Új privát üzeneted érkezett!

Emőke: Nagyon szépek vagytok! És ez az összebújós kép! Hát szerintem szenzációs!
Vendég
 


Kép Huncutkodom Kajlával Kép Hmmm...
Vendég
 


Emőke: Te merre laksz? Nem szoktál a főtéren sétálgatni?mert olyan ismerős vagy... Mi minden nap sétálunk a főtéren, mert itt lakunk a belvárosban...

íme a kép:

Kép

Kép ez a másik kedvencem

Kép

Kép
falevel2
 
 

 
 

Sziasztok!

Bendének is van foga valahol elhagytam ezt a részt! :lol:
De gratula hozzá!

Noémi: jobbulást neked tudom milyen !

Kép


Kép
mogyoland
 
 


Sziasztok!Megint angyon lemaradtam. :oops:

Emőke-csodásak a képek. :wink: Nagyon aranyosak vagytok,de komojan.Én egy órát max.kettőt szoktam vele sétálni.Imád kint lenni. :wink:

nagbri-nagyon ügyes Bence.Büszke is lehetsz rá! :lol: És Danika ezzel az új séróval...elragadó!

Ma elvittem végre a fodrászhoz.NAgyon sirt.Pedig játszodt a gépeppel,meg minden.De nem lehetett a fejéhez nyulni.Ahogy meglátta a csajt,kész...sirt nagyon.Nem tudtam megvigasztalni.Valahogy nagy nehezen sikerült levágni a haját. :?

Falevél-ismerősek a képek.Nagyon kis cukor Sára ezekben a kalapokban. :wink:

Hallotátok,h.szeptembertúl a Pneumokókusz elleni védőoltást a 2 éven aluli babák ingyen megkapják? :roll:



Kép Kép Kép Kép

KépKépKép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Timcike: Tünemény a kisfiad! Édes pofa!

Hallotátok ezt?
Szeptembertől ingyenes lesz a 2 év alatti gyerekek oltása.
A tárcavezető elmondta: a védőoltás 2010-től kerül be a nemzeti oltási programba. A baktérium elleni oltás felvételét a nemzeti programokba az Egészségügyi Világszervezet (WHO) ajánlotta, mert a fertőző betegségek között e baktérium okozta megbetegedések világszerte a vezető halálokok közé tartoznak.

A pneumococcus baktérium felelős a gyermekkori torok-, mandula-, középfül- és agyhártyagyulladásokért, és a WHO 2005-ös adatai szerint a világon 1,6 millió ember halt meg a baktérium által okozott fertőzésben, közülük 700 ezer, egymillió gyermek vesztette életét.

Kárpáti Zsuzsanna, az Egészségügyi Készletgazdálkodási Intézet főigazgatója hozzátette: az oltóanyag beszerzése kétmilliárd forintba került. Az oltást a háziorvostól kell kérni, hozzájuk az ÁNTSZ helyi szervezetei juttatják el a vakcinát.
Vendég
 


Bocsi Timcike! Te is írtad!!!
Vendég
 


Köszönöm Mindenkinek az együttérzést! Már jobb a dolog, próbáltam egész nap mozgatni. A masszírozás nem feltétlenül segített... :-)))
De, hogy ne unatkozzak, estére megfáztam! GRRRRRRRRR! Kicsit nagyon elegem van...

Emőke!
Tündériek vagytok!!
Nem akarlak elkeseríteni, de Bálint meg két hetes kora óta alussza át az éjszakát. :-)

Timci!
Édes Atticy az új frizurával!!!

Brigi!
Aranyos volt Andris, Bálinttal is beszélgettek! :-))) Jó lesz az árnyékoló?

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


Noémi: Már fel is raktuk őket! Kocsimosás után! Nekem nagyon teszenek, jó hogy két tapadókorongosak, mert így tökéletsen áll az ablakon! Az előző nagyon gáz volt!
Mondta Andris, hogy kapott Bálinttól egy vigyort is! Örülök, hogy szimpik voltatok egymásnak! :lol:
Vendég
 


Emőke: Nálunk még nem alussza végig, kb. háromszor kel! Ez van! Nekem sincs olyan szerencsém, hogy aludjon egész éjszaka!
Vendég
 


Noémi. remélem, jobb már a helyzet! Te szegény! Ez nagyon fájhat... Nekem még sosem volt. Szerencsére. Jobbulást!

Brigi,
nem semmi Bence beszólása! :lol: :lol: És Dana képei szenzációsak! :D :D :D
Brigi hallottam az oltást! Majd meg is kérdezem a doki,t most akkor nekünk mi lesz, mert már elkezdtük, és az elsőn túl is van...

Emőke
, szegény Lili. Az a legrosszabb, amikor beteg. Amúgy együtt érzek veled a nem alvással kapcsolatban... Sajna. :( Bende sem alszik napközben egyhuzamban 1,5 óránál többet. Bár ő picinek is keveset aludt, ezt már akkor megállapítottuk. :wink:
Nagyon jól néztek ki!!!!! Az összebújos nagyon aranyos! :D :D :D


Falevél
, elhiszem, hogy ez az egyik kedvenced! :D

Timcike, szupi lett Atticy frizuja! Szerintem valami miatt nem volt neki szimpi a fodrász. a gyerekek megérzik a negatív érzéseket, aurát (már aki hisz benne) Bendének is vannak olyanok, akikkel nem barátkozik. Sosem... :?:

Köszi, Mogyó! Nektek is gratula! :D Nem harap a kicsi lány? :wink:

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


Manó: Így most én is komolyan elgondolkoztam azon, hogy beadatom majd szeptember után Daninak! Főleg így, hogy majd két év múlva már kötelező is lesz! Mondjuk Bencénél még ötletem sincs, hogy mi lesz!
Kíváncsi vagyok nektek mit mond a doki! Ez most elég furi helyzet lesz!

Harapás: Hát, Dana ritkán harap, de az kegyetlen, azokkal a kis éles fogacskákkal, nagyon tud fájni! :roll:
Vendég
 


Sziasztok!

Emőke! Gyönyörű a kislányod! Örülök, hogy Te is csatlakoztál a csapathoz! :D

Mogyo, Manó! Gratu a fogacskákhoz!
Bende nagyon sokat változott, igazi kispasi! :lol:
Ágikáról új fotó?

Noémi! Remélem gyorsan meggyógyulsz! Jobbulást! Vmikor sétálhatnánk, ha már jobban leszel! De mi még mindig délután szoktunk, délelőtt alszik itthon a Törpe.

Kriszta! Aziz nagyon ügyi! Már lépeget? Nem semmi! Lehet mindent elpakolni! :lol:

Brigi! Dani korán kezdi... :lol

Mi is jól vunk, Patrik ma EGYEDÜL FELÜLT! Már napok óta gyakorolja a féloldalas ülést, de délután egyszer csak ott ült a járóka közepén. :lol:
A rácsokba kapaszkodva húzza fel magát állásba is, és végre már megy a kúszás előre. És kint van az első fogacskánk csúcsa is! Ma pedig pancsi közben úgy gondolta, hogy felguggol. Csak úgy kaptunk utána, hogy ki ne essen! :roll:

Mi 5 hónapos kora óta alszunk éjjel (igaz egy kemény 10napos küzdelem árán sikerült), de nappal ő se nagyon alszik. Viszont most 3 napja felsír az esti fektetésnél, amit sose csinált. Mintha félne vmitől. Tegnap már én is bőgtem, annyira vigasztalhatatlan volt. Álmos volt, de közben az ágyában sem akart maradni. Ma már akkor sírt mikor tettem le. Egyszerűen nem értem mi történhetett vele. :( Esetleg vkinek vmi ötlete?

Ti mit adtok inni a babáknak? A napokban eszembejutott, hogy ezer éve nem kapott teát, csak babavizet, vagy gyümilét. A kamillát, ill.a Mecsek teát nem nagyon szereti. A Hippes granulátumos teákat imádja, csak nem szeretném a cukros teákhoz szoktatni... Lehet filteres fekete, vagy gyümiteát adni neki? :roll:

Kép
honey78
 
 


Honey: Én higított feketeteát adok neki mostanában. Ugyanazt mint a miénk, csak neki hígítom vízzel!
Szerintem nyugodtan lehet adni, és a gyümölcsöset is!
Gratula a fogacskához nektek is!
Sírásra nincs ötletem, nálunk is előfordul néha, aztán egy-két nap és elmúlik! Lehet a foga miatt is!
Vendég
 


