Új privát üzeneted érkezett!

jó reggelt mindenkinek!

tegnap sikerült beszélnem a tornásszal. nagyon kdves hangja van, szimpatikus. hétfőnként van a torna 1 órától. most kezdődik egy újabb, 4 alkalomból áll.
ma jöttök előadásra? mi tervezzük. előtte még megyünk újpestre a házasságiért.

Kép
.ivett
 
 


Szép napot Lányok!

Ivett: én biztos megyek előadásra, meg Chester is jön :D
Nyafi: köszi a babaruhás infokat, gondolom ez másnak is jól jön!

remélem ma is szép idő lesz!

Melus

Kép
melus79
 
 


eloadasra en is megyek, sot parom mondta megprobal elkeredzkedni elobb a munkabol, es akkor o is odajon:) Ez ugyis az o posztja lesz,megfurdetni a babat!
Meg hat o meg igencsak soha nem volt csecsemo kozelben, konyvet nem fog olvasni errol abban ez vagyok biztos, igy marad, amit tolem hall, meg hat mint a jelenlegi pelda mutatja azert erdekli ot a dolog.
Csak ne lenne ilyen vacak az ido...meg bizti megazok ma:)
Vendég
 

 
 

Sziasztok!

Mi is megyünk ma előadásra, a férjemet is rávettem, hogy kisérjen el :-)

Ma reggel voltam védőnőnél és megint egy újabb rossz hír :-( cukort talált a vizeletemben. Nagyon elszomorodtam. Bár ez most nem az én védőnőm volt, mert helyettesítették mivel beteg a gyereke. Ez meg egy idős nőci volt :roll: de mondjuk attól még jól láthatja a színeket a teszeten :-) Na mindegy majd jövő héten meglátom mit mond a diabetológia, mert idáig még soha sem volt cukor a vizeletemben.

Nyafi!
Köszi az infót babaruha ügyben.

Ivett!
Örülök, hogy végre sikerült valakivel beszélni intimtorna ügyben.

Nálunk is vacak az idő, esik!

Timi

Timi

Kép
manati
 
 


Sziasztok!

Miket nem mondtok! Védőnő cukrot néz? Mi sosem. Sőt az orvosom, akihez járok, röntgen szemekkel bír. A kilenc hónap alatt az elején vizsgált, utána meg írogatta, hogy mekkora a méhem, milyen a méhszájam. Erre a végén jöttem csak rá. :roll: :) Hála Istennek nem volt problémám, így nem lett ebből bajom. Bár őszintén én nem annyira bánom, hogy nincs vizsgálat minden hónapban.

Gumicsizma: a Renoban néztük, és volt 20-as meg 25-ös (jelenleg). Mivel fiúcskát várunk, a 20-as rózsaszínre nem neveztünk be. A 25-ös meg túl nagy. Ha találtunk, tapasztalat miatt leírom. :)

Szép napot!

Zsuzsa
fazsu
 
 


Sziasztok!

Védőnő: nekem is mindig csinál vizeletvizsgálatot, ahol cukrot, meg fehérjét meg üledéket meg ki tudja még, hogy mit néz. Olyan színes teszteset, amit Timinek is. Nekem pénteken lesz jelenésem a védőnéninknél, aki néhány hónap múlva nyugdíjba megy. Remélem egy ugyanilyen, nem sok vizet zavarós lesz helyette. :oops:

Intimtorna: Beutalót már én is szereztem, csak a mostanira nem tudok elmenni, mert az anyósomnak 2 hét múlva műtik az ujját és utána egy hétig nem terhelheti a lábát, így Lucát nincs hova tennem. Majd a következő turnusra én is benevezek.

Anyós: Az enyém egyébként nagyon rendes, csak írtó hülye dolgai vannak (pl. a már említett kávéztatás), na meg a felfogásáról és a természetéről ne is beszéljünk. Szóval mi nem passzolunk, de egyelőre a csatabárd elásva, ha nem is túl mélyre. :roll: Apósomat viszont csíptem, csak sajna ő már nem él. :cry:

Csapó kismamik: Holnap (csütörtök) nem jön véletlenül valaki magánrendelésre? Nekem 2-kor van jelenésem.

