Új privát üzeneted érkezett!

Szössz,
ez durva, nálunk a kórház automatikusan ad időpontot. Be volt már írva Beni kiskönyvébe, mikor megkaptuk. Nekünk május 19. Aznap kell mennünk hallásvizsgálatra is.

Remélem sikerül vmit intézned.

Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa
 
 


Andi - Úgy látszik a Szent Imre ilyesmivel nem foglalkozik ..

Annyit sikerült intéznem, hogy ismerősünk szerint a csípőszűrés a fontos, és azt pontosan 6 hetesen Ő meg tudja nekünk csinálni .. csak úgy kedvességből .. a koponya meg a hasi UH az jó lesz akkor, amikorra kaptunk időpontot. De ha abban tud vmit segíteni, akkor fog ..
Az nevetséges, hogyha a születése napján kérsz időpontot, akkor sem kapsz 6 hetes korára .. csak 7-8-ra .. :evil: :evil:
Komolyan felháborító .. főleg, hogy újszülöttekről van szó .. ha ez nem FONTOS az egészségügyben, akkor mi a tetü az???
Bocsi a kirohanásért .. de annyira fel vagyok háborodva.
És ha nem lenne doki ismerősöm?? ÉS vmi gond lenne? Akkor nagyon nem mindegy, hogy 6 hetesen vagy 10 hetesen tudom meg ..

Kép
szösszenet
 
 


Szöszke,
igen az anyaságit már mi is megkaptuk, sőt már el is költöttük :roll: :roll: A TGYÁS-t a munkáltatóm intézi, és mivel a munkahelyem TB kifizetőhely, így azt elvileg már április végén elkezdik folyósítani, amikor a fizetéseket is utalják. Már nagyon várom, mert elég szarul állunk anyagilag. Márciusban fizetést sem kaptam a táppénz miatt, azt is most fogják utalni.

Ami az UH-t illeti, mi május 5-re kaptunk időpontot. A csípővizsgálat pedig május 9-én lesz. (Van ismerős a kórházban, ahol végzik, ezért sikerült ilyen gyorsan intézni. Egyébként nekünk is heteket kellett volna még várnunk.)

Benettke, Zétény baba nagyon édes :) :)

Kép
emi29
 
 

 
 

Szöszke,
Én korábbra kaptam időpontot (jövő hétfőre) UH-ra, de 5000 ft-ba kerül. Erre mit mondjak? Fizetni kell ezért is...Vagy csak az én háziorvosom ilyen, hogy fizetős helyre küld? (Na meg elsorolta, hogy melyik nem kötelező oltás mennyibe kerül majd. Mintha egy ügynök lenne. Lehet, hogy ő kap ezután pénzt?)
Nektek kell fizetni az UH-ért?
A csipőszűrésre 7 hetes korára kaptunk időpontot.
De az egészben az a durva, hogy ők mondanak egy időpontot, aztán helló. Semmi kérdés, hogy jó-e, vagy mondjon-e több időpontot.

Ercsi és Mangó,
Nagyon gratulálok a babák születéséhez. Kívánok sok örömet!

Ma voltunk gyerekdokinál. Mivel kaja után nagyon hörög Dani. (Ill. ma reggel kaja előtt.) Nem gondoltunk semmi rosszra, de mivel itt van 2 percre a gyerekorvos rendelő levittük (nem a mi dokinkhoz, és lehet, hogy váltani is fogok, mert ez a másik doki néni nagyon aranyos volt. Csak nem tudom, hogy működik ez a váltás.Kinek kell szólni, hogy máshoz szeretnénk járni.) Nincs semmi, normális dolog ez. val.színű egy kis tej marad a szájában, torkában és az miatt csinálja ezt. Aztán meg is mérték (3,36 :lol: :lol: :lol: ). Aztán amikor lekellett vetköztetni meg felöltöztetni, akkor az asszisztens megjegyezte, hogy látja, hogy kezdő anyuka vagyok :lol: :lol: . Mert ő 2 mp alatt úgy levetköztette, hogy csoda. (Én meg még mindig óvatosan húzgálom ki a kezét, stb.) De legalább láttam, hogy tényleg nem törékeny baba Dani :lol: :lol: :lol: .

Kép
1bambi
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.28 18:52-kor.
Vendég
 


10 nap.......atya gatya...nem hittem volna h lesz ennyi is valaha a vonalzómon.....de azt sem h az ucsó 2-3 hét alatt úgy tönkre megy a testem mintha 100 éves néniként estem volna teherbe....csíkosodok mint egy zebra.....hízok mint egy disznó.....nyavajgok mint egy plázacica......és vemhességi időm elefántnyi (ami kb 2 év).....tiszta állatkert...ezek után ha jönnek és ketrecbe zárnak és mutogatnak mint érdekességet sem fogok csodálkozni....legalább remélem pénzért teszik, mert az most jól jönne....
Vendég
 


emi! Milyen volt a C&A a babával???
Vendég
 


Nono, nekem az a legszarabb hogy mindenki azt hiszi hogy azért mert valaha ismert olyat aki szült, azonnal muszáj tanácsokat adnia... Azt már nem is mondom hogy ha valaki valaha szült, akkor meg aztán egyenesen tuti biztos benne hogy nála jobban senki nem tud felkészíteni. De ilyen 5-6 hónapja nem látott havernők (még csak nem is barátnő) meg mittudomén. Ettől borultam én ki ma... Nem hiszik el hogy nekem nem teher a babavárás vége sem szerencsére!

Csaj is felhív aztán elkezdi itt nekem részletezni hogy úgyis nyakamig repedek ha nem csinálnak gátmetszést, én meg azon gondolkodom hogy ez vajon normális???? Meg hogy miért nem kérek császárt. Hát ez hülye.... És elvileg ő a barátnőm??? Na ilyenek minek kellenek? Tök jól lennék, semmi bajom a világon, csak ezeket egyszerűen képtelen vagyom tolerálni. Ha lenne csak család által ismert vonalas telefonom a mobilt kib.nám az ablakon (de legalábbis kikapcsolnám amíg Mazsi meg nem lesz)

Mindegy ennyit a rinyáról, én úgyse nagyon szoktam...

Kép Kép
szõlõ
 
 


Csajok,

Akkor milyen adatlapok kellenek....teljesen belezavarodtam :oops:

TAJ igénylő, ok
Családi pótlék és Anyasági támogatás
És a TGYÁS-t melyiken kell igényelni?

Ollem még a kórházban?

KépKép
kisfruzsi
 
 


Ma reggel voltunk NST-n, hát méhaktivitás szinte 0 még mindig....

KépKép
kisfruzsi
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.28 18:52-kor.
Vendég
 


ja és amit elfelejtettem: A lakcímbejelentést kell legelőször intézni???? Mert a TAJ igénylőn oda kell írni a lakcímet, nem? Ahhoz már kell bejelentett cím is a babának?

KépKép
kisfruzsi
 
 


Nono, tudom és megértelek teljesen. És ezért maradok én csendben inkább, mert tényleg nagy szerencse hogy semmi bajom nincsen. Én eleve most úgy gondolom hogy képtelen lennék egy pici gyerekt is ellátni még pluszban, mint pl ahogy Mangoéknál is, hogy Csenge tán másfél éves, vagy nálatok te Szonjával, hogy igen sokat kell vele foglalkozni.

De remélem mostmár a hétvégén tényleg kibújik a babád, azt sem bánnám ha az enyém is :D

Erre a császár dologra én csak annyit mondtam neki hogy ez nem kívánságműsor. Nem láttam értelmét elkezdeni részletezni hogy én nem is akarok császárt ha nem muszáj, meg stb, nem láttam értelmét. Valahogy nem az hogy nem egy szemszögből látjuk a dolgokat, de olyna mintha két egészen más dolgokról beszélnénk.

