Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Szeretnék ajánlani nektek egy forradalmian új, és nagyon jó termékcsoportot, a mikroalgákat.
Jelenleg por, és energiaital koncentrátum formájában kapható.
Leírom, hogy eddig mik a tapasztalatok, miben segít:
-magas vérnyomás, vércukor szint normalizálás
- allergiák, ekcéma
- idegrendszeri problémák
- szív és érrendszeri problémák
- fejfájás, migrén
- bőr,köröm, haj problémák
- gyomorfekély és más gyomor, bél,-és emésztési problémák
- máj és vese problémák
- rákos megbetegedések
- ízületi, reumás problémák
- csontritkulás, érelmeszesedés
- teherbeesési gondok, nőgyógyászati problémák.
Ezenkívűl, ha foglalkozol a dologgal heti 2-3 órát, jelentős jövedelemre is szert tehetsz.
Bővebben a http://gyogyalga.gportal.hu címen tudtok olvasni róla, érdemes kipróbálni!!
nyusszancs
 
 


Jenny, Te hol vagy? Téged kihagytalak korábbi írásomból. Tudtam, hogy kihagyok valakit. :oops:

csak napközben elég rohanós nekem.
f_alma
 
 


Banyek, elvette a laptetőmet!!!!!! :x
f_alma
 
 

 
 

Amúgyis utálom ezeket a marketing beírásokat! :evil:
f_alma
 
 


Sziasztok elszált amit írtam.Röviden jót mosolyogtam neked Alma .Banyek...Teljesen igazad van minek pofátlankodik be ha nem a topic témájához szól hozzá...
Egyébként Jennyt én is elfewlejtettem tegnap,de bizti nem haragszik.
A pocimon már látni a babót és ha eszek rendesen fel vagyok fújva is...
De mi van veletek többiek???
Ildi Gio Jenny???????
Ja és Era remélem azért jössz még erre annyira hiányzol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry:
Most mennem kell pussssz:Ági
angelo2
 
 


Ági, a felfúvódás nem jó, de az, hogy látszik, gondolom kárpótol érte. :)
Miket kell csinálnod? csak mert korábban írtad, hogy sok a munka.

nekem ez a legszarabb hetem. csak várok, várok.... tesztet nem akarok, nem merek csinálni, csak reménykedem.

Megint ez a hülye hideg, esős időjárás! ez is elszomorít. Nálatok milyen az idő?

Ma megyek tornázni, remélem segít egy kicsit jobb kedvben/bőrben lenni.
Olyan fura, hogy amikor depis vagyok, a legszívesebben a barátnőimmel találkoznék! de sajnos egyre kevésbé jön össze.

Kicsit elkezdtem parázni azért is, hogy mi lesz, ha nem lesz munkám akkor, amikor szülök. Mindenféle rémhír terjeng egy e-mail listán, amin fent vagyok, hogy annak nem jár semmi. nem is mertem még utána nézni. (elvileg csak évvégéig van szerződésem) Úgy utálom ezt az állapotot: babát szeretnék, de nem jön, viszont igazi munkám sincs! Keresni kellene azt is, hogy ne maradjak hoppon. :cry:

Írjatok! :roll:

Puszi,
Alma
f_alma
 
 


Sziasztok!

Alma azért sok a munka mert van egy kertünk és veteményezünk sokat.Meg mellette itt a kislányom aki mellett nem lehet unatkozni.
Meg a férjem minden délben hazajár a munkából ebédelni és addigra főtt ételnek meg rendnek kell lennie na meg mellette a mosás és takarítás stb...
Meg fűnyírás meg minden s..r.Én attól vagyok depis hogy magamat nem gondoltam többnek 83 85 kg-nál .Meg kell említsem hogy nem vagyok legalábbis nem gondolom magam kövérnek meg ha láttad a képemet az iwiwen erős csontozatú vagyok inkább mint hájas szóval a kislányomat terhességnél 83 kg osan kezdtem és bő 10 kg ot szedtem fel ami le is ment és még nem is szotpott.Most meg mikor megmért múlthéten vagy mikor a védőnő majdnem megkérdeztem hogy mi a fenét mért igaz felöltözve nyakig voltam 93 kg ez iszonyú ezen örlöm magam alig merek enni igaz sokszor hányok de félek ha már az első trimeszter végén lesz vagy 3 kg rajtam mi lesz később?????Egy mázsásan mehetek szülni :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Na jó a te problémádr a válaszom nekem sem volt meg a megfelelő munkaviszonyom mert teherbeesésem előtt bejelentett munkaviszonyom nem volt fél év mint óvónő.Aztán itt helyben kaptam szociális segélyt mikor meg megszültem kaptam alanyi jogon 25000 ft gyest meg 11000 családit meg az egyszeri anyasági támogatást amit szülés után kb két héttel kaptam meg azt hiszem 60000 körül volt.Ennyi .
Szóval alanyi jogon is jár juttatás meg ha volt munkaviszonyod valamennyi biztosítási vagy mit tudom én milyen pénz...

Most mennem kell,Többiek merre jártok?????????
Jók legyetek:Ági
angelo2
 
 


sziasztok, jól eltűntem, de sűrű heteim voltak. 26. napon vagyok, félidőben együtt voltunk. vettem ovu mikroszkópot is, páfrányosat mutatott, ami ugye az ovulációt jelzi. együtt is voltunk. 2 napja volt barnás pecsételésem. vmi miatt azt hittem beágyazódás és nem bírtam ki, vettem egy tesztet, de negatív:-( nem is értem. Ha jókor vagyunk együtt vajon miért nem sikerül? :?
Vendég
 


és most olvasgattam vissza az előző hetek történéseit.Aranyosak vagytok, hogy hiányoltatok. Igyexem jelen lenni, mert jólesik. És nem, nem találtam másik topicot, jólérzem itt magam :)
Vendég
 


[quote="f_alma"] írta:f_almagi, a felfúvódás nem jó, de az, hogy látszik, gondolom kárpótol érte. :)
Miket kell csinálnod? csak mert korábban írtad, hogy sok a munka.

nekem ez a legszarabb hetem. csak várok, várok.... tesztet nem akarok, nem merek csinálni, csak reménykedem.

