Új privát üzeneted érkezett!

Hát, igen, nagyon fura, mert máskor 1 nap alatt irunk 1 oldalt, mostmeg egész hétvége alatt nem :( Nekem sem volt kedvem irni túl sokat...

Nah, de itt a tábli:
Kép

Nagyon szépen kérek mindenkit, hogy aki benne van a tábliban, sé már régen jelentkezett, az irjon, üzenjen! Csak annyit, hogy jól vagyunk, stb.

Valaki kérdezte korábban: én még biciklizek. Ált. 2-3 naponta, mikor boltba megyünk Nándival. Nekem még jól esik, ha nagyon fúj a szél, akkor inkább nem indulunk neki, nehogy megeröltessem magam.

bagzerka :)
fotó végül lemaradt. Mikor hivtad a 4d genesist? Márhogy mennyivel elöre készüljek bejelentkezni?

anyoooka :)
látszik ott a lényeg!

humanka :)
sajnálom, hogy még mindig róka :cry: de a fotó jó, és ne keseredj el, én Nándival ugyanigy voltam...

Ha már Nándi:
Kép

Hétvégén anyáknapja, ezt csináltam a nagyiknak (dédinek is ugyanilyet, csak Dédinek felirattal persze :) ) Ja, azért ilyen kis bambalino, mert bölcsiben fotózták és sztem félt kicsit a fényképésztöl.

na, megyek, mert már jó sokat irtam :)

Kép
Kép
Kép
minyu

na, erre laptetö.....

Kép
Kép
Kép
minyu

Annyi mindent akartam írni nektek... de csak most olvastam a hírt lucáról. :cry:
Teljesen döbbenet. Nagyon elszomorít.
Majd később írok, ha lesz kedvem.

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Mitol lehet magat a pulzusunk? A vernyomasommal nincs semmi baj, de a pulzusom neha nagyon magas 91-101, de volt mar 109 is.
5-10 perccel kesobb meg 85. Nem ertem neha felmegy nagyon aztan visszanyugszik.

Pedig semmi komolyat nem csinaltam, amikor mertem.

Lehet ettol baja a babanak?

KépKép
druska

druska :)
nem értek hozzá, de laikusként arra gondolok, hogy a megnövekedett vérmennyiséget tudja csak igy eljuttatni.
Én nem szoktam itthon mérni, de ha csak a félemeletre kell felmennem, akkor is fújtatok. Néha a sok beszédtöl is :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
Kép
minyu

Minyu -

Nagyon aranyos Nandi! Nem is olyan bamba, de felnott koraban biztos jot fog derulni a kepeken.

Ocsem most toltotte be a 18-at es visszaneztunk regi csaladi videokat meg kepeket, en oviban, ocsi bolcsiben - meg otthoni jatszasok, evés a nagyszuloknel - halara rohogtuk magunkat!

Sztem tok jo latni, hogy mi magunk milyenek voltunk picinek.
Es mi gyerekeinknek is jo lesz latni magukat....

KépKép
druska

Sziasztok!
Druska!
Igen, ahogy írtad.. nem írogat senki... a miértet tudjuk jól.
Nem is jöttem hétvégén...
Nem tudtam...
Ugyanakkor fel kell állnunk... ahogy Eszike is írta..

Druska!
Nagyon jó az AFP-d.
Hát nehéz kikövetkeztetni az AFP-eredményéből a baba nemét... valakinek bejön, van akinek nem...
Én amúgy sem értek ehhez.....majd uh-on megmondják!! :)

szeder74

Sziasztok!

Most nem is olvasok vissza semmit, csak bejelentkezem, hogy egy héttel ezelőtt még az volt a legnagyobb gondom, hogy vajon megkérdezzem-e a Baba nemét az ultrahangon, most meg kiderült, hogy nagyon rossz lett az AFP-m (MoM 2,4), ezért délután kell mennem még egy ultrahangra... Csak hazajöttem és már megyek is... :( :( :( Majd este beszámolok, ha lesz erőm...

