Új privát üzeneted érkezett!

Gröni!
Örülök, hogy jól vagytok! Költözés megvolt már?
Mit jósoltál meg? :?: 8)
susy75

Susy

Neked is küldtem! :D Így kezdődik!

Szia Susy! :lol: Rémlik valami? :wink: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ditke Drága!
Igen tudom, hogy így kezdödik. :oops: Csak azt hittem Gizinek akartad, mert neki írtad, hogy küldesz pü-t! :lol: :P Jó van na, örülök ám, majd válaszolok is! :oops: 8)
susy75

Mofly!
Hogy megy a szurizás párodnak? :?: :roll:
susy75

Sziasztok

Luca: Tiszta szívemből sajnálom ami veled történt.
Sok-sok erőt kívánok nektek. Én is küldök egy hatalmas nagy-óriási ölelést, bár tudom ez most kevés :cry: :cry: :cry: :cry:
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Ditke: Már régen írtál te is!! Hogy vagy?? VAgy írtál csak elkerültük egymást? :oops:

Vicuska: Megláttod gyorsan eltelik az a 10 nap. és már Tapolcán is lesztek :lol:

Gyugyi: Merre vagy :roll:

Krisz: te egy hős vagy, ugye tudod. Jó, hogy leírtad mi hogy volt, legalább el tudom képzelni :? Nekem és kéne egy lapar :cry:

Mofly: Kismami :P vigyázz magadra, pihizz sokat.

Susy: Hogy vagy? hányinger?

Zsófi: de jó lesz nektek Erdélyben :wink:

Gizi: Mikor lesz a nagy nap?? Mikor tesztelsz egy pozit?

Kit hagytam ki :oops: :oops:

Csajok képzeljétek 3. napja már fogyózok :P piszkosul nehéz.
Remélem bírni fogom és nem esek kísértésbe. Azzal kezdtem, hogy kivontam a kenyeret és a tésztát. De hogy milyen nehéz nékülözni a kenyeret, nem is gondoltam volna :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
edinka

Luca!

Emlékszel még mikor azt írtad, hogy valószínű rossz lesz az eredmény? Erre gondolj és ne gondolj most rosszra, inkább arra, hogy hova kéne vizsgálatra menni, mert ezt nem lehet csak így, hogy hétfőn megyek.... :shock: Én nem sajnlákozok, mert tudom, hogy minden rendben van! Járj utána kérlek mindenképp, na add fel.... Puszillak...
gröni

Szia Gröni! :D

Ugye minden rendben van veletek? :wink: :D Rosszullétek remélem messze elkerülnek!!!!! :D :D :D :D :D

Mikor költöztök?
Vendég

Edinka: elvileg május 1 az lesz a 11 dpo és a 12 nap a tüszőrepi után. de ha gyenge leszek akkor a szerda reggeli torna előtt.
de nem fűzök nagy reményt, mert semmi tünetem nincs :cry:

a lánynak, akivel napra egyszrre haladunk egyforma stimuval, már mindenféle tünete van, cicifeszülés stb.

a fogyókúrához drukkolok, szerintem biztos segíteni fog, nekem is lett tőle spontán pé-m, minden stimu nélkül.
szénhidrátot azért egyél, mert kell a szervezetnek, csak lehetőleg ne fehér kenyeret. és hidd el, csak az eleje nehéz! drukk+++++3

Giz
Kép
Kép
III. uh: 11.04
kissgizi

Sziasztok,
:cry: :cry: :cry: :cry: ((((((((((((LUCA))))))))))))))))

Nem tudok mit irni, de ugyan ugy gondolkodom most mint Groni,!!!!!

Nagy olelles! Es En is felajanlom ha Bpre kell jonni es barmi kell akkor segitek!!!!

Kép

Kép
cirkuszka

Luca

Nagyon sajnálom, és én is küldök neked egy hatalmas ölelést!

Ditke

Nekem is küldj légyszí pü-t, most megígérem, hogy válaszolok!

Kép
katiee

Katiee

Te kis hamis! :lol: Hol voltál eddig?????? :wink: :?: :lol:
Vendég

Katiee

Ha írsz magadról hogy mi van veled, kapsz pü-t! :wink: :lol:
Megeggyeztünk? :wink:
Mindig csak én írok neked, te pedig nem is válaszolsz rá! :shock: :roll: :cry:
Vendég

Jaj, Luca drága :cry: :cry: :cry: Nem is tudok mit írni. Nem hiszem el. :cry: :cry: Küldök sok-sok ölelést és erőt!!!

Mofly
Annyira örülök, hogy felébredt a kis fagyibaba! De hát én ezt úgyis tudtam. :wink: Babatapik mennek!!

Gröni
De jó, hogy jelentkeztél! Már utánadnéztem másik topikban, és tudom, hogy be vagy kicsit tojva. Na, nem a műtéttől, hanem az esélyek miatt. De nem szabad negatívan gondolkodni!! Puszi

Krisz
Te egy hős vagy! Úgy írtál a műtétről, mintha mindennap járnál. Párod nagyon aranyos, de gondolom, ez tudod. :) Ezért vagytok együtt. :D Most már jöhet a baba!! Drukkok!!

Vicky
Szerintem is előbb a vizsgálat, utána lombik, nehogy emiatt legyen bármi gond. Utazás előtt nem tudnád semmiképp megnézetni a TSH-t??

Susy
5 hetesen nekem is csak szikhólyag és petezsák volt. Tuti minden OK! Persze, ismerem az érzést. Én még most sem vagyok nyugodt. Majd talán 3 hét múlva. Remélem.

Gaby
Köszi! Örülök, hogy Neked is egyenesbe jött az életed. Hú, már esküvő?!? Nem semmi!! :shock: Ja, és nem fog megjönni! :wink:
gtünde

nem jött meg, de szenilis vagyok, elszámoltam, holnap kell megjönnie, most jöttem rá este :lol:

Kép
gaby25

Sziasztok!

Luca
Hát én nem feküdnék be amíg nincs mégegy vélemény...csak ha tuti a negatív diagnózis.Remélem nem az.Szorítok és küldök ölelést!!!

Susy
Ott van az a babó de még kicsi, csak bab nem bab(ó) :D
Majd legközelebb már látjátok is.

Velem minden ok...pihenek, mozgok, ma sétáltunk is, ücsörögtünk is a csónitó partján...párom se dolgozott mert még mindig göthöl. Én már kezdek arra gyanakodni, hogy az allergiája nehezíti az ügyet (az tavaly jött ki).Párom szerint ez nem az mert nem tüsszög vagy könnyezik.Szerintetek?Nem igaz, hogy 3 hét alat nem tudott meggyógyulni és már mennyi antibiotikum és köhögéscsillapító van benne?! :shock:

Küldök képeket a rendszerető...öörökvidám bár kissé bugyuta plüssállatainkról.
Kép Kép Kép Kép Kép

A hasamról inkább nem küldök képet...egy csüngős köldkpiercing már jó lenne. :wink:
vizkriszisback

Luca drága!!!!!!!!!!!!! :( :( :(

nagyon sajnálom.... :(
de tényleg, biztos ez?nem lehetne megnézetni máshogy vagy máshol? :roll:
nem lehet ilyen kegyetlen a sors.... :?

Kép
Vendég

Nem nagyon látszik de mind mond vmit.
Bumi azt mondja, hogy ő csak le akarta szedni a karácsonyfát...de legurult.
Cica üdvözlőlapot akart magasra feltenni a bejárati ajtóval szembe...azt mondja:"O óóóó...a többiek sincsenek kész!!! Bocsi apu!"
A kicsik a szekrényben:""Mindjárt kész vagyunk....ennyi ruhát...!" Jegyzem meg, hogy ez a hálóban van ahol előszeretettel gyűlik a ruhánk általában halomba a földön. :oops:
Kismackó a tollakat rendezi épp:"1toll, 2 toll, sok toll...De mit is kell velük csinálnom?Apu mit is mondott?"
Mackó:"Miért én csinálom a legnehezebbet? :? "
vizkriszisback

Jó reggelt!

Krisz, nagyon cukik, és a szüvegek :D :D :D :D

Giz
Kép
Kép
kissgizi

sziasztok,

bár már nem akartam jönni, most mégis...szerintetek?????? Begolyóztam vagy van ott valami????

Kép

Kép
vickybabe

Lucám!!!

tudod nagyon szeretlek és nagyon nagyon veled vagyok!!!!

Gaby!!!

hellóóóóó...hát persze hogy nem fog megjönni :) én amilyen esküvőellenes vagyok csk csodállak :) de néztem a másikban a ruhádat wow...lehet etért mégis megérné igába hajtani a fejem..... :roll: deneeeeeem :twisted:

Vicky vaze

ez egy pozítiv teszt kérem szépen....miért is kellett volna neked lombikra menned???apa miatt??? (elnézést terhes memória=0 :wink: )

amerikában csodálatos tesztek vannak világitanak meg csinálnak minden extrát jeeee

de!!orvos lásson valahogy még ma....és irjon progit!!!!
Vendég

Mamikám :lol: igen, apa miatt, plusz a héten kiderült, h magas a TSH-m. Ja és szed(t)em a bromot, amit elvileg babásan nem lehet :roll:

Orvoshoz nem tudom, hogy hová tudnék ma elmenni ma :roll: A dokim nem rendel, magán elérhetőségét nem tudom, ha bemegyek egy kórházba, valószínűleg elhajtanak :roll: Van itthon 1 doboz duphaston :roll:

Nagyon nem merem beleélni magam...

Kép
vickybabe

Luca :cry: :cry: :cry: nagy ölelés Neked! És igazuk van a lányoknak, próbálj másik dokival beszélni, esetleg egy újabb vizsgálatot csináltatni!!!!!!!!!

Kép
vickybabe

Vicky
én is látom azt a halovány csíkot :D pár nap múlva erősebb lesz az :wink:

Legyekmami
azért nem a ruha miatt megyek újra férjhez :wink: amúgy szerintem ma megjön

Luca
sok erőt kívánok neked átvészelni ezt a helyzetet :(

Kép
gaby25

Gaby :lol: Majd viszem a tesztgyűjteményemet, aztán minden nap lövök egyet :lol: aztán reménykedem, hogy erősödik :roll:

Kép
vickybabe

Sziasztok!

Elnézést mindenkitől, néha beleolvasok a topicotok életébe.

Luca, el sem hiszem, hogy ez megtörténhet, nagyon elszomorodtam a hír láttán. Nagyon sok lelkierőt kívánok neked és családodnak!

Vicky, nagyon szép a kis zebrád, drukkolok és babaragacsokat küldök neked virtuálisan!+++++++++¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

L.Mami, rólad most nem tudom, hányan vagytok, ugye megvan mindegyik kisbabód? Ne hari, de nem tudom minden nap olvasni, mi történik!

Többieknek is drukkhegység, miegymás!

Üdv: ahtiz

u.i.: Gaby, mi a helyzet? :wink:
athiz

Vicky

Ugye van jó biztosításod??? bár ti is sokat utaztok így nyilván odafigyeltek rá, de jó az ha bármikor beugorhatsz egy dokihoz odakünn is

szerintem a bromot mintha olvtam volna hogy lehet szedni aze eljén, de lehet tévedek inkább nem okoskodok....hát tesztelgess szaporán és tessék szépen bejelentkezni kintről is....erősődő csikocskákkal :)

Gaby

Tudooom hogy nem csak azért mész férjhez :wink: spk spk boldogságot!!!!!

