz a kircsink! Szerintem azért én fogok sokat nevetni meg mulatni, de nem utolsó sorban sírni is!!!! :wink: :? :) :lol: :o :? :P :D :oops: :roll: :wink:

Kép

Kép

Kép
nócika

Nócika!
Tökre így lesz szerintem velem is :roll: :x :shock:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!
Vagyok én is és szorgalmasan olvasgatlak is benneteket,de időm már nem mindíg akad,hogy írjak is.A héten minden nap későn értünk haza.Tegnap apa szabadnapos volt és Vikivel elvoltak a vasúttörténeti parkban.Nem azt mondom,hogy a vonatok nem voltak izgalmasak,de hagy mondjamel,hogy a hinta és a csúzda inkább érdekelte :D :D Apa olyan csalódott volt,már olyan régen készülnek,hogy mennek és mire eljutnak elvesztette a varázsát.Meg ígértem neki,hogy majd a kisfiát jobban fogja érdekelni1-2 év múlva :D :D :D Nem sokára viszem tornára úgy,hogy majd este jövök.

Ki,hogy van???

Betti!
Ne izgulj,biztos minden rendben van!!Lehet tényleg korai volt a vizsgálat.

Nócika!
Remélem piri még mindíg elkerült.Drukk++++++++++++++++

Kata!
Meg volt az AFP-n?

Gabi!
Hogy vagy?Mikor lehet tesztelni?Mi kb. egyszerre fogunk ugye?

Kép
Kép
a.ibici

Sziasztok!

Nézzétek mit tud Eszti! :) Asszem tovább nem aggódok a fejemelés miatt! :) :wink:

Kép Kép Kép Kép
és a csörgőt is meg tudja fogni, és rázza :D :D :D és beteszi a szájába is, és szopogatja :)
Kép

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Viki!

Eszti baba tündéri :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Hogy emelgeti a kis buciját :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

viki!
tuti minden oké!!! :P

de én nagyon félek szerintetek elmenjek genetikai tanácsadásra?
vagy nyugodjak meg?
mit tegyek
igaz szóltak volna ha baj lenne egy kicsi esély is lenne a bajra?

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti!

Szerintem semmi baj nincsen azonkívül, hogy az orvosod túl korán küldött el az afp vérvételre :? Mondom, Petivel én is a betöltött 16. hét előtt voltam, megnéztem, ép betöltött 15 . héten voltam. Afp 0.66 MOM lett. ennek ellenére NORMÁL érték volt a lelet alján. Ha megnyugtat, akkor menj el genetikai tanácsadásra, de ha az uh rendben volt, szerintem nincs baj. Vagy menj el egy 4d -s genetikai uh-ra, ott hátha meg tudnak nyugtatni! ordítás van, majd jövök még......................

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok! Még így utoljáras banéztem a kis kiruccanás elött! Ebben a hónapban sem került el Mikike! de még az a szerencse, hogy nem akkor hanem most azaz még tegnap jött meg szoval a munkahelyemen lettem rosszul!!!! De tul vagyok a nehezén ugyhogy jöhet itthon a takaritás mosás és a pakolás mert kéne készülödni! Puszi nektek!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok!

Viki!
Látod mondtam én,hogy neizgulj!!Minden rendben van Eszerkével!!Nagyon ügyes,szép kislány.A tengerkék nagy szemecskéje ahogy a világra csodálkozik nagyon aranyos :D :D :D

Betti!
Osztom Viki véleményét!!Próbálj megnyugodni.Gondolom,hogy nehéz,de tuti nincs semmi gond.Az tényleg jó ötlet,hogy egy 4D-s UH meg nyugtatna???

Nócika!
Sajnálom a mencsit,de legalább jól időzített :D :D :D Minden rosszban van valami jó :shock: :roll: :roll: Majd a következő hónap a tiéd lesz!!!Drukk+++++++++++++

Mentek ma valahová?Terveztek valami kiruccanást?Én ma a háztartásnak áldozom magam :lol: :lol: :lol: Holnap elmegyünk Vikivel az állatkertbe.Ma tuti,hogy tele lesz a városliget.Nem szeretem a tömeget :( :(
TESSÉK MA JÖNNI AKI TUD!!!!Edóci már olyan rég voltál,jelentkezz,ha olvasod!!

