Új privát üzeneted érkezett!

Na, puszi, sajnos, nem tudtalak benneteket elolvasni, sajnálom, de majd ki tudja mikor, jövök. Holnap du. 6-ig bortúra, utána jön a Detti meg még lehet, hogy néhány osztálytárs, aztán meg másnap György nap (Gy. apukájával), aztán anyuékhoz megyünk. Tehát nem tudom, mikor tudok jönni, de addig is mindenki vigyázzon magára és pihenjen sokat, hogy jó táptalajra érkezzen a bébiként! Puszi nektek. :P

KépKép
benó
 
 


Jaj, laptető! :D :D :D :D

KépKép
benó
 
 


Viszlát, megyek tényleg.

KépKép
benó
 
 

 
 

Szóval tényleg úgy néz ki, hogy az Évi és én maradunk holnapra. Estére bekapcsolódik Tancsu is, akitől nagyon várjuk ám az UH-ás képeket. :wink:

Kép
flóra 11
 
 


Akkor én is elköszönök. Párom már megjött, már jobb a kedve. :D

Kép
flóra 11
 
 


Ha találok valami okosat, akkor beírom.Jó?

Jó éjt!

Sziasztok.

Kép
flóra 11
 
 


És máris írok.Lányok,nézzétek a Fókusz plusszt. Praktikákat fognak bemutatni, hogyan lehet befolyásolni a baba nemét.

Sziasztok.

Kép
flóra 11
 
 


Sziasztok megjottem. :D

Az itteni nettel van a baj,otthon tok gyors volt itt meg halal lassu. :?

Kép
Kép
eynoyin
 
 


Mikor lesz a fokusz plusz?Vagy tegnap volt?

Kép
Kép
eynoyin
 
 


Flora azt hiszem hogy benne van a Sos-to a programban de ilyenkor meg nem lehet benne furodni mert hideg,meg amugy is kotott program van.Ugy beszeltuk Apaval hogy ha jo lesz akkor majd kimegyunk sajat szervezesben is nyaron es akkor majd furdunk is. :D

Kép
Kép
eynoyin
 
 


Szia Évi!

Ja, hogy ez kötött program! Az más.Én azt hittem,hogy van fedett része is,mint Hévíznekés ott lehet télen is fürödni. Nem ismerem,csak olvastam róla,meg láttam egy dokumentumfilmet is a tóról.

Kép
flóra 11
 
 


Tegnap nem mentem ki a póstára, nagyon esett az eső.Ma voltam kint.Meg voltam üzletben is és piacon is.Vettem egy rakás virágot az erkélyre. Szépen kiültetem őket. Aztán kirakom a kerti bútort is. Néha már olyan jó idő van,hogy nyugodtan lehet kint kávézgatni.

Kép
flóra 11
 
 


Most mosok és megyek főzni. Francia krumplit csinálok.

Kép
flóra 11
 
 


Majd most kitapasztalom hogy milyen es aztan elmeselem. :D

Kép
Kép
eynoyin
 
 


Apa kapott a szulinapjara egy hintaagyat az occsetol.Holnap felallittatom vele.Vagy meg ma.Ugy nez ki hogy 1-kor legkesobb hazamehetunk. :D

Kép
Kép
eynoyin
 
 


Nekem is ultetnem kell.Vettem bohocvirag magot meg estiket es most mar el kell ultetnem ha azt akarom hogy viragozzanak. :D

Kép
Kép
eynoyin
 
 


Milyen az a francia krumpli? :?:

Kép
Kép
eynoyin
 
 


Kicsit hasonlít rakott krumplira, de finomabb.
A krumplit megtisztítod, apró kockára vágod és félig megfőzöd. 2 doboz tejfölt elkeversz 3 tojással, ebbe belekevered a kockára vágott sonkát. A krumplit leszűröd és a sonkás tejfölt hozzákevered. Kivajazott tepsibe öntöd és megsütöd.

Kép
flóra 11
 
 


A Fókusz plusz ma este lesz.