Tündi

Kép
Kép
tündi76
 
 


Jo reggelt!

Nem tudom kinek milyen elmeny volt a tegnapi eloadas, de szerintem nagyon jo es hasznos volt. Persze nem mondom hogy most aztan mar nagyon fel vagyok keszulve, es akadalymentesen kepes leszek felemelni, oltoztetni, furdetni.... a babat, de legalabb lattam par szakszeru fogast!:)

Szep napot mindenkinek!
Vendég
 


Sziasztok Lányok!

A tegnapi előadás szerintem is hasznos volt, bár én eddig nem voltam :oops: Nagyon szimpatikus volt a védőnő, és tök jó gyakorlatias dolgokat mondott. A fogásokat remélem én is tudom majd hasznosítani! Azért én sem nyugodtam meg, hogy ettől minden rendben fog menni...és kíváncsi leszek majd a csecsemős nővérek segítőkészségére is!

Anyjuk, Te hol ültél? Chesterrel mi egymás előtt ültünk, azt hiszem a 2.sorban :D

Anyos kérdés: én nagyon jóban vagyok az Anyósommal, mondjuk ő nem is szól bele semmibe és mindig segít, ha megkérjük valamire!

Én nemsokára megyek jógázni!
Szépe napot nektek!

Melus

Kép
melus79
 
 


melus. En is a masodik sorban ultem, parom ult mellettem, o rovid nadragban ult. en voltam az az "okoskodo" illeto, aki tobet is kerdezett, oltoztetes, fektetes, koldokapolas:)

Mindig ha ott vagyok probalom kitalalni, ki az aki a froumon is van, de soha nem sikerul kitalalnom:)
Es mar csak egy alkalom! BAr az kelloen hosszu lesz, talan sikerul valakivel osszeismerkednem...
Vendég
 


Jó reggelt mindenkinek!

Tündi, én csak jövő héten megyek...

Szerintem is hasznos volt a tegnapi előadás - szerintem eddig ez volt a leginformatívabb, sok jó fogást lehetett elsajátítani.

szép napot mindenkinek!!!

Kép
chesther
 
 


sziasztok!

mi sajna lemaradtunk róla.
annyira hamar végeztünk Újpesten az anyakönyvi hivatalba, hogy 1,5 órát kellett volna várni az előadásra. és én egész nap talpon voltam, így inkább hazakívánkoztam. :oops:
képzeljátek, nálunk az apukánaknem kellett nyilatkozni, hogy az ő nevét kapja majd a baba. azzal magyarázta a nő, hogy mivel én -né vagyok ezért. mondom neki, hogy a barátunk is -né, mégis kellett apukának nyilatkozatot tennie. azt mondja, ő ezt nem hiszi el. na,remélem nem kell majd ezért még Gyulának visszamennie,mert akkor asszem nem hagyja szó nélkül.
remélem ma szép idő lesz.

Kép
.ivett
 
 


Sziasztok!

Mi is lemaradtunk tegnap, egy bazinagy dugóba keveredtünk és budáról pestre 1 óra volt mire átkeveredtünk, a végén már én mondtam a férjemnek, hogy áááá, hagyjuk ne idegeskedjen 1 órás késés után úgy sem ülnék be egy előadásra. De nagyon sajnálom, főleg, hogy olvasom milyen jó volt.

Timi

Kép
manati
 
 


Anyjuk, akkor én ültem a Párod mellett, szóval majdnem egymás mellé kerültünk :D Szerintem én megismerlek legközelebb, és majd szóba elegyedek Veled :oops:
Egyébként nem voltál okoskodó!

Melus

Kép
melus79
 
 


melus: :) ez jo!
en oszinten megmondom nem sok arcra emlekszem- csak olyanokera,akik mindig ott szoktak lenni- de ha megszolitasz tudni fogom te vagy az:)
Vendég
 


Sziasztok,

ezer éve nem jelentkeztem. Jól vagyunk, remélem Ti jól vagytok.
Sajna nem tudom most visszolvasni az elmúlt két hét termését.Én sajna még ott ragadtam le, hogy Benettkének megszületett a fia. most gyorsan feldobom ezt a frissített változatot és hétvégén behozom a lemaradást hátha újra frissíteni kell :D :D Kép .
Kata

Kép

Kép
pocvarek
 
 


Szia Kata!

