Új privát üzeneted érkezett!

Manogab!

Szorítok, hogy ne kelljen indítani!Az mégse olyan, mintha beindulna.
Nekem mindkét terhességemet indították, egyik manó sem akart magától kibújni. :lol:
Bár Dominál elég volt a burokrepesztés, utána 3,5 órával már kinn is volt!
Én csak 1 hét túlhordást engedélyeztem magamnak, illetve Hartman papa is így látta jónak.
És nem volt elszámolva semmi, mert a pontos menzesz dátumot felírtuk.
Így is 3600 gramm lett. Kis kövér manót kaptam. :lol:
Most jön a melegfornt, talán.....
Ki a hírhozód???

Nitácska!

Fogadj szót bábaildinek! Sipirc folsavat venni!

Kép

Kép

Kép

Üdv: Kriszta
dominika1

Sziasztok !

Köszi a biztatást . Remélem hétfőre jobban leszek és rá tudom venni magam hogy elmenjek a dokihoz és megbeszéljük a továbbiakat . Most nagyon rosszul viselem hogy meg szabadítottak a bölcsességfogamtól .

Nitacska ! Nagyon drukkolok Neked . A lányomnál Nekem még a 7.héten nem volt szívhang és görcsöltem így nekünk is várni kellet . Teljesen átérzem a helyzeted . NAGYON SZORÍTOK .

Sziasztok , szép napot Mindenkinek . Hajni

Kép
hasadi

hasadi én nem görcsölök,tök jól érzem magam!!!!!!!!!!!!
remélem ennek eredménye,hogy növöget a baba!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok! Egy kis történelem: amikor lekezdtem dolgozni, mindent megtettünk a vetélések megakadályozására. Hetekig fektettük a kisterheseket, nyomtuk beléjük nyugtatót-görcsoldót tablettában, injekcióban egyaránt. A kicsit nagyobb terheseknek összevartuk a méhszáját, infúziót adtunk hetekig stb,stb.... Aztán jött a genetika, és kiderült, hogy a 12.hétnél kisebb terhességek nagy része azért szakad meg, mert fejlődésében károsodott.
A nagy része. De a fennmaradó résznél sokszor a befogadó szervezetből hiányzik valami. A magyar étkezési szokások mellett az egyik ilyen a Fólsav. Tök egyszerű pótolni, a hiánya pedig vérszegénységet, ebből kifolyólag a védekezőképesség romlásához, a fertőzések iránti fogékonyság növekedéséhez vezet. A magzatnál pedig növeli egy bizonyos fajta fejl. rendellenesség kockázatát.
Nitácska! Nem segít a bevérzés felszívódásában, de segit az embrió egészséges fejlődésében, patetikusan fogalmazva támogatja az életéért való küzdelmét!
A fólsav vízben oldódó vitamin, a felesleg kiürül, nincs káros hatása.
Bocs, de ezt nem lehet rövidebben! Remélem érthető voltam. :lol:
bábaildi

köszi ildi a leírást,ma már sajna nem tudjuk megvenni de holnap megyünk és veszünk folsavat!!!!!!!!!!!!!
köszönöm a segytségedet!!!!!!!!!!!
jövö szerdán bent leszel?????,akkor megyek vissza,hogy jlődöt e a baba?!most szerdán 6mm-es volt a petezsák,!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok Lányok!
Én is a Jáhn Ferencbe fogok szűlni. Szint minden nap olvaslak benneteket, de eddig nem akartam bepofátlankodni közétek, úgy éreztem már nagyon összeszokott ki társaság vagytok. Én egy másik helyre irogatok folyamatosan, de követlek Benneteket. Igazából Bábaildi keltette fel a nagy érdeklődésemet!!!!!!!!! Nagyon örűltem, mikor megláttam, hogy végre egy szakember is van közöttünk :) Bátor Asszony!!!!!!44 :) Gondolom elég sokan letámadtuk. Gratula a kicsi babákhoz, a nagyobbacska gyermekekhez és a hatalmas pocakokhoz!! Már nekem sincs igazán nagyon sok, egy kicsit sőt nem is kicsit már megy a para.

