Új privát üzeneted érkezett!

Bende, ezen az oldalon találsz amúgy rost-diétát, elméletileg ezért is kerestem fel az oldalt, de közben ráakadtam a cikkre. :)

Üdv.

k.a.t.i.c.a

Aprooka,
Fogadd őszinte résztvétem.

Kép
Kép
dia123

Mecsi,
Nagyon szép a pólya! Annyira édes lesz, ahogyan majd fekszik benne a pici! :)
Nekem is megjött a kedvem, hogy vegyek egy ilyet!! :D

Kép
Kép
dia123

Mecsi!

Nagyon cuki a pólya. :D

Beus

Kép
félhold

Felteszem a 27 hetes pocakomat :lol:

Kép

Lassan már gurulok :lol:

pöttömpanni

Még mindig zsibbaszt a fáradtság és nem végeztem a visszaolvasással sem. Kikészít a percenként változtozó idöjárás is. ma reggel hideg volt és esett, most meg dög meleg van süt a nap, majd beborul, stb. Ilyenkor a gyerekek is nyügösebbek a szokottnál.
Ma reggel voltam Enivel az iskolaérettségi vizsgálaton. Hááát...
Mindketten nagyon csalódottak vagyunk. Ö szuperül szerepelt, lekörözte önmagát, de ez nem segít. Nagyon nem gyerekléptékü a vizsgálat és egy apróságon elhasalt, ami miatt nem kap iskolaajánlást!!! Volt egy teszt, ami egy képböl állt, amihez azonosat kellett volna a sorból kiválasztani, de ö az ellentétjét kereste ki. A jelek szerint én is megbuktam volna és sose kerültem volna még általánosba sem, mert nekem is az volt logikus. Ettöl eltekintve az egy órás különbözö teszteket szuperül végigcsinálta, de az mitsem számít.
Az oviban teljesen meg voltak rökönyödve a nevelök, hogy egy ilyen mellékes apróság döntsön a sorsáról. Mivel ö még szeptemberben nem 6 éves, az iskola nem fogja ezzel az ajánlással felvenni, annyi már biztos. Ma felhívtam a másik iskola igazgatóját, talán ott jobbak az esélyeink, mert ott 3 osztályt indítanak, kellenek a gyerekek. Majd csak május 5-e után kapunk értesítést, addig is marad a bizonytalanság.
A dokim is gyorsan lerendezett tegnap, nem volt az se egy élmény. Vannak ilyen napok, amikre az ember nem szívesen emlékszik vissza... :(

Én is feledékeny vagyok, ha felírom, elfelejtem az emlékeztetöt magammal vinni... :)
Amúgy minden rendben velem/velünk. Törpe dübörög ezerrel! :)
Ma elsässer Flammkuchen volt a menü. Ez egy édes-sós kelttészta tejföllel, sonkával és hagymával takarva kisütve a sütöben. Gyors és laktató.

Barbi
Vendég

Nagyon sajnálom Apróka!

Nekem a védőnő azt mondta a vérnyomással kapcsolatban, hogy akinek amúgy is alacsony, annak alacsonyabb lesz, akinek meg alapból magasabb, annak pedig magasabb.
Érdekes dolog, nem tudom tényleg így van-e.
Nekem mindenesetre alacsony volt és még alacsonyabb lett. Viszont a pulzusom 100-90-90 volt, amikor a háziorvosnál voltam EKG-n.
Majdnem mennem kellett kardiológiára is.

Én ma megyek dokihoz, remélem mindent rendben talál.
Úgy bevásároltam délben, hogy megfájdult a hasam. :( Lehet már nem nagyon kellene cipekedni. Ez az én hülyeségem!

Cs

Kép

Kép
csimby

pöttöm: szerintem tök klasszul nézel ki, csinos kismami vagy. :lol:

Apró: én is sajnálom a nagyidat! :cry:

bamaas: ez a tesztes dolog olyan felháborító. egy ilyen lépéssel csomó kisgyerek lelkivilágát törhetik össze egy életre, mert azt fogja gondolni magáról, hogy ő nem elég értékes és értelmes. ez akkora baromság. tudasotsítsd a gyerekben, hogy nincs vele semmi baj, és hogy nagyon okos. :!: Hú, ezen most tökre felhúztam magam.
lei

Pöttöm, tetszett a Fagus?

