Új privát üzeneted érkezett!

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.28 19:01-kor.
Vendég
 


Sziasztok Lányok,

Holnap regggel megyünk a kórházba, eddig magától nem akart elindulni. Reggel felvesznek az osztályra, remélem holnap meg is lesz a csaszi. Kicsit izgulok, drukkoljatok, hogy minden ok legyen!!!

Ollem,

Bogi egy tündér és a szeme pont, mint a Tiéd! Milyen véleményed volt a kórházról????

KépKép
kisfruzsi
 
 


és még vmi:
Kiscica: ezeket találtam a szoptatás alatti étkezésről:

Táplálkozás és szoptatás 1, 2, 3,4, 5, 6

Kép Kép
celesztina
 
 

 
 

[quote="nono26"]
írta:
nono26Szőlő! a gyengébbek kedvéért ( azaz miattam) lefordítanád h pontosan mivel is szemtelenkedik megint a vonalzód? köszi
jah és köszi a meez dolgot. Sikerült végre összehoznom!


Anyu reménykedik, hogy nem egy vagyok azok közül az ellenszenves, "nagyon-kúl" bébik közül, akik a saját bulijukról szeretnek késni.

:lol:

Nekem ma volt egy olyan fájásom hogy azt mondtam bazmeg :shock: :lol: Azóta is vannak, de sokkal lájtosabbak, viszont már ha felállok is.... De még nem mérhetőek, vagyis nem rendszeresek egyáltalán. Tudom hogy elvileg a rendes fájás nem múlik el sétára, na de tegnap is ezt hittem a "fentrőlindulósról". Maradjunk annyiban hogy engem baromira felkészít Mazsi :lol:

Kép Kép
szõlõ
 
 


Bocsi, a 2,5,6-os linkek nem működnek :? próbálom elolvasni ezeket, meg a többit is, és összegyűújteni a lényeget, de nem biztos, hogy menni fog ma.

Nono: hát akkor nem csodálom, hogy elhagytuk a lapátot :?
Volt már úgy Szonja, hogy egy ingergazdagabb nap után amikor mélyen aludt felriadt valamennyire és mondott vmit? Mert Lau már másodszor van úgy nagyobb játszóterezés után, hogy elalszik mint a tök, aztán egyszer csak felkiált, hogy csúzda! (bár ó dósának mondja most) mintha álmodna vele, bár azt nem tudom, miért "riad fel", aztán alszik tovább... olyan fura.

Kép Kép
celesztina
 
 


Kisfruzsi nagyon drukkolok nektek, ugye van számod akit értesítesz ha meglesz a babó? :)

Ercsi írt, picikét besárgult Lillus, de a napfénytől pikkpakk helyrejött, és beindult a tejci is! Valószínűleg kedden mehetnek haza! :)

Nem tudom a blogon néztétek-e a videót Lilláról, hát én nem bírtam végignézni bevallom annyira megható! :)

Kép Kép
szõlõ
 
 


Kisfruzsi : Drukk neked..várjuk a hireket...

Celesztina..nálunk ugyanaz van..megbántott a párom..nagyon kiborultam..kibőgtem magam..nem szólok hozzá..őt meg nem is érdekli..még a gátmasszázsom is magamnak kelett csinálnom..és nagy magányomban minden bajom lett...minden miatt kiborultam..most meg én olvasok ő tévézik de már 4 órája nem szóltunk egymáshoz..ma már nem is fogunk...

kimentünk a mekibe fagyiért..hazafelé pedig az utca elején (tudja hogy ott vannak a ki..b..szott nagy gödrök) áthajtott a gödrökön amit én és mindenki más kitud kerülni csak ő nem..én meg rászóltam mert nekem fájt..a hasamnak..és elkezdett velem üvöltözni majd otthagyott a ház elött a kocsiba..hogy ne szóljak má bele hogy vezet..stb stb stb..1 év alatt sosem beszélt igy velem..és annyira rosszul esett..elmetnem egyedül kocsikázni nem akartam anyuékhoz sirva bemenni..kiszellőztettem a fejem és rájöttem egy barátom sincs akit felhívhatnék..mert nekem csak ő van...nekem ő a barátom a férjem a mindenem..és nagyon elkeseredtem..de most még ő nem szól hozzám :(

mindegy...megyek olvasok..nem panaszkodom...

holnap jövök remélem sokkal jobb kedvel...

jó éjszakát..
Vendég
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.28 19:01-kor.
Vendég
 


Celesztina, Lituka, sajnálom hogy nem sikerült jól ez a nap :( Fel a fejjel lányok!