Kép
Kép
sarkantyúka

minyu!
Miért mondod, hogy bamba Nándi? Olyan édes.. bár én is szoktam a fiúkat ilyen jelzővel illetni :)

szeder74

sarkantyúka!
várlak vissza. puszi

szeder74

De hisz a 2.4 hatarerteken belul van meg...

KépKép
druska

Koszi szeder! :)

Minyu - en is igy gondolom a megnovekedett vermennyiseget. Remelem igazunk van, majd a dokinal szova teszem, de meg sokara megyek hozza.

KépKép
druska

Sziasztok!

Voltam fent reggel,de mivel még senki nem írt gondoltam megvárom míg valaki más kezdi el :( :? Szóval megpróbáltam összeszedni magam. A hétvégén nagyon padlón voltam Luca miatt. Gondolom mindneki így van ezzel. :cry: :cry:

Csináltunk képeket a pocakomról. Mostmár lassan úgy nézek ki,mint egy kismami és nem úgy,mint aki csak jól lakott :wink: .

Sarkantyúka!

Én is úgy tudom ,hogy az még a határon belül van,de az orvos gondolom jobban ért ehez.
Várunk vissza és nagyon szorítok érted!

Humanka!
Nagyon jól látszik már a te pocid is :D :D :wink:
Vukkot meg bárcsak elkergethetném mellőled!

Druska!

Én sem tudom, hogy hogyan lehet megállapítani az AFP-ből a baba nemét. Biztos vagy benne,hogy azt meglehet?

Minyu!
Köszi a táblit. Nándi nagyon helyes kis krapek!!! :lol: :lol: :lol: Nem bamba egyáltalán.Tök jó a kép. :cry: :cry:

Kép
Kép
a.m.

szeder, druska :)
jó, nem bamba, csak olyan komoly. MInden képe olyan komoly lett, és ez szokatlan, mert itthon ha fotózzuk, akkor mindig vigyorog :)

sarkantyúka :)
Én is gyorsan megnéztem, mindenhol 2.5-öt találtam, tehát még határértéken belüli. Drukkolok, de gyanúsan ez is a "riogatás" kategóriájába fog esni. (de inkább vizsgálják ki ezután jóóóóó alaposan. irj, ha hazajöttél!)

Kép
Kép
Kép
minyu

Jaj bocsi Minyu! a szomoró fejeket nem oda akartam :oops:

Szóval rakok fel 2 képet összehasonlítani!
4 hónapos pocak
Kép

5 hónapos pocak Kép

Kép
Kép
a.m.

AM -

Jo sokat nott a pocakod! Ez egyertelmuen babas pocak!!!

Ugy sajnalaom hogy a legtobben arc nelkul teszik fel a kepeket. (Bar pont en magyarazok, mikor meg egy kepet sem tettem fel... :oops: )

KépKép
druska

Sziasztok!

Minyu, nem is bamba Nándi!!!!! Édes nagyon! Dorkának az oviban csináltak ilyen anyák napi képet, megpróbálom majd lefényképezni és feltenni.

Druska, afp szuper!!! Én úgy emlékszem - és nálunk is bejött - hogy ha magasabb picit az érték, akkor fiú. De azért ebben ne bízzunk szerintem ,az uh sokkal biztosabb! :wink:

Sarkantyúka ez még éppen a határon van, remélem, hogy semmi baj nem lesz! Annyiszor van fals pozitív eredmény, annyiszor paráztatják feleslegesen a kismamikat!
Egyébként amikor Dorkát vártam akkor nagyon utánaolvastam az afpnek és úgy emlékszem, hogy egyrészt baromi megbízhatatlan vizsgálat, másrészt egymagában az afp eredménye nem jelent semmit, a BHcg-t is nézik hozzá és ha az pedig alacsony, az utalhat rendellenességre.

De nagyon-nagyon szorítok Neked!!!!!