Megint ez a hülye hideg, esős időjárás! ez is elszomorít. Nálatok milyen az idő?

Ma megyek tornázni, remélem segít egy kicsit jobb kedvben/bőrben lenni.
Olyan fura, hogy amikor depis vagyok, a legszívesebben a barátnőimmel találkoznék! de sajnos egyre kevésbé jön össze.

Kicsit elkezdtem parázni azért is, hogy mi lesz, ha nem lesz munkám akkor, amikor szülök. Mindenféle rémhír terjeng egy e-mail listán, amin fent vagyok, hogy annak nem jár semmi. nem is mertem még utána nézni. (elvileg csak évvégéig van szerződésem) Úgy utálom ezt az állapotot: babát szeretnék, de nem jön, viszont igazi munkám sincs! Keresni kellene azt is, hogy ne maradjak hoppon. :cry:

Írjatok! :roll:

Puszi,
Alma


szia!!! nálunk is épp nagy leépítések vannak és minden tök bizonytalan. Minden nap vagy e-mailben vagy élőszóban azzal stresszelnek, hogy húzzuk be fülünk farkunk és örüljünk hogy még van munkánk...Nyilván az ilyen stresszhelyzetek sem könnyítik meg a fogamzást. Bár ezek az un. pszichés okok is elég relativak. Hugocskám egy stresszgombóc közepén lett kismama, amikor ráadásul nem is élt túl egészséges életet (buli buli hátán..)
Vendég
 


Sziasztok!

Jaj, de jó, hogy előkerülnek az elveszett báránykák. :wink:
Szóval örülök mindenkinek! :D
Alma, Gio: A stresszről annyit, hogy sokat jelent. Pici fiam akkor jött össze, amikor abbahagytam a zenekarozást, elég volt csak a tanítás. Bizonyára túl voltam terhelve akkor. De mikor lassítottam, egyből összejött. Ha bizonytalan az ember munkája, vagy bármi más bizonytalanság van a háttérben, az akadályozhatja az embert a fogamzásban is. Van több ismerősöm, akinek akkor jött össze a babó, amikor a körülményei biztossá váltak. Persze nem mindenkire érvényes. Vannak kötélidegzetű emberek is. :) Szóval mindent bele, csak nyugi! ( mondja bagoly a verébnek.... :wink: )
Szorítok Nektek a tesztekhez!!!!!
Ági: ÉLjen a tarhonyás husi! Csináltunk valamelyik este nagy adagot, egyből elfogyott.
Hű, Ti tényleg sok mindent csináltok ám! A vetemények pedig nagyon jók, mert legalább tudja az ember, mit eszik meg.
Ha jól láttam a képen, szerintem a magasságod is megvan . Nem értek hozzá,de nem biztos, hogy aggódni kell a kilók miatt. Meg jól felöltözve lehet akár még plusz öt kiló is a ruha. ( Apu szokott ráálni a mérlegre, és engem kérdez, hogy mennyi. Volt amikor fürdés után is ráállt kisgatyában, és 5 kiló különbség volt.) Meg azért már majdnem három hósak vagytok. Én akkorra már 2-3 kilót felszedtem anno. Szóval ezeket összeszámolva, lehet, hogy nem is indultál olyan sokkal többről. :wink:
Ja, és sógornőm se tudom,mennyiről indult, de képzeld, hogy még nem hízott semennyit se. Pedig júniusban szül. Az előző terhességekkel hízott ,most valahogy nem. De minden teljesen rendben. Szóval lehet hogy te is felszedsz még 5 kilót és kész. Nem lehet tudni ezt előre.
Era????? Gyere!!!!!Remélem, jól vagy. Adj hírt Magadról...Hiányzol ám!
Jenny Te is gyere!!!!!!! Most délutános vagy?????
Megyek!
Sziasztok!
Ildi
brumm
 
 


Sziasztok!
Tényleg nagyon jó, hogy jöttök!

Ági, ez tényleg nagyon sok munka! Nem is tudom hogy bírod. Viszont az tök jó lehet, hogy hazajön a férjed, és együt ebédeltek!
Nem láttam az iwiw-es képeidet, de nagyon megértem, hogy aggaszt a súlyod. Én az a típus vagyok, aki gyerekként dundi voltam(vastag csontokkal), aztán lefogytam, most megint kicsitt húsosabb vagyok, 66 kg, de soha nem láttam magam normális testalaktúnak. Most pont azért tornázom, és próbálok odafigyelni mikor mit eszem, h kevesebbről induljak.
Ha a kislányod után is lementek a plusz kilók, most is lemennek majd! akkor meg két gyerek után rohangálsz, szerintem könnyen lemegy majd! :cry:

Igen, ez a teherbeesés egy rejtély! hiszek a lelki dolgok fontosságában, de én is hallottam olyat, akinek csak úgy jött a baba minden stresszre tekintet nélkül. nekem meg pont, hogy már egy ideje viszonylag stabil a munkám, csak határidős. December óta a lakókörülményeink is jobbak. na, majd meglátjuk.

Gio, nagyon drukkolok, a teszt nem jelent semmit - szokták mondani. Neked használható a mikroszkópod? amit én vettem, az mindig ugyanolyan volt! Ha raktam rá mintát, ha nem! felháborodtam, mégiscsak majdnem 4000 Ft volt!
f_alma
 
 


újabban kezdem, nehogy elszálljon.

