Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Andi :lol:

Edit, sajna nekem is :( Ha hajat mosok, akkor minden tele van. Már nem is hordom kiengedve, mindig összefogom hátul, mert még Panka is tépi, az ő keze is állandóan tele van.
Én most asszem levágatom, tudom, csak illúzió, hogy kevesebb fog hullani, de mivel rövid lesz, valahogy mégis :?
Nem hiszem, hogy van ellenszere, gondolom majd elmúlik :roll: Csak nem fogunk kopaszon rohangálni :D

Én hülye, ma az esti sétánknál leálltam a hülye szomszéddal beszélgetni, aki a múltkor szerbuszt köszönt nekem. Fél órán keresztül fényezte magát, hogy neki felesége és szeretője van, meg ő még 60 évesen sportol, meg 12 milliós autója van aminek 2600 cm3-s motorja van, de kit érdekel, tellik benzinre. Szerintetek normális az ilyen? :evil:
Lehet, hogy fel akar szedni? :lol: :shock: :o
Többet nem megyünk arra!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Játszóház? Nem korai még?
Mi még a majnemkinőtt kiskádba nyomjuk. Fürdés végére igencsak megcsappan benne a vízmennyiség, de ez van...
Ádika 18.30. körül elaludt. Olyan mélyen alszik, hogy ha fölkelteném bizti sírás lenne belőle. Lehet, hogy reggelig alszik ruhában, vacsi és fürdés nélkül?

Kép
Kép
gabcii

Zsu remélem igazad lesz és nem kell parókát venni. Ha összekötöm akkor meg húzza a gumi...na a megyei kórházban május 13-ra van időpontom a bőrgyógyra, hogy adjanak valamit (1,5 hónappal ezelőtt kértem az időpontot:). Nem akarom mindenféle csodaszert össze-vissza vásárolni, lehet a fele semmit sem ér.

Edit
Vendég

Ja Zsu! Lehetnél 2. szerető akár. Majdnem olyan jó sorod lenne, mint a feleségének! :wink:
Hajhullás: nekem már megállt, ill. az egészséges mértékben hullik csak. Kb 1 hónapja észleltem a javulást, tehát úgy fél évig hullott marék számra. Jó volt, na!

Most komoly, hogy rövidre vágatod?

Kép
Kép
gabcii

Lénike majdnem megeszi a jobb öklét, annyira nyomja a növekvő fogacskákat visszafelé:) Fürdetés lesz!

Sziasztok
Vendég

Edit!

A fodrászom ajánlott vmi csoda sampont, ha jól emlékszem hatezeré'. Ott is maradt, bár úgy látszik beijedtek a hajhagymáim, mert nem sokkal utánna normalizálták magukat.

Kép
Kép
gabcii

Sziasztok!

Zsu, és többiek: háziorvos NEM tudja, hova kell küldeni, ő a Missziót (veresi eü központ) ajánlotta, de mondta, hogy nem biztos, hogy megcsinálják. Én körbetelefonáltam a Missziót, az ÁNTSZ-t, vmi országos kp-ot, 2 kórházat de semmi....
Az ÁNTSZ annyit mondott, hogy néhány kórházban csinálnak / csináltak ilyet... de senki nem tudja hol... no comment...

Na olvasok vissza... :arrow:

Jutta

KépKép
jutta

Jutta, ez vmi isteni jel lesz, h hagyd az egészet és bízd az időre, nem? :roll:

imádom Woodyt ;) a legutóbbi filmjét ki látta? Kasszandra álma vagymi :roll:
http://hu.wikiquote.org/wiki/Woody_Allen

Kép
an°°di

Andi, az olvasás aaaaz korai :-) Ügyes Petra, gratula neki! Meg a felső fogához is.

Köszönöm mindenkinek a kaja javaslatokat, keverek akkor mindenbe egy kis üveges gyümit, aztán majd csökkentem a mennyiséget.
Pépet én néztem rosszul, a kész cuccban már tényleg több a kalória. És ízlett neki, természetesen alma-őszivel próbáltam, és csúszott :-)

nekünk egyáltalán nincs semmilyen cipőnk. Kéne? :shock:

Ki milyen márkájú naptejet vett? help

Edit, nekem is hullik még a hajam. Zebu nagyon édes! Én is nagy kutyabarát vagyok, de semmi kiállítás vagy agility :-(

Cirip, köszi a ruha-javaslatokat. Be kellene vásárolni, nincs a csajnak egy gönce sem :-)

Jóéjszakát mindenkinek!

KépKép
kertikiri

naptej: én vichy-t vettem, bár az eucerint ajánlotta a barátnőm :roll: szeretem a sprickelőset, no.