Eszike, nagyon szééép kismamis pocid van! :lol:

Bagzerka, várjuk a képet! :wink:

Hülye szomszéd a felszántott földön kinőtt gazt fűnyíróval irtja :shock: Előbb majdnem kiment az erkélyajtó egy átpattanó hatalmas kő miatt! Mindjárt kimegyek és leüvöltöm a haját... :twisted:

Kép

Kép
anyoooka

Eszike - neked is szep kismamis pocakod van.

KépKép
druska

Sziasztok!

Én sem jelentkeztem hétvégén, pedig gépközelben voltam... nem tudtam mit írni.. :(
Annyira felfoghatatlan ami Lucával történt! :cry: :cry: :cry:

Drága Luca! Nem tudok mit írni, mert előttem mindenki leírta már, amit ilyenkor lehet.. én csak azt kívánom Neked, hogy hamar gyógyuljanak a sebeid és minél előbb jöjjön egy egészséges baba, aki kárpótol Téged mindenért! Ha nem írsz nekünk többet, akkor is tudd, hogy Rád és az Angyalkáidra mindenki szeretettel gondol!
Vendég

a.m. nagyon sokat nőtt a pocid! :lol: :lol:

Kép

Kép
anyoooka

wiona,

léttam a babakocsidat a kikában! Csak azért írom, ha valakinek megtetszett, ott "élőben" is megtekintheti, meg ki is próbálhatja.

Képzeljétek, hétvégén hirtelen felindulásból megvettük a teljes babaszobát! Nem akartam ilyen nagy költségekbe verni magunkat félidő elött, de 20% kedvezmény volt rajta csak tegnap estig. Így hát már van komplett babaszobánk! :) Kép

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Ja, meg még van egy bazi nagy sarokszekrény is, csak az nincs a képen.
És az egész együtt 130 ezer Ft volt!!

Itt a pocakfoto is. Sajnos csak arc nélkül, mert magamról csináltam. :)

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Képek Dorkáról :lol:

ovis anyák napi: Kép

tegnap itthon: Kép

Most már eldugulok, velem van tele a topik :oops:

Kép

Kép
anyoooka

A.m, eszike, humanka, Minyu:
Tök jók a pocakfotók! Nekem is van, de nem teszem fel, majd csak ha babásabb formája lesz :)

Bagzerka:
Viszont Te is ígértél képet :wink: ... az ígéret szép szó.. :wink:

anyoooka:
Nagyon jó lett az uh. kép a pici fiúról!

druska:
Pulzus miatt ne aggódj, nekem csoda, ha 100 alá megy. Először én is paráztam, aztán megnyugodtam: amíg nem érzem magam szarul, addig minden O.K!

Sarkantyúka:
Én is 2,5-öt tudok felső határnak, de azért persze megy a drukk ezerrel!!!!

Szeder:
Rossz hírem van nyaraló ügyben: egész nyárra csurig vannak szomszédék, közvetlen balcsi parton nem ismerek nyaraló tulajdonost, de azért nyitott füllel járok :wink:

Minyu:
Nándi szerintem tök cuki!! Kész férfi!! A kész férfiak meg természetesen komolyak :wink: :lol:
Ez tök jó ajándék lesz! Az én anyum is az unokás ajándékoknak örül leginkább!!
Ja, és köszi hogy beírtál minket a táblába, de kérhetnék egy kis helyesbítést? Szeptember 21-re várom a babát, mert a 27-i dátum csak hasraütéses tippelés volt a védőnéninek! A 4D és a mai genetikai uh után is a szeptember 21. körüli időpont látszik reálisnak. ( Bár megjegyzem mai méretek alapján még szept. 17. is szóba jött :) )
Egyébként a genetikai uh-n minden rendben volt! Megint láttam a kicsi lányt, de most szundizott! :wink:

Lányok! Van valaki, aki már vizesedik? Én igen! :( Nagyon durván nézett ki a bokám hétvégén, nyári szandik, papucsok felejtősek... :oops: Tud valaki valami "gyógymódot"??
Vendég

Kép

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Honey! GYÖNYÖRŰŰŰŰŰ a babaszoba!!!! De hol a pocakfotó??? :lol:

Anyoooka: Dorka nagyon édes kiscsaj!!
Vendég

honey - nagyon szep a babaszoba, es egyaltalan nem volt draga!