Kép
Kép
a.ibici

Szia Ibici! igen a mencsi jól időzitett!! vagy még sem??????? :wink: :cry: :?

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok!
Lányok merre jártok??Sehol senki????????????????

Kép
Kép
a.ibici

Sziasztok!
Én vagyok még, majd csak holnap megyünk anyumékhoz a Balcsira :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok

Ibici
köszi a hiányolást,kicsit el vagyok havazva mostanában,most is rohanok,de igyekszem később jönni és írni! :wink: Össze kell szednem magam egy kicsit,munkahelyi gondok,ráadásul az egyik lábujjamat is baleset érte. :oops:

edoci

Sziasztok!
Edóci!
Sajnálom a problémákat :( Reméljük mi,hamarabb megoldódik kitartást!!Lábujjaddal mi történt?

Zsuzska!
Az szupi holnap a balcsin,szép időt nektek!!

A nagy helyzet nálam az,hogy barnás,pöttyösődés jelentkezett nálam 1 héttel a mencsi előtt :( :( és nemtudom mire vélni a dolgot.Szokott lenni mencsi előtt,de csak 3nappal előtte.Kicsit korainak tartom a dolgot :( :( :( Na majd meglátjuk mi lesz belőle.

Hol vagytok lányzók????Gondolom mindenki kint a szabadban??Igazatok is van,de azért jöhetnétek 1 kicsit ide is!!! :D :D

Kép
Kép
a.ibici

Sziasztok!
Remélem, hogy jó időnk lesz, jó lenne vitorlázni egyet :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Meg tesómék is ott lesznek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Minden édesanyának kívánok Nagyon Boldog Anyák Napját!!!

Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska!
Nagyon aranyos vagy.Köszönjük szépen.Kívánom neked,hogy minnél hamarabb érezdát te is az anyai örömöket!

Mi ma megyünk kirándulni,barnásodás megszűnt,nem tudom mi volt ez 2 napig.Reggelre már semmi :D :D
Gyertek már csajok.Kicsit idiótának érzem magam a helyzet jelentéseimmel,hogy nincsrá reagálás :( :( :( :(

Kép
Kép
a.ibici

Sziasztok!!

Megjöttünk a nagy Egri kirándulásból! Húúúúú nagyon jó volt!! Föleg az esténk! Igaz, hogy meg van Mikike, de hál istennek nem tudta kedvem szegni semmiben!! Egyszoval minden jól sikerült!! Elösször is sikerült elkésnünk a reggeli találkozoról! Akkor egy baleset miatt lezárták az egész Hatvani részt az M3-as autopályán tehát kerültünk egy kicsit a sima 3-ason! Ott ismét fennakadás mert 20m-enként 3 baleset! na de megérkeztünk Egerbe! Lepakoltunk a szálláson, majd írány Szilvásvárad! Onnan fel kisvasuttal Szalajka-völgy, piknik és pont a végére jégeső! Írány be a nagy fák közé! Írány le sétálval a pisztrángos patakocska mentén!! Gyönyörű volt! Készült mindenről foto is csak nem tudom felrakni! Sajna! Utána Írány a helyi kis vidámparkba ahol jót go-card-oztunk! Kasa volt! Addigra már 1-2 kolléga igen jól érezte magát! Hi-hi-hi!!! Aztán irány Vissza a szállásra lerakni az autot és irány sétával 6-ra a Szépasszony-völgybe borkostolora a 2-es pincébe!! Na ott aztán volt minden cigány primás tánc és a feledhetetlen jókedv a sok-sok finom bortól! A szárazzal fehérrel kezdtünk majd jöttek sorba! 6 különböző félét kaptunk plussz 1 ráadást az igazi Egri Bikavért! Na az ütös volt!! Nem mondom azt, hogy nem volt könnyű a végén felmenni a 15 lépcsőfokot! De az volt az egészben a legjobb, hogy nem 40 fok volt fent! Mert akkor nem találunk vissza a szállásra! Este 10-re értünk vissza gyorsan sütöttünk finom husit grillen meg hasábot! Jollaktunk majd kezdödött a nagy zenés-táncos müsorunk! Mikor már egy páran kidöltek "nem csak a szesztő!" akkor bementünk a szállásra és hajnali 2-fél3-ig vicceket meséltünk és döltünk a röhögéstől! Majd fekvés és reggel fél 8-kor ébredtünk! Kissé még komás fejjel kv, reggeli és írány az Egri strand és termálfürdő! Ott is jót fürcsiztünk majd elmosott az eső és ugy döntöttünk akkor menjünk haza! Isaszegig kerketett az eső!! Most már itthon vagyunk és élményekkel teli kikapcsolodva kis energiával, de ujra itthon!

