Új privát üzeneted érkezett!

Nici!

Diétával biztos karban tartható a cukrod, ne aggódj, minden rendben lesz mindkettőtökkel. :)

Beus

Kép
félhold

Jó pihenést holnapra mindenkinek! :D

Beus

Kép
félhold

Nicike kitarás!
Én úgy tudom, hogy ilyenkor a magas cukor érték még nem jelent semmi katasztrófát, ez egy jel. A terhesség alatt biztos diétáznod kell majd, de szülés után elmúlik. Ez annak a jele, hogy a későbbiekben hajlamos vagy a cukorbetegség kialakulására, de így hogy tudod, így sokkal könnyebb dolgod lesz a megelőzéssel.

Feluca: én úgy tudom a 4. D a mozgást jelenti.

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Én meg úgy tudom, hogy a 4. dimenzió az idő, mert valós időben mutatja meg a babát, azaz azt látjuk, amit éppen csinál. Végül is ez nem más, mint a mozgás.

szuszu

Hahó csajok!
De jó,hogy én már megoldottam a babakocsi-kérdést! :lol: :lol: :lol:

Nicike!
A cukor miatt tényleg ne aggódj:kellemetlen lesz a diéta,de semmi bajotok nem lesz,se most,se szülés után. :wink:

Ma beszéltem egy ismerőssel és azt kérdezte,hogy miért nem nevezem a gyerekeket ugyanannak a névnek a női és a férfi párján.Tehát ne Valentína és Marcell legyenek,hanem pl.Valentín és Valentína vagy Marcell és Marcella.Most kicsit elgondolkodtam....Szerintem is jópofán hangzik,de nem kicseszés a gyerekekkel?Szerintetek?? :roll: Én most ezt nem tudom eldönteni,pedig általában tudom,hogy mi jó vagy nem.

binyek

Hello csajok!

Hú ma babaruhákat válogattam, takaritok, megrendeltem a parkettást csiszolásra lakkozásra 2hét múlva csinálják majd,én meg menekülhetek itthonról.
Pocakfotók alakultok nem semmi! Nekem a fejem is hozzá ugyhogy inkább nem mutogatom annyira itt most magam bár wiwen van fent képem.

Binyek
én maradnék az eredetinél mert ugy legalább lehet még becézni őket, bár ahogy gondolod és tetszik.
Marcell-marci
Valentina-tina stb..
Marcella?????
valentin-???

Nici
kitartás enyhe diéta nem lesz gond! talán még jól is jársz és nem fogsz igy elhizni se!! :lol: :lol:

Aprooka
Ez jó hír hogy ennyi minden már megvan, és milyen öröm mikor valamit mégse kell megvenni és kapjuk:D

Én tegnap megvettem féláron egy anyukától az orsszívó porszívót pesztonkásat , zsír új dobozában látcik hogy nem használták mert 1már volt nekik ezt meg kapták és eladták. sok kicsi sokra megy!

Kellemes pihenést mindenkinek! Kép

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sziasztok!

Hú, jól elfáradtam! Egész nap mászkáltunk, néztünk babarucikat (most már hogy tudjuk a nemét :) ), na meg rendeltünk a kisszobájába dekorcsikot. Szóval teljesen kivagyok, de legalább sok szép kis rucit vettünk :D

A babakocsiról annyi, hogy mi vettünk már: Graco Mirage Travel Plus. Ez 3 az egyben, sztem nagyon jó! Annyi, hogy nem lehet csak 150 fokig dönteni, de ez engem annyira nem zavar, mert úgysem akkor fogjuk sétáltatni vinni, amikor alszik, de ha nagyon fáradt, akkor elalszik 150 fokban is. A gerincének pedig azt mondták, hogy semmit sem árt, ha nem lesz benne többet mint 2 órat egy huzamban. Szóval nekünk nagyon tetszik, strababirónak tűnik, jó puha belül, és lábzsák is van hozzá.

Nicike,
Sajnálom, hogy kialakult a cukorbetegség nálad, de ahogyan a többiek irták, nem lesz semmi gond! Kitartást!

Kép
Kép
dia123

Siska, Susu-köszönöm a megfejtést.
Mecsi- én pont a héten beszélgettem az orvos barátnémmal aki fül-orr-gégész és ő is az orrszívó porszívót használja és csak ajánlani tudja,mert sokkal hatásosabb mint a pumpa és ráadásul így tutira nem lesz arcüreg gyulladása késöbb se.
Pl.: a hugom kisbabája is 3hetes és szegény néha eléggé szörcsög meg sokat tüsszög,de ez rendbe tette. Amit még ajánl a tengerisós víz amit pumpás illetve spray formájában lehet gyógyszertárban kapni. A kettő együtt biztos befutó.
feluca
Mezőszemere

Ez a múlt heti képem. Növekszünk! :wink:

Kép

Kép
Kép
dia123

Sziasztok!

Nicike!

Ne aggódj cukor miatt,nekem az első terhességemnél volt,elég magas(8.5).A Sote 1 -en (ha jól emlékszem te is ott szülsz) a dietetikus adott egy papírt hogy mit ehetsz és mit nem.0 cukor sok zöldség.Nekem 2 hetente kellett ellenőrzésre mennem,és igy diétával rögtön normál érték lett mindig az eredmény.Szülés utáni napon szintén ellenörzik,és ha rendben van nem kell többet diétáznod.

