Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok! Olyannyira be tudtam menni Edinához, hogy betegség miatt én helyettesítettem a gyermekágyon, így én voltam aki felkeltette, zuhanyoztatta, sétáltatta Edinát. Jól van, persze fáj még a hasa, de kinek nem műtét után. Mindannyiótokat üdvözöl!Reggel 7-kor úgy köszöntem el Tőle, hogy Milánnal éppen ismerkedési reggelt tartottak. Milán tüneményes szőke herceg, szopni fog mint a gép, egészséges kis szupermen!
Lilla! A haskötővel az a helyzet, hogy a vékony, nem hájas hasú kismamáknak nincs rá szüksége. A kicsik teltebb v. lógósabb hasúaknak jót tesz, tartja a hasfalat, de nem szabad állandóan viselni, mert akkor a hasizom nem erősödik meg, és lógós is marad a has. Napi 3-4 órán keresztül hordható, amikor a legnagyobb terhelésnek vagy kitéve. Pl. van otthon egy nagyobb gyerek, akit emelgetni kell, vagy szülés után egyedül vagy otthon, és fizikai munkát kell végezned stb....A kórházi gyógyszertárban is megvehető, csak a szülés utáni haskörfogat kell hozzá nagyjából mérve.
Mellszívó: tényleg nem érdemes előre megvenni, (nekünk sajnos már megszünt a kapcsolatunk, akitől vettük), de 2.-3. napon indul a tej, ha kell ráérsz akkor megvetetni. Fontos, hogy ne vegyetek nagyon drága bonyolult készüléket, az egyszerű gumipumpás, vagy ami úgy néz ki mint egy fecskendő, tökéletesen megfelel.
bábaildi

Bábaildi!

Köszi, hogy jó híreket hoztál Edináról és hogy válaszoltál nekem.

Lilla
Vendég

Bluebox! Olvastam a pü-t, pillanatnyilag nincs több okos tanácsom, ha beszéltél a dokival, és megérlelődött valami döntésféle Benned, akkor még természetesen szót váltunk. Úgy gondoltam, néhány napig még ülepedjen amit írtál-írtam. Nem zavarsz, nyugodtan írj, akár itt, akár privit, csak most még nem volt több mondanivalóm.
bábaildi

Sziasztok!

Szia Ildi!

Köszönöm, hogy válaszoltál. Holnap megyek a doki bácsihoz, azt hiszem mindent még1x átbeszélek Vele. Sok jó tanácsot adtál, vagyis 1-et de azt nagyon széleskörűen alátámasztottad! Köszönöm még1x.
Kristóf még mindig nem mozdúl a szokott helyéről, gondolom már így is marad. Teljesen úgy érzem, mintha már nem lenne elég helye, hogy megforduljon. Lehet hogy én gondolom rosszul, úgyis minden úgy fog történni, ahogy Ő szeretné:)
bluebox

szia ildi.nem lehet hogy megírod a telszámod és ha a korházba vagyok rádcsörgök? :lol: :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Bocsánat, hogy bepofátlankodok ide, ugyanis nem a Jahn Ferencben fogok szülni, de szoktam olvasgatni, hogy miket írtok, és szeretnék valakitől tanácsot kérni. Ha más nem, talán Ildi, a szülésznő tud segíteni!
A kérdésem a következő: A pozitív a vércsoportom, mégis el kellett mennem ellenanyagszűrésre, mert a labor kért egy újabb mintát a beazonosításhoz. Eddig úgy tudtam, hogy ellenanyag az rh negatív anyáknál fontos. Meg tudja valaki mondani, hogy akkor nálam ez most mi?

Köszi előre is a válaszokat!

Üdv: Marcsi
marcsi0503

Sziasztok Lányok!

Vettem babaruhákhoz való mosóport, csak azt nem tudom, hogy öblítőt lehet használni babaruha mosásakor?

Marcsi!
Nekem kínai amit írtál, szerintem kérdezd meg a Rovatok - Rendelőnél, ott orvos válaszol.

