Új privát üzeneted érkezett!

lorca
n n jól megfogalmaztad, h mit akartam írni! köszi!! és a múltkorit is, amikor arról volt szó, h miért nézek meg/olvasok el mindenféle szörnyű gyerekbetegségről szóló dolgot :wink:

timo
hát ha végigmentünk volna az 50 km, annyira azért nem vagyunk ászok :lol: de az eredeti terv is a kocsma volt, szvl én 100%-osnak ítélem a teljesítményt :wink:

cumi
engem is n érdekel, bár csak alváshoz van, esetleg bkocsiban, de az n ritka. sztm egyszerűen csak egyik este nem fogom odaadni, mint amikor az éjszakai szopit befejeztük. de h mikor???? mondjuk most, h beszereztük az alvómackó két alteregóját, már bátrabban kísérletezhetnék, már nem gáz, ha szétrágja elalvás előtt :lol:

majus3
 
 


Sziasztok!

Dana! Sajnálom az allergia gyanút. :( Remélem az derül ki mint nálunk, hogy nem is az volt...

Május! Na ugye megmondtam, hogy Kele hamarosan elindul! :D Abból ahogy kézenfogva ment éreztem Benihez képest a különbséget.

Cumi! Na azt mondja meg nekem valaki, hogy az újáról hogy szoktassam le. :? Visszatérve szerintem még ráér a leszoktatás még kicsik. Két doki mesélte el egyszer a cumi leszoktatási trükkjét (bent a melóba) De 2-2 1/2 év körüliek voltak a babák. Az egyik mikuláskor hazatelefonált kérte a kisfiút és mint mikulás arra kérte őt, hogy szokjon le róla mert akkor kap ajándékot és akkor lesz jó fiú. A másik húsvétkor nyuszi személyében tette mindezt. Mind két gyerek aznap letette a cumit. De az egyik még sokáig mondogatta ha nyűgős volt, hogy a csúnya nyuszi elvitte a cumimat. Szerintem ehhez kell már egy fajta értelem, hogy megértsék és azt tegyék amit a miku/nyuszi kért tőlük. :lol: De erre még sokáig emlékezni fogok ahogy mesélték. :D

KépKép
csongria
 
 


Sziasztok!

Pici lány alszik úgyhogy gyorsan jövök.

Napok nálunk is extra nyüszik! Meg nagyon bújós is nem hagy semmit csinálni. Azért remélem nem lesz beteg mert egy kicsit mintha szörcsögne. :?

Voltunk zenebölcsibe! Hát az ölben nyugton maradás egyáltalán nem ment, ellenben minden gyereket jól megnézett. A társaság nagyon tetszett neki úgyhogy egyre valószínűbb hogy ő is megy majd bölcsibe vmikor. :roll:
Csúszdázást felvette a kedvencek közé. Itt Kecskeméten a központban van egy kilométerkő (jelöli hogy mi hány kilométerre van és melyik irányba), ezen szoktak a gyerekek csúszni. Persze felmászni még nem tud rá, az apja szokta felrakni. Amíg bírja szusszal. :lol:

timo

Fél 5-ös kelés szörnyen hangzik! Van mikor Lili is eszik 5-6 körül de nálunk egyszerű mert cicizik és alszik is tovább. :roll:
Szobakutyás-macskás lakástól én is idegenkedem mióta megvan Lili.
Nagyonbébi csúszdának mi számít? :D
Jó hallani hogy legalább vkinek van szabad programja. :lol: Majd írd meg mivel telt.

május

Nyüszögés nálunk is megy mostanság de én is reménykedem. Amíg vele vagyok elfoglalva minden oké, nade ha nem! :evil:
Tök jó hogy ilyen sokat kirándultok, biztos jó kikapcsolódás neked is. Persze minden csak elhatározás kérdése, lehet hogy ráveszem apát legalább egy állatkertre a hétvégén. :lol:

lorca

Nevelős jelenetet mindenhol lát az ember. Mióta nekem is van gyerkőcöm azóta kicsit másképp szemlélem. Meg van amiből tanulok hogy így még véletlenül sem!
Telefonálós Nati aranyos lehetett.
A cumi elvételt találod tisztességtelennek? Ebben a korban vagy később is?

Én úgy gondolom hogy mikor meg lehet vele értetni dolgokat már, akkor mindenképp bepróbálkozom! Kb. 2 éves kora körül. Persze ehez majd Lili is hozzászól! :lol:
A tippeket én is várom.

mazsi

Köszi az ajánlatot! Láttam lin megelőzött, :D tömegközlekedést meg nem vállalom be, :? úgyhogy hacsak nem lesz apának Pesten dolga mi nem megyünk talira. :(

Majd visszaolvasok és jövök még ha Lili is úgy gondolja. :D

Kép
emoke27
 
 

 
 

Ja és a gratuláció lemaradt Kelének.

Kép
emoke27
 
 


Sziasztok!

Bocsi a zavarásért!

Ha valakit érdekelne egy új babakerítés, akkor jelezze, kérem privibe!
Mi sajna egyszer sem használtuk, mert anélkül vettem meg, hogy gondolkoztam volna! Pici lakás, nagy kerítés

új, extra nagy járóka, babakerítés. A járóka 7 elemből + 1 ajtóból áll. Egy elem 1 méter széles, és 70 cm magas. A Járókát az igényeknek megfelelően lehet felállítani. Mivel nincs alja, a helyiség adottságaitól függően lehet különböző nagyságú, ill. szögű ( 4,5,6,7,8 szögű) járókát kialakítani. Az összes elem felhasználásával átmérője 2,7 méter! Több gyereknek is ideális, elegendő tér van a játékra, a baba nem érzi magát úgy bezárva, mint a hagyományos négyszögletűben. Kertben, teraszon is felállítható. Helyiség egy részét le lehet vele keríteni, vagy gyerekekre veszélyes tárgyakat elkeríteni, pl. kandalló köré felállítani.