Bábaildi: Reggel írtam Neked pü-t. Ha lenne 2 perced és elolvasnád, vagy ha elolvastad és válaszolnál, nagyon hálás lennék Neked. Előre is köszönöm
bluebox

Szia Bluebox!

Isten hozott a topikban!!! :lol:
Ide nyugodtan be lehet "pofátlankodni"!!!!

Látom, nálad is nagy korkülönbség lesz a skacok között!!! :lol:
Ha tudok segíteni ebben a témában, hát szólj nyugodtan! Amúgy most olyan érzés lesz, mintha megint az első gyermeked lenne.... :lol:

Kép

Kép

Kép

dominika1

szia bluebox!üdv köztünk. :lol: :lol: :lol:
szép neve lesz a babának!!!!!!!!!!!!!gratula hozzá!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!!!!!!! :D
Köszönöm a kedves fogadtatást, igazán jól esik a lelkemnek :)

Kriszta: Teljesen igazad van, tényleg úgy érzem, mintha az első babámat várnám.
Próbálom összehasonlítani a két terhességet, (máramennyire emlékszem rá) De teljesen különböző.
Most sokkal jobban parázok, mint akkor :)

Nitacska
Remélem minden a legnagyobb rendben lesz :D
bluebox

Sziasztok lányok!

Jó régen olvatalak titeket, hát sok minden történt. Nitácska nagyon szurkolok neked!
Nálunk zajlik az élet, a kis Gina szinte minden percemet leköti. Sajna az éjszakáim perceit is.
Tegnap már ülve elaludtam a gyerek mellett. A védőnő szerint megérzi a frontot és olyankor nyűgös. Hát, az volt!!!
Szopizik rendesen, sőt 2 - 2 és fél óránként igényli az evést. Szeretne felzárkózni.
Ma voltunk szemészeti kontrollon, legközelebb 3 hét múlva kell újra menni.
A fiamat közben felvették mindhárom suliba ahová jelentkezett, most el kell dönteni melyikbe menjen.

Most rohanok, mert már megint sírdogálunk, valószínű érzi, hogy jön a fürdés.

Íme egy kép 1 hetes korából

Kép [/img]

Sziasztok, Judit

Kép
yusz

Bluebox! Megkaptam a leveldet, hosszú választ írtam, de ezek szerint nem jól csináltam valamit. Megpróbálom mégegyszer! Ha nem kapod meg, vmit nem jól csinálok (kezdő vagyok) akkor ki kell találnunk, hol rontottam el a "privi" küldést.
bábaildi

Sziasztok Lányok!

Bábaildi Megkaptam a leveledet, nagyon szépen köszönöm. Válaszoltam is rá, csak ma reggel. Bocsánat. Tegnap sikerűlt eldőlnöm. Úgy látszik a babóm is kifárasztotta magát az egész napos fészkelődésben. :)
bluebox

Sziasztok!
Ildi, nagyon aranyos vagy hogy így a sziveden viseled a sorsunkat és tájékoztatsz minket.
Tegnap voltam dokinál, és szerencsére minden rendben van a babóval. Most nem tünt olyan óriásinak az ultrahangon, mint 4 hete úgyhogy még akármi lehet a vége. Jövő héttől kell járjunk Ctg-re. Megint hatalmas pocakom van, nem tudom hova fog még nőni :? Lilla, ti hogy vagytok? Mit mondott a doki bácsi?
Yusz, nagyon szép a kislányod.
Bluebox, téged pedig üdvözöllek közöttünk :)
Már biztos sokszor volt szó róla, de nem emlékszem hogy pelust és törlőkendőt kell bevinni a babóknak? Becsomagoltam a kis motyómat, de még biztos nem teljes.
Kellemes hétvégét nektek,
Andi.

Kép
Kép
apcukk

SZIASZTOK!!!