Sziasztok
Lilla
Vendég

lila lehet használni öblítőtt.van kimondottan babáknak is.azthiszem silán senzitív a neve de nem biztos!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!
Ma 10.40-kor átléptünk házunk köszöbét, végre itthon. Idáig nagyon jó baba, eszik és alszik. A lényeg, pedig, hogy teljesen meggyógyultunk, minden vizsgálati eredményünk nagyon jó lett.

Edinával sajna nem beszéltem idáig, de a dokinkkal igen, és ő például Edinától tudta meg reggel, hogy ma jövünk haza. Minden nap bejött hozzánk a korára is érdeklődni, de ma reggel Edinához vezetett az első útja. Nekem pedig a doki mondta szinte ugyanazt, amit Ildi leírt róluk.

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97

kerekes örülök,hogy otthon vagytok!!!!!!!! :lol: :lol:
[b]Sok boldogságot a kis Biankához![/b]

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Zsuzsi!!!

Gyere meséj bővebben!!!!

Yusz is úgy eltűnt és Bnemoni is.....

Kép

Kép

Kép

Üdv: Kriszta
dominika1

Mára elteszem magam.
jóéjt szép álmokat mindenkinek!
Pusza! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Marcsi! Ellenanyagvizsgálat valóban leggtöbbször az RH negativitás miatt készül, de nem mindíg. Vannak bizonytalanul meghatározható alcsportok, például valaki se nem pozitív se nem negatív, hanem ugynevezett RH:Du. Vagy ha valaki már kapott vért, vagy vérkészítményt akkor lehet idegen ellenanyag a vérében. Lehet, hogy egyszerűen technikai hiba miatt kell ismételni a vércsopot meghatározást, mert koszos volt a kémcső stb...sok minden. A vizsgálatkérő papírt pedig szabvány szerint kell úgy írni, hogy VCS és ellenanyagszűrés......
Ne izgulj! Nem tudom, hogy pontosan mi történt, sztem várd meg az eredményt, aztán ha még mindíg nem stimmel valami úgyis megmondják!
bábaildi

ildi privibe elküldöd a számod? :lol:
mára tényleg elteszem magam,jóklegyetek!
sok puszi és szép álmokat mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok lányok!

Dominika, nem tüntem el, csak kicsit be vagyok havazva. Ginus két és fél óránként igényli az evést, és mire megszoptatom, tisztába teszem, büfiztetem, lefektetem, rohanok a maradék időben valami házimunkát is ellátni. :roll:

Ma sétáltunk egy nagyot, végigaludta a szentem az egész utat.
A védőnőm is ma jött látogatóba, meg lettünk dícsérve, milyen szépen hízik Ginus. Már hurkásodik a kis combja, nemrég hagytuk el a 3 kg-os határt. :lol:

Zsuzsa, örülök, hogy kint vagytok a kórházból! Még emlékszem milyen csodás érzés, hogy végre otthon lehettünk midketten és nem kellett bejárkálni a kórházba szoptatni.

Sziasztok, Judit

Kép

Kép

Kép

Kép
yusz

Sziasztok!

Jó régen voltam, és azóta történtek itt jó dolgok! :D Olyan jó nosztalgiázni..ahogy születik a sok kisbaba, új topikos bébik. :) :)

Edinának gratulálok, minden jót és sok-sok tejcsit kívánok! /b]

[b]Kerekes Zsuzsi!
Köszi az sms-t,megkaptam! Aranyos vagy, hogy gondoltál rám, a napokban nem jutottam géphez így abból értesültem hogy hazamehettetek. De azóta már be is jelentkeztél itt. Minden jót és jó egészséget kívánok!

Yusz! A kis Gina egy tündéri baba! Ahhoz képest, hogy helyt kell állnod és a család többi tagját is több-kevésbé ellátnod azért jól bírod! Amikor van kedved és időd jelentkezz be!

