Új privát üzeneted érkezett!

Kép

Kép
flóra 11
 
 


Szép hétfő reggelt!
Ügyes vagy, hogy megcsináltad a leckét és hogy ilyen jó kis ábrákat szúrtál be! :D
Tehát Tancsu Buckalakója fiú lesz? Jól hallom? Akkor már tudom, milyen könyvet fogsz kapni tőlünk. :lol: :lol: :lol: :lol: És a DVD-t meg tudod osztani majd velünk is?
Na, megyek, majd a suliban elolvasok mindent, mert én még csak a 64. oldalon járok. (Jó, hogy a lányaim folyamatosan dogát írnak, bár, így meg dogát kell javítani. :wink: ) Viszont nekem arany életem van. :oops:

KépKép
benó
 
 


Ezt kérném kiegészíteni: Rólunk
Ezt azért gondoltam, mert úgyse tudunk sose semmit. :oops: Én legalábbis.
Ami nem kell bele, azt töröljük, de lehet olyat is, hogy a következő vizsgálat meg ilyenek.

KépKép
benó
 
 

 
 

Sziasztok!

Hat ez a hetvege eleg rovid volt,de az hogy csak 3 napot kell dolgozni azert megerte! :wink:

Kép
Kép
eynoyin
 
 


Helló, Évi, mindjárt jövök.

KépKép
benó
 
 


A tablazatba:A ciklushossz 33 nap.Kedvenc etel:sztrapacska.

Tancsu ferje Roland es a babi pedig Gergo. :D

Kép
Kép
eynoyin
 
 


Tancsu gratulalok hogy egy kis pocoros "tulajdonosai" lettetek!
Szia Gergo! :D

Kép
Kép
eynoyin
 
 


Szilzi szerintem ha le akarod adnio a felesleges 3 kilodat akkor probald ki azt a modszert hogy vacsorara csak salatat eszel 1 vagy 2 virslivel vagy parolt hussal.A lenyeg hogy a vacsi 6 ora elott legyen es nem ehetsz kenyeret! :D
Tudom hogy nehez lesz de en ezt csinalom mar 1 hete es meg van az eredmenye.Mar a pocimrol ment le.Nekem is le kell adni par kilot mert elengedtem magam kisse. :?

Kép
Kép
eynoyin
 
 


Zsuzska orulok hogy jol erezted magad! :wink:
Ugye nem is volt olyan rossz mint gondoltad? :wink:

Kép
Kép
eynoyin
 
 


Nekem is le kell adnom néhány kilót. :twisted:

KépKép
benó
 
 



KépKép
benó
 
 


Sziasztok :D ,

Segíti a fogyókúrámat, hogy két napja olyan hányingerem van, hogy este semmit nem tudok enni! Nem tudom mi a fene bajom lehet, baba elvileg most foganhat, vírus nincs, semmi rosszat nem ettem, hmmm :( Na mindegy így tuti, hogy fogyok. Évi, egy hete és már látható???? Ez tök jó! :D

Kép
szilzi
 
 


A Vőlegényem (azért írom mostanában így, mert már elég rövid ideig szólíthatom így és igazából soha nem hívtam így :) ) életben maradt a legénybúcsú után... Eléggé megviselte a dolog, és még én is foglalkoztattam tegnap este picit :oops: :oops:

Kép
szilzi
 
 


Berúgott, magyarul? :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó
 
 


Képzeljétek a haverjai beszerveztek három!!!! :!: :!: :!: táncoslányt :!: :!: :!: :evil: :evil: :evil: Nem mondom, hogy nem rossz érzés, bár megbízom benne, de... :evil: Értitek, ugye?? :?:

Kép
szilzi
 
 


Be, mint állat! :D :D Magyarul :D :D

Kép
szilzi
 
 


Beno erre mondana az uram hogy NOK! :roll:
Teljesen mindegy hogy hogy nezunk ki ugyis elegedetlenek vagyunk onmagunkkal. :wink:

Kép
Kép
eynoyin
 
 


Szegény Szilzi! Utálom a táncoslányokat! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Ez szemétség! :evil: :evil: :evil: :evil: És hogy mesélte el? :twisted: :twisted: :twisted:

KépKép
benó
 
 


Hát teljes nyugalomba mondta, miután megkérdeztem, hogy tácoslányok? Marihuána? Kokain? (az utolsó kettőt csak viccből :!: :!: )

Kép
szilzi
 
 


A legrosszabb, hogy tudom, mert ugye leellenőriztem, hogy nem történt semmi, de az érzés, hogy az én pasim körül három nő pörög, mellel az arcban, fenékkel az ölben..................... Hát kiver a víz, azt megmondom! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
szilzi
 
 


Szilzi epp mi ne ertenenk?En is ugyanigy vagyok vele.
:wink: En azon huztam fel magam hogy a volt baratnoje a dragamnak meg miutan osszejottunk azutan is 1 evig hivogatta telefonon,szinhazba hivta ot egyedul :!: :!: ,azutan este 9:30 perckor felhivta hogy elfelejtett tankolni es menjen erte.Az eso esett,a motorhaztetot nyitva hagyta es utana nagy artatlan szemekkel nezett amikor nem indult a kocsi mert vizes lett az onindito.Es utana meg haza is vitette magat.csak bukta mert egyutt mentunk mert az en dragam nem hagyott otthon egyedul. :twisted: Es a mamlasz nem hitte el hogy akar tole valamit a csaj.Biztam benne mert tudtam hogy nem fog megcsalni de szar erzes volt.Aztan mikor lat6ta hogy itt mar nem rug labdaba lekopott. 8)

Kép
Kép
eynoyin
 
 


VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ROHADT RIBANCOK! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

KépKép
benó
 
 


Nekem meg, képzeld el, megtalálta egy régi csaja a Gyurikát az iwiw-en, akivel tök sokáig járt, és egyszer, mikor az utcán láttuk a csajt, mondtam, milyen szép (nem tudtam, ki az), és akkor mondja, hogy na, ezzel jártam, és találkozni is akar vele, mármint a csaj a Gy.-val. Hát menjen a sunyiba! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

KépKép
benó
 
 


És Ő ugye utál középpontben lenni, akárhol is van! Ezt tudom, mert ugye kicsit már ismerem ( :) ) , és tudom, hogy Ő senkinek nem szervezne ilyet. Nem értem a haverjait, nem tudtak volna valami eredetibbet kitalálni??? :?: :?: :?:
Nálam sem pörögnek pasik félmeztelenül egy buliba! :evil:
Egyszóval felvagyok háborodva!!!!!

Kép
szilzi
 
 


Szilzi, kedves, te viszont nem vagy közönséges és tucatnő, hanem különleges, tiszta és csodaszép vagy és a menyasszonyi ruhádban még inkább az leszel! Erre gondolj! Hogy ők, akármilyen seggük van is, akkor is olcsó kis ....., és a lábad körmével sem érnek fel! Na!

KépKép
benó
 
 


Na, jó, oké, akkor most térjünk a tárgyra. Mi lesz a te bulidon? Nem chippandale (vagy mi) fiúkra gondolok, azok elmehetnek ugyanoda, ahová a hülye tyúkok! :twisted:

KépKép
benó
 
 


És amin méginkább kivagyok akadva, az én vagyok!!!! Annak ellenére, hogy tele voltam haraggal, meg voltam-vagyok bántva, szexeltünk! Ami a legrosszabb, ha nem most lenne valamikor pé-m, eszembe sem jutott volna, sőőt napokig morogtam is volna! :oops: :oops:
NA EZ MÁR GÁZ!!!!! :oops: :oops:

Kép
szilzi
 
 


Én már ráfogtam a múlt hét szombatra, hogy leánybúcsú, de annyira szar volt!!!! Tesóm magára haragított és még így, hogy eltelte már több mint egy hét, nemtudok beszélni róla! :(
Tegnapelőtt a kolléganőim találták ki, hogy na ne már, hogy ne bulizzunk és szerdán megyünk valamerre, ha minden igaz!

Kép
szilzi
 
 


Sajnálom, nagyon. Egyáltalán nem szép dolog így elrontani egy bulit, ami lehetne sokkal szolidabb is szerintem. Nagyon nagy bunkóság, és gondolom, hozzátok egyáltalán nem illenek az ilyen idiótaságok. Az meg még rosszabb, hogy rá voltál kényszerítve az eksönre, tényleg sajnálom. De ő nem tehet róla, hogy ott voltak a nők, és sokáig úgysem haragudhatsz.

KépKép
benó
 
 


Jó mulatást nektek szerdán! :D Pesten mentek valahová?

KépKép
benó
 
 


Évi, az ilyen "agyas" nők miatt szégyelhetik magukat a nők! :!: Ennyire elveszíteni a büszkeséget és belerondítani mások életébe.. :evil: De az jó, hogy ketten mentetek oda! :twisted: Gondolon tök ideg voltál, de én mégis az Ő arcára lettem volna kíváncsi! :twisted: :twisted:
Benó, ilyen hibám nekem is volt már, hogy megdícsértem valakit és hasonlót kaptam vissza! A baj az, (na jó ez nem baj), hogy én alapból nem vagyok féltékeny és észre is veszem a másik nő szépségét! De mikor ilyet kap vissza az ember, legszívesebben leharapnám a nyelvemet! :evil:

Kép
szilzi
 
 


Add ki magadból a dühödet. :twisted:

KépKép
benó
 
 


Tenyleg kis ribancok. :twisted: :twisted: :twisted:
Szilzi ne foglalkozz veluk!Igazabol nem is a parod hibaja hanem a hulye haveroke! :twisted:
A lenyeg hogy ha ilyen kozonseges nocskek miatt kockara teszi a kapcsolatotok akkor nem erdemel meg teged.De mint mondtad nem tortent semmi tehat szerintem megbocsathatnal neki es utald a haverjait. :wink:
Es ha legkozelebb talalkozol a haverokkal akkor elegansan csipkelodo megjegyzesekkel a tudtukra adhatod hogy mennyire bunkonak talalod az otletuket! :twisted:

Kép
Kép
eynoyin
 
 


Igen Pesten, sajnos. Én sem szeretem és teljesen megértem Zsuzskát is és mondom ezt nem lehet meszeretni, csak megszokni, ha valaki nem itt nőtt fel vagy nem fanatikus nagyvárosi! Egy coctail bárba szeretnék, szeretem a hangulatukat, sokat én nem szoktam inni, de szeretek beszélgetni, kellemesen, csak úgy ellenni... :)
Ez lehet, hogy unalmasnak hangzik, de én már annyit buliztam, már nem ez a fontos..

Kép
szilzi
 
 


Már akartam írni nektek, hogy azt mondja a védőnéni, hogy tengeri sós vízbe kell ülni, és az majdnem olyan jó, mint az a tó, mint amit a Flóra ajánlott a múltor.

Meg: honnan vesztek ti rebarbarás kompótot, Évi?

KépKép
benó
 
 


A haverjai alapból jó fejek, egy-kettő van aki ilyen GALÁD :!: :!: De megkapják Ők a szurkálódást az élettől! Egyiknek sincs normális kapcsolata.... :twisted: Na jó én kívánom nekik a legjobbakat! :arrow: Ez komoly, akkor hátha megjön az eszük!

Kép
szilzi
 
 


Dehogynem, az tök jó, a koktélbár. Én sem szoktam már diszkóba meg ilyen helyekre járni. Mi a nászúton is koktélbárban üldögéltünk állandóan, meg motorcsónakoztunk meg ilyenek. Tényleg ne az Attilára haragudj, hanem a haverokra (mert gondolom, ezek inkább haverok, mint barátok?).