KRISZTA,LILLA!!!
AHOGY ÍGÉRTEM LEJELENTKEZEK NEKTEK!!!
A CTG NAGYON KIRÁLY VOLT!!!MARIKA MEGINT A HUMORÁVAL RÁMCSALT VAGY 2 KILÓT!!!
AZ ULTRAHANGON LEÍROM MI VOLT DE LEHET HOGY BÁBAILDI SEGÍTSÉGÉT KÉREM AZ ELEMZÉSHEZ MAJD!!!
BPD:99MM,TH:92MM,FL:76MM!!!
NORM. FLOW.SZÍVHANG, MAGZATVÍZ RENDBEN VAN!!!
ANYUM IS LEKÍSÉRT ÉS AZ ULTRAHANGOS HÖLGY OLYAN SZÉPEN ELMONDTA HOGY HOL MILYEN VAN NEKI HOGY A KÖNNYME CSURGOTT A VÉGÉRE!!!
HARTMANN PAPA AZT MONDTA HOGY A CTG-N SEMMI FÁJÁST NEM TUDTAM PRODUKÁLNI DE MÉG RÁÉREK VALAMINT A MÉHSZÁJ TOTÁL ZÁRT!!!DEHÁT MÉG RÁÉREK!!!SZERDÁN MEGYEK MEGINT VÉRVÉTELRE MEG CTG-RE MEG ULTRAHANGRA!!!
NA RÖVIDEN ENNYI AMI TÖRTÉNT!!!
REMÉLEM VELETEK IS MINDEN RENDBEN VAN!!!
SZIASZTOK!!!
ÁGI

Kép
Kép
snápi

Sziasztok!

Judit!
Nagyon aranyos a kislányod! :P :P :P

Nitácska!
Fólsavat nekem is kellett szednem az első három hónapban a magzatvédő vitamin mellett.

Márti!
Üdv. köztünk.

Andi!
Örülök, hogy minden rendben. Velünk is minden rendben van, három hét múlva még vissza kell mennem Hartman dokihoz, és négy hét múlva kell kezdenem járni Ctg-re. Ctg-re milyen időközönként kell menni?

Az előadáson kaptunk egy listát, ezeket kell vinni:
- előlgombos hálóing
- fehénemű (nem tanga)
- tusfürdő, törölköző, mosdókesztyű, fogkefe, fogkrém, fésű
- EÜ betét (a legnagyobb nedvszívó képességű: Tenna lady super)
- használatos gyógyszerek, krémek,
- evőeszköz, pohár, szalvéta
- egyszer használatost pelenka 3-5 kg-ig
- textil pelenka (pár darab)
- popsikenőcs és popsitörlő (ez nincs a listában, csak a szülésznő mondta)
- szükség szerint elasztikus haskötő. Ez micsoda :?: :?: :?:

Ági!
Veletek mi volt a Ctg-n? Milyen időközönként kell odajárni?

Sziasztok
Lilla
Vendég

lilla akkor szedhetem az elevitet is meg a folsavat is?
ma megvettem a folsavat és be is vettem az első szemet! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitacska!

Nekem a Hartman doki azt mondta, hogy az első három hónapban szedjem mind a kettőt, mert az elevitben nincs annyi fólsav, amennyi kell. Aztán a negyedik hónaptól csak az elevitet szedtem. Szerintem szerdáig szed nyugodtan mind a kettőt, aztán kérdez rá az orvosodra.

Szia
Lilla
Vendég

köszi lilla a gyors választ!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

SZIASZTOK!!!

LILLA!!!
AMIKOR TE ÍRTÁL AKKOR ÍRHATTAM ÉN IS ÉS BIZTOSAN NEM OLVASTAD HOGY MIT ÍRTAM A CTG-RŐL!!!
JÓ VOLT!!!
A 36.HÉTTŐL KELL MAJD RÁ JÁRNOD,A MARIKÁTÓL MAJD KAPSZ IDŐPONTOT ÉS ELMÉSZ RÁ!!!HA OTT VÉGEZTÉL AKKOR ELMÉSZ EGY ULRTAHANGRA ÉS HA OTT IS VÉGEZTÉL AKKOR HARTMANN PAPA MEGNÉZ HOGY MIZUJS A MÉHSZÁJADDAL!!!MI TOTÁL VÁRAKOZÓ POZÍCIÓBA VAGYUNK NORINÁVAL DE NEM IS KELL HOGY ROHANJON MERT MÉG RÁÉR BŐVEN!!!
RÖVIDEN ENNYI!!!

