Új privát üzeneted érkezett!

Félhold, nem én kerestem a volt munkáltatót, hanem ők, és sehogy sem találták. :?:

nem baj, először más fórumon, aztán majd meglátjuk......

Oázist én is ismerem, de annyira nem jön be. Sajna sokszor betegek a növények, de csak a hozzáértőbbek veszik észre.
Minden nagyáruház, nagy növényes ilyen problémákkal küzd.
Dolgoztam orchideákkal, ismerem, hogy milyen kerekedelmet folytat a messzi kelet, illetve Európa nagy termesztői és eléggé lehangoló.
Nekem meg olyan kellene, ami kitart kicsit tovább.
A lassan összeválogatott közel 30 cserép orchim évek óta megvan, és még így is volt 3 db vírusos, amit csak hónapok alatt lehet felfedezni, viszont nagyon fertőző.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!

Köszönöm,hogy válaszoltatok és reagáltatok. Így nem volt hiába való a várakozásom és kitartó irogatásom.
A csíkok téma volt az egyik,hogy ki miveifl kenegeti magát,mert a hugom a babe gyógyszertárban kapható krémet használja,de az elég drága így kersnék valami olcsobbat. Az orflamenek is van valami kenőcse,de még nem tudom az árát.
Más a reggeli ájulások voltak méghozzá reggelit követő1-2órában.Volt e már valakinek hasonló panasza.
Aproo-apósom nagy növény szakértő.Töle kérhetek ezügyben tanácsot. Amúgy is kéne találkozni,mert elhoztam neked a kismama ruhát amit igértem.
Jázmin én még a mofartguru éttermet is ajánlom az Attila úton van. Nagy a választék,barátságosak és nem vészesek az áraik.
feluca
Mezőszemere

Feluca, nekem sosem volt ájulásos problémám, egyszer voltam rosszul, akkor is a vérnyomásom ugorhatott ki...

sophie27

Sziasztok :D
Túl vagyok rajta és tényleg nem volt vészes.

Dia, Mi még nem voltunk szülés felkészítőn,mert kedden megyek a dokihoz és akkor akartam kifaggatni,hogy működik ez.
De ha Ti már jártok leírnád?

Binyek, Leírnád hol lehet venni azt a sampont?mert beírtam keresőbe de nem dobott ki magyar oldalt.

Csíkjaim a combomon vannak,mert a 171 centimhez egyszer 39 kilóra sikerült fogynom, és ott ez nyomott hagyott. Én az avonos testápolót használom. Nekem nagyon bevált.A hasamon van tetoválás és azon azért elöbb látszana a nyúlás, de kopp-kopp semmi.

Dia,tegyél fel képet :lol:

nicike

Feluca!

Ájulásom szerencsére nem volt, de elég meleg helyen 1x majdnem, azonnal kivitt férjem, leültetett, és nem lett gond. Most már ha kicsit is melegem vam, rögtön leveszem a kabátot-kardigánt.
Továbbá elhagytam a reggeli feketeteát. Még a várandósságom előtt ha éhgyomorra ittam, akkor attól is kicsit szédelegtem (munkába indulás előtt volt, hogy le kellett feküdjek pár percre), de most már úgy látszik reggeli mellett is így hat rám.

Még valami, hirtelen felállás után is tapasztaltam már szédülést, azóta nem hirtelenkedem, szép lassan állok fel. :)

Az egy helyben állás is lehet a ludas, korábban másfél órát is végigálltam bárhol, az első hónapokban ez lement egy órára, de az utóbbi hónapban kb. 15 perc egy helyben állás után is kezdtem kótyagos lenni. Ha lehet, most már mindig inkább leülök. Hozzá tartozik, hogy nekem eddig inkább alacsony volt a vérnyomásom, ezért ittam a feketeteát reggelente.

Mióta ezekre a dolgokra jobban odafigyelek, nem tapasztaltam hasonlót.