Egyébként a gödrökért én is be szoktam szólni Janinak, de szerencsére ő még nem reagált így. Lehet hogy férjed is feszültebb már a baba miatt.

Kép Kép
szõlõ
 
 


Kiscic,
iwiw-n rád klikkeltem.

Szöszke,
kérdésedet nem láttam korábban.
végül is 2 nap után visszaálltunk a 3 órásra, ill. éjszaka nem ébresztjük, várjuk, hogy ő szóljon. (3-kor, 7-kor szól, de ma reggel fél 5kor, így most hulla vagyok. mint kiderült, tele volt a pelus és nagyon nem tudja elviselni...na meg ma még 3x rakta csurig, remélem éjjel már nem lesz tele)
indok a visszaállásra:hízlalni akarjuk még, ami eddig szépen is sikerült. megvárjuk a 4 feletti súlyt.

Kép
1bambi
 
 


szösz,
látom hasonló a napirend nálatok, nálunk is...
ezzel a 3 órával csak annyi a bajom, hogy ha valamit elkellene intézni, elég gyorsan kell...
így nem tudom még, hogy az angol tanulásommal mi lesz. nem fér bele, mivel én mentem a tanárhoz, így viszont a forgalmat belekalkulálva....bár 2 hónap kihagyásra gondoltam...
ja, és elismerés, hogy Te már dolgozol...hogy bírod? mármint 11-ig fent vagy, majd éjjel is felkelsz és gondolom napközben nem sokat alszol...

Holnap du-n megyünk UH-ra.

Kép
1bambi
 
 


celesztina-lituka ez 1 ilyen nap ,én is jót veszekedtem :lol:
kicsit kiakadtam h direkt 65 cm-s fit ballt vettem és nem 55 cm-t és még ez is alacsony,mi a fenének van ilyen hosszú lábam :cry:

Megnéztem Rubint Réka kismama videóját a lánya 2700-el született ,ő tényleg nem hízott 1 dekát se.

Egyébként éjszaka egyben aludtam 9 órát ,így nem lehet okom panaszra :lol:

Kép
kritta
 
 


Bambi - Hogy bírom?? SZARUL :) Rövidke a 3 óra, és sok éjjel 2-szer felkelni (nagyon ritka, hogy 1-szer ébredünk)
Várom én is, hogy 4 órára lehessen Alízt szoktatni .. de még híznia kell. Még 3,5 kg sincsen.
Barátnőm lánya majdnem 5 kg, és most kezdi a 4 órákat bevezetni, és mostanában kap éjjel 3-4 óráknál többet...
Én annak is örülök, hogy éjjel már volt, hogy 4-4,5 órát is aludt a kiscsaj .. de amikor pl. nyűgös (pl.MA), az nekem kínszenvedés - hulla vagyok .. nincs rá jobb szó.

Egyelőre 2 du. tanítottam, és már jött is a hétvége .. kibírható volt, és még fel is töltött, hogy mással foglalkoztam.
Ez is rövidke hét lesz, biztos bírni fogom .. majd az utána következőn lehet lemérni, egy rendes 5 napos hét hogy megy.

Mindenesetre a hétvége nagyon kellett :) Szuper volt! Sokat sétáltunk, voltunk shoppingolni is - kaptam egy sexy ( :lol: :lol: :lol: ) új farmert ami rámegy a megnövekedett seggemre ..

Utálom a hétfőt :? :?