KépKép
benó
 
 


Na köszönöm, hogy kiadhattam a dühömet!!! Ti vagytok a legjobb szájberbarátnők! :D :D :D :D

Kép
szilzi
 
 


Egyébként ez pesti és jelenkori (modern) mentalitásra vall, csodálkoztam volna, ha nem terveztek, szerveztek volna hasonlót. És én attól tartok, ha a mi búcsúbulink nem lett volna együtt tartva, akkor az én Gyurika babámnak is szerveztek volna ribiket. De az a lényeg, hogy nem történt semmi, te meg úgyis jobban nézel ki, mint ők, meg különben is, te egy normál nő vagy, ők pedig csak olcsó izék.

KépKép
benó
 
 


Benó, a tengeri sós fürdő neked lenne nagyon jó a gyulladásokra. Én is csináltam, segített is! A legjobb a jódozott tengeri só!!! Ez komoly, nekem annak idején doki is ajánlotta!

Kép
szilzi
 
 


Én meg örülök, hogy kiadtad a dühödet. Tudod, ha valami mérgez minket belülről, akkor másnak se tudunk úgy örülni, mint egyébként. Igaz a mondás, hogy korgó gyomorral nem lehet Himnuszt énekelni (tehát először belülről, akár lelkileg, akár fizikailag legyünk jól, aztán utána jöhet minden egyéb más).

KépKép
benó
 
 


Ma fogok venni ilyen sót. DM-ben van szerintetek?

KépKép
benó
 
 


Köszi Benó, én is azzal nyugtatom magam, hogy mégiscsak engem vesz el feleségül! :D :D A ribancok meg csak pörögjenek a legénybúcsúkon! Nekik csak ennyi marad a férjhezmenésből! :twisted: :twisted:

Kép
szilzi
 
 


Szerintem ne a DM-be nézd meg, hanem valami nagyobb áruházba a sóknál! Ne legyen semmilyen illatanyag vagy más kémia benne.

Kép
szilzi
 
 


Ezek a nocskek tenyleg a noi nem szegyenei! :x
Es a csajszi arcarol pedig tanulmanyt lehetett volna irni annyi minden hullamzott at rajta! :D

Kép
Kép
eynoyin
 
 


Beno a rebarbara a kertben terem.A levelet tilos megenni mert mergezo csak a szara jo.Meg kell hamozni vagy pucolni feldarabolni es Apa meg rak bele szilvat,almat kortet,citromot felkarikazva.Felengedi vizzel rak bele cukrot meg fahejat es felfozi.Ennyi. :D
Szerintem zoldsegesnel is lehet kapni.Talan... :D

Kép
Kép
eynoyin
 
 


Nalunk az Tesco-ban van egy Herbaria nevu bolt ott lehet furdosot kapni ami holt-tengeri sobol keszult.Nagyon jo.A keresztapukam pikkelysomoros es neki vettem karacsonyra es azt mondta hogy nagyon jo.Szerintem erre is jo lenne de ha ez nem is lehet meg mas fajtakat is kapni.Ott biztos talalsz olyat ami jo neked!Hatha a kornyeketeken is van ilyen bolt.

Kép
Kép
eynoyin
 
 


Na, majd délután jövök, most teregetek és megyek dolgozni! Onnan jövök! Puszi Nektek

Kép
szilzi
 
 


Sziasztok..:)

Szép napot kedves barátnőim...:D

A párom tényleg Roland, a baba Gergő, a kedvenc kajcsim a brassói aprópecsenye, ciklushossz 28, pár hét múlva 31 leszek, és a következő vizsgálatok május 14 uh...:)

Azt hiszem semmit nem hagytam ki....D

Kép

Kép[/
tancsu
 
 


Zsuzska

Örülök hogy jól telt a hétvégéd...:)
A nagyniknál mindig minden olyan jó, nem???

Kép

Kép[/
tancsu
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?