Új privát üzeneted érkezett!

Viki!
Minden hónapban megyek félidőben, mert kiváncsi vagyok, hogy mekkora a tüszőméretem, és hogy milyen vastag a mnyh.-m!

Mara!
Először nekem is a fogigátlóra mondták, pedig elmondtam a dokinak, hogy 14 voltam amikor először jött Pirinéni, és utána fél évig semmi, aztán ugyanúgy össze-vissza, hónapokig semmi.
16 elmúltam amikor felírták a fogigátlót, akkor persze beállt, mert kényszerítve volt, de amikor abbahagytam, minden kezdődött előlről. Szerintem fogalmuk sincs mi okozhatja! Jó lenne ha végre rájönnének!!!!!

dita75
 
 


Évi,
szuper híreid vannak. Gratulálok a jó eredményhez! Már feljebb is tettelek a táblán.

Mara,
azért a tüneteket kezelik, mert gondolom az egyszerűbb és olcsóbb is.

Bumi,
andrológus: Nálunk sem néztek most bacikat az andrológusnál és még inszem előtt sem néztek soha. Egy ismerősünk most ugyanabban az intézetben volt andrológusnál, ahol mi, csak egy másik dokinál, és neki néznek hormonokat, az én páromnak meg nem... Én ezt sem értem. Főleg, mivel nekünk műtétet javasoltak, azért előbb megnézhette volna, hátha hormon probléma van és egyelőre elég lenne azt kezelni.

i.kata
 
 


Sziasztok Lányok! :)

Évi!

Gratulálok a jó eredményhez! Ez azt jelenti, hogy akár össze is futhatunk majd a Kaáliban, én kb. a 6. DPO-n vagyok most. :)

Mara!

Az nekem is furcsa volt, hogy nem nézik az okokat pl. hogy nálam miért olyan hosszúak a ciklusok. Gondolom, menet (stimuláció közben majd látszani fog, mit kell még esetleg tünetileg kezelni.... :)

Kép
akszinya
 
 

 
 

Dita: A fogigátló csak látszatra állítja be a ciklusod. Valójában leállítja a peteérést. És egyfajta megvonásos vérzést csinál... Ezért van probláma az abbahagyásakor, mert a szervezet lehet, hogy magától nem kezdi el újra növeszteni a tüszőket. Lehet, hogy rosszul emlékszem, de mintha így lenne. Azért kellene szüneteltetni néha a szedését, hogy olyankor a szervezet megnit növeljen tüszöt, és emlékeztesse magát arra, hogyan kell ezt csinálni. Ezért nem volt valójában orvosság számunkra a fogigátló, csak megnyugtatott max minket, hogy rendesen megjött, és nem kellett idegeskedni miatta. Én pl nagyon rosszul viseltem, hogy nyeltem a bromot, mint kacsa a nokedlit (volt, hogy 2*2 volt az adagom), hogy majd legyen gyerekem, közben meg azon aggódtam, hogy nehogy becsússzon a baba, mert akkor hogy fejezem be az egyetemet...

hofeherke
 
 


Én arra gondoltam, hogy minden egyes dokinál protisnak kéne lenni, hogy tényleg mindent kivizsgáljanak.
Ezelőtti dokimnál protis voltam, megcsinálta a lapart, utána már csak annyi volt, hogy jó ha háromhavonta egyszer el tudtam csípni, megnézte a hőtáblázatot, felírt eggyel több closty-t aztán hello. Ha nem adtam neki a lóvét akkor meg sem nézett. Látatlanba felírt valami gombás készítményt, és lehet, hogy nem is gombám volt.

dita75
 
 


Mara,
én úgy tudom, hogy nem szabad "csak úgy" szüneteltetni a fogigátlót, mert nagyon megterheli a szünet a petefészket.

i.kata
 
 


Isten bizony prostit olvastam :oops: :lol: :twisted: :wink:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Mármint a protis helyett

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Évi!

Gartulálok a jó eredményhez! :D Akkor most már jöhet a kistesó! :wink:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Szóval a protisok sem mindig jó kezekben vannak!!!!

Akszinya! Szia! Hol voltál eddig?