Beus

Kép
félhold

halihó csajok!

feluca: nekem nagyon régen voltak csak ájulásaim, de akkor még dohányoztam és olyankor ájultam el, ha éhgyomorra gyújtottam rá és mentem be melózni. Volt hogy a buszon ájultam el. De mostanában nem nagyon van ilyen. Mondjuk szoktam azért szédelegni én is néha, de gondolom olyankor, amikor lemegy a vércukor szintem, vagy ilyesmi.

szuszu: voltam a 2 in 1 outletben. Nagyon jó tuhák vannak és ki lehet fogni az akciókkal elég jó darabokat is elég jó áron. Anyukámmal voltam és ő vett nekem egy nadrágot, egy blúzt és egy nyári ruhát. Nagyon meg voltam hatódva. Meg mellette van egy babaúrot bolt is, azt is megnéztük. Nagyon édes bútorok, és kiegészítők vannak ott is, mondjuk az árak is elég magasak....

Étterem: mi a múltkor voltunk a Belgrád rakparton a Taverna görög étteremben. Nagyon isteni kaják vannak és a hangulata is nagyon jó. De tudom ajánlani a III. kerületben a Szőlő utcában a Zöld Kapu éttermet is. :P
lei

Ja, annyit írtátok a babruáhkat, hogy ma benézek a C&A-ba és a H&M-be, holnap meg megyek a Marczibányi téri Művházba babaruhabörzére, utána meg a Tescoba és még lehet, hogy az IKEÁ-ba is kinézek, ha lesz időm rá. Mondjuk egy zsák pénz is jó lenne ehhez a hétvégi túrához :lol: vettem is lottószelvényt, hátha.... :wink:

ritus. sajnállak az előtej miatt, gondolom, hogy nem valami kellemes :cry:
lei

ma benéztem az RS bútoráruházba is a bababútor részlegre. Hát elég horror árakon vannak a pelenkázók és ágyak. Az ágyneműgarnitúrák (szerintem ágyrácsvédővel együtt) 15-18 ezer forint küröl voltak. Mondjuk volt egy-két édes falimatrica, meg lámpa, de azárt összességében drágák ezek az áruk.
lei

Kellemes hétvégét Nektek!! Sziasztok!

k.a.t.i.c.a

Sziasztok! Köszönöm a válaszokat.
lei,sophi,félhold:- nekem a dokim azt mondta,hogy valószínüleg az alacsony vérnyomásomnak köszönhetem a szédelgést és ájulást, de igyak vagy teát vagy kávét,ha kívánom,bár én nem mindennap iszom és akkor is csak egyszer sok tejjel.
Én pedig elösször a vérszegénységemre gyanakodtam.
feluca
Mezőszemere

Én tuti,hogy megyek a születéshete előadásaira, bár én Egerbe, mert akkor már otthon leszek és az van közelebb.
Azért használjátok ki a lehetőséget, mert tavaj is jók voltak és sok hasznos dolgot lehet megtudni.
feluca
Mezőszemere

Nicike,
Mi sem voltunk még felkészítőn, de annyit tudok, hogy csütörtökönként 16tól vannak. Van vagy 15 téma, minden héten más, és azok forognak. Bármikor lehet csatlakozni :) Csak hát amíg dolgozom, nehéz lesz elmenni legalább 3kor, hogy időben odaérjek. Amikor már otthon vagyok, azért szeretnék menni, biztosan hasznos! Gyere majd te is! :)

Nem jelenik meg a képem itt a fórumon? Pedig tettem fel, én látom! Vagy a 4D képekre gondoltál? Azt teszek fel mindenképpen! Na már csak 2 és fél óra.... :D

Kép
Kép
dia123

lei!!!
mikor lesz a börze a marcibányin?
vagy honlap elérhetőséget tudsz adni hozzzá?
köszi

Kép
winona

lei: köszi meg is találtam a neten.kár h. csak 8-12 ig van.