Mi már kétszer voltunk az elmúlt évben. Igaz, egyszer jól kifáradva, úgyhogy jót tett a paszív pihenés, egyszer meg síelni. Készülünk a gyerekekkel is, mert eddig mindig kettesben mentünk. Nekem jobb lenne most, nekik meg nyáron. Majd meglátjuk....
A nagylányom skarlátos lett. Úgy tudom, nem veszélyes ránk, de azért íratok magamnak antbiotikumot. Nem hiányzott.
eviragos

Nagyon kellemes időtöltést kívánok Nektek a hosszú hétvégére! Jó pihenést! Sziasztok!

k.a.t.i.c.a

katica: jó ez a femina. hu oldal, köszi! :P

Holnap én is szabin leszek, így öt nap lesz a pihire. Szombaton átugrunk Párkányba is, meg remélem kapok babaruhákat is végre. :lol:
Vasárnap én megyek pár előadásra a születés Hete programra. Ha valakinek van kedve jönni, az írjon SMS-t: 06-30-330-3261

Ciaó nektek És pihenjetek sokat!!
lei

Eviragos!

Nagyon szép volt a Fagus, tetszett nagyon. Majd visszamegyünk akkor is, amikor már én is élvezhetem a wellness örömeit, és kisgyerekkel is nagyon el lehet itt lenni, ahogy elnéztem a népeket :lol:
Sőt, maga Szekeres Adrienn is itt volt a családjával, hétfőn 3 cm-re voltam tőle, de csak későn kapcsoltam, hogy ki is ez a nő a gyerekeivel és a férjével. Pedig ha tudná, hogy a férjemet már az őrületbe kergetem a cd-jével :lol:

pöttömpanni

Na indulok babamozizni!

Mindenkinek jó pihit!

pöttömpanni

sziasztok
most tudtam meg az afp met mert 18 hetes uh csak annyit mondtak negatív és megnyugodtam
és 0,58
nagyon kevés és most izgulok nagyon
15 hét 3 napos voltam uh szerint mencsi szerint 14 hét 6 nap a vérvételkor
nagyon félek most

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok!

Betti szerintem ne izgulj, nekem mindenki (sajna nagyon sok orvost megjártunk) azt mondta,h az afp mérérs tök fölösleges. Nem ad normális értéket és csak ijesztegtik a kismamikat! Arról nem is beszélve,hogy a 16. héten kell levenni, valszeg ezért alacsonyabb az értéked.
Nekem magasabb lett,de én enm is foglalkozok vele,mert nem a 16. héten hanem a 17. közepén vették le.
makadu

Apróka részvétem!

Pöttöm szép pocakod van!

Mecsi nagyon édes a pólyátok! mi kapunk kókusz pólyát kölcsönbe, így nem is gondolkodtam rajta.

Vérnyomás dolog: azt olvastam az egyik kismamis újságban,h azért lesz alacsonyabb ilyenkor a vérnyomásunk,mert ugye több a vérünk és a megemelkedett vérmenniység miatt alacsonyabb. Többet nehezebben keringet a szívünk.
makadu

Hahó Csajok! :wink:
Jó lett a vércukrom!!!Nagyon örülök neki,mert féltem,hogy a 13 kiló hízás megbosszulja magát,de megúsztam... :roll:

Pöttöm!
Semmi baj nincs veled!Én nem látom,hogy gurulnál... :lol:

Mecsi!
Tényleg szép a pólya!De kiváncsi leszek,hogy meddig fogod használni! :wink:

Betti!
Az Afp miatt tényleg ne aggódj,pláne így utólag...Az uh a fontosabb és ha az nem mutatott semmit,akkor nem lehet baj. :P

binyek

Lei!

Teljesen igazat adok neked, én is baromira beidegeltem magam. Elmagyaráztam Eninek, hogy mi a baj és hogy a felnöttek elfelejtik sokszor, hogy maguk is egyszer gyerekek voltak, a gyerekeket nem gyerekmértékkel mérik, hanem elvárásaik irracionálisak, mert felnöttre vannak méretezve. Beszéltem az oviból egy másik anyukával, akinek a kisfia már 6. Neki ugyanazok voltak a problémái a teszteknél, mint Eninek és az anyuka is ugyanúgy reagált, mint én. Gyanítom, hogy alig akad olyan gyerek, amelyik csípöböl tüzelve a helyes választ adja minden kérdésre egy vadidegen embernek egy vadidegen környezetben. Nagyon megdícsértem Enit, mert önmagát is átlépte abban az órában, nagyon nyitott és kooperatív volt. Talán a másik iskolában kap még esélyt...
Nem tudom mihez kezdenék vele, ha nem mehetne suliba, mert nagyon készül rá már vagy egy éve, gyakorol, fejlödik, stb. Az oviban hülyére unná magát, ott nagycsoportos, felkészítik öket a sulira, aztán nem mehet. Galádság, nem?
Mesterien tud színezni, árnyalatokkal, pontosan, vonalon belül maradva. Összead és kivon 10 alatti számokkal, ír egy kicsit, szuperül kezeli az ollót, barkácsol, stb., mit akarnak még, ha ez mind nem elég?
Eldugulok, mert megint csak behergelem magam.

