Timici
Bocsi.
Szóval nevük nincs, csak ki van írva, hogy bébiruha vásár. Egy ütött-kopott ajtón kell bemenni, de ha autózol a Dembinszkyn, akkor is látni, nekem úgy tünt fel. Legközelebb, ha arra járok, megnézem, hogy vannak nyitva, de legkésőbb hétfőn, ok?
Toffi
Mi almát-körtét (lét) kóstolunk, és hát a körte, az Kevinnek is nemszeretem.
Zsombi-kép nagyon édi!
Orsoly,
Nem, Isten őrizz, bevonulni ő se akart. Csak a férfiúi önérzetének nem tett jót, így kérdés nélkül. Sokáig el se mondta nekem se, hogy úszta meg
De a helyedben valszeg én is tojnék magasról az önérzetére, csak ne vigyék el. Drukk!
Zsuzsi
Jobbulást! Formatortához látatlanba is gratula! Komolyan, őszinte csodálatom, már sokadszor, de mindig meglepsz valami újjal!
Apa zoknirendezésén ne csodálkozz, melyik férfiember tudná megkülönböztetni három orgonasíp-fiú zoknijait, gondolom néhányat már a 3. gyerkőc koptat...Őket is meg lehet érteni, apám ugyanígy volt a mi lányruháinkkal, pedig a 2. hugim kicsit nagyobb különbséggel született
Még valami: leírnád nekem azt a keresztező kötést, ahogy Mikit a taliról elvitted? A használatiban van egy keresztező kötés, azt már tudom, de hátha te mást ismersz...köszi!
Beu
Lőrinc és a bőgés??!! Ne má', nem is hiszem!
Tina
Csak azért nem szeretem, mert ő utál engem. Pl a terhességem félidejétől nem érdekeltem, csak a kórházba jött be, persze minha mise történt volna. Szerinte én behálóztam az ő okos, szép és gazdag fiacskáját. (Szó szerint!!) Az első kettő stimm,
de a pénzt még nem tudta megmutatni
Azt hiszi, azért, mert vállalkozó, egyből gazdag. Amikor nyűgöm volt a terhességgel, (semmi extra, a szokásos bálna-és fáradtságszindróma) azt mondta: "te akartad annyira azt a gyereket, most viseld!". Az, hogy már 4-5 hónapja próbálkoztunk, és hogy ehhez Peti is kellett, valahogy nem esett le neki... És még sorolhatnám. Szerencsére férjem is igyekszik távoltartani magunkat tőle, abszolút udvariassági ebédekre korlátozódik a kapcsolat.
Tündér apósom is elvált tőle, Peti is hamar elmenekült otthonról, szóval nem egy könnyű banya. De erről külön topikot nyithatnánk, sajna az itteniek elég nagy százalékának hasonló az anyósa, tisztelet a szerencsés kivételeknek.
Te anyósod legalább okés?
Azúrildi,
Hát, én is sokat vaciláltam ezen az éjjeli etetésen, aztán megfigyeltem, hogy nappal is kibír 4-5 órát akár, tehát éjjel sem lehet gond. De biztos ami biztos, este és éjjel 2 cicit kínálok, és nem hagyom rögtön elpilledni a cicin, csak ha már evett legalább 5-6 percet / cici. Így tuti nem éhes. És télleg, pl most éjjel:
F9 2 cicis vacsi, fekvés
F11 10perc nyafi, 10 p szünet, újabb 10 p nyafi
2kor 2cicis evés
f6kor kis nyöszörgés, de inkább félálomban,
f7kor kelt, de csak f8kor kért enni, ekkor vissza is aludt 1,5 órára.
Most az elején nagyon kemény vagyok, nem megyek oda, aztán ha megszokja ezt, nagyokat alszik (pl 2x4-5 óra) és pár hét múlva estetleg felsír, már tudom, hogy valszeg vmi baja van, és nyugodt szívvel odamegyek. Csak így az eleje nehéz. Most is 11kor már majdnem kimentem, pedig 2 óra után tuti nem volt éhes. Szerencsére elaludt, és nagyon éhes nem lehetett, ha 2ig húzta a lóbőrt
El sem tudom mondani a különbséget, amit ez nekem jelent, az 1,5 óránkénti keléshez képest.
Új kocsival már voltam a város másik végén is, tök jó! Ma reggel apa beszerelte Kevin új ülését, kíváncsi vagyok, hogy teccik neki. Ezzel kezdődik a hordozókendős korszakom, már nem kell hordozóstul cígölni a 8,5 kilóját.
pusza
Elli
Beu, most akkor lesz tali a Cserepesben? Vagy még csak tervbe van véve?