Kép Kép Kép Kép

Kép
kis pupu
 
 


Ki vagyok bukva! :)
Képzeljétek, a játszin egy kisebbségi anyuka kisebbségi 2 év körüli lánya lesmárolta Lillust! De úgy istenigazából nyelvesen, aztán meg ellökte! :twisted: :twisted: :twisted: Mire odakaptam Lillusért már megtörtént a dolog! Na, ilyenkor hogy viselkedik egy intelligens anyuka????? Hogy a fenébe lehet az ilyet elkerülni? Nem az ellökést, mert az megesik mással is, de hogy lesmárolják? :roll: :roll:

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Timi
Nem nagyon tudsz az odafigyelésen kívül mást tenni ezügyben sztem! Én próbálok ilyenkor arra gondolni, hogy ő is egy pici gyerek, a szüleiről meg nem tehet. Persze ez csak ilyen 1-3 éves kornál működik nálam.
Ma én is kibuktam, egy idióta szomszéd lecseszett, hogy milyen anya vagyok, hogy hagyom, hogy Brigi kiflicsücsköt egyen a babakocsiban! :shock: Mennyi sok koszt és bacit össze tud ezzel szedni! :shock: :shock: Pedig alapvetően aranyos néni szokott lenni, de most köpni-nyelni nem tudtam! :?

Ria
Tesómék is így próbálták a cumiról leszoktatni a gyerekeket. :) A Mikulás elvitte, a nyuszi meg visszahozta. :lol: Azóta szerencsére megbékéltek már a Mikulással is. :lol:
lora7
 
 


Sziasztok!

Nanica: Köszönöm!

Emmőke: Sajnálom!

Lorca: Én is úgy vagyok, mint Timi. Ahogy rászólok és elkezd pityeredni, azzonnal megbékélek és magamhoz ölelem. Sokszor az ilyen anyukáknak legszívesebben beszolnék egy gyönyörű szépet.

Timi: Szerencsére mi csak avásra használjuk a cumit, de arról biztos nehéz lesz leszoktatni. Nem akarom még, szerintem is ráér amikor már felfogja a történteket.
Ma szerencsére egyszer sem kelt éjszaka, csak reggel f6-kor és mi csak 7 körül szoktunk enni. Eddig még nem volt vele gond, akár mikor is kelünk, mind 7 körül eszünk.

Dana: Nem kellett mit szólnia a főnöknek, mert a kolléganőm visszajött és így nem volt szükség rám. Illetve lenn, mert nagyon sok munka van nálunk ilyenkor, de minden féle képpen itthon akarok mostmár itthon akarok Grétával lenni, amíg nem megyünk bölcsibe.

Orsi: Hajrá babaprojekt!!

Panka: Sajnálom Emili fogacskáját. Még szerencse, hogy ez még csak tejfog. Nekem kb olyan 10 évesen tört le az első kettőbő egy darab, azóta se lett megcsináltatva. Akkor azt mondta a doki nem érdemes, nem akarta csiszolni az idegeket és mivel azóta sincs semmi baja (nem fekedik vagy ilyesmi) illetve utálok fogorvoshoz járni így nem csináltattam meg. Azt szoktam mondani ez a szexepilem.

Csimpilimpi: Ez aztán a napirend. Én valahogy ezeket a dolgokat nem tudom tartani. Lustább vagyok annál.

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin
 
 


Sziasztok!

Timi!
Hajnali evésért nem irígyellek, nálunk csak nagyon néha van, eddig a fogzásra fogtam, de 3-4 alkalom volt csak talán összesen.
Nekem is kéne egy kis szabadprogram!
Emili is bébiszúszdán ment, dehát...:(
Cumi:mintha úgy olvastam volna vhol, hogy 3 évesen már nem "illik" cumizni:sVmelyik babás újságban volt erről egy cikk, de nem emlékszem meylikben:s
Csók:hát tényleg nem semmi, én is ki lennék akadva!Tenni csak anyit tudsz, hogy Lillus mellett vagy 10 centire:D

Május!
Járunk még a Dévéynesre, meg vayok elégedve vele.Mostmár nem annyira észrevehető a változás, mert már jár ugye, ennél többet nem fog produkálni, de atornász szerint jól haladunk.Hogy meddig kell még járni azt nem tudom, majd megmondja :wink:
Gratula Kelének a járáshoz!!!!!Hurrá!!!Szaladhatsz utánna majd! :wink:

Lorca!
Jajj, ilyen szívszaggató sztorikat ne írj, mert megszakad a szívem, a zsebemben pedig nyílik a bicska! :( :twisted: Én is alig állom meg, hogy ne szóljak ha ilyet látok!
Emili már most jajveszékelésben tör ki, ha elvesszük tőle atelefont!:D

Csimpi!
Jó későn feküdtél te is tegnap, én az ilyesmit meg sem láttam, örültem hogy betalálta az ágyamba:D

Dana!
Sajnálom hogy ennyi betegsége van Laurának!Mielőbbi gyógyulást kívánok!Ez a vérelvitel sem semmi, nem áztatok meg nagyon a bicajon?

Ma is voltunk ecsetelésen a fogdokinál, Emili jól megejgyezte magának a rendelőt, ordított mikor bementünk, csimpaszkodott a nyakamba:(Holnap megyünk utoljára.

Képzeljétek, megyünk Egerszalókra május 7-10ig!:DMár nagyon várjuk, jövőhéten szerdán meg anyáékhoz megyünk:)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Már két órája alszik!

Azt hiszem ennek este/éjszaka lesz böjtje.

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin
 
 


Timi! Megértem aggodalmad! :? Én biztos letöröltem volna egy törlőkendővel. Múltkor Beni a villamoson egy hajléktalan zsungás szatyrába turkált. Nem tudtam arrébb húzni a kocsit mert tömve volt a villamos. A hajléktalan még mondta is, hogy nem baj, turkáljon nyugodtan amikor lefogtam a kezét. :shock: A hogy leszálltunk töröltem a kezét a törlőkendővel.

KépKép
csongria
 
 


Emili is már 2 órája alszik :wink:

Ria!
Vhogy Emili is vonzódik a csövesekhez :evil: Remélem kinövi :lol:
Én sem szeretem mikor koszos emberek ruháját fogdossa nagy vigyorral az arcán!Nem tudom miért nem jó neki a tiszta ember ruhája :roll: :twisted: :lol:
Na meg az a duma, hogy csak nyugodtan! :twisted: Gondoloma csöves meg jót mulat magában, mikor látja az anyukák vörösödő fejét az idegtől :twisted: :D

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Timi, én is kiakadtam volna, nincs megoldás, ráadásul Boldi extra barátkozó, akár még kezdeményez is :?