KépKép
druska

Lányok!
Olyan nehezen írok. Ahogy Ti is.
Nem tudom magam elengedni, mert a gondolataim Lucáékon járnak.
Soha nem gondoltam volna, hogy egy topikban ennyire össze lehet szokni, átérezni a másik fájdalmát.
Félelmét, bánatát.

Ugyanakkor az örömteli írásokat, örömként élem meg..

De most..
nagyon nehéz.. én gyújtok gyertyát Luca Angyalkéiért, és próbálom feldolgozni így távolról Vele együtt..

Kép Az angyalkákért...

szeder74

Sziasztok!!

Nagyon szupik a pocifotók!!! Már igazi kismamis mind!! :lol: :lol:

Sarkantyúka megy a drukk, de szerintem sem lesz semmi gond!! Én is 2,5 felső határról tudok! De biztos ami biztos, így megnyugodhatsz majd teljesen!!!

Minyu, Anyooka nagyon aranyosak az anyák napi képek bztosan el fognak olvadni a nagyik meg a dédik :)

Honey szupi a gyerekszoba és jó árban is volt nagyon!!

Druska sajna Én sem tudom, hogy menniyre megbízható az AFP-ből való nemre utalás, de már hallottam róla és Én is azt hallottam, hogy ha magasabb akkor fiú, de hogy honnan számít magasnak azt nem tudom! Nálam Kornéliánál 24,6 volt a mostani 37,8 és titkon fiúban reménykedem :wink: DE majd az uh-n talán kiderül!!! :lol:

Kép
Kép
lanta

Valaki irta, hogy szorulasos problemai vannak -

Nekem is voltak es a doki duphalac-ot javasolt, veny nelkul kaphato a gyogyszertarban. Nem hashajto, hanem nagy molekulaju cukoroldat, amit gyerekeknek is lehet adni nyugodtan. Nem okoz gorcsoket mint a hashajtok. A modszere - a belekben vizet sziv magaba es igy lazitja a szekletet. A doki reszletesen elmagyarzta a mukodesi elvet.

Nekem bevalt. Ha 10 ml iszok belole este +1 pohar viz, reggel semmi gond. Es ekkor mennyisegnel meg nem hajt meg engem, csak mintha normalisan mennek WC-re.

KépKép
druska

honey!
nagyon szép a bútor, és az ára is nagyon jó!
Hol vettétek? Már én is nézelődtem... Azért megnézném, élőben is, hogy milyen :) Hétvégén mi is megyünk, azt még nem tudom, hogy lesz-e bátorságom megvenni, de elindulunk .. :)
A pocakod is nagyon helyes.. kismamis nagyon :)

bejci!
ennél nagyobb negatív hír sose érjen :)
már megvan a hely ahova megyünk.. szabadi-sóstó és 21o.ooo.-Ft egy hét.. és 10 férőhelyes a házikó nagyon tuti..medence is van, egy a gond, hogy nem közvetelen vízpart..de a gyerekek miatt a medence is jó :)
Vizesedés: nekem is szokott..de én amúgy is hajlamos vagyok rá :(
Petrezselyem zöldjét egyél..természetes vízhajtó..nekem a védőnőm tanácsolta.. én szoktam a szedvicsre is vágni... Isteni finom..és amúgy is szeretem :)