Veronika
l.veronika

Köszi csajok a biztatást, ma már nem vgyok annyira letörve mint tegnap-tegnapelőtt.

Sziszka!

Nálam is pont ugyanezt csinálja a picur. Ha lefekszem, nyugiba végre, olyan nagyon ficánkol, hogy elképesztő. Azzal szoktam játszani, hogy vmit ráteszek a hasamra (pl telefont vagy szemüvegtokot), és össze-vissza mozog az egész. Én meg nem bírom ki röhögés nélkül. Nagyon vicces!

Dia!
Nagyon édes a kislányotok!

Ekkora szép kerek pocakokat! Hát én hozzátok képest még sehol sem tartok... Rajtam még most kezdik észrevenni, hogy babát várok.

Binyek! Szerintem sem túl szerencsés az egyforma név a becézés miatt. Marcell-Marcella esetén mindkettőt Marcinak szóltanátok? De az is lehet, hogy csak jól kell választani a neveket... Ahogy nektek tetszik...

Nicike!
Nekem is több ismerősömnél volt cukor-probléma, de mondtk, hogy nem olyan vészes a dolog. Kajákban mondjuk édestőszerrel pótolták a cukrot, viszont a szénhidrátra oda kellett figyelni. De azért betartható volt a dolog nekik. Azért is mondták, hogy oda kell figyelni, mert a babának sem tesz jót, és a nagy súlyú babák is annak köszönhetők nem ritkán, ha nem veszik kmolyan a diéta betartását.

panna1

Pöttöm!

Nálatok mi a helyzet? Mikor kell menned újra a dokihoz vizsgálatra?
A szexet nálatok is betiltották? :? :( :cry:

Csajok!
Az, amikor vizsgálták nektek a méhszáj megnyílását (akár szülés közben-előtt), az nektek is fájdalmas dolog volt?
Eddig, amikor 3000-t kaptam minősítésként, sose éreztem fájdalmasnak a dolgot, olyan volt, mint egy sima nőgyógyi-vizsgálat. De ez most eléggé vacak volt. A doki mondjuk előre elnézést is kért, hogy ez most nem lesz kellemes.... Hát nem is volt az. Még két napig éreztem a matatást! Szóval ez normális? Vagy ne rinyáljak, mert a szülés úgyis sokkal durvább lesz?
:?:

Jaj, azt hiszem lefekszem, itt is pangás, férjecském legénybúcsúban, én meg itthon kuksolok. Valósznűleg ez is hozzájárul a negatívságomhoz... Pedig napközben nem voltam ennyire ilyen. Biztos csak elfáradtam...

Jó pihizést nektek is!

panna1

Sziasztok Lányok!
Köszönöm a bíztatást, olyan jó h írtatok,meg is nyugodtam. A diéta nem baj, tényleg legalább tuti nem hízok el :D
Én is a Sote I-en szülök, mondta a doki kedden elintézzük a belgyógyászati részét. Nem tudom ez mit takar :?
Na sebaj,csak a baba jól legyen.
Binyek, nem az orising sampont használtad esetleg?vagy sima rising(tuti nem írtam jól) volt? Mert az orising termékből már végig csináltam a kúrát.És azt is fodrászos-hajgyógyis nőtől vettük.
Na de megyek is, még hétfőn apa kitalálta elvisz Párkányba egy jót enni :lol: Hát ennek lőttek,de Ő ehet finit. És kirándulok eggyet.
Szép napot Nektek! Sziasztok :o

nicike

Dia, ha jól látom, akkor te nem vagy fent a táblázatban.
Elküldöd a adataidat?

Segítségül itt megnézheted, hogy mik kellenek:
babatábla

szuszu

Sziasztok! Megvolt a vizsgám, és szerintem jól sikerült. De eredmény sajnos csak 2 hónap múlva lesz... Köszi a drukkokat :-D

Az volt a legrosszabb az egészben, hogy baromi kényelmetlen volt pénteken 3, szombaton meg 4 órát végigülni egy előadóterem padjában... Emiatt aztán a két napban majdnem végig fájt a hátam, de ma reggelre sikerült kipihennem...

Azért jól elfáradtam, mert rosszul is aludtam pénteken, meg mindkét nap babalátogatóba mentem vizsga utén, egyszer Újpestre, egyszer meg Vácra. De nagyon jó volt régi kedves ismerősökkel találkozni. Arra viszont rájöttem, hogy milyen jó táppénzen lenni, mert ha minden nap minimum 8 órát dolgoznom kellene, biztos olyan lennék mindig mint a mosott kaki...

Ez egyébként nem fősuli, hanem egy diplomásoknak szervezett szakfordító vizsga, és nincs tanfolyam sem, csak magamtól készültgettem, és elmentem vizsgázni...

Szép vasárnapot mindenkinek! Itt szép idő van, megyünk is mindjárt kifelé...

yuyu79

Szépek a 4D-s képek meg a pocakfotók! Bocs, de nem tudok most mindenre reagálni, amit az utóbbi 2-3 napban írtatok... de azért átolvastam, hogy képben legyek ;-)

yuyu79

Sziasztok!

Szuszu,
Előre is köszi, hogy beteszel minket is :D
Most látom a vonalzódon, hogy egy nap van köztünk :)

Az adataim:
Név: Dia
IWIW: Tavaszi Diána
email: DiaDal131@gmail.com
kor: 27
terhességi hét: 25. hét
korház: SOTE I.
baba neme: lány
baba neve: Tavaszi Virág
testvérek: 0
lakhely: Budapest
születés várható időpontja: augusztus 10.

Panna,
Nekem már vizsgálták a méhszájat, de nem volt fájdalmas, semmit sem éreztem szinte, csak a szokásos kellemetlenség....
Valószinűleg most téged alaposabban, mélyebben megvizsgált, ezért volt most olyan rossz :(
És ilyenkor van esély arra, hogy visszazáródik a méhszáj vagy már nyitva marad??

Yuyu,
majd feltétlen ird meg az eredményt! Biztos jó lesz :D

Na megyek kifelé, olyan szépen süt a nap, hogy ezt ki kell használni! :wink:

Kép
Kép
dia123

Sziasztok Lányok!

Én is újra otthon egyben, nagyobb baj nélkül megúsztuk az utat. Igyekszem az elamardt két hét anyagát átolvasni, csak most betyár fáradt vagyok, nyitott szemmel alszok... :-(
Hazafelé az út necces volt, Bécsnél kifogytunk az autónkból, majdnem tüzijáték lett a vége, mert nem sokkal az öngyulladás elött sikerült eloltani a kocsi alját. Beállt a jobb oldali katalizátor, vörösen izzott és kis lángnyelvek csaptak ki belöle, hátul meg ment a tüzijáték a kipufogóból. Megálltunk, a párom rohant a kocsiban lévö porraloltóval, én meg markoltam ki az alvó gyerekeket az idökmözben egy szempillantás alatt füsttel megtelt kocsiból az éjféli sötétségben.
Eloltás után kiszellöztettük a kocsit és nyitott ablakok mellett a jó kis hüvösben bealudtunk reggel hétig, mivel más továbbjutást nem sikerült kitalálni. Reggel szereztünk egy vadi új Audi A4-es kombit, amibe a gyerekülések és a motyónk csak nagy erölködés árán fértek be... Továbbutazás szakadó esöben, késöbb jégben nyári gumikkal. Pont én vezettem, nagy élmény volt. Aztán az autót a férjem majdnem összetörte, mert amikor meg ö vette át a stafétát, beállt hirtelen a csutkára teli autópálya és nem tudott megállni. Szerencsére volt annyi lélekjelenléte és benavigálta a kocsit a két álló kocsisor közé táncolva ugyan, de nem ütközött senkivel. Hát így jártunk. Az autó Bécsben, mi itt autó nélkül és holnap menni kéne tovább a francia határra, majd Prága, Koppemhaga és a többi... Csak tudnám mivel!?
Na ja, majd megoldódik minden valahogy. Nem lenne rossz elsösorban egyet aludni sem...

Puszi nektek, holnap jövök, ha végeztem a fürkésznél. Kíváncsi vagyok, hogy a 3 héttel ezelötti bajom miatt meg fog-e nézni alaposabban is, mondjuk egy UH-t is csinál. Kedden meg beiskolázási orvosi vizygálata lesz a nagylánynak, szóval zajlik itt az élet rendesen!
Most meg csak mosok és mosok, hegyekben áll a cucc!

Barbi
Vendég

Hello mindenkinek!

Ma csodaszép nap volt az idő is király ugyhogy ki is mentünk a friss levegőre egy izelőt kép rólunk... :D hellKép

további szép napot mindenkinek!

Kép

KépKép[/url]
mecsi

sziasztok,

szegény Barbi, nem semmi lehetett:((( még jó hogy nektek nem lett semmi bajotok!!! már kezdtem aggódni, hogy miért nem jelentkezel, úgy látszik nem véletlenül. Na de a lényeg, hogy mindannyian egészben vagytok szerencsére!
remélem mihamarabb ki tudod magad pihenni egy ilyen mozgalmas út után.

Mecsi, nagyon jó ez a kép rólatok;)

Egyszerűen nem győzöm visszaolvasni amiket írtatok:))

Még 3 nap meló, aztán én is eltűnök 10 napra "nyaralni"

védőnő ügyben kellemesen csalódtam, nagyon jó fej az új nő és úgy tűnik nagyobb tapasztalata van, mint az előzőnek.

kedden reggel magzati uh-ra megyünk, már nagyon várom, mert jó rég nem láttam már Prüntyőkét.

binyek, én is a különböző nevekre szavazok, már csak a becézés miatt is, de úgyis nektek kell dönteni;) egyébként nagyon szép nagy már a pocid:)

sniky

Barbi, neked aztán van kaland az életedben. És akkor még a tennivalókról nem is beszéltem :D Remélem sikerül egy kicsit pihenni.
Mecsi, nagyon jó a kép.
Ma mi is kimentünk a Normafához, mert a férjem egy ottani versenyen futott. Én is gyalogoltam vagy 6 km-t. Az egyik barátunk lefotózta a hasam, íme:
Kép

szuszu

Csajok!