Szőlő - Nem tudom, te hányas nadrágokat hordasz .. de én ma a kedvenc boltomban alig találtam a hátsómra méretet :shock: :shock: :shock: Sőőőőőt .. volt olyan fazon, amiből nem is volt megfelelő .. sosem jártam így .. :? :? :? annyira kiborultam :( :(
És igazából most láttam először magam olyan igazi "boltos tükörben" .. ami nagy, és nem szarozik, megmutatja, mekkora is az ember .. hát .. lelombozott :(

Kép
szösszenet
 
 


Lituka: drukkolok, hogy hamar kibéküljetek pároddal!
Nálunk az úgy csinálunk, mintha meg sem történt volna megy mostanság, de így legalább nem dühöngünk és beszélünk egymással. Azt hiszem, ma mindketten érzékenyebbek voltunk (túl rövid hétvége) :?


Nono: hú, akkor megnyugodtam, kicsit ez is ijesztő volt nekem.

Kiscica: kigyűjtöttem a lényeget (azt hiszem) a szoptatás alatti táplálkozásról, jó sokat olvastam, remélem minden fontos-hasznos info benne van: 1209324514.7942.doc

Kép Kép
celesztina
 
 


Csajok (Celesztina, Lituka) - Fel a fejjel! Ilyenkor érzékenyebb az ember :) Nagyon a végén jártok, és ezt nem csak ti érzitek, hanem a párotok is .. nekik sokkal keményebb ez az apaság kérdés (még ha nem is az első baba..) .. ők nem készülnek olyan intenzíven rá, mint mi a 9 hónap alatt .. Szerintem érthető a kis elfolytott pánik, aminek a velejárója lehet a néha goromba megnyilatkozás :)

Kép
szösszenet
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.28 19:02-kor.
Vendég
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.28 19:02-kor.
Vendég
 


Sziasztok!

Olvasgatok ám időnként, de továbbra is hulla vagyok...
Mi két óránként szopunk, és hát ez megy éjszaka is. Néha hagynám éjjel 3 órát, de ő ébreszt. Innen nézve nekem most álom lehet 3 óránként szoptatni :lol: (nemhogy 4). De szerencsére látszik az eredmény is, ma 2900-at mértem. A méhbe mennyit gyarapodna hetente? (20-25 dkg körül rémlik).



Zorroné! Olvastam a történetedet. Gyönyörű, hogy éelehet ennyire termésuetesen is szülni.

Ollem, nagyon szép hajasbabád van. Jó gyarapodást kívánok nektek! Tényleg olyan pici volt? Egyáltalán nem látszik. Most mekkora?
Vendég
 


Celesztina
Örök hála, köszönöm szépen!!!!
Most jövök Neked 1-el, nekem nem lett volna türelmem így összeválogatni!!! :D

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80
 
 


[quote="1bambi"]K írta:1bambiiscic,
iwiw-n rád klikkeltem.


Köszi, így már képben vagyok!

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80
 
 


Szőlő,

Xsara száma megvan, üzenek majd rajta keresztül.

KépKép
kisfruzsi
 
 


jó reggelt!

én lennék az első?
Vendég
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.28 19:02-kor.
Vendég
 


Sziasztok!

Zsuzsa hozzászólása nem volt elég egyértelmű (nekem), így utánanéztem... ezt találtam a Jahn Ferenc topicban (tegnapi info):

Ma 10,50-kor 48 cm-el és 3550 g-al megszületett Mannó Milán!Császár lett a vége a hosszú vajúdásnak, de szerencsére mindketten jól vagyunk!

Mannogab!!! Hatalmas gratula Milánhoz! Jó egészséget Nektek!!!

KépKép

KépKép
gabcika
 
 


Mannogab! Gratulálok!
Vendég
 


Kisfruzsi: Drukkolunk, hogy minden rendben legyen!

Celesztina: Azért vagyunk, hogy egymással megosszuk a nyügjeinket, örömeinket. Mindig mindenkit szivesen meghallgatunk. Fel a fejjel igy a végén.

Szőlő: Nekem is tegnap voltak fájásaim. Úgy 17:30 körül kezdődtek és egészen este 9:30-ig volt, legalábbis erre emlékszem, mert utána bealudtam. Rendszertelenek voltak, és hol nagyobb, hogy kisebb fájások. Hol felülről jövő, hol alulról. A derekam végig fáj és valahogy nagyon rosszul helyezkedhetett a kisfiam, mert alig birtam kivánszorogni a klotyóig is.