én is lépek, kaptam tök jó könyvet névnapra (novellák vannak benne- okos választás volt :wink: Murakami Haruki. jó szívvel ajánlom mindenkinek)

jó éjt!
:arrow:

Kép
an°°di

Gabci, fél év? Ne riogass!!!
Brrhh...olyan undoritó ez az ember (állat?), ne húzd az agyam vele :evil: :lol:
Ádi nem aludt délután?
Ez új avatar kép vagy csak most vettem észre? Nagyon édes Ádiról! :wink:

Edit, akkor előjegyeztetem magunkat a parókásnál :lol: Kiváncsi vagyok mit mond a bőrgyógyász, bár sztem ez inkább hormonális változás, meg kell várni, mig lezajlik.

Jutta, Lászlót próbáltad már?

Én is vichy-t vettem.

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Kriszti, nem kéne az avatar képet Nadin-ról cserélni? Kicsit régi ez már :D

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Sziasztok!
Csak a hajhullás-témakörhöz! A barátnőm majdnem kopasz lett (nem túlzás) a szülés után. Rajta a vichynek valami ampullás cucca segített. Csak azért írtam, hátha segít valakinek!
Máshoz most nem tudok szólni...
Meg fáradt is vagyok... Du-án kertészkedtem (semmi látszatja!), mostanáig vasaltam. De muszáj, mert szerdán utazunk...
Jóccaka!

Kép
ermoni

JÉZUS ATYA ÚR ISTEN!!!!!!!!!!

Egész nap csak olvastam, akkorákat döbbentem, hogy tartanom kellett az államat.
A beteg babáknak nagyon sok puszi és JOBBULÁST!

Zsuzsa: Most (tegnap előtt), hogy írtad eszembe se jutott, hogy a mascarponeba van tej. Pankáról a kép nagyon szupi, a szőnyegeteket meg szívesen elfogadnám (narancssárga kockás).

Fürdés: Én kétszer fürdettem a nagykádba (kicsi), de nagyon mag volt ilyedve. Ha vmelyikünk fürdik vele, úgy már jobban érzi magát.

Kaja: Tegnap adtam neki? Kecskeméti paradicsomos hal krumplival, neki ízlett, de magam miatt nem veszek többet.
Ma: Brokkolis pulykamell. Hát az is írtó sz,r.

Kép

Kép
ádibaba

Azta, Bea te szopi közben netezel?
Botinak boldog hófordulót!

Kriszti, ez a “tömjük meg Nadit, had hízzon akció” tuti nem jön össze, mert nem így működik a dolog... tudom védőnő, meg minden, de akkor se így működik... nekem meg vissza kellene fognom Dorkát... háááát mit fogjak vissza?? 5x eszik 200 ml, ebből 2 tápi és a Sinlacját is felesbe gyümivel csinálom, hogy ne hízlaljon... meg a hasa is megy, ehhez képpest hízik mint bolondgomba...
Na azért tippek: Sinlac / tejpép + banán! Ezek hízlalnak rendesen. Ja én már banánt sem nagyon adk pont ezért...

Edit , 2 vérvételen túl info, amit majd Zsu is megerősít: a fejéből jön jobban a vér a babáknak és ott nem marad helye... tehát csak rosszabb lett volna... hidd el... nálunk a karjából abszolut nem jött és csúnya kékfolt is maradt...

Andi, nektek is vannak húzós napjaitok! De Petra nagggyon ügyes! Persze, korrigált kor... mennyi ideig szajkóztad ezt? Gondolom, már neked se jut eszedbe! A korrigálatlan alapján is szépen fejlődnek az ikrek!

Mogyo, Ágika nevet? Ne mááán? Tényleg? Nem is hallottunk még ilyet!

Zsu, hajhullás még mindig, szülés óta folyamatosan....
Panka is nagyon ügyes!
Szomszédnak szerintem mond meg, hogy rá is fér a sportolás, és minimum kell egy sportautó az ő korában a szeretőhöz már, de ne érdekelje, a farka már úgy se izgat fel senkit! De ha kedvesebb eszedbe jut, akkor azt mond meg neki!

Móni, hova utaztok?

Ez nem teljesen tartozik ide, de vmi bekeresztelkedésen gondolkodom a magam részéről... ellenérvek: eddig marháranem voltam egy templomba járó, de valahol legmélyen hiszek; nem kaptam vallásos neveltetést, párom sem vallásos; apa nagyanyám mindig erőltette a keresztelkedést, de ez inkább elriasztott – ő az a tipikus szenteskedős, kifele bűbáj “hithű” akitől a falnak rohanok..

Jutta

KépKép
jutta

apai nagyanyám

Jutta

KépKép
jutta

Tudom mit akartam még írni, szegény Dorkám ettől az újabb - amúgy lassan egyik leggázabb hafájós időszakában - olyan fáradt estére, hogy megint a kezemben elalszik... pedig ezt már hónapok óta nem csinálta... sajnálom szegényt, mert már fürdés után végigüvölti az öltöztetést, de olyan kis édes, ahogy a kezemben szuszog... félálomban böfizik és bújik alvás közben, meg kell zabálni olyan kis édes!

Jutta

KépKép
jutta

Francba, majdnem leégettem a tarhonyát! Gondoltam, míg megfőzi magát, addig visszaolvasok. itt rötyögök Zsu legújabb udvarlóján, aztán észbe kapok, h a tarhonya meg árván ott a tűzhelyen...hát az alja elég gáz, de majd áztatom egy darabig a lábast...

Jutta, hát, ha már az "ájemtéesz" sem tudja, akkor ugyan ki? A dokid szereti az ilyen megoldhatatlan rejtvényeket?

Naptej: nálunk is Vichy.

Móni, a kifordítható gyerekülés tuti lehet! Kár, h 2005-ben nem voltam ennyire képben (vagy akkor még nem is volt?), mert egy derékfájósnak ez tényleg szempont, h a ficánkoló manót hogy halássza ki az ülésből, h közben ne álljon be a dereka. Emlékszem, úgy örültem, amikor már B egyedül ki-, be tudott szállni, mintha legalább is ötösöm lett volna a lottón.
Azt tudja vki, h az isofix miért jobb, mint a nem isofix? Kati, Te biztosan, hga arra hajtasz!

Kati, Oscillohoz még. Az nem baj, h az egész tubust feloldottad, csak a dokinénink szt a kevesebb is elég a kicsiknek. Amúgy az számít, h a száj nyálkahártyájával érintkezzen a szer, így kisebb száj, kisebb mennyiség is elég. Oldott állapotban meg szinte mindegy.

Andi, Petra nagyon ügyi! Jövő héten meg már ácsorogni fog, tuti!
Huba meg Ábel tuti összebeszéltek, mert Ábel meg csak balra fordul, jobbra nem szeret.

Kikuka? Régen hiányoltalak! :wink: Nagyleányod hogy érzi magát? Vagy még semmi életjel?

Nagykádban fürdés. Nálunk még nem, mert B uralja a terepet és Á könnyen vízalá kerülne. Majd ha már biztonságosan áll, ül...talán.

Kiri, már hogyne lenne anyai ösztönöd! Csak nagyon szupi anya akarsz lenni és ezért csinálsz mindent kottára. Persze ez nem baj, csak ha frusztrál, akkor egy idő után be lehet csavarodni tőle. Kell Neked egy második gyerek, ő majd mindent megold, hidd el :lol:
Én az első hónapok méricskélésébe csavarodtam be mindkét gyereknél. B-nél ugyebár muszáj volt, mert biztos már nem emlékeztek rá, de ővele nagyon nehezen indult a szopi, aztán 3 hónap után azon vettem észre magam, h már félálomban is a mérleghez visz az utam. Na, gyorsan vissza is vittük a mérleget! Ábelnél is képes voltam éjjel is mérni... De kiiktattam a zavaró tényezőt. Arra, meg h nézzem miben hány kalória van, egyszerűen nincs időm és energiám. Meghát az ember lánya a saját kajáját sem számolja örökké...alapesetben persze.
És persze Nadin nem egy gömbvillám típus, de Ábel sem, mégsem soványak, hanem ők is nagyon formásak.
Gratula a mászáshoz! Ugye mondtam, h a gyógytornász szt összehangolódik a mozgás. Csak akkor kell szakember, ha a mászás féloldalisága nem javul.

Hajhullásom nekem is megállt, mint Gabcinak, szóval van remény, lányok! Végül is Gabcival mi szültünk itt a legrégebben...

Gabcikám, Ádibogyóról dobjál már néhány frisset! Régen láttuk már. Foga hogy áll? Kint van már?

Ábel szájában három fogacska áll a startvonalnál, mert a két fölsőhöz mára csatlakozott egy alsó is. Kíváncsi leszek ki szakítja át először a célszalagot.

Hajni? Hogy vagy?

Gömbi, a kis virágbogár merre van?

Erről jut eszembe. Bea, gyermekem ma felfedezte a kék Anna és Petiben, h ha a szöveg szt az van, ha "este sokat beszélgettek arról, h mi legyen a farsangi jelmez", akkor a képen miért süt a nap az ablakban? :shock: Hogy ennek a gyereknek milyen megfigyelőképessége van! De engem nyaggatott, h magyarázzam el, miért van ott a nap, amikor este a napocska is alszik...

Szerdán mi is utazunk Egerbe (ballag a keresztlányom), szóval holnap még mosás, vasalás..., megspékelve egy kis fejlődésneurológiával.

Na, még keresek egy-két képet, aztán hajcsi.

KépKép
KépKép
prücsi

Kintről benézünk..vagy bentről kinézünk? Minden relatív...
Kép

Future Super Hero... addig is sok répát eszem Kép Kép

No meg "Apám fia"
Kép Kép

Huncut
Kép

KépKép
KépKép
prücsi

Szép idő volt a hétvégén a Duna-parton is...
Kép
Kép
Kép
Kép

Egy női hang keres telefonon...
Kép

Utazásra felkészülve
Kép

KépKép
KépKép
prücsi

Sziasztok!

Prücsi: behalás ez az Ábel gyerkőc. Ecetet fognak a csajok pisilni utánna az tuti! És a csibészség ott van az arcán rendesen. Imádom!
Ez az Apám Fia szerkó... Naggyon tuti! Honnan van? És ez a vagi kiskalap? Nekünk is kéne és ha jól emlékszem Andi is akar szerválni Hubának.

Minek nektek fejlődés neurológia? Kötelező kontroll, vagy mi?
Ádi fogai változatlanok. Kis csücsök kint, ami elég éles. Viszont nem nyűgös tőle hál isten!
Zsu: nem riogatlak. Hát ha egyszer addig tartott a hajhullás...
Móni sztorija tényleg durva. Jajjj.
És neked semmi nem jó? Ejjnye. Van egy udvarlód, aki ugyan elég tenyérbemászó, de hát nem lehet minden tökéletes! :P :wink:
Jutta: gasztromókus sem tudja hol csinálnak ilyen vizsgálatot?
Mikor kell oda mennetek, vagy tartjátok a kapcsolatot egyáltalán?
Ági: ja, van 1-2 bébiétel ami felnőtt szemmel nézve, finoman szólva undorító. Nekem az alma- sertésmájjal a "kedvencem". 1x vettem csak, a látványától rosszul voltam.
Viszont a brokkolis cucc, ha befogod az orrod egész elviselhető és nálunk elég jól csúszott.

Kép
Kép
gabcii

Móni: hova utaztok és mennyi időre?
Kriszti: Háááát, sztem kéne már vmi kocsicipő Nadin lábára is.
Mibe öltözteted ha sétálni viszed?

Hajni merre??? Itthagytál minket?
Zsu: de, aludt délután Ádi, de tegnap 3x aludt. Mostanában az a gyakoribb, ha 1x alszik. Egyébként 20.45-kor kis simizés hatására ébredt sírva.
Hogy te milyen jó megfigyelő vagy! Igen, egészen új az avatar kép, kb 3 hetes :D
De Pankáét még meg sem dícsértem! Cukimuki és nekem nagyon tetszik, hogy ilyen ügyesen ül!

Naptejet még nem vettem. Nem vagyok elkésve ugye?!

Kép
Kép
gabcii

Ági, a szőnyeg Diego-s, Panka szobájába vettük, de most lehoztuk a nappaliba, mert 2x akkora, mint a habtapi, de már igy is lemászik róla.

Jutta, lehetne kettős keresztelő, anya és lánya! :wink:
Ki irta még, talán Ciripke, hogy meg akar keresztelkedni?
Szerintem szerveződjetek csapatba és Bea férje egyben megkeresztel mindenkit :D

Prücsi, nevess csak! :P :lol: Jó, hogy én már csak az ilyen 60 éves szatiroknak kellek. Brühühü :( :lol: :lol:
Ábel nyűgös a foga miatt?
És már áll??? Ő állt fel magától?
Super Hero répával :lol: Nagyon tündér ez a fotósorozat és Ábelem nagyon kis vagány hapsi ezekben a szerelésekben! :wink:
Ti már ilyen sportos kocsival nyomjátok teljesen ülve? Nálunk még a lábrész vizszintesen van és csak 1-es fokozatba döntöm a támlát. Te mióta használod igy a kocsit?
Kullancstól nem féltek? Tényleg csak 1 év fölött oltanak kullancs ellen?

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Gabci, jobb későn... :oops: :lol:
Naptejet meg vegyél minél előbb, én már rég kenem a csajt. Nagyon erős a nap, de hiába nem éri közvetlenül, a sugárzás akkor is káros!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Sziasztok!

Mi sem vettünk még naptejet, vagy már kéne?
Hány faktorost? Vagy speckó babanaptej is van? Bocsi de még nem vettem ilyet életemben?

Most szólt a barátnőm, hogy délután csavarogjuk kicsit, mert a Rossmannban bébiétel akció van...na ennyit errről, én erősködöm itt, hogy házi kaját egyen Léna, de most meg megyek ész nélkül vásárolni? Na majd meglátjuk:)

Prücsi, szuper szerkókat adsz a babára:) Léninek van egy extra mini farmer szoknyája FAVOURITE GIRL felirattal, nagyon édi benne:) Annyira szép időnk van tán szoknyában viszem a városba:)

A hajhullási problémám mellett még pattanásaim is jöttek ki! Annyira gáz a külsőm, hogy egy egész tubus alapozót kenek magamra indulás előtt, hogy elfedje bőrhibáimat, lehet még le sem fogok égni a napon. Tuti a hormonok, de azért már fél év eltelik, pontosan holnap és még mindig ilyen szakadtan nézek ki:)?? Na majd az idő megold mindent

:lol: :P

Edit
Vendég

Szép reggelt!

Remélem, betegek jobban vannak!

Nem szoktam szopi közben netezni, csak tegnap még elfelejtettem valamit és visszaültem. Így aztán Boti csak pislogott nagyokat, nem is evett addig, mert abszolút nincs hozzászokva! Totál kikerekedett a szeme!

Prücsi! Azta! Nagyon jók a képek a fiúkról. Ábel már áll! Nagyon ügyes! És jók a feliratos pólói! Benedek meg szemfüles, ezt a farsangos részt én sem vettem eddig észre, és a gyerekeim sem! Amúgy most jelent meg 2 új könyv plusz egy verses, én még nem láttam, nem jutott el hozzánk, mert a sógornőm mindig küld a legújabbakból. Az egyikben egy szülinap kapcsán (apukámé és tesómé) benne van az egész család, kíváncsi vagyok rá!

Jutta! Szegény "kis" Dorka, de édes lehet, ahogy elalszik a kezeidben! És ezt továbbra sem értem, hogy a háziorvos hogy a fenébe nem tudja, hová kell a kakimintát küldeni...

Lányok! Én azt olvastam, hogy a terhesség alatt több/dúsabb hajunk lesz, és csak a "felesleg" hullik ki ilyenkor, és visszaáll az eredeti állapot. Nekem Levi születése után nagyon hullott, de Réka és Boti után nem vészes egyáltalán!

Andi! Játszóház Neked? Ezen jót derültem. Mi egyszer kb. 3,5 éve Levikével, Rékával a hasamban az állatkert mellettiben voltunk. Na, az nagyon szuper, csak úgy emlékszem, elég drága volt.
És semmi sem korai, amit a gyerek magától csinál - szerintem...

Kikuka! Hogy van a nagylányod?

A nagykád még nekünk sem játszik be, mert egyrészt Boti hamarabb fürdik és alszik, mint a nagyok, másrészt én sem bírnám a derekammal a hajlongást. De előbb-utóbb ott kell majd fürdetni, mert szűkös lesz a kiskád...

No, léptem, mert csak pihenésképp ültem ide porszívózás közben. A két kicsi játszik: Réka adogatja Botinak a csörgőket. No, ezért is könnyebb a többedik gyerekkel! Szép napot! :arrow:

Bea

Kép
Kép
Kép
csibea75

Prücsi, nagyon jók a képek, Ábel behalás! Éjjel főzöd a másnapi tarhonyát :shock: Én odáig jutottam el az önfeláldozásban, hogy 6.30-kor felkelek, fél órával Nadin előtt. De nem annyira teszek-veszek, inkább tornázom (csak nyújtok), mert annyira be vagyok már rozsdásodva, hogy lassan nem fogom bírni kondival a tempót.

Naptejes válaszokat köszönöm, nálunk asszem a babé lesz a befutó, de még nézelődöm.

Csabinak nem tetszik a megöröklött chicco etetőszék, úgyhogy mégis veszünk valamilyet, azt meg használjuk anyuméknál. Szerintem csak valami egyszerű de összecsukhatós lesz a végén.
Autósüléssel meg jó lenne kihúzni a következő telet a hordozóban, aztán talán már jön a lábán a csaj. Mindig annyit cipekedek, és bár dög nehéz a hordozó, mégis van egy szabad kezem azért. Azt hiszem akkor nőtte ki, ha a feje túllóg a tetején, és az még messze van.

Jutta, nem megtömni és hízlalni akarom Nadint, csak szimplán megetetni, naponta legalább 4x. Mert nem mindig jön össze sajnos. Most mitől extra pocifájós megint Dorka???

Zsu, új udvarló :D Nem szóltál neki közben semmi olyat, amiből rájöhetett volna, hogy mekkora f@szfej?

Rakok pár képet.

KépKép
kertikiri

No, még azt elfelejtettem, hogy Ágikának is boldog hófordulót!
És jó, hogy írtátok a naptejet, nekünk is van, de még nem használtam, pedig extra fehér bőrűek a gyerkőceim... :oops: Én is jó anya vagyok, igaz?

Zsu! 60-as pasi nem semmi! :roll:

Erről jut eszembe, hogy tegnap du. csengetnek, kimegyek, erre egy pasi lesziáz (itt amiatt, hogy a lelkész felesége vagyok, mindenki magáz az idősebbek közül is), és idead egy CD-t, hogy adjam oda az apukámnak! Azt hitte, hogy a férjem lánya vagyok!!! Hát behaltam! :lol: Mondom neki, hogy gondolom, a férjemnek kell odaadni, erre szegény tök zavarba jött, mondta, hogy olyan fiatal vagyok, és azt hitte a lelkész az apám (pedig a férjemet ismeri)... Meg is sajnáltam, mondtam, hogy semmi gond. Meg persze jól is esett a lelkemnek, hogy ilyen csitrinek nézett!!! Meséltem a férjemnek, és ő is jót derült.