NITÁCSKA!!!
A FOLSAVAT SZEDJED CSAK NYUGODTAN!!!ÉN IS AZ ELSŐ 4 HÓNAPOT VÉGIG SZEDTEM PEDIG ÉN MÁR A 3.HÓNAP UTÁNA GRAVIDÁT SZEDTEM AMI JÓVAL TÖBB ÖSSZETEVŐVEL RENDELKEZIK MINT AZ ELEVIT AMIT ELŐTTE SZEDTEM 5 HÓNAPIG!!!BAJT NEM OKOZOL EZT UGYE BÁBAILDI IS MEGÍRTA!!!

CSAJOK VISZONT AZ ERZSÉBET ÁRUHÁZBA AHOGY MENNÉTEK A CBA-BA VÁSÁROLNI MOST NEMRÉGEN NYÍLT EGY BABABOLT ÉS TEGNAP AZ EGYIK BARINŐM AJÁNLÁSA ALAPJÁN BENÉZTEM ODA!!!GYÖNYÖRŰEN CSODASZÉP RUHÁK VANNAK!!!DISNEY ÉS MAGYAR TERMÉKEK EGY DARAB KÍNAI NINCSEN KÖZTE AMIT A RUHÁK MINŐSÉGÉN EGYBŐL ÉSZRE IS VESZEL MAJD!!!KISRUHÁT MÁR NEM VETTEM MERT ABBÓL MÁR BETANKOLTUNK DE EGY MALACKÁS HÁLÓINGRE BENEVEZTEM AMI HALÁLI!!!A CSAJ MÉG KERESZTELŐRUHÁT IS ÁRUL SZÓVAL MINDENE VAN NEKI VAGY HA KELL BETUDJA SZEREZNI!!!HA GONDOLJÁTOK NÉZZETEK BE MAJD!!!

SZIASZTOK CSAJOK!!!
SZÉP HÉTVÉGÉT NEKTEK!!!
SNÁPI ÁGI

Kép
Kép
snápi

Sziasztok!

Bocsánat hogy bepofátlankodok ide de olvastam,hogy sokan Hartman doktornál szültetek!
Azt szertném kérdezni hogy melyik nap van a rendelése és mennyibe kerül nála egy vizsgálat???
A másik kérdésem az lenne ,hogy esteleg ismeri valaki Somogyi Lajos dokit ha jól tudom akkor Hartman dokival közösen van a rendelöjük!
nem tudom melyik doki lenne a jó választás :cry: de azt minden kép jó lenen ha meg mondanátok a rendelés árát :(
Előre is köszönöm szépen ha válaszoltok nekem!
Magdi
süsü

Sziasztok Lányok!

Dominika: Nekem a Lilla és a KErekes Zsuzsi száma van meg,de ha te is elküldöd szívesen jelzek neked is!

MA hajbalban voltak fájásaim és 2 napja leszakad a derekam. Szerintetek ez előjele lehet a szülésnek?

Nagyon megijedtem,hogy lehet el kell indulni. Bár már szeretnék túllenni rajta,de mégis olyan hirtelen jött. Most nem görcsölök,de a derekam az 2 napja iszonyat fáj!

Tud ebben valaki segíteni? Ez mit jelenthet?

Kép

Kép
mannogab

Mannogab!

készülj!!!!!! :lol: :lol: :lol:
ez már aaaaz........ ha újból van, mérd az időt is!!!!

léccike üzizz nekem is majd: 06-30-834-8213

Ági!

bpd 99? :lol: Norina sem lesz pici baba..... :lol:
Örülök, hogy minden okés veletek!!!

süsü/magdi!

8000 a magánba a díja Hartman dokinak.
De anyagi szempontokból ő nagyon korrekt ember, szakmailag is ott van a topon.
És édesen szétszórtnak látszik, de mindig képben van._Tényleg szívből ajánlom őt.
És lelkiismeretes!!!

Amúgy ha orvost nem is, de szülésznőt mindenképp érdemes választanod!Hisz a szüléseket lényegében ők vezetik le, orvos csak néha néz be, illetve ha a szülés igényli az orvos jelenlétét.
Aztán amióta a JF központi kórház lett, azóta előfordul olyan is, hogy tömeges szülések vannak és 1-1 szülésznőre több vajúdó kismama jut.
Mert,ha a párod tud is a jelenlétével támogatni, azért jó, ha van melletted egy szakmabeli is, aki meg tud nyugtatni!