Lituka: Nagyon sajnálom, hogy ilyen a párod. Biztosan megbánta már és bocsánatot fog kérni. És igenis vannak barátaid, ugyanis itt mindent megoszthatsz a másikkal!
Egyébként csatlakozom Szőlőhöz. Biztos ő is feszültebb és nem gondolta komolyan.
Azt is sajnálom, hogy ennyire vizes vagy. Néha nekem is olyan a kezem mint egy elefánté, tudom milyen érzés. Én azt szoktam csinálni, hogy lefekszem és a fejem fölé helyezem a párnára. Pár perc és mindjárt jobb. Remélem neked is használ!

Nono: Mostmár én is! :) Csak eddig visszaolvastam! 39.!!! Azta! Én se gondoltam volna, hogy egyszer itt leszek a finishben.
Kitartás! Már nincs sok hátra!

Edina


Kép
medina83
 
 


Mannogabnak gratula!
sirkici
 
 


Mannogab: Gratulálok a kis Milánhoz! Sok boldogságot és tejcit kivánok!
Jó kis husis lehet! :) Olyan Michaellin baba! :D
Rem. jól irtam!

Edina


Kép
medina83
 
 


Na megyek reggelizni! Csinálok egy kis bundikenyeret! Nyam-nyam!!!

Edina


Kép
medina83
 
 


[quote="medina83"]N írta:medina83a megyek reggelizni! Csinálok egy kis bundikenyeret! Nyam-nyam!!!


mi is azt reggelizünk :D
jó étvágyat!

KépKép

KépKép
gabcika
 
 


Törölt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anettoo 2008.11.17 15:34-kor.

Lilypie Fourth Birthday tickersLilypie Third Birthday tickersLilypie Pregnancy tickers
anettoo
 
 


Gabcika: Köszi! Nektek is jó étvágyat, ha még nem késtem el vele! :)

anetto: Brutális amit irtál! Csodálom, hogy nem indult be a szülés ezek hallattán!
Szegény barátnőm pont igy járt, csak ott az volt a baj, hogy a gyermekágyas szobákba leszakadt a mennyezet és ráadásul front is volt. Úgy sajnáltam szegényt, mert a 4 nap alatt alig láthatta a babáját! :(

Edina


Kép
medina83
 
 


Sziasztok,
Mannogabnak gratula! Isten hozta Milán babát.

Celesztina, köszi én is a szoptatás alatti táplálkozós cuccot. Szerintem ez nekem is nagy hasznomra lesz. Tegnap voltak anyósék és mégis milyen gyümölcsöt hozott??? Persze, hogy epret! Nem ettem belőle, de tuti, hogy azt nem szabad???

Fruzsi!
szorítunk nektek.

Szőlő,
de néztem a Forma1-et, csak közben neteztem is egy kicsit, mert arra most alig jut idő.

Nálunk csak nappal működik a 3-4 óránkénti etetés. Éjjel 1-2 óránként felkel. Most pl 1-kor, 2-kor, 4-kor 1/2 7-kor és 8-kor keltett. Megkapta a cicit és bealudt ő is meg én is.... Tegnap üres hassal 3400 grammot mérlegeltünk.
Viszont azt vettem észre, hogy reggel eszik sokat. Ma pl 130-at (tegnap 120-at) aztán nap közben egyre kevesebbet... Lehet, hogy éjszaka nem tölti meg rendesen a gyomrocskáját???

Kép
emi29
 
 


Szöszke,
nyugi, rám egy gatya se jó!!! Még mindig van rajtam kereken 10 kiló :( Én is várom már, hogy elkezdhessek végre tornázni, mert ez tarthatatlan. Odáig jutottam, hogy mackóban kellett elmennem a C&A-ba, mert egyszerűen nem volt mit felvennem :cry: :cry:
A C&A-ba meg elkeseredve nézegettem a szebbnél szebb cuccokat, de végül nem vettem semmit, mert feltett szándékom, hogy minél hamarabb leadom a súlyfelesleget.

