Új privát üzeneted érkezett!

Kata,
a Kaáliban lesz az inszemet, sok jót hallottunk róla, azért ezt a helyet választottuk.

Dita,
egy cégnél pénzügyi,adminisztrációs, titkárnői+mindenféle feladatokat ellátok, amit osztanak.
Valójában pénteki munkarend szerint kettőig kellene lennem, de ma rajtam kívül senki sem jött dolgozni, úgyhogy úgy döntöttem délben felállok. Addig is kihasználom az időt, tanulok egy kicsit, hamarosan lesz az utolsó vizsgám.

Elza
elza74
 
 


Bizony, aztán ti következtek Monickal, utánatok 3 nappal Ancsi.
Aztán lesz egy kis pihi. Várjunk csak, ha Éviék a múlt hétvégén ügyeskedtek, akkor ő is kb. 1 hét múlva tesztel.
i.kata
 
 


Dita,
Neked hányadik inszem lesz? Mire lehet számítani? Kell utána pihenni? Én azt gondoltam, hogy utána már nem mennék dolgozni, úgyhogy kértem egy nap szabit.

Elza
elza74
 
 

 
 

Elza,
mit tanulsz?
Sokan vannak itt is, akik a Kaáliba járnak. Évi és Akszinya is kaális, és van 2 babásunk is, akik sajnos nagyon ritkán néznek felénk.
i.kata
 
 


Elza!
Én ugyanazt csinálom mint te. Ha felállnék délben szerintem rendőrkutyákkal keresnének, hogy azonnal jöjjek vissza dolgozni, ha 1 perccel hamarabb megyek haza, már akkor is csúnyán néznek.

Kata!
Bennem nagyon kicsi a remény a teszttel kapcsolatban, mindenesetre ha kedden nem lesz piri, akkor szerdán az lesz az első, hogy csinálok tesztet. Amúgy is szabin leszek, apa aznap megy a bíróságra, én is megyek vele, és még elintézünk egy két dolgot, ha már szabin vagyunk.

Remélem Éviék összekalapálták a Dorkusz-tesót. :lol:

dita75
 
 


Kata,
a mérlegképes könyvelő tanfolyamot gyűröm, de már a végén vagyok, még egy ellenőrzés szóbeli, aztán a papír meglesz. Utána már csak a gyakorlatot kellene megszerezni.

Elza
elza74
 
 


Elza!
Én két éve próbálkozom spontán a párommal, de semmi. Kismillió dokinál jártunk, mindenki más-más vizgálatot és műtétet csinált.
De így sem semmi. Aztán januárban ajánlották a Szfv-i meddőségi ambulanciát, hogy ott csinálnak inszemet. El is mentünk a párommal. Még kellett néhány vizsgálat, de már minden megvan, csak most meg az a bibi, hogy a páromnál találtak két bacit.
TEhát emiatt csak leghamarabb júliusban lesz az ELSŐ inszemem.
nekem egyszer már összejött spontán, igaz ennek már 8 éve, és ennek okán egy kicsit azért még bízom a spontánban, de nagyobb lenne az örömöm, ha végre megcsinálnánk az inszemet, mert azért úgy egy cseppet esélyesebb lenne.

dita75
 
 


Elza!
Azt elfelejtettem, hogy a lányok többsége szokott kivenni szabit, de igazán nem szükséges, hiszen ha nem ládagyárban dolgozol, ahol emelgetni kell akkor nem hinném, hogy emiatt nem jönne össze. Amúgy meg aki spontán lesz terhes, ő nem is számít igazán rá, van olyan aki 6-8 vagy még több hetesen jön rá, hogy pocaklakója van, ő biztos nem vigyázott magára, hisz fogalma sem volt a dologról.
Én már 3 hónapos voltam amikor megtudtam, hogy baba van a pocakban, és hát visszagondolva szegényt rendesen mérgeztem, mert egy fél doboz cigi akkor még elment egy nap. :shock: Sőt a párom is felfüstölt rendesen, a napi 1,5 dobozával.

dita75
 
 


Dita,
szerencsére nagyon jó fej főnökeim vannak, az egyik teljsen laza, a másik kicsit szigorúbban veszi a munkaidőt, de tőle is el lehet kéretőzni, pl mikor UH-ra megyek, kicsit később tudok jönni.. Viszont nem is szoktam visszaélni a jóindulatukkal, a munka pedig mindíg megvan.
Sajnálom, hogy ennyit kell várnotok, de nagyon drukkolok Nektek, hogy addigra spontán összejöjjön a baba. És megértelek, én néha úgy érzem, hogy megőrülök a várakozásban.
A szabival kapcsolatban annyi, hogy az inszem után semmi miatt nem akarok idegeskedni, igazából nem is fizikai, mint inkább lelki okok miatt vettem ki a szabit. Úgysem tudnék agyilag a melóhelyen lenni.

Elza
elza74
 
 


Elza!
Ilyen főnököket hol lehet kapni? Vennék néhányat! :lol: :lol:

Hát én is remélem, hogy nem kell sokat várnunk, ebben az egészben tényleg az a legrosszabb. Valamelyik nap is kirobbantam apának, hogy én már nem akarok várni. Vigyorgott, mert olyan voltam mint egy picsogós, hisztis kisgyerek. De aztán megvígasztalt, hogy hamar elmegy az a pár hónap, és akkor már nyugodtabb leszek, ha inszemre kell járni, mivel azért abban csak jobban hiszek, mint a spontánban. A táblánk felső szekciója elég bíztató, sokaknak sikerült elsőre, és az ismerőseim között is (mind Kális) vagy 4-5 lányt fel tudok sorolni akinek elsőre összejött.
Mit nem adnék érte, hogy én is hozzájuk tartozhassak.

Ha lehet, akkor valóban jó ötletnek tartom a szabit, én szerintem jönni fogok dolgozni, mert ha nem vagyok itt jobban idegesít, ha percenként telefonálgatnak nekem, hogy ez hol van, azt hogy kell csinálni.... katasztrófa mennyire nem tudják feltalálni magukat.

dita75
 
 


Dita,
Tényleg szerencsém van a főnökeimmel, de én már nem akarok itt dolgozni, és inkább babáznék.
Én nem igazán ismerek senkit, akinek segítség kellett a babához, az ismerőseimnek, barátnőimnek spontán jött, persze mindenki fiatalabb volt, mint én most.Kicsit haragszom magamra, hogy túl sokáig vártam (pedig mindíg vágytam gyerekre), mire meg igazán akartam, hát nem akar jönni.

Elza
elza74
 
 


Elza,
mióta próbálokztok amúgy?
Mi is kb. 2 éve próbálkozunk, mint Ditáék, és nekem eddig 3 inszem volt, de most pihizünk egy hónapot. Eléggé megerőltető lelkileg az állandó sikertelenség.
i.kata
 
 


Elza!
Hány éves vagy? Én ugyanúgy vagyok ezzel mint te. (munka, sokáig várás, stb.
Ráadásul a mi családunk extra termékeny, ezért nem is értem miért lógok ki a sorból. :shock:
Az exemtől lett volna baba, de akkor nagyon rossz időpontot választott magának a pici. Bezzeg most minden megvan ami kellhet, jöhetne a baba, de sehol semmi.
Én amúgy régóta tudom, hogy nem vagyok valami termékeny, és most nagyon átkozom magam, hogy ezt miért nem vizsgáltattam ki időben. Már lehet hogy rég a babakocsit tologatnám.
:shock:

dita75
 
 


Dita,
a 74 gondolom a születési év... Gondolom Elza 34 lehet.
i.kata
 
 


Kata!
Nem mindenkinél, de lehet....

Vicuska25 akkor 83 éves????????? Nem csoda, hogy nem jön össze a dolog nálunk, kicsit túlkoros a lelkem.

Bocsi Vicus nem akartam ezzel viccelni, de olyan jól jött ki!

dita75
 
 


Vicuska vagy 25 éves, vagy 25-én született. Mindjárt meg is nézem az iwiw-en. Azt tudom, hogy nem 25 éves.
i.kata
 
 


ÓÓÓ,én egy zseni vagyok. Vicuska 25-én született. A 74 nem lehet se hónap, se nap, ezért gondolom, hogy születési év.
i.kata
 
 


Dita,
amúgy neked is a születési éved a 75, igaz?
i.kata
 
 


Igen, jól számoltok, az idén leszek 34 éves.
A babával 1,5 éve próbálkozunk úgy, hogy odafigyelünk az időpontokra. De én már 2005. tavaszán abbahagytam a fogigátlót, vágyva a gyerekre, de akkor lett új munkahely, megfelelni, beilleszkedni stb., még egy kis időhúzás. Ami érdekes, hogy látszólag nálunk rendben minden, van peteérésem, átjárhatók a vezetékek, férjemmel is minden ok, kicsit kevés a gyors mozgású katona, de ettől állítólag simán elveszítene egy apasági pert. Szóval, látszólag minden rendben, ezért sem értem a dolgot.