BábaIldi! Tényleg jó hogy végre egy szakmabeli is csatlakozott a topikhoz! Nekem egyenlőre nincs kérdésem, de ki tudja, talán pár hónap múlva.... :wink: :wink:

Mindenkinek jó éjszakát!

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Sziasztok!

Edina! Gratulálok a kis szőke Milán királyfihoz!!! Remélem, veletek minden rendben és Te is gyorsan felépülsz!

Zsuzsi! De jó, hogy végre hazamehettetek és minden lelet rendben. A 10.40-es időpont említéséből látszik, hogy ez tényleg egy nagy pillanat volt a családotok életében. Most már biztosan könnyebb lesz, hogy nem kell a napodat a kórházban tölteni. A nagyok hogy fogadták a legkisebbet? Otthon voltak, amikro Bianka megérkezett?

Yusz! Ez nagyon jó, hogy Gina baba ilyen szorgalmasan eszik és hízik. Az ébrenléthez pedig kitartást. Hátha a levegő majd elnyomja és ha hazaértek a sétából, egy kicsit alszik még a babakocsiban. Nálunk Petra ezt csinálja, ez nekem nagyon jól jön.

Nutella

Kép

Kép
nutella

Köszönöm Lányok a válaszokat, remélem tényleg nincs semmi extra ügy, csak valahogy semmilyen vizsgálat nem akar összejönni simán!

Szép napot Mindenkinek!

Kép
marcsi0503

Sziasztok

Először is Gratulálok Edinának a Kis Milánhoz , jó egészséget .

Judit ! Nagyon drága a babod . Remélem jól vagytok , gondolom sok pihenésre nincsen időd .Képet nézve teljesen nyugodt , édesdeden alszik .

Nitacska ! Holnapra nagyon szorítok , ha már tudsz valamit írj nekünk .Drukk!!!!!!

Kerekes ! Nagyszerű hogy otthon lehetek .

Szép napot . Hajni

Kép
hasadi

Sziasztok!
Edina nagyon sok örömet és egészséget kívánok nektek a kis Milánhoz!
Ildi! Én azt szeretném kérdezni a haskötővel kapcsolatosan, hogy szülés után mennyi idővel lehet használni?
Lilla, én használtam öblítőt a babaruhákhoz (fehér Coccolinót). Nekünk nem volt bőrproblémánk tőle.
Te fogadtál szülésznőt? Én nem fogok, mert nálam nagyobb az esély a műtétre :?
Sziasztok,
Andi

Kép
Kép
apcukk

Sziasztok Lányok!

Judit!
Nagyon édes a kis Gina ahogy aluszkál!!!

Zsuzsa!
Végre itthon!!!

Andi!
Nekem is azt mondta a Hartman, hogy nagy az esély a császárra, mert megint nincs beállva a baba. Elkértem tőle a Békési Erzsike telefonszámát, de még nem hívtam fel, mert hezitálok a szülésznő fogadással kapcsolatban. 15-én kell megint hozzá visszamennem Ultrahangra, akkor majd eldöntöm. Utána rá egy hétre nekem is jön a CTG.

Sziasztok
Lilla
Vendég

Kedves Kismamák!

Felesleges anyatejet, illetve tejtestvért keresek 2008. április 12-én született harmadik kisbabámnak.

Első gyermekemnél derült ki, hogy nem fejlődtek ki a tejmirigyek a mellemben, emiatt nem tudom a saját tejemmel táplálni egyik babámat sem.
Nagyon szeretném, ha a harmadik gyermekemnek még kevesebb tápszert kellene innia, mint a nővéreinek. Nekik is voltak tejtestvéreik.

Olyan Édesanyát keresek, aki

- a felesleges anyatejet lefejte-fagyasztotta, de a babája nem itta/issza meg valami miatt, ezért csak a helyet foglalja a fagyasztóban. Szívesen átveszem, elhozom Budapesten, Solymár-Pilis környékén vagy a pesti oldal vonzáskörzetében.