Kép Kép
szõlõ
 
 


Kisfruzsi sajna én egyáltalán nem vagyok ebben képben.... Majd jönnek az anyukák (én is kíváncsi vagyok :))

Kép Kép
szõlõ
 
 


ok, akkor várunk.

KépKép
kisfruzsi
 
 


Kisfruzsi, elvileg a baba automatikusan a Te bejelentett lakcímedre kerül, és küldik majd a lakcímkártyát is neki, de úgy tudom ettől még elindíthatsz minden papírt, nem kérik hozzá! Legalábbis régen így volt, nem tudom változott-e :roll:

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


Köszi Nici, jó lenne, ha egalább oda nem kellene mennni

KépKép
kisfruzsi
 
 


Szőlő, Nono, én tökre megértek mindenkit amúgy, bár szerencsére én is azon anyukák táborát erősítem, akiknek könnyen viselik az egész terhességet, még a végét is!
Pár napja ugyan álomkórban szenvedek, de ez túlélhető :)
Biztos nehéz lehet egy kisebb gyerekkel, bár az én lassan 6 évesemmel is nehéz ám néha :)
Lehet nem említettem még, de Ő is örökmozgó, mi csak duracell nyuszinak hívjuk, és néha azon megy a viccelődés, vajon hol kell kikapcsolni, esetleg kivenni belőle az elemeket :) Néha nagyon eltudok fáradni tőle, de tudom foglalkozni kell mindenképp vele is, hogy ne legyen féltékenység, na meg Ő már nem éri be a sima játékokkal... tudásra éhes, állandóan kérdez, néha tanítónéninek érzem magam mellette :)
Szerencsére azonban elég jól leköti magát egyedül is, egész pici korától törekedtem arra, hogy tudjon önállóan létezni, játszani, ami lehet eleinte kegyetlennek tűnt, de 2-3 éve megvan ennek a gyümölcse! Amellett, hogy sokat foglalkozunk vele én is, apja is, tényleg nagyon jól leköti magát egyedül is, feltalálja magát, szerepjátékokat játszik, ami nagy segítség a háztartás vezetésében, munkában, meg ilyenek, és azthiszem most is nagyon könnyű lesz vele a pici babával :) Mindemellett nagyon segítőkész, így tudom sokban számíthatok majd rá :)

Most elmentek apával úszni, én már nem merem bevállalni, bármennyire is mehetnékem van, a városba már nem akarok nekiindulni egyedül kocsival! Ketten meg feleslegesek vagyunk oda, így megoldják maguk :)

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


Nono,
Lili végigaludta a vásárlást. Vettem neki néhány bodyt, de azok is nagyok lesznek, pedig 50-esek. Otthon hozzámértem őket az 56-os bodykhoz, tök ugyanakkorák :(
Hétvégén még elnézek a Kenguru goldba is.

Bambi,
azta!!! Dani baba nagyon belehúzott. Lili még mindig csak 3,25 kg... :roll: :roll:

Fruzsi,
a lakcímkártyát a kórház elintézi és a baba Taj kártya igénylését is elindítja, de azért érdemes bemenni a hivatalba, mert anélkül a Családi pótlékot nem tudjátok megigényelni.

Kép
emi29
 
 


Fruzsi,
még annyit, hogy a lakcímkártyát én még a kórházban megkaptam. 1 nap alatt elintézték a születési anyakönyvi kivonattal együtt.

Kép
emi29
 
 


Kisfruzsi, azért szerintem érdeklődj utána, mert lehet ez is kórházfüggő, mint pl a születési anyakönyvi kivonat kiállítása! Hallottam, hogy azt sem intézik mindenhol, hanem a szülőknek kell! A szent Imrében viszont intézik, anno is intézték, és gondolom az önkormányzatnak is Ők küldték az adatokat, ami nem biztos, hogy még mindig, és hogy mindenhol így van... :roll:

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


A TAJ kártyáért mi is elmentünk, ahogy Emi írta, mert postán hosszú idő, viszont anélkül tuti nem tudsz semmit intézni, kell a száma az anyaságihoz, és a TGYÁS-hoz is!

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


Sziasztok lanyok!

ERdekelne, hogy ti hol igenyeltetek az anyasagi tamogatast?
Tudom, hogy az allamkincstarban kell, de a bp es a pm-i hol van?
MEnnyi ido elintezni?

Magi
Vendég
 


Lanyok!

Taj! Nekem ma jott egy hivatalos levelem az OEP-tol. Gondolom a gyerek taj kartyaja.
Majd hetfon elmegyek erte a postara, akkor tuti kiderul.
Pont hetfon akartam intezni.

Magi
Vendég
 


köszi csajok,

csak én nem ott szülök, ahol lakunk bejelentve....szerintetek kell a lakcímkártya a többi igényléséhez??? Vagy ráérne utána is elintézni

KépKép
kisfruzsi
 
 


Kifruzsi, én sem ott szülök szerintem, én azt sem tudom hová tartozom, melyik kórházba...

Milyen többi igénylésre gondolsz? A csjok itt leírták hogy az anyaságihoz, a tgyás-hoz és a családi pütlékhoz is kell.... Mi egyéb van még?

Kép Kép
szõlõ
 
 


Én amennyire átnéztem az adatlapokat (márha a jókat :lol: ), akkor csak a TAJ igényléshez kell a lakcím, de lehet, hogy elég csak beírni és nem kell a lakcímkártya hozzá.....

de én is ezekre gondoltam: taj, családi pótlék, TGYÁS, egyszeri anyasági támogatás

KépKép
kisfruzsi
 
 


Szerintem a lakcímkártya egyikhez sem kell, csak a TAJ kártya!
Nem emlékszem, hogy kérték volna Szandinál, mikor intéztem az anyaságit, családit, tgyást...

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


ja értem, jól van. Kicsit lassú vagyok, szerintem fálreolvastam valamit amúgy... :oops: :oops:

Kép Kép
szõlõ
 
 



[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


Jó lenne, mert én a nagymamámhoz vagyok egyelőre bejelentve és kicsit bonyolult lenne most az okmányirodai sorbanállás...

KépKép
kisfruzsi
 
 


köszi itt tényleg sok mindenre választ kaptam

KépKép
kisfruzsi
 
 


Megjöttünk:

megettem 2 marsot és 2dl narancslevet ittam nst elött...

Vackorkám felét végigaludta felét végigcsuklotta 180as szívveréssel..aztán kapott sokkolást is..de nem nagyon érdekelte..annyira lusta és nyugodt baba hogy b_szik mindenre és mindenkire..
na végül a doki asszondta egyébként minden rendben..kedden ujra megnézik és akkor meg is vizsgál..hátha tágulunk vmennyit..mert szte óriásit nőtt a hasam...

és ő is vízre tippel a hízás miatt..legyen igaza..

megkaptuk a homeós bogyeszokat is..ki is váltottam..el is kezdhetem..

nagyjából ennyi..nekünk még van majdnem 3 hetünk ugyh nyugi van..próbálom lekötni magam és nem gondolni arra hogy szülni kéne :)
mert mondom nyakamat rá hogy Vackor nem akar kijönni amilyen jól elvan odabenn...

na próbálok majd visszaolvasni...
Vendég
 


Lituka, ami nekem bejött hogy CTG-n ne aludjon: szőlőcukor. akár vizsgálat közben is.

Kép Kép
szõlõ
 
 


Fruzsi, viszont ha Te a nagymamádhoz vagy bejelentve, akkor elvileg törpöd is automatikusan oda lesz (a Te lakcímkártyád után), tehát ahova címet kell írnod, oda azt a címet kell, és majd, mikor ráértek, átjelentkeztek... szerintem!