Elza
elza74
 
 


Kata,
3. inszem? Nagy lelkierő kell, hogy tudja csinálni az ember. Én annyira bízom most, bele sem merek gondolni, mi lesz, ha nem sikerül. Persze lehet, jobb lenne felkészülni rá.

Elza
elza74
 
 


Elza,
eddig nálunk is úgy tűnt, hogy minden rendben, bár a páromnak kicsit kevesebb és lassúbbak a katonái, de a doki nem problémázott miatta. Most viszont azt mondta egy andrológus, hogy műteni kell visszérrel. Bár a jelenlegi mennyiség is bőven elég az inszeminációhoz, mégsem sikerültek eddig.
i.kata
 
 


A 3 még nem is számít itt soknak. Van, aki már túl van a 6-on is.Én még kiscsirke vagyok a 3-mal.
i.kata
 
 


Elza,
szerintem bízzál benne, hogy sikerülni fog az első, de ne éld bele magad túlságosan. Nekem nagyon rossz volt, hogy végig abban voltam, hogy nekem az 1. sikerül, és amikor mégsem, az óriási csalódás volt. A spontán után szerintem mindenki abban bízik, hogy óóó, az inszemmel 2x akkor a valószínűsége, hogy most végre összejön. Aztán amikor mégsem...
i.kata
 
 


Kata,
sajnálom. Viszont az orvosunk azt mondta, van olyan kismamája, akinek az 5. inszem sikerült.
Amúgy nekünk is azt mondta az andrológus, hogy minden rendben, remélem, nem fog az ellenkezője kiderülni

Elza
elza74
 
 


Hali!
Kész a palacsinta! Küldök mindenkinek, almás-fahéjas és lekváros lesz.

Dita!
Oké, megegyeztünk! De akkor a Brendonben vásárolunk!

Elza!
Drukk hétfőre! Sztem a keddet még vedd ki, hogy rápihenj a dolgokra ;)

Katám!
Rajzolgatsz?
20150601134430
 
 


Viki,
eddig rajzolgattam, de most beszéltem a csajszival, akinek a házán dolgozom, és mondta, hogy az építész elmért egy csomó mindent, úgyhogy abbahagytam. Majd jövőhéten lemegyek és lemérem. Az a biztos.
Neki kell állnom a másiknak, de nagyon nincs kedvem. Lehet, hogy majd este nekiállok.
Igazság szerint fáj a bal csuklóm, de nem tudom mitől. Alig bíron ökölbe zárni, pedig azzal fogom le a vonalzókat is, szóval most kínlódok nagyon.

A múlthéten is pali volt, nem? Nem tudjátok megunni?
i.kata
 
 


Elza írta:
férjemmel is minden ok, kicsit kevés a gyors mozgású katona, de ettől állítólag simán elveszítene egy apasági pert.

Kép

Kata!
Igy van, nálam is az évjáratot jelöli a 75, vagy az életkoromat, hú várjál ezen el kell gondolkoznom egy kis időre.
Néha 75-nek érzem magam, olyan hulla vagyok.

Elza!
Remélem neked elsőre sikerülni fog, és gyarapítod a tábla felső részét.

dita75
 
 


Sziasztok! :lol:

olvasgatok ám néha :oops: :P

Dita!
ez nagyon jó poén volt! :lol: be kell valljam, 83 éves vagyok(ha 25-ben születtem) :D :D :D

Mindenkinek drukkolok továbbra is!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink:

mi már csak 10 nap és megyünk Tapolcára az 1.vizsgálatra lombikügyben :P
Vendég
 


Múlt héten nem palcsi volt (ti csináltatok csak Moncsival), hanem lapcsánka (tócsni).
20150601134430
 
 


VICUSKA!!!
Szia, már úgy hiányoltunk! Nagyon eltűntél :cry:
Nagyon király az új vonalzód!
Amúgy hogy vagytok? 10 nap már szinte semmi, gondolom már nagyon várod. :lol:
i.kata
 
 


Viki!
Ha lehet válogatni én almásat szeretnék kérni!

Lassan itt az ebédidő, így rendesen összefutott a számban a nyál, még érzem is a pali-illatot.

Alig várom már hogy hazamehessek, ma még a telefon is kuka, nem dolgoznak más cégeknél valami sokan, mert amúgy mindig telefonközpont van itt.
Nem mintha hiányozna, hogy csörögjön, azon mindig csak munka jön.

Rohadt messze van még a 1/2 3! :cry:

dita75
 
 


Vicus!
Azt a 10 napot féllábon is kibírod, utána pedig felgyorsulnak az események! ;)
20150601134430
 
 


Mi azt tócsinak hívjuk. Hmm, az is nagyon fincsi :lol:
i.kata
 
 


Szia Viki!
Köszi a drukkot! Sajna a kedd nem megy, mert hónap vége, munka van. De szerdán este elutazunk a párommal Egerszalókra kicsit kikapcsolódni, és vasárnapig vissza sem jövünk.

Kata,
én is nagyon vívódom, egyrészt nagyon bízom, és próbálok úgy hozzáállni, hogy most sikerül, és így bevonzani ezt a csodát az életembe, másrészt a lelkem mélyén próbálok felkészülni a csalódásra.

Elza
elza74
 
 


Dita!
Megy! Amúgy a szombati munkának semmi értelme nincsen. A mi cégünknél is a többség szabit vett ki, aki meg nem az tuti, hogy netezik egész nap.

Kiv. a főnökömet, de ő munkab....i.
20150601134430
 
 


Szijjjjjja Vicus!

Bocs, hogy poénkodtam ám, nem akartalak megbántani, de úgy érzem, hogy nem sértődtél meg.

Kép

Nagyon-nagyon drukkolok neked, hogy Tapolcán valóra váltsák az álmaid. A közös dokinkhoz már nem is jársz egyáltalán?

dita75
 
 


Vicuska,
ez a vonalzós oldal nagyon szuper, ahonnan a vonalzód van!
i.kata
 
 


Viki!
Úgy néz ki, hogy mi is munka közben (helyett) egész végig netezünk, pedig nem! Legalábbis ha nálam rákérdeznek, hogy kész van-e a meló akkor azt tudom mondani, hogy igen. Sajnos tök gyorsan meg tudom csinálni, hisz általában mindennapos feladataim vannak, így pikkpakk kész vagyok mindennel. TErmészetesen azért jönnek folyamatosan telefonon további feladatok, de mivel tudom, hogy hova nyúljak, kit kell felhívni, hogyan kell intézni, így mindennek hamar a végére érek.

Le is kopogom, mert nem szeretném az ellenkezőjét. Szegény kolléganőm nagyon el szokott veszni a teendők tengerében.

dita75
 
 


Csináltam vonalzót, de miért nem mutatja???

i.kata
 
 


Ó, de mutatja :lol:

i.kata
 
 


Kata!
köszi a hiányolást :lol:
ugye milyen szupi vonalzók vannak,én is alig tudtam választani 8)

Viki!
már 27 hetes vagy!Úristen hogy megy az idő :D

Dita!
köszi a macit!dehogy haragudtam meg, értem én a poént :wink:
most nem járok hozzá, varratszedéskor taliztunk utoljára :roll:
de majd visszamegyek ha sikerül a lombik :wink:
Vendég
 


Vicuska,
féreghajtótól lehet napokig büdös a lehellete a kutyáknak? Mert nálam van anyumék kutyája és olyan büdös a szája, hogy az egész lakásban ezt érzem. De nem fogköves.

i.kata
 
 


Vicus!
Én teljesen biztos vagyok benne, hogy sikerül, és ezt halál komoylan mondom, nem azért, hogy vígasztaljalak, vagy ilyesmi.
Mégpedig azért gondolom így, hiszen többször is megtermékenyült a petesejted, csak nem találta meg a kis fészket. A lombiknál már eleve a fészekbe helyezik, ebből úgy gondolom tuti lesz a siker.

Most ez nem volt valami tudományos szemlélet, csak a józan eszem diktálja belőlem a szavakat, és remélhetőleg így is fog történni.

IGY FOG TÖRTÉNNI! TUDOM!!!!!

dita75
 
 


Vicuska,
nagyon drukkolok, hogy sikerüljön a lombik!

Én lassan becsukom a boltot.
További szép napot mindenkinek! (És kitartást a dolgozóknak)

Sziasztok!

Elza
elza74
 
 


Kata!
Szupi az új vonalzód;)
20150601134430
 
 


Viki,
köszi, az avataromat is lecseréltem.

i.kata
 
 


Czinki,
ezt neked küldöm :lol:
Kép

i.kata
 
 


Czinki,
ezt neked küldöm :lol:
Kép

i.kata
 
 


Teljes megújulás )

Anyukád kutyája hogy viselkedik?
20150601134430
 
 


Még alszik, de hamarosan pisilniük kell, úgyhogy már szóltam páromnak, jöjjön haza segíteni, mert 3 kutyával nehez boldogulok az utcán.

i.kata
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: