Új privát üzeneted érkezett!

Luca mennyi idős terhességed van?
Tudod már hogy mit csinálnak veled, meg kell szülnöd?
Szegénykém, egész d.u. te voltál az eszembe.
encike 2

Luca nagyon sokat gondolok Rád!!!!!!
Vendég

Szasztok!

Nem szoktam ebbe a topicba írni, mert úgy érzem, hogy az én bajomnál nektek sokkal nagyobb problémáitok vannak. Így csak figyelemmel szoktam kísérni a napi eseményeket!
Most azonban úgy érzem, hogy ki kell fejezzem az érzéseimet!

Luca!
Ismerem a történetedet, és nagyon-nagyon sajnálom, ami veled történt, és történik! Nagyon sok erőt és kitartást kívánok neked és a családodnak, hogy ezeken a megpróbáltatásokon túl legyél! Eddig is sokat gondoltam rád, de most még többet fogok, és bár tudom nagyon nehéz, én mégis arra kérlek, hogy ne add fel!

Ne, haragudjatok rám, de ezt el kellett mondanom!

Kép
anda81

Luca, nem lehet még valami kontrollvizsgálatot kérni? Annyit bénáztak az amnioval, tuti az eredménye biztos? Azt tudják, hogy mi a baj? Annyira sajnálom, hogy nagyon!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Luca, nem lehet még valami kontrollvizsgálatot kérni? Annyit bénáztak az amnioval, tuti az eredménye biztos? Azt tudják, hogy mi a baj? Annyira sajnálom, hogy nagyon!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

luca ezt nem hiszem el!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ez már biztos????????? :( :cry: :cry: :cry:
Próbálj erős lenni,veled vagyunk mindannyian!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Luca! Itt most nincsenek erre szavak. :cry:

Ez a bénázás dolog nekem is szöget ütött a fejemben, de hát csak tudják, mit csinálnak. :roll:

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

swzia montana,hogy érzed magad?és lucára tényleg nincsenek szavak,szörnyű,hogy ilyen történik vele,nem érdemli ezt! :( :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Bocsi,
az előzőt mobilról írtam, és azt írta ki, hogy hiba van, ezért ment el ennyiszer...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

linácska nem baj,hogy ennyiszer elküldted.legalább tuti elolvassa mindenki! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

luca le vagyok döbbenve. Úúr isten. ennyi terhet kibírni én csak csodállak téged. Sok erőt a pici eleresztéséhez és naggyon drukkolok hogy nemsoká megszülessen a te egészséges babád. Iszonyatosan sajnállom. Erre én tuti nem lennék ennyire erős mint te.
Sok sikert és azért ne hagyj itt minket. Én hiszem hogy mindennek van miértje csak sajnos ezeket ki kell bírni.

Lányok ugye emlékeztek grönlandra? Szerintem valami történt vele azért töröltette magát. Megpróbáltam kinyomozni az emailját de sajnos nem sikerült.
Nincs meg valakinek vagy a telója?

harivera
Budapest XXI. kerület

szia vera mizu veled,hogy vagy?
ugye milyen megdöbbentő ami lucával történt?komolyan el se akarom hinni!!!!!! :( :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Monti,
1 órán belül megvolt a véreredmény is.

Grönland újra regisztrált, minden oké vele tudtommal.

Luca,
nem lehet, hogy a másik baba miatt lett rossz az amnio? Azt írtad, hogy valószínű rossz lesz és újra csinálják. Most akkor mégsem?

KépKép
dreika

kár,hogy nem udsz jönni! :cry: :cry: :cry: petinek sok boldog születésnapot kívánunk!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Luca!

Én ezt nem akarom/tudom elhinni. Annyi de annyi helyen voltatok, az uh-n is minden rendben! Tessék kontrollt kérni!!! Eddig arról volt szó, hogy kétpetéjűek! Én továbbra is bízom benne, hogy ez a baba nem beteg. Ha maguktól nem ajánlják fel, bár ez szerintem alap, akkor minimum egy új ultrahang, és több doki véleménye kell.