Ha a táblázatot is frissíted, nekünk Kisfiúnk lesz, neve Botond, és kb június 10. a születési ideje.
Köszi szépen :D

Melus

Kép
melus79
 
 


Szia Kata!

Köszönjük a táblázatot, nagyon klassz. Úgy látom megint egyidőben május végén, június elején lesznek újabb izgalmak :-)

Timi

Timi

Kép
manati
 
 


Szia Kata!
Én Fiúcskát várok (legalábbis az UH-s orvos szerint :lol: ), 2008. szeptember 10-re. A neve titok.
Köszönöm, ha beírsz minket is!

Zsuzsa
fazsu
 
 


Sziasztok!

Jó volt látni újra a táblázoton, hogy ki hol áll. :lol: Köszi Kata!

Tegnap voltam Csapónál. Elvileg minden rendben, de a kiskönyvem elejére piros nagy betűkkel ráírta, hogy AFP 0,7 MoM. Próbáltam kifaggatni az echodens belekről, de nem jártam sikerrel, azt mondta, hogy ne törődjek vele és hogy a klinikai genetikai lelet legyen a kiskönyvben. :roll: 3 hét múlva újra jelenésem van, gondolom azért, hogy visszaálljunk a régi kerékvágásba. Az ottani mérleg szerint, eddig csak 3,5 kilót híztam, az itthoni szerint 4,5-et. Vajon melyik az igaz?
Volt a rendelőben egy 6 hetes kiscsaj. Tündéri volt, de nagyon picike. Én már el is felejtettem, hogy mekkora egy újszülött. :oops:

Ma meg a védőnőnél voltam. Június 15-ig lesz már csak, előtte még egyszer találkozunk, aztán jön a káosz. Elvileg idén még nem lesz utódja, de ha bármi van, akkor majd valaki biztos beugrik helyette. :roll: Ja, és a gyerekorvosunk is hirdeti a praxisát, mert ő is nyugdíjba megy. Fő a változatosság.

Bocs, egy kicsit hosszúra sikeredett. :lol:

Tündi

Kép
Kép
tündi76
 
 


Sziasztok!

Hát, én jól elvesztettem a fonalat mostanában...de próbálkozom a megtalálásával :wink: Majd próbálok bekapcsolódni, addig is puszi mindenkinek!!!!!!!!!

Kata!

Köszönjük az új táblát :P ! Megtennéd, hogy kijavítod a Zéti súlyát? 3200-al született. Köszke!!!!!!!!/A centit meg jól elmérték a kórházban...(nekünk a szülés utáni napon 52 volt)...vagy 1 nap alatt nőtt 4 centit :roll: :wink: :lol: ...de ez mindegy, a 48 a hivatalos/

Addig is hoztam pár képet Zétiről:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

ÉvIMAMI


Kép

Kép
benettke
Vecsés
 
 


Szia Tündi!

Hát ez elég változatos lesz :-) Gondolom, minden hónapban majd más fog veled foglalkozni a védőnők közül, éppen aki ráér. :( Gyerekorvos helyett lesz rögtön más?

Szerintem a kilóid tök rendben vannak :-) Ha kérdezik, hogy mennyit szedtél fel a kevesebbet mond :lol: Én is 4 kiló körül szedtem fel ennyi hetesen. De azóta bepótoltam a lemaradást :oops:

Timi

Timi

Kép
manati
 
 


Szia Évi!

De jó, hogy végre jelentkeztél :-)

Nagyon édes kisfiad van. Olyan szép baba. Te tudsz rendesen szopiztatni? Hogy bírod? Ha van időd írd meg nekünk.

Köszi

Timi

Timi

Kép
manati
 
 



Sziasztok!
Tündi, szerintem a te súlygyarapodásod teljesen remek. Az enyémet nem is merem ideírni...
Évi, nagyon aranyos a kisbabátok, milyen szépen alszik!
Na én most indulok haza a dolgozóból, mára már elegem van...
Üdv!

Kép
chesther
 
 


Sziasztok!

Évi, nagyon édes Zéti baba!

Tündi, csak egy gyerekdoki van felétek? Mert elvileg bárkit választhatsz és, ha van másik, akkor kezdjetek egyből annál.
Mi is visszajárunk a régi orvosunkhoz, pedig már egy éve költöztünk.

Egy másik fórumon olvastam, hogy Marjan78 16-án megszült. Gratulálok!

Gabi, nálatok hogy alakul a helyzet?

Niki? Veletek mi újság?

Kismó, ha benéznél erre, akkor Te is írhatsz, hogy mi van veletek?

Pocakosok kitartás!

Anikó

[img:aa410caced]http://img34.glitterfy.com/315/glitterfy-flpbk9080522327334.gif[/img:aa410caced]
[img:aa410caced]http://lbym.lilypie.com/Ev7Sp1.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb5m.lilypie.com/xRzrp2.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb3m.lilypie.com/Ypxcp2.png[/img:aa410caced]
kissani
 
 


Gyonyoru Zeti baba!

MIfelenk nincs valtozas. MIota hetfon voltam dokinal es megduplazta a magnezium adagot, egesz turhetoen vagyok. Leszamitva hogy 3 napig ugy ugralt a baby, hogy azt hittem megbolondulok- szo szerint rangatoztam ahogy a jobb oldalamba bokszolgatott- volt hogy egy orat ultem egy boltban hogy el tudjak indulni. Nem tudom mifele nagy munkaban volt, de azert boldog vagyok, hogy vegzett vele:)


Most a nagyszobaban rakjak le a laminaltat. Szoval mar van remeny, hogy egyszer kesz leszunk!!!!!!!!!

Szep hetveget mindenkinek!
HA ily rovid is ! NA de majd a jovo het vege.....!
Vendég
 


Sziasztok!

Évi: én is csatlakozom a Zéti-rajongók táborához! :lol:
Anikó: gyerekorvos kettő van a közelben, de a másik is nyugdíjba megy. Biztos összebeszéltek. :lol:
Veletek mi újság, nem írtál semmit magatokról.
Mariann: Gratulálok! Várjuk a híreket!
Kilók: nem is a számukkal van a baj, hanem hogy jelentős részük fenékre meg combra jött. :cry:

Képzeljétek én tök elfelejtettem, hogy "ledolgozós" szombat van. :oops: Állatkertbe készültem, erre a férjem elment dolgozni.
:cry:

További szép napos szombatot (pénteket) mindenkinek!

Tündi

Kép
Kép
tündi76
 
 


Sziasztok!

Köszönjük a bókokat :lol: :lol: :lol:

Csak beugrottam, mert az ápr.-májusi babaváróknál találtam képeket Mariannék Dávidjáról.
Gondoltam átrakom ide is, hogy gyönyörködhessetek Ti is benne:

Kép Kép

ÉvIMAMI


Kép

Kép
benettke
Vecsés
 
 


Sziasztok Lányok!

Tündériek a Babák, mégegyszer gratula hozzájuk :D

Szerintem ne foglalkozzon senki a kilókkal, az a fontos, hogy a Babó egészséges legyen!

Aki teheti, szerintem menjen a szabadba, amíg szép idő van, süt a nap! Mi megyünk kiságy beszerző körútra!

Jó hétvégét mindenkinek!

Melus

Kép
melus79
 
 


Sziasztok!

Itt vagyok ám, mindig olvaslak benneteket!! :D
Köszönöm az érdeklődést!

Jól vagyunk, még egyben!

Most csütörtök óta újból befektettek a kórházba, már bent is maradok addig amíg manócska meg nem születik. Szerencsére a mostani hétvégére kaptam kimenőt. Jó lenne, ha minden hétvégére vonatkozna ez... A cukrom bent rendetlenkedik, mert hiába van diabes koszt, szerintem nincs túl jól összeállítva. Valamit ki kell találnom pótlásnak itthonról....
Még fura, hogy nem az uzsokiban fogok szülni, de szerencsére itt is nagyon rendesek a nővérek és a doktornőt is nagyon szeretem. Nagyon meg vagyok elégedve vele!!

Ha még hazaengednek, majd jelentkezem!!