No, tényleg lépek!

Bea

Kép
Kép
Kép
csibea75

KépKép
kertikiri

Jó reggelt mindenkinek!!!!!!!!!
Köszi Prücsi a hiányolást, cserébe elmondom, hogy Vivi hatalmasakat sikongatott Ábel képei láttán :lol: 8) Annyira édes!!!
Kiri!!!!!!!!! Nadin ennyire ügyes már???? :shock: Vivi ennek a felét se csinálja. Feláll magától??????? aztaaaa. nem semmi kiscsaj!!!!!!!

Jelentem nagylányomról semmi hír, sztem elvan mint a befőtt (ezt szajkózom magamnak tegnap reggel 9 óta :oops: ) Elvileg az a jó ha nem kapok hírt, mert ha kapnék, az valami bajt jelentene. Azért fura, így egy gyerekesen... :roll:
Vivinek extra szar éjszakája volt, ébredt vagy 4x, pici cumi, pici tápi aztán aludt. Fogzunk, fogzunk, de még sehol semmi.
Timi!!!!!! csajok hogy vannak???
Kati!!!!!! Marcikánk???????
Na megyek tejpépet gyártani.....

kikuka

http://www.kismamablog.hu/babazas/baba- ... e#more-242

babé naptej mégsem jó, mert csak UVB ellen véd...

KépKép
kertikiri

Panni biztosan szuperül elvan, míg anyukája itthon izgul :)
Nem áll Nadin, csak így térden. De már beteríti a lakást a habtapi, meg a kényes helyekre dupla szőnyeget tettünk. Így is sok a kocc sajnos :?

Naptej akkor vichy vagy eucerin, majd amelyik lesz a patikában.

KépKép
kertikiri

Sziasztok,

bocsi csajok, de sem időm, sem energiám nincs.
Itt a jóidő állandóan kint vagyunk, én rengeteget dolgozok. ez a 3. hete, h minden nap jönnöm kell. 2 hétig tréninget tartottam, aminek pénteken vége lett, de most meg ugye rövid hét, így ma is bent vagyok és tele melóval.
Hétvégén is csaviztunk, szval nem jutuk el addig, h írjak is. olvasni is csak felületesen, próbálom összekapni magam. :oops:
meg eladtam a nagybabakocsit és a kicsit, vettem másikat, a hordozót és az ülések is lecseréltem, szval csomó mail, csomagolás,mert mindent postázni kellett. gondolhatjátok a 4 funkciósat.....
de vége. :) megszabadultam mindentől. :twisted: :twisted:
így történt az, h 1 hete 3 babakocsim volt, ma 1 sincs. a kettőt eladtam, amit vettem meg megvolt 2 napig, mert apa elütötte a zsír új kocsit és kitört a kereke. :twisted: :twisted: most szervízben van. alig voltam ideges. :roll:

Gabcci:
dehogy hagytalak itt benneteket. örülnétek mi? :lol: :lol: :lol:

Timi:
Majának gyógycupppp.

Móni: merre utaztok?

Kat: olvasni is szőrnyű volt.

Jutta:
Dorka nem is tokás. :wink:

naptej:
nekünk is vichy van.

Andi:
nagyon édesPetra.
Lilla még nem tud ülni. :shock: :shock:
ültetve sem nagyon. ez gáz???

no, mennek is kell, majd még jövök, 1x...előbb-utóbb... :arrow:

Kép
Kép
h@jni

Sziasztok!

Hajni, kezed??? Hogy bírtál csomagolni? Ügyes vagy!

Prücsi: Ábel naggyon vagány! Jók a képek nagyon, te csináltad őket?

Gabci, ügyeletes szívtprónkról nem lehene néhány aktuális sztárfotót kérni?

Kriszti: azt a mindenit! Csúcsszuperek a képek! Hát, gratulálok Nadin teljesítményéhez! Evés: hogy alszik? Mennyit nyűgösködik? Mert ha a hangulatával nincs gond, akkor az evéssel sincs... Védőnő meg duguljon má el! Szerinted én tudom Esztella hány kiló? A mérleget 3 hete visszavittük a kölcsönzőbe, a tanácsadáson meg nem mérik.

Bea: :lol: :lol: :lol:

Kikuka: Panni 100 %, hogy jól van. Vivikéhez meg sok kitartást! :( Ez a hülye fogzás...

Én még nem kenem Esztit naptejjel. :shock: Mondjuk nem is nagyon éri a nap... Ha kinn is vagyunk, akkor is totál be kell árnyékolni a babakocsit, mert visít, ha a nap a szemébe süt.