Kép
flóra 11
 
 


Ez nagyon jol hangzik!Meg is fogom csinalni! :D

Kép
Kép
eynoyin
 
 


Na ha nem felejetem el akkor megnezem hogy milyen praktikat kell alkalmaznom! :wink:

Kép
Kép
eynoyin
 
 


Hogyan lesz a sperma csúcsminőségű?

Mint említettük, végső soron egyetlen spermium kell a petesejt megtermékenyítéséhez. Ezért aztán joggal hihetnénk, hogy a sokmilliószoros túlbiztosítás révén minden egyes aktus szép eséllyel terhességhez vezet. A valóság ezzel szemben az, hogy általában csak a sokadik próbálkozásra szokott sikerülni a megtermékenyítés, még akkor is, ha mindkét partner makkegészséges és tökéletes az időzítés - vagyis épp az ovuláció környéki napokban kerül sor az együttlétre. Álljon itt pár dolog, amit minden férfi megtehet azért, hogy kellőképpen szívós és lendületes spermiumokat bocsásson útjára.

Kép
flóra 11
 
 


Táplálkozzon egészségesen! Nagyon fontos a zöldségek és a gyümölcsök rendszeres fogyasztása: a zöldség- és főzelékfélék, illetve a gyümölcsök naponta 4-5 alkalommal szerepeljenek az étrendünkben.

Kerülje a stresszt! Tudósok vizsgálják, vajon a stressz károsan befolyásolhatja-e azoknak a hormonoknak a termelődését, amelyek a spermaképzést irányítják. Széles körben elfogadott tapasztalat, hogy a stressz rontja a szexuális teljesítményt.

Kép
flóra 11
 
 


Végezzen rendszeres testmozgást! Ez a nemi egészségre éppúgy jótékonyan hat, mint az egészségre általában. Túlzásokba azonban nem kell esni: azokban a férfiakban, akik végkimerülésig edzik magukat, időlegesen megváltoznak a hormonszintek, s ez ront a sperma minőségén.

Ügyeljen a testsúlyára! Mind a túl sok, mind a túl kevés raktározott zsír megzavarhatja a nemi hormonok termelését, s ez a spermaszám csökkenéséhez, valamint az abnormális spermiumok arányának növekedéséhez vezethet. Egészséges testsúllyal van a legnagyobb esély arra, hogy jó minőségű ondó termelődjék.

Kép
flóra 11
 
 


Vigyázat: árt a spermának!

Még optimális feltételek mellett is a spermiumoknak mindössze 50-70%-a elég életképes ahhoz, hogy megtermékenyítse a petesejtet. Ez azt mutatja, hogy az ondósejtek különösen érzékenyen reagálnak az olyan környezeti behatásokra, mint a hő vagy a mérgező vegyületek. Védje termékenységét az alábbi módokon!

Ügyeljen a méreganyagokra! Szakértők számos munkahelyi és háztartási anyagot veszélyesnek tartanak a sperma mennyiségére és minőségére nézve. Ezek között szerepelnek nehézfémek, növényvédő szerek és különféle oldószerek. A mérgező anyagokkal való érintkezés esélyét csökkenthetjük védőöltözet viselésével, a megfelelő szellőzés biztosításával, és szükség esetén maszk használatával.

Kép
flóra 11
 
 


Szokjon le a dohányzásról! A dohányzó férfiak spermiumai a nemdohányzókéhoz képest gyakrabban torz alakúak, és lassabban is mozoghatnak. A dohányzás károsíthatja az ondósejtek által hordozott örökítőanyagot is. Sok tudós úgy véli, hogy az elszenvedett károsodás kihat a magzati fejlődésre, sőt, növelheti egyes betegségek - köztük bizonyos rosszindulatú daganatok - kockázatát a születendő gyermekben. Nemcsak a cigarettázás, a szivarozás és a pipázás, de a dohányrágás is ugyanezekkel a veszélyekkel jár. A dohányzás merevedési zavart is okozhat vagy ronthatja a fennálló kondíciót. Kutatások egyértelműen bizonyítják, hogy azokban a férfiakban, akik dohányoznak és alkoholizálnak is, a spermiumok száma és mozgékonysága is elmarad azoké mögött, akik mindkét káros szenvedélytől távol tartják magukat.

