Kriszti, hát valóban nekünk nem jó hogy visszatették a repjáratot, mert anyósom tudott könnyebben jönni. Így marad a vonat vagy az autó, csak túl hosszú az út.
Édes mosolya van Balázsnak, nagyon huncut.
Andi, jó hogy rájöttetek a babakocsi-utálat okára
Mi csendes környéken lakunk, max. Virág biciklijének a zaja zavarhatja... Én még reménykedem, hogy kicsit nagyobb lesz, és jobb lesz.
Evu, szupi hogy nincs semmi gond, ez megnyugtató.
Zsófi, nagyon édesek a fiúk, jó testvérek. Nem lesz semmi gond ott.
Niki, szuper jók a vízalatti képek. Emma nagyon ügyes. Én csak Lacussal tudtam elmenni uszni, de ő nem hagyta magát a víz alá tenni. Most szeretnék Anikóval eljárni, csak kicsit körülményes, még nem szerveztem meg.
Kata, Kriszti, nekem most Anikó volt a legpocifájósabb. Próbáltuk az infacolt, az nem nagyon, de ami a fiamnál is és most is használt az a gripewater volt. Nem azonnali a hatás, Anikónak én napi kétszer adtam, kb két hónapon keresztül. Most már nem kell, sőt ma teljesen az volt az érzésem, hogy mintha hasmenése lenne, nem tudom...
Kata, nem biztos, hogy mineden kajcsira ugyanazt a mennyiséget lenyomják. Hol többet, hol kevesebbet. Ha van súlygyarapodás hetente, és alszik szépen, akkor biztos így jó neki.
Ediske, Luca babának gyógypuszik, sajna a fog bizony csinál ilyet. Virágnak kb. egy hónapja egyszerre jött ki három szemfoga, és most kűzd a negyedikkel, de soha egyik foga sem kínozta meg ennyire. Napközben eszméletlen nyűgös, hébe-hóba belázasodik, ma taknyos is volt
Mi szombaton d.e. voltunk az önkormányzati játszón.
Viky, igen-igen, tegyél képeket ide!
És gratula az első fogacskához is, hát nem egyszerű menet a kinövesztésük
Nekünk elég húzos napjaink vannak, mert készülünk a kersztelőre, és a sógornőmék is jönnek Amerikából. Még pár apróságot be kell szerezni, és most Virággal kicsit nehéz, hogy ilyen nyűgöske.
Jó éjt mindenkinek,
Doren