Lora, miért koszos egy kisflicsücsök a babakocsiban? :? A minap mi Boldival mindketten kiflit rágcsáltunk séta közben :lol:

Szerencsére nincs hajnali evés, olyankor még visszaalszik. Általában fél 8-kor kel végleg :D

Cumi: szerintem meg pont nem kéne megvárni amíg eszénél lesz és megérti. talán úgy kéne ahogy Május írta. Pl. nálunk a babakocsiban már nincs cumi, észre se vette. És csak elalváshoz kell, aztán kiveszem az ágyból és kész. Valahogy így tervezem, de ha nem megy akkor se baj, úgyis csak elalváshoz kell, felőlem maradhat ameddig akarja. Én spéci minimum 12 éves koromig szoptam az ujjam, lehet, h nem tett jót a fogamnak, de a mai napig boldogan gondolok vissza rá.
Tehát az a borzalmas szcenárió, hogy az öt éves gyerek cumival rohangál az utcán az már most is ki van zárva :wink:

Kép
Kép
agiboldi
 
 


Ja, és vicces, h Boldi maga is tudja, h csak az ágyban van cumizás, mikor felemeljük, hogy kivegyük, akkor magától kiköpi az ágyba. Ráadásul fordítva is működik, ha azt akarja, h kivegyük, akkor dühösen látványosan kiköpi és nyújtja a karját :lol:

Kép
Kép
agiboldi
 
 


Ágiboldi! Én 6 éves koromig cumiztam. :oops: Anyuék el vették tőlem , amikor a mamánál voltam ők vissza adták. :oops: Aztán valahogy az iskolával érveltek a szüleim. :lol:

KépKép
csongria
 
 


Ria, ezért jobb az ujjszopás, azt nem lehet elvenni :D (a paprikával bekenéshez stb az én szüleim szerencsére túl liberálisak voltak :lol: )

Kép
Kép
agiboldi
 
 


Tegnap itt volt a T-kábel, hogy rámerőszakoljon egy digitális átalakító kütyüt, amivel majd tv-zhetek. Bocsánatot kért, hogy nincs semmilyen elérhetőségem, és csak úgy lerohant. A kérdésemre, hogy telefonkönyv? nem válaszolt.
Látta Natit. "Milyen aranyos! ... Még." Mondta a középkorú hölgyike. Amikor beüzemelték, kifelé menet még nyomta a repi anyagot, hogy milyen jó, van például Animal Planet is, a gyerek tudja nézni. Mondtam, hogy nem néz tv-t. Teljesen ledöbbent! :lol: Ki is bukott a száján, hogy "akkor mit csinál?". A megjegyzésemet megtartottam magamnak. :twisted:

Timi,
Nem kell ilyen smárolások miatt aggódni, nagyon hamar Lilla fogja visszautasítani az ilyesfajta közeledést. Ez a testtudattal szépen együtt jár. Azt úgy tudod fejleszteni/hagyni fejlődni, hogy nem engedsz az olyan kedves néniknek, akik "csak egy kis puszikát ide a fejecskédre" akarnak adni neki, miközben ő kapaszkodik és tiltakozik. Nem röhögni! Ez a szexuális nevelés nagyon fontos része. 8) Valahol azért szerencse, hogy fel is lökte, mivel így szépen összekapcsolta, hogy a nyelves puszi kellemetlen következményekkel jár.

Cumi/ujjszopi összehasonlításban egyetértek Ágiboldival. :lol: A gyerek felé egyfajta tiszteletet jelent, hogy hagyjuk, hogy olyan dolgot csináljon, amit mi nem szeretünk. Az ujjszopinál legalább nincs választásunk. (paprikát és társait végképp nem tudom elfogadni :twisted: ) A cumi, amikor pici a baba, kényelmes nekünk, ezért rászoktatjuk a gyereket. Én is Natit. Amikor nagy, nem kényelmes nekünk, akkor leszoktatjuk. Hááát.. :wink:

Lora,
Attól tartok, nálunk vannak annál cifrább dolgok is, mint a babakocsiban kiflicsücsök rágás. :lol: Monjuk az ujjszopi-homokozás-ujjszopi. :twisted: És mint fent írtam, még rá sem szólok, csak reménykedek, hogy abbahagyja.

Kép KépKép
lorca
 
 


Timo,
a hideg ráz a smáros sztoritól :evil:
hajnali evészet: nemsokára ketten fogtok falatozni, sőt hárman :wink:

Panka,
én végülis ezért nem erőltettem a fogdokit, mert nem akartam nyúzni. Le tudod fényképezni, hogy mekkora darab tört le?
Jó pihit Egerszalókon!

Mazsi,
Hogy vagy???

Lorca,
tehát akkor azért egy mensi nem ártana a babához.
Lin,
kösz a drukkot.

Ágiboldi,
én 8 éves koromig szoptam az ujjam, azt hittem ezzel csúcstartó vagyok :o

Orsi
Kép Kép
sno
 
 


Orsi!

Andris és Luca között nem jött meg! Egyszer sem! 27 hónap van köztük. De teljes mértékben tervezett gyerek. Elmentem a nőgyógyihoz, hogy mi újság, miért nem jön meg. Ő a vizsgálaton látta, hogy van érett tüsző, menjek, kapjam el apát. Hát az eredmény bizonyítja, hogy jól sikerült!!!!
Szerintem mondjuk kezdj el szedni vmi vitamint. Mondjuk Elevitet. Az sosem árt. És ha esetleg kiderül, hogy terhes vagy, nem kell attól tartani, hogy nem kapott eleget.
Vendég
 


Sziasztok!

Voltunk szemésznél.Igaz maszek uton,de Zsolti azóta morog,mivel a doktornő igazából nem látta a kancsalságot,de írt fel szeműveget,amit kb.napi 4 óráig kell használni.Összesen 10500 volt a szeműveg,a vizsgálat meg 2000. :o Most elviszem a kórházba is megmutatni,mivel a doktornő elérakott egy kis lapot amin egyszínbe, dimenzióba voltak rajta hold,csillag,autó,elefánt,repülő és mondta Laurának mutassa meg az autót és ő nyomba megmutatta,míg Én még csak keresgéltem.Erre azt mondja térbe nagyon jól lát,de mivel mondjuk,hogy kifelé kancsalít ezért kell 3 hónapig szeműveg. :shock: Hiába mondtuk,hogy csak ha fáradt akkor látni,meg ha bambul.