Köszönjük a bókokat. :wink:

Nóémi-jobban van a derekad?Én is jártam meg igy,de a karommal.Emlékszel? :roll: Nagyon fájdalmas.De 4 nap után hejrejött.

honey-igen.Nálunk is előfordult,de csak 2 éjszka,hála Istennek.Én is mikor letettem,fölsirt.És amikor már 3x-orra probálkoztam,akkor sikerült végre letnennem,úgy,h.aludt.Nem tudom,h.mi volt,körbenéztem a szobába,h.mitől ijedtehtett meg,de nincs semmi...de hála csak 2 éjjelünk volt ijen.Szerintem nálatok is el fog mulni,ne aggodj. :wink:

Atticy mostmár ujra imád pancsizni,és megoldodott a fürcsi utáni öltözködés problémája is.Már nem sir. 8)

Jönnek a szüleim 29-én,már nagyon várom,hisz mozgalmas hetünk lesz az biztos.


KépKépKép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


mano-én hiszek az aurás dologban.És azt is tudom,h.a gyerek megérzi,ki szereti őt szitsza lélekkel,és ki játsza meg,h.szereti öket. :wink: Atticy nem mindenkit tűr meg maga mellett,pedig Ő egy elragadó teremtés,imádja,ha ölbe lehet és foglalkoznak vele.De ha valaki nem tetszik neki,azt ki is mutatja de rendesen. :lol:

KépKépKép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


köszönöm Mindenkinek az aggódást, úgy néz ki túl vagyok rajta, nem a legsúlyosabb fajtát fogtam ki. De a nátha az nagyon hiányzott...

Honey!
Micsoda sok újdonság van Nálatok! Nálunk egyelőre se fog, se felülés, se előre kúszás. Csak hátra, de az már nagyon jó tempóban. Meg a négykézláb hinta, már nyújtott lábakkal is. És persze, már pakol. :-))) De érti ám, hogy "nem szabad"! :-)))))))))
Én granulátomos teát adok.
Nálunk a séta általában elintéznivalóktól is függ, most éppen délelőtt kell indulnom Vele.


Most éjszaka kétszer is felsírt, éjfélkor és 1-kor, cumival sikerült visszaaltatni. Ez néha előfordul.

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


Honey!

Hogy tetszik az erkélyünk???

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


Manó!

Mi is megkaptuk a pneumo első oltását 3 hete. A következő már meg kell, h most kapja, /már ki is van váltva/, de mondani fogom a doktor néninek, hogy a harmadikat, ugyan csak később adjuk már be. Úgyis asszem egyéves kor felett kell az ismétlőt. Az pont szeptember Nektek is, nekünk is!!!

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


lemaradt egy t: következőT

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


Sziasztok!

Vagyok még én is, csak vendégeim voltak. na meg olyan szép idő van, hogy inkább játszótereztünk.

Keresztelői elbeszélgetésen voltunk két nap. Ref. templomban. Amikor "jelentkeztünk" direkten rákérdeztünk, hogy a leendő keresztszülőknek el kell-e jönni, mert messziről jönnek. Azt mondták, mindenképpen, mert szeretnék megismerni... aztán csütörtök este, bemutatkozással keztük a beszélgetést, melyre a következő reakciót kaptuk: "Jaj de aranyosak, hogy ilyen messziről csak ezért eljöttek, nagyon lelkiismeretes keresztszülők, de nem kellett volna, lakhelyükön is elmehettek volna..." Hát nem írom le, hogy abban a pillanatrban mit gondoltam, de nézzük a jó oldalát, együtt töltöttünk egy napot/estét. :)
Egyébként pünkösdkor lesz a nagynap.

Öcsike popója alakul, de még nem gyógyult meg igazán. Napi kétszer ült kamillateában, azután krémeztünk canesten és sudoku féle kencékkel, most meg aloe verás sprayt használunk, ez utóbbit, azt hiszem itt ajánlotta valaki. Már látványos a javulás.

Mogyó, Manó gratula a fogacskákhoz!

Ezt a fórumot át kéne nevezni: szépgyerekek gyülekezetére, nagyon jók, a képek.

Falevél! Lehetsz is büszke magadra! Elismerésem az eddig elért eredményekért. Szólj amikor vizsgázni mégy, és majd szuekolunk, gondolunk rád a vizsga napon.

Noémi derekad? Máskor is volt már ilyen?
Lehet, hogy kellene egy kis gerinc torna, az izmok erősítése céljából. Na nem aerobik, mert az nem tesz jót, inkább nyújtó gyakorlatok.

Megyek, mert ricsaj ma nincs ovba, és húz játszani. S

Szép anpot mindenkkinek.

Bocs a helyesírásért, de most folyamatosan vagy egyik, vagy másik húz,. :)

Erika
Kép
Kép
kné erika
 
 


Sziasztok!

Brigi!
Anya is a hígitott fekete teát javasolta, ki is fogjuk próbálni! Cukrot teszel bele, vagy natúr megissza?

Noémi! Jaj, el is felejtettem! Kicsit kómás vtam! :roll: Tnap láttam az erkélyeteket, épp mondtam anyának, de ő még nem vette észre. Sztem nagyon klassz, és így nem fúj be minden mocskot a szél! :D
Sikerült a fotókat elintézni?
Na igen, most felpörögtek az események nálunk. Ma reggel pedig ahogy kapaszkodott a rácsba hátraesett. Nagyot puffant a szivacson, majd hülyét kaptam. Persze nem lett baja, csak megijedtünk. Sajnos lesz még ilyen párszor gyanítom. :( Patrik is vagy két hétig hárafele tolatott, de most már kúszik rendesen előre, sőt mászott is már párat, de ehhez még erősödnie kell.
Képzeljétek, már a poharat is egyedül fogja és dönti (azért a kezem még ott van mögötte, nehogy baleset legyen), sőt nyúl is érti és veszi fel. Na meg rámol, mindent amit elér és főképp mindent amit nem szabad (távirányítók, mobilok, órák, evőeszközök, stb). Egyre jobban figyelnünk kell. :roll:

Timi! Remélem én is, hogy elmúlik ez a felsírás, nagyon sajnálom szegényt! Az a fura, hogy nappal nem fél, csak este (nincs teljesen sötét nála). :roll:
Teszek fel képeket...

Kép

Kép

Kép

Kép
honey78
 
 


honey-hát ez a Patrik baba.Nagyon ügyes!És gyönyörű kisfiú!Én Napsugár spéci babateát adok neki,amit csak odahaza lehet kapni,anyum vásáról be belőle és hozza vagy küldi. :wink: Imádja,és csak ezt hajlandó meginni,pedig van még megmaradva egy pár Hipp üdcsi is,de az már nem smakol neki. :lol: :roll: Én a teát szőlőcukorral édesitem neki.Ezt ajánlotta a dokinénink. :wink:

KépKépKép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


sziasztok!

gyors kukk!

Honey. micsoda sok új dolog de ügyes kisfiad van!Gratula!


a képek szuperek mindenkié!

Mi szinte egész nap kint vagyunk mostanság ha az idő engedi a lakást tök jól lehet mostmár szellőzteni nyitva van a csajszin egy sapi kiscipő és elvan bent a szobában közben meg magyarász az apjának meg fűvet vágtunk reggel!
A kompban meg egy az egyben feláll!


20 fok van a lakásban csak nem fázik meg! :roll:


Na lépek mejd délután még benézek de megyünk vásárolni!

Honey: hogy álltok a lakásvásárlással?

Kép


Kép
mogyoland
 
 


sziasztok!

csoda szép idő van! Ezért csak pár pillanatra bekukk!

Kislányom azt kérdezte tőlem ma: " Anya, mi történik velünk ha meghalunk? "
Csak annyit tudtam mondani, hogy majd később térjünk vissza a kérdésre, mert most nem tudok válaszolni.

Szerintetek mit kéne rá válaszolni? Ti, mit mondanátok?

Honey! Nagyon ügyi a nagy fiú!

Erika
Kép
Kép
kné erika
 
 


Tea:mi általában a HIPP granulátumos teákat adjuk Sárának,de legtöbbször vizet iszik, no meg anyatejet. Teát kb.heti 1x adok neki, meg ha elutazunk. Egyébként a vizet is szereti éspohárból nagyon szépen iszik.

Alvás:
Sára a múlt hét óta többször átaludta az éjszakát (este 8- reggel 6-ig), de egészen idáig egyszer-kétszer fölkelt szopizni.

Kép

Kép
falevel2
 
 


Honey: Patrik borzasztóan ügyes!
Én a teába mivel a miénk is, teszek cukrot!
Mostmár nem hasonlítanak annyira Danival! :lol:

Erika: Mi elmondtuk Bencének az igazat, hogy azzal aki meghalt, már nem találkozhatunk többet. Meg mi azt mondtuk, hogy ők látnak és hallanak minket! Hát ez egyéni elbírálás kérdése természetesen. Nálunk ez bevált. Először ugye anyum miatt kellett ezt vele megbeszélni, hogy ő már nem él, nem is ismerhette. Most meg sajnos elég sokan elhunytak, így elmondtuk az igazat. A gyerekek okosak, és úgy is kell őket kezelni! Szerintem vmi kitalált mesével kár őket hitegetni. Nem tudom segítettem-e ezzel!
Vendég
 


Brigi:nálad működik az anyatanya? Nem tudok belépni, illetve ha sikerül akkor meg üresnek jelzi a csoportot...

Kép

Kép
falevel2
 
 


Nálam se megy! :cry:
Vendég
 


Nagbri, hát én is kíváncsi vagyok, mit mond majd... :wink: Szerintem kérdezd meg te is a dokit, bár lehet, még ők is csak most puhatolóznak majd, mit is mondjanak az anyukáknak...

Honey
, köszi! :)
Nem semmi Patrik! Hallottam már ilyet, hogy egyszer csak elindul, és akkor napok alatt szinte mindenre rájön! Nagyon ügyes! :D
Inni: főleg anyatejet, de néha almalevet vízzel hígitva. Egyik tea sem jött be Bendének, ezért maradtak a gyümilevek. Illetve majd vizet gondoltam neki adni, hogy ne szokjon hozzá az édeskés ízhez. (de lehet, már késő. :roll: )
Lehet, akkor én is veszek fekete teát. Bár mi sem isszuk... na jó, ezt még meggondolom.... :wink:
Nagyon édes Patrik! Igazi kis kópé. :wink:

Timcike, jó lesz nektek. Gondolom már nagyon várod anyudékat!
Valami biztos van, mert megérzik szerintem is, ki szereti őket és ki nem.
van már fejlemény babakocsi ügyben?

Noémi, örülök, hogy javult a helyzet.
Akkor TI is hasonlóan álltok a pneumoval. Kíváncsi vagyok, neked mit mond a doki. :wink:


Erika
, nem semmi ez az egyház. Nálunk is elég körülményesre sikerült, szintén a távolság miatt. De mindegy!
Örülök, hogy javul Józsika popója. Fáj még neki nagyon?
Én is az igazat mondanám, persze az ő értelmi szintjén. valami hasonlót, amit Nagbri is mondott. :wink:

Bende is már előre kúszik, meg felemeli a popóját, és 1-2 "lépés" már mászáshoz hasonlít, de utána feladja és lehasal inkább. :lol: Még erősödnie kell, szerintem. De már nincs lehetetlen cél, mert utánam kúszik-mászik a konyhába. Csak akkor kapok frászt, amikor a kövön meglátom (nagyon hideg :( ). Már szőnyegezem, legalább valami rongyszőnyeggel.... :wink:

Mogyó, lassan már szalad majd Ágika! Komppal meg biztos hamarabb elindul... Kíváncsi lennék arra az arcra, amint felfedezi, hogy ezzel nagyon klasszul lehet haladni... :wink: :lol: Szerintem nem fázik meg. Egyébként most már lassan odakinn jobb idő lesz, mint a lakásban.

Nóri, Brigi, nekem sem egy az anyatanya. :(

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


Manó: Ez a mászás nálunk még nincs! Hintáztatja magát, de nem igen indul sehova, a kúszás pedig eddig abszolút kimaradt! Viszont ő ülve imád játszani! Elérakjuk a papírdobozt tele a játékaival, és pakol!
Na meg most a tanuló kutyus tetszik neki nagyon, illeg-billeg a zenéjére!

Mi ma névnapoztunk, meg szülinapoztunk a dédiknél! Jó volt, csak Dani nem tudott rendesen aludni! Mostanra teljesen kiütötte magát! :roll:
Bence viszont elemében volt, főleg mert a mama elvitte a cirkuszba. Utána megsétáltatta a pónit! az meg megharapta véletlen az ujját, mikor Bence etette! :D Nem volt komoly szerencsére!
Vendég
 


Sziasztok!

Kihasználtuk a jó időt és kimentünk délután a vadasparkba. :lol: Jó volt egy kicsit kikapcsolódni, meg Lili is nagyon élvezte. Nem győzött mutogatni az állatokra. Van előtte egy játszótér, tele volt gyerekkel na hát onnan meg meglehetősen nehéz volt elcipelni.

nagbri

Látom Daninak jó ízlése van.
Kicsit vígasztal hogy nem vagyok egyedül a keléssel. Már azt hittem minden babának jó alvókája van itt.

falevél

A rendőrség mögött a forrás lakóparkban lakunk.
És igen majdnem mindennap megyünk a központba. Mostanában rászoktattuk :evil: a 0 kilométerköves csúszdázásra, az nem maradhat el. Így nagyban még jobb a kép.

noémi

Neked akkor duplán jobbulást.

timci

1 órán át cipelted? :shock:
Látom a cipő Attycinél is nagy kedvenc.
Fürcsi utáni öltözéses sírás magától múlt el? Nálunk néha elég rossz néven veszi hogy vége a fürdésnek és onnantól semmi nem használt. :( Max, egyébként tiltott dolgok odaadása. :twisted:

honey

Nagyon ügyes Patrik ezzel a sok új tudománnyal! És nagyon szép, már ha szabad fiúnak ilyet mondani.
A 10 nehéz nap hogy telt? Én túl lusta vagyok Lili meg kitartó. Első kelés még ok. de a másodiknál úgy érzem hogy nem érdekel semmi csak aludhassak, így jön hozzánk. :oops:

Gyümiteát szerintem is lehet, nálunk csak víz van.

Sokáig Lili is simán elaludt, nem tudom vele is mi történt de altani kell azóta.

Esés még sokszor lesz. Én attól kaptam frászt mikor ülésből a parkettán dőlt el mint egy krumpliszsák.

Kép
emoke27
 
 


Sziasztok!

Honey: Én Bercinek granulátumos köményes teát már 2-3hetes kora óta adok, de már jó ideje egy porteát kap, ami kamilla-ánizs és kömény kivonatból van és semmi más nincs benne. Illetve van még a DMben kapható Alnatura Kinder Tee, ez filteres és ebből is szoktam neki csinálni, azért mégsem egy fekete tea, h felpiszkálja és jó a pocakjának is, mert nincs csersav tartalma sok.
Nagyon ügyes Patrik és milyen nagyfiú már :D
Berci a kúszását fejleszti mászásba. Állni nem engedem, mert rosszat tesz neki. Majd fogja azt is, nem kapkodunk el semmit.
Oltást én is hallottam, mi már 3at megkaptunk, de szerencsére nekünk eddig nem került annyiba a 3, mint amennyi normál esetben 1. De akkor a másfél éveset már ingyen kapja.

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


Emőke: Na igen, tényleg van ízlése! :lol:

Jó lehetett a Vadasparkban! Én már nem is tudom mikor voltam ott utoljára, olyan régen volt! Pedig majd el kéne menni, mert Bencével tavaly voltunk Pesten, és az nagyon tetszett neki!

Nálunk is eldől Dani, de mit csináljak, mindig nem lehetek mellette, ha meg nem engedem ülni, akkor meg üvölt! :roll:
Vendég
 


mano-sajnos még semmi hir a babakocsiról.Aranyos vagy,h.érdeklődsz.Remélem a jövő héten csak lesz már valami.Hát igen,nagyon várom már anyumékat.Jó mozgalmas hetünk lesz az biztos. :wink:

emőke-3 napja nem cirkuszol.Számomra is nagyon furcsa. :roll: Csak úgy hirtelen,egyik napról a másika elmult a hiszti.De borzasztó volt.Mig ott volt a pelenkázó asztalon végig orditott.Nagyon sajnáltam,meg siettem,amint csak tudtam.És lás csodát,már nincs semmi baj.Annyira boldog vagyok.Szerintem minden babánál van egy ilyen szezonális dolog.Van aki ezt játsza el,van aki mást.De mindig van valami új.És hála nem tart soká. :lol: Mig megunják,gondolom.Igen,volt mikor többet is fogtam az ölembe,mint egy óra.Mikor átvette az apja,csak repültek a kezeim. :lol:
Mostanába azt játsza,ha valakivel beszélek,nyomja ki a szemem és jó hangosan gügyörészik,h.vegyem már észre,h.Ő is ott van.Ennivaló.


Na mentem csajok!Jó éjt! :wink:


KépKépKép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Emőke: mi is voltunk tegnap a Vadasparknál... :D de be nem mentünk, mert Sára elaludt, így csak a játszótérnél meg a parkban sétáltunk... :D

Kép

Kép
falevel2
 
 


Nóri: Neked se működik még mindig? Mert nekem sajna még mindig nem megy! :cry:

Mi ma kint vagyunk szinte egész nap az udvaron, majd este teszek képeket is! Dani tök jót aludt odakint a járókában!
Most megyek feldobom a kajcsit, aztán irány újra ki!
Vendég
 


Hahó!
Én is csak benézek.
Reggel majd írok bővebben! Mi is sokat sétáltunk, most játszik. :-) Kisügyes. :-)))

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


Sziasztok!

Látom mindenki élvezi a jó időt! :D
Mi is kint voltunk anyuéknál Heténybe Lili vagy egyórát eljátszott egy láda dióval! :shock: Szedegette ki meg dobálta a kutya tányérját és élvezte hogy kong: :lol: Meg föl-alá sétált egy-egy dióval a kezébe, és úgy akart lépcsőzni. Naná hogy nem igazán sikerült. Rájöttem hogy azon már nem aggódom hogy önállóan jár és elesik. Már nagyon jó az egyensúlyérzéke. De a lépcsőzés. Egyébként fölfele kapaszkodva felmegy, csak lefele kell segíteni.

Kibújt a 7. foga. Felül van 4 és alul mostmár 3. Nyáladzik is rendesen. :roll:

Gyerekszemészt nem tudtok?
Lili szemealja be van pirosodva, ez már a 3. alkalom és mindig a jobb. Lehet hogy meg kéne nézetni. :(

És egy jó, szájsebészként is működő fogorvost? Az meg nekünk kéne apával. :lol:

Reggel Szilárdot szabályosan kitúrta mellőlem! :D A kis féltékeny. :wink: Mikor meg mentünk anyuékhoz mondott nekem valamit és mikor látta hogy csak nézek rá, megismételte olyan arckifejezéssel "hogy nem igaz hogy nem érted". Tündéri volt.


falevél

Ti mikor voltatok?
Nem találkozhattunk? Mi du. 3-5-ig kb.
Egyébként ha látsz a központba nyugodtan szólíts meg ha megismersz. Sötétkék pierre c. babakocsink van.

Kép
emoke27
 
 


Emőke:mi is akörül voltunk kint... csak hát nem ismerjük egymást, ezért a sok anyuka közül nem tudtalak volna kiszúrni...

Mi ma is többször voltunk kint a főtéren sétálni, látszik, hogy itt a tavasz,mert rengetegen voltak...

:D

Kép

Kép
falevel2
 
 


Sziasztok!

emőke. hát agyenes téren van maszek szájsebész én hozzá járok ha van valami gondom!

Kép


Kép
mogyoland
 
 


Emőke: Dr. Mányoki Endre, a Jókai utcán rendel, a Gyenes Mihály tér végénél. Szerintem szuper doki!