- Aki a maga megnyugtatására lefeji a tejet, hogy biztosan elég legyen, de a gyűjtőbe nem akarja beadni. Ebben az esetben tejgyűjtő zacskót vagy üvegeket szívesen adok.

Minden felajánlást köszönettel veszek, és privát üzenetben várok!
Nekünk minden csepp anyatej fontos…

Nuska
nuska1

hasadi köszönöm,hogy gondolsz rám! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitácska! Küldöm a telszámot!
Apcukk! a haskötő már a szülés másnapján felvehető és kb 5-6 hétig van értelme hordani. Derékfájósoknak kicsit tovább.
Holnap még találkozom Edinával, remélem a május 1-t már otthon ünnepelhetik.
:)
bábaildi

Nitácska !!!

Holnapra hatalmas Drukk nektek!!!

Kép

csiribú-csiribá legyen minden rendben a Nitácska pocaklakójával!!!!

Kép

Kép

Kép

dominika1

ildi köszi a számodat!
dominika köszi a drukkot rám fér! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!
Csak gyorsan bekukk, mert vár a két heti vasalnivaló.

Mindenkinek ilyen jó babát kívánok, mint Bius. Ha teli a pocak, akkor 4 órákat alszunk. Ma már 100-120ml-t szopiztunk. A hűtőben a másfél hét alatt 1 liter tejcsi gyűlt össze.
Képek hamarosan felkerülnek a honlapunkra, csak nekünk szinte most készülhetnek az első igazi babaképek, mivel a korán nem igazán volt rá lehetőség. A szüléstörténetünk is papíron már elkészült, már csak gépre kell vinnem.

Lilla és a többiek, akiknek nem fordult még be a baba a helyes irányba. Szeretném felhívni a figyelmet a mi esetünkre. Bius a 38. héten gondolta úgy, hogy fejjel lefelé fordul, így szülhettem meg simán. És még annyit, hogy mindenkinek olyan szülést kívánok, mint az enyém volt legalább. Hamarosan megtudjátok, hogy miért. De annyit elárulok, hogy nagyon felemelő és megható volt.

Zsuzsa
KépKép
kerekes97

Sziasztok!

Most jöttem a doki bácsitól. Még mindig nem fordult be a kicccccsávóóóóóóó. Doki szerint, már nem lát sok esélyt rá, hogy befordulna. Mondta, hogy készítsem össze a korházi cuccomat, bár még 5 hét van hátra, dehát sose lehet tudni. Egyre inkább úgy gondolja, hogy császár lesz. Eddig azt mondta, hogy megnézzük ha ott lesz az ideje, lehet hogy megtudom majd simán szűlni a babát, de a mostani UH és tapintás (nameg a 30 év tapasztalat) szerint a babó már most 3 kg körüli. Azt mondta, már nem igazán merné megszületni velem spontán, ha farfekvéses marad.
bluebox

bluebox még azért lehet van kis remény,hogy megfordul!
beszélj hozzá,hogy forduljon meg! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Én annyit, de annyit beszélek hozzá! A doki is mondta, hogy nagyon önfejű és akaratos a babánk :wink:
bluebox

Szeretnék veletek megosztani egy sztorit.
Az elmúlt két hétben az újságok azzal a prosti lánnyal voltak tele, akinek nem engedték az abortuszt. Nos, vele szültem egyszerre, ő a 2-es szülőszobában szült, és a 3-as új üvegfalasban. Aztán a sors fintora úgy hozta, hogy egy szobába is kerültem vele az osztályon. Nekünk nagyon megszépítve mesélte el az egészet, és döbbenten olvastam az újságban a valóságot.

Zsuzsa
KépKép
kerekes97

Zsuzsi, lehetne bővebben hallani a storyról??? csak ha nem baj...
bluebox

Helló Lányok!

Zsuzsi!
Nagyon kiváncsi vagyok a szüléstörténetedre, várom, várom, várom!
Egyetértek veled, hogy a dokinkat aranyba kellene foglalni (még a múltkor írtad), pedig én már több mint egy éve találkoztam vele. Lassan aktuális lenne egy szűrővizsgálat....