Cumi:
Ágival Értek egyet,hogy még nem értik és nem beszélnek,akkor könnyebb leszoktatni.Én Danitól 9 hósan elvettem nappalra/csak babakocsiba volt neki/,mivel Én 3 éves koromig nem beszéltem és féltem,hátha ő se fog.Meg nagyon nem tetszik mikor cumi a szájba lóg és mondani akar valamit.Meg valahogy elrettentő látvány egy 4-5 éves szájába.Daninak van egy ovis társa,aki tudja,hogy nem viheti be a csoportba és reggel berakja a szekrényébe délután meg az első hogy beveszi. :twisted: éjszakai cumiról meg kb.1,5 éves volt,hogy leszokott apránként.MInden elalvása után kivettem a szájából és kiraktam a polcra,hogy ha felkel ne vegye be.Végére már nem kellett neki,csak lássa,hogy a polcon van.
De ez szerintem a szülő akaratától függ,hogy milyen erősen akarja leszoktatni.Mivel egy gyerek a bizonytalanságot megérzi.
Laurának már csak ez miatt az elejétől nem adtam nappalra,de mostanába kezdte el,ha megtalálja a helyén a cumit akkor beveszi és azzal játszik. :twisted: Lehet megérett a leszokásra.

Timi
Sajnálak a korai kelésért.Laura kb.1 hónapja 6-kor kel.Nekem ez is korai.
Hú ez a játszis jelenet után szerintem felment volna bennem is a pumpa.Sajna kikerülni tényleg nem lehet,meg ha szólsz a végén te leszel a hibás miért viszed játszóterezni.
Irigy a kimenőért.Merre voltatok?

Május
Nagy-nagy gratula Kelének.Most már ő is belépett a tipegők klubjába.Tényleg sokat segített a torna.Meddig kell még járnotok?
Nem lehet,hogy a nyüszi ennek a következménye?

Ria
Én is reménykedek a negatív eredménybe,mivel Laura csak 2-szer evett pár kanál kefirt,majd joghurtot 4 pohárral az életébe.Tojást nem is látott,csak a süteményekbe,kekszekbe.

Sno
Szerintem te könnyen vennéd az akadályokat ha megszületne a kistesó.
Csak nem foga jön Sebinek?És így a kajákat is ugyanannyi mennyiséget eszi?

Lorca
Ettől a ridegségtől,ahogy leírtad még a hideg is kirázott.Sógórnőm testvére még 6 évesen is etette a gyerekét kanállal. :?
Azért neked se könnyű egész nap a két gyerköccel.Ebből a helyzetből kimaradnék.Már előre félek milyen lesz a nyári 2 hónapunk,mikor Dani is itthon lesz.Vagy a lakás fut,vagy a gyerekek üvőltenek.

Lora
Lehet rossz paszba volt a néni.Ők már nem nagyon emlékeznek miket szoktak csinálni ekkora gyerekeikkel.Akkor nálam látta volna mikor a fehér kabátjába a játszin a földön ette a banánt és majd a ruhájába törölte.Igaz Én se voltam boldog miatta.

Panka
Szerencsére a nagyméretű esőkabát miatt Laura egyáltalán nem ázott meg,inkább élvezte,De Én annál inkább.
Sajnálom a fog miatt Emilit.Ahova mentek fürdőhely?
Mi is a 4 napos ünnepbe készülünk Zalakarosra,Zsoltinak ez a szüli és névnapi ajándéka tőlem.

KépKép
KépKép
dana 1
 
 


Csimpi,
ez bíztató :D az Elevitet már elkezdtem szedni, mert annyira lefogytam, és kipurcant az immunrendszerem a szoptatás miatt, hogy valamit tennem kellett mindentől függetlenül.

Dana,
ma végre méltóztatott egy kisebb babakaját elfogyasztani (kizárólag a nagy széken ülve az asztalnál) :roll: , de eddig alig evett, max annyit, amennyit ő felszúrkálhatott a villájára. Már kinéztem neki egy evőeszközkészletet, mert botrány ahogy a villával hadonászik, csak a legvégén hajlandó megfogni. Ezekkel a micimackós műanyag cuccokkal meg még én sem tudok enni...

Orsi
Kép Kép
sno
 
 


Orsi!

Nem tudom, mikor jártál nőgyógyinál. De szülés óta most már esedékes amúgy is egy rákszűrés! Ő UH után meg tudja mondani, mi a helyzet. Lucát már nem szoptattam olyan sokáig, mert elválasztotta magát. De utána sem jött meg. Akkor clostit kaptam, ami elsőre "hatott". :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Nagyon készülünk már Angliába. :) Most tesóm hitelkártyájával vásárolgatok az ebay-en. Annyira élvezem! :lol: Eddig 30 valahány fontot költöttem, és már vettem 21 ruhát. :D Imádok shoppingolni.

Dana,
Nem vagyok egyedül két gyerekkel. :wink: A keddi volt a kivétel, nem a szabály. Apa majd 2 hétig itthon volt áprilisban, különben anyós jön majd minden nap. Csütörtökönként meg reggel elvisszük hozzá aprónépet, én 8-ra itthon is vagyok, csak Robi hozza haza őket este. Majd teljes óraszámban dolgozok viszont. 8)

Csl,
Úgy kaptál clostit, hogy tulajdonképpen nem is próbálkoztatok előtte? :shock:
Én is ezt a verziót szeretném választani! Eldöntöm majd, hogy teherbe esek, egy bogyó és mehetek uh-ra. :lol:

Orsi,
Az etetőszék nálunk is lassan polccá lép elő. :lol:
Szabi a süteményes villákkal szokott néha hadakozni, Nati is azt kapja, pont a méretük.

Kép KépKép
lorca
 
 


Jóreggelt!

Hát ilyen sz.r éjszakánk kábé Lillus 2 hónapos korában volt utoljára. Hajnali fél 3-tól 4-ig műsorozott. Egyszerűen nem volt hajlandó elaludni! Pedig megetettem, megitattam, énekeltem, beszéltem neki szépen, csúnyán, de nem! Aztán egyszer meguntam, rácsuktam az ajtaját, be a miénket is és elaludtam! :oops: :oops: Remélem reggelre legalább 3 új fogat növesztett a kisasszony!! :twisted: :twisted:

Tegnap a kimenő amúgy nagyon jó volt, pletyóztunk egy csomót, ettünk egy bazi nagy fagyikelyhet stb. Már Lillus aludt, mikor hazaértem. Persze, Bali nem vacsoráztatta meg! :lol: :lol:

Lorca!
Így könnyű vásárolgatni! :D :D :D

Panka!
De jó lesz Egerszalókon! :) Abba a szipiszuper új szállodába mentek? :)

Mi meg május 5-8ig Tapolcán leszünk wellnessezni! :) :) Nagyon várom már!!! :lol: :lol:

Cumi/ujjszopi!
Én nagyon örülök, hogy Lillus nem szopja az ujját (én nagyon sokáig ujjszopis voltam :oops: ). A ringatón egy csomó gyerek úgy jön-megy, ücsörög, hogy a keze a szájában van! Cumi nálunk is csak alváshoz jár, amint felkel Lillus, már nyújtja is a cumit, hogy tegyem le a komódra. Na jó, néha nyüszi ellen is bevetem! :roll:

Ria!
Na, a csöves szatyorban való turkálás sem rossz! :evil: :evil: :evil:

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Dana!
Teszel fel szemüveges képet Lauráról?