Most jutott eszembe, Jenny, ugye te kérdezted milyenek a könnyűszerkezetes házak. Nagyon hangosak az biztos, és mivel fából van, nehezebb , drágább felújítani. Nem tudsz csak úgy kifesteni. A barátnőmék laknak ilyenben. Nekem nagyon tetszik, hangulatos, de tényleg minden erősen hallatszik.

Gio, ezt a kérdést én is feltehetném:"Ha jókor vagyunk együtt vajon miért nem sikerül?" bár én egy hónappal mezelőttig azt hittem, h a ciklus közepén van a peteérés! :oops: de most már tudom, h a menst-tól vissza 14 nap. De azt is tudom, h van, aki egyáltalán nem akkor esikteherbe! Szóval, visszaértem a "teherbeesés rejtély, ill csoda" tézishez.

Lehet, h Erának még nincs nete, nem? Nálunk, új lakásba költözés után több hónappal vezették be! :(

Jó éjszakát Nektek! :wink:

Alma
f_alma
 
 


Sziasztok!

Tök jó, hogy lassan mindenki előkerül. Már csak Era hiányzik... :cry:
Velem semmi extra, reggeles vagyok, délutánonként a vacsoracsata után bealszom, este 8-ig durmolok. Lassan ciklus vége, volt peteérésem, kb. a 17. nap körül, tehát asszem most olyan 30 napos ciklusra számíthatok. Na de sebaj, lényeg, hogy van pé-m!!! :D
Még egy hónap, és indul a babagyártás megint.Apával szedetem a babatervezők oldalán rendelt kiskatona javító homeós bogyit is, biztos ami biztos. Decemberben is szedte az E vitamint.
A könnyűszerkezetest elvetettük, sok gond lenne egy építkezéssel, nem lenne jó, főleg ha teherbe esem majd. Marad a használt ház, de arra meg nincs szocpol. :(
A félszocpolt is módosították már, kell lennie egy gyereknek, hogy megkaphassam. Szemetek!
Na ez van. Majd alakul szépen.
Tesztelőknek szorítok, csak nyugodtan!!! Ha ott az a baba, előbb utóbb a teszt sem állhat ellen neki! :lol:

Kép
jenny29
Mór
 
 


Az ovu mikroszkópom kb. 2 hete vettem és kb. 4x kukkantottam bele. Ebből 3x nem láttam semmit:-) Viszont! Féidőben tényleg páfrányosat láttam és ez nagyon tetszett. De ez azt hiszem inkább egy játék.
Ami nagyon tetszett és magamévá teszem az a"teherbeesés rejtély, ill csoda" tézis:-)
Vendég
 


Sziasztok!
Most nem írok,sietnem kell. Mindenkinek pussz!!
Alma: Írtam Pü-t. Nem tudom, megkapod-e,remélem igen.
Szép napot Nektek!
Sziasztok!
Ildi
brumm
 
 


Sziasztok!

Ildi az a baj hogy a magasságom nem igazán van meg :oops: :oops: :oops: :cry: :cry: :cry: hisz 162 cm vagyok alacsony és tömzsi alig merek enni hál Istennek nem is igazán vagyok már kívánós.Ja meg anya is azt mondta mivel alig 2 éve szültem a hasam nem igazán ment le hogy ezzel a babával így nem fogok olyan sokat felszedni...

Alma Gio ne aggódjatoka a tesztek miattt szerintem még korai volt hisz mensi után 2 3 nappal ad reális eredményt már ha nem jön meg..Bizti még nincs elég HCG tek mellesleg van olyan akinek doki hamarabb megtudja mondani mert olyan kevés HCG-t termel a szervezete hogy teszt több hétig - .
Szerintem ne adjátok még fel akkor lehet na de nem nagyon keseregni ha megjöm..

Jenny szia végre jöttél már csak Era hiányzik a csapatból.Akkor most te is húzol ezerrel.Azért néha lazítani is kell.Szerintem nektek elsőre össze fog jönni a baba azt hiszem beavatkozás után valamiért még könnyebben megy..
Majd szorítok...
Most megyek DÉL lesz jön apa jók legyetek:Ági
angelo2
 
 


Sziasztok!

Én sem leszek hosszú:)
Ildi, megjött a pü, és válaszoltam is. Még tervezem, folyt, köv. ;-)

Jenny! Milyen homeos bogyót szed az urad? És E vitamint? Ezeket orvosilag bizonyítottan kell szednie, vagy csak biztos, ami biztos alapon, ahogy az egészséges ember szed vitaminokat, nehogy megbetegedjen?

Ági, reméljük mihamarabb visszanyered versenyformád! :)

GIo, örülök hogy tetszik a tézisem :)
f_alma
 
 


Sziasztok!

Megint csak bekukkantottam, mert túl sokat ültem ma a gép előtt. :oops:

Jenny: Gyorsan eltelik az a hónap, és jön is a babuci. Vagy kettő. Annyi olyat hallottam, hogy duplán jönnek a babák ilyen kényszerszünet után. :D
Mi még a félszocpolt se kaptuk meg, mert már az a lakás is túl drága volt hozzá, amit eladtunk, nemhogy a ház, amit megvettünk. Jól megszívtuk. De biztosan ki fogjátok találni, hogy hogy lesz a legjobb. Olyan nehéz, mert mi is megvettük ezt a használt házat, és újítunk kegyetlenül, csak alig haladunk. No, majdcsak egyszer kész lesz.
Ági: tényleg magasabbnak néztelek a képek alapján. Akkor nem sokkal vagyok kisebb Nálad. :) 158 cm vagyok. Mondjuk akkor sem tűnsz annyinak, amennyit mértek. Biztos jó az a mérleg????
De tényleg úgy van, hogy aki többről indul, rendszerint nem szed föl annyit. Minden rendben lesz. Ne csinálj belőle nagy problémát, minden rendben lesz. a fő az egészség, a többi meg kialakul.
Alma : Írtam Pü-t, remélem ez is odaér. Te is tesztelsz nemsokára?
Szorítok ám!
Gio: Te mikor tesztelsz újat? Tényleg később mutatják általában a tesztek az eredményt. Ha peteéréskor együtt voltatok, azért szerintem nagy az esélye a babónak. Szorítok nagyon!
Era: Remélem, tényleg csak a net nincs bekötve. Remélem, jól vagy. Gyere, ha tudsz, hiányzol nekünk!