Gyönyörü gömbölyüségeket mutattok, lassan megközelítitek a tökéletes formát, a gömböt... :)

Beleki, Pöttöm, Mecsi!

Nagyon vagányak a rucik, édesek lesznek benne a dedek! Én is beszereztem megint a szombati bolhapiacon ezt-azt, ha nagyon nincs is rá szükség.

Niki!

Szuperek a képek, el tudnád öket a privibe is küldeni és én is a magamét? Túl sok a rucim, tudnék neked valamivel besegíteni?
A magyar barátaink állandó mozgásban vannak (akárcsak a pocaklakóm, aki éppen már órák óta lakberendez, mert nagyon nagy a dübörgés), velük el tudom ingyen küldeni. Söt, ha megmondod mire lenne még nagyobb cuccok közül szükség, azt is meg tudjuk oldani! Úgy szeretnék neked segíteni! De szívesen másoknak is, ha valakit érdekelnek a használt cuccok Némethonból...
Még annyit, hogy szívesen töltöttem volna veled/veletek hosszabb idöt is, nagyon szuperül éreztük magunkat veletek! Ferkónak is puszi és kiásom az alfettás képeimet is a napokban, hogy neki is legyen egy kis öröme! :)
Nagyon aranyosak vagytok együtt, mindketten szuper jó fejek, nem hiába a spontán szimpátia! :)
Eldugulok, mert még elpirulsz a végén!

Következö beszerzöhadjárat 3 hét múlva a bolhán. Ha valakinek konkrét vágyai vannak, állok rendelkezésetekre!

A meglévö gyerekeknek pedig: www.kids-n-fun.com

Új kifestöképekkel egy szuper oldal, még tán az eddigieknél is jobb!!!!

A Dr. Batz kiscipök engem is erösen érdekelnének, ha teljesen bör kívül-belül ennyi pénzért. Nálunk mindháromnak izzadékony lábuk van, ezért csak börcipöt veszek nekik, semmi müanyag cucc nem jön be a lakás ajtaján, annyi szent.

Még nem olvastam vissza teljesen, van még 10 oldalam, de nem ma.

Jó éjt, honap fürkész után jövök a hírekkel! Nyugodalmas , keményedésmentes éjszakát kívánok! A keményedés nem jelent semmi bajt, amíg csak napi párszor jelentkezik. Ez olyasmi, mint a jóslófájás, a méh gyakorol a szülésre és idönként összehúzódik. Nekem is szokott 2-3x egy nap, nem egy kellemes érzés, de hamar elmúlik. Viszont reggelente kínoz a vádligörcs...

Barbi
Vendég

Hahó!

Barbi! Azért nem semmi kalandos utatok volt! Gondolom ezeket bírtátok volna nélkülözni. De tényleg az a szerencse, hogy nem lett semmi bajotok! Vigyázzatok nagyon!

Judit!

Gratu a jó vizsgádhoz! Azért az ember megérzései ilyen téren szerintem ritkán csalnak...

Dia!
Hát épp ez az! NEkem is volt eddig mindig méhszáj-vizsgálat. Amíg 3000-rest kaptam szinte nem is éreztem, hogy épp mit vizsgál a doki. Na de most. Gondolom, amikor nincs gond, és nézi a doki akkor az egyszerűen kitapintható, és nem is bolygatja mélyebben a dolgokat. Csak ha azt érzi hogy a külső már nyitva vmennyire, akkor biztos mélyebben is vizsgál , hogy lássa, hogy a méhcstorna ill. a belső méhszáj hogy áll... :shock: Legalábbis gondolom...

Beszéltem egy 4gyerekes anyukával, aki mondta, hogy ő is élénken emlékszik az első problémás-méhszáj vizsgálatára. Pedig az már nem ma volt... Szerinte rosszabb mint a szülés. :wink:
Persze ez a sztori nekem bűzlik, de majd augusztus közepén nyilatkozok, hogy szerintem melyik fájdalmasabb :D

panna1

Hahó csajok! :lol:

Megjöttem a laborból,de megyek majd vissza 2 óra múlva a 2.vérvételre.Hogy milyen őrültek háza van ott,te Jóisten!Még jó,hogy nem kell gyakran menni... :wink:

Panna!
Csak azt nem értem,hogy minek kell ilyen módon megturkálni a dolgokat,amikor uh-n gyönyörűen látszik az egész.Nekem mindig úgy nézik. :roll:

Szuszu!
Tényleg jól alakul a pocakod!!! :lol: Lassan utolérsz,ha nem figyelek! :wink:

Niki!
Képes vagy 10 napra elmenni nyaralni???Szégyeld magad!!! :lol: :lol: :lol: Hova lesz a menet?

binyek

Sziasztok!
Tegnap nem volt valami jó napom, azt hiszem befordulhatott a baba fejjel lefelé, mert egész nap olyan érzésem volt, mintha szét akarná feszíteni a medencémet, így pihenős napot tartottam, és mára már sokkal jobb. Ti éreztetek már ilyet?