Orsi!
Tényleg, rákszűrés aktuális így szülés után egy évvel!
Hajrááá! :lol: :lol: :lol: :lol:

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Jó reggelt!

Csak egy gyors hír, most hallottam a hírekben.
SZEPTEMBERTŐL LESZ KISMAMABÉRLET, 3250 FORINT LESZ ÉS AZ JOGOSULT RÁ AKI GYED-ET VAGY GYES-T KAP!!! :D :D :D
Vendég
 


Jó reggelt!

Sági! Hihetetlen!!! Majd ha vásárolom akkor be kell mutatni a gyereket? Vagy valami papírt? De nagyon örülök!!!! :D

Beni egész éjjel lázas volt! :( Nem tudom mi lehet a gond. Tegnap kicsit bágyadt volt és hazafelé a játszóról hányt egyet a babkocsiba. :? De nem tudni, hogy félre ment a rágcsa vagy csak úgy spontán. Nem köhög, semmi egyéb tünet. :roll: Azért el viszem dokihoz, mert nem akarok így neki menni a hétvégének.

Timi! A láznak köszönhetően nekünk is 3- fél 5-ig ilyen éjszakánk volt. Egyszerűen nem akart aludni. :roll: Részvétem. Gondolom így kismamiként még nehezebb. :(

KépKép
csongria
 
 


Ria,
volt már Beninek 3-napos láza? Nálunk az kezdődött egy hányással és csak láz tünettel (persze Húsvétkor). Na, remélem, csak az van, nálunk nem volt vészes. Jobbulást!
Kismamabérlet: hát úgy tudom, eddig már tavaly is eljutottak, hogy mind az 5párt megszavazta, de végül a GK Min. megtagadta. :twisted: Viszont aláírást gyűjtenek a kismamaberlet.hu-n, hogy tényleg legyen belőle valami.
Cumi: a húgomék nagyobbik fiának a 3. szülinapján megmagyarázták, hogy ilyen nagyfiúnak már nem illik. Kb. 2 hónapra le is szokott, de mivel a kistesó cumizik, ember legyen a talpán, aki meg bírja állni, hogy ne. Majd kettejüket együtt kell leszoktatni :lol:
Az éjszakák miatt együttérzésem minden anyucinak! :cry: Én végre átalszom az éjszakákat (bár ilyenkor reggelre már nagyon kell pisilnem :wink: ). Szóval néha kifejezetten nem bánom, ha fel kell kelnem vizet adni a Prücsöknek. Kíváncsi leszek, h milyen lesz, ha igazán beindulnak a rágófogak (mert egyelőre csak kis csücskök vannak itt-ott)

Orsi,
hajrá! Tudod, a nagy számok (numerák :oops:) törvénye rulez.... :wink:

jó hétvégét!
Kata
(ja, Roli ki tudja mondani, hogy kata, de hogy mit jelent, azt még nem fejtettük meg :lol: -mint ahogy a ketyke, tuka, pete, petyi is még beazonosításra vár :roll: )
Vendég
 



Kelemaci
Gratulálunk az első önálló lépéseidhez! Ügyi vagy! :D

Bérlet
Addig rendben, hogy a gyes és a gyet kevés, na de pl. a gyes mellett dolgozni is lehet, akkor is jár? És mi van a gyeden lévőkkel? Vagy a max. 80e-ből meg se kottyan az a 10e ft.? Szó se róla örülök, hogy lesz, csak megint a mikéntjével vannak problémáim. :?

Timi
Részvétem az éjszaka miatt. Lehet van vmi a levegőben, mert Brigi is kb. akkor volt fent, és igen nehezen tudtuk apával közös erővel visszaaltatni. Pont mi is azt mondtuk, hogy legalább 2 fogacskát kérünk cserébe! :lol:
Amúgy hogy vagy/tok? Mikor mész megint dokihoz, vagy uh-ra?

Ria
:( Beninek gyors gyógyulást kívánunk! Azért remélem hétfőig meggyógyul!

Dana
Hát nem semmi árak vannak! :o :x Kérünk majd szemüveges fotót!
lora7
 
 


Tényleg fura! Miért nem a gyed alatt jár? Bár nemtom a gyet micsoda, de igaza van Lorának, a gyes mellett dolgozni lehet, mindkét szülő 8 órában dolgozik, plussz még gyest is kap az egyik, ergo sose volt még ennyi pénzük, miért pont akkor jogosultak? :shock: (ez lesz nálunk is, szóval én nem bánom, csak furcsállom..)

Kép
Kép
agiboldi
 
 


Köszönöm a támogatást :wink:

Egy álom foszlott szerte :cry: végre megértettem, hogy mit jelent a "nem kaphatsz kevesebbet, mint előtte", hát nem azt hogy ua-i TGYÁS-t, mint az elsőnél:
TGYÁS: mivel nem volt jövedelemed, ezért minimálbért kapnál. Ha azonban a GYED-ed magasabb volt, mint a minimálbér, akkor a GYED összegét fogod megkapni. Az elv, hogy nem kaphatsz kevesebbet, mint a megelőző időszakban.

Pedig milyen szép lett volna... ki hinné, hogy még 30 felé is hisz az ember a mesékben.