Athiz

megvannak még igen, kedden megyek dokinénihez ahol eldől mi lesz, bár igaziból eldöntöttük már...két egészséges babát szeretnénk...
Vendég

Vicky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

erre a szuper hírre jönni!!!!!! :lol: :lol: :lol:
látom én is a zebrát!!!!!!!!!! :D
halk gratula :P dokihoz ha nem tudsz menni(bár én biztos kierőszakolnám :oops: ) akkor legyen nálad a Duphaston :wink:

és nagyoooooooon vigyázz magatokra! 8)

Mami drága! :P

keddre millió drukk :D és egyetértek és támogatom a döntésedet ...8) (ami gondolom hogy nem volt könnyű.... :( )

Mofly kismami!

hogy vagy? :lol:

Luca!

veled vagyok :(

Krisz!

oltáriak a plüsgyerekeitek :lol:
nekünk állatgyerekeink vannak :wink:
Vendég

Sziasztok!
Csak gyorsan Vickynek akartam írni! Drágám ez atom pozitív! :lol: :wink: Viszont: ha jó látom holnap utaztok, egy hónapra. :roll: Valahogy kéne bogyó a pajzsmirigy alulmüködésedre,mert terhesen sajna ez csak rosszabb, aktívabban használja a szervezet a pajzsm. hormonokat. :P Persze tudom, hogy most ez szinte lehetetlen elintézni, de valahogy próbáld meg, hiszen egy hónap sok idö, gyógyszer nélkül! :roll: :?
susy75

Athiz
helyzet változatlan, még nem jött meg :roll:

Legyekmami
köszike :D

Kép
gaby25

sziasztok drágáim :D Megjártam a kórházi ügyeletet, szereztem még Duphastont. A dokinak mutattam a TSH eredményemet, azt mondta, h most gyorsban nem tudunk mit tenni, szerinte nem lesz gáz. 3 hét múlva jövünk haza, viszont jún 10-én megyek az MM-be...Jaj csajok, nagyon drukkoljatok, hogy ennyi minden után most ez igaz legyen!

Pusszantás Nektek!
V.

Kép
vickybabe

Susy, szedem a Gravidát, abban van jód (elvileg a jódhiáyn okozhat problémát...) spájzoltam be jódtablit is...egyébként még csak 11. dpo.... :roll:

Kép
vickybabe

Vicky: ez szuper ++++! :D :D :D

bromot kb a 12. hétig kell szedni, nem szabad abbahagyni.
én így tudom, én is szedem!

egy ismerősöm is "így járt" mikor ausztráliába utaztak, ott ment el dokihoz.

nem lesz semmi gond, jó utat!!!

és gratula

:lol: :lol:

Giz
Kép
Kép
kissgizi

Bocs, hogy csak úgy berontok...

Vicky: a dokim és én is ugyanazon a véleményen vagyunk, mint kissgizi a Bromoval kapcsolatban. (A magas prolaktin lenyom(hat)ja a progeszteronszintet.)
Ja, és nagyon szép ez a csík 11. dpo-hoz képest! :wink:

Már megyek is...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Bocsánat, Kissgizi :oops:

SzezsoKép
KépKép
szezso

köszönöm a bromós véleményeket...ha holnapi is + lesz, akkor majd a reptérről hívom a dokit, h mit szedjek mivel, meg kérek UHU időpontot 3 hét múlvára :D

Kép
vickybabe

Vicky
Én is látom a 2. csíkot, bár még halványka. No, de 11. DPO-n mit várunk?! :) Én is szedtem a bromot, és a 12. hétig szép lassan csökkentettem az adagot.
Kicsit feljavítottam a képet, így talán jobban látszik:
Kép

Na és a lényeg: HALK GRATULA!! :wink:
gtünde

Tünde, köszönöm :D Nem merem elhinni egyelőre :roll: És nem akarom beleélni magam, már annyiszor pofára estem (bár 2 év alatt egyszer sem sikerütl ilyet sem produkálnom...)
A képeden tényleg sokkal jobban látszik (a valóságban is)...Holnap reggel lövök még egyet, mielőtt megyünk :roll:

Kép
vickybabe

VickY: ha lesz annyi időd azért írd meg mi lett a tesz eredménye...bár nincs sok kérdés :wink: :D :D :D :D :D

nagyon jó utat Nektek, érezzétek jól magatokat!

Giz
Kép
Kép
kissgizi

Vicky

Hát ez nagyon kellemes meglepi!!!! :D Halk gratula! :D Aztán ne hagyj bennünket itt úgy hogy lerágjuk a 10 körmünket hogy mi lehet veletek!!!!! Biztos tudsz majd valahonnan írni pár sort!!!!! :wink: :D

Jó utazást nektek! :D
Vendég

Éreztem, hogy be kell néznem! :D

Vicky :D Halk gratula, ez csodálatos! Atom pozitív a teszted! :wink: Híjjjad reggel még a dokit feltétlenül! És NAGYON vigyázz magatokra! :wink: Pusszantlak! :wink: Jó utazást! :wink:

Gaby :D Örülök, hogy ismét közöttünk vagy! :wink: Látom pirkó még nem gyütt, most már rohandjon meg és ne is jöjjön! :wink: Mingyá megnézem odaát a rucid! :wink:
fenci

Gaby :D Nem találom.... :oops: :roll: :oops:
fenci

Vicky
Gratula a zebrához...úgy látszik apa katonái magukhoz tértek. :lol:

Szép jó éjt!!!
vizkriszisback

nem jött még meg, de teszt nega lett, igaz nem reggel csináltam :oops: , hanem hajnal 1-kor felébredtem mikor apa hazajött, gondoltam 3 óra alvás után majdnem reggel van :lol:

Fenci
ruha az 1067. oldalon van :P a konty amit kinéztem meg az utolsón :wink: ma megyek próbakontyra és sminkre :P

Kép
gaby25

Jó reggelt!

Kép

Vicky!
már nem olvasod gondolom, de jó utat és vigyázz magatokra :lol:
remélem tudtál beszélni a dokiddal :wink:
majd csinálj jó sok fotót a kinti zebrákról is 8)

Luca!
nagyon sokat gondolok rád :( :roll:
remélem csak elnézték és mégis rendben van a tesóbaba :)

Többiek???
Vendég

Gaby! :P
megkuksiztalak odaát én is :lol:
nagyon szépséges a rucid, a konty is biztos klassz lesz :lol:
és drukk hogy holnap pozitív legyen :wink:

Gizi!
van vmi tüneted? :P

Edinka!
hogy áll a fogyókúra? :roll:

hiányzók jelentkezhetnének...nem tartok névsorolvasást, mert olyan sokan vagytok :( , aki úgy érzi jöjjön :lol:
Vendég

Sziasztok!

Vicky reggel csinált még tesztet és az erősebb lett. Smsbe írta. Volt dokinál is és sikerült progit is iratnia. Gondolom már nem volt ideje jönni. :D

Hát így még csodálatosabb lesz az útjuk. :D
csipcsab

Csipcsab!

köszi a híreket Vickyről :lol:
veled mi újság?????már csak 2 hónap... :wink:
Vendég

Sziasztok Lányok!

Nagyon édesek vagytok! Köszönöm a sok drukkot!

Látom, Vicky jól megviccelt minket. Bedob egy csomó problémát, utána meg egy kétcsíkos tesztet. :) Vigyázz Magadra a hosszú úton!

Párom kezd belejönni a szurizásba. Azért ez más mint hasba. Reggel mind a ketten ott cidrizünk a fürdőszobába. A beadás nem vészes, de utána olyan mintha összerugdostak volna. Fáj mind a két oldalam. Nem tudok egyik oldalra se feküdni. Fogalmam sincs hogy fogom én ezt hetekig kibírni. :roll:

Kép
mofly

Mofly kismami! :P

biztos hogy elég vékony és rövid tűvel adjátok? :roll: :shock: :lol:
szerintem a cél érdekében nem fogod bánni ha szita is lesz a popsid :wink:

kéne új vonalzót csinálnod, mert így nem látom hol tartasz a transzfertől képest... :oops: :roll:
Vendég

Kukac neked is jó utat!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?