Kép
flóra 11
 
 


Korlátozza alkoholfogyasztását! A mértéktelen ivás kártékony a sperma minőségére és mennyiségére egyaránt. Napi egy-két ital legyen éppen elég! Mint az imént már hangsúlyoztuk, a dohányzás és az alkohol kombinációja különösen ártalmas.

Tartózkodjon mindenfajta drogtól! A marihuána csökkentheti a spermiumszámot és a mozgékonyságot, továbbá növelheti az abnormális ondósejtek arányát. A kokain és az ópiumszármazékok élvezetét gyakran kíséri merevedési zavar, az amfetaminoktól pedig kialhat a nemi vágy.

Kép
flóra 11
 
 


Hagyja el a forró fürdőket! A hosszas üldögélés a forró vízben ronthat a sperma minőségén és mennyiségén. Fél óránál több a 40 fokos (vagy melegebb) vízben már érzékelhetően kihat a spermiumszámra. Ugyanez mondható el a szaunáról és a gőzfürdőről is.

Kerülje a hormonkészítményeket! Az anabolikus szteroidok, amelyeket teljesítményfokozásra amúgy is illegális használni, összezsugorítják a heréket és drasztikusan lerontják a termékenységet. A prosztata-megnagyobbodás és prosztatarák kezelésében alkalmazott antiandrogének is kedvezőtlenül hatnak a spermatermelésre. A tesztoszteron-szintet emelni hivatott hormon-előanyagok (a kereskedelemben mint testosterone supplement árulják őket) szintén csökkentik a termékenyítőképességet.

Kép
flóra 11
 
 


Tartsa magát hűvösen! Ha emelkedik a herezacskó és a herék hőmérséklete, zavart szenvedhet a spermaképzés. Aki melegüzemű munkahelyen dolgozik, szoros alsóneműt visel, ülőmunkát végez, vagy akár csak ölben tartva használja a laptopját, annak számolnia kell a herék nemkívánatos túlhevülésével. Az még nem minden esetben tisztázott, hogy ez valóban kihat-e a termékenységre, és ha igen, milyen mértékben.

Lehetőleg ne használjon síkosítót! A síkosítók és egyéb hasonló célú oldatok, de még a nyál is kedvezőtlenül érinthetik a spermiumok mozgékonyságát.

Kép
flóra 11
 
 


Akkor Apa nagyon egeszseges kiskatonakat termel.170 cm es 68 kg.Szerintem az pont jo.Es egyfolytaban gyumolcsot eszik,meg rebarbara kompotot es a kertben a testmozgas is megvan asas kozben! :D

Kép
Kép
eynoyin
 
 


Mendemondák és tények az ondóról

Jónéhány spermával kapcsolatos pletyka kapott lábra az utóbbi időben: egyebek mellett a mentolos cigarettáról és egyes üdítőkról terjedt el - alaptalanul -, hogy meddőséget okozhatnak a férfiakban. A kávénak is rossz hírét költötték, pedig brazil kutatók újonnan azt találták, hogy a mérsékelt koffeinbevitel egyenesen javít a spermiumok mozgékonyságán. Az viszont igaz, hogy a túl nagy koffeindózis már lassítja az ondósejtek úszását.

Kép
flóra 11
 
 


Lássunk azonban néhány tudományosan igazolt tényt! Az a hír például valós alapokon nyugszik, mely szerint az influenza lelassítja a spermatermelést. Ez azonban csak két-három hónappal a betegség után érezteti hatását, ugyanis körülbelül ennyi időre - pontosan 75 napra - van szüksége a spermiumoknak az éréshez. Sajnos az sem koholmány, hogy a biciklizés ártalmas a termékenységre. Ha fél óránál hosszabb időt ül egyhuzamban a nyergen - különösen ha biciklizéshez való szűk nadrágot is visel -, már olyan mértékben emelkedhet a herék hőmérséklete, hogy az kihat a spermaképzésre. Ehhez adódik még az érzékeny idegek és artériák elnyomásából fakadó zsibbadtság, érzéketlenség a szeméremtájékon. Mindenképpen olyan ülést érdemes választani, amely nem túl kemény és nem is túl keskeny, és úgy kell beállítani, hogy minél kevésbé nyomja a gáttájékot. Ezen felül ajánlott biciklizés közben időről időre pihenőt tartani.