Gyönyörűek a babák!!! :)

Örülök, hogy mindenki jól van!!!
kismó
 
 


sziasztok!

tündériek a babák. én lassan végzek a babholmik vasalásával, már csak 1 szárítónyi van. :wink:
jó hétvégét mindenkinek!

Kép
.ivett
 
 


Gyönyörű babák!!!!!!!!! :D

Kép
trimi2003
 
 


Kedves kissrác ez a Zéti! Sok örömet! Jól alva baba?

Szép vasárnapot mindenkinek!

Zsuzsa
fazsu
 
 


lányok.
Ha valakit érdekel akkor május 7-én a születés hete miatt lesz szülőszoba látogatás meg kötetlen beszélgetés a szülésznőkkel csecsemősökkel dokikkal. Én megyek. Szólítsatok meg nyugodtan. Egy nagydarab duci még baba hastalan rövidhajú emberkét nézzetek. Szerintem egy fekete naci lesz rajtam. Egy fehérkabátos nagyon vékony lányal megyek. Ő is itt fog szülni.
Na jön valaki?

harivera
Budapest XXI. kerület
 
 


en majd csak fel 3tol megyek az Uzsokiba. Ami elotte van, az az eloadasok "osszefoglalasa".
Fel 3tol a diszteremben lesz a daltanulas, relaxacio, eloadas...

Elotte amugy sem tudnek, mert aznap megyek uh-ra is. Jo osszetett nap lesz, de remelem pozitiv!

Valaki a szuletes hete megnyito napra keszul?
NAgyon erdekes eloadasok lesznek!
Vendég
 


Sziasztok!

Kismó, nem semmi, jó sokat bent kell lenned. Ott ki lett a dokid?
Gyere majd a hírekkel!
Te leszel az Uzsokis oldal kakukktojása.

Vera, Neked rendben volt eddig a cukrod? Tudjál róla, mert Kismó is így is járt ( és ezt én nem tudtam eddig), hogy inzulinos kismamikat nem vállal a kórház.
Van akinek előre szólt a dokija erről?

Tündi, nálunk minden rendben. Próbálom egyszerűen felfogni, hogy könnyen túléljem. Na, erre rákezdett a legkisebb....

Hozhattok ám pocakfotót is!

Anikó

[img:aa410caced]http://img34.glitterfy.com/315/glitterfy-flpbk9080522327334.gif[/img:aa410caced]
[img:aa410caced]http://lbym.lilypie.com/Ev7Sp1.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb5m.lilypie.com/xRzrp2.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb3m.lilypie.com/Ypxcp2.png[/img:aa410caced]
kissani
 
 


Sziasztok,

dr Turi Zsuzsanna lett az orvosom.
Nekem nem szólt előre a dokim, csak amikor kiderült, hogy cukros lettem és átirányított a másik dokihoz, akkor kérdeztem rá, hogy szülhetek-e itt, és akkor mondta, ha inzulinos leszek akkor nem.

Kép
kismó
 
 



ezt mondtak az egyik eloadason is, hogy csak egeszseges anyukaka egezseges gyermeke szulethet az uzsokiban, illetve maradhat. De fogalmam sincs, hogy ez a valosagban is ilyen szigoruan megy-e....
Amig dietan voltam en is sokat izgultam ezen, hogy nehogy mar emiatt kelljen majd mashova menni. Most mar azon megy a drukk, hogy a 35.hetig kihuzzuk:)
Vendég
 


Jó reggelt mindenkinek!

Reméljük a héten ilyen szép idő marad :D

Kismó: Kitartás Neked a kórházi bentléthez. AZt hioszem Te is Gyarmatihoz jártál, amíg még Uzsoki volt...Te meg voltál vele elégedve?

Vera: Én szívesen mennék szülőszoba látogatásra :D Nagyon közel lakom a kórházhoz, fél 3 előtt is be tudok menni. Ti mikor mentek és hol találkoztok előtte?

Szép napot nektek!

Melus

Kép
melus79
 
 


úgy tűnik minden babó ugyanazt a ruhát kapja, mikor születik.
Itt van Abigél... Kép

Kép
nyafi
 
 


és egy kép most... Kép

Kép
nyafi
 
 


Sziasztok!