Egyébként erről a bizonyos lányról hallottam én is kb. másfél hete e tévében.
Miről gondolod hogy az újságban volt a valóság a történetről? Lehet hogy ő mondott igazat és az újságok fújták fel. Bár a tévében is eléggé "érdekesnek" tünt az eset ahogy elmondták. Szerintem a média az teljesen máshogy mutat be bizonyos dolgokat mint ahogy történtek.
Várjuk a jelentkezésedet!

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Hűűű én erről a sztoriról nem is hallottam!!!!4

Lökjétek lányok!

Nitácska AZONNAL számolj be lécci a fejleményekről!!!!
Jaj nagyon izgulok érted!

Kép

Kép

Kép

dominika1

Sziasztok csajok!

Nuska 1!
Ne haragudj, de én spec. nem tudok segíteni. Ginus minden tejcsit beszippant, sőt aggódom, hogy talán nem is elég neki.
De hátha valaki tud közülünk...

Zsuzsi, várjuk a sztorit!

Ha már érdekesség, én is mesélek egyet. Amikor szültem, (én a KIKA szobába kerültem szerencsére), utánam szült egy nő kb. fél órával.
Kiderült, hogy miután kijött a baba, még gyanús volt. Nemsokkal rá kijött még egy baba.
Sem az anya, se más nem tudta, hogy ikrek vannak.
Ugyanis a nőci nem járt terhestanácsadásra, nem ultrahangozták egyszer sem. Csakúgy bejött szülni. A nyolcadikat várta, így kilenc lett.
Remélem hitelesen meséltem el, talán bábaildi is ott volt, vagy hallott róla. Az én szülésznőm az Ági segített ott is egy picit, mert én még varrás előtt voltam.
Azért nem semmi dolgok vannak még a 21. században is!!!!

Ginus tegnap este két órán át üvöltött torka szakadtából, el sem tudtuk képzelni mi a baj. Nem akart enni, nem lehetett megnyugtatni, nem fájt a hasa.
Kiderült, hogy olyan álmos volt, hogy nem tudott elaludni. A fáradtságtól már túlpörögte magát.
A fürdés aztán megnyugtatta. Na meg apuci mellkasán a hátsimi.
Viszont éjjel remekül aludtunk, csak 3 x kellett szopizni.

Nitácska nagyon drukkolok neked és várom a híreket!

Sziasztok, Judit

Kép
Kép
Kép
yusz

Este sms-eztem az Edinával. Már jobban van, és már az előtejet szopikázza Milán. Ha minden jó, akkor csütörtökön jönnek haza. Ildit pedig isteníti, nem is tudja mi lett volna, ha éppen nem ő van ott. Nagyon jó érzés volt neki.

Mazsuzs! Sajnos most a sajtó annyira nem írt mellé, csak nekünk nem merte szerintem bevallani a pontos valóságot, mert szégyellte. De én nem tudom őt sajnálni sajnos, a terhessége kezdete miatt. Azért durva, hogy 9 hetes terhesen még az útcán árulja magát, a rendőrök végülis így fogták el, és zárták be a börtönbe 30 napra. Ezalatt lett volna az abortusz. A nagyobbik lányát is a nagymama neveli. A párja pedig soha nem dolgozott.

Megyek ebédeltetni Biust, mert már hiányol. Utána még jövök.

Zsuzsa
KépKép
kerekes97

SZIASZTOK!!!

HÁT MEGDÖBBENTŐ AMIKET ÍRTATOK!!!MÁRMINT A SZTORIK!!!

