Jaimee,
értem!
Hát a képeidet elnézve tényleg nem maradtál terhes, és valószinűleg én sem fogok, de most én is csak egyet akarok már: szülni! Na jó, azért még a keddi uh-t megvárhatja, de utána felőlem már délután is indulhatunk a kórházba...
Én is el tudom képzelni, milyen aranyos lehet Réka baba, amikor emelgeti a fejvédőt. Megzabálnivaló kiscsaj!
Én is fáradok már nagyon, a főzés nekem is már nagy gondokat okoz, pedig sosem csinálok valami komplikált kaját, de akkor is. Bár szerencsére apa egyik nap d.e. másik nap d.u. dolgozik, igy legalább minden másnap tud segiteni.
Ami a dagadást illeti, én már nagyon régóta dagadok, tele vagyok vizzel, a lábaimra alig birok ráállni, nincs olyan cipő, ami rámenne, meg az arcom is dagad, és reggelente jobban, ez igaz. Mondjuk a pocifotós képen is nagyon be van dagadva a képem, pedig ott már nem is reggel volt...
Bibi,
nagyon csini vagy! És vékony kismami, az biztos!
Én is pont ma reggel arra gondoltam, hogy végre eljött a május, mostmár tényleg itt van a babám születésének hónapja! Csak ne kellene várakozni, én útálom a várakozást, olyan jó lenne tudni, hogy még mennyi időm van, dehát semmiből sem jósolható meg napra pontosan, sajnos!
Gyabi,
nagyon szépek a rucik! Ennivalóak lesznek benne a kölykök!
És örülj neki, ha nem lesz ekkora hasad...
Egyébként nagyon csini pocid van!
Sajnálom Christ, remélem mihamarabb rendbejön!!!
Judy,
jaj, de aranyosak a gyerkőcök, nagyon jó képek!
Még szerencse, hogy Barbika nem kapta el a fiúktól ezt a betegséget! Örülök, hogy már jól vannak a fiúk!
A pocim pedig tényleg igencsak megnőtt, szép bálna lettem én is, de mostmár nem idegesit, majd meglátjuk mennyi marad, és utána meg ha már nem fog szopizni a kicsi, akkor majd kitalálok valamit, hogy lemenjen!