MAra!
Én is mindig azon izgultam, hogy ne csússzon be, mert nagyon felelősségtudatos voltam már egész fiatalon, nem tudtam volna elképzelni, hogy albérletbe bizonytalan körülmények között neveljem fel a gyerekemet.
Nekem is azt mondták, hogy szünetelni kell a bogyókkal, és én is így tettem, de az volt a baj, hogy amikor abbahagytam akkor hónapokig nem jött pirinéni, én meg egy idő után megúntam és nem vártam meg, hanem elkezdtem újra szedni a bogyókat. Szeritnem úgy felborítottam ezzel a szervezetemet, hogy azt sem tudta fiú-e, vagy lány. :shock:

A dokim jól lecseszett amikor bevallottam neki, azt kérdezte ki volt az a hülye aki azt mondta szünetelni kell, mert ez baromság.

dita75
 
 


Nekem is teljesen leállt a hormonműködésem 3 év fogamzásgátló után. Fél évig semmi, aztán csak egy adag Clostitól jött meg. :)

Kép
akszinya
 
 


Évi!
Vissza szoktam olvasni a saját hozzászólásomat.
és képzeld....
én annyira hülye vagyok, tudom mit írtam, mégis

PROSTI-t olvastam!!!!!!

Kép

dita75
 
 


Dita: Szerintem az a baj, hogy nincs egy átfogó rendszer. Pl. Simán csinálhatnának egy csapatot, ahol nőgyógyász, biológus, andrológus, immunológus, genetikeus...meg mit tudom én még kik együtt dolgoznak, és nem csak egymás mellett, hanem konzultálnak is!!!! Így semmi értelme, hogy csak küldözgetnek minket össze visssza, és senki nem látja át, hogy mi is van akkor...
Pl. Engem senki nem küldött immunológushoz, pedig két alapvető problémám is van. 1. eno: állítólag az immunrendszeremnek ki kellene iktatni a hasüregbe jutó méhnyálkahártyát de nem teszi. 2. nem kellene kinyírnom az uram fiukáit, de az immunrendszerm ugye tévesen ellenségnek tekinti őket... ???? Lehet elég lenne az immunrendszeremet megjavítani, és nem lennék meddő????
Persze tudom, hogy ez nem így működik, és valszeg nem gyógyítható egyik sem itúl egyszerűen, de van egyáltalán valahol egy immunológus, aki foglalkozik ilyesmivel ?

hofeherke
 
 


Szia Dita! :)

Itt voltam, de csak olvasó üzemmódban. Áll a bál a munkahelyemen, ez most eléggé lefoglal... :?

Kép
akszinya
 
 


Kép Némóka!

Hogy vagy?
Szerdán nem jössz tornázni?

dita75
 
 


Sajnos a meddőségi kezelésben nincs komplexitás, mindenki csak belekap. Pl. IR és PCOS rendes kezelésével laig foglalkozik vki.
20150601134430
 
 


Hát nekem nem volt szünet a fogigátlásban, de nekem meg azt mondtál, hogy ez baj volt. Ez is rossz, hogy kinek ezt mondanak, kinek meg azt.... én már nem értem az egészet.
Elhiszem, hogy az orvosom tudja a dolgát, és teszem amit mond! És hiszek abban, hogy sikerülni fog egyszer! Többet nem tehetek....

hofeherke
 
 


MAra!
Igazad vana dokikkal kapcs.!
Ez a két probléma hogyan tudódott ki?

dita75
 
 


Dita: én is prostit olvastam :oops: el is csodálkoztam! :shock:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Dita: Itt nálunk kötelező inszem előtt a házasélet utáni teszt, és azzal nézik az utóbbit. Sajna egy árva élő fiukát sem hagytam... :( Az endometriózist meg a szintén inszem előtt kötelező laparos kismedencetükrözésnél derítették ki. Ez szerencsére még csak kezdeti stádium, és a hasfalon volt, nem a petefészken, de azért bennem van a félsz, hogy kiújjul mielőtt babás leszek, mert akkor talán még a lombik is húzós lesz! Mindenesetre ha addig jutunk szerintem csinálnak egy ujabb kontroll lapart...

hofeherke
 
 


Mert mindenki egyből a rosszat látja!
Igazam van, vagy igazam van! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Figyu Tyukica!