Szemészt a Dr. Tapasztót javasolnám, legalábbis mi hozzá fogjuk vinni Danit majd az egy éves szürésre! Én is hozzá szoktam menni! Nagyon jó orvos! A Villám I. utcán rendel, a nagy Postánál!
Vendég
 


Na akkor a képek! Kép A szekrény tetején!Kép Fagyizás apával! Kép Dana és Arthúr Kép Alszom a fűzfa alatt
Vendég
 


Aranyosak a fotok nagyon.Én is dobok párat. :wink:

Kép Ki szeretnék menni,de nincs kocsim. :cry:
Kép
Ha ölbe is,de ugye kiviszel? :roll:
Kép
Kicsit porszivozok 8)
Kép
Mondom,de közbe anya bóhocot csinált belölem,rámadta ezt az ajándékba kapot kipát. :evil:
Kép
Hmmm.fini ez a pufi :lol:
Kép
Hadd pusszantsalak meg érte :wink:
Kép
Közbe táncolok is ám,rendesen :lol:
Kép
És még mindig... :lol:
Kép
Ujra fölvettem az ártatlan álarcomat 8)

Remélem nem untattam senkit.Szép álmokat! :wink:


KépKépKép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Édes kiskoma! És jó a szöveg is hozzá!
Vendég
 


Köszönöm szépen,de te sem panaszkodhatsz! :wink:

KépKépKép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


ugye? Nem is panaszkodom! :lol:
Vendég
 


Sára birtokba vette az új játszószőnyegét... és hamar rájött hogyan kell szétszedni...

Kép

Kép

Kép

Kép
falevel2
 
 


Sziasztok!

Tündériek ezek a babák! Minden fénykép nagyon tetszik!

Honey
Azt hiszem, Te írtad, hogy eldől Patrik. Dorka is eldől, főleg ha fáradt, s mindig beveri a buksit. A védőnéni azt mondta, hogy fejleszteni kell az egyensúlyérzékét, mert amiatt dől el. S ezt úgy lehet, hogy forogsz vele lassan, majd gyorsabban, addig amíg látod rajta, hogy élvezi. Dorka nagyon félt eleinte, mostmár belejöttünk. Lehet vele ejtőernyőzni is (mi így hívjuk) megfogom a hóna alatt, s jobbra balra mozgatom. Ezek összekötik az agyféltekéket, így fejlődik az egyensúlyérzéke. Egy hete csinálom, s Dorka látványosan kevesebbet dől el. Szinte már nem is. Úgy örülök neki, mert állandóan hátradőlt, s mindig akkorát koppant.

Képzeljétek, pénteken felébredt, meglátta apát, s mondta neki, hogy APA. :lol: Azóta Péter tíz centivel a föld fölött jár. Olyan aranyos (mármint Péter), annyira örült neki. Olyan jó volt látni, hogy ennyire boldog!


Emőke
Petike kb másfél éves korától alszik stabilan éjszaka. Kitartás, már nincs sok hátra. :lol: Dorka nálunk sem alszik még, elég sokszor felébred, de mi együtt alszunk, ha szerencsém van elég csak a hátát megsimogatni, s alszik tovább. Ha nincs, akkor jön a séta. Az a jó, hogy Petike nem ébred fel rá. :lol:

Voltunk a hétvégén mi is a főtéren, Petike már messziről kiabált, hogy sziasztok gyerekek, itt vagyok! Olyan cuki volt.
Tudtok valamit a kaszap utcai oviról? Petit felvették oda, pedig már beleéltem magam, hogy itthon marad még egy évig, ugyanis beíratkozásnál azt mondták, hogy bizti nem veszik fel, mert sok a gyerek, de ezek szerint oda még befért, a Bocskai utcára szerettük volna, de ide vették fel. Eddig még mindenki azt mondta, hogy jó ovi. Remélem Petinek is tetszeni fog. Lesz majális, majd megyünk, kíváncsi vagyok milyen lesz.

Sziasztok

Szép napot
Andi

Andi & Petike & Dorka
Kép
Kép
kocsisandrea
 
 


Csuda aranyosak és szépek a gyerekek!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Minden képet imádtam!!! MÉÉÉÉG! /meg majd én is teszek./

Kocsisandi!

Majális minket is érdekel, bizti megyünk!


Manó és Norri!

Erzsó telefonált, holnap még nincs foglalkozás!!!



A hétvégénk elég kakán sikerült. Közös életünkben először vesztünk össze nagyon Balázzsal. Eddig még kicsit se vesztünk össze. Megviselt a dolog. Őt is. Próbálom összepakolni magam.

Falevél!

Jópofa játszószőnyeg. Hol vettétek és mennyiért? A miénk tescos. Sima ABC-s. Bálint is állandóan szétszedi. :-)

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?