Kép
waterlilly

Sziasztok!

Még olvasok majd vissza, de Krisztinek gyorsan:
Nem bántásból írtam, csak azért mert engem pont az ellenkezőjéval frusztrálnak és tudom, hogy mindkettő szar ill. tök felesleges ilyenben védőnőre és dokira hallgatva ráparázni! Szeritem Nadin manöken akar lenni és vigyáz a vonalaira, ill. mivel igen kis virgonc minden jobban érdekli mint a kaja.
Dorka meg az elkövetkező 1-2 évre előre összezabálja magát, hogy később már ne kelljen annyit ezzel foglalkoznia!

Jutta

KépKép
jutta

Gyors életjel!
Kat! Azt kívánom, h gyorsan gyógyuljanak meg a skacok, aztán nyáron Matyika jól erősödjön meg és ősztől kutya baja ne legyen! :wink:
Kriszti! Nem beleugatásként, de sztem majd látni fogod, h nem csak akkor kicsi egy hordozó, ha túllóg rajta a feje! :) És én marhára örülök, mert az új ülés óta (figyelem!) majdnem végig csend/sikítás (nem bőgés!) van az autóban, vagy alvás! És! Ebben jobban fekszik, mint abban a qrva hordozóban! Jobb a dölésszöge! Sztem!
Na, mi ma usziztunk, aztán Apát itthon kidobtuk és leléceltünk tescózni (telesikítottuk a tescót- én is :wink: ). Már f11-re azt is letudtuk! (Hazafelé a kocsit sikítottuk tele!)Aztán ebédet főztünk (hal alá Andi, kicsit másképp turbózva!), most meg irány a kert...
Ma már csak este- ha minden jól megy!
Ja, Miskolcra megyünk. Janka unokatesója ballag, aztán nagyizunk. (Anyám már alig várja az unokáját... :wink: Én meg hogy odaadhassam neki!) Anyáknapja, temetőjárat...névnap, házassági évforduló (egy tucatnyi!) és életem első "anyjaneve-anyáknapja". Hát ennyi. Szal megúsztok! :wink:
Várnak a muskátlik! :wink:

Kép
ermoni

Kikuka! Tipp: sztem Vivinek talán este eszébe jutsz, de amúgy meg nem ér rá Rád gondolni, annyi dolga van és remekül elvan az erdei isiben. (Én is el lennék! :wink: )

Kép
ermoni

Kikuka! Lüke vagyok! :lol: Panninak!

Kép
ermoni

Móni: megnéztelek volna, ahogy sikítozol a tescoban :D
Lesz program nálatok ismét! Érezzétek jól magatokat!
Kriszti:Nadin nagyon ügyin térdel és micsoda klassz sérója van.
Nekem isaz a véleményem, hogy ha nem is lógnak túl a gyerkőcök, már nem túl kényelmes nekik a hordozóban.

Ádika úgy összepisilte a szobáját. Az ágyát, pelenkázót, ruháját egy sugárral, a habtapit és szőnyeget még eggyel. Most szárad a matraca, ő meg az ölemben, mert nem marad el a járókában.

Kép
Kép
gabcii

Hajni:
De jó,hogy jöttél!
Akkor a kezed rendben?

Kép
Kép
gabcii

Prücsi, Kriszti: Nagyon jók a képek!

Prücsi: Nekünk is van Future-s pólónk, csak azt nem tudom, hogy a Future mit jelent ?oops:
A babatalire ezért vettük fel a MUMMY'S......, mert azt tudom
Kép

A fekete-fehér képet a fényképezőgépen állítod. Én olyan lüke vagyok ilyenekhez, a kicsinyítéssel is annyit kínlódtam, de nagyon bejön.

Kriszti: Ne stuffold már magad. Nadin olyan ügyes, és nem úgy néz ki mint aki éhezik. Az ülés képen úgy látszik, mintha egy kis hurka is megvillana a combján :D

Gabci: Akkor most takaríthattál. Te még használod a pelenkázót? Én már kiiktattam, mert kicsi volt és állandóan le akart róla fordulni.

Waterlilly: Ne haragudj, de nem tudom kibogozni a neved!!! :oops: :roll:
A tanácsadáson nem mérnek? Akkor mit csinálnak?

Kép

Kép
ádibaba

Edit: Ha a kisszoknyát adtad Lénára akkor dobj egy képet!

Kép

Kép
ádibaba

Ja, Andi! A H&M-ben én most vettem f*sza kis kalapot pipellővel Jankának. Csodálkoznék, ha valami jó kiscsávós nem lenne! 8)
Ági! Ha picasa-ra pakolod fel a digitális képeidet, akkor a képedbe belekattintva baloldalon előugrik egy csomó szerksztési lehetőség. Pl. effektek és azon belül "szépiázhatsz" , fekete-fehérezhetsz! Jó szórakozás! Próbáld ki! :wink:
Szoknyás Lénit akarok én is látni!
Janka holnap bolerós kisruhában lesz a ballagáson! :wink:

Kép
ermoni

Sziasztok!

