Új privát üzeneted érkezett!

köszo lányok aranyosak vagytok,de én már nem számíok semmi jóra!!!!!!!!!!!
nekem már soha nem lesz gyerekem!!!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita, elhiszem, hogy most ezt érzed, de hidd el nem lesz ez így!

Kép
németh

Sziasztok!

Nita! Először nagyon örültem, hogy de jó van egy újabb kismamink, de aztán olvasom mi volt a dokinál! Ne máááááár nem hiszem el, hogy ennyi baj történik! Először Csucsu, most meg Te! Nagyon drukkolok a szerdai UH-hoz!

Puszi
Vendég

köszi kriszti! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita!
sajnálom de a reményt ne add fel mert a babó érzi vérzés nincs addig remény!!!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

vérezni nem vérzek,de belűlről van bevérzésem! :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Megint ilyen rossz hírre jövök!
Nitacska és Csucsu : annyira sajnálom, hogy ez ilyen szörnyűség történt veletek!!! Nitacska, azért neked még lehet szorítani és nagyon bizom benne, hogy a végén mionden rendben lesz!!!!

Krisztinka: voltál ma nyílt napon? Milyen volt? Én szerdán megyek, ha el nem felejtem és ha jól emlékszem, hogy akkor is van.

Én ma voltam uh-n és minden rendben van azt mondta a doki. Mikor meglátta a hasam azt mondta, hogy nagyon nagy. De átlagos a magzatvíz és minden rendben van Leventével. A hegem 15 mm vastag ami tökéletes. Szerdán voltam még nála vizsgálaton és a mészájam is teljesen zárt 3100-as. Nem mondott minden adatot, de a méretek alapján is 31 hetesnek mondott.
Már nagyon nehezen birom nem tudom mi lesz még velünk 2 hónapig. Néha azt érzem, hogy majd szétszakad a bőröm.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

legbelűl még reménykedem,de amugy már lemondtam a babóról! :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita holnap mikorra mész?

Kép
németh

Sziasztok!

Titanilla! Mi is csak honap megyünk a nyíltnapra. Aztán bemegyeka központi bölcsibe is előjegyeztetni Gergőt!
Aztán lesz a mi lesz. Nagyon reménykedem, hogy addig összejön a kistesó, cak ugye ezeket a beiratásokat most kell intézni.

Csütörtökön megyek dokihoz, már nagyon várom!

Nita! Holnapra nagyon drukkolok! De tudod, ha baj van akkor inkább, most ne maradjon ababa, mint már amikor nagy apociban és akkor derülki a nagy baj, vagy ha megszületik! Tudom ez így nagyon kegyetlen, de talán most még jobban elviselhető, mint később!
Remélem nem bántottalak meg a véleményemmel!
De nagyon bízom benne, hogy nem adja fel a babócád!

Puszi mindenkinek!
Vendég

Krisztinka: drukk neked is, aztán majd írd meg hogy mit mondott a doki.

Kép
németh

németh:holnap reggel fél 8-ra megyek a dokihoz!
krisztinka:valahol én is úgy vagyok vele,hogy inkább most menjen el mint mikor már nagyobb de nagyon nehéz elengeni.főleg,hogy ez már a második lesz!
:cry: :cry: :cry: :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita gondolok majd rád, és drukkolok. Majd utána írd meg légyszíves!

Kép
németh

németh ha elküldöd a számod akár sms-be meg is tudom írni amint megtudok valamit!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!
Szeretnék ajánlani nektek egy forradalmian új, és nagyon jó termékcsoportot, a mikroalgákat.
Jelenleg por, és energiaital koncentrátum formájában kapható.
Leírom, hogy eddig mik a tapasztalatok, miben segít:
-magas vérnyomás, vércukor szint normalizálás
- allergiák, ekcéma
- idegrendszeri problémák
- szív és érrendszeri problémák
- fejfájás, migrén
- bőr,köröm, haj problémák
- gyomorfekély és más gyomor, bél,-és emésztési problémák
- máj és vese problémák
- rákos megbetegedések
- ízületi, reumás problémák
- csontritkulás, érelmeszesedés
- teherbeesési gondok, nőgyógyászati problémák.
Ezenkívűl, ha foglalkozol a dologgal heti 2-3 órát, jelentős jövedelemre is szert tehetsz.
Bővebben a http://gyogyalga.gportal.hu címen tudtok olvasni róla, érdemes kipróbálni!!
nyusszancs

Nita
én is szorítok neked és várom a híreket! (remélem pozitív eredmény lesz a végén!!!!!!!!)

Kép

Kép
syrynx

sziasztok.azt mondta a doki,hogy mintha nőtt volna a petezwák,most 6 mm-es minden normálisnak mondható,de a bevérzés még mindíg megvan :(
jövőhét szerdán megyek vissza addig kiderűl hogy fejlődik e vagy mge kell szakítani a terhességet.!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita
ez egész jól hangzik. :D hematóma ellenére sok baba született már egészségesen. (a tesómnak mindkét gyerekével volt, igaz 12-14 hetesen, de mindkét esetben szépen felszívódott/megszünt a bevérzés) továbbra is mennek a drukkokk+++++++++++++++
hú, de hosszú lesz még az az egy hét!!!!

Kép

Kép
syrynx

kicsit örülök de még félek is,most kicsit rózsaszines volt a betét vizsgált után,de megint semmi.jólérzem magam,enyhe hányinger van!
tényleg nehéz lesz az az 1 hét!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita, most tudtam csak jönni, és örülök, hogy azért jó hírek vannak! Én nagyon drukkolok! A doki is bíztatott azért? Gondolom sokat kell most pihenned.
A számomat megírom neked priviben.
Sok puszi neked!
Kinga

Kép
németh

Nitacska: örülök, hogy nőtt a petezsák szerintem ez jó jel!!!
Nagyon szórítok értetek. Az egyik ismerősőm is így járt ahogy te. Nagyon sokat pihizett és most a 14 hétben van és úgy tűnik felszívódott a hematómája és jól van a bébi is. Neked is így lesz meglátod!!! Amúgy egyetértek Krisztinkával.

Krisztinka: elfelejtettem ma elmenni a nyílt napra. Milyen volt? Szerinted milyen az ovi? Bizom benne, hogy pénteken a Violába nem felejtek el elmenni.
A beíratás mikor lesz?
Szoríto, hogy összejöjjön a kistesó még "időben". A doki mit mond?

Betsy, carpe: mi van veletek?

Csucsu: hogy vagy? Mikor lehet újra próbálkozni?

Kinga: Neked is megy a drukk,hogy mostmár összejöjjön végre a kistesó!!! :lol:

ÁÁÁÁÁÁÁÁ megint fúrnak és Olivér csak egy órája alszik. Ezt nem hiszem el. Én mikor pihenhetek???? :evil: :evil: :evil: :cry:
Bocsi, csak kiakadtam! :oops:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Sziasztok!

Nitacska! Megy a drukk ezerrel, hogy tovább nőljön a petezsák! De jó, hogy ilyen jó híreket kaptál! :D

Titanilla! Nagyon klassz az ovi, de semmi esélyünk idén bekerülni, csak max. jövő szeptemberben. Igaz Neked jövőre annyi előnyöd lesz, hogy körzetesek vagytok!
Nekünk is egyelőre a bölcsit javasolták! Szóval nektek is érdemes még ott maradni! Addig amúgy sem mehetnek bölcsibe, míg a 3 évet be nem töltik és szobatiszták nem lesznek. Évközben bekerülni meg még kevesebb esély van mint szeptemberben, meg nem is ajánlatos akkor berakni a gyereket, mert rögtön elkap valami betegséget.
Hívtam a Chinoint (a bölcsi részét) is már tele vannak 2008/2009-re, de azt mondták, ha sehová nem veszik fel próbáljam majd ősszel újra híni őket.
A központi Boölcsibe vagy mi annak a neve nem jutottam ma el, mert apának sietni kellett dolgozni!
Szóval nekünk még nagyon fölsleges ovival erőlködni most!

Egyébként holnap megyek a dokihoz!

Puszi Mindenkinek!
Vendég

Titanilla: szóval nálatok is állandóan fúrnak. Itt is. És tuti, hogy akkor amikor Máté alszik. De már elképzelni sem tudom,hogy mi a francot lehet ennyit fúrni meg kalapálni....
Krisztinka: drukk neked, hogy jöjjön a babuci, és akkor oviprojekt is elhalasztódhat. Én is viszem Mátét beíratni májusban, de ő is csak áprilisban kezdhet, hát majd meglátjuk.
Nita: jobb egy kicsit a lelked?
Csucsu: te hogy vagy? Becuccoltatok már? Néha írjál, hogy mi újság.

Kép
németh

sziasztok,igen kicsit jobb a lelkemnek de azért még nem vagyok megnyugodva egyáltalán!!!!!!!!!!!!!sok még az az 1 hét,hogy m is lesz még!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Mi veled vagyunk! Majd gyere sokszor, hátha gyorsabban telik az idő.

Kép
németh

jövök én amilyen sűrűn éehet.De délelőtt pihenni szoktam és délután jövök netezni!
most megyek is mert álmos vagyok,jóklegyetek,holnap talizunk.pusza!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: és Mátétól tudsz eleget pihenni?

Betsy: ti hogy vagytok?

Kép
németh

németh nem sokat de azért tudok valamicskét pihenni!
ma délelőtt a játszón voltunk!!!!!!!!ki is fáradtam! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Na ott én is teljesen le tudom amortizálni magam. De szerintem azért, mert ott még a más gyerekeire is figyelek.

Kép
németh

én nem figyelek más gyerekére max annak a gyerekére figyelek aki velünk jön! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Na én is úgy értettem, hogy arra figyelek, hogy a másik ne szórja a Máté fejére a homokot, Máté ne verjen meg mást, stb. :roll:

Kép
németh

ilyenekre én is odafigyelek,ha épp nem bambulok el :roll: :roll: mostanába sokat bambulok :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Biztos fáradt vagy, na meg máshol jár az eszed. Nem is csoda.

Kép
németh

hát ma ki is fáradtam,reggel 9-től 13-ig kint voltunk sétálni csucsuval! :lol: meg a gyerekekkel! :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

És Csucsuról lehet tudni valamit? Hogy van? Beköltöztek már?
Megmondod neki,hogy sokszor puszilom?

Kép
németh

csucsu hála égnek már jól van,de még nem emelhet!
már beköltöztek az új házba!persze,hogy átadom!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Köszi! :D

Kép
németh

Szivesen!
mára elteszem magam,pusza.jóéjt! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Jó éjt!

Kép
németh

Krisztinka: A virág oviban állítólag indul mini csoport ott is próbálkozhatsz. Május első hetében van a beiratás.
A bölcsiben, pedig ne hagyd magad lerázni, mert szeretnek könnyedén elhajtani, de ha látják, hogy komolyan gonolod és veled nem lehet "packázni" akkor foglálkoznak veled és nagyobb az esélyed. Ezt nekem is úgy mondták és bevált.

Betszy és carpe nagyon eltüntek!

Örülök, hogy Csucsu jól van és már be is költöztek!

Nitacska: majd kergetem az időt, hogy gyorsabban teljen és hallhasd végre a babucid szívdobogását!!! :wink: :lol:

Németh: Nálatok mi újság? Mikor kell tesztelned? :wink: :lol:

Nekem egyre jobban háj a szeméremcsontom és a medencém, tegnap már alig tudtam menni. Mi lesz még 2 hónapig.

Nem tudja valaki, hogy a TGYÁS-hoz hány munkában töltött nap kell és hogy el kell e menni szülés elött táppénzre, vagy ha megszületik a picúr és megvan az adott ledolgozott nap akkor autómatikusan jár (persze a benyújtott papirok után)?
Kicsit tudatlan vagyok, mert nekem Olivérnél gyes-em volt, most meg a párom bejelentett dec. 1-el a céghez. Így ha jól tudom június 1-ig kell aktívan "dolgoznom".

Előre is köszi, ha tudtok segíteni!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

titanilla kösziek!ugy számolom,hogy szerdán már 6+3 hetesek leszünk,akkor már kell lennie szívhangnak is?! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Titanilla!

Melyik bölcsiben voltál rámenős???
És a Virág oviba már mehetnek a 2,5 évesek is? Te voltál ott??? Mit mondtak pontosan?

Szép hétvégét Mindenkinek!

Nita mennek a drukkok!

Úgy volt, hogy tegnap megyek dokihoz, csak a dokim lemondta , mert szülni ment! Így csak május 6-án megyek!

Pusszantó
Vendég

krisztinka köszönöm a drukkokat elkélnek!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Krisztinka: nem voltam ott az egyik barátnőm mondta, ő beszélt velük.
Hétfőn ha el nem felejtem felhívom őket.

Nitacska: ha jól tudom a 7. héttől van szívhang.
Itt egy honlap amit szoktam nézegetni hétről-hétre.
http://www.freeweb.hu/mama-baba/hetrolhetre1.html

Kép
Kép
Kép
titanilla78

köszi titanilla a segítséget!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Titanilla: én sajna nem értek ezekhez a pü-i dolgokhoz. Kitartás a fájdalmakhoz, nekem is nagyon korán elkezdett fájni Mátéval,tudom milyen rossz, ráadásul neked ott van Olivér is...
Krisztinka: sajnálom a dokit, főleg ha nagyon készültél rá.
Nita: na látom most már kicsit optimistább vagy. Helyes! :)

Én most járok kb. félidőnél.

Kép
németh

németh próbálok az leni de marhára félek!
ért áll a babás vonalzóm?áááááááááá,már 240 napnak kéne lenni de nem megy,pedig újra csináltam!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Elhiszem. Nagyon drukkolok! Lehet, hogy a baba pont szenteste fog születni karira és ezt a vonalzód is tudja! :wink:

Kép
németh

Németh: akkor hajráááá!! :wink: :lol:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

sziasztok.képzeljétek olyan isteni ebédet csináltam!! :oops: :lol: titanilla hogy érzed magad? :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?