Judit,
mi van veletek??? Reggel óta én is visszatértem a homeopátiára. Remélem beválik. Nekem van tejem, de pont annyi, amennyit Lili megeszik, és ez engem zavar. Néha muszáj rábíznom a nővéremre, mégsem hagyhatom ott kaja nélkül...

Zsuzsa,
nagyon örülök, hogy végre hazajöhettek!!

Kép
emi29
 
 


Anettoo
hű, ez tényleg durva!! Viszont nem értem, hogy a kismamákat miért kell ezzel előre paráztatni. Akkor is teltház volt, amikor én szültem, de senki egy szót nem szólt róla, csak amikor már a gyermekágyon voltam...

Kép
emi29
 
 


köszi Lányok :)

tegnap óta nem beszélünk..most kelt fel..köszönt ugy tesz mintha semmi nem lenne..de nem érdekel..(nyalizzon egy kicsit) :D

amugy meg tudom hogy a világon mindennél jobban szeret..csak én nagyon brutál érzékeny vagyok a hangos szóra..nem csak ha ő kiabál ha bárki...

na de majd csak összeborulunk :)

nem tudjátok mangobbab adatait? hány éves és mikorra volt kiirva..nem találtam meg..!!

a hülye védőnő ma azzal vigyasztalt hogy a fiúkat ugy is mindig kihordják meg túl...na mondom kösz...nem megyek már tényleg többet hozzá...

na megyek ezer a dolog..majd érkezem...

Kisfruzsi remélem minél hamarabb a kezében tarthatja a picuriját ma :)
Vendég
 


Emi - Oh, ne aggódj, még rajtam is pont 10kg van!!! Az az 1db nadrágom, ami most jó rám, azt kb 4-5 éve hordtam, amikor ilyen bővebb cuccaim is voltak. És csak azért nem dobtam ki, mert jó állapotban volt .. sajnáltam .. még szerencse, mert most az húz ki a szarból .. nekem sem lenne mit felvennem :(
Én 1db farmert vettem most, mert 10-én elmerészkednék Párom koncertjére, így valamit be kellett újítanom :D De ez is épphogy jó .. legalább motivál, hogy abban a 2 hétben még menjen le 1-2 kg :D

Éjjeli etetés:

Nem okoskodni akarok, csak kérdezni .. tudom, hogy minden baba más :)
De nem lehet, hogy éjjel csak nyöszörög, morci, és akkor te már adod neki a cicit? Lehet nem is éhes annyira .. (sőt, valószínű) csak a cici meg te hiányzol neki.
Én éjjel Alízt már csak a határozott sírásra kapom ki, mert ezek a nyöszik max. 5 percig tartanak, és alszik utána tovább.
Ha napközben kibírja 3-4 órát, akkor gyanús ez az éjszakai balhé, nem? :D :D
(Alíz pl. tegnap vásárlás közben, kaja után 1,5 órával állt neki balhézni a bevásárlóközpont közepén .. =feltűnési viszketegség :lol:)

Kép
szösszenet
 
 


Sziasztok

Elkezdődött a canossa járásom a ctg-re, a héten 2 naponta. De bíztató hogy ma nap közben is vannak már fájásaim valamint éjjel sem hagytak rendesen aludni, viszont a kedvem ritka tré, esküszöm nem volt ilyen az egész babvárás allatt, én nem tudom mi van, pedig semmi nem történt, Janival se kptunk össze, mindenki tök aranyos és kedves még a BKV-n is átadták a helyet. De most ilye "az egész világ bekaphatja" hangulatom van, úgyhogy azt hiszem csinálok is egy kis sajtkrémtortát, tökre bejött a Nigella receptje, még sütni se kell, ide nekem azokkal a kalóriákkal de azonnal :D

Az előbb lefeküdtem kicsit aludni, erre a földszinti cigány megint kirakta a gyereket bőgni a gangra, soha nem csináltam még ilyet de kiüvöltöttem neki hogy kurvagyorsan fejezzék ezt be mert szeretnék pihenni. Lehet hogy ezért megkéselnek még valamikor, szóval ha hirtelen eltűnnék akkor az azért van... Annyia elegem van már belőle hogy egy családtól van beszarva az egész ház és ezek mindent megtehetnek...

Na, ilyen remek ma a kedvem hejj 8)

Kép Kép
szõlõ
 
 


Ja, gatyák terén szerintem én a kismamanacijaimat fogom hordani szülés után is :lol: :lol: Úgyis jó kis csípő mind, majd betűröm a betétet azt csók. :lol:

Kép Kép
szõlõ
 
 


Sziasztok Lányok!

Még egyben vagyunk! És nagyon félelmetes a vonalzóm felirata!!! :roll:
Nekem nincs is szinte semmi fájás meg keményedés! :shock:
Szerdán NST, akkor megbeszélem dokimmal, mi van, ha vasárnapig nem szülök! Dokim sincs péntek, szombat, vasárnap! :cry: Tuti akkor fogok szülni!!!!!!!!!!!!!

Gratulálok mannogabnak!

Ma megyek táppénzes papíromért a ho-hoz. Hát nem gondoltam volna 4 hete, hogy még megyek a mai napon!

Kisfruzsi! Drukkolok!

Klarka! Nagyon örültem a jó híreknek!! :P

Kép
gabo001
 
 


Lányok,

Orrszívás?
Dani orrábsn hátul van egy kis "cucc". (Lehet, hogy ettől hörög?) Ki kellene szednem. Muszáj a porszívó-orrszívót használni? Húú, ez kva nagy feladat lesz.
Vagy probáljam azzal a sima kiszippantóval? Csak nagyon hátul van az orrában...

szöszke,
én éjszaka hagyom a felsírásoknál, nyögéseknél. Aztán elkezd kicsit sírni és amikor hallom, hogy ezt nem fogja már abba hagyni, vagyis nem csak felsír, akkor szoktam megetetni (meg pelenkázni, mert a rossz kutya éjjel kakil állandóan. ma szopi előtt és után is kellett...). Kb. 3-4 hónapos kora körül érdemes elkezdeni, hogy nem eteti az ember, hanem a cumit gyömöszköli a szájába. (Gyakorló anyukák tanácsa...tesómnál bevált, a barátnőm nem csinálta így most is éjjel 4x kell szoptatni az 1 éves gyereket)

Kép
1bambi
 
 


Szőlő! Lehet, hogy a szülést érzed?? :lol:

Kép
gabo001
 
 


[quote="1bambi"]
írta:
1bambiszöszke,
én éjszaka hagyom a felsírásoknál, nyögéseknél. Aztán elkezd kicsit sírni és amikor hallom, hogy ezt nem fogja már abba hagyni, vagyis nem csak felsír, akkor szoktam megetetni

Én is ezt írtam, hogy ezt csinálom :)
A nyöszik nem hoznak lázba :lol: :lol: :lol:
És bírja is 4 órákat :D :D
Éjjel mi max. 1-szer pelusozunk .. szerencsére nincs ilyen szempontból hiszti :)

Kép
szösszenet
 
 


emi,
milyen homeos bogyókat szedsz tejserkentésre?
én is így vagyok, hogy annyi van amennyi kell, de jó lenne egy kicsit tartalékolni a hűtőbe...
éjjel én is mindig arra gondoltam, hogy alig szopizik valamit, ezért most éjjel mérlegre raktam (vállalva, hogy felébred) és 110-et benyakalt. Szóval tudják ők, hogy mennyit kell enniük, biztos az éhségüknek megfelelően esznek.
az estefelé "egyre kevesebbet eszek" tendencia nálunk is van...

Kép
1bambi
 
 


Emi! elvileg küldtem neked privit!

Kép
gabo001
 
 


Csak bekukk

Szőlő kitartás!

