sziasztok Lányok!!!
Gabi,
hát, jobbulást Neked is, én tegnap már jobban voltam, de ma megint rosszabb... Éjszaka használ a Respir Activ orrtapasz, ettől nem dugul el az orrom, napközben meg Lándzsás utifű szirupot iszom és sok mézes teát (hajrá diéta!!!
). Hát a páleszt nem próbálom
már a szagától is rossul vagyok!!
Andesz,
hát ez elég nagy!!! Bírni fogod így a talit???? Nem kell pihiztetned? Mikor kell visszamenni a dokihoz??
Nekem a péntek tuti jó a szombat még kérdéses. Ha tudok menni, Bessy, Alexa szívesen elviszlek Benneteket!!!
Márti,
ne butáskodj, lesz majd egy olyan is, ahol mindenki ott lesz, Vicuska és Ágica is már babásan és akkor jöhetsz Te is KisAtival!!!
Ani,
holnap torna? Már várom nagyon, hű, teljesen elszoktam
Kriszta,
hihetetlenül örülök, hogy minden rendben volt Réka babával. A képek alapján is egy vidám kislánynak tűnik!!!! Helyes Apucija van, ha ennyit segít!!!
Kriszti,
milyen volt a keresztelő??? Képek???
Enikő,
szépek a képek!!! Úgy imádom az ilyeneket!!!
Nibcsike,
Te mit dolgozol, hogy még mindig bírod?? Sikerült a szülésznő választás? Kit választottál?
Tündike,
szerintem is találtok ennyiért házat kicsit távolabb fehérvártól. Bár ha a városhoz vagytok szokva, akkor nem is tudom
De nehogy feladjátok, tuti vár rátok valahol egy szép kis lakás vagy ház!!!
Te kit választottál szülésznőnek??
Egyébként már én is teljesen megbékéltem Anikóval, nagyon kedves volt a telefonban, holnap pedig elvileg találkozunk is torna előtt.
Vicuska,
hajrá, már csak egy hét és utána mentek Tapolcára!!!! Ez most konzultáció lesz, meg csinálnak vizsgálatokat és következő hónapban kezditek is a stimut?????
De jó lesz!!!!
A hétvégén mi is kint voltunk a kertben, végre a kert egyik része úgy-ahogy kész, benne a virághagymák, eprek, paradicsompalánta. Ültettem árvácskákat és muskátlikat is ládába. A héten készítek képeket és küldök egy párat
Még Apácskának fel kell cipelnie őket a teraszra, ott fognak igazán szépen mutatni.
Ildi,
hogy tetszik az intim torna? Miket csináltok? Én lehet, hogy holnap megyek utoljára, de még az is lehet, hogy lesz egy ismétlés.. Majd holnap kiderül