(csak csendben. Kofa volt munkatársának a 20sok héten közölték, hogy a gyerek kisagya nem fejlődik rendesen. Több helyre mentek, volt aki azt mondta itt kell befejezni a terhességet, volt, aki azt, hogy határeset, és volt aki azt, hogy belefér. A gyerek makkegészségesen született, és most egy hónappal idősebb, mint Kinga, de már 1/2 éve szobatiszta és folyékonyan beszél! menjetek biztosra, még akkor is, ha ezek a percek életed leggyötrelmesebb percei!!!)

Sokat gondolok Rád!

tjuca

juca ami neked van babás vonalzó azt,hogy kell megcsinálni?én nem tudom sajna béna vagyok és nem tudok angolul! :oops: :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

mára lépek,jóéjt mindenkinek,pusza!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Nitácska! Köszönöm a kérdésed, viszonylag jól vagyok. :lol: Gyorsan elfáradok, éjszaka rosszul alszom, de egyébként semmi különös. Itthon pakolászom a cuccokat, próbálom a kórházi dolgokat összepakolni, de annyi mindent kell vinni, hogy nem tudom egyelőre, hogy mibe rakjam bele. :roll: A vizesedés az, ami zavaró, mert estére megfájdul tőle a lábam, de beláttam, hogy sok mindent nem tudok vele kezdeni.

Vera! Grönland Gröni néven újra regisztrált. De ritkán szokott csak írni.

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

montana örülök,hogy ól vagy,a lábad próbáld felpolcolni és pihentetni amennyit csak tudod!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Juca, köszi, beszéltem Hajdú Krisztina doktornővel is, Ő országosan elismert genetikus, ismeri a történetemet, és azt mondta, törődjünk ebbe bele, nincs mit tenni, ez az eredmény sajnos biztos. :cry:

Az ultrahang nem mutat ki minden rendellenességet, az amnio biztosabb.

Azt csak én gondoltam, hogy kétpetéjűek, az a pocakban nem derül ki.Azt is csak én gondolom ezek után, hogy mégiscsak egypetéjűek lehettek...ha ugyanaz a gond...

Mindenkinek köszönöm az együttérzést!
Vendég

luca ha nem akarsz ne válaszolj de mi a baja a babának? :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Luca! :cry:

Ez egyszerűen felfoghatatlan... bár én is hajlok a Juca féle feltevésre...

Biztos, h nem a másik baba eredménye befolyásolta ezt a dolgot?
:shock:

A férjem unokatesójának is azt mondták, h agynélküli, életképtelen lesz a 4. gyerekük. Makkegészséges. Hála az Úrnak!

Mielőtt nekedesnek, nem lehetne mégis utánajárni?

Jajistenem.... annyira sajnálom, h ebben a helyzetben vagy!

Sokat gondolok Rád! Tarts ki!!!!

Puszik! Mimi

Kép
zmimi

Luca! Mi baja a babának??? És ha ugyanaz a baja mint a másik babának volt, miért nem látszott az Uh-on??? Mert a másik babánál nagyon korán látszott, hogy valami nem ok. Én nem tudnék belenyugodni, bár az amnio eredménye (ha szabályosan csinálták) tényleg biztos sajnos. Csak sok erőt tudok neked kívánni! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
kislibus

luca kitartás veled vagyunk!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

LUCA!

NAGYON SOK-SOK ERŐT ÉS KITARTÁST KÍVÁNOK!!!!!!
Vendég

Köszi csajok!

A baba Down-kóros. A másiknál is annak a jelei voltak, azért kellett elvetetni.

Én már nem tudom,mit gondoljak, mit higyjek...de nincs erőm már semmihez.
Beletörődni soha nem fogok, a kétely bennem marad, de ez az a pont, ahol nincs erőm tovább küzdeni, feladom.Kész, vége. :cry:

Ha a genetikus azt mondja, hogy kizárt, hogy a másik baba sejtjei keveredtek, akkor én mit tudok csinálni?

Mindenki azt mondja, hogy Hajdú Krisztina szava szent.

Már többet nem jövök, holnap légyszi szorítsatok, hogy ne tartson sokáig!

Jelentkezem, ha túl vagyok rajta!

Éppen Anyák napjára maradok babákok nélkül... :cry: :cry: :cry:
Vendég

luca holnapra kitartást és sok erőt kívánok!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Luca!

A kérdőjelek ellenére abszolut megértelek!
Nagyon szorítok Nektek, bár én inkább az ima szót használnám...

Rengeteg testi/lelki erőt! Van egy kegyetlen, de igaz mondás, h senkire nem rak nagyobb terhet az Úr, mint amit el tud hordozni. (ne utálj, h ezt írom)

Amikor ilyen szörnyűségek történnek, mindig azt kérdezzük, h miért ránk pakol az Úr ennyi mindent, miért ezt stb...?

Mikor rémes és reményvesztett helyzetben vagyunk mi nem látjuk az egész képet, csak a rosszat amit éppen átlélünk. De biztos vagyok benne, h kisüt felettetek a Nap, (csak addig az ember miken megy át...) és csodás dolgok várnak még rátok. Fog még nektek egészséges babátok születni!

Nem tudom, h én mit szólnék, ha a Te helyedben lennék, és vki okoskodna/bölcselkedne itt nekem a hálón, miközben elvesztem a gyermekem.

De le kellett írnom, ne hari! :cry:

Szeretettel gondolok Rátok!

Kép
zmimi

többiek merre vagytok? :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Luca: énis csak rád gondolok holnap sok kitartást kivánok .
Sziasztok többiek most értem ide egész nap kint voltam a kertben,
Ti mit csináltatok ma?

Kép
v.e.judit

szia judit!végre valaki :lol: :lol: nekem szétmegy a fejem! :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Luca!!!
Holnap gondolok Rád, sok erőt és kitartást Nektek!!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++

KépKép
dreika

Nitácska: énis egy kicsit megvagyok fázva ugy hogy nekemis fáj a fejem .

Kép
v.e.judit

neken valósziű hogy az időjárástól de lehet a baba miatt is! :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

igen lehet jolvagy hogy érzed magad sokat gondolok rád . :D :D :D
Mi nemsokára belekezdünk a probába remélem sikerül mert ha nem az lehet hogy egy kicsit elkeserit megint :cry: de hátha .

Kép
v.e.judit

juditt tuti sikerűlni fog!

köszi jól érzem magam,ezért is bizakodom,hogy minden rendben van! :lol: :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Hát perszehogy minden rendben van Máténak olyan karácsonyi ajándékja lesz mint senki másnak :lol:

Kép
v.e.judit

reméljük is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!tuti örűlni fgo neki imádja a babákat!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

az tuti nálunkis Cintike nagyon várta a Gerit énis dec.29 voltam kiirva és csak tesot kért a jézuskátol játék nem kellet neki :D

Kép
v.e.judit

fog is kapni tesókát tuti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!és akkor olyan boldog lesz! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Luca,
nagyon szorítok holnap neked!!!

Nekem új hónap, új kígyó... késett egy hetet, aminek azért egy kicsit örülök, mert egyrészt jól működök, elvileg 4 nappal későbbi ovu, és 16 napos luteális fázis alapján ma kellett jönnie.
Másrészt azért, mert kedden még csak a 3. napon fogok járni, mikor kiderül a férjem eredménye. Hátha nem kell ezt a hónapot kivárni inszem ügyileg. Ha még stimulálni is akar a doki, azt el lehet a 3. napon kezdeni, nem?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

igy van az a babó ott van és nagyon jol érzi magát :lol: :lol:

Kép
v.e.judit

sütötem ma keltkalácsot és most megakartam kostolni és rájöttem hogy erröl lemaratam :(
Pedig 4kg lisztet dagasztotam le . :roll:

Kép
v.e.judit

mért maradtál le a kostólásról????? :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nem gondoltam hogy elfogy ilyen hamar hát igy jártam.

Kép
v.e.judit

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?