szeder74

Tegnap elestem :x
Képzeljétek el!
De akkorát.. a bal bokám kificamodott..a jobb térdemet meg lezúztam..bedagadva mindkét lábam... és... milyen az anyai ösztön..
normál esetben az ember az arca elé teszi a kezét ösztönösen, nehogy szétmenjen a feje.. na én..
a hasam elé tettem a jobb kezemet..és így védtem meg a pocakomat..
hááát nem írnám le most, hogy mi lett volna ha azt az ütést a hasam kapja...
1 percig fel sem álltam, és figyeltem a testem jezéseit, hogy mi is fáj most nekem... azt az 1 percet nem kívánom nektek!!!
Miután éreztem, hogy csak a lábaim, és a kezem ment szétt..akkor tudtam felálni..
A hasam nem fájt.. és nem is véreztem.. Adélkám meg jól felébredt a hatalmas huppanástól..és jelzett, hogy minden rendben van vele..mocorog..úgyhogy nem hiszem, hogy bármi baja is lenne.
Isten segített ott az esésnél nekünk.. hihetetlen..
Vigyázzatok Ti is nagyon magatokra!!

szeder74

Szeder nem semmi! Nagyon szerencsésen estél, vagyis inkább az anyai ösztönöddel segítettél rá, hogy a pocidat sikerült megvédened!! Vigyázz nagyon Magatokra!!!

Kép
Kép
lanta

Szeder!!! Úristen, vigyázz Magatokra!!!! Hogyan estél el???? :?
Annak viszont örülök, hogy megvan a nyári hely! Szabadi-Sóstó Jó hely! Közel van Siófok....

Honey: Téged meg irígykedve nézlek, milyen szép karcsú vagy!!! :lol:
De a poci, az szépen gömbölyödik!!! :lol:
Vendég

honey:jéh nem is tudtam, h. a kikában lehet kapni.nem tudod mennyiér?bár már tök mindegy mert megvettük, és supi!!
pocid nagyon cuki, szoba nagyon szép!

Kép
winona

bejci!
Képzeld el.. a kezemben a kiskutyusom - havanese kis lány- szóval vele mentem.. papucsban.. és beleléptem egy parányi kátyúba..de tényleg nagyon pici.. és kificamodott a bokám.. no így történt.. és, hogy csak a jobb kezemmel védtem a hasam, az azért volt, mert a másik kezemben meg ott volt a kutyusom..őt sem dobtam el..ááá szerintem mégegyszer ilyen esést nem lehetne produkálni..talán kaszkadőrök sem tudának utánozni benne.. hihetetlen szerencsénk volt..
Ti is nagyon vigyázzatok..legyen példa, hogy nem kell tűsarkú ahhoz, hogy huppanjatok!!!
-én meg amúgy is elég kacska vagyok, minden tavasszal, de tényleg minden tavasszal "köszönök az anyaföldnek", esek egy nagyot..összetöröm a térdem.. és megvan az éves esésem.. hihetetlen béna tudok ilyenkor lenni.. de a bal bokám gipszben volt gyerekkoromban és azóta elég hamar kificamodik...

bejci..
igen, én is örülök, hogy megvan a hely, csütörtökön megyünk a balatonra .. meg is lesz a majális a gyerekekkel..és megnézzük a házat és le is foglalózzuk. -remélem tényleg olyan tuti, mint, ahogy elmondták.- na ez is sikerült.

szeder74

wiona, hu, az árát nem néztem, de zgyan az volt mint a tied. Sötétkékben.
Most nagyon új babakocsik vannak a KIKA-ban. És vannak tök jók is!!!

szeder, én sem akartam megvenni a szobát, de hát spóroltunk közel 50 ezer Ft-ot így. Ami meg ugye nem mindegy.... A babona meg le van szarva!!! :D

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

honey!
ezt odamondtad! -vagy nekem, vagy a babonára utalva.. hm.. :?:
de én egyébként:
nem a babonától félek..hanem inkább saját magam vagyok óvatos.. és nem megszóltalak, hogy megvettétek..félreértettél vagy engem...

