Új privát üzeneted érkezett!

Klarka: nagyon erős a kis Ati! Továbra is szoritok, hogy minden rendben legyen!

Most jöttem meg a fodrásztól! Olyan jó érzés, hogy egy kicsit emberibb fejem lett, ugyanis már van toka, felpüffedt fej! :?
Egy darabig úgyse tudok majd elmenni, a fiam meg lásson szépnek! :)

Edina


Kép
medina83
 
 


[quote="szőlő"]
írta:
szőlőAbban bízom hátha Mazsi engem is anyák napján szeretne anyává tenni, azért vár még :)

Szép gondolat :)
Simán lehet, hogy akkor lep meg téged a drágaság :)

Amúgy én sokat gondolkoztam azon, hogy most először ez az én napom is lesz :) Olyan csodás :)
Bár még nem kapok "Szeretlek Anyuci" puszikat avgy virágot .. de így is nagyon jó érzés :)

Kép
szösszenet
 
 


Szösz, Emi
Megjártuk az UH-t. A mAdarász u-i kórházban voltunk (időpontot kell oda is kérni). Koponya és hasi UH volt, minden negatív lett. Annyit mondott csak a doki, hogy Dani belei tele vannak gázzal (sajnos ezt tudjuk, bár már legalább halljuk néha). Le kellett vetköztetni pelenkáig, aztán kb. 5 percig nézték UH-val (Zselézték őt is). Aztán felöltöztettem, addig Dani Apa 5000 ft-ot leperkált...(számlát nem láttam. durva, már a kórházban sem adnak.)
De túl vagyunk és minden oké.
A csípőszűrés az is UH lesz? Ezen meglepődtem, mert azt hittem az csak ilyen "lábtekergető, tornáztató dolog". Arra a IV. ker-be kell mennünk, és nem kell fizetni (7. hétre kaptunk időpontot).

Szülés előtt álló kismamik,
Megnéztem most a vonalzótokat, hát nagyon a finishben vagytok. Szerintem megint baby-boom lesz. Úgy csináltok, mint mi? Vagyis május elején sok baba fog érkezni, ápr. elejéhez hasonlóan?

Emi,
Még annyit akartam írni a tejszaporításhoz, ill. hogy úgy érzed, hogy kevés a tejed, eszik-e eleget, hogy én pár napja elkezdtem sörözni (alkoholmenteset). Tök jól esik, és most agyamat is ráállítottam, hogy igen, ez a gyógyszer, lesz így elég tejci :lol: :lol: :lol:
Ma séta közben be is vásároltam jó pár üveggel, jól nézhettem ki a boltban, csak annyit lehetett látni, hogy anyuka pakolja a babakocsi aljába a rengeteg sört :lol: :lol: :lol:

Magika, Zsuzsófi és jó páran nagyon elhalkultak. Azért egy kis beszámoló jöhetne.

Kép
1bambi
 
 

 
 

Apa és Fia ujjak
Kép

néha én is elfáradok

Kép

ritka pillanatok egyike, hason fekszem
Kép

Kép
1bambi
 
 


Bambi: Aranyosak a képek! :) :)
Én is ilyen rugit vettem. Egyik kedvencem!

Edina


Kép
medina83
 
 


Bambi,
köszi az infot az UH-ról. Örülök, hogy minden rendben van Danival. Eyébként ő nem sírja el magát ha pukizik? Lili állandóan megsértődik puki után és sír egy keveset :lol: :lol:
Hallottam az alkoholmentes sör tejserkentő hatásáról, de én azt nem bírom meginni :( :( Úgyhogy maradnak a bogyók, vagy a tea.
Tegnap Lili nagyon sokat volt cicin és kétszer sikerült fejnem is, úgyhogy ma reggelre az egyik mellem nagyon bedurrant. Reggeli után még 50 ml-t le tudtam fejni belőle, pedig 130-at evett.
Kíváncsi vagyok, hogy a bogyók milyen hatással lesznek ránk, ill. a tejcsinkre.
A második képen annyira cuki :)