Kép
winona

winona: igazából nem tudom, milyen lesz ez a börze, gondolom ez a közelben lakók szokásos börzéje. De azért egy látogatást megér. Mondjuk engem is zavar az időpont, mivel 8-kor kelek fel max. Szóval nem tudom, hogy hányra tudok odaérni, de megpróbálok 10-re. De majd kiderül :)

Én nem tuodm, miért alakult ki a Brendonról az a hír, hogy minden tök drága ott. Most nézem a honlapot és egy csomó dolog (pl. fürdőlepedők, ágyneműk, takarók...stb.) nagyon jó, elfogadható áron vannak. Szerintem csak a nagyobb dolgok, mint a babakocsi, meg bútorok a horror árúak, amúgy minden termékből van olcsó-közepes ár kategória - és nagyon drága. Szóval én most kellemesen csalódtam a Brendonban. Valószínűleg ki is megyek valamikor a Budaörsibe nézelődni.
lei

na megyek babacuccokat shoppingolni :) Ciaó mindenkinek és jó hétvégét!!! :lol:
lei

De jó nektek, hogy holnap már a hétvége jön, nekem munkanap ... :(

De mivel jó páran az egyik kolléganő esküvőjére mennek az osztályról, remélem nem lesz nagy a pörgés! :D

Beus

Kép
félhold

Lei!

Én csak kismama pizsiket néztem eddig a Brandonban, de azok csak egy árkategóriában voltak, és az nem a legolcsóbb volt. :(
Meg már 3 hónapos várandósan úgy néztem ki bennük, mint aki másnap megy szülni.
Közben férjem a babakocsikat nézte meg, de volt olyan, ami még a KIKA-ban látott szintén nem alacsony árnál is magasabb volt ugyanarra a modellre. A többi dologban biztos nagyobb a választék ár szerint is, de nekünk ezek a tapasztalatok kicsit elvették a kedvünket.

Jó vásárlást, mindenképpen számolj be a tapasztalatokról! :D

Beus

Kép
félhold

Sziasztok!

Lei a brendonban is vannak akciós olcsóbb cuccok ugyanúgy,mint más áruházban és vannak marha drága cuccok is.

Szuszu megkérdezhetem,h merre van a 2 in 1 outlet?

Nicike 39 kilóra fogytál le? Atyaég!!

Ájulás : nekem csak a cukor leesésem miatt van olyan ájulásközeli,de még nem csuklottam össze 1x sem hál'Istennek...

Szép 7végét Mindnekinek!
Mi meg ballagásra megyünk....
Jó munkát a holnap dolgozóknak.
makadu

Nicike!
Azt hiszem,hogy csak fodrászok árulják.Én is ott vettem.Próbálj bemenni pár fodrászüzletbe és érdeklődni,főleg olyan helyekre,ahol esetleg ki van írva,hogy HAJGYÓGYÁSZAT(mert igy hirdetik magukat).

Huha,nagyon beindult mindenki a vásárlásra! :lol: :lol: :lol:

Itt a hálószobánk kedvelt sarka... :wink: Kép

És itt vagyok én 25 hetesen :lol: Kezdek horrorisztikus méreteket ölteni... Kép

binyek

Sziasztok!

Hát az elmúlt egy heti terméseteknek jó 2 óra alatt értem a végére. NEm semmi!

Közben nálunk is történt egy s más, csak a sok munka miatt eddig nem nagyon tudtam jelentkezni. Szóval vannak rossz hírek is sajnos. Hasonló a helyzet mint Pöttömnél.
Most szerdán voltam a kötelező havi vizsgálaton a dokimnál, és sajnos 2100-as méhszájat állaptott meg, azaz a külső méhszáj megnyílt. Úgyhogy minél többet kell feküdnöm, azaz azt mondta, hogy se a sok ülés, se az állás- járkálás nem tesz jót, mert tovább nyílhat.
Nem mehetek már úszni sem, és a szex sem ajánlatos dolog.
A munkám egy részét is megpróbálom lepasszolni, de amit vállaltam még meg kell csinálnom. Gondolhatjátok, hogy le voltam törve szerdán. Meg még tegnap is. Ma már annyira nem látom felhősen a helyzetet, de azért jobb lett volna simán kihúzni az utolsó hónapig...