szeder74

konan!
úgy tudom, hogy te Dunakeszin laksz.. a barátnőmék is nemrég költöztek oda..most jön a cseles :) kérdésem.. nem tudsz valami irodai munkát -irodavezetői végzettsége van- a barátnőmnek?? bocsi..nem akarok én itt álláskereső oldalt nyitni..de nemrég beszéltem vele..és nagyon el van keseredve, hogy nem talál semmi lehetőséget.. köszike.. :)

szeder74

nem, nem félre ne érts!!! Nem neked szántam ezt!!! Tökéletesen megértem ha valaki óvatos!!!! Én is alapvetően az vagyok! Még a szoptatós könyvet sem mertem megvenni, pedig nagyon szeretném már elolvasni...
A babakocsit is csak kerülgetem, azt sem merem megvenni, pedig már 2 hónapja tudom melyik lesz az! De ez most kihagyhatatlan ajánlat volt...
Ezt a "babaonának" , mondtam, hogy le van szarva és bekaphatja! :lol:

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

"babonát" akartam írni... :D

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

honey!
no azért :lol:
már kezdtem azt hinni, hogy nekem szólt.
Én is tudom, hogy melyik kocsit, és melyik babaszoba szettet szeretném majd, de olyan rossz, hogy én ilyen "nehézkes" vagyok ilyen téren. Pedig.. de tudnék vásárolgatni :)
Velem van ilyen téren a baj.. kicsit lazábban kellene élnem... de olyan nehezen megy.
HOL vettétek a bútort, mert még nem válaszoltál?!

szeder74

Sziasztok!

Én is, ha idejövök Lucára gondolok..............., tudom milyen érzés, nekem is volt már egy angyalkám múlt nyáron... :(

Minyu!
Nagyon szép a kisfiad, igazi ajándék lesz a mamiknak, meg a dédiknek.

Honey!
Gyönyörű a babaszoba, a Kikában vettétek, ugye? Én ott néztem ki régebben kiságyat, olyan lekerekített a vége.
És az autód milyen színű? Nekem is nagyon tetszik az új fábia, nekünk feliciánk van, a szüleimnek is fábia, de a régebbi változat, szóval szeretjük a skodát.... :)

Én is izgulok, mert szerdán megyek uh-ra, és akkor tudom meg az afp eredményt is.

Kép
Kép
petra1980

Minyu!
Először is köszke a táblit! Nagyon aranyos a kép Nándiról! Mintha Tamást látnám ennyi idősen. Ő sem csípte annyira, ha az oviban vagy később a suliban fényképezték és ez meg is látszik a képeken, de ezeket a képeket legalább annyira szeretjük, mint az otthon készült mosolygósakat! :wink:

Sarkantyúka!
Ugyanazt tudom írni, mint Mártinak:
"Az afp miatt feleslegesen ne aggódj!!! Mindenhol azt mondják, hogy teljesen elavult vizsgálat. Külföldön már nem is csinálják. Itthon is gondolom csak azért, hogy csináljanak valamit....! Bár az orvosok is tisztában vannak a megbízhatatlanságával. Nem véletlenül szólnak előre, hogy ha nem igazán jó az eredmény, akkor ne ijedjünk meg. Előbb-utóbb csak kihúzzák a kötelező vizsgálatok közül és valami korszerűt tesznek be helyette! De persze azt én is tudom, hogy még ha így van is borzasztóan rá tud ijeszteni a kismamára! Nem tudom miért jó ez?! Úgyhogy ne aggódj! Nem lesz semmi baj!" (A Te eredményed pedig határértéken belüli is ráadásul!) Azért ha visszajöttél a dokitól és megnyugodtál, akkor nyugtass meg légyszi minket is, hogy igazunk volt! :wink:

A.m.!
Nagyon szépen gömbölyödik az a babalak! :D És tisztán látszik, hogy az a baba otthona! :P

Honey!
Nagyon szép pocid van már és hozzá szemtelenül vékony is vagy! :D Olyan gyönyörű ez a babaszoba! Mint a mesében...! Most egy picit irígykedem......!

Humanka!
Nagyon szívesen raknék fel pocis képet, de nekem nincs digit-fényképezőm (ezen mihamarabb segíteni kell!) és így ritkán tudok csak képet készíteni. Szerdától Balatonon leszünk nagycsaládostul a párom szülinapján és ott biztos sokaknak lesz gépe, majd kunyizok tőlük képet és pótolom! :)

Eszike!
Szintén jó a pocifotód! Neked is szépen növöget a babód és alakítja megának a helyet!

Anyooka!
Óriási ez a kalapos kép Dorkáról! Próbálom elképzelni, hogy vajon milyen lesz a mi kislánykánk.... de nagyon nehéz elképzelni egy fiú után/mellett.

Druska!
Köszi! Én szorulok! De nem is akárhogy! Szoktam mondani, hogy inkább szülök.... ! :mrgreen: Ezt akkor megpróbálom.

Szeder!
Igen ott lakozom Dunakeszin! Sajna nem tudok állást, csak az enyémet...., persze azt is csak szerződéssel, és erre is pályázni kell. Pályázat nélkül a közigazgatásban nem megy (legalább is ezen a szinten). De ha hallok valamit, feltétlenül szólok!
Egyébként úgy látszik ez egy ilyen hétvége volt: én is estem! Otthon a lépcsőn. Tévézés közben a nappaliban aludtunk el és csak hajnalban ébredtünk fel a párommal, hogy már le kéne feküdni már csak azért is, mert kényelmesebb a hálóban, mint az ülőgarnitúrán :? De a lépcső kifogott rajtam, beleakadt a papucsom az egyik lépcsőfokba. Gondolom nem emeltem meg a lábamat rendesen. Én is a babámat védtem: először a kezemet tettem le, amikor aztán éreztem, hogy a karom már nem bír el, akkor jött a térdem, ami pont a lépcsőfok szélét érte el. :( Percekig nem tudtam megmozdulni, csak nyögtem és nem tudtam, hogy sírjak vagy üvöltsek! Szegény párom is úgy megijedt, hogy mozdulni sem bírt, csak percek múltán (legalább is én úgy éreztem) merte megkérdezni, hogy mit segítsen. De nem tudott segíteni, mert aztán feltápászkodtam és elbotorkáltam a hálóba, lefeküdtem és el is aludtam. Másnap reggel pedig az első mozdulatoknál éreztem, hogy rendesen szétvertem a könyököm és a térdem! De a babának szerencsére semmi baja! :D Ez a lényeg és intő jel, hogy sokkal jobban kell magunkra is vigyázni! (Mondjuk nekem a lépcső baba nélkül is a mumusom mindenhol! Hogy miért, azt nem tudom.)

Kép
Kép
konan

szeder,
Néha olyan könnyű itt félreérteni egymást! :D Se hansúly, se arckifejezés.... a szavak meg csak szavak, amiket könnyű félreértelmezni.
KIKÁ-ban vettük. De nagyon sok helyen lehet kapni. Ez egy magyar bababútoros cég. Faktum névre hallgatnak. Ár érték arányban ők a legjobbak, és elég nagy a választék náluk ( van honlapjuk is ha érdekel) A többi helyen a komplett babaszoba 300 ezernér kezdődött :? Ez nagyon szép, elég csajos, praktikus és nagyon stabil - 2 kézzel ráztam az ágyrácsot a KIKÁ-ban, hogy kipróbáljam mennyire van egyben. :lol: Gondolhatod, milyen hülyén néztek rám az eladók....

petra,
homok metál a kocsim. De ez még nem az új kasznis. De imádom!!! Olyan jó vezetni. Amúgy majdnem új, mert bár 2,5 éves, APEH által elvett autó és 1,5 évet garázsban állt. Így csak 12 ezer km van benne. Viszont kb fele annyiba került, mintha újat vettünk volna!