JÓ sokat írtatok! Minden baba nagyon gyönyörű ... gratula!

Nyafi!
Abigél már úszni jár? Nagyon cuki :)

Melus!
Én is mindig azt mondtam, hogy nem akarok foglalkozni a kilókkal, de mivel volt egy rossz terheléses cukorlaborom azóta diétázom, (nem túl szigorúan de azért odafigyelek) nem akarok úgy járni mint Kismó.

Kismó!
Kitartást neked, sokat gondolok rád ... nagyon rossz hogy a cukrod még a kórházban is rendetlenkedik. De ha megszületik a pici akkor tuti visszafog állni.

Anikó!
Nekem dokim első perctől kezdve mondja a diétát, a cukor veszélye miatt és amiatt, hogy ha inzulinos lennék nem szülhetek nála. Idáig hála minden rendben. Holnap megyek megint a diabetológiára, vérvételre, remélem ez is jó lesz mint a múltkori és akkor nem kell többször mennem.

Én is nagyon szívesen mennék szülőszoba látogatásra, de már nem merem biztosra mondani, mert a múlthéten is elkéstünk az előadásról :oops:

Ivett!
Olvasom, hogy a babarucikkal foglalatoskodol. Én is ezt csináltam vasárnap. Hála az égnek, kaptam egy csomó kisruhát kölcsönbe barátnőktől és kiválogattam 56-os és 62-es méret szerint őket. Nem is hittem, hogy ennyi kisruhánk van (pl: 22 body, 23 rugi, kispoló 8, kissapi 4, zokni 5, hálózsák 4 ... stb), így nem kell már semmit sem venni csak amire nagyon szükség lesz, meg kiegészítők.

Ja tényleg meg is akartam kérdezni, nem tudja valaki, hogy mi a különbség kocsikabát és a sima kiskabát között? Levegőztetőszsák? Ez kell nyári babának az elején?

Na megyek eszem valamint. Majd még jövök.

Timi

Timi

Kép
manati
 
 


Sziasztok,

Jo reg nem irtam, de hat nem sok minden tortenik velem. Bebi sajna nem ismeri a szakirodalmat, mert mar betoltottem a 12. hetet es meg mindig borzasztoan rosszul vagyok. Talan annyi a kulonbseg, hogy mostmar kezdem "megszokni".

Hizas tema: hat en naponta merem magam, nehogy nagyon elszaladjon a csiko, igy is borzasztoan sokat hizok, van ugy hogy 2 orankent megehezek es ha nem eszem, akkor kb. fel ora mulva migren. De, hogy ennyire tema a cukorbetegseg, kezdek en is parazni. Abban bizok, hogy ha itt a gyumolcsszezon, akkor lecserelem a rengeteg szenhidratot gyum.-re.

Szuloszobat en nem megyek nezni, lattam tavaly eleget :D, nem hinnem hogy sok valtozas tortenik. Amugy tenyleg minden ujszulottre ezt az angolpolyat adjak (szereny velemenyem szerint borzalmas). Foleg, hogy ezek a kepek azok, amelyeket a legtobbet kuldozgetunk az elejen :)

Sztem a kocsikabat es a kiskabat ugyanaz. Nekunk tavaszi babank volt es nem volt levegozteto zsakunk, eleinte egy vekony pledet kesobb pedig egy pelust teritettem ra setalaskor.

Es nagyon edik a bebik, sokat segitenek lelkileg kibirni ezt a sok rosszulletet, a tudat, hogy a vegen ott var egy ilyen tunemeny.

Na megyek adok enni a Nagynak (a Kicsinek mar adtam :), de Adi nem volt hajlando velem ebedelni).

Kicsit furi meg, hogy a Kicsi az mostmar Nagy, de elobb utobb megszokom.

Kriszti

Kép
Kép
angelke
 
 


a levegoztetesrol volt szo az eloadason, es ott a vedono azt mondta nyaron jo idoben eleg a body, es kis zokni letakarva egy pelussal a baba hogy ne erje kozvetlenul a nap. Es azert az arcat, kezet naptejjel kenni- oszinten megmondom ez nem jutott volna magamtol eszembe :oops:

Azt hiszem akkor mi megis le vagyunk mardva ruha ugyileg:( en azt hittem hu d emennyi van. de nekunk kb 5 56os bodynk van. Igaz a ngy kavalkad meg nem tisztazodott le, igy nem tudom igazan hol is tartunk. viszont akkor mihamarabb nekiallok osszerakni hogy nehogy hasraessunk...