Kép
flóra 11
 
 


A környezetszennyező anyagok sem használnak éppen a spermának. A minket körülvevő számos potenciális méreganyag közül többről gyanítják a kutatók, hogy összefüggésbe hozható a spermaszám csökkenésével. Az egyik főbűnös az ösztrogénszerű vegyületek családja, amelyeket a mezőgazdaság és az ipar széles körben alkalmaz, és ugyanúgy ott lappanganak az ivóvízben, mint a háztartási termékekben. További veszélyt jelentenek a férfiak termékenységére a haszonállatok számára adagolt növekedési hormonok.

Kép
flóra 11
 
 


A környezetszennyező anyagok sem használnak éppen a spermának. A minket körülvevő számos potenciális méreganyag közül többről gyanítják a kutatók, hogy összefüggésbe hozható a spermaszám csökkenésével. Az egyik főbűnös az ösztrogénszerű vegyületek családja, amelyeket a mezőgazdaság és az ipar széles körben alkalmaz, és ugyanúgy ott lappanganak az ivóvízben, mint a háztartási termékekben. További veszélyt jelentenek a férfiak termékenységére a haszonállatok számára adagolt növekedési hormonok.

Kép
flóra 11
 
 


Mondjuk a forro furdorol meg le kellene szokni! :?
Mostmar hogy melegebb van Apa nem szeret kadban furdeni csak zuhanyozni!Tehat ez is megoldva. :wink:

Kép
Kép
eynoyin
 
 


Hogy kicsit a férfiakkal is foglalkozzunk. :wink:

Ebből a szempontból a párom is alkalmas. 180 cm és 78-80kg. Rengeteg gyümölcsöt és zöldséget eszik, sose dohányzott,kávét hetente 2-3 alkalommal iszik,fitnesszbe jár. Viszont hátrány,hogy naponta ül bicajon,habár összesen kb fél órátés nem egyhúzomban.

Kép
flóra 11
 
 


Nálunk is a zuhanyozás dívik. Fürödni nem is szoktunk,csak a nagyfiam. Ő szeret elterülni a kádban.

Kép
flóra 11
 
 


Van egy jó oldal.www.babazo.hu

Kép
flóra 11
 
 


Gyakorlatilag nem lehet megjelölni egy időpontot, mikor lehetetlen megfoganni. Szex esetén gyakorlatilag bármikor lehetséges a fogamzás is.

Minden hónapban azonban vannak olyan időpontok, amikor a fogamzóképesség fokozott, máskor pedig alacsonyabb.

A petesejt a peteérés során kiszabadul a petefészekből, és kibocsátása után csak 12-24 óráig tud megtermékenyülni – feltehetően innen származik az egy napos fogamzási tévhit.

Néha azonban több petesejt is egyszerre érik meg, hogy nagyobb valószínűséggel álljon legalább egy petesejt két napig „rendelkezésre". Ráadásul az ondósejt akár öt napig is életben maradhat a méhnyakban, a méhben és a petevezetékben.

Kép
flóra 11
 
 


A spermiumnak néhány nap kell ahhoz, hogy eljusson a petevezetékbe, ahol találkozik a petesejttel, így a fogamzás esélye úgy növelhető, ha több közösülés történik azon a héten, mely öt nappal a peteérés előtt kezdődik, és a peteérés utáni második napig tart.

Ehhez tudni kell, hogy az ovuláció mikor következik be.

Az ovuláció 14 nappal a következő menstruáció kezdete előtt történik, és nem 14 nappal utána, ahogy sokan gondolják. (Egyetlen kivétel, ha valakinek szabályos 28 napos ciklusa van, amikor az ovuláció pontosan 14 nappal az utolsó menstruáció előtt és 14 nappal utána van.)