Panna: nekem nem szokott fájni egyáltalán a vizsgálat, bár az is igaz, hogy egyenlőre minden rendben van. De jó hogy írtad, mert, így tudjuk majd mire számítsunk...
Binyek, én sem adnék egyforma nevet a babáknak, nekem is az volt az első gondolatom, amikor olvastam, hogy akkor hogyan különböztetnéd meg őket. Egyébként pedig mindkét név szép, szerintem jó választás. Ha egy pszichológusnak tennéd fel ezt a kérdést, akkor minden hajszála égnek állna, azt hiszem. Mert ők azt mondják, hogy még egyforma ruhába sem jó öltöztetni az ikreket, mert külön személyiségek. Bár túl mélyen nem mentünk bele ebbe a témába a fősulin, de erre emlékszem.

Barbi: Tényleg rázós utatok volt, remélem szerencsésen megérkeztek, kitartás nektek! El is gondolkodtam kicsit, hogy el merjünk-e indulni pünkösdkor Erdélybe, bármi közbejöhet, amire nem is számítunk....

Nagyon jók a pocakos képek!

Én hamarosan indulok a banyámhoz, be kell vinni neki néhány leletet, de ma reggel ráálltam a mérlegre és +9 kilónál tartok. Biztos nagyon le fog szúrni érte :( Nincs is kedvem elindulni hozzá....egész napra elfogja rontani a kedvem.

Szép napot mindenkinek!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Binyek!

Egyszerű az oka:a havonkénti ellenőrzésre a magánrendelésére járok, és ott nincs a dokimnál UH :(
Ha komolyabb gond lenne biztos be is rendelne a kórházba csak pont ettől félek. A kórházban gondolom UH-val néznék bár nem mernék rá esküdni....
Egy ismerősömnek a 30. héten 2 ujjnyira kinyílt a külső méhszája, és 3 hétre befektette a dokija! Még többre is akarta, csak mondta a csaj, hogy ő a nyári melegben nem bírja ezt tovább odabent, úgyhogy hazament, és otthon pihizett tovább...

Na én meg most megpróbálok ágyból, fekve dolgozni. Férjecskémtől lenyúltam a lap-topot, és reggelizőtálcára rakom. Talán úgy jó lesz :lol: :lol: :lol:
De azon nincs net :( , úgyhogy ide csak bekuksizok néha.

panna1

Sziasztok!

Ami azt illeti, nekem rémes hétvégém volt. :cry:
Szombaton bejöttem helyettesíteni, mert úgy volt hogy korábban leléphetünk. Amikor rákérdeztem, hogy akkor mi lesz úgy 11 körül, mert mennem kellett volna nagyimat etetni, közölték, hogy mehetek ha találok magam helyett vkit......amikor én is épp ügyeletes voltam, pont sok ráérős ember rohangált, akit találhattam volna... :evil:

Aztán drága nagyusom már van, hogy 24-30 órát átalszik, nem lehet felébreszteni, így péntek-szombat abszolút nem lehetett vele kommunikálni. Csak az volt a gond, hogy én nem emelhetem meg, ezért párom mindig elkísér és ő teszi ki a székbe. Ülnie kell, mert teljesen felfekvéses szegénykém. Viszont párom vasárnap dolgozott, így mégis egyedül kellett mennem. Szaladgálhattam a házban, hogy találjak valakit, aki kiemeli nekem. :(
De legalább magánál volt, így tudtam kicsit megtömni.
Ezután rohantam haza összeszedni magam és a lakást, este meg ehettem valami rosszat, mert kb 3 órát aludtam, a többit a fürdőben töltöttem.
Reggel be kellett jönnöm, azóta várom, hogy valakitől elkérjem magam hogy mehessek a dokihoz. De ez nem megy túl egyszerűen, mert ma bolondok háza van.

Szóval, a mai napot nem igazán szeretem.

Viszont tényleg csodás idő volt vasárnap, fájt is a szívem, hogy nem fekhetek ki egy kicsit napozni.

Barbi, ez aztán kalandos lehetett. Azért jó, hogy mindenki rendben van!!

Niki, Neked nagyon szuper utat kívánok. Végülis hova mentek?

Panna, ne hozd rám a frászt. Nekem most csinálják először manuálisan szerdán és amúgy is félek tőle. Remélem nem lesz semmi gáz......még ki kellene húznom június közepéig valahogy, de már egyre nehezebben megy a dolog....

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

sziasztok!
nekem jól telt a hétvégém, szerencsére nem görcsöltam, a hát fájásom is elmúlt, úgyhogy most jól érzem magam teljesen. SZerdán én is megyek dokihoz, kíváncsi leszek, nézi-e a méhszájat majd....

pénteken voltam a C&A-ban is és a H&M-ben is, csomó rugit vettem :) Meg Tescoban is voltam, de ez egy kisebb áruház itt nálunk és nem volt olyan nagy a választék. De azárt ott is vettem párat. :lol: Marczibányi téren nem voltam, mert nem tudtam felkelni olyan korán, hogy időben odaérjek.

de benéztem az IKEÁ-ba is szombaton, csak felmérni a babaholmikat és az árakat. Majd májusban még megyek oda megint.