No, sajna ma is csak röviden jövök, mert látogatók, blog frissítése, filmnézés stb stb...

A hajhullásról jutott eszembe: "a hajhullást csak a padló állítja meg". :lol: :lol: :wink:

Kiku: nyugiiii, szerintem Panni irtó jól érzi magát :lol: és mindjárt itthon lesz :lol: megsütöttem a sütit, a férjem azt reggelizte :wink:
Kiri: Nadi nagyon édes! Mi van az éjszakákkal? A múltkor azt írtad, h megneveled. Banánnal már próbálkoztál? Nálunk az a sztár :lol:
Móni: Miskolc? Király! Temetőbe járni sztem annyira jó progi! Jó bocs, ha vkinek nem az, de nálunk ált. vidám program, kis sírdogálással egybekötve persze, de az emlékek jók is tudnak lenni :wink: Lsz fotózd majd le az autósülést. A mienkben mindig lóg Vilkó feje, úgy idegesít... Meg árat írsz lsz?
Pápápápápá!!!!

KépKép
1macsek

Sziasztok!

Meg lesz a szoknyás kép is,ha felkel a lányom,mert most tettem be az ágyába, ez un. fürcsi előtti szunya lenne, ha végre minden dino és őslény a megfelelő szögben állna az orra mellett. Nem mindegy hogy melyik állat, hogy ér hozzá az arcához. Pl. a dinok farka úgy jó, ha pont dörzsöli az orrát:) Áhh nem fárasztó a dolog, főleg ha még jó nyűgös is!

A szoknyás képig be kell érni ezzel az őslényessel:)

Kép Őslényekkel

Nagyon édesek a srácok, tetszenek a feliratos cuccok nagyon!

Most megyek és elkészítem holnapra a husit, mert holnap lesz Léni fél éves és először fog csirkemellet enni:) Juhé megyek is:)

Még jövök később:)

Vendég

Ja és itt a másik alvó pozíció, a lényeg, hogy minden a fején legyen:)
Kép Léni alszik
Vendég

Na még itt, a cipőkről jut eszembe, Léni ezt kapta a déditől.

Kép csukák

...na jobbra el....:)
Vendég

Léni és az őslények :lol:
Boldog féléves szülinapot neki!
Edit, Marcinak ízlett a csirke, nem tudom egyáltalán észrevette e, hogy benne van a kajában, mert csak egy kanállal tettem bele. Dehát ő nem is nagyon válogatós, bár borsót és brokkolit még nem evett. :)

Botinak és Ágikának is boldog hófordulót.

Prücsi, isofix nálunk is inkább a férjem vágya, de én sem bánnám. Állítólag a legbiztonságosabb rögzítési mód, mert hiába a szuper ülés, ha nincs jól rögzítve. Mondjuk szerintem, ez is csak odafigyelés kérdése, a helyes rögzítést meg kell tanulni, meg olyan ülést kell venni, ami tökéletesen passzol a kocsiba.

És köszönjük, már jobban vagyunk, egy órája sikongat a gyermek, tök rekedt amúgy, de ezek szerint nem fáj a torka.
Ma mi is sétáltunk egyet a temetőben kenguruban, én annyira nem szeretek oda járni, de nagyon szép idő volt.

Szinesítem én is kicsit az oldalt.

Kép Kutya bajom, már veszekedni is van erőm.

Kép Felül, de kizárólag csak akkor ha nem kéne

ukati74

Kriszti, Nadin nagyon ügyes. Jók a képek, a habtapis különösen tetszik. :)
Szerintem nem az anyai ösztönnel van baj, legfeljebb azzal, hogy nem vagyunk gondolatolvasók, így sokszor csak próbálkozunk.

És Prücsi, Ábel feláll? Nagyon jó képeket csináltál ismételten, de ilyen anyaggal nem is nehéz dolgozni. :D

Ami még nagyon tetszett, Bea, mint a lelkész kislánya. Tényleg, kislányos a külsőd, de a férjed azért nem apukádnak néz ki, úgyhogy vicces a szitu.

Utazóknak jó utat, most ennyi tellett, mentem fürcsibe.

ukati74

Kati, a csirkemellet hogy csináltad meg? Megfőzted és törted vagy daráltad ? Én most kezdek bele, a főt pipicicihez:)
Hmm Léni már evett borsót és brokkolit is:) A borsóval kín szenvedés az élet, megfőzöd és lepépezed, ahh mire egy maréknyi kaja összejön, addig eltelki 45 perc és az még persze édes kevés az én gyermekemnek.
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?