Erdekes ez az angolpolyas dolog, mert a vedono valtig bizonygatta hogy mar nem ezt adjak a gyerekekre, hanem divatos modern ruhakat...
Vajon minden mas is ennyire igaz, mait mondanak az ott dolgozok?????????????????????
Vendég
 


Anyjuk,

Csak a szuleskor adjak ezt ra, mikor kihoztak szopizni(2 ora mulva), akkor mar "rendes ruha" volt rajta.

Sztem. nem kell annyi ruha, amennyit Timi irt, O is kapta oket, nekunk is 6-8 volt, raadasul az 56os meretet 3 het alatt kinotte.(hala egnek nem is vettem belole sokat).

En nem kentem a baba arcat kezet napkremmel, mert az is allergizalhat(es Adinak nagyon erzekeny a bore) viszont nagyon vigyaztam, hogy ne erje a nap (tudom a szel is barnit/eget) es csak delelott meg keso delutan levegoztettem foleg arnyekban.
Utanna lehet nezni, hogy van-e babaknak valo napkrem, en eddig nem futottam bele (keresni nem kerestem konkretan).

Kriszti

Kép
Kép
angelke
 
 


Sziasztok!

Anyjuk!

Jaj, eszedbe ne jusson venni ennyi kisruhát :-))) Ahogy Kriszit is írta, csak kaptam őket! Így hála az elején nem kell erre költenem! Blanka meg divatolni fog egy hónapig :-) mindennap másik ruha ... :-)

Szellőztetni valószínűleg én is úgy fogom, ahogy Kriszti írta teljesen napmentes helyen, betakarva ... naptejjel én sem kenném. Legalábbis nekem sem jutott volna eszembe magamtól.

Már annyira várom, hogy megszülessen, persze én is aggódok, hogy még ne jöjjön túlkorán de azért tegnap ahogy a kisrucikat pakolgattam, egyfolytában beleképzeltem babót :-)) Már nincs is olyan sok időm hátra folyamatosan erre gondolok kb. 10 hét szinte semmi :-))

Kriszit a rosszullét miatt ne aggódj, én is minden tünetet produkáltam az elején. (émelygés, hányinger, fejfájás, nyomottság, rosszkedv, vérezgetés, pattanásos arc) Sőt van ami mai napig meg van, pl az utolsó + még egy-két új mint székrekedés, aranyér :evil:

Ja a legújabbak, nem bírok sokáig háton feküdni, és nem kapok levegőt!

Timi

Timi

Kép
manati
 
 



Vera! Rendben, találkozzunk valahol 12.00 előtt a kórház környékén. Mit javasolsz? Nekem mindegy, találkozhatunk 11.50 körül a régi épület bejárata előtt, úgy is ott kell felmenni a szülészetre is!
Én nagyon pocakos vagyok, és sötétbarna rövid hajam van :D
Azért jövő kedden még egyeztessünk!

Melus

Kép
melus79
 
 


rendben, akkor nem szabadulok be a bababoltokba:) ezeket is kaptuk, es lehet meg kapni is fogunk. En csak 62es 68ast vettem edig de azt is csak parat.
Megnyugtato, hogy ez az angolpolya csak a legelejen van. Azt hiszem nem menne egykonnyen kihamozni belole a babat:)

A naptejre a vedono azt mondta babaknak valo. de en sem kerestem meg. Es nekem sem all szandekomban napba levinni. Lesz napernyo is a kocsihoz, meg hat pelus a kis labara, napteto....es arnyek!


En is sokszor gondolok ra, hogy mar kevesebb van csak hatra mint az elso harmad volt, pedig az is hogy elrepult, mindenfele rosszullet ellenere- pedig en igen nagyon rosszul voltam testileg, lelkileg- szoval hamar itt lesz a babazas::))))))))))))
Vendég
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?