Ma viszont olyannyira nem volt kedvem bejönni dolgozni, hogy már én is nagyon átkozom magm, amiért nem mentem el táppénzre és bevállaltam a melót június végéig. Már nagyon nincsen kedvem az egészhez.... :cry:

Mindenki próbáljon meg a legtöbbet pihenni, vagy sétálni a szabadban a jó levegőn.
lei

Sziszka!
Ez a feszítés nekem is volt pénteken, szombaton, nekem a szeméremcsontomon volt iszonyatos nyomás. Szoktam ilyet érezni anno, amikor éppen megjött a havim, de akkor tudtam, hogy mi okozza, most meg nem igazán. És akkor olvastam, hogy Pannának kinyílt a méhszája, szóval jól megijedtem. Fel is hívtam a védőnő unokatesóm, hogy mi a teendő. Ő azt mondta, hogy valószínüleg mostanában keveset pihentem, ami igaz is, mert sokat dolgoztam a héten, sokat gyalogoltam, szombaton is délután 4-ig bent voltam. Szóval azt javasolta, hogy feküdjek sokat és szedjek reggel és este magne B6-ot. Ezt meg is csináltam és szombat óta mára teljesen elmúlt ez a feszítő érzés, szóval most megnyugodtam.
Apróka, úgy látom, hogy minket kb. egyformán kizsákmányolnak a munkahelyen. Mondjuk én ma szabin vagyok, de csak azért, mert épp szerelik a klímát a lakásunkban és így itthon maradhattam. De olyat nem tudok megcsinálni, hogy csak úgy itthon maradjak, mert pihenni akarok :(

szuszu

Szép és vidám napot mindenkinek!

Engem csak az álmosság gyötör, de nagyon.

Szombaton 8 kor keltem, aztán 10 körül aludtam 1 órát, délután 2-től 2 órát, és fél 10 kor megint csak aludtam. Mostmár mindegy, hogy hogyan. Egy hete kiakasztottuk a függőágyat, amin nagon jó aludni... :D így könnyen megy. TEgnap kifestettük a szobát és nagyon elfáradtunk, meg a kiságyat is összeszereltük, a matrac is belekerült.

Fura volt reggel... hogy ott van, majdnem kész...

A párom is kezdte mondogatni, hogy ő miért nem érzi a babót... na tegnap megkapta.. "megmutattuk" neki a szobát és lefeküdtünk és azonnal elkezdett mocorogni és odarakta a kezét és nem ahgyta abba. Annyira tetszett neki, mint egy kisgyerek, aki megkapta a vágyott autóját. Bár szerintem ez nem sima rugdosás volt, mert nagyon egyenletes volt, lehet, hogy ez volt a csuklás??

Tesóm mondta, hogy ő leginkább csak azt érezte.

Vidám napot!
Vendég

Méhszáj kinyilás... azt hallottam, hogy azt kineziológiával vissza lehet zárni. ...
Vendég

Igen, Szuszu, pihi nálam sem jöhet szóba. Ma a dokihoz szerettem volna eljutni, hogy van e mostanában a "piacon" gyomorvírus vagy hasonló. Mert érdekelne, hogy mitől jött rám ez az éjszakázás :?:

Mivel azonban reggel óta nem sikerült semerre jutnom, úgy döntöttem, hogy ha addig élek is, kibírom a mai napot, főleg, mert bizottsági is van, meg a holnapot, de szerdától elmegyek szabira és még kiveszem a hétfőt is.

Egy csomó helyre el kell jutniom, dokihoz is megyek, szóval minden kappol.

Más: Ti hogy álltok a terhességi ekcémával? Én most megyek gyógyszertárba, hogy valamit adjanak, de tuti elzavarnak orvoshoz ezzel is. Kb 1 hete iszonyúan előjött a kezemen, baromira fáj, viszket.
Gyerekkoromban volt egy időszak, amikor kijött, csak kesztyűvel közlekedhettem. Az ujjvégeimen kb 3 éve folyamatosan van, kiszárad és berepedezik, vérzik, ha nem kenem be speckó krémmel.
De most ettől függetlenül bepirosodott, kirepedezett és veszettül kellemetlen.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

báló anyuja:
a titi- babakocsit nem ismerem, nem tudom mi a különbség köztük, de mi hétvégén megvettük, a haberkorn-t és isteni!supi!

Kép
winona

Hello Kismamik!

Andi küldött nekem egy 4D Ultrahangos webcimet: http://www.babamozi.hu/ valaki járt már itt vagy hallott róla? Nagyon jó felvételek vannak fent az oldalukon el se hiszem hogy van ilyen jó. ?!

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Barbi!

Jó kalandosra sikeredett az utatok, de szerencse a szerencsétlenségben, hogy nektek nem lett bajotok! :)

Beus

Kép
félhold

Ti nem vagytok feledékenyebbek mostanában?

Eddig híres voltam a jó memóriámról, de az elmúlt héten átmentem zokniba. :?
Először is voltam patikában kismama vitaminért, és csak otthon jutott eszembe, hogy a szemszárazságra való receptet elfelejtettem kiváltani, pedig ott lapult a táskámban.

Pénteken azt hittem, hogy csütörtök van (gondolom a szombati munkanap miatt), és elfelejtettem elmenni tornára, már félig hazafelé voltam mikor rádöbbentem, de már nem volt időm elmenni a cuccomért. :(

Aztán szombaton elfelejtettem elmenni a háziorvoshoz megmutatni a leleteimet. Szerdáig el kéne mennem hozzá, mert május 1-gyel nyugdíjba megy, 10 éve hozzá járok (szerencsére ritkán), ismeri az előzményeimet, még neki szeretném megmutatni. Bár nincsen semmi kóros, de neki kéne bevezetni a kiskönyvembe az értékeket.

Most már ezeket a dolgokat is beírom az Outlook naptárjába emlékeztetővel. Ez már a vég. :lol:

Beus

Kép
félhold

Sziasztok Lányok!

Huh, mennyit írtatok, mióta nem voltam. Alig győztem visszaolvasni. :)

Méhszájat nekem minden alkalommal vizsgál a doki, mikor megyek hozzá. Eddig szerencsére minden rendben volt, igaz soha nem is gondoltam, hogy lehet valami probléma.
Holnap megyek megint hozzá és most picit izgulok, mert igaz, hogy görcseim nincsenek, de keményedés egyre több van és sajnos sok pihenésre nem is jut időm mostanában. Ráadásul éjjelente is alig alszom néhány órát. :(

Tegnap Pesten voltunk babakocsi-ügyben. Azt hiszem 3 funkciós Bergont veszünk. Vagyis már tegnap meg akartuk venni a pesti nagykerben, de az eladó nem volt valami készséges. Még megfogni is épphogy csak szabadott, akkor meg teljesen kiakadt, amikor mondtuk, hogy az autóba szeretnénk bepróbálni. Végül nem vettünk semmit... :(

Cs

Kép

Kép
csimby

csimby!

Milyen kocsitok van?
Mert én most vettem bergont, imádom ránézésre, de a Chevrolet Lacetti-be alig fért be hátra. Tehát a kalaptartót levéve betettem, de oda már max egy kistáska férne be mellé. Kb így számoljátok. De megéri mert nagyon szupernek néz ki.

Na, mégsem mentem haza, úgy döntöttem, inkább ma meg holnap dolgozom és cserébe elkérem magam. Úgy néz ki, sikerül, így lesz egyben 6 napom. Kimondani is földöntúli boldogság, nem volt ilyen velem amióta dolgozom. :)

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!
Jó tudni,hogy mindenki jól van a kisebb nagyobb kalandjai ellenére is.
A hétvégét én szüleimnél töltöttem és sok-sok napozással.
Ma voltam a dokimnál és engem is megvizsgált,mert nagyon erős a folyásom.Eddig nem tudtam,hogy ez gondot jelent.A vizsgálat eredménye, hogy hüvely gombára kell kúpot+krémet használnom egy pár napig.
2hét múlva megyek terheléses vércukorra.
feluca
Mezőszemere

Aprooka!

Nissan Note.
A hátsó üléseket előre lehet tolni, talán nem lesz vele gond. Ti milyen típust vettetek Bergonból?
Felfújható vagy tömör kerekű?
Mi felfújhatót szerettünk volna, de az olyan ormótlanul nagynak tűnt...
Úgyhogy lehet tömör lesz belőle.

Cs

Kép

Kép
csimby

sziasztok!

vagyok én is, de csak olvasgatok, mert nagyon későn értem be a védőnőtől... hát, megvolt! most először nézte a szívhangot a babának, dopplerrel, lehet, hogy nem így írják! szegény, eléggé nehezen viselte! sokszor kaptam rúgást, ütést, nevettünk is rajta, hogy már most milyen kis harcias! ;)

de ez van, a szívhanggal minden okés, nagyon szép és erős! úgy örültem! amúgy a reggel úgy volt sz@r, ahogy! elaludtunk, rohantam, ellenőrök mindenfelé, stb. stb. de ma most már nem viszem túlzásba a dolgot! 10 év alatt dolgoztam annyit, hogy most már ne kelljen! szerdán vagyok utoljára, kíváncsi leszek, hogy elbúcsúztat-e valaki, mert anno, mikor a barátnőm ment el, kapott egy videókamerát! mondjuk arra nem lenne szükségem, mert van a családban 2 is, de arra nagyon kíváncsi leszek, hogy amúgy eszükbe jutok-e... mindegy, ha nem, úgyis eléggé szar a hangulat, szóval nem bánnám, csak legalább tudnám, hogy nem ismertem félve a külföldi vezetőségünket!

mindenkinek szép hetet! még gyorsan meg kell csinálnom ezt, azt, aztán elmegyek függönyt nézni, meg még bankba is rohanok!

sophie27

Jó kérdés.
Igazság szerint teljesen véletlenül akadtam rá egy használt babaruha bolt előtt. Akkora volt, hogy nem tudta benn tárolni a csaj. :)
Elől stand kerék, hátul bolygó, de hogy tömör-e.....?
Nem tudom, mindenesetre jó nagy kerekek, sztem attól hogy bolygó, még a nem túl dúrva terepet is bírni fogja.
Viszont amennyi funkció van rajta.......nagyon csípem.
Ez egy 2007es modell, még garanciális, max pár km-t használhatták.
Viszonylag jól jártam vele, tekintve, hogy kb feleáron vettem.....

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Köszi az infokat. Megnyugtató nagyon, hogy te így meg vagy vele elégedve... Remélem így leszünk ezzel augusztus után is! :D Ha bolygó, akkor biztos tömör. Tegnap vmi ilyesmit magyarázott az eladó...

Olyan álmos vagyok. 3tól nem tudtam aludni. Pedig mostanában még nem lesz pihenés. Meló után irány szemészet, utána meg apeh. Annyira nincs kedvem ezekhez!
Na nem nyafogok tovább... :(

Cs

Kép

Kép
csimby

Nálunk is vicces az autó, mert az autót megrendeltünk novemberben, igazából nem gondoltunk akkor még holmi babakocsira, de most nagyon jó, mert mindenki kérdezi, hogy gyerekhez vásároltunk autót... VW Touran, az eléggé nagy, sőt még a párom munkaböröndjei is beférnek, úgy, hogy a hátsó üléssor üres. De a mi babakocsink egészen jól összecsukható, mert a Suzuki WagonR+-ba is befér, így mindketten tudjuk hurcolni.

Mostmár örülök, hogy ezt választottuk! :)
Vendég

Meg ezért is kérdeztem, hogy van-e valakinek isofix rögzítésű autója.
Vendég

Sziasztok lányok!

Mindenkinek milyen szép a pocakja! Nekem is hatalmas, készült kép, de a kép mérete is hatalmas, így még keresek valakit aki le tudná butítani. Én is csak picit tudok írogatni, mert hó vége=számlázás van, így rettenetesen el vagyok maradva. Ja és persze be kellene tanítanom az utódomat, de nincs utódom. Most kaptak észbe idebennt, hogy hoppá kéne valaki-még jó, hogy januárban szóltam a baburól. De engem már nem izgat én megtettem mindent, csak attól félek, hogy miután otthon leszek hívogatni fognak. :(
Én is keményedek, meg görcsölgetek, de ezek igazából nap függőek. Meg a mai napot már nem bírom, mert vette mterhes harisnyát, de hát engem valahogy szorít és kellemetlen. Ettől nem lesz remélem baja a kis mazsolának! Szóval a lényeg, hogy szétszabdaltam a drága harisnyát a derekánál :) most meg lóg rajtam, de sebaj, mert így nem szorít-remélem hazáig kibírja a derekamon és nem csúszik a bokámra. Vicces lenne!

Ja igen és nagy harcok közepette én nyertem, tehát Zorkánk lesz! Apa rábólintott (nagy nehezen)!
Szuszu, ha megkérlek átírnád a táblázatban?
Köszönöm!
Na még jó, hogy ennyi dolgom van, most írtam egy kisebb fajta regényt!

Ritus

Kép
rituspoc

Szia Ritus, ha átdobod nekem az agnes.porpaczi@gmail.com-ra azonnal lekicsinyítem neked a képet!

KépKép
columbine

Sziasztok!
Egész jól alakult a mai látogatás a védőnőnél, mire odaértem már nem kilenc kiló volt a plussz, csak nyolc :) és mivel minden más is rendben volt, kedves volt és segítőkész. Sikeresen kiderítette nekem hogy a januárban levett hepatitis vizsgálatra küldött vérem nyomtalanul eltűnt :twisted: Ennyit az egészségügyről :(
Így irány Szekszárd, és újra le kellett vetetni, jól be is durrant a vénám, remélem megérte újra levetetni, és nem fog újra eltűnni, viszont a laborban is segítőkészek voltak, beutaló nélkül megcsinálták a teljes vérképet is, ha már ott vagyok, hogy ne kelljen kétszer menni...
Félhold: a feledékenység időnként nálam is kóros, de hullámzó, vannak olyan napok, amikor semmi nem akar eszembe jutni, és van olyan is amikor eszembe sem jut, hogy ezt el szoktam felejteni :)
Zsófi: képzeld, én úgy jártam, hogy amikor kiírt a doki( engem meglepetés szerűen írt ki), akkor sütöttem három tálca sütit, vettem két üveg mindenki által kedvelt röviditalt, és bevittem az irodába, búcsú képpen. Én is azt hittem, hogy talán kapok majd valami apróságot, mert a születés és névnapokat is ünnepelni szoktuk, de koccintottak az egészségemre, megették a sütit, és viszlát! Csalódás volt.
Ritus: megvívtad az első háborút :) Mi még mindig nem tudjuk mi legyen a neve, lehet hogy ez már csak a születése pillanatában fog eldőlni.... :lol: :lol:

Kellemes estét mindenkinek!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok!

Jó kis mozgalmas 7végéje volt sokunknak....

Friss babakocsi tulajdonosoktól szabad képet kérni? Kiváncsiskodni egy kicsit... :oops: :D

Beleki azt hiszem a mienk isofixes,de nem vagyok benne biztos. :oops: miért? :D
makadu

A babakocsikra én is kíváncsi lennék, hátha segítene dönteni :)

<
sziszka78
Tolna

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?