Kép
emi29
 
 


köszi gumimaci:)
Vendég
 


Medina,
Szerencsés vagy, hogy még eljutottál a fodrászhoz. Én április 1-re jelentkeztem be, de március 29-én megszültem. Akkora lenövés van már a fejemen, hogy ki se merek menni az utcára. Május 24-én tudok menni legközelebb. Nem egyszerű a kiscsaj mellett. A tesóm fog rá vigyázni, de még valamennyi tejet is össze kell gyűjtenem...
Szoliba is szeretnék végre elmenni, de azzal várok még egy picit, mert biztos le fogják ugatni a hajam, ha emiatt is áthívom a nővéremet.(Na nem a nővérem, hanem a párom, meg a kedves anyósék..)

Kép
emi29
 
 


medina
csak annyit a rugiról, hogy ezek a legjobbak. a végig patentosak. könnyű levenni, feladni. főleg mikor sír, vagy harcol.
sajnos télen vettem, és mostanában nem látok ilyeneket, vagy csak horror áron.
meg azok a "bádik" is nagyon jók, amik szintén pattentosak és nem fejen áthúzosak. de ilyent is ritkán lehet kifogni, illetve a mini manóban találtam múlt héten...
persze most már bátrabban öltöztettem, de az elején nagyon jók voltak, ill. most is, amikor gyorsan kell öltözni vagy csak lusta az anyuka, vagy látja, hogy a kisbabájának nagyon nincs kedve öltözni.
emi,
pukizás/kakilás előtt hihetetlen módon bevörösödik. aztán fülel és néz. néha el is sírja magát.
gratula a tejmennyiséghez, nem semmi.
én sem vagyok sörös, de most jól esik.

Kép
1bambi
 
 


emi,
a fodrászt és a kozmetikust ugyan így megszívtam, mint Te. :lol: :lol: :lol:
én még nem kértem időpontot, mert tök messze van tőlünk és nem tudom még, hogy hova rakom Danit. Bár apukája itthonról dolgozik néha, de ha sok a munkája, nem akarom terhelni...
szóval még kivárok a hosszabb szopi közötti szünetekre.
igazából csak most kezd a hajam kicsit gáz lenni, de még nem vészes. főleg copfban...vagy frissen mosottan

Kép
1bambi
 
 


Bambi, nagyon jók ezek a képek! A két ujj különösen tetszik!

Emi, szerintem az elég sok tej, ha ennyi evés után még ennyit tudsz fejni. Mennyi folyadékot iszol egyébként? A kórházban nekem a normál tejtermeléshez 3 litert javasoltak naponta. Eleinte kívántam jobban, de már nem tudok annyit meginni.

Szöszi, nekem felszívódó (legalábbis elvileg) varratokkal varrtak kívül is, amit nem kell kiszedni. Illetve az orvos 2-3 hetet mondott a felszívódásra, ami lassan letelik. Ha mégsem, akkor ki lehet szedni. Lehet, hogy jelezni fogom neki. Látszani nem hiszem, hogy sok fog belőle, mivel a szeméremzőrzet kezdete alatt egy centivel vágott. Viszont tényleg érzékeny.

Pumpóka, köszi a tanácsot. Valami ilyesmit próbálok csinálni egyébként. Bár néha megszánom napközben egy kis szopival, ha fönn van, és nyűgös.
Vendég
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.28 19:04-kor.
Vendég
 


Emi - Én is osztom Nono véleményét. Ez kegyes hazugság .. ha így állnak a dolgokhoz, akkor jobb, ha nem tudják, hogy néha kimozdulsz.
Én pl. már 4-szer hagytam itthon Alízt. Mondjuk mindig megjöttem szopi-időre, tehát 3 óránál többet nem voltam távol. Viszont annyira jól esett kimozdulni, hogy az leírhatatlan :lol: :lol: Ebből egyszer roppant fontos intéznivalóm volt .. körmösnél voltam :lol: :lol: :lol:
Szerintem az Anyukáknak is jár a töltődés, a szépülés. És a Párod is örülni fog neki, ha kezded összeszedni önmagad - nekem legalábbis nagyon kell, hogyha már a plussz kilók rajtam figyelnek, legalább a többi tagom legyen rendezett ... :roll: :roll: :roll:

Nono - Én is tervezek venni itthonra tápszert, a biztonság kedvéért. De azért az első 2-3 hónap leteltéig igyekszem úgy intézni a dolgaimat, hogy ne legyen ilyesmire szükség.
Szerintem sem kavar be a szopiba, ha elvétve azt ad az ember a picinek :) Egy ismerősöm is 2 hónapos korától dolgozott 4 órában .. (szegényke), és abban 1 szopi benne volt .. így akkor aki vigyázott rá, az tápszert adott neki. Semmi baja nem volt a gyereknek, és működött így hónapokig, a hozzátáplálásig.

Bambi - Alíz nem is nagyon pukizik .. talán egyszer hallottam ..
Szerintem az etetések közti büfiztetés az oka (békés baba is :D).
Mi egy etetés alatt 3-4-et simán büfizünk .. néha akkorákat, hogy drága Apukája is megirigyellhetné :D :lol:
A kaki sem tudom mikor kerül a pelusba ... nagyon ritkán 1-2-szer csíptem el "rottyantós" hangot :lol: :lol: :lol: pedig itt van egész nap mellettem :D

Séta: Ti séták közben le tudtok ülni padra olvasni vagy ilyesmi? Az én lányomat nagyjából non-stop kell tolni :shock: :shock: Ma megkíséreltem leülni (mert egyedül sétáltunk, nem Apuval), de 5 percet aludt .. zötyögni kellett tovább...
A másik meg, hogy egyedül sétáltok vagy társaságban? Jó lenne ha lenne társaságom ... ez így rendszeresen elég uncsi lesz.
A parkban volt több egyedül üldögélő babakocsis Anyuka .. de milyen már odamenni, hogy "Hello, unatkozom .... te nem? Unatkozzunk együtt..." :D

Kismamik: Szerintem is most a hó eleje lesz nagyon zsúfolt! :) Érkezik egy újabb baba-eső :) Már alig várom!!! :)

Képzeljétek, a házunk előtt feltűrtak egy nagyobbacska placcot .. bíztunk benne, hogy fasza új, modern játszóteret építenek ide .. éééééés .. igazunk lett :D Már majdnem készen van .. pikk-pakk összedobnak ide egy ilyet - úgy örülök!

Kép
szösszenet
 
 


Sziasztok!

Ma megint nagyis napunk volt, de azért olvasgattam napközben is, csak írni nem tudtam. De most! :wink:

Jegyzeteltem, remélem semmi fontosat nem hagyok ki:

Kiscica, Emi: szívesen a szopis étrendet, örülök, hogy jól jön, nekem is hasznos volt átolvasni, mit is lehet és mit nem.

Emi: amiket nem javasolt enni, azok sem okoznak (tudtommal) minden babánál hasfájást, csak esélyesebb, tehát ki lehet próbálni, hogy eszel egy kevés epret pl és ha nem elsz gond Lilinél, akkor ehetsz rendesen is. Van elvileg olyan is, aki bármit ehet, semmire sem érzékeny a bébije. Ha lesz még akkor eper én ki fogom próbálni, mert nagyon szeretem...

Vajon, amire várandósan érzékeny az ember (étel) arra a baba kibújva is érzékeny lesz...?

Anettoo: hú, ez nagyon druva! :shock: :shock: :shock: Mi ugye már Lauval is oda jártunk és ilyen még nem volt! Legalábbis én nem tapasztaltam. Ijesztő lehetett. Vasárnap nyugi volt, bár persze a nővér, aki az nst-t csinálta nem volt túl kedves, de sosem azok... Viszont egy csomó anyukát hazaküldtek, bár vasárnap amúgy is sokat szoktak a hétvége miatt (én is vasárnap jöhettem haza Lauval) Láttam a főorvost is és nyugodt volt, pedig volt vmi bibi az egyik kismamával, aki után nyomoztak vagy mi :shock: és ezügyben rohangált, de nyugodtnak tűnt
7 vajúűdó? még mindig nem tudom felfogni! azta! 3 szülőszoba van össz! plusz egy vajúdó... :roll: :? :shock:
És az sem semmi, hogy voltak összehúűzódásaid! Az jó jel, gondolom, persze nem az idegesség miatt, de legalább gyakorol a méhed, vagy mi. Nekem eddig semmi, Lauval sme volt, jól túl is hordtam és az nem volt jó :cry: most nem akaroooom
Streptot levette, majd lesz eredmény, de ha jól értettem még időben vagyunk, hisz még van 2 hetem kb. Én az előző uh-n direkt rákérdeztem még a vizsgálat előtt és akkor mondta, hogy majd az nst-vel együtt, de azt is mondta, nem kötelező vizsgálat és ha elsőnél is negatív volt, akkor pláne nem muszáj, de azért akkor már leveszi, ha kérdeztem... Szóval, így hogy ezt mondta nem aggódnék akkor sem, ha nem végezte volna el ezt, megbízom benne.


Pumpóka: nagyon édes Zsófi :D

Lekri: gratula unokatesódéknak Réka babához! :D (azta, majdnem ugyanakkora súűllyal és hosszal született a kicsi, mint Lau) :wink:

Körömvágás: Launak én még mindig csak a csipesszel vágom...

Bambi: nem is tudtam, hogy van fizetős bébi uh. A "sörös mami" sztori nagyon tetszett :lol: :lol: És a fotók nagyon jó!!! :D

Klarka: nagy gratula Atinak, továbbra is drukkolok, hogy minél előbb jól legyen teljesen!! Nagyon aranyos a képen és erős fiúnak látszik! :wink: Jobbulást Andrisnak is!

Szőlő: :D érdekes felvetés, vajon az anyák napi hosszú hétvégén hány új babó lesz? :wink:

Szösszenet: húű, én igazából örülök, hogy Lau is még túl kicsi, hogy adjon bármit is, tuti nagyon bőágök majd amikor először ad valamit, aztán meg szegény nem fogja érteni, hogy mi van... :roll: :wink:

Kép Kép
celesztina
 
 


Szössz, ez tök jó, pont a ház előtt? Mááázlistáák :)

1 hónap múlva szívesen csatlakozom a sétákhoz, majd Jani munkába menet kivisz minket hozzátok :lol:

Fú csajok én nem tudom mi lesz, de ma egész nap fájásaim vannak meg keményedéseim... :roll:

Kép Kép
szõlõ
 
 


Celesztina, az ovis anyáknapjákat általában én is végigkönnyezem, most nem tudom eljutok-e :roll: Jövőhét kedden lesz (6-án), de Szandi a lelkemre kötötte, hogy mennem kell, csak akkor kapok kimenőt, ha a kórházban leszünk esetleg... :) Na majd meglátjuk :)

Körömvágás: én mindig akkor vágtam Szandi körmét, mikor aludt, akkor a legegyszerűbb :) Nem ébredt fel rá soha :)

Szössz, tök jó, hogy lesz játszóteretek, de remélem az ablakotok nem arra néz, mert akkor hangos is lesz ám :)
Nálunk a suli udvara van az ablak "alatt", hát néha szenvedek, az ablakot ugye nyitnám, de olyan hanggal tudnak lenni a kisebbek, hogy húha :shock: :D

Bambi, nagyon aranyosak a képek, köszönjük :)

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


Szőlő, húna, ez izgi :)

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


húna=húha

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


Egy fontos kérdés!!!
Kértem a gyógyzsertőárban, hogy rendeljenek nekem olyan homeos bogyókat, de megnéztem a neten és az egyik (caulophíllum) marha drága :shock: bár nem tudom, hány grammos verziót rendelik, de 3-4ezres verziókat láttam :shock: :? A másik (cimicifuga) már jobb árban van.
Aki vett ilyet, mennyit fizetett???
:?:

Kép Kép
celesztina
 
 


Szösz,
Én ma voltam először sétálni egyedül, illetve Dani Apuka nélkül kettesben Danival.
Hát igen, nem volt olyan jó, rótam a köröket...És hiányzott, hogy nincs kihez szólnom. Ráadásul olyan meghitt volt Dani Apával együtt...És nagyon jókat beszélgettünk.
Ráadásul olyan sok útvonal nincs erre felé...(Hétvégén ezért is teszteltük a bkv-t, hogy egyedül eltudok-e majd menni másfelé.)
Itt rengeteg babakocsis van, de még nincs kedvem odamenni hozzájuk. Ráadásul nekem nem tetszik, amikor csordában sétálnak, igaz, lehetne csak valakivel...De mi van, ha kiderül, hogy tök gáz, akit kinézek és megszólítok. MEg hogyan? Persze amikor már a játszótérre lehet majd vinni Danit, az más lesz. Ott tuti gyorsan lehet haverkodni.
Amúgy nekem lakik itt egy kismama ismerősöm, de vele azt beszéltük, hogy heti 1x sétálunk együtt. Többre nem vágyom, mert nem annyira szeretem azt, hogy ő mindent tud, mindenre megjegyzése van, minden szuper náluk, néha kioktatónak érzem...
Szóval most még egyedül fogok csattangolni.
Dani nem volt eddig kényes ha megálltunk inni egy bambit. Nem ébredt fel. Lehet kipróbálom majd, hogy viszek olvasnivalót és hátha majd engem szólítanak meg. (Tuti, hogy most elkiabáltam és majd ezután ő is fel fog ébredni.)
Na meg nekünk van egy hatalmas teraszunk, így most nem biztos, hogy mindig le fogom vinni, mert itt is jó idő van még (nyáron túl meleg). Kényelmes székek, bármiért betudok ugrani a lakásba, stb.
Viszont a mozgás jót tesz. Hétvégén rengeteget sétáltunk, mentünk, jó is volt a kimozdulás.

Ja, a kismama bérlet tudjátok hogy átverés? Mert csak a gyes, gyet-eseknek jár. A tgyásosoknak, gyedeseknek nem. Megint adtak egy pofont...

Kép
1bambi
 
 


2 órája eléggé hányingerem+ kemény hasfeszülés van, az nem gond ugye?

szőlő drukkolok nagyon!

Kép
kritta
 
 


celesztina,
ne már, én 500 ft körül vettem őket (margit krt., + frankel leó u.)
nici,
köszi

Kép
1bambi
 
 


Sziasztok!
Ma 10.40-kor átléptünk házunk küszöbét. Teljesen meggyógyultunk, mind a tenyésztés, vérkép, hasi, koponya UH, mellkasröntgen, szemészet nagyon jó lett. Szerencsére étvágya elejétől kezdve van. Születésünk után mindössze 210g-ot fogytunk le, és a mai napi mérlegelésen már meg is haladtuk minimálisan a születési súlyunkat (3500g), 3520g-mal jöttünk haza. Idáig nagyon jó baba, eszik és alszik. A lányok pedig veszekednek rajta, hogy ki fogja meg, de nincs rá alkalmuk, mivel szopi után egyből bealszik. Nekünk a doktornő a hason fektetést javasolta, és a kórházban is úgy aludtak.

A röpke 30oldalt pedig, amit írtatok két hét alatt próbálom lassacskán elolvasni majd.

Judit!
Remélem segít a Ligás rajtatok, újból lesz tejed, és Rini is rákap a szopira ismét.

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97
 
 


Celesztina, nekem is mindegyik 500 Ft körül volt, általában ennyibe kerülnek a homeos dolgok! szandinak is van többféle, azok is ennyibe kerültek eddig mindig!

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


Zsuzsa, örülök, hogy hazamehettetek, és minden rendben! :)
Csak így tovább :)

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


Sziasztok lanyok!

Bambi!
Koszonom a hianyolast.
Vagyok am es olvasok is igy delutanonkent.
Sajna el vagyok havazva.
Egy honap mulva lesz egy nagy vizsgam es ket szigorlatom.
Erre tanulok.
Szerencsere Katalin es Zoli is hagy ra idot.
Na meg intezem az anyasagit es a gyas-t.
Holnap megyek az OEP-be es a MAK-ba.

Szopi tema!
Nalunk total rendszer van, nem en vezettem be, igy alakult ki.
Szerencses vagyok, mert reggel 8-9 kozott van egy szopi, majd 12-13 kozott, majd 16-17 kozott utana furcsi elott 19:30-kor es furcsi utan 20 orakkor. Ejjel egyszer kelt eddig 3-4 kozott, de ma hajnali 5-kor kelt. Szoval nagyon szerencses vagyok. Egy evesre 100 korul eszik, van hogy tobbet is kiveve ejjel, akkor alig eszik van hogy 10-20 g-ot eszik. De ennek ellenere megeszi a napi 500 g-ot. Mar 4 kg. Harom het alatt hizott 720 g-ot.

Fejes!
En minden reggel es este fejek.
Mivel Sokat alszik egyhuzamban. Este ki kell uritenem mind a kettot, mert nem birnam az ejszakat.
REggel meg majd szet durran azert is kell fejni.
Igy Zolinak is jut napi 2x es a fagyasztoba is.

Seta!
Egyedul szoktam menni, de nem setalni, hanem Zolit viszem jatszora, vagy celtudatosan megyek valahova.
Boltba, anyukamekhoz stb...
Igy egydul megyek, vagy Zolival.
Nekem alszik, mert amugyis egesz nap szinte alszik, csak reggel van fent fel orat meg furcsi elott 1-1,5 orat.

Bufi, puki!
Nalunk? ugy, mint Szosszenetnel, nagyon moho Katalin.
3x szoktam megallni bufiztetni, de akkor akkorakat bufizik, hogy az apja megirigyelhetne. Ennek ellenere sokat is pukizik, de szerencsere ez ot nem zavarja, mert almaban is rotyogtat. :lol: :shock:

Kismamiknak!
Lanyok kitartas, mindjart vege.
Tudom konnyu igy mar a masik oldalrol mondani, de tenyleg kitartas. En mar igy a masikoldalrol szepnek latom a veget is, pedig nagyon turelmetlen voltam en is. :lol: :lol: :lol:

Ujdonsult anyukaknak gratulalok, minden baba nagyon szep.

Na megyek, mert furdunk.

Magi
Vendég
 


celesztina köszike:)
Vendég
 


Timi Pumpó nagyon édesek a Picúrok!

Klarka megy a drukk a kicsi Attinak!

kerekes Örülök h jól vagytok :lol:

Kép
kritta
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.28 19:05-kor.
Vendég
 


Celesztina: én ott vettem a Flór gyógyszertárba és nekem is 500 Ft volt, úgyhogy ha drágább lesz, az valószínűleg nem is az, amit szednünk kell !!!

Lilypie Fourth Birthday tickersLilypie Third Birthday tickersLilypie Pregnancy tickers
anettoo
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.09.07 21:11-kor.
Vendég
 


[quote="magika"]S írta:magikaziasztok lanyok!
Szerencses vagyok, mert reggel 8-9 kozott van egy szopi, majd 12-13 kozott, majd 16-17 kozott utana furcsi elott 19:30-kor es furcsi utan 20 orakkor. Ejjel egyszer kelt eddig 3-4 kozott, de ma hajnali 5-kor kelt. Szoval nagyon szerencses vagyok. Egy evesre 100 korul eszik, van hogy tobbet is kiveve ejjel, akkor alig eszik van hogy 10-20 g-ot eszik. De ennek ellenere megeszi a napi 500 g-ot. Mar 4 kg. Harom het alatt hizott 720 g-ot.


Gratulálok! NAgyon szerencsés vagy!
Tényleg este fél 8kor majd 8kor is megszopiztatod és csak 3-4 körül kel fel? Ez a közeli etetés a hosszú alvás titka?
6x-i evés mellett nagyon szépet hízott.
Ügyes lányka!
Na meg, hogy ennyit alszik. Dani helyette is fent van szerintem, mert ő elég kevés alvással beéri. (Ami néha jó lenne, ha hosszabb lenne)

Kép
1bambi
 
 


pumpó,
az egyszerit 2 héten belül megkaptam.
a családit még nem, de valaki írta, hogy azt hónap elején utalják.

Kép
1bambi
 
 


Bambi!

Azert szoptatom meg ketszer, mert nem birna ki a furdest.
Vegig uvolti az egeszet, igy miota furcsi elott adok neki kicsi cicit, kb 50 g korul, igy kihuzza, de a vegere ujra ehes lesz es megint eszik.

Az alvas nalunk szerintem genetika!
Zoli is rengeteget alszik meg most is.
Este nyolctol reggel hetig, majd deltol negyig.
Pedig mar elmult 3,5 eves.

Mikor kicsi volt o is igy aludt, csak O meg ejjel sem kelt fel ket nap utan. :lol: :lol: :lol: :lol:
Feltem is, mikor terhes lettem, hogy ez majd potolja Zolit is.

Magi
Vendég
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.09.07 21:12-kor.
Vendég
 


Nono, szerintem éjjel nem megyünk még. Bár egész nap fájogattam, nerm volt mérhető, vagyis rendszeres. Most abbamaradt, viszont baromi álmos vagyok, úgyhogy jó éjt mindenkinek! :wink:

Kép Kép
szõlõ
 
 


Sziasztok!

Elöször is:

Ma hajnalban úgy döntöttem elindulok és reggel 9.15-kor megszülettem! 3 kg és 50 pár centi vagyok, jól vagyunk mind a 2en. Alma és anya!

Azt hiszem Kisfruzsi küldhette, de javítsatok ki, ha nem. :oops:

Bocsika hogy nem tudtam korábban jönni, de most sikerült!
Tegnap délelött jöttünk ki a kórházból.
Jázmin jól van, jókat szopizik (azt nem mondom, hogy sokat is, elég lusta teremtés) :wink:

A császárról annyit, hogy nagyon hosszú volt és kimerítő!
De, a végeredmény mindenért kárpotól.
Hoztam néhány képet is.
Dani imádja őt állandoan piszkálná, szeretgetné.
Azt mondta pont ilyennek képzelte, hát nem ÉDES?!

Még nem olvastam vissza egy sort sem....
reagálás és gratulációk később.... :oops:

Itt 3 napos Jázmin, elkaptam egy éberebb pillanatát még a kórházban:

Kép

Kép

Kép

Kép kórházba menetel elött

Xsara
xsara
Érd
 
 


Sziasztok, ma temetésen voltam. iszonyú szomorú volt. egész nap álltam, baba nem mocorgott sokat, doki berendelt stg-re, majd holnap mehetek újkra. drukkoljatok, de elvileg minden ok.

nem bírok most visszaolvasni, de remélem mindenki jól van.

jelentkezem

valaki küldene nekem egy telefonszámot priviben, ha szülök szólhassak nektek.
nagyon köszi

lolka_zs
 
 


...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.28 19:05-kor.
Vendég
 


Májusi tábla!
Bocsi, de ennyire le kell kicsinyítenem hogy engedje feltölteni :?
Ahova eddig töltöttem az vacakol... :evil:

Kép



Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke
 
 


Kisfruzsinak gratulálnuk a lánykához!!! :)

xsara, gyönyörű a picúrkád! Milyen csodaszép sötét dús haja van!!!

