Kacika!
Örülök, hogy minden rendben. Én olyan apró dolgokon képes vagyok picsogni, nem hogy még az orgona ágán...
Zsuzsu!
Neked mikorra várható a vérteszt eredménye? És mikor derül ki, hogy lány-e? Engem is ledöbbentett a hír, jártam fel-alá, mint egy mérgezett egér, de sajnos nem tudok segíteni.
Enci!
Teszteltél???
Nita!
Már csak egy nap.
Lina!
Várom, mit mondott a doki. Azért megdöbbentett, hogy ennyit romlott a párod eredménye, ezek szerint a férfiak sem lehetnek soha biztosak magukban, mert egyszer fenn, máskor lenn.
Judit!
Ennyi mézeskalácsot benyomott a család, úgy hogy nem is jutott? Hát én szoktam magunkra mondani, hogy belesek vagyunk, de ez minket is jócskán felülmúl.
Tegnap kórusra mentem, erre meséli Kofa, hogy Kinga nem akart hazajönni a sétából, még arra sem, hogy vacsi. Amikor viszont beléptek az ajtón, akkor nyávogott, hogy enni. Erre kapott egy életmentő sajtot, egy párizsit, némi kenyeret, majd három tojásból, meg némi virsliből rántottát, és mind megette.
Alsóhangon 12 kiló.
Vera!
Gratulálok a három centis kiccsajhoz, na ugye miből lesz a cserebogár?
Montana!
Május 22. Kinga már nem ígéret, ő a bizonyíték. És hamarabb megszabadulnál a víztől. Egyébként én is május 29-31-re voltam anno kiírva.
Kislibus!
És hatott a fogigátló? Mármint pecsételés terén? Remélem mihamarabb megszakad Nitával a rossz széria, és Te jössz, és megint babaeső lesz.
Velünk semmi különös. Tegnap megpucoltam egy ablakot, szépen egyesével megyek végig. Nem hajt a tatár.
Megyek, mert megyünk babaklubba. Pussz:
J.