Na jó sokáig elvoltam ebéd gyanánt , de valamikor dolgoznom is kell.
Flóra én vasárnap egész nap leszek Ugye nem hagytok egyedül
Én este nyolckor megyek haza és egész éjjel egyedül leszek! Akkor milyen idő lesz? Nálam sincs ernyő
Hát nálunk teljesen mindegy, hogy mit mikor dolgozunk le, mert nekünk muszáj nyitva lennünk úgy, ahogy a Tesco nyitva van! Nem baj, azért én örülök a Ti szabadságotoknak Én meg dolgozom sokat egybe és utána napokig nem jövök, mint a múltkor és egy nap szabim sem megy el!
Tancsu, én olyan szívesen mennék hozzád, de nekem dolgoznom kell, sajnos. Pedig most mehettem volna veled ultrahandra és bemutatkozhattam volna Buckalakónak! Salgótarján mennyire van tőletek?
Én is itt vagyok.Nálunk nem esik!
Már főztem is,krumplifőzeléket és sütöttem hozzá virslit.Meg nálunk a Plus-ban lehet kapni kész vadasmártést csak meg kell melegíteni(fagyasztott)magamnak meg azt csináltam és knédlivel fogom holnap enni.
Utána elmosogattam és még a teraszt is felmostam.Nem unatkoztam.
Nézem a vonalzódat, számolok és rájöttem,hogy a lilypie tök jólszámítja ki a pé-t. Tehát a tiédet nem kell számolgatni. Ha a ciklusod tényleg ennyi napos szokott lenni, akkor jól van kiszámolva.
Voltam bennt vásárolni és vettem egy csomó zöldséget és husit úgyhogy holnap én is jó háziasszony leszek! Azt sajnálom, hogy nem lesz gépem! De vasárnap reggel jövök, ha valaki ráér, örülnék!
Puszi Nektek, jó pihenést!
Az utolsó 3 hónap az 33 napos volt és most vagyok a 4. napon.
Kipróbáltam a kalkulátort,jól számol.Nekem az jött ki hogy május 5-10-ig leszek termékeny és én is kb.így számoltam.Múlt hónapban is a 18. napon volt olyan tojásfehárjés.
A 63. oldalnál tartok most, írjatok csak nyugodtan, majd megtudom, mi a helyzet. Most a tesóknál és a gyerek neménél tartok.
Benne vagyok az éjszakai buliban.
Én is lányt szeretnék, mint Szilzi. Ugye?
Milyen neveket választottatok? Vagy már írtátok?
Ja,persze Évi. A tesódnak még én sem írtam,de természetesen nagyon szorítok neki! Ne izguljon, nem lesz semmi probléma. Milyen tanuló egyébként? És milyen tárgyakból érettségizik?
Egyébként ha mentek Erdélybe, menjetek el Sós-tóra is.Attól a vjztől minden nő rendbe jön,még a meddő nők isés rövidesen teherbe esnek. Most komolyan.És ha jóltudom Erdélyben van. De lehet,hogy nem jól tudom. Utánanézek.