KRISZTA!!!
LASSAN DE BIZTOSAN HALADUNK A SZÜLÉS FELÉ!!!A REGGELI VÉRVÉTEL MÁR NAGYON MÓKÁS VOLT MERT A SZÁMÍTÓGÉPES RENDSZERE TELJESEN ÖSSZEOMLOTT A DÉL-PESTINEK ÉS HA 60 EMBER NEM ÁLLT A FELVÉTELEN AKKOR EGY SEM!!!7:15KOR MINDENKIT ELKÜLDTEK ODA AHOVA JÖTT!!!MI IS FELMENTÜNK ERZSIKÁHET DE MONDTA HOGY BEJELENTKEZÉS NÉLKÜL MEG UGYE AZ Ő GÉPE SEM MŰKÖDÖTT NEM TUD DOLGOZNI DE TÖKRE RENDI VOLT ÉS MIDENKINEK LEVETTE A VÉRT!!!7:45IG VÁRTUNK ÉS MÉG SEMMI VÁLTOZÁS NEM VOLT RENDSZERILEG IGY MONDTAM ERZSIKÉNEK HOGY HAZAUGRANÉK MEGREGGELOZNI ÉS 9RE ITT VAGYOK MERT CTG-RE KELL MENJEK UGYIS!!!IGY IS VOLT ÉS MÁR A GÉPEK IS MŰKÖDTEK!!!A CTG-N MEGSOKKOLÓZTÁK NORINÁT MERT NEM VOLT VALAMI AKTÍV A CSAJSZIKA DE FÁJÁSOKAT MÁR GYÖNYÖRŰEN PRODUKÁLTAM!!!MARIKA MEGINT A HUMORÁVAL RÁMHÍZLALT VAGY 2 KILÓT!!!HARTMANN PAPÁNAK ESTE 9 SZÜLÉSE VOLT ÉS NYOMTA A DÉLELŐTTI MŰSZAKOT IS ÉS MA A MAGÁNBA NYOMJA A DÉLUTÁNI MŰSZAKOT IS MAJD!!!SZEGÉNYKE!!!MEGVIZSGÁLNI NEM IS VIZSGÁLT MEG CSAK ULTRAHANGON MEGNÉZETT ÉS KÖZÖLTE HOGY:
ÁGIKÁM!!!MINDEN A LEHETŐ LEGNAGYOBB RENDBEN VAN!!!
NORINA PILLANATNYILAG 2,80 ÉS 3 KILÓ KÖZÖTT VAN!!!
A BPD-RE MOST 93MM-ERT MÉRTEK!!!
JÖVŐHÉTEN CSÜTÖRTÖKÖN MEGYEK LEGKÖZELEBB 7:45-RE CTG-RE ÉS ODA MÁR ERZSIKE IS JÖN VELEM MAJD!!!
RÖVIDEN ENNYI AMI TÖRTÉNT!!!

JA ÉS TALIZTAM APCUKKAL IS!!!REMÉLEM NÁLA IS MINDEN RENDBEN VOLT A VIZSGÁLATKOR!!!

NITÁCSKA!!!
KIVI VAGYOK MIZUJS VAN VELETEK???

SZIASZTOK!!!
SNÁPI ÁGI

Kép
Kép
snápi

Sziasztok Lányok!

Ági!
Tegnap a tornán elfelejtettem kérdezni, mert írtad, hogy jók lettek az ultrahangon a felvételek, hogy ezt a kórházban csinálták, és hogy DVD felvétel vagy csak fénykép? És ezt külön kell kérni? Még egy kérdés: a vérvételes Erzsike a Békési Erzsike? Lassan Cavintont kell szednem, mert mindig elfelejtek mindent, azért írtam most itt le, mert kedden megint el fogom felejteni. Látom már kevesebb, mint 20 napod van és megérkezik NORINA!!!

Egyébként a múlt héten mikor voltam a dokinknál, szegény teljesen fáradt volt. Éjjel egykor behívták szülésre, utána konferencián volt, végül a magánban. Szegény kivolt, úgy kellett várni egy kicsit a Marcsinál amíg magához tért bent. Azért húzós lehet neki.

Andi!
Küldtem neked privit.

Nitácskával vajon mi lehet :?:

Lányok, de jó lenne, ha a négy napban jó idő lenne, ki kellene festeni már a babaszobát is, csak még nem mertünk hozzákezdeni, nehogy ne száradjanak ki rendesen a falak. Csak eljön már a jóidő.

Sziasztok
Lilla
Vendég

Sziasztok Lányok!

Most kaptam SMS-t Edinától, hogy sajnos egy kicsit besárgult a kicsi, de ha minden jól megy, holnap hazaengedik őket. A tejcsi is beindult mára neki !!!

Még azt szeretném kérdezni tőletek, hogy valaki hozzájutott az ajándék csomaghoz? Én a múlthéten próbálkoztam az Erzsébeti átvételi helyen, ami már rég megszünt. Ha pedig megyünk az Auchanba vásárolni, mindig megkérdezem a Kenguru Kidben, de ők sem kapnak, hiába igényeltek.

Sziasztok
Lilla
Vendég

Lilla!

Én a kispesti áruház melletti Foto Hall-ban vettem át. Hát mit mondjak, nem fogsz a falnak menni tőle :wink:
De azért kedvesek, hogy gondoltak ránk :P
bluebox

Szia Márti!

Köszi a választ.
Lehet, hogy a szülésnél találkozunk, olyan kevés van köztünk (1 hét). Te kinél fogsz szülni? És szülésznőd lesz?

Szia
Lilla
Vendég

sziasztok!az uh szerint még cska 4 hetes a terhesség 14 mmes a petezsák de babát még nem lát benne!
Jövőhét pénteken reggel fél 8-ra kell bemennem a korházba,csinál még egy uhot és ha nincs baba akkor megint műtét! :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

jaj lányok olyan aranyos az ildi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ha valamelyikőtöknek nincs szűlésznője ildihez forduljon!!!!!!!!!!nagyon kedves!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
most hívott az ildi hogy a beta hcg-m 15000 felett van.mult héten meg még 1055 volt a beta hcg.azt mondta ez tuti élő terhesség de még ki kell szűrni,hogy nem e méhen kívűli!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

SZIASZTOK!!!

LILLA DRÁGA!!!
AZ ULRTAHANGOS FELVÉTELEKET EGY VIDEÓKAZETTÁRA RÖGZÍTIK NEKÜNK RENDSZERESEN MERT AZ ULTRAHANGON CSAK VIDEÓ VAN!!!KÉPET MÉG SOSEM KAPTAM MERT NINCS A GÉPBE SOSEM PAPÍR!!!HA MEGSZÜLETIK NORINA AKKOR MAJD DVD-RE FELÍRJUK A KAZIRÓL!!!
A VÉRVEVŐS ERZSIKE NEM A BÉKÉSINÉ ERZSIKE!!!DE A VÉRVEVŐS ERZSIKE IS SZÜLÉSZNŐ!!!ÉS NAGYON JÓ FEJ!!!
AZ KISMAMACSOMAGRÓL TÉNYLEG CSAK ANNYIT HOGY NEM EGY NAGY SZÁM DE ÁLLÍTÓLAG VOLT HOGY MÉG ENNYI SEM VOLT BENNE!!!A BAMBINÓ BEZÁRT 2 HETE AZ TÉNY AHOL BELEHETETT VOLNA VÁLTANI DE AZ ERZSÉBET ÁRUHÁZBA NYÍLT EGY BABABOLT A FÖLDSZINTEN JOBB KÉZ FELÉ EGYBŐL ÉS Ő MONDTA NEKEM HOGY SZERZŐDÉST KÖTÖTT A FELICITAS-SAL ÉS A CSOMAGOT NÁLA IS FEL LEHET MAJD VENNI!!!
VAN BENNE EGY AVENTES CUMISÜVEG EGY MAM-OS CUMI EGY PAMPERS ÚJSZÜLÖTT PELENKA MEG 2-3 PROSIPAPÍR!!!

AZT NEM TUDOM HOGY A 4 NAPBA MILYEN IDŐ LESZ DE AZT TUDOM HOGY HÉTFŐ ÓTA FÁJ A FEJEM SAJNOS!!!AZÉRT REMÉNYKEDEK HOGY ELMÚLIK MOSTMÁR NEMSOKÁRA!!!