Lányok!
Hétvégén megint nem vagyok. Utazunk anyósomékhoz. De vasárnap jövünk. Azt még nem tudom, hogy holnap megyünk-e, vagy szombat reggel, de azért elköszönök. Szorítok mindenkinek a tesztekhez, Minden jót kívánok mindenkinek, jó hétvégét, szép időt...
Sziasztok!
Ildi
brumm
 
 


Sziasztok Csajok!

Nekem ma megjött! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
És a munakhelyemen is nagy a feszültség, ami nem tud nem hatni rám.

Most még erősebb bennem Gio, a kérdésed, hogy miért nem jön a baba, ha jó időben vagyunk együtt? Mert visszaszámolva abszolut együtt voltunk a pe időszakban, nyaraltunk, nyugi volt! Most megint azt érzem, hogy feladom.

Jó éjt!
Alma :(
f_alma
 
 


Sziasztok! sajnálom Alma. azt hiszem hasonló kínlódásban vagyunk és talán mi is végigjárjuk azt, amit sok babára vágyó nő.
Vágy
Számolgatás
Reménykedés
Görcsölés
Sírás
Elkeseredettség
Feladás - vitaminok, tesztek szemétbe dobálása
és végül a várva várt gyermekáldás 8)
Én szeretném megóvni magam ettől, de tudatalatt is rá lehetek pörögve sztem és már azt hiszem ezért is késik a mensim, pedig inkább előbb szokott megjönni mint később. Most vagyok a 29. napon...Nem merek tesztelni hétfőig. A 26.napon ugye már volt egy negatív teszt.Úgy érzem minden pillanatban hogy meg fog jönni és kb. félóránként el is megyek mosdóba...Ez van már egy hete és nagyon unom. Igazából tényleg bosszant, mert ha meg kell jönnie, akkor jöjjön minél hamarabb, mert jövő héten bringatúrára mennénk és megvallom mensikor nem igazán esik jól a tekerés...Brrr....Szval pill.lag azt sem tudom miért legyek ideges :P Hogy megjöjjön vagy hogy ne :)
Vendég
 


GIo! Hát, igen, ez is nehéz, hogy most görcsölök/sz, vagy nem? Mert én nem tudom eldönteni. Tegnap olvasgattam más topicokat, mint meddőség, andrológiai vizsgálatok, stb. és ott is azt írták, ha nem szabad görcsölni. De én úgy érzem nem görcsölök. Persze lehet, h hülyeség, mert már nyomaszt, h mi lesz velem, munkaügyben, mert kezdek kicsúszni abból, h októbertől ne dolgozzak már. Az a szomorú, h én hiszek IStenben, a Gondviselésben, és eddig valahogy minden jól megoldódott, amit szerettem volna, és minden úgy volt jó, ahogy történt. És most mégis itt aggódom.

A biciklitúrán meg ne aggódj - szerintem, mert ha babád van, akkor lehet mozogni, nem árt neki. Ha megjön, az duplán rossz :( :( de bocs, nem akarlak elkeseríteni. Drukkolok, hogy a késés ne pszichés legyen! Az, h olyan, mintha megjönne, az is a baba jele lehet, de ez elég relatív, mert én is így éreztem, de meg is jött. Igaz, nekem a hasam is fájt, már egy hete is voltak olyan fájások, ami menzi jelei.

De jó, hogy ilyen pozitív vagy! A menizm második napjától újra aktív, pozitív szoktam lenni, de most vhogy nem megy.

Viszont ha mész bringázni, akkor nem leszel gépközelben :( de a bringatúra nagyon jó!

Többi lányok írjatok ám, h mi van veletek, ha ráértek!

ALma
f_alma
 
 


Csak jövő héten megyek bringázni a májusi hosszú hétvégén, ugyhogy vagyook. Én is hiszek, ref.lelkész a férjecském is:-) de valszleg a hitem mégsem olyan erős, ha nem tudom még teljes meggyőződéssel azt kimondanom, hogy : Legyen meg a Te akaratod és hátradőlök kényelmesen.