Anyósom a keményedésem miatt felhívta párom és azt mondta neki h ez közvetlen szülés előtt van, most már tényleg nem fogok neki mondani semmit ,mert jól beijesztette,

amikor mondtam h a lakásban 28 fok lesz és ki fogom vinni anyámékhoz a kertbe azt mondta vigyázzak a darázsra és a bogarakra

azt hiszi h hagyom h a gyerekem bogaras legyen? Hülyének néz?

meg mondta vas helyett egyek spenótot én mondtam sajnos nem szeretem,meg annyi mennyiséget képtelenség megenni ami kiváltja a tablettát.

Kép
kritta
 
 


[quote="emi29"]A írta:emi29nettoo
hű, ez tényleg durva!! Viszont nem értem, hogy a kismamákat miért kell ezzel előre paráztatni. Akkor is teltház volt, amikor én szültem, de senki egy szót nem szólt róla, csak amikor már a gyermekágyon voltam...


Hát sajnos pont abba a szobába vittek be NST-re, ahol összegyűltek az orvosok, mindig volt bent 2-3 szülésznő vagy orvos és mindenki ingerült volt. Azt mondták, hgy kint a nők nem tudják, hogy nincs ágyuk, csak Én lehettem abban a nagy kiváltságban, hogy megtudhattam. :cry: Amikor épp besétált egy kismama,(-csak azért, hogy látásukra még jobban bepánikoljak :cry: -), akkor rögtön úgy csináltak, mintha minden rendben lenne.

Lilypie Fourth Birthday tickersLilypie Third Birthday tickersLilypie Pregnancy tickers
anettoo
 
 


Kritta: Húúú, te szegény! Meg vagy áldva! Hála istennek az én anyósomék messze vannak, keveset találkozok velük, igy nem szól bele semmibe..

Edina


Kép
medina83
 
 


Anettoo - Jajj szegénykém :( Elhiszem, hogy elment a kedved a szüléstől .. még egy plussz para a sok kérdés mellé .. pedig annak, hogy lesz-e szobám/ágyam annak alapnak kellene lennie.
Megértelek, én is a zsufi közepén mentem szülni a Szent Imrébe .. Elsején, amikor be kellett feküdjek, olyan tömeg volt, hogy a vajúdóban kellett várjak, míg eltávoznak páran a gyermekágyról .. Hát, nem volt vmi kellemes :(
Aztán pénteken egyedül maradtam a szobámban (3 ágyas), ill. a mellettem lévőben is egyedül maradt egy csajszi ... és csak hajnalban jött egy anyuka :) Szóval annyira változó .. de ne aggódj előre, akárhogy is lesz, olyan nincs, hogy ne helyezzenek el megfelelően! :) A baba pedig mindent megér :)

Bambi - Orrszívásra azért nem reagálok, mert fogalmam sincs ...
Hívd fel szerintem a gyerekorvost .. én azt tenném.
Mi a körömvágást napolgatjuk egyfolytában .. mert fosunk tőle :lol: :lol: .. de most már időt szakítunk rá :)

Kép
szösszenet
 
 


Sziasztok!

Először is gratulálok Mannogabnak! Sok boldogságot a kis Milánhoz!

Szőlő, kitartás :) Remélem tudsz kicsit pihenni! Sajttorta jöhet ide is :) Én gyümölcstortát csináltam tegnap, mivel apu névnapját mentünk ki megünnepelni, és gondoltam meglepem :)

Mi tegnap anyuéknál voltunk a telken, tök jó volt, picit megnapoztattam a pocim is :)

Ma reggel megjártuk a dokit, és... még mindig kivül belül zárt méhszáj, törpike a torkomban úszkál, úgyhogy azt mondta a doki, ha csak nem történik valami extra, akkor nem szülünk idő előtt :roll: :)
Jövőhéten kedden kell hozzá bemennem a kórházba (aznap ügyeletes, és azt mondta menjek oda, nem kell már a magánba), átvizsgál, lehet lesz UH, és majd meglátjuk mi lesz :)
Voltunk utána NST-n is, szokásos, szinte egyenes vonalat produkáltunk, 20-ig sem ér el egyik sem :)
Szandinál a 37. héten már 1 ujjnyira voltam, erre most lassan betöltöm a 39-et, és még zárt, na ezt sem gondoltam volna :) Tényleg ahány terhesség, annyiféle :roll: :D

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?