Kép

Kép

Kép

dominika1

Oksi dominika neked is üzenek majd.

Kép

Kép
mannogab

Sziasztok!

Mannogab! Igen ezek már azok a tünetek! Nekem Vasárnap este voltak egész komoly hasfájásaim, azt hittem, hogy elrontottam a gyomrom és szélgörcseim vannak. A derekam meg iszonyatosan sajgott és fájt, le is kellet feküdnöm.
Hétfőn hajnali 1 kor meg elindult a magzatvíz!
Ugyhogy készülj, elkezdődött!

Az, hogy a CTG nem mutat fájást, semmit nem jelent. Nekem is Pénteki napon volt CTG-m, mondta a doki, hogy tök jó még nem fogunk szülni egy ideig, hétfőn este meglett a baba.

Ma már kimentünk a kis Ginussal sétálni, olyan szép idő van. Eddig szoktattam az erkély előtt a levegőhöz. Utána mindíg olyan jókat alszik.

Sziasztok!

Kép
yusz

Mannogab! készűlhetsz szerintem is,ezek már a szűlés előjelei! :lol: :lol:

snáp a folsavat úgy szedem ahogy ildi mondta napi 2x1 szemet! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitácska nagyon örülök, hogy babát vársz! Remélem minden okés lesz, és most megmarad a pici!

Ahogy elnézegetem a lányom, sokszor eszembe jut, hogy bevállalnék még egyet.
Elég nagy hülyeség nem? Negyedik gyerek azért már húzós lenne.

Érdekes, hogy az ember lánya hogy el tudja felejteni a szülési fájdalmakat és vállalkozik még.

Mondtam is a szülésznőmnek az Áginak, hogy készüljön, ha jön a negyedik csak ő jöhet szóba. Annyira aranyos és lelkiismeretes, nagyon megnyugtató volt a jelenléte a szülés alatt.

Nagyon klassz a vonalzótok, megirigyeltem és készítettem én is most már mindhárom csemetémnek.

Szép napot minden babásnak és pocakosnak!

Kép

Kép

Kép
yusz

yusz én is nagyon remélem,hogy megmarad!szerdán megyek vissza a dokihoz és akkor eldől,hogy fejlődik e!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok! Mindenkinek kellemes, szép további hétvégét. Én az unokámmal töltöttem a mai napot, Eszternek hívják, júniusban lesz két éves. Ő is a JahnFeriben született.
Nitácska: kérdezted,szerdán dolgozom!
Mannogab: drukk Neked!
Lilla: az elasztikus haskötő tépőzáras, rugalmas haskötő. Könnyen mosható, állítható a bősége. Tulajdonképpen a hasfalat tartja szülés után, ami jó is - rossz is lehet.
Üdv: Ildi
bábaildi

ildi ha gondolod szerdán talizhatunk is!11-re kell mennem!
:lol:
édes lehet az unokád!!!!!!!!!!!!!!!!!!és szép neve van!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Yusz!
Nagyon édi a kislányod!!! Nagyon szép kisbaba.

Puszi,
Évi

Kép
evisan

szia evisan,hogy vagytok?zsófi baba szépen fejlődik? :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Én még mindig itthon. Görcsök vannak de még nem rendszeresek. Derekam leszalad.

Bábabildi: Szerinted meddig maradok még itthon? Már járni sem tudok annyira fáj a derekam. Görcsök még gyengécskék fél óránként jelentkeznek. A derekem 2 napja fáj ennyire. mire számíthatok szerinted? Türelmetlen vagyok,főleg azért mert semmit nem tudok csinálni.

Kép

Kép
mannogab

sziasztok

azt hiszem egy óra múlva indulunk szülni.fél 23 óta a fájások 8-10 percesek.

majd jövök

szorítsatok!!!

edina

Kép

Kép
mannogab

Edina!

Drukkolok!!!! bár,remélem már mostanra megvan a kis Milán :lol: jujjj,de izgi :)

amint tudsz jelentkezz,vagy üzenj vkivel!