Szerintem amugy nekem is mindjárt megjön mert már nagyon fáj a pocim. Most nem zavar, mert épp mással vagyok elfoglalva (egyébként ez tényleg segíti a görcs elkerülésést).
Vendég
 


nna, meg is jött. Majd leszakad a hasam...Bár még mindig csak barnás pecsételés, de már egyáltalán nem bízom abban, hogy baba lehet a dologban. És hát ilyenkor 2 napra negatívba megyek át, bár ez is csak 2-3 hónapja van így....De legalább biciklizésre elmulik.
Vendég
 


sajnálom! :( :( :(
én is negatív vagyok, de után megint jobb lesz, nem? aztán bicajtúra közben-után már megint van egy új lehetőség! Ti mióta vártok babára?
f_alma
 
 


9 hónapja. Ti?
Mi még távházasságban élünk, tehát az első félévben még arra sem igazán figyeltünk, hogy mikor van peteérés, nehéz lett volna összeszervezni:) Most 2-3 hónapja figyelek tudatosabban, de úgy tünik ez inkább hátráltat pszichésen. Tehát lehet hogy a "görcs"szakaszba léptem?? :shock:
Hétfőn megyek hormonvizsgálatra (ezt a menszesz 3. napján csinálják), hátha közelebb visz vmihez. Aztán ha az is oké, akkor lelkiekben felkészülök egy petevezeték átjárhatósági vizsgálatra, amiről a horrortól kezdve a "megseméreztem" tipusu tapasztalatokig már mindent hallottam.
Vendég
 


Bocs, aztán visszaolvastam, amit írtál, és kiszámoltam :-) Az nem sok idő! Nekünk ez volt a 14. hónap. Én meg egyáltalán nem tudom rávenni magam vizsgálatokra. Sajnos most is ezen kaptunk össze a férjemmel. Ő azt akarja, h én jelentkezzek be, én meg azt, ha ő kíváncsi vmire, akkor menjen el egyedül nagyfiú módjára egy andrológushoz. Hozzájön, h nem akarok pénzt költeni a vizsgálatokra. Ti hol csináltatjátok? Mert a TB finanszírozza ezeket, ugye? (de vhogy nem bízom az sztk-ban, meg egyáltalán az orvosokban) A hormonvizsgálat milyen(milyen hormon, vérből?stb.)? Még ezen gondolkozom, de az átjárhatósági, az még messze van. Én is ugyanazokat olvastam, mint Te erről. :( Nekem beavatkozásnak tűnik a természet menetébe.

Miért kezdtétek ilyen hamar a vizsgálatokat? pláne, ha még csak 2-3 hónapja figyelsz az együttlétek időpontjára?
Van jó orvosod? Itt Bp-en, vagy Siófokon van a dokid?
pont ma olvasgattam a szuleteshete.hu-n, vannak jó cikkek a meddőségről. Ott azt írják, h az tekinthető meddőnek, aki egy év védekezés nélküli, heti 2-3 szori együttléttel nem esik teherbe. Mondanak másfél két-évet is. ezen igazodjon ki az ember!
f_alma
 
 


Szia!! De jó hogy ittvagy. Már tiszta zombi vagyok. Mindig legyengít amugy is a mensi az első napokban.
Szval, én 35 éves vagyok, a férjem 43. Ezért mentem el dokihoz, aki amugy a Kaáliban is praktizál, egy bnőm ajánlotta, meddőségi specialista (is). Gondoltam ha már úgyis nőgyógyászt keresek, akkor miért ne menjek azonnak egy spec.hez. Ő ajánlotta hogy elsőként a férjemet vizsgáljuk, mert az az egyszerűbb. Elment a Kaáliba is, ahol 12 ezer forintba kerül,(ide hamarabb kapott időpontot), majd kivancsiságból elment Székesfehérvárra (ott majdnem 2 hónapot kellett várni az időpontra). Ő viccesnek találta az egészet, nem kellett rábeszélni. Szval a korom miatt úgy vélem hogy szeretném tudni minél hamarabb, ha vmi nem stimmel. És általános nőgyógyászati vizsgálatra meg amugy is illik elmenni évente és én már 3 éve nem voltam. Ha van vmi szervi elváltozás véletlenül, azt pl. ultrahanggal ki lehet mutatni. A hormonvizsgálat meg vérből van, nőgyógyászati beutaló kell hozzá illetve vannak magánlaborok, ahol 2000 Ft/hormon az ár.
Vendég
 


ja, Budapesten élek, ugyhogy itt csinálom ezeket a vizsgálatokat. Az hogy milyen hormonokat vizsgálnak , én nem tudom:-) Nyilván a nőieket és pajzsmirigyet, úgyhogy csak rövidítéseket tudok írni, ha kiváncsi vagy rá és meg akarod csináltatni. A magán és az sztk-s között az a különbség hogy a magánba nem kell beutaló és általában pár napon belül fogadnak. Ami az előzőből lemaradt, hogy Fehérváron a kórházban ingyen megcsinálták a férjem vizsgálatát és biztos itt Pesten is van ilyen hely. Csak nekünk soxor az idő drágább mint a pénz...Illetve az hogy baromi türelmetlen típus vagyok, rögtön szeretnék tudni mindent 8)
Vendég
 


Sziasztok!

Itthon maradtunk, közbejött egy-smás,jövő hétvégén utazunk majd.
Délelőtt beültettük a fóliát paradicsommal,paprikával. Most benéztem.
Sajnálom a mensiket.Pedig úgy vártam, hogy jönnek a zebrás tesztek. :(
Én nem tudok hozzászólni ezekhez a vizsgálatokhoz. Hála Istennek ez elkerült engem. Mi a Bercussal kb. 3 hónapot próbálkoztunk, akkor, amikor tényleg sokszor voltunk együtt, nem hébe-hóba. Egyébként kb fél év volt. De már én azt tragédiának tartottam, hogy nem egyből jött össze. Valahol az én agyamban úgy nézett ki a dolog, hogy védekezés nélküli együttlét=baba. Pedig nem.
De tényleg nem kellett sokáig várni, ennek nagyon örülök.
Úgyhogy én csak drukkolok nagyon Nektek, és összeszégyenlem magam, hogy nekünk viszonylag hamar összejött és én egyéb hülyeségekkel nyavalygok. :oops:
Megyek, benézek majd később. Többiek?????Hogy vagytok???
Sziasztok!
Ildi
brumm
 
 


nehogymá' szégyelld magad! Tök jó hogy így volt. Olykor azt gondolom - bár nem tudom Te hány évesen szülted a babód-, hogy huszonévesen azért is könnyebb kismamává válni, mert sokkal lazább az ember, tényleg nem görcsöl rá. Van egyéb sok projekt. Talán velem is az a baj, hogy a szabad gyökeimet nem kötöm le mással. A baráti társaság nagy része már babázik, így nehezebb összehozni egy bnős csevegést is csak úgy szabadon , ezáltal a közösen mívelt hobbik is elmaradtak. Én úgy érzem, hogy ez nálam most egy levegőben lógó függő állapot. Túlságosan ráérek csak ezen agyalni és ezzel sztem mindenképp gátolom a fogamzást. Mi olykor férjemmel összeröhögünk, felnézünk az égre és megszólítjuk Istent: na mi van? Jól mulatsz? MI az üzenet? :) Aztán vááárjuk a választ:-) Szerencsés vagyok abban az értelemben hogy a férjem ezt nagyadag lazasággal és humorral kezeli.Mert ő tudja, hiszi, hogy mindennek eljön az ideje.
Vendég
 


Gio:
31 évesen szültem a Bercust. Azért én sem voltam már huszon, de én is azon agyaltam, hogy ha nem húzzuk az esküvőt sok évig, akkor más a helyzet, lehet, hogy könnyebben veszem a dolgot, és már van vagy 3 gyerekem. De nem így lett.
Jó így, ahogy van, csak huszonévesen teljesen más volt az életem, könnyebben vettem mindent. Mondjuk barátnőkkel csevegni nem nagyon volt időm, amióta dolgozom, mert állandó délutáni munkával sosem volt olyan az időbeosztásom, mint a többieknek, ezért mindenből kimaradtam.
Összejön Nektek a babuci biztosan nemsokára. Istennek is van humora, és a kitartásotok, a hitetek megkapja jutalmát.
Mennem kell, fürdetés van, hiányolnak.
Puszi Mindenkinek!
Ildi
brumm
 
 


Sziasztok!
Hát, én még 20on évesnek számítok másfél évig, de korábban is görcsöltem. Igaz, 26 évesen házasodtam, előtt semmiképp nem karatam teherbe esni. Most már kicsit sajnálom, de csak a múló idő miatt.
Ildi, tényleg ne szégyelld maga, ismerek olyat, akinek elsőre összejött:)
Gio, tornázni nem szeretsz? én pl. most abban lelem örömöm, h látom, használ a torna és hogy kicsit figyelek mikor mit eszem. Eléggé meghíztam egy év alatt magamhoz képest, most megpróbálom leadni. Bár az én barátnőm mégnem babáznak, így is nehéz találkozni, időpontot egyeztetni. Meg hát a férjem sem nézi jó szemmel, ha a közös időnkben barátnőzöm :(
Hát, igen a hormonjaimat nem tudom jók-e. UH-n többször voltam, most januárban is. Pajzsmirigy hormonok is jók, nemrég nézettem.
Most mennem kell, majd még lehet, h kérdezek a vizsgálatokat illetően!

Alma
f_alma
 
 


Sziasztok!
Tornázni is szeretek, de a bringa a mindenem. Bár pont egy hete akkorát zakóztam - belémjött egy másik bringás - hogy enyhe agyrázkódással és monoklival pihegtem itthon 2 napot. Meg is röntgeneztek. Épp olvastam korábban itt, hogy a röntgen amugy sem jó hogyha az ember babát vár, ugyhogy tiszta szerencse hogy megjött:-)
Illetve van még egy dolog, az aven (vagy awen?) torna, amit szeretnék elkezdeni. Állítólag ez mindenféle női dologra jó, sőt, meddőségre kifejezetten. mik vannak, mi? :)
Egyébként én is így vagyok a hízással, az utóbbi 3 évben úgy szaladt fel 7 kg plusz, hogy észre sem vettem, dehát pont azóta végzek szigoru ülő- munkát.Brrrr...
Vendég
 


Helló!

Erről az awen tornáról még nem hallottam. :roll:

Gio, leírod, h ki a doki és hova mentetek hozzá? Mondani kell bejelentkezéskor, h miért mentek, vagy elég ott?

Olyan jó, h a férjed ilyen nyugodt, és biztos abban, ha itt az ideje, jön a bébi! Én is hiszem, h mindennek meg van a maga ideje, csak néha nehéz kivárni :oops:

Ildi, te sjanálod, h nincs már 3 gyereked? 3at szeretnél? ;-)

Era, Jenny, Ági, gyertek ám, ha tudtok! :!:
f_alma
 
 


Mind a kétszer rosszul írtam:-) Arwen torna, itt a lapja: http://www.sipos.xw.hu/
Pesti vagy? Mi Dr. Kulin Sándorhoz mentünk, azaz csak én, a férjem nem.1036 Budapest, Bécsi út 85. Tel: 240-4458 . egy a gond vele....Egy rákszűrés meg egy hüvelyi uh. 10 ezer(!) forint:-(.
Azért elég röhej, hogy a babára vágyó nőket milyen sok pénzzel le tudják húzni....Ő gyakorlatilag nem csak meddőséggel foglalkozik, hanem mint általános nőgyógyász is működik, tehát telefonban nem kell mondani előre miért akarsz menni hozzá, csak bejelentkezel és kész. Aztán én is ott mondtam, hogy mi is a gondom és javasolta a férjem kivizsgálását.
A férjemnek erős hite van és örök optimista. Ez tényleg szerencse, mert azért kell hogy fel tudjon húzni, amikor én épp padlóra vágódom mondjuk egy mensitől :)
Vendég
 


Sziasztok!