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


Nici, ebben bízom én is! :lol:

KépKép
kisfruzsi
 
 


Akkor jó :)

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


Sziasztok lányok! Na és akkor mi van, ha nekem van egy állandó lakcímem és egy tartózkodási helyem. Melyiket kapja meg automatikusan a baba? Én nem kérhetem egyáltalán, hogy mit írjanak be?

KépKép
KépKép
atizka
 
 


atizka, a baba automatikusan a Te állandó lakcímedet kapja. Ahova hivatalosan be vagy jelentve. Nálunk is így volt. Anyukámékhoz vagyok még mindig bejelentve, pedig már 7 éve nem élek ott. És Domka automatice oda lett bejelentve.

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke
 
 


Zita, Csöppke jól mondja! Én is úgy tudom, hogy mindig az állandó lakcímet kapja, és később változtathatsz majd rajta!

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


benettke Zétije tündéri :) :)

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke
 
 


Köszi a válaszokat. Nem örülök, mert akkor ez is még plussz utánajárás lesz. Akkor lehet, hogy inkább én fogok még most állandóra bejelentkezni ide. A kerületi támogatás miatt lesz fontos.

KépKép
KépKép
atizka
 
 


Zita, akkor ezt is minnél előbb kéne, mert nemtudom nincs-e valami időfeltétele a kerületi támogatásnak... vagyis hogy nem nézik-e mióta vagy bejelentve a kerületbe :roll: De itt is szinte tuti, hogy a születés napján már itt kéne lennie az állandódnak, ha nem kötik több időhöz!
Szerintem hétfőn csörögj rájuk, tuti megmondják, itt az elérhetőségük: http://www.ujbuda.magnet-x.hu/ugyintezes.php?sel_kat=97

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


minnél=minél :)

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.28 18:53-kor.
Vendég
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.28 18:53-kor.
Vendég
 


Gratulalok az ujdonsult kismamaknak :!: Sajna csak bekukk es reszletes visszaolvasasra nincs idom, de junius vegetol leszek gyakrabban.
Puszi mindenkinek :!:

Kép

OLIVER MA 3 ES FEL HETES
katavirag
 
 


Sziasztok!

Katavirág: Olivér nagyon, de nagyon cuki! :D

Ma én sem nagyon tudtam követni a fórumot, mert a nagyi nem volt"elég" Launak -hogy mennyi energiája volt! Már szerencsére alszik, én is alig tudok ébren maradni, mindenesetre jó éjt minndenkinek, drukkolok, hogy jól aludjunk mindnyájan :wink:

Kép Kép
celesztina
 
 


...mármint minden kismama, kisbaba!

Kép Kép
celesztina
 
 


Eléggé kibuktam,kissé nagyon bőgök. :cry:

Volt 1 tanítványom aki a gyógytornászom (csaj) volt és nagyon rendes volt velem baráti kapcsolatunk volt úgymond és sok mindent kaptam tőle pl. mézet . Kicsit pofátlanul megkértem nem tudna-e bemenni muteromnak a munkahelyére mutatni pár gyakorlatot kéztörésre. Meg emiatt felhívtam telefonon és tominka mondott pár tanácsot.
Most mentem volna hozzá holnap tartani órát,-fizetett nekem ,de keveset kértem - és írtam h nem tudna-e pár fitball gyakorlatot mutatni nekem.

[quote]e írta:rre ezt írta:Szerintem holnap ne fáradj el hozzám!Köszönöm az eddigi munkádat. Mert azzal elégedett vagyok,de a viselkedésed nekem kissé fárasztó elég volt a szívességkérésekből. Keress magadnak egy másik balekot aki gyógytornáztatja az egész családot!Ne keressél és ne hívjál!

Tök sz.rul esett! :cry:

Kép
kritta
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?