Nem válaszoltál, hogy a tulajcsajszival beszéltél telón????

dita75
 
 


Dita,

Isten bizony én is azt olvastam, hogy prosti. ELkerekedett szemekkel: hogy prostinak kell lenni ahhoz, hogy egy rovos megvizsgáljon... :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:
Már épp azon gondeolkodtam, hogy velem az lehet a baj, hogy nem vagyok prosti :oops: :oops:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Mara!
Én is kinyírtam a fiúkákat.

A lapar nekem hálistennek rendben ment. Gondolom nálad is feloldották az elzáródást.
20150601134430
 
 


Tudjátok mi a vicces? Nálunk pl. nem nézték, hogy én kiírtom e a fiúkákat.
De aztán a BTO-n azt is olvastam, hogy nem mindegy, hoyg mikor csinálják ezt a viszgáltot, merthogy ha nem pékor, akkor sz@rt sem ér az egész.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Itt a főprosti jelentkezik!!!!
Monic a te "rovosod" - nál nem tudom mik a követelmények!
:lol: :lol: :lol:
de ezen ne is "gondeolkodjál" !!!! :lol:

dita75
 
 


Szia Dita!

Sajnos, szerintem nem tudok menni szerdán, mert most már nagyon közeledik a zárás időpontja. És képzeljétek van olyan "kedves" kollegám, aki még mindig adogatja egyesével a 2007-es számlákat. :x Hiába mondom neki, hogy amikor odaadja akkor nekem még utána kell egy pár dolgot csinálnom, de sajna nem érti meg. Tipikus bika pasi, kényelmesen, lassan dolgozik, és sajnos a főnököm is bika, vagyis nem csinál semmit, majd megoldódik a probléma valahogy... Közben meg ugye az ideit is csinálni kell. Szóval, nekem a április-májusom nem egyszerű, de utána már elég laza lesz a munkahely.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Bumi
Nekem akkor csinálták, de inszemmel pont ezt véded ki.
20150601134430
 
 


Bumi!
Nálam sem nézték, viszont ha így van akkor mit csinálnak?
Az inszemnél végülis mindegy, mert nem halad át a gyilkos zónán a sereg, vagy igen?

dita75
 
 


Viki!

csak azért írtam, mert ugye sok orvos nemfoglalkozik azzal, hogy mikor csinálja, és kiderül , hogy + az eredmény.
K9özben meg ha pékor csinálná, nega lenne.
Tudod, Adáéknál volt ez. :)

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Viki: Nekem nem volt elzáródás. A szerveimmel mindent rendben találtak.

Bumi: Itt 14. napon csinálják a vizsgálatot.

hofeherke
 
 


Viki!
Te aztán extra gyors vagy. Még fel sem tettem a kérdést máris válaszoltál.
Némóka!
Kár! Remélem hamar végetér a diliház. Én a múlt héten találtam 2005-ös számlát is! :shock: :shock: :shock:

dita75
 
 


Dita!

Az még jobb... :?

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Ilyen vizsgálatom nekem sem volt.

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Ditus!
Buminak válaszoltam.
20150601134430
 
 


Viki!
Az mindegy, de már választ kaptam az épp feltett kérdésemre! :lol:

dita75
 
 


Viki!
De kitaláltad, amit Ditus akart kérdezni! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Szerintem lányok nyissunk egy saját orvosi rendelőt, hisz úgy ki vagyunk okosodva. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Némóka: fel a fejjel és kitartást!!!

Dita: a tulaj csajszival beszéltem!! :wink:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Csib!
Jajj nagyon cukker egy nő! Majd biztos téged is lefáraszt a PCOS - val, te legalább jobban tudod miről van szó, mert én csak annyit tudtam nyögni amennyit általad megtudtam.

dita75
 
 


Dita!
Hogy jött fel a PCOS ?
Nekem fura, hogy vadidegen embernek erről beszél.
20150601134430
 
 


Zsuzska,
mentek Malom-völgybe? Anyumék Tardoson laknak :lol:

Monic,
most hívott anyum, hogy megvan a kutyája. Egy ismerős szólt, hogy Agostyánban látták (ez most csak Zsuzskának mond így valamit, mennyi a távolság Tardos és Agostyán között), ami kb 4 km-re van. A szomszéd utcából a haverjával csavarogtak el odáig.

i.kata
 
 


Ti melyik szobában voltatok?
Mi a 4-esben!