Bocsi, ha kicsit hosszú lettem!!!!
--------------------------------------------------------------------------------

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok!

Nócika!

Jó kis buli lehetett! :D

Ibici!

Remélem csak beágyazódás volt az a kis barnás izé! :wink:

Betti!

Hogy vagy? Mit döntöttél végül, elmész egy 4d uh-ra, vagy a genetikai tanácsadóba?

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

sziasztok!

Viki!
Legyen igazad,de a cicieim is úgy fájnak mint mencsi előtt.Alig lehet hozzá érni.Ebből szerintem mencsi lesz,de ennyivel hamarabb?ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ teljesen kiborít a múlt hónapban késett 2 napot,most behozza??Annyival hamarabb jön meg? :shock: :shock: :roll: :roll: Én ezt már nem értem :roll: :roll:

Kép
Kép
a.ibici

Ibici!

Még pár nap és kiderül, de én drukkolok, hogy ne jöjjön meg, és baba legyen a dologban! :wink: Én Petit onnan "vettem észre", hogy nem lehetett a cicimhez nyúlni :wink:

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Ibici! Megy a drukkkkkk ezerrel++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép

Kép
nócika

viki!
már voltunk 4 d uh régebben ott nem láttak semmi bajt és elfogadtam agyilag hogy ami negatív az negatív!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Boldog anyáknapját mindenkinek!!!!!!

Vagyok én is csak tesóm ballagott és folyamatosan ebédeken és vacsorákon voltunk :D

Ibica!Nagyon szorítok,hogy baba legyen a barnázás oka :wink: :wink: :wink: Dokihoz nem akkarsz elmenni?Tudom én ezzel zaklatlak de nézesd meg magad :!: :!: :!: :!:

Viki!Eszternek semmi baja!!!Lehet kicsit késöbb csinál dolgokat de nem minden gyerek egyforma.Éjszakáitok milyenek?Szopizik szépen?

Edoci!Jól vagytok?Lábújad?

Magika!El vagy veszve!!!Remélem jól vagtyok!!!!!!!

Nócika!Örülök hogy a mensi nem vette el a kedvedet a pihenéstől.Drukkolok a következö hónapra.Te használsz lh tesztet?

Zsuzsa!Voltál vérvételen meg ilyen kivizsgálásokon?

Gabi!Mikor tesztelsz?

Betti!Látod mi mondtuk nincs baj és egészséges kislány van a pocidban!!!!!!!!Dorka lesz a neve?

Én elkezdtem érezni a babát.Olyan jó elöször olyan kis pukanásokat,csikizést de van,hogy mostanában apró rugdalásokat.Olyan jó remélem tényleg őt érzem :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok

Megjöttem én is.

Totál ki vagyok, annyira fáradt vagyok. Összepakoltunk, szombaton átköltöztünk, most pakolok ezerrel, na meg takarítok. Sokat nem tudtam vigyázni magamra, lehet ez hozza meg a várva várt gyümölcsöt.

A tüszőrepi utáni 9. napon vagyok és még mindig pozitív a teszt. Holnaptól naponta csinálok tesztet, egyébként peteérés utáni 7. napon vagyok. Nagyon kiváncsi vagyok hogy kiürül a hcg vagy erősödni fog. Egyetlen tünetem van az pedig az hogy éjszaka is 3 napja ki kell mennem pisilni.

Ibici szerintem is lehet simán beágyazódás is. Drukkolok nagyon.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Ezen a héten Születés Hete program országszerte!
Debrecenben ha vannak itt debreceniek:
Csütörtökön 11 órától baba-mama jóga bemutató, beszélgetések a kismama jógáról
Bemutató és előadás lesz május 9-én és 10 én a Turmalin Életmódközpontban (Csapó u. 19) a textilpelenkázás előnyeiről, gyermekorvos válaszol a kérdésekre!
Szeretettel várunk mindenkit!!!
Részletes program: www.turmalin.hu

Marica & Levi :)
www.babamosoly.hu
marica75

Sziasztok!
Nekem is sikerült végre bejelentkezni!