Orsi
Kép Kép
sno
 
 


Lora,
Igen, ez nekem is nagyon fura. Írtam is nekik, hogy mi van azokkal akik gyed-en vannak?! Azért igyekeztem úgy megfogalmazni, hogy ne tűnjek telhetetlennek. :oops:
Vendég
 


Ágiboldi
A Gyet=Gyermekgondozási támogatás. 3 gyerek felett járhat, ha főállású anya akarsz lenni. Összegben asszem a gyessel =. Amellett is lehet dolgozni, de csak 4 órában, vagy otthonról. Szóval ez minket nem érint. (Max. Csimpilimpit! :lol: )

Egyébként sztem aki dologozik annak nem fog járni a BKV bérlet, tehát ott vagyunk ahol a part szakad. :(

Viszont most jöttem a Tipegő u-i bölcsiből. Nyílt napot tartottak, és tök jó, mert fel lehet iratkozni évközi felvételre, bár nem bíztattak, hogy lesz is hely. De legalább nem zárkóztak el mint itt egy másik bölcsi. Úgyhogy beiratom évközre, max. 2009 szeptembertől fog járni. Amúgy nagyon szimpi a bölcsi. Aranyosak a gondozónők, helyben főznek és látszik, hogy valóban gyermek szeretők. Most kaptak egy csomó új cuccot is. Tehát reménykedek! :D

Sno
:( Ezekszerint a Mazsi féle infó a jó, és Lorcának csak a járulékok miatt volt több a Tgyása. :( Azért még belevágtok a projektbe? :wink:
lora7
 
 


Hali!

Pótolok:

Gyümilé: a mi 100%-osunkra csak az van írva, h gyümölcslésűrítményből készült. Se citromsav, se semmi. Gergő kap belőle (azzal lemegy a torkán a Cebion. :wink: ).

Felmosás: mondjuk egyszer hetente... :oops: :oops: De naponta porszívózok!
Ja, és az az belinkelt akkus söprű a Tesco-ban 6 pénz körül van. Már hónapok óta fenem rá a fogam. :?

Alvás: Gergő is bevezette az 1x-i alvást, úh én meg bevezettem, h az ebéd után van. :lol: Egész jól működik. :roll: Csak estefelé akad ki, de akkor már nem megy aludni (próbáltam), úh ez van. :(

Főzés: én 3 éve művelem naponta és csak most érzem úgy, h kezdek belejönni. Kicsit sokáig tartott. :?

Cumi: én még annak örülök, h rászokott. :wink: Persze azért igyekszem, h lehetőleg csak alváshoz, és ha igényli akkor utazáshoz kapja meg. :roll:

Még nem jutottam a végére, de most muszály mennem, igyekszem.

Timo! Bocs, csak du. láttam az sms-t, de mindegy is volt, mert Gergő most 12:30-tól alszik, úh sajna amúgy sem jött volna össze. :(
Vendég
 


http://hvg.hu/itthon/20080425_pneumococ ... yenes.aspx

Nagyon jó hír! Már annak, aki nem adatta még be! :cry: :lol: :lol:
Vendég
 


sziasztok!

élek! :wink:

ma csajos napot tartottunk Leával :lol: :wink: én fodrásznál jártam (vele együtt, sőt az ölemben ült vágás és mosás alatt is :lol: mert azt hitte bánt a fodrász és zokogott a babakocsiban :roll: :lol: )

délelőtt baba-mama klubban voltunk,aztán Lea "pasizott" egy kicsit majd mivel apa bankkártyáját is megkaptuk így plázáztunk egy kicsit :oops: persze megint Lea járt jól mert kapott egy Elephanten szandit :lol:

És a nagy hír! Lea bent van a szépségverseny döntőjében! 850 gyerek közül az első 20-ban! Mától ismét szavazni kell 1 hétig és a győztes 100ezer Ft ruhautalványt kap!
LÉGYSZI SZAVAZZATOK ISMÉT!
http://www.baon.hu/index.php?apps=verse ... ar_cache=1

Sno
nem akarok azzal jönni, h én mondtam :oops: egyébként én beszéltem azután a MEP-el is és ők is ezt mondták.
és akkor most jön a tesó vagy nem?

h h vagyok? az éjjel csak 2x kelt így aludtam 2*3,5 órát úh friss vagyok :lol: most a fodrász után pedig még jobb :lol: (elkezdtem növeszteni a hajam de nem bírom úh most ismét tüsi :wink: )

Timi
játszis "csók" :shock: sztem azon kívül h őrzöd semmit nemtudsz tenni.
Lea szerencsére vagy nem de nem mozdul a fél méteres közelemből így megmenthetem azonnal :lol:

cumi:sztem ha csak alváshoz használja hagyd!

wellnes hétvége
irigy-irigy :oops: :oops: :oops:

Ria
rem Beni jobban van és semmi komoly

Dana
mutasd meg még 1 orvosnak (vagy 2-nek :roll: :oops: mint én)
nekünk május közepén kell visszamenni

egyébként attól h csak fáradtság esetén kancsalít kellhet a szemüveg :cry:


most fürcsi,altatás...
folyt köv

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*
 
 


Mazsi, Lora,
mivel az építkezés már nem akadályoz minket, így belevágunk, de így már nincs az a nyomás, hogy ha nem jön össze, akkor lemaradunk a nagy pénzről :lol: (még most is röhögök magamon :oops: ).

Orsi
Kép Kép
sno
 
 


Sőt, ha összejön akkor maradtok le róla :wink:

Kép
Kép
agiboldi
 
 


Orsi!

Csak pár érv a baba mellett:

- hova teszed a sok babaholmit, amit Sebi kinő (babaágy, babakocsi, ruha, légzésfigyu...stb.)
- mire belerázódsz a munkába, mehetsz megint GYED-re. Ha nem szólsz előre, neheztelni fognak. Ha szólsz, nem számolnak Veled. Zéró előléptetés, minimális fizetésemelés.
- most egy csomó dolog aktuális, ami esetleg pár év múlva elavult lesz. Újat kell venni belőle.

Lényegében fél év TGYÁS nem tudom, hogy tud-e akkora különbözetet hozni, amekkora kiesés lehet a többiből. Csak gondolj az évvégi jutalom/prémiumra. Mondjuk visszamész egy évre, de nem lesz benne teljes naptári év. Az előző évre (2009) nem fognak adni, mert még nem dolgoztál teljes évet. A következőre meg már nem fog járni. Ezeket beleszámoltad?
Szerintem Te sem tudnál úgy teljes erővel a "karrieredre" koncentrálni, ha tudod, hogy még lesz kiesés a következő baba miatt! Még akkoris, ha nem az az életcélod, hogy vezető légy.
Nem könnyű döntés! De ne a fél év TGYÁS befolyásoljon!
Vendég
 


köszönjük a gratukat a járáshoz, de azért még magától nem csinálja, úgyh rójjuk a köröket a lakásban, egy kezét fogva :?