Ezek a tornák biztosan nagyon jók. Már ha nem tudok közben gondolkodni, pláne butaságokra, az már csak jó lehet.
De biztosan használ is. Akinek van rá lehetősége,szerintem érdemes.
3 gyerek? Csak úgy írtam. :D De ha csak úgy minden probléma nélkül jönnének, akkor biztosan lenne nagy családom. A környezetemben már nagyon sok helyen 3 gyerek van. "Irigykedve" nézem őket, de egyébként nagyon örülök az én kis egykémnek. Csak biztos jó lenne neki, ha lenne testvérkéje is.
Gio: Biztosan írtad, csak valahogy kiesett: Te hol dolgozol? Most elgondolkodtam, hogy tényleg nem túl sokat tudtok a férjeddel találkozni, hisz ő hétvégén is dolgozik. Nincs egyszerű dolgotok.
Mentem, majd jövök.
Ági????Hogy van a kismamánk????
Jenny????,És Te????
Era???????Gondolom, nincs net még Nálatok. De sokat gondolok Rád. Hogy vagy????
Sziasztok!
Ildi
brumm
 
 


Beszerző vagyok, közszférában. Elég száraz szakma---de ahhoz meg eddig elég nyugis volt, hogy a családalapításra tudjak koncentrálni. Előtte hosszú évekig tolmácsoltam, pörögtem mint őrült, aztán elegem lett és kinéztem magamnak egy nyugisat, elvégeztem a Gazdasági fősulit és megkaparintottam.most növesztem a fenekem:)
Igen, a férjem vasárnaponként dolgozik. Igyexünk minden héten találkozni persze, soxor fel tud jönni hétköznap is, de valóban nem túl egyszerű és soxor nyűgös is vagyok már ettől a helyzettől, de hiszem nyáron megoldódik. És ha belegondolok, lehet hogy tényleg nem kéne még pampognom a gyermekáldás hiánya miatt, hisz nálunk a heti3 alkalom nem nagyon tud szóbajönni. Mert olyan is előfordult többször már hogy minden igyekezetünk ellenére 2 hétig sem tudtunk talizni.
És most én is kérdezek, és bocs, mert biztos leírtad már, csak sok oldal van, ami órákat vesz igénybe míg végigolvasom. Egy babód már van ugye és ha jól emléxem egy régebbi hsz.ra a második elment karácsony előtt. Sajnálom...Azóta mi történt? Már lehet újra próbálkozni? Egyáltalán ki kell hagyni ilyenkor időt?
Vendég
 


Gio: Igen, van egy kisfiunk, és karácsony előtt való nap ment el egy 6 hetes baba.Három hónap kényszerszünet, aztán megcsináltattam a rákszűrést... Már lehetne próbálni, csak közben volt némi idegesség, (nem kicsi és sorozatban) ami miatt érdekességeket produkáltam, és most elment a merszem, első sorban a dokik hozzámállása miatt. Egyébként most meg a gyomrommal vacakolok, vagy nem tudom, mivel, mert olyan általánosan rossz, várom, hogy elmúljon. Ki is vagyok merülve, szerintem idegileg elsősorban. Szóval most épp erőt gyűjtök. És próbálom kialudni magamat.
Aztán meglátjuk, mi lesz.
brumm
 
 


Az erőgyűjtés jó!! Én is vmi ilyesmiben vagyok azt hiszem...Csak sajna soxor kényszerűségből egyedül, hisz férjecském nincs velem. De talán ez így jó ahogy van. Érdekes, a gyomrom nekem is vacakolt egész héten...Nem gyomorrontás, hanem fájt, meg gyomorsav. Talán ezért is reménykedtem pár napig az áldott állapotban. :)
De valszleg idegi alapon produkálhattam.
Te mit is dolgozol? Vagy otthon vagy a gyerkőccel? :)
Vendég
 


Gio: Na, pont így volt a gyomrom. Remélem, hamar elmúlik azért.
Hegedűt tanítok, de most még Gyesen vagyok. Szeptembertől lesz ovis a Bercus.
Nehéz lehet egyedül. Sosem szerettem egyedül lenni.
Nem szeretem, amikor nem tudok szólni senkihez. Bár elég sokat jártatom a szám, és biztosan az elvonási tünetek jelentkeznek, amikor nincs kihez szólnom. :oops: De egyelőre olvashatok eleget. Járhat a szám. Az Anna, Peti és Gergőből már nagyon profik vagyunk. :D
Ja, az előbb nem írtam, hogy tényleg elég keveset találkoztok a férjeddel. Szerintem ne aggódj, mert ha a babóka várat magára, az egyszerűen lehet attól, hogy többet vagytok egymástól távol, mint együtt. Ha rendeződik minden, biztosan egyből sikerül.
Megyek, mert fennforgás van. 8)
Sziasztok!
Ildi
brumm
 
 


Ildi: én is ilyen voltam, hogy megőrültem, ha egyedül maradtam, mindig kellett vki akihez dumálhatok vagy beszélgetek vagy csupán jelen van. De az élet hozta úgy párszor, hogy ez nem így volt és megtanultam jólérezni magam a saját társaságomban és rájöttem hogy ez legalább olyan fontos, mint megtalálni mondjuk életem párját. Mert bármikor bármi miatt adódhat úgy, hogy egyedül maradok és akkor legalább már tudok mit kezdeni a helyzettel, nem omlok mondjuk össze. Hisz amibe nem halunk bele, az megerősít, nemde? :wink: Szval így 35 éves koromra egész önálló lettem :)
Sziasztok, mostmár kicsit én is leszakadok a gépről
:) Mióta távházasság van, függő lettem 8)
Vendég
 


Jóóól eltűnt mindenki. Remélem jól vagytok!
Ma megvolt a hormonvizsgálatom, legalábbis első körben és minden oké - már az eredményt is megkaptam du.
:)
Vendég
 


Sziasztok!
Tényleg nagy a pangás. :?
Gio: Nagyon jó hír, hogy jó lett az eredmény. Jó gyorsan megcsinálták. Legalább nem kell rá heteket várni. Rendben lesz minden, csak kell egy jó kis babagyártós hónap. :wink:

No, nekem ritka szutyok napom volt. Már le se írom, mert mérgelődtem sokat, de a hab a tortán, hogy Félegyházán hagytam a táskámat, benne az összes iratommal, a Bercus iratai...Holnap végülis elhozza valaki, csak hazaviszi, úgyhogy este még rohanhatok utána. De fő, hogy megvan.