üdv
Mesi

Mesi és Lara-baba
Kép
m.mesi

jajjj Mannogab még nem üzizett!!!

remélem nem lesz hosszú a vajúdása.... :shock:

megy neki a drukk drukk

Kép

Kép

Kép

dominika1

Sziasztok!
Edina, nagyon szoritok neked!!!
Lilla, köszi a listát a kórházi cuccokról. Volt pár dolog amit biztos kihagyok ha nem szólsz :)
Ági, küldtem neked privit.
Sziasztok,
A.

Kép
Kép
apcukk

mannogab megy a drukk!könnyű és gyors szűlést kívánok!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok Lányok!

Most kaptam az SMS-t Edinától (mannogab):

Ma 10,50-kor 48 cm-el és 3550 g-al megszületett Mannó Milán!Császár lett a vége a hosszú vajúdásnak, de szerencsére mindketten jól vagyunk!

Edina!

Nagyon sok boldogságot és örömet kívánunk a kis Milánhoz!

Sziasztok
Lilla
Vendég

Mannogabnak gratula, ma este megyek dolgozni, megnézem Milánt és beszámolok Róluk.
Nitácska: találkozhatunk szerdán, mielőtt mész UH-ra csöngess a szülőszobánál, és keresd az Ildi-t. Ha éppen nem vezetek szülést, szívesen elkisérlek.
Bluebox: mikor mész legközelebb dokihoz?
bábaildi

mannogabnak hatalmas nagy gratula a kis Milánhoz!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ildi akkor majd megkereslek! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Mannogab, nagyon nagy gratuláció nektek! Sok boldogságot és örömet kívánunk! Milán Isten hozott ezen a világon!

Az új fórumozokat köszöntöm, köztük szakemberünket is! Jó, hogy vagy nekünk Ildi, biztosan sokszor "zaklatunk" majd! :D

Yusz, nagyon szép a pici Gina!

Nagyon várjuk a képeket és a friss híreket Milánról és Edináról!

Mindenkinek szép estét!
Hexina és Hanna Sára

KépKép
hexina

SZIASZTOK!!!

APCUKK!!!
ÍRTAM NEKED VISSZA!!!

EDINA!!!
GRATULÁLUNK MI IS A KIS MILÁNKÁHOZ!!!

KRISZTA!!!
ÉN IS LEDÖBBENTEM A BPD-N MERT A 33.HÉTEN 86MM VOLT MOST MEG A 36.HÉTEN MÁR 99MM?????
SZERINTED???NEM NÉZTÉK BE AZT AZ ADATOT???
ELKEZDTEM VASALGATNI A RUHÁKAT MEG MINDEN MÁST DE A LEHETŐ LEGSZARABB DOLOG AMIT CSAK KITALÁLTAK A NŐKNEK!!!MOST SZÚNYOGHÁLÓZZUK AZ ABLAKOKAT IS MEG PUCOLJUK ŐKET REDŐNNYLE EGYÜTT!!!EZERSZER ELŐBB MEGCSINÁLOM A SIKAMIKÁT MINT A VASALÁST!!!BENNEM VAN A BAJ TUDOM!!!
DE TÉNYLEG A LÉNYEG HOGY MINDEN RENDBEN VAN!!!
MIKOR MENTEK ÚSZNI???

LILLA!!!
EDINA AKKOR MÁR NEM JÖN TORNÁZNI KEDDEN!!!
VELETEK MIZUJS VAN???MI VOLT CSÜTÖRTÖKÖN A DOKINÁL???

SZIASZTOK!!!
ÁGI

Kép
Kép
snápi

ildinek tényleg nagyon örülünk,hogy van!!!!!!!!!!!!!!!!vugyázzunk is rá nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Edina! Gratulálok itt is Milánhoz. Sok-sok tejcsit kívánok neked.
Kíváncsi vagyok, hogy te hogyan voltál megelégedve a dokival. Várjuk majd a beszámolót.

Még egy jó hír: holnap délelőtt jövünk haza.

Ha itthon vagyok és időm engedi, akkor írok nektek. Remélem még tudok majd beszélni reggel Edinával bent a kórházban.