KELLEMES PIHENÉST KÍVÁNOK MINDENKINEK!!!
SZIASZTOK!!!
SNÁPI ÁGI

Kép
Kép
snápi

Nitácska!

Én nagyon szorítok Nektek, hogy igaza legyen bábaildinek és, hogy ne legyen méhen kívüli!!!

Lilla
Vendég

köszi lilla aranyos vagy!
te hogy vagy? :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!
Nálunk is megvolt az első CTG. Minden rendben volt, jó kis aktív volt a babókám mint mindig :) Vicces az az ébresztő szerkentyű, szegény babáknak nem lehet kellemes.
Ági hamar elmentetek. Én sem kellett sokat várjak, jött gyorsan Hartman papa, csak szegény nagyon fáradt volt. Most nagyon gyors volt a vizsgálat. Ugye a BPD az a fejkörfogat? Most nekünk 97 mm mértek. Azért az soknak tűnik :?
Ildi, köszi a segítséget a haskötővel kapcsolatban.
Lilla, küldtem privit.
Sziasztok,
Andi.

Kép
Kép
apcukk

Sziasztok !

Nitacska ! Nagyon szorítok még mindig . Remélem minden oké lesz . Annyira izgatott voltam ma , hogy többször is megnéztem hogy írtál-e már . Szörnyű hogy még mindig nem tudsz semmi biztosat , sajnálom . Ennyi izgalom után már csak jó jöhet , megérdemled .

Mindenkinek szép hétvégét , remélem jó idő lesz és ki tudjuk élvezni a 4 napot . Csajok , csavarogjatok és pihenjetek sokat .

Sziasztok. Hajni.

Kép
hasadi

SZIASZTOK!!!

ANDI!!!
GYORSAK NEM VOLTUNK MERT AZÉRT VÁRTUNK A DOKIRA MI IS!!!DE TÖBBSZÖR IS MONDTAM NEKI HOGY TE A CTG-N VAGY ÉS NE MENJEN SEHOVA MERT MINDJÁRT JÖSSZ!!!KIVOLT SZEGÉNY NAGYON TÉNYLEG!!!
A BPD A FEJKÖRFOGAT TÉNYLEG!!!DE NEKEM MÚLTHÉTEN 99MM VOLT MOST MEG 93MM!!!TÉNYLEG IGAZA VOLT A KRISZTINEK!!!MINDENKI MÁSHOGY MÉRI A BABUKAT!!!
AZÉRT ÖRÜLÖK HOGY ENNYIRE IS TALIZTUNK ÉS REMÉLEM HOGY A SZÜLÉSKOR IS ÖSSZEFUTUNK!!!MIKOR JÖSSZ JÖVŐHÉTEN???ÉS HÁNYKOR???
NA MOSTMÁR TÉNYLEG MEGYEK MERT A FEJEM SZÉTMEGY A FÁJDALOMTÓL!!!
SZIASZTOK!!!
ÁGI

Kép
Kép
snápi

Sziasztok!

Nitacska: én is csak a legjobbakat tudom és szeretném kívánni Nektek :wink:

Lilla:[/b] Én a Mikecz Tibor Doktor Úrnál fogok szűlni, de az a gyanúm, hogy nem fogunk talizni a korházban. Tegnap voltam vizsgálaton, úgy köszönt el tőlem a doki, hogy reméli jövő hét kedden azért még látjuk egymást. Megkérdezte, hogy bepakoltam-e a korházi cuccomat????? A baba súlya megközelítőleg már most 3 kg. Faros, nem fog már megfordulni, már nagyon-nagyon nincs helye. Már biztosan mondta a császárt. A legjobbakban bízik azért, hogy pár hétig még kihúzom. Azért ha mégis sikerűlne jó sokáig cipelnem a babót, akkor még van esély hogy találkozzunk :wink:
bluebox

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?