Többiek is gyertek!
Írjatok, hogy telt a nap.....
Megyek, mert rendesen elfáradtam ma.
Benézek még, sziasztok!
Ildi
brumm
 
 


Ó ezek nem jó hírek Ildi, de ne csüggedj, mert bár közhelyszagú, de annyira tavasz van, hogy őrület :) Az a jó hogy végül meglesznek a papírok. (bár úgy sejtem a hab a tortánból, hogy ez már csak a ráadás volt a napodra..)
Vendég
 


Alma kedves mi a helyzet, hogy vagy?
És a többiek? MOstanság értem végére a topic olvasásának és szomorúan olvastam egy-két hírt. Era? Jenny? - bár még új vagyok, de kivancsi vagyok kivel mi a helyzet?
Vendég
 


Sziasztok!

Én is eltűntem! Tegnap homeopata orvosomnál voltam, későn értem haza, és nem volt erőm már netezni.

Ildi, valahogy bennem nem is tudtosult, hogy ősszel volt egy vetélésed: Jajj, szomorú. :-(
Az apró bosszantó dolgok sok energiát elvesznek! Én már csak tudom. Viszont ma/holnap megvan a lehetősége, hogy jobb, szebb napra ébredsz:) hú de pozitív vagyok, magamra sem ismerek.

Gio, nagyon örülök, h jók az eredmények! VAn egy ismerősöm, aki 35 évesen, egy év után, ami nem távházasság volt, esett teherbe! Akkor most megnyugodhatsz! :) :D Biztosan csak az egyedüllét tart vissza, vagy az, h nem találjátok el a jó időt! Én csak drukkolni tudok! :wink:

A homeopatám azt tanácsolta, hogy vizsgáltassa ki magát a férjem, és ha nála minden ok, akkor gondolkodjak abban, h engem "tovább" vizsgáljanak. NEm lesz könnyű. Valahogy úgy érzem, mintha az ő vizsgálata is tőlem függne, az én vállamat terhelné. Mert ugye, ő csak akkor akarja megvizsgáltatni magát, ha én is velemegyek, pontosabban én jelentkezzek be nőgyogyihoz, és ő jön velem. Hiába mondom, h én tulképp átestem már vizsgálatokon, most ő "jön". Nem érti. Úgy néz ki, hogy egyedül nem akarja elintézni. :(

De én már tök zizi vagyok, tegnap és ma egy csomót álmodtam babával, baba-várással... és ma a tornán, ahova járok, vannak tarott kártya szerű angyal kártyák, és mit húztam? na? "gyerek" feluratú kártyát. Persze, ez a belső gyermeket is jelenti, és más gyerekekkel való foglakozást, meg örökbefogadást és gyerekvárást.

Úgyhogy én most így ülök itt, kicsit megtörten, de egyre több kedvvel, jó érzéssel. Aztán majd a ciklus végén újrakezdődik minden. :-(

Velem ennyi van, röviden :lol:

És veletek?
f_alma
 
 


Sziasztok! Nekem a legjobb barátnőm ma szülte meg 2. gyermekét. Jó nagy babóca, 57 centi és 3850 gr:-) nagyon édes, már be ismentem látogatni. Sok pici baba!! teljesen feldobott :D Különösen egy ócska mhelyi nap után....Holnap elutazom, egy temetéssel indítom a hosszú hétvégét sajna, keresztanyukám elhunyt. Nagypapám meg ma kórházba került, úgyhogy én is alig tudom hol áll a fejem..Mi lehet? Vmi frooont vagy mágneses vihar?? :?
A ffi vizsgálatát nem nőgyógyászaton végzik hanem andrológián. Elkísérheted, lehet hogy be is mehetsz vele 8) De sztem nagyfiú és egyedül is megy az:-) a Kaáliban kisszoba és még újságok is vannak:-) Sima kórházban csak kisszoba. Nem kell tartania tőle,bár hallottam hogy ez sok ffinak vhogy kellemetlen vagy ciki. Az én párom inkább poénnak fogta fel és 2x (!) is megcsináltatta tuti ami tuti - nem komplett :D
Vendég
 


Homeopata orvos engem is érdekelne, kinél voltál?
Vendég
 


Helló!
Front az lehet, mert meleg van. Gratula a barátnődnek! Irigylem. (annyi nagypocakos nőt látok mostanában buszon, autóban, akárhol!)
A rossz hírekhez meg kitartás!
Azért érezd jól magad! Ugye, most lesz a bicajtúra?

Na, annak örülök, hogy nem "kell" vele mennem, ez nem kifogás. Igen, nagyfiú, de ezt néha ügyesen titkolja! :shock:
Vicces a párod! :D jót nevettem rajta!

Homeopatámat nagyon ajánlom, én már többnél megfordultam, és ő tényleg olyan, akit érdekel, hogy mi történt velem, ki vagyok, hogy vagyok! Kristóf Krisztinának hívják. Ha kell, egyéb elérhetőségeket is megadhatok.

Többiek, Ti mit csináltok a hétvégén?

Alma
f_alma
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?