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97

biztos fogsz tudni beszélni még edinával! :lol: sok puszi neki! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

jóéjt lányok.pusza! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Edina!

sok-sok tejcsikét és örömet kívánunk!!! :lol:

Ági!

Lehet, hogy elmérték, de lehet,hogy nem. :lol:
Ez úgyis csak egy olyan adat, amit mindenki másképp mér.
Amikor már naponta jártam uh-ra és ctg-re, akkor volt olyan, hogy Hartman papa 96 mm mért, Ica pedig (uh-on egy tündéri nő) 94 mm. :lol: :lol:
Aztán a meglepi meg akkor jött, mikor Domit meglátták a kijáratban és kiderült, hogy képtelen vagyok a gátmetszést megúszni.
Pedig Erzsike addigra a világ összes olaját belémmasszírozta. :lol:
Én meg mondtam Hartman papának, ha már legalább vagdos, akkor a utána a legszexibb varrást csinálja és veheti szűkebbre is!
Asszem 4-5 öltésem volt, bár annyira nem emlékszem rá pontosan. Tény, hogy tuti öltéseket csinált.

Ma megyünk Domival megint uszizni!!!

Kép

Kép

Kép

dominika1

Sziasztok!

Előszőr is HATALMAS NAGY NAGY GRATULA EDINÁNAK!!!!!!! Előszőr mi is a Milán nevet választottuk, hogy miért változott meg időközben??? Nem is tudom :(

Ildi: Holnap (kedden) megyek dokihoz. Szerintem meg jövő héttől meg majd a korházba CTG-re. Vagy rosszúl tudom??? :shock: Azt hiszem még pénteken írtam Neked pü-t. Szólj ha fárasztó vagyok befejezem az irományaimat. Csak nem akarom itt a többieket fárasztani :roll:
bluebox

SZIASZTOK!!!

KRISZTA!!!

NEKEM IS AZ ICA CSINÁLTA AZ ULTRAHANGOT!!!TÉNYLEG EGY TÜNEMÉNY HÖLGY!!!ÉS OLYAN ÉLVEZHETŐ KIS ULTRAHANGOS FELVÉTELT CSINÁLT HOGY MINDENKI LÁTTA OTTHON AMIKET MONDTAM HOGY MI MICSODA!!!KIVÁNCSI LESZEK HOGY SZERDÁN MEKKORA LESZ A BUKSIJA!!!DE AZT SZOKTÁK MONDANI HOGY AZ ELSŐ BABÁNÁL MINDIG VAN GÁTMETSZÉS UGYHOGY NEM USZOM MEG ÉN SEM SAJNOS!!!MEGYEK MÉG VÉRVÉTELRE IS!!!
AZ USZIN ÉREZZÉTEK MAGATOKAT NAGYON JÓL!!!FÉNYKÉPEKET KÉRÜNK MAJD!!!
PUSZIKA!!!
ÁGI ÉS NORINA!!!

Kép
Kép
snápi

Sziasztok Lányok!

Bábaildi!
Be tudtál menni Edinához?
És köszönöm a választ haskötővel kapcsolatban. Csak azt nem tudtam eldönteni, hogy akkor érdemes venni vagy nem? A másik kérdésem az lenne hozzád, hogy a barátnőm két éve szült nálatok. Ő azt mondta, hogy ne vegyek mellszívót, mert nem biztos, hogy szükségem lesz rá, de ha mégis, akkor ott bent is lehet kapni nálatok a kórházban. Ez még mindig így van? és hogy milyet árultok mennyiért?

Andi!
Örülök, hogy segítettem a listával, én is nagyon örültem, mikor kaptuk az előadáson, mert mint első babás, fogalmam sem lett volna, mit kell bevinni. Neked egyébként lesz szülésznőd (és ki?), vagy csak a Hartman doki?

Ági!
Tényleg nem olvastalak, pont egyszerre írhattuk, hogy nem vettem észre. Nekem három hét múlva Hartman doki rendelője és utána rá egy hétre meg a Ctg jön. Hát a tornáról mostmár tényleg kiesett az Edina, majd a baba-mama tornán lehet, hogy találkozunk vele. Most már Te jössz és a Bea. Ő még egyben van?

Sziasztok
Lilla
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?