Ibici!
Remélem, hogy beágyazódás .... meg a drukk ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kata!
Két hete voltam prolactin kontrollon és majd 13-án lesz a progeszteron kontroll. Aztán majd valamikor konzi.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!!

kata! Nem használok lh tesztet! Hanem ovu tesztet vettem amit többször fel tudok használni azaz ez egy ilyen mikroszkopos tesztecske! Biztos ismered! Köszi a drukkot!

Amugy mi ugy döntöttünk, hogy nem várunk szeptemberig hanem jövöhéten ugyis szabin vagyok, ezért keddre a párom is szabit vett ki és megyünk az uj doki bácsihoz! Bár azt nem tudom, hogy kedden délelöttös e a doki bácsi vagy délutános! Nagyon remélem, hogy délutános, mert a délelött semmiképp sem jó! Mert délelött vérvétel, majd polgármesteri hívatal majd 2-re oktatás 6-ig és ugy mennék dokihoz! Szoval jo sürű nap, de megéri!!! :wink:

Kép

Kép

Kép
nócika

CSAJOOOOOOOOOOK :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

NINCS TEJEM VÉGREEEEEEEEEEEEEEEE :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

EBBAN A HÓNAPBAN MÁR NEM VOLT :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Vagyok én is! :) Vissza is olvastam, azt nem mondom, hogy meg is jegyeztem bárrmit is!
Én jól vagyok, de egyre fáradékonyabban....
Ma töltöttem a 31. hetet....tehát ha végig ki is húzom, akkor is már csak 9 hét! Nagyon rohan az idő! Babaszoba majdnem teljesen készen van! Ruhácskákat kéne vasalnom, és még egy karosszéket venni a gyerekszobába, amin esténként szoptathatok!
Itt mostanában gyönyörű idő van! Remélem a nyár is ehhez mérten szép lesz (most jobb idő van, mint tavaly nyáron volt :) ).

Íme a mai képek!

Kép 31. hét

Kép 31. hét

d.dodó

Reggel telefonált az itteni egyik barátnőm (magyar) hogy tegnap megszületett a kisfia (37. hétre). Próbáltam egy-két dolgot kérdezni tőle, de mondta majd ugyis többet mesél ha hazamegy, majd skypeon beszélek vele!
Azt mondta bementek 3 pakli ruhával.... kiderült, semmit nem kellett volna bevinni! Majd csak hazahozós ruhát a gyereknek.. meg magának! Hálóinget ott adnak... eldobható bugyit adnak.. betétet adnak... a gyereknek adnak pelenkát... sőt csak pelusban van, és egy lepedőbe csavarva (ruhát nem adnak rá, de van vagy 25 fok a szobában). Kaját kap a Zsanett. Apuka mindhárom nap bent alszik (jó, neki 200 koronát kell fizetni naponta - de azért bent alhat, és kap kaját). Szóval teljesen más minden!! Bár biztos én is fogok bevinni korházi csomagot inkább magammal.... de ezek után nem fogok túl sokmindent bepakolni, inkább személyes holmikat!

d.dodó

Sziasztok!
Csak egy percre ugrottam be,hogy elújságoljam ma voltam dokinál ééééééééésssssssss KISFIAM lesz :lol: :lol: :lol: Nagyon boldog vagyok,hogy lesz egy kislányom és egy kisfiam :lol: :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

kata!
Gratulálok a kisfiuhoz!! Na, akkor te már megtörted a lányos topikot! :) De amugy megérzésem szerint nekem is fiam lesz!! Most már hamarabb ki is derül mint gondolnám..... :) Hisz már május közepe van lassan!

d.dodó

Dodo!
Nagyon nagy szép pocid van :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Hát nagyon a finisben vagy már :wink: :lol: 8)

Kata!
Hatalmas gratula a kisfiadhoz :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: Mi is ebben a kombinációban bízunk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

dodó!
gyönyörű a pocid!

Kata!
hűűűűűű de irígy vagyok!
ez olyan szuper 1 fiú 1 lány sajnos nekem ez már nem adatik meg egy anyás kisfiú!
hát ez van.

túl vagyok a 2 cukorterhelésen is itt 2 a protokol rendben van a vizeltemben viszont kicsi genny van de én nem érzek semmit!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok

Kata
Gratulálok! :lol: :lol: :lol: Köszi,már jobb a lábujjam,de még dagadt és fáj is. :?

Dodó
Nagyon szép a pocid! :D Tényleg nincs már sok hátra!

Gabi
Hogy állsz a tesztekkel?

Ibici
Beleakadt a lábujjam az ágy aljába amikor léptem és egy jó nagyot reccsent. :oops: Mi újság?Teszt?Hogy állsz?

Betti
Örülök hogy jók lettek az eredményeid! :D

Viki?
Magi?

edoci

Sziasztok!

Kata!
HÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ!!!!Nagyon gratulálok nektek.Apa büszke ugye?

dodó!
HŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰ Mekkora már a pocid,aztaaaaaaa!!Egyre nagyobb és nagyobb lesz!!

Zsuzska!
Ez most mit jelent,hogy nincs tejed?Eddig volt??

Betti!
Lehet,hogy felfáztál egy kecsit?Mit kaptál rá?

Edóci!
Nem semmi lehetett a reccsenést hallani :? :shock: Semmit nem írtál magadról!Holt tartasz a ciklusban?Még nem teszteltem,nem is fogok vasárnapig.Akkor már 1 napot fog késni.Szerintem egyébként mencsi lesz belőle sajna :( érzem,barnásodom is.Úgy,hogy már várható a drága.

Többiek merre vagytok??Nagyon elfelejtkeztek jönni!!!!!!!!!

Kép
Kép
a.ibici

Sziasztok!

Sajna nem tudtam jönni vasárnap óta :( Vasárnap este az idegsebészeti ügyeleten kötöttem ki, mert nem bírtam felkelni az ágyrl sem, meg lehajolni sem, meg még zoknit húzni, és emelni, meg úgy egyáltalán semmit csinálni nem tudtam! :( Szóval elmentünk, kiderült, hogy Lumbagóm van, doki szerint ki kell feküdni (na köszi :( ) Gyógyszert a szopi miatt nem javasolt, így marad az "idő megoldja" felállás!

Olvasni sem tudtam még, de majd igyekszem pótolni.

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Ibici! Én mindennap jövök!

Kata! Nagyon örülök, hogy kisfiad lesz! Én megmondtam!!!!! :D :D :D :D :D :D Nagyon gratulálok neked!!!

Dodo! Nagyon szépen kigömbölyödött a pocakod!!! A pocidat nézegetve olyan kislányos inkább mint kisfius! Eddig ez nálam bejött mikor valakinek mondtam! Nálatok nem mondják meg vagy csak a kis babyke nem ugy fordul, hogy láthasd??? Mindenesetre már CSAK 9 hét és a kezedben lesz a kis drágaság!!!!

Zsuzska! Örülök, hogy már nincs tejed!!!!! Hajrá gyerünk gyártani!!! :wink: :lol:

Viki! Biztos nem könnyü, de apácska biztos nagyon sokat segít neked!!!! Pihenj és ne aggodj mert nehogy elmenjen a tejcsid!!! Jobbulást neked!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok!

Köszi a gratulációkat!!Hát még fel sem fogtam,hogy lesz egy lányom és egy fiam.De annyira örültem,hogy még a bugyimat is fordítva húztam fel :oops: Zsófi is bent volt velem és olyan aranyosan nézte a babát a monitoron :D Gabi is boldog bár ő 100%-ra mondta,hogy kislány lesz és egy kicsit én is bele éltem magam :D Ja és Gabi úgy döntött ha van Zsófink a fiú is legyen Zs betüs így Zsombor lesz :lol:

Viki!Jobbulást neked!!!!!!!!!!

Dodó!Jó nagy pocid van.Már csak 9hét te jó isten :D :shock:

Edoci!Tesék sürübben jöni :lol: Máté,hogy van?

Ibica!Tényleg,hogy álsz?Teszt?Barnázás?

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Ibici!
Igen, sajnos az elmúlt két hónapban volt előtejem :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: És most nincs szerencsére :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Viki!
Jobbulást neked és lumbágódnak :roll: :shock:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?