ma olyan tökélyre fejlesztette a nyüszögést, h a hónapok óta beállt alvási rendet felborítottuk és délelőtt 10 óra helyett már fél kilenckor aludt. uez lett a délutáni alvással is, már fél kettőkor durmolt. lehet, h ez volt a baja egész eddig?? csak hát én nyilván azt vártam, h kitolódik az alvása, nem azt, h még előrébb hozza :oops:

timo
lilluscsók, hát egyetértek a többiekkel, nem tudod kivédeni, úgyh max igyekezhetsz jóképet vágni hozzá. :?

lora
fúúúú, de irigyellek a pozitív bölcsis hozzáállásért! én nem sok jóra számítok, azt mondták, h május utolsó hetében menjünk beiratkozni, de nagy a túljelentkezés. erre látom a védőnőnél a múltkor, h két héttel korábban van a beiratkozás :lol: rem, nem így akartak lerázni :roll:

bigsis
kelének egy szava van: tyejtye. leghalványabb fogalmunk sincs, mi lehet. :lol:

ria
jobbulást beninek!!

mazsi
új frizura? rem, már a talira csináltattad :lol: granulációm leának a megye szépének :wink:

majus3
 
 


Bocsi! :oops:
Elavult a hsz-em!
Vendég
 


Sziasztok!

A BKV csak május 1 után sztrájkol, szóval megyünk!

Ma extra nyűgis napunk volt, annak ellenére, hogy Linus csak 1x kelt éjjel, fél 6 körül, aztán még aludt 7ig… Napközben viszont már jó ideje csak egyszer alszik, 12 körül. Ma viszont mentünk volna 1kor úszni, gondoltam, kicsit kifárasztom délelőtt egy kis játszival, hogy hozza előrébb az alvást, de nem sikerült. Viszont a fáradtság miatt igen kétballábas lett és vagy 3szor elesett itthon délelőtt. Az egyiknél szószerint pofára, és elkezdett vérezni az orra. Irány a doki, hálistennek nem tört el, de a nyoma még este is meglátszódott.
Hazafelé elaludt a bicajülésben, ezért az úszás kimaradt, pedig már úgy vártam (szerintem ő is).
Újabban van étvágya is Linusomnak, de kaki az ugyanúgy csak 2-3 naponta van, remélem az egyik adagot nem a Lurdyházas talira tartogatja.

Bocsi mindenkitől, de nincs energiám mindenkinek reagálni, ma este már vasaltam egyet és apa csak most engedett ide..

nanica
 
 


A szeptemberi ingyenes oltásba beleférünk. :D Hacsak nem kezdődik el már akkor a betegségszezonunk. :twisted:
Beleolvastam egy kapcsolódó cikkbe, az ingyenes rotáról. Milyen tájékozatlan a cikk írója. :shock: Remélem nem ehhez hasonló a pneumos cikk is.

Lora,
A Tgyás infót már annyiféleképpen hallottam, hogy egy tuti dolgot szűrtem le: Aki szakember, az se feltétlenül tudja (mivel ellentmondanak, ha nem is tudom, hogy melyik, de vmelyik téved) Igy nekem csak erős sejtésem lehet. De: A Gyedem majd a Tgyás között nem a járulék volt a különbség, ahhoz túl nagy volt az eltérés. Utánaszámolgattam. Az idei változásokkal viszont tudom, hogy nem vagyok képben. 8)

Kép KépKép
lorca
 
 


hahó!

úgy tűnik kezd beválni a Chamomilla Viburcol kombináció :roll: Lea kedd óta kapja és már a 2. éjszaka aludt rendesen (azaz csak 2 kelés=szopi)

a déli elalvás viszont kicsit macerás ui megvontam a szopit hozzá :oops: reklamál egy kicsit a kaormban, imitálja a sírást :lol: azután elalszik... :lol: gondolkoztam h az éjszakát kezdjem el bolygatni vagy ezt a déli szopit, de az éjszakához még nincs erőm :oops:
egyébként tök szar érzés, h nem adok neki :cry: de ha visszamegyek dolgozni szeptembertől akkor nincs más megoldás...

Panaka
látszik vmi Emili fogacskáján?
a hálózsákról most nem tudok fotót csinálni a barátnőm tegnap szült és kölcsönkérték a gépet (az övéké bedöglött)
egy kisember(4000g 55cm) jött villám sebességgel világra :shock:
hajnali f2kor mentek be 7 percesekkel a kórházba..mire beértek semmi 20percere váltott...majd reggel 6kor apát hazaküldték h ebből ma még nem lesz semmi és 8kor megszületett a trónörökös :lol: el kellett indítani mert meconiumos lett a magzatvíz :cry:

Lora
Lea is sokx próbál a szánkra adni puszit :wink: próbálom kerülni de nem mindig sikerül :lol:

Lorca pótlékai nem számítanak mert nem az a lényeg...nekem is volt nem kevés de sajna senkit nem érdekel :lol: max a minmálbér 2x-nek a 70%-t kaphatom TGYÁS-nak is

Dana
kézbe kaja:bármi :lol: :wink: zöldség, gyümi,rizs,kifli tészta stb.
H döntött a kupaktanács? Jöttök hétfőn?
http://tejallergia.lap.hu/
http://mezesmadzag.blogspot.com/2007/12 ... ahjas.html


Május
Persze h a talira készült a frizi :wink:
Gratula Kelének az önálló járáshoz!

Ria
jobban van Beni? És a Te gyomrod?

Lorca
tesó hitelkártyája? :shock: :lol: :wink: Szólok már az én is a hugomnak h bevezethetnénk mi is ezt a remek 5letet :lol:

100%gyümilé
nekem vhogy mindegyiknek olyan fura íze van így Lea sem kap :lol:
viszont ha jön a nyár centrifugálok majd ezerrel magunknak :lol:

Pneumo oltás
ez remek...a gáz, h Leának szeptemberre meg kellene kapnia őket mire megya bölcsibe :shock:
na majd beszélek a dokinővel...

Tök rossz h szombat van és apa dolgozik :cry: Ráadásul este bulizik :twisted:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*
 
 


Sziasztok!

Én is nagyon sokáig cumiztam az ujjamat, egy zsepivel kiegészítve. :lol:
Emili is úgy van a cumival, hogy elalváshoz kell, ha felkelt kidobja.Babakocsiban sem adom amig bírja, és nem ordt nagyon :?
Éjszaka kiesik a szájából, ha megtalálja visszateszi magának.