Ja, és 3x1 magne B6-ot kell szednem. Cserébe viszont a cukorterhelésem s a vérképem teljesen jó lett, így legalább ezen nem kell aggódnom.

Mondjuk tök hülye voltam, mert az utolsó időben tényleg elég hajtósra vettem a figurát, és nem nagyon pihiztem. Radásul a 7végén esküvőn voltunk, és gondolom a 4-ig tartó mulatozás, táncikálás sem vált nagyon a javamra. Mondjuk görcsök szerencsére nincsenek, néha kicsit bekeményedik a pocim, de más tünetem nincs.

NAgyon szép bútorokat és babacuccokat vettetek, ha minden igaz jövő 7 elején mi is elkezdünk vásárolgatni. Legalább ez a jó része jön. Ezt én biztos nagyon fogom élvezni, na a párocskám annál kevésbé... De hát muszáj lesz :wink:

panna1

Üdv az újaknak köztünk és nagy gratula nektek is a babához! :D

panna1

A bababútort nekünk Pécsen lenne célszerű megvenni. gy kérnék egy kis segtséget. Valaki írta, hogy ott volt vásárolni. Tudna segTeni, boltnevekkel, címekkel, hogy hova érdemes menni?
Egyébként a megvett bútorokat lapra szerelve vettétek, úgy értve, hogy simán szállítható formában? Mert akkor mondjuk itt is megvehetjük és akkor el tudjuk vinni Pécsre.

panna1

Makadu, a 2 in 1 outlet a Lövőház utcában van. Ez az az utca, ami a két Mammut között helyezkedik el. Ha elindulsz rajta befelé, akkor a jobb oldalon lesz, de előbb át kell majd menni egy lámpás zebrán és utána megtalálod. Egymás mellett van a rendes bolt (ami elég drága) és az outlet. Előbb az outlet van. Én nagyon szuper kismamagatyát vettem ott. Ráadásul volt minden méretben és színben is. Érdemes benézni.
Panna, pihenj sokat, az majd rendbetesz.
Binyek, isteni ez a kád a szobában. A pocakod meg egyáltalán nem vészes, szerintem jól nézel ki.
Holnap sajnos én is dolgozom, nagyon hosszú ez a hét, mintha soha nem akarna végetérni.
Itt az én tegnapelőtti pocakom:
Kép

szuszu

Na megvolt ma a 4D, szuper volt! A 4dgenesis-be voltunk, jobbat nem is kivánhattunk volna!

ÉS KISLÁNYUNK LESZ!! :D

Kép

Kép Kép

Kép
Kép
dia123

Jó reggelt mindenkinek!

Panna: Mi járunk Pécsre vásárolni, de csak a Brendonba és a kikába. A Brendonnal kapcsolatban egyetértek azzal, hogy sok mindent lehet normális áron kapni, és sok akció is van, na meg persze vannak drága dolgok is, mint mindenhol. A kisebb üzleteket nem ismerem, de még lehet, hogy ha sikerül egyszer hétköznap elmenni, akkor a nyakunkba vesszük a várost, és felkutatjuk őket. Néztem net-en, van jó pár.

Binyek: szuper a kád, kicsit irigykedem, bár a saját fürdőnk hasonló sarkát mi is gyakran használjuk.... :) Nekem is tetszik a pocakod, ne legyél elkeseredve, két gyönyörű baba megér mindent!

Nicike: nekem is van a hasamon tetoválás, ezért három hónapos terhesen már elkezdtem a kenegetést, most vettünk olajat is, mert azt írtátok bevált, eddig szerencsére nincs csíkom, remélem így is marad.

Ájulásom nekem sincs, bár egy hete leszoktam a reggeli tejeskávémról is, mert a mi babánk annyit mocorog, hogy kezdek aggódni :D A párom szerint ennek lehet köze a kávéhoz, szerintem túl aggódja, de azért abbahagytam, egyenlőre eredménytelenül, mert a baba ugyanolyan aktív. Ahogy leülök egy percre elkezd reklamálni, és akár fél órán keresztül is eltart, lehet hogy túlságosan hozzászokott a pörgéshez a pocakomban :)

Kellemes hétvégét mindenkinek!

Mi indulunk lassan keresztelőre....

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Dia!
Azt elfelejtettem írni, hogy szuperek a 4d-s képek, gratula a kislányotokhoz :)

Szuszu: alakul a pocakod, nagyon formás.

<
sziszka78
Tolna

Jó reggelt mindenkinek!

Dia, nagyon édes a bébi! Annyira aranyosak ezek a 4D-s képek!

Panna, vigyázz magatrokra, pihenj sokat!

Szuszu, nagyon cuki a pocid! Annyira irigykedem, mikor látom, hogy másoknak milyen szép formás pocakjuk van, persze csak picit, nem ez az igazi sárga irígység... :) Az én hasam egyáltalán nem nagy, legalábbis szerintem! Mondjuk igaz, én általában felülről látom csak magam, de, ha szembekerülök egy egész alakos tükörrel, akkor azért meglepődöm, de egyáltalán nem ilyen szépen kivehető még, mint pl. Szuszu a Tiéd! Mondjuk ez azért is lehet, mert amúgy is nagy volt a hasam, mert mindig oda híztam! No, de ez van, majd a végén lehet, hogy olyan leszek, mint egy lufi! :)

Hétfőn megyek a védőnőhöz, aztán 5-én a nőgyógyászhoz! Kíváncsi vagyok, hogy mit mondanak! Közben meg a költözést is intézni kellene!

sophie27

Háát, aki jön a Marczibányi térre, az lehet, hogy összefuthat velem is :D Mindenkinek szép hétvégét!!!

Panna,
ne izgulj, csak sokat pihizz! Tegnap én is megijedtem kicsit, de remélhetőleg csak nem fér el a babó. Annyira feszültem és fájt is, de nem görcsölt az alhasam. Lehet, hogy ez a frontos időjárás a ludas?

A pólyához akartam még írni, hogy egy pszichológus mondta, hogy azért volt régen értelme a pólyának, mert nem volt az anyukával a baba egész nap, de megvolt az az érzése, hogy valami körülöleli, és nyugodtabbak voltak tőle. Mostmeg ott lehet veled a gyermekágyon. Én is féltem Zalánnal, hogy milyen lesz majd megfogni, de csajok, olyan természetességgel jön a dolog, hogy nem is gondolnánk!!!

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Sziasztok!

Én is dolgozom, mert gyűjtögetem a szabikat, de kicsit bánom már hogy önként bevállaltam. Főleg, hogy éjszaka elaludtam a nyakam, emiatt az utolsó 3 órát ébren töltöttem és most nagyon kínoz, anszolút nem tudok balra nézni, fincsi érzés volt így bevezetni reggel a melóhelyre....

Lucám, ma felhívlak ha ezen a hajcihőn túlvagyok itt benn. Talizhatunk akár holnap is, mert totál egyedül vagyok ma délutántól-holnap estig. :cry:
Csíkok ellen a DM babaolaja és kréme a legjobb árkategória sztem.

Binyek, hatalmas a pocid, annyira cuki, vigyázz magatokra més a kádon majdnem elpityeredtem. Amúgy is nagyon hiányzik, de ez a kép olyan volt, mint amikor egy kutya elé csontot tesznek, de pont nem éri el. :oops:

Nagyon édesek a 4d-s képek, tényleg rá fogtok venni hogy elmenjek. Jövő héten megyek normál vizsgálatra, utána következő héten párom leteszi az utolsó államvizsga előtti szigorlatát és utána megajándékozzuk magunkat egy mozizással a Praxisba. A Genesis annyira messze van nekünk, hogy azt nem merem bevállalni.

Ettől a sok rossz hírtől a méhszájjal kapcsolatban teljesen megijedtem. Főleg hogy Panna, Te nem is éreztél semmit.
Keényedéseim és görcseim nekem is szoktak lenni és sajna nekem sem pihisek a napjaim. De én egyszerűen most nem tudom abbahagyni. Aggódom, mert még soha nem néztek méhszájat nálam. :?:

A vérnyomásom nekem sem stimmel, pedig világ életemben ideges, izgulós voltam, most meg az alsó értékem 60 körül mozog. Emiatt akarok mindig aludni.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

jó reggelt:D
Lányok nagyon csinik vagytok,nagyon szép a pocitok.

Dia nagyon jók lettek a képek, Én is elmegyek a 25. héten.Már tegnap kész volt a cukrom meg az ellenanyag,de a doki csak ma tudja kinézni a gépből. Du telefonálok neki,tűkön ülök az ellen anyag miatt...

Én is csináltam ma képet a pociról:D
Megpróbálom feltenni, de nem sikerült.azt irja ki hiba történt.Lehet nagy a kép?

Az én babám nagyon aktív mostanába, éjjel is felkelek úgy rugizik:D
De ha felkelek és megsétáltatom rögtön nyugodtabb...

nicike

Képzeljétek, most hívtott fel a keresztanyukám, hogy a férje tesójának nem kell egy pár baba cucc, amit elkért az elején, és ezért megkaphatom: egy teljesen merev falú, kocsiba köthető, hiper-szuper Peg Perego mózeskosár és egy olyan bölcső, ami ringó is és gurítható is az egész lakásban, kókuszmatraccal, mindennel felszerelve. :lol: :lol: :lol:
Így már csak a mellszívókészlet, a légzésfigyelő (ami egészségpénztáras lesz) és a bababútor maradt hátra, ami nagyobb összegű kiadás.
A rucikat meg annyi helyről várjuk, hogy ugyan holnap elmegyek a tescoba körülnézni, de nem akarok túl sok mindent venni, mert nem fog beférni a fiókokba.

Most annyira megörültem ezeknek a híreknek.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Aproo, gratula! ;)

most én is megint babakocsi mizériában vagyok... nem tudom, hogy mit tegyek! a mózeskosarat hamar kinőheti a picuri? nekem eddig az volt a favorit, amit egy vázra szerelhetünk rá, hordozó, mózes és sport, de most kaptam Brendon utalványt és azon filóztam, hogy lehet, hogy a babakocsit kellene megvennem ott, mert az azért nagy kiadás és találtam egyet a neten, graco sport, ami vízszintesig dönthető, olyan 24e körül, plusz egy hordozó, ami olyan 10e körül már kapható... szerintetek? megadom a babakocsi linkjét, ha valaki esetleg venné a fáradtságot, hogy rápillant, mi a véleményetek róla?

http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=25

sophie27

ja, hülyeséget írtam... bár azt mondja, hogy újszülött kortól, de 150 fok alá nem dönthető! :(

sophie27

Igen, pont ezt akartam írni, hogy nem dönthető, így mindenképp meg kell venni hozzá a mózest is.
Amúgy melyik házba költöztök Lakihegyen? Csak azért kérdezem, mert ha emeletes és nincs lift, akkor érdemes ilyen kategóriában nézelődni, mert ez viszonylag kis helyen is elfér és nem olyan nehéz. De ha földszintes, családi ikerházba mentek, akkor viszont jobb a hajó méretű, de nagyon kényelmes, vízszintesig dönthető olyan hagyományos típusú kocsikban gondolkodnod.
Pl: Említett keresztanyukám 3. emeleten lakik a vérmező mellett és Peg Peregot vettek, egész szettet, aminek megkapom egy darabját, de a babakocsit még most is használja, pedig a gyerkőc már elmúlt két éves. Nagyon bejött neki, minden szempontnak megfelel. Befér a liftbe, lakásban kis helyen, stb.
De nekem azt tanácsolta, hogy mivel kertes házban vagyunk, nem lépcsőzöm, nem emelgetem a kocsit sokat, csak ha kocsiba szeretném tenni, tutira bergont vagy hawkot, vagy hasonló lengyel márkákat nézzek, mert az a legjobb. Nehezebb kicsit, bár nem kell megijedni, az enyém sem több sztem 10-11 kg-nál, de nagyon masszív és rengeteg állítási lehetőség van rajta. Átfordítható tolókar, nagy, széles alsó lábtartó, de van egy különálló, ami állítható (ezt külön kiemelte a sógornőm is, hogy altatáskor nagyon fontos, hogy ne lógjon a babó lába)

Így kötöttem ki véletlenszerűen a bergonnál, aminél ígértem persze képet, tudom, majd teszem is fel, de aki eddig megnézte, gyerekes anyukák, szülők, nagyszülők, mindenki el van ájulva, hogy milyen szuper vétel volt.

De majd sztem térjünk vissza erre a témára 2 év múlva, hogy ki mennyire elégedett a választással. :wink: :lol:
Mert teljesen tökéletes babakocsi sztem úgysem lesz, illve ugye a CAM és társai.........láttam is egy szettet, le volt árazva 230ról 180ra..... :shock: És azért ezeknél is lehetnek gubancok

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

na igen... a lakihegyi lakóparkbe költözünk, szigetszentmiklósra, és az első emeletre, így lépcsőznöm kell 3 fordulónyit, szóval tényleg fontos lesz a súlya! én is csehet, vagy lengyelt néztem eddig, 60e a mózes, hordózó, sport, amit mind cserélgetni lehet egy vázon...

sophie27

Sziasztok!

Kicsit eltűntem- a párom Anyukájáról két hét alatt kiderült, hogy rákos berteg és én voltam- vagyok még mozdítható annyira a családban, hogy kisérgetem a vizsgálatokra és elkészítem neki az előírt diéta szerinti ételt.

Zsófi!
Megnéztem a babakocsit, de nekem több szempontból sem stimmel. Szerintem erre nem lehet mózest szerelni, így picinek csak a hordozó marad. A lábtartója nem állítható, ezért ha kinőtte a hordozót ( jó esetben 6 hónap), akkor láblógatva fog szundikálni a gyerkőc.
Én ezzel csak egy esernyőre csukható babakocsit helyettesítenék, azokkal nem szimpatizálok, mert pont a gyerek háta mögött nyaklik meg. Ez viszont lapracsukható, rohangálós babakocsi egy nagyobb gyerekőcnek.
bende

Ja és nem látok hozzá lábzsákot sem, pedig őszre- télre- tavaszra az sem árt. Idén még nem lesz elég egy anorák, a takaró pedig állandóan elcsúszik.
bende

Tudom, Columbine vett olyat és nagyon tetszett neked. :)
Azt hiszem nálam ez a csere-bere nem lenne kihasználva, mert amikor kocsiba teszem a hordozót, akkor ha ki is veszem, ugye jól tudom babával nem lehet bekattintani a vázba, tehát pakolgatni kell szegényt, amíg kész nincs a járgány. Így könnyebb hordozóban hagyni, ha rövidebb ideig tartó móka van betervezve, egyébként meg kocsi+mózes.

Annyira tanácstalan voltam én is. De Columbiné tetszett nekem is nagyon. Viszont én első látásra beleszerettem a beszerzett járgányba, innentől kezdve nem szabadulhattam..... :lol:
Meg persze nem volt elvetendő, hogy a bolti ár feléért vettem!!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

A www.babaszoba.hu-n van egy mustra elnevezésű link, ahol rá lehet kattintani a babakocsi típusokra és megjelennek az azzal kapcsolatos tapasztalatok. szerintem nagyon hasznos.
bende

Aproo, igen, tetszett Ágiék kocsija, de én egy másikat néztem anno! ;) Pont azt, amelyiket Mazskáék szerezték be már korábban... Babypoint V3, tudod, aminek olyan U alakú a lábtartója, Neked az nagyon nem tetszett! ;)

Bende, köszi a linket, ránézek rögvest! Annyira nehéz egy ügy...

sophie27

Én nagyon boldog lettem, mikor elolvastam, hogy arról, amit mi vettünk csupa jót írtak. :)
bende

Megnéztem a honlapot, még mindig akciós ,,csak,, 65 ezer forint. Épp tegnap érkezett meg hozzá a pelenkázótáska és a fekvőfelület hosszabbító.
bende

no, a babypoint V3 sztem nem rossz, csak a lábtartóról írtak miatt nem gondoltam 100%nak, de a formája nagyon szuper annak is. Meg ezek a netes képek nagyon csalókák tudnak ám lenni!!!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

mondjuk én már azt láttam élőben is, és akkor ugrottunk be a brendonba megnézni a 160e-s kategóriát, de nem nagyon lettem meggyőzve, hogy a drágább jobb, minden esetben érvényesül

sophie27

Binyek, Szuszu!

Szerintem nagyon formás mindkettőtök pocakja. Hétvégén "esedékes" nálunk is az 5 hónapos fotó, ha elkészül, felteszem.

Dia!

Nagyon cuki a kislányotok. :)

Bende!

Nagyon sok erőt és kitartást neked, biztos nem lehet könnyű mostanában.

Beus

Kép
félhold

nagyon jó pihenést a hétvégére, most búcsúzom!

sziasztok!

sophie27

Sziasztok!
Hazaértünk a keresztelőről, és begyűjtöttem 3 édes keresztlánykát :)
Nagyon bájosak voltak 9, 7 és 5 évesek.
Babakocsiból mi mindenképpen olyat veszünk, amihez van minden, autósülés és mózes is. Annyiból vagyunk szerencsések, hogy mi családi házban lakunk, így azt nem kell figyelembe vennünk, hogy befér-e a liftbe, vagy hány emelet magasra kell cipelni, továbbra is a Cam a nyerő, de még nem mentünk fel Pestre, itt pedig nem lehet kapni :(

Ha találtok valami jót, tegyetek fel képeket. Most belevetem magam a babakocsis fent említett fórumba :)

Szép napot mindenkinek!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok!

Nagyon köszi aproo az infót.
A hugaim kipróbálták az Aventes kézi mellszívót és bevált. Teljesen odavannak érte.Amig én nem szülök ők fogják használni.
Szintén tőlük örököltem egy csomó kismama ruhát 2in1-t is meg Cristina mod-t is. mindegyik szuper bár ők leginkább télen használták így a nyár hevében így nem fogom tudni hordani őket legfeljebb 1-2db.-t.
A barátném viszont nyáron volt várandós és ő odaadta a nyári ruháit így azok is lesznek. Annyira jó,hogy legalább ilyenekre nem kell költeni.
Nagyon cuki a pocakotok,meg a 4-ds felvételek.
Aropó! Tudja valaki,hogy mi a 4.D? mert a párommal nem igazán jöttünk még rá.
feluca
Mezőszemere

Sziasztok :(
Beszéltem az orvossal, és ugy féltem az ellenagyagtól h rossz lesz,de hála Istennek jó lett.
Ellentétben a cukorral :(
Kialakult nálam a cukorbetegség ugyhogy kedden reggel mennem kell a kórházba.
Most nézek a neten valami diétát, addig se egyek olyat ami a babának nem jó :(
További szép hétvégét neketek.

nicike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?