Én ma voltam dokinál, méhszáj 3111-es. Amúgy minden oké :)

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke
 
 


Jó reggelt!

Csöppke tudod hogy irigyellek...? Szerintem nekem a 2 napos fájások ellenére is full zárt a méhszájam.... este megint azt hittem elfolyt a magaztvíz, vagyis elkezdett, de nem, sűrűbb volt és abbamaradt. De holnap megkérem a szülséznőt hogy nézzünk rá a magzatvíz mennyiségre is azért. Remélem ezt ő is megnézheti. Legjobb lenne ha bent lenne adoki, de ez tök kiszámíthatatlan.

Xsara, Jázmin gyönyörű! :) Olyna édes haja van!

Almához nagy gratula Kisfruzsinak! :) Mondom én hogy lassan kiegyenlítődik a nemek aránya :wink:

Kép Kép
szõlõ
 
 


sZIASZTOK, JÓ REGGELT!
oppá, bocsi a caps-lockért

Kisfruzsinak nagy gratula és sok boldogságot Nekik!!! :D

Köszönöm a homeos-bogyó ár-infokat! Lehet, hogy vmit elnéztem annál amit drágábbnak láttam. Holnap kiderül, akkor veszem át. Kívőáncsi leszek, még sosem szedtem homeos holmit (max szirupot köhögés ellen). Ugye, adnak hozzá haszutot?

Kép Kép
celesztina
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.28 19:05-kor.
Vendég
 


Nono: Boldog születésnapot!! :D

Kép

Xsara: Jázmin gyönyörű baba, milyen szép sűrű fekete (vagy sötétbarna?) haja van!

Kép Kép
celesztina
 
 


Jó reggelt!

Megjártam az ovit, hát nem mondom, elfáradtam, mint állat :)
Eszméletlen jól nézhetek ki, ahogy bicegek, mint egy pingvin, meg mint akit kiheréltek :lol:

Nono, nagyon nagyon boldog szülinapot Neked! :) Szurkolok, hogy meglepjen Márk :wink:
Kép

Szőlő, nem azt mondtad, hogy már nyílt a méhszájad a fájásoktól? Úgy rémlett mikor utcsóra nézett a doki, azt írtad elkezdődött... :roll: De lehet halucinálok már :oops:

Nekem este megint voltak nyilalások... érdekes, hogy nem keményedés, nem összehúzódás, hanem nyilalgat, mint mikor a szalagok nyúltak... de volt olyan is, amitől szinte én is csillagokat láttam :) De amilyen hirtelen jön, olyan hirtelen múlik is általában!

Kisfruzsinak gratulálok Almához, sok boldogságot Nektek, várjuk a képeket :)

Xsara, Jázmin nagyon aranyos, kész vagyok ettől a hajmennyiségtől :)

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.28 19:06-kor.
Vendég
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.28 19:06-kor.
Vendég
 


Nono, igen, végülis a 2 név (Márk, Márkó) majdnem ugyanaz :)
Ha mégis Márkó lesz, elnézést előre is, hogy "lemárkoztam" :lol:

Meglestem az utónévben, Szonja görög-orosz eredetű név, Márk latin-német, Márkó latin-német-olasz :)

De azért remélem meglep :wink: :D

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


Nici, dede, nyílt a méhszáj, de csak a külső, az meg édeskevés ugye....

Mindenesetre Anyu most mondta, hogy szerinte a nyákdugóm távozott az éjjel, neki sem volt barnás egyáltalán... Szóval hmm nemtom.... Tényleg nem.

Nono

Kép

Boldog szülinőpot!!!!

Kép Kép
szõlõ
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?