Mazsi!
Szuper!Már szavaztam is! :wink:
Barátnődéknek gratula a "kisbabához":D
Látszik igen, anak ellenére hogy le lett csiszolva:(

Egerszalókon nem az új szállodába megyünk, hanem ide:
http://www.egerszalok.eu/hu/index.html
A 4 nap 3 éj csonagot választottuk.
Nyáron meg most gondokozunk egy Korfun, mert mennek oda inenn repcsik, így 3 óra alatt már tengerben fürödhetünk.
:wink:

Rossz éjszakákat sajnálom mindenkinél.Szerencsére Emili alszik éjjel, néha kel, de csak 1x, és ivás után alszik vissza.Viszont tegnap este nagyon föl violt spannolva, nehezen aludt el.És ma napközben tiszta dilis, nyüszít mindenért.És szakad a nyála,mint egy ebnek, így ez tuti fog lesz.
Letört fogról majd próbálok képet csinálni, ha hagyja majd. :wink:

Dana!
Hogy bírja Laura a szemüveget?Nem akarja levenni?
Igen fürdőbe megyünk, fentebb van egy link, de csak a szállásról.

Ria!
Beninek jobbulást!Elmúlt már aláza?Doki mit mondott?

Nanica!
Oh, szegény Linus, részvétem az orra miatt, gyógypuszik!!!

Nálunk is dolgozik apa:(Este 6ig ráadásul! :evil:

Emili ma már 2.szorra alszik! :D Úgyhogy megyek is vasalni :?

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Sziasztok!


Tegnap óta megint rossz volt a gép! :evil:

Beni viszont teljesen jól van. Tegnap még lázas volt napközben. Este elvittem a dokihoz. Nem talált semmit, azon kívül, hogy 2 foga jön egyszerre. Éjszaka és ma is láztalan. Ha holnap is láztalan lesz akkor megyünk hétfőn.

Mazsi! Gratula a döntőhöz!!! :D Ha megyünk a lurdyba akkor mondani kell valamit a bejáratnál? Csoportba jöttünk? Vagy ilyesmi? Mi is nyáron akartuk a bölcsi miatt a pneumot de szerintem megvárom míg ingyenes lesz.

KépKép
csongria
 
 


Ria
de jó, h Beni jól van! így tudtok jönni :lol: :wink:

igyekszem 10-re odaérni, de ha esetleg csúsznánk (a forgalom ugyebár nem rajtunk múlik) akkor mondjátok h meg van beszélve.

Ezért mondtam h jó lenne ha többen érkeznénk 10-re, h ne legyen gond az egyenként szállingózó csoport miatt :wink:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*
 
 


Sziasztok!

Megjottunk a nagymamaktol! Nagyon szuperul ereztuk magunkat! Aron sok uj dolgot mutatott mostanaban a nagyik nagy oromere. Az utazas elotti napon megtanult hatrafele tolatva lemenni az agyrol, kanaperol, ezt ugyesen bemutatta mindenhol. Neha tevesztett, es rossz iranyba kezdett el tolatni a fal fele, ilyenkor mindig nagyon begurult :lol: Ugyesen elkezdett kanalazni, igy mindig ket kanallal kell ennunk, egyik az en a masik az O kezeben van, de ha O kanalaz, akkor mindenhova jut a kajabol nemcsak bele vagy belem :) Aztan megvan az elso szava: auto. Tobb minden auto, annyira aranyos, mikor nagy szemekkel a lampara mutat, es mondja: auto. Neha ottonak lehet erteni, gondolom nehez kimondani az a es u hangokat egymas utan. Ja, es hosszabb ideig engedi magat vezetgetni, ennek is nagyon orultek a mamak :)
Viszont az alvassal komoly gondok voltak, csak delelott volt, kb fel ora, es utana delutan mar egyatalan, igy estere mar annyira faradt volt... Remelem, visszarazodunk :)

Tali: Lehet, hogy jonne az en ferjem is, meg eppen szabin lesz. Mi megprobalunk 10-re odaerni. Mindenki visz majd valamit (sutit, ilyesmit) az anyukaknak is??? Majus fele meggyes :)

Pneumococcus elleni oltas: Tok jo! Aron mar megkapta az elso harmat az elso kotelezokkel, es most tervezi beadni a doktorno az utolsot a 15. havi oltassal, de szerintem mostmar inkabb megvarom a szeptembert ezzel, hatha akkor nem kellene fizetni (azert a tamogatott oltas ara is eleg sok ahhoz, hogy jobb magvarni, mig kiderul, hogy ingyen is megkaphatja).
Lorca: A rota elleni oltast a szazhalombattai onkormanyzat finanszirozta... nem mindenkinek ingyenes.

Kaja: Ugy latszik mar csak en fozok kulon Aronnak, kulon edenyben.... :oops: De en magunknak nem fozok, hanem rendelek kajat, de Aronnak szeretek pepecselni, nagyon gyorsan megvan :) A darabos kajat nem szivesen eszi meg Aron.... a turmixoltat viszont igen :) A darabos bebietelt szivesen megeszi, nem tudom, hogy csinaljak.

Na elkuldom, a tobbit majd kesobb!

KépKépKépKép
thelga
 
 


Jó reggelt!

Látom a szép idő mindenkit inkább a szabadba visz mint a gép elé. Én szalma vagyok apa dolgozik. Benit meg altatom. :)
Jó lenne ha aludna mert ki kell takarítanom a fürdőszobát. Ja és meg kell csinálnom a kedvenc kefires sütimet holnapra. Nyam-nyam!
A fiatalember továbbra is láztalan ezért szinte tuti, hogy megyünk. :D

Szerintem a többiek nevében is mondhatom, hogy nyugodtan jöjjön apuka is a talira.

Helga! Nagyon ügyes a fiacskád. Én úgy szoktam darabolni neki a kajákat hogy jó éles késsel átaprítom. Például tegnap a csirkepörihez elég vastag lett a nokedli. Azt is jól átaprítottam, mint a petrezselymet. Én viszek sütit, meg valami inni valót, de azt ott is lehet venni, csak elég drága. :roll:

Mazsi! Én asszem oda tudok érni 10-re. Mennyi lesz óránként az összeg? Csak, hogy mennyit vigyek magammal.

Lányok! Van valamelyik kispasinak 19-es lába? Mert eladó a csodaszép Pablosky cipőnk ami nem is volt a lábán csak a szobába egyszer. De nem tartja jól benne a lábát sajnos, befelé fordul. Majdnem 10-ért vettem 5-ért szívesen odaadom.

KépKép
csongria
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?