Bea: de jo hogy jelentkeztel, mar nagyon aggodtam! Szegeny Rozi. rajar a rud mostanaban...
Na meg hat ezzel egyutt szegeny te, biztos nagyon faradt lehetsz mar... Na majd talan a 4napos unnepen otthon lesz a parod, es tudsz picit pihizni!
Hajni: Ugyes ugyes Hanga!!! ugy irigykedek mindig amikor vki irja, hogy ezt meg azt mondta a csemeteje, en ezt a korszakot uuuuuuuuuuugy varom mar, bevallom neha kicsit turelmetlen is vagyok e teren...
Nalunk meg csak a szotagok ismetlese megyk, mint ba-ba-ba, de-de-de-de, gad-gad stb.
Agi: hat nem egyszeru ez az altatos-dolog... Bercelnel az valt be, amit Hajni is irt; amikor latom, hogy almos (pl sir - szinte csak akkor sir ha almos... , hisztizik, dorzsoli a szemet) akkor TENYLEG almos, es megy alukalni. Odafekszem melle, odabujok, esetleg enekelek. Van, hogy rogton becsukja a szemet es alszik. Van, hogy megszoptatom, es ugy alszik el. De van, hogy ordit mint az allat... es nagyon sir, meg fesziti magat. Olyankor el szoktam bizonytalanodni, de mivel tudom, hogy tenyleg faradt, es csak gazabb lesz, ha nem alszik, "kitartok". Mondjuk sok ilyen "belevorosodok ugy sirok" aztan pedig 2 perc alatt "alvosba ajult" pelda van a hatam mogott, igy konnyebb sokkal kitartani. Persze o is beprobalkozik, fel akar ulni, en neha kenytelen vagyok "lefogni", persze finoman, hogy odabujok hozza, de nem engedem hogy felkeljen... es elalszik, szinte mindig par percen belul. Viszont volt olyan is, hogy 40 perc kellett hozza...
Mint pl. most vasarnap. Reggel koran keltunk, aztan nem sokat aludt delelott, csak 20 percet kb. Delutan meg elmentunk a kacsas tora, ami itt van a kozelben, ott maszkalhatott picit a fuben, jol el is faradt, de aludni nem akart amikor hazajottunk, nagyon fel volt porogve. Eleg sokat kinlodtunk vele, az a tapasztalatom, hogy ha Oliver itthon van, akkor sokkal kovetkezetlenebb vagyok, inkabb hagyom, hogy ne aludjon, hanem kihozom ha nem alszik el rogton stb. De mi is annyira faradtak voltunk mar este 6-kor, hogy mondom engem nem erdekel, tok nyugos, aludjon es kesz! Nagy nehezen elaludt, es reggel fel 7ig nyomta!! Persze reggel 4-kor fel akart kelni, de kozoltem vele hogy ki se gondolja
Kozenk vettem, megprobalt mokazni, de nem vettem a lapot, igy egy kis sirdogalas-meltatlankodas utan elaludt.
Na de a lenyeg, amit ebbol ki akartam hozni: szerintem az a celravezeto, hogy ha megprobalsz kovetkezetes lenni- Tehat ha elviszed aludni, akkor tarts ki emellett. Persze figyelj nagyon az almossag jeleire!
Hazimunka...
Sokszor en is azt erzem, hogy semmire nem jut idom... meg hogy mar megint porszivozni kell, pedig tegnap porszivoztam..
Nalunk szerencsere kb. 2 honapja nagyabol allando a napirendunk, es elegge meg vagyok vele elegedve, ugyhogy nem bannam ha egy darabig meg igy maradna!
Doo: na, hogy megszokta Viko a kis cipellojet! Dejo!!!
Jaj mennem kell, megprobalok meg jonni