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Sziasztok

Ennek egy részét még azelőtt írtam mielőtt Lucáról olvastam és aztán már nem volt kedvem elküldeni....

Szeder
Igen elírtam csak 154..bocsi. Majd kb 2 hónap múlva lesz annyi….
Nagy ágyon alszik már Heni és altatáskor odafekszem mellé. Szerencsére 10 perc alatt bealszik és nem ébred fel ha kibújok mellőle.
Azért arik a fiúk,hogy odahívnak még maguk mellé.

Márti
Gratula a kislányhoz!!!De szuper!! Örülök,hogy minden rendben!!!
Aranyos volt a dokid.

Honey
nagyon szép szobája lesz Flórának :D

Dan
A babád nagy már…jobb kihuzatni a fogad és ha szükséges inkább kapj antibiot utána…minthogy a szervezetedben állandó gyulladást tartson fenn a rossz fog.
Én is most vagyok túl egy gyökér kezelésen ,kaptam érzéstelenítőt…nem lesz már semmi bajuk tőle.
Gratula a jó eredményekhez és a kisfiúhoz!!

Minyu
szerintem tök édes a kis megszeppent Nándi a képen.

anyooka
Dorka is nagyon édes. Gratula a kisfiúhoz!!

Sarkantyúka
Azt a pillanatot mikor megtudod,hogy ki is lakik benn…az egyszerűen nem tud snassz lenni!!! Születéskor még mindig megmarad a varázs…hiszen először pillantod meg,simogatod meg Őt!
Mi is nevén szólítjuk Emmát és olyan jó,hogy nem csak azt mondjuk Pöttöm vagy Babácska….
Remélem megnyugtatnak ma benneteket uh.on.

Én nem csinálok költségvetést ….szerintem felesleges sokkolni magunkat az végösszeggel..
Inkább csak arra figyelek, hogy egy terméket megnézek több helyen is…hol mennyibe kerül…ugyanazt ki lehet fogni olcsóbban is. És ha apránként szerzem be a cuccokat akkor nincs egyszerre akkora kiadás.
Direkt nem akarom számolni mennyibe kerül egy gyerek… mert az olyan mintha ő egy kis árú lenne. (édesanyám mesélte mindig,hogy az ő anyukája vezetett egy füzetet az anyummal kapcsolatos kiadásokról…és neki ez olyan rossz élményként maradt meg....)
holka

sarkantyúka,
próbálj meg megnyugodni az AFP miatt!! Koncentrálj arra, hogy csak riogatás, semmi más! Különben is, eddig minden rendben volt a babóval az összes vizsgálat során, nem?! Akkor most sem lesz baj! Kombinált teszten nem voltál véletlen?

Én is ma tudom meg az AFP eredményét - a kombinált teszt miatt nyugodtabb vagyok.... de azért jó lenne már tudni a tutit!
És szerdán megyek következő uh-ra!! :D

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Anyooka!
Gyögyörű a kislányod!!!!!!!!!!!

Honey!
A homok metál a legszebb szín, nagyon szép lehet, a miénk ezüst metál. Mi is használtan vettük, előtte egy régi golfom volt, amin megtanutltam vezetni, hát ahhoz képest mintha új lenne.....

Kép
Kép
petra1980

Pocakképek szépek és már igazán látványosak. :D

Én is sokat gondolok Lucára.... és most egy másik anyukára is akinél 30 hetesen derült ki,hogy nagy baj van a babával.....
és ilyenkor úgy elgondolkodik az ember,hogy a mindennapos
csip-csup problémáink milyen elenyészőek is valójában....
holka

Ja még egy "közérdekű" infó: A KIKA-ban minden kismama, aki a 6. hónaptól vásárol bármilyen terméket 10% kedvezményt kap az adott termék árából.
Ezt nagyokos módon nem kommunikálják, én is véletlen tudtam meg!
Azért a választék nem vetekszik a Brendonnal, de jó pár dolgot be lehet ott is szerezni.

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?