Puszi: barbi
Vendég

Pöttöm kérjük ám majd a beszámolót a mozizásról!! :) szép a pocid nem is gurulsz!

binyek:
nekem már azért megérte hogy ilyen szépségben hozom haza, nálam ez valami hagyományörzésnek indult vagy mi, mert olyan szép, meg abba gondoltam bele hogy ha apósomék jönnek az óriás kezeibe inkább a pólyával együtt adom a gyereket talán ugy nem ejti el :lol: :lol:
Holnap reggel megyek a cukros eredményemért remélem jó lesz.

jó pihit mindenkinek!

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sziasztok!

Ime a kép a babakocsinkról. Graco Mirage Travel System, 3 funkciós, bolygósitható kerekekkel, jó puha belül, lábzsákkal, jó nagy kosár alul, és sztem nagyon klassz, strapabirónak tűnő babakocsi. Remélem jól szólgál majd és a picinek is tetszeni fog! :)

Kép

Kép
Kép
dia123

Dia, szép a kocsi :-)

Aprooka, őszinte részvétem a Nagyid miatt!! :-(

Mecsi, szép a pólya...

Mindenki vigyázzon magára, és aludjatok jól!

yuyu79

Sziasztok!

Apro! Őszinte részvétem!

Én nem voltam most pár napig, nem is igazán tudtam visszaolvasni, mert kiscsajom szombat délután óta beteg, a lázát csak rövid irődre tudtuk lenyomni. Így se éjjelem, se nappalom nem volt, de gondolom ezt a kisgyerekes anyukáknak nem kell bemutatnom. Szerencsére itthon volt a párom egészen ma reggelig.

Amúgy én most tök jól vagyok, nem fáj semmim, nem vagyok fáradékony sem. Van hüvelyi folyásom, de majd 8.-án szerintem ráérek szólni miatta a dokimnak, meg akkor találkozom a szülésznőmmel is, aki egyébként egy szigetszentmiklósi csaj. A borotválással vagyok gondban, a lábam még elmegy, de a fazonom... Szerintem el kéne kezdjem gyantáztatni.

Jó éjt! Andi

KépKép
jazmin2005

Szép reggelt mindenkinek!
A feledékenységről még annyit, hogy én már 1-2 hete módszeresen felírom, hogy kinek mit szeretnék írni, miközben olvasom vissza amiket ti írtatok, aztán a cetli segítségével válaszolok :) :oops: :wink:
Eddig bejött! :)

Csimby: tetszik szép a kocsi amit vettetek :) A pulzusom nekem is magas, de ahol mi utánaolvastunk ott azt írták ez teljesen normális dolog. Általában 90 körül mozog. A vérnyomásom pedig az első 3 hónapban magas volt, ebben a háromban pedig rendszeresen kicsit alacsony.
Pöttöm: Nekem nagyon tetszik a pocakod, és mivel egy napra vagyunk kiírva, remélem megnyugtat, hogy én 2 kilót híztam ebben a hónapban, de ehhez képest hatalmasat nőtt a pocakom :) hasonló a tiédhez :) A kocsi amibe beleszerettünk a Cam Cortina X3 Bemásolom a linkjét: http://www.minimano.hu/termekeink/1/5/c ... i_575.html
Neked tuti már a császár? Mi kedden megyünk dokihoz az Erdélyi kirándulás előtt, remélem nem fújja le az egészet, és minden rendben lesz.... Ha lesz kép a pocakomról, akkor felteszem :)

Apróka: nagyon sajnálom, sok erőt neked a következő néhány naphoz!

Mecsi: gyönyörű a pólya, nagyon tetszik :)

Betti: az afp miatt szerintem sem érdemes aggódnod. Nekünk is alacsony lett, kétszer kellett ez miatt genetikai ultrahangra menni, de mivel minden rendben volt, megnézték még egyszer az értéket, és kiderült, hogy túl korán vették le, az miatt volt alacsony. Fejlettebb országokban már el is törölték ezt a vizsgálatot, mert annyira nem jelent semmi biztosat az eredmény!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok!

ÉN nem tudom mi lehet velünk, de 3 éjszaka nem alszom, mert olyan hányingerem van, hogy kifordulok az ágyból. Előszőr arra gyanakodtam, hogy ettem valami nehezet, de ez első alkalomra lehetett igaz, a többinél direkt pirítóst ettem este, de akkor is pocsék volt az éjjelem. Az az érdekes, hogy reggelre mintha elvágták volna, tehát csak éjjel. Próbáltam hívni a dokit, de még nem vette fel, szerintetek felesleges ezzel zargatni? Már előre félek az éjszakától, mert olyan pocsékul vagyok. Ez remélem nem árt a manónak, de érezni biztos érzi, mert ő is virraszt velem és mocorog. Nektek volt már hasonló?

Ritus

Kép
rituspoc

Köszönöm a diétás recept ajánlókat.
Katica, mindjárt meg is nézem ezt az oldalt.
Félhold, nem nekem kell diétáznom, hanem a párom Anyukájának és én főzök neki. :) Nehéz változatosan, mert rengeteg mindent nem ehet.:(

Ritus!
Nekem is hányingerem van éjjel. Leginkább,elalvás előtt, aztán pedig fél négykor szoktam ébredni és már nem is alszom vissza. A vízivás nem segített, legjobb az volt, mikor sétálgattam a lakásban. Én a 20. hétig hánytam, éjjel is nappal is, a legjobban pár falat hideg banán esett. Próbáld ki! Lehet, hogy már gyomorégésszerű hányingered van, mert a babó most már egyre feljebb terjeszkedik.
bende

Szia Bende!

Bocs, nem olvastam vissza, csak azt láttam, hogy diétás recepteket keresel.
Tényleg nem lehet könnyű így változatosan főzni. Könyvesboltban vagy könyvtárban érdemes lehet még körülnézni, ott szoktak mindenféle diétát leíró könyvek lenni.

Beus

Kép
félhold

Félhold!

Nagyon nehéz. Tilosak a hüvelyes zöldségek, a káposzta, a karfiol, a karalábé. Zöldfborsó, zöldbab átpaszírozva csak héj nélkül. Tilos mindenféle kifőtt, kelt...sült, mindenféle módon elkészített tészta. Són kivül más fűszer kerülendő. Zsíros húsok kizárva.....stb, stb, stb.
bende

Bende!

Még a zöldfűszerek is tilosak? Mert pl. a bors a borsikafűvel helyettesíthető.

Beus

Kép
félhold

Zöldfűszer mehet, csak szinte nincs mibe belerakni!!!
bende

Sziasztok!

Sziszka: nagyon szuper ez a kocsi, mi is nézegettük, de ennyit nem szántunk rá :(

Tegnap voltam dokinál. Tulajdonképpen minden rendben van; szívhang normális, méhszáj 3000...viszont doki szerint nagyon kicsi a hasam. Nektek meg szokta mérni a méheteket az orvos centivel? Nekem most 25 cm-t mért, és azt mondta, hogy éppencsak súrolom az alsó határt. Viszont a baba méretei normálisak, sőt valami német átlagról beszélt, hogy annak felel meg... nem értem. Remélem nem lesz ebből gond! :(

Pöttöm: Szerintem ne aggódj a pocakod miatt, nagyon kis helyes! :)

Cs

Kép

Kép
csimby

Csimby!

Nekem eddig még nem mérték a méhemet, még a védőnő se a derékkörméretemet.

Szerintem ha a baba méretei normálisak, akkor minden a legnagyobb rendben van. Ahányan vagyunk, annyi félék, az alsó határt pedig megütöd. :D

Nem értem néha ezeket a dokikat, fölöslegesen minek izgatják a kismamákat? Szerintem bele se gondolnak, hogy egy számukra mellékesnek szánt megjegyzést mennyire komolyan veszünk!
Ha nem mondta, hogy bármin is változtatnod kéne emiatt, vagy jobban odafigyelni rá, akkor biztosan nem is olyan fontos.

A lényeg, hogy ne izgulj, minden rendben lesz! :D

Beus

Kép
félhold

Sziasztok csajok!

Köszönöm mindenkinek a pocak dícséretet, hát a tegnapi UH után nem csodálom, hogy ekkora vagyok :lol:

Sziszka!

Esküszöm tegnap netezés közben a brumimaci bababolt honlapján ezt a kocsit néztem én is, és éreztem, hogy csak ez lehet a favoritod!!! Nagyon szép, "dizájnos" és tuti színekben lehet kapni. Én nem is tudnék választani :wink:

A császár nekem tuti lesz, nagyfokú rövidlátó voltam, majdnem -9D volt mindkét szememen, de két éve lézerrel megműttettem. Így én kifejezetten kértem a császárt, és a doki néni egyértelműen rábólintott.

Dia!

Neked is nagyon cuki a kocsid, annyira csajos :lol:

pöttömpanni

Csimby!

Szerintem sem kell aggódni!
Ha jól emlékszem Columbine Áginak is nagyon pici a pocakja, és mégis Lili babus nagyobb a koránál. És minden rendben van vele.

Tegnap az UH-s néni megnyugtatott, hogy látott már anyukát aki 1 kg-ot hízott és 4 kg-os volt a pici, de volt 30 kg-ot hízott anyuka 2,5 kg-os gyerekkel. Nem a hasméret és a felszedett kg-ok számítanak, hanem hogy a babus méretei korának megfelelőek legyenek. Kivéve, ha vkinek hosszabbak voltak anno a ciklusai és nem középidőben fogant a kispicur.

pöttömpanni

Na és akkor a tegnapi mozizásról... :lol:

Kispicurnak már odafelé úton magyaráztam, hogy ébresztő, mert szereplés lesz, ettem csokit is...hát tojt ő a fejünkre :lol: Szunyókált a kishercegem :lol:
Picit azért mocorgott, de mivel hátrahajló a méhem a kis álmosság bebújt a méhlepénybe. Szegény szonográfus hölgy meg küzdött rendesen, a végére a keze is beállt. Megmutatta az UH fejet, és hihetetlen nehéz, nem csodálom, ha vannak problémái a könyökizületével.

Kispasinak a lába a homlokánál volt, hihetetlen, pedig azért még lenne helye kinyújtózni...és egyik kezével fogta is a lábát...
Nagyon kis cukorfalat!!!
Még fejjel felfelé van, de a hölgy szerint lassan be fog fordulni.

És a méretei!!!

26+5 volt hivatalosan tegnap, erre a hölgy két héttel nagyobbnak mérte a koránál!
1,165 grammra tippelt a gép, és 28+4-re.
Kis tappancs 5cm és a kukija 1,14 cm :lol:
A magzatvizem is a felső határon van, szóval ezért van ilyen nagy pocóm :lol:
És sajnos a vesemedence tágulat még mindig megvan, sőt, közepes fokú lett :cry:
Ha befordul akkor talán van rá esély, hogy nem nyomja majd annyira a kislurkó...

És két képecske végezetül:

Kép Noel lába a szájánál:)

Kép És a kis pofija

pöttömpanni

Sziasztok!

Cukorterhelés..

A védőnő(m) azt mondta, hogy a kifli/zsömle, tej/kakaó variáció elavult, mert a cukorterheléses vizsgáltnak pot az a lényege, hogy egy szervezett egy meghatározott, fix mennyiségű cukorra hogyan reagál. Ezzel egységesen lehet mérni.

Mondjuk lehet, hogy nekem a gyengéd változat is magas értéket hozna ki, mert nem étkezem így és reggelre felnyomná az értéket, viszont aki mindig ezt eszi avgy ilyesmit, annak semmit nem mutat meg, de a fix glükozos szirup az azonnali hatást méri.

Továbbá fontos mérni, mert addig nincs gond a babával amíg meg nem születik, mert akkor folyamatosan kapja az adagot, ami szeinten tartja, de ha megszületik és kapja a sokkal kevesebbet tartalmazó anyatejet, akkor összeomlik a cukorháztartása és ezért szokták az első napokban cukros vizzel itatni, hogy fenntartsák az állapotot, illetve elkezdjék csökkenteni azt.

Pont a cukorbetegség (terhességi), ami észrevételenül lopódzik be életünkbe! Szerintem erre érdemes lenne odafigyelni.
Vendég

Pöttöm!

Nagyon édes a babád! :)

Beus

Kép
félhold

huh Pöttöm!
Nagyon tündéri a KisLurkó! :) És nagyon jók lettek a képek.

Köszi lányok a megnyugtatást. Meg csak 4 hét múlva kell mennem hozzá, tehát nagy gond nem lehet...
Amúgy már 7.5 kgot híztam! Csak nem hasra! :(

Cs

Kép

Kép
csimby

Pöttöm,

Nagyon édes a babuci! :D
Annyira jó látni őket, tudni, hogy minden rendben van velük.
Hát ne is mond, én is ettem múlt héten csokit, sőt kávét is ittam fél órával előtte, de szintén tojt a fejünkre :wink: Sőt, már az elején beleásított az arcunkba, és utána benyomta a szunyát. Na de nem baj, legalább láttuk a pofikáját és megtudtuk a nemét! :D
Nekem is magas volt a magzatvíz mennyiség, valami 8,0 a felső határ és nekem 8,1. De mondta a nő, hogy emiatt ne aggódjak, legfeljebb jobban megvizsgálnak a következő UH-n. Na ekkor kezdtem el aggódni....remélem nincsen semmi gond.... :?

Kép
Kép
dia123

Bende!

Ha zsírszegényen kell főznöd, akkor esetleg érdemes kipróbálnod a római tálat, abba egyáltalán nem kell zsiradék.
Kicsit lassabb, mert előre be kell áztatni a cserépedényt fedelestől (a magába szívott vizet párologtatja folyamatosan sütés közben, ezért nem szárad ki, amit készítesz), és hosszabb is szerintem a sütési idő. De van előnye is (azon túl, hogy egészségesebb, amit benne főzöl): beteszed a hozzávalókat a tálba, be a sütőbe, és amíg elkészül, már hozzá sem kell nyúlni.
http://www.mindmegette.hu/index.php?apps=cikk&cikk=17104

Beus

Kép
félhold

Köszi Félhold!

Megnéztem. A r4ecepteket is, mert nekem nem az elkészítés módja a nehéz, hanem az, hogy rettentően behatárolt az alapanyagok köre. Ezek közül a receptek közül is alig 1-2-t tudok hasznosítani.
bende

Egyszer valaki a családban isteni sóletet csinált egy ilyen tálban....Nem is értem én miért nem vettem még. Lehet, hogy beruházok egy ilyenre.
bende

Dia!

Nekem is 8,1 körül mérte a magzatvizet, de emiatt aztán végképp nem akartam már aggódni. Amúgy is csak egy pixel-el teszi odébb a hölgy a kurzort máris más értékek jönnek ki...
Lehet, hogy a babus sem ilyen nagy valójában...egy mm 100 grammokat jelenthet.
Szóval fel a fejjel és ne aggódj. Lehet a babus többet pisilt UH előtt :lol:

pöttömpanni

Bende!

Szárnyasokat és gyümölcsöt szabad ennie?
Mert pl. a római tálba beteszed a pulykaszeleteket sóval és tetszőleges zöldfűszerel, mellé kockázol kevés krumplit és almát. Aláöntesz kevés vizet/zöldséglevest. Nálunk mindig nyerő. Ezt egyébként jénaiban is szoktam készíteni.

A pulykát variálhatod más nem zsíros hússal, az almát más gyümölccsel, a zöldfűszerek cserélésével is lehet próbálkozni, hogy ne mindig ugyanolyan legyen.
Köretként a krumplit is megpróbálhatod répával vagy paszírozott zöldborsóval helyettesíteni.

A tészta a tojás vagy a liszt miatt tilos? Pl. vannak olyan tortilla receptek, amiben a liszthez csak vizet és kevés olajat kell adni, lapokban kisütöd, aztán megtöltöd pirított húscsíkokkal, és engedélyezett zöldségekkel.