Még mindig előttem van az az isteni reggelispult ....
jujj de éhes lettem. :lol: :lol: :lol:

dita75
 
 


Viki!
Én kérdeztem tőle, hogy milyen itt a masszőr, mert épp a babaprojekt kellős közepén vagyunk, és én hallottam, hogy nem tesz jót a túl erős masszírka!
Szó szót követett, és végül kiderült, hogy ő pco-s, és az endokrinológus dokija mondta neki mennyire nem foglalkoznak ezzel, pedig a metformin-kezelés után egy csomó betegének spontán összejött!

dita75
 
 


Oké, értem. ;)
20150601134430
 
 


Lassan bezár a bazár!
Van itt két muki a főnökségre várnak, nem tudom mikor érnek haza, még az a jó, hogy a takarítónéni itt van 5-ig, és nem kell velük megvárnom a főnököket. Elég volt mára, ráadásul egy csomó dolgom van. Nagyon kevés volt ez az egy nap pihi!

Este még bekukkolok! Puszka!

dita75
 
 


Dita: nem tudom a szobaszámokat! mi már 2* voltunk , egyszer az egyik házban , egyszer a másikban, de tök jó volt mind2! és a reggelik csúcsszuperek!! és milyen jót fogok napozni a tónál!!! óh!!!!!!!!! :lol:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Munkakör átadva. Persze a kollégák megkapják a privi számom és az emilemet, mert az elején bizti lesznek hívások.
20150601134430
 
 


Viki,
akkor a bankszámlaszámodat is írd fel nekik, extra munka=extra pénz :lol: :wink:

i.kata
 
 


Csib!
Triplán irigykedem! :lol: :lol: :lol: :lol:

Viki!
Le merem fogadni, hogy már a második nap segítség kell nekik.

Egy nap alatt átadtad a tudományod? Az én főnököm a három hónap betanítást is kevesli, pedig annál többet nem akarok maradni.

Megvettem a törésbiztos lázmérőt!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Remélem beválik!
Azért vettem két tesztet, de szerintem nem lesz rá szükség, mert a barna csak tovább nőtt, úh. megint spóroltam párszáz forintot. Eláll júliusig a fiókban, nem romlik meg.

Kitakarítom a hálót aztán nekiállok a kajának.

Azért egész jól viselem, hogy hónapról-hónapra csak a sikertelenség van!
Talán mert annyira bízom az inszemben, pedig az sem 100 %.

Vik!
Azon gondolkodtam, hogy nálatok a katona-gyilkosság miatt nem jött össze, és az inszem erre megoldást jelent, akkor hogy-hogy csak negyedszerre sikerült?

Nagyon remélem, hogy elsőre sikerülni fog, mert már erre is annyit vártam, nem szeretnék még 6 hónapot, mig lefut az összes többi, és még utána ki tudja mikor kapok időpontot Tapolcán a lombikra. Jól előre szaladtam megint.
Végülis nem megy olyan lassan az idő, mert nemrég még nagykabátban jártunk, a héten pedig már május lesz, de akkor is úgy érzem, hogy csak vesztegetjük a hónapokat feleslegesen, úgy hogy nem történik semmi. Ez annyira bosszant.

Lelövöm magam, mert a végül elnyerem Bumitól a "legproblémásabb" vagy milyen címet.

dita75
 
 


Sziasztok Lányok!

Alig győztem visszaolvasni, amit írtatok, Ti aztán nem vesztegettétek az időt! :lol:
Jelentem, túl vagyok az első inszemen, kezdődik a 14 nap reménykedés. Tényleg megy gyorsan az egész. Viszont döbbenet, hogy mennyien vannak, szinte futószalagon jönnek egymás után a babára vágyó nők, tisztára mint egy baba-gyár.
1 óra volt, mire hazaértünk, ettem valamit, aztán lefeküdtem egy kicsit aludni. Mit mondjak, minden nap el tudnám ezt viselni. Mármint a sziesztát.

Elza
elza74
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: