Új privát üzeneted érkezett!

Gergő erre a hétre elérheti a 420 grammot. Ahogy folyamatosan készül a méhen kívüli életre, érzékszervei egyre érettebbé válnak: az agy és az idegvégződések elég fejlettek ahhoz, hogy a magzat érzékelje a tapintást. Ha éneket, zenét, hangot hall, reagál rá - minél többször lépnek vele kapcsolatba a szülők, annál valószínűbb, hogy a terhesség alatt hallott hangok a születése után is megnyugtatóan hatnak rá. A 22. hétre kialakulnak a szemhéjak és a szemöldök. A nemi szervek fejlődése is folytatódik: a fiúknál a herék megkezdik a leszállást a hasüregből a herezacskó felé, míg lányoknál már kialakultak a petefészkek, a méh és a hüvely.

KépKép
benó
 
 


A láb fájdalma és dagadása elég gyakori velejárója az áldott állapotnak, de van pár trükk, amivel megpróbálhatod elkerülni az alsó végtag fáradtságát. Ha ülőmunkát végzel, egy kis sámli segítségével emeld meg a lábaidat annyira, hogy a térdek magasabban legyenek, mint a csípő. Ne járj lapos sarkú cipőben vagy papucsban, még nyáron se - ezek a lábbelik különösen erős terhelésnek teszik ki a hátat. Ez természetesen a tűsarkakra is vonatkozik. A legjobb, ha a cipőnek van egy kis sarka, és nem szorítja lábfejet és a bokát. Ha már a terhességed előtt tudomásod volt a lúdtalpadról, de nem nagyon foglalkozták a kérdéssel, most feltétlen keress fel egy ortopéd szakrendelőt, ahol masszív lúdtalpbetétet írnak fel. Minél többet nyomsz, annál nagyobb teher nehezedik az amúgy sem erős szalagokra, és a többletsúly maradandó károkat is okozhat bennük.

KépKép
benó
 
 


Roli Miskolcon dolizik.Az én szüleim ott laknak, csak nem férnénk el.Ahol eddig laktunk Miskolcon, az nagyin lakása, amit ingyen és bérmentve adott ide, viszont Gergő miatt ott nem maradhattam, mert sok a lépcső, messze a bolt, és félünk, nehogy megint bevérezzek.

Kép

Kép[/
tancsu
 
 

 
 

És Gergő születése után mi lesz? Kép

KépKép
benó
 
 


Ohh...köszike az újjabb infókat....:)

Szegény lányokat mindig nyüstölöd???????

Kép

Kép[/
tancsu
 
 


Remélem addigra sikerül venni egy kis lakást, vagy legkésőbb jövő nyáron.
A telet még valahogy kihúzom, majd sürübben nyelek...:P

Kép

Kép[/
tancsu
 
 


A lányaidnak kitartást az órádon!!!!!!

Néha azért legyél velük engedékeny is...:D:D:D

Kép

Kép[/
tancsu
 
 


Mindig kínzom őket, én ezért kapom a fizetést. :D Most fognak majd vizsgázni május 19-én, és már csak holnap jönnek iskolába. Utána már csak az elsősökkel és az érettségivel fogok foglalkozni, jegyző szoktam lenni az érettségin, és akkor itt fogok száradni az iskolában június végéig minden nap estig. Nem sajnáltatom magam, azt nagyon szeretem csinálni, jó izgi, mindig betojok, hogy mit fogok már megint elrontani. :lol: :lol: :lol:
A Flórának írom, hogy nem akartam ám beszélni a fiaival, csak vicceltem tegnap. :D
A szülés után visszaköltöztök a nagyid lakásába? Az lenne a jó, nem?

KépKép
benó
 
 


Én is remélem, hogy fogtok tudni venni egy lakást. :D :D :D :D
Valamit ki kellene találni, hogy Gergő ne érezze meg a te szorongásodat, nem? Jóga vagy valami?
Most kicsit foglalkozom a lányokkal.

KépKép
benó
 
 


Nagyi lakásásba nem akarom vinni a picit.Nagy főút mellett van, borzalmas zajos, nagy a por, egy felnőtt embernek is ártalmas, nem még egy kicsinek.Ezért remélem, hogy tudunk venni egy kis lakást addig.

Kép

Kép[/
tancsu
 
 


az a lényeg, hogy te szereted a munkádat.És s sok nyüstölés ellenére azt érzem, hogy a lányaid szeretnek téged...:D

Kép

Kép[/
tancsu
 
 


Már elértem arra a szintre, hogy nem nő a pulzusom, nem leszek ideges, csak fáj a dolog.
Sokszor ha szóbakerül, akkor mondom a páromnak, hogy beszéljünk másról, mert eleget sirtam már.

Próbálok legtöbbször a babára figyelni, nevetni, mosolyogni, vele foglalkozni.Ez megnyugtat maximálisan....:)

Babaruhákat nézegetetk a neten, elképzelem milyen szobája lesz majd később......:)

Elmegyünk a kuytival sétálni és amig a párom a nagy focipályán és a réten bohóckodik a döggel, én ülök és álmodozom, hogy majd egyszer a saját kutyánk rohangál igy körülöttünk, amig a párom a fiával éppen focizik....:D:D:D

Kép

Kép[/
tancsu
 
 


Sziasztok!

Tancsu hat neked ill. nektek sem egyszeru az eletetek!De ez olyan bunkosag.Talalok valamit a hutoben es kerdezes nelkul megzabalom. :twisted: :twisted: :twisted: Es mi az hogy a kedves sogorno pasija nem azert megy hogy segitsen!?!De enni meg aludni meg furodni az tud. :evil:
En biztos nem segitenek a "kedves" szuleimnek a parod helyeben.
Hu de merges tudok lenni az ilyen emberekre! :twisted:

Kép
Kép
eynoyin
 
 


Flora koszonom a kedvesseged.Probalok a hugomra vigyazni,ezert is jo hogy nem vagyok egyedul,mindig egymasnak ontjuk ki a szivunket! :D
Igazabol nem is az van hogy anyu nem szeret minket,csak szerintem fel attol hogy mar nem lesz fontos nekunk.Es ezert nem jol csinalunk semmit mert igy azt erzi hogy nelkule nem tudunk elni mert o az aki mindent meg tud csinalni.De pont ezzel tol el magatol minket.
En is azota erzem jol magam miota elkoltoztem otthonrol.Mar nem tudnek egy hazban elni vele.Igy jobb nekem es igy szerethetem anelkul hogy mindenbe beleszolna. :D

Kép
Kép
eynoyin
 
 


Tényleg jobb külön a szülöktől, mert igy mindenki élheti a maga kis életét....:)

Mi valamelyik nap elkértük a kocsit az anyóstól vasárnapra.Előző este megtankoltunk.Erre azt hallja lent a párom reggel, hogy a sógornő közli a párjával, hogy a te kocsid hagyjuk itt, menjünk anyámékéval, abba nem kell tankolni!!!!!!!!!!!!!!!!!

A párom azt hittem beépiti őket a ház alapjaiba...:D

Simán leléptek volna szó nélkül az általunk tankolt kocsival úgy, hogy közben a srácnak is van saját, meg mind a kettőjüknek robogó is van ...:)

Kép

Kép[/
tancsu
 
 


Évi

Szerintem anyukád abba csoportba tartozik, akinek egy életen át szüksége van arra az érzésre, hogy ő nélkülözhetetlen, pótolhatatlan és tökéletes.
Igy ha külön vagytok, próbáld meg őt meghagyni ebben a hitében, miközben ti élitek a saját kis hétköznapjaitokat....:)
A tesódra meg tényleg vigyázz, neki még támasz kell és ez te vagy számára.....:)

Kép

Kép[/
tancsu
 
 


Pl. karacsonykor reggel 6-kor kellett kelni hogy minden ki legyen takaritva a halaszle kesz legyen delre karacsonyfa beallitas,szaloncukor akasztozas,mezes suti felfuzese stb.Egyszeruen megorultem attol hogy ugy csinalt mintha 200-an jonnenek hozzank vendegsegbe holott csak 3-an voltunk.Es egyszeruen semmi nem volt jo neki.Legszivesebben elmentem volna otthonrol. :D

Na de eleg a panaszkodasbol,most mar minden ok. :wink:

Kép
Kép
eynoyin
 
 


Tudod mit Tancsu?
En beepitettem volna a tesom is meg a kocsog pasijat is! :twisted: De ugye nem vittek el a kocsit?

Kép
Kép
eynoyin
 
 


Most azzal probal terrorizalni hogy megsertodik ha nem megyek at hozza minden hetvegen. :roll: Mert en mar nem is torodok vele,mar nem erdekel stb.
Na most errol szoktatom le. :D
Az a gyanum hogy kellene neki egy pasi. :P

Kép
Kép
eynoyin
 
 


Szerintem fogj neki aktiv pasivadászatba a számára.
Vagy találj ki neki olya elfoglaltságot, ahol találkozik emberekkel, beleértve pasikkal is...:)
Valami hobbi, szakkör,tánctanulás, vagy bármi....:D
Lekötné a szabadidejét és a fölös energiáit is...:)

Kép

Kép[/
tancsu
 
 


A párom emelt hangja után nem volt merszük elvinni a kocst...:D

Kép

Kép[/
tancsu
 
 


Szia Évi! :D Hú, csajok, ti aztán....! :D Majd jövök, most költöznöm kell a teremből, másnak lesz itt órája, meg most kivételesen amúgy is van egy csomó dolgom, ez az utolsó előtti napjuk a lányaimnak az iskolában. :cry: :cry: :cry: :cry: Sok mindent kell intézni (tanároknak kép, adatok felvétele, konzultációs időpontok megbeszélése, jegylezárás stb.). Megyek is, majd jövök.

KépKép
benó
 
 


Benó

Csak ügyesen és nem rossz jegyeket adni a csajoknak....:)

Kép

Kép[/
tancsu
 
 


Azt hiszem megyek kicsit babázni...:)
Majd délután visszanézek..:)
Fél2-től torna, aztán séta haza....:)

Addig is szép napot nektek..:D

Kép

Kép[/
tancsu
 
 


Sziasztok,

háát Tancsu ez tényleg nem vidám dolog. Én nem is tudom, hogy ezt hogy lehetne jól kezelni.. Az egyetlen megoldás tényleg egy kis lakás lenne és kívánom, hogy ez mielőbb sikerüljön. Segíteni csak azzal tudunk sajnos, hogy meghallgatunk. Gyere mindig öt percel előbb mint tervezed, dühöngd ki magad velünk és utána csak a babóval foglalkozunk. Jó? :)

Kép
szilzi
 
 


De az is egy megoldás, hogy szólsz az Évinek! Majd Ő helyre tesz mindenkit! :D :D

Kép
szilzi
 
 


Zsuzska, örülök, hogy újra itt vagy. Hát ez a műszak sem igazán szimpatikus... négykor kelni... :shock: Gyere amikor csak tudsz! Mikor mész dokihoz?

Kép
szilzi
 
 


Most a kicsiket nyúzom, szia, Szilzi.

KépKép
benó
 
 


Már gondolom kivégezted a kicsiket is! :D Itt vagy még?

Kép
szilzi
 
 


Újra itt vagyok. Mindjárt megyünk a Gy.-val venni valami kaját holnap reggelire, meg feladni csekket, ugyanis nem sikerült a nyelvvizsgája, és megint jelentkeztünk. :cry: :cry: :cry: :cry: Úgyhogy az idei diplomának megint lőttek. :cry: :cry: :cry: Ez van. :? Este már nem jövök, hogy ne dumáljon.

KépKép
benó
 
 



KépKép
benó
 
 


Egy holnapi fontos program kimaradt: Szilzi leánybúcsúja! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó
 
 


Holnap sok minden lesz, nem elég a Szilzi leánybúcsúja: A Kittikének is holnap lesz a névnapja (ő a kisebbik keresztlányom), és vettünk neki egy nagyon nagy könyvet, ami igazából nem is könyv, hanem 6 db társasjáték van benne, és vannak hozzá műanyag bogárfigurák, amikkel lehet lépegetni, és az a jó benne, hogy legalább így nem hagyja el az ember a társasjátékokat, mert ugye össze vannak fűzve könyvvé. Tetszetek érteni.
Még egy ruhát vagy cipőt szeretnék neki mellé. (Tudjátok, egyet a babának, egyet az anyának. :D :D :D :D )
Holnap megyünk 5 órakor a Gy. kisebbik tesójának a barátnőjének (na, tudjátok követni?) a ballagására, oda is kell virágot venni (anyagi csőd vagyok már én is!), ilyen programok vannak.
Ja, és reggel vérvétel. Csak el ne felejtsem.
És az utolsó napjuk a lányoknak a suliban. Utána már csak gyakorolni jönnek be, meg vizsgázni persze.

KépKép
benó
 
 


Gondoltam, valami egyszerű sütit készítek nekik. :wink:
Azt az egyszerű tésztát esetleg megcsinálhatnám, amit a múltkor az Évinek javasoltam, és abba bele csokidarabok. Ez lesz, ha lesz hozzá kedvem egyáltalán. Most nem sok van. :wink: Ez nem szép dolog tőlem.
Szilzi, van még hányingered? Vagy a múltkor hánytál is?

KépKép
benó
 
 


Mennem kell. Puszi Holnap tali. :D

KépKép
benó
 
 


Köszi Benó, hogy nem felejtesz! :D :shock: :D Képzeld még várom is! :D :D Nem hánytam, de még mindig nem igazán jó a gyomrom. Lehet, hogy az ideg miatt lesz vagy sav. De annyira nem rossz most már, köszi, hogy emlékszel. Mindig meglepsz! :D :D

Kép
szilzi
 
 


Tancsu remélem hogy mihamarabb sikerül egy kis lakást venni és már nem kell a kedves anyósodékkal egy fedél alatt lenni. :wink:

Kép
Kép
eynoyin
 
 


Szilvi hova mentek holnap?Tudtatok dönteni? :D

Kép
Kép
eynoyin
 
 


Remélem hogy nagyon jól fogod érezni magad! :wink:

Kép
Kép
eynoyin
 
 


Sziasztok!!!!!!!!!!!!!!

Boccs a hiányomért, de dolgom volt!!
Hazafelé a legnagyobb kereszteződésben a zöld lámpánál megállt az autó, és se kép se hang!!! Baromi nagy égés de senki se segített eltolni! Nagy nehezen eltoltuk félre és megfenyegettem, hogy felgyújtom, megrángattuk az összes vezetéket és elindult első indításra!! Már másodszor csinált ilyent, ez az ex bosszuja mert enyém lett az autó!!!!!!!!!!!!!!!!!! A sok köcsög autós meg ott dudált hogy húzzunk félre, remélem az ő autójuk is leáll egyszer!!!!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska
 
 


Az agyam majdnem széttdurrant, én már ott akartam hagyni!

Kép
muzsuzska
 
 


Az én tesómnak is holnap lesz a ballagása,4 órakkor.Elég rosszul jött össze,mert a főnököm holnap megy az éves orvosi vizsgálatra ezért nem tudtam szabadságot kivenni hanem be kell mennem és korábban eljöhetek.Így kicsit majd rohannom kell,de olyan kedves volt Apa hogy kölcsönadja a kocsit. :D

Kép
Kép
eynoyin
 
 


Ma volt hentesbolt, bevásároltam. Sült hagymás csirkemáj tarhonyával, most fől a nagy lábos töltött káposzta, Királyfim épp most kóstolta, azt mondta sokat fogunk inni rá!! :D Hát elsóztam picit,szerelmes vagyok nagyon!!!! :D

Kép
muzsuzska
 
 


Szia Zsuzska! :D

Ha az ex szenyózik veled akkor átkozd meg!Végtére is boszi vagy! :wink:

A kocsit meg fenyegesd meg hogy nem lesz olajcsere. :wink:

Kép
Kép
eynoyin
 
 


Én egyszer jártam így.Apának egy 15 éve kadettje volt ezelőtt és mikor megvette a mostanit akkor rámbízta hogy vigyem haza mert azért annyira nem ügyes hogy 2 autót vezessen egyszerre.Na az istennek se tudtam egyesbe rakni.Rossz volt a kuplung vagy nem tudom de nem bírtam vele. :? Na rám is dudáltak a lámpánál mikor nem tudtam elindulni mert lefulladt az a dög.Mondtam is Apának hogy én azt a rakás rozsdát nem tudom vezetni. :D

Kép
Kép
eynoyin
 
 


Szóval... Most nézegettem a netet és sikerült találni egy szerintem egész jó helyet, itt a közelben, mert holnap is dolgozunk még este nyolcig+havizrás ugyebár :evil: A Dohány utcában Portside a neve, van koktél és salsa!!! Imádom. Bér nem tudok rá táncolni, azért rázom mint a fene. :D Remélem jó lesz! :D

Kép
szilzi
 
 


Kimostam, kiteregettem. Lassan megyek fürödni, hajat mosni. Az olajoshajpakolás nem használt, tegnap beporoztam hintőporral, kikeféltem és egy napot csúsztam. Kolléganőm megjegezte,hogy kicsit fénytelen a hajam, ja mondtam neki hogy mosni kéne! :evil:

Kép
muzsuzska
 
 


Ha közelebb lenne én is jönnék rázni!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska
 
 


Végigolvastam mindent, Tancsu fel a fejjel!!

Kép
muzsuzska
 
 


Zsuzska ne idegesíts magad a kocsi miatt! Főleg ha ez "tényleg" az ex átka! :evil:
Neked is mennyi energiád van, olyan vagy mint a Flóra! Már én is kezdem magam szégyelni :oops:

Kép
szilzi
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?