Beus

Kép
félhold

Pulykát, csirkét, répát, krumplit már ezerféleképpen elkészítettem. Ez a római tálas tetszik, a,,mi,, oldalunkat pedig azzal töltöm meg amivel akarom. :)
A tésztát azért tiltotta meg a doki, meg bár a gyomorból hamar tovább jut- ezért leszünk utána gyorsan éhesek- a beleket megterheli. ( előrehaladott vastagbélrákja van, ami két hét alatt derült ki)
bende

Pöttöm,

Hát igen, remélem, hogy semmi az egész. Mondjuk tele volt az ő kis hólyagja is, tehát biztos nem pisilt UH előtt, vagy nagyon gyorsan megtelt megint! Szóval igyekszem nem aggódni emiatt, csak hát tudod milyen egy anyja!...de fura ezt leírni...én...anyja.. :D
Na és neked tudott cm-t mérni? Én csak a súlyát tudtam meg, ami 734 gr volt pénteken, viszont cm-t nem. Eléggé elvoltam varázsolva, így el is felejtettem rákérdezni és a leleten nincsen rajta. :cry:

Kép
Kép
dia123

Én a múltkori uh elött egy negyed Red Bullt ittam meg,nehogy aludjanak,hát volt is olyan digidi,hogy a szívhangot nem tudta a gép megmérni!!!! :wink: Mégse láttuk az egyik babót... :roll:

Pöttöm!
De jó,már egész ember kinézetű a bébid! :lol:

Hányinger,gyomorégés...
Lassan vége a szép életnek,csajok!Jön a 3. trimeszter,amikor megint minden baja van az embernek... :cry: Nekem is kezd a gyomorégésem visszatérni,hurrá! :roll:
A folyamatos hasbarugásokat meg már kezdem teljesen megszokni,majd hiányozni fog,ha már nem lesz,aki egész nap "rengesse"! :P

Elkezdtem olvasni a Suttogó titkait.Szerintem nagyon jó!Csak tudjam megvalósitani a kellő időben.... :wink:

binyek

Ne is mondd! Nekem bár még nincsen gyomorégésem, viszont teltségérzett az van rendesen! Ha egy ici-picivel többet eszem, akkor már úgy érzem magam, mint egy lufi ami mindjárt kipukkan! Pedig régebben azokat az adagokat, amik most gondot okoznak, szinte meg sem éreztem! Szóval ebéd után óta szenvedek, nem tudok hogy ülni, semmi sem kényelmes mert nyom/feszít a hasam!! :?
Most megyek is egy kört az irodában, mert ezt az ülést már nem bírom.... !

Kép
Kép
dia123

Sziasztok!
Szépek a fotók!
Pöttöm édes a baba :D
Dia! Szép a babakocsi.

Mi tegnap voltunk a doktorbácsinál,2 hete nézte a méhszájat azt most nem nézte.
Ebbe a rendelőjébe most voltam először...Mondta nézzük meg uh-val,bekapcsolta...nézegette...és átkapcsolt 3 aztán 4D be.Nem is gondoltam volna h látni fogom tegnap.Az ujjacskáit is megszámultuk.mindent megnézett, És 100% kis lány.
Felraknám a képet de csak papír képet kaptunk.
A méretei:

BPD: 5,9CM
FL: 4 CM
AC: 18,6 CM

581 GRAMM

Dia nekem megmérte, És a lábacskái nélkül az ülő magassága: 21 cm

Viszont ma fájdogál a hasam,Nem görcs,hanem folyamatos fájdogálás.
Nektek volt már ilyen?Ez normális?
Bocsánat ha hosszú voltam :oops:

nicike

Nicike!

Nekem szokott fájdogálni, meg szurkálni, a múltkor végig böködött egész nap, de ez csak a szallagok nyúlása. Ne aggódj! De jó nektek, nekem 18 hetesen mérték utoljára, most meg majdnem betöltött 26 vagyok és még 2 hét a 4D-ig. Rendes uh-val a dokinéni meg csak annál is később méri. Azt mondta 28-32 hét között valamikor! Nem bírom ki addig :)

Kép
rituspoc

Ritus Én se gondoltam h megnézi.Vagy gondoltam ha esetleg...Akkor is csak 2D lesz a rendelőben.Mert most a magánrendelőjébe mentem ahol még nem voltam,mindig a Sotén beszéltük meg mert nekem az közelebb volt.
Ezért még most se fogtam fel h itt a babám képe a kezembe.Váratlanul ért a 4D :D
A doktor bácsi azt mondta tiszta apukája, és tényleg...
Hihetelen szép és éles képet csinált a kis pofijáról.
Én is 18 hetes láttam utoljára,de akkor nem ehez a dokihoz jártam és én is azt hittem majd 30.hét körül ujból nézik.
De ez is gondolom orvos függő....
Remélem tényleg csak a szallagok nyúlnak,mert ha beleszúr azt tudom h természetes,csak most folyamatosan fáj,bár nem görcsöl.

nicike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?