Kép
flóra 11
 
 


A probléma a következő: az együttlétet olyan eseményre kell időzíteni, amely a jövőben fog megtörténni, ez elég nehéz, és nem is túl pontos. Ha a ciklusok nem teljesen rendszeresek, nem lehet megjósolni a peteérés időpontját.

Például ha valakinek rendszeresen 30 napos ciklusai vannak, a peteérésnek az utolsó menstruáció kezdetétől számított 16. napon kell bekövetkeznie, de ha a ciklusok hossza változó, lehetetlen lesz „műszeres" segítség nélkül kiszámolni ezt a napot. Egy hormonszintmérő készlet vagy egy hőmérő segítség lehet a peteérés időpontjának megjóslásában.

Mivel a menstruációs ciklusok és az ovuláció dátumai egy adott személynél változnak, a szexuális együttlét időzítése a várandósság elkerülésére sem túl hatásos.

Ha valaki közösül a menstruáció vége felé, az ovuláció pedig a ciklus elején megtörténik, bizony meg lehet foganni a menstruáció alatt is.

Kép
flóra 11
 
 


Én a piacon már virágzó palántákat vettem. Nem tudom hol kinevelni a palántát a magból. Pedig úgy olcsóbb lenne.

Kép
flóra 11
 
 


Kiteregettem, a krumpli a sütőben,mindjárt kész. Elmosogattam. Kitettem holnapra a húst,hogy olvadjon. Ezt majd délután elkészítem. Kicsit pihenek, addig keresek még valami okosat. :wink:

Kép
flóra 11
 
 


Sikerült sütit is sütnöm. :D

Kép
flóra 11
 
 


Megjöttem. :D

Most egy buta és intim kérdést fogok feltenni.Az ondó az mindíg fehér színű kell hogy legyen?És ha nem fehér hanem átlátszó akkor nincsenek is benne spermiumok?Ti tudtok erről valamit?vagy csak én vagyok ilyen buta? :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
eynoyin
 
 


Ildi nagyon ügyes vagy!Én ma semmit nem csinálok.Még van krumplifőzelék,sütit meg nincs kedvem sütni.De elültettem a magjaimat. :D

Kép
Kép
eynoyin
 
 


A szexet ovuláció környékén kívánjuk legjobban

A tüszőrepedést megelőző érzelemrohamok a teherbe eséssel állhatnak összefüggésben.
A nők menstruációs ciklust kísérő érzelemkitörései evolúciós célt szolgálhatnak, állapították meg amerikai kutatók.

A National Institute of Mental Health nevű bethesdai pszichiátriai kutatóintézet orvosai 15 nő agytevékenységét figyelték meg a menstruációs ciklus különböző szakaszai alatt. A kutatás vezetője, Jean-Claude Dreher professzor a vizsgálatok eredményeiből arra következtet, hogy a nők nagyobb intenzitással élik át az érzelmeket tüszőrepedéskor. A peteérés környékén az erősebb örömérzet miatt a párosodási hajlam is nagyobb lehet, azaz a nők akkor kívánják a legjobban a szexet, amikor a legtermékenyebbek.

Dreher szerint valószínűleg az evolúció felelős ezért, de hozzátette, hogy ennek alátámasztására további vizsgálatok szükségesek.

Kép
flóra 11
 
 


A magültetés hasznos dolog! Főleg,ha apa veteményez! :D
Szerintem a színe nem befolyásolja a minőségét.
Vizsgálatkor nézik a mennyiséget,a mozgékonyságot és az életképességet. Szerintem ez olyan,mint az anyatej,egyénileg változik a színe,sűrűsége. Sőt inkább olyat olvastam,hogy előfordul,hogy minden érték jó,de nem elég folyósésezért nem tudnak benne jól mozogni a spermák.

Kép
flóra 11
 
 


De úgyis a témán vagyok,megnézem.

Kép
flóra 11
 
 


Ez amit írt a kutató igaz lehet,mert én néha olyan kívánós vagyok hogy naponta 2x ugrok Apára.És kb. középidőben szokott előfordulni. :oops: :D :D :D

Kép
Kép
eynoyin
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?