Sziasztok!
nem tudtunk elmenni a talira, mert Dorottya hatalmas hisztit csapott. Délelőtt szerettem volna egy kicsit sétálni, de akkor is erőszakkal kellett felöltöztetni, de a sétát meg nagyon élvezte. Mikor mentünk haza, akkor olyan hisztériát csapott, hogy tehetetlenül figyeltem. Mindent próbáltam: kedves szavak, simogatás (nem hagyta), nem figyelt rám csak dörömbölt hatalmas erővel az ajtón és orítozott. Borzasztó volt. A szomszédok nem tudom, mit gondolnak rólunk
Aztán elegem lett és zuhany alá tettem (nem hideg), hátha magához tér. Picit alábbhagyott a hiszti, aztán újra vagy még egy félórát. Nem engedte, hogy felvegyem, felöltöztessem, meztelenül örjöngött, akkor egy pillanatomban jól megráztam, mert annyira féktelenül dühöngött, már azt hittem kiveri az üveges ajtót. Aztán végképp feladva, felhívtam az apját, hogy én nem bírom tovább, a lánya nem enged semmit, nem akar inni, nem akar enni, nem akar sétálni, nem akar felöltözni, csak üvöltözik és néha odaszalad hozzám és megharap tiszta erővel.
Szerencsére, az apja telefonon keresztül tudott rá hatni és hirtelen abbahagyta, és végre átölelt. Ezekután aludt egy órát, felkelve teljesen kicserélődött, kedves volt újra.
Ez a dackorszak? Vagy ez a szopi elvonási tünete (még reggel kap szopit, 2 hete csökkentettem a szopit)?
Szopi nélkül nem tudom napközben elaltatni arra félórára sem, így persze, hogy ingerlékenyebb.
Az is igaz, hogy Izland óta szigorúbb vagyok vele. Más kismamák ma pl. kissé kiakadtak tőlem, mert a hiszti miatt én teljesen kiakadva többször emlékeztettem a lányomat, hogy ha még egyszer így hisztizik, nem megyünk játszótérre. Nem engedtem a játszón joghurtot lejmolni másoktól, tudtam, hogy csak pár kanálnyit enne. na erre is kaptam a megvető pillantásokat, hogy brutál mami vagyok, hagyom a gyereket sóvárogni...
na szóval ezek után örültem, hogy angolra el tudtam menni.
Boribon könyvek: Boribon születésnapja, Jóéjszakát Annipanni. állítólag most októberben jelent meg a harmadik kötet.
Brum-brum Brúnó:
Brum-brum Brúnó, mókás medve
Van-e neki éppen táncos kedve?
Mind:
Kippen-koppan, dibben-dobban,
Nosza, ha legény vagy, járjad jobban!
Kislány:
Brumbrum pajtás, szépen kérem,
az óvodábálba jöjj el vélem!
Ott eljárhatsz minden táncot,
Orrodba se fűznek, meglásd, láncot!
Mackó:
Irgum-burgum, én nem bánom,
Elmegyek én, édes kis pajtásom.
Úgysem vágyom semmi másra,
csak a retyezáti, friss csárdásra.
Mikulásra, ha akarjátok összeállíthatok pár dalt, meg zenét, amit lejátszhatunk, énekelhetünk!
Dzsili: én is benne vagyok egy csajos buliban! Bowlinghoz mit szóltok ( este)?
Vagy fürdőzés Széchenyiben, egy kis masszázzsal (attól függ, pocakosoknak megengedett) ?
Most van Robbie koncert, nagyon sajnálom, hogy nem tudtam jegyet szerezni, férjem tök kedves volt és kaptam tőle most a koncert nyári felvételét cd-n!!! Szuper lehet a koncert!
Betegeknek gyógyokat!
Beja: mi van veletek??? sokat dolgozol? Bálint?
Aki szokott üvegfestékezni, kérem most mondja meg nekem az összes titkot, mert nem akarok a gyerek előtt nagyot égni
Mire figyeljek? Matricás festéket vettem, mire kenjem ????
Márti: a szombati ebédemnek olyan nagy "sikere" lett, hogy azóta is én eszegetem, elvégre én főztem
Vasárnap inkább pizzériába mentünk. Nem vagy egyedül a problémáddal!
GOrsi: de jó lesz nektek! Milyen rendes főnököd van! Férfi vagy nő? Családos? Ez azért jó érzés!
Üdv: Zsuzsiék