Sziasztok!
Nyulasz, hatalmas drukkok mára! Várunk a hírekkel!
Petne, a savasító és lugosító ételek- címszót beírtam a Google-be, és rengeteg helyet kiad. Egy konkrét hely:
www.alkalive.hu oldalon
lugosító életmód címszó alatt megtalálod a Savas és lugosító ételeink alcímszót, (az előtte is szerepel, de itt van egy lista, értékekkel. Egyébként máshol is találtam listát,de voltak ételek, ami az egyiknél savas, a másiknál lugos, így inkább azokat eszem, ami mindkettőnél ugyanoda sorolja.
Továbbra is küldöm a babatapikat!
Mzsani, általánosságban 80% lugosító és 20% savasító ételt fogyasztása az ideális. De amikor stimulálnak minket, akkor fontosabb, hogy ne legyen hiperstimu, amit sok fehérje és folyadék bevitellel lehet elérni. Szerintem a stimuig és utána, amikor elmúlt a hipestimu veszély, lehet lugosítani. De a spontán terhességnél nagyobb jelentősége van ennek talán, ahol ha el van savasodva valaki, nehezebben jön össze a baba. Én csak jódolgomban nem tudok mit csinálni.
Én most így készülök a fagyis beülire, hogy azt érezzem, mindent megtettem.
Végülis ártani nem árthatok vele. Ha tesztet sikerük szerezni, persze, szivesen veszem, ha küldesz belőle.
Az iwiw-en hogy talállak meg?
Julika, én is támogatom a naplóírást:) Kiadót is keresünk neked jó? Én sokkal szivesebben olvasnám ezt, mint sok más "sztárkönyvet." Egy terhességgel kapcsolatos könyvet, naplót kaptam ajándékba, a Hurrá, terhes lettem címűt, amit egy légiutaskísérő írt. Hát, aranyos, de nyelvezetében és tartalmában meg sem közelíti a tiéd. És mégis kiadták.
Bellanitta, nem is tudtam, hogy a hüvelyi UH lehet szurkálós. Így már értema dolgot.
Dezsi, nekem is van zsircim:) De kell is egy kevés a terhességhez.
Skrisz, ne aggódj, bele lehet jönni mindenbe. Ez csak átmeneti macera. Aztán jön az anyaság, az mindenért kárpótol. Így mi tuti nagyon jó anyukák leszünk , mint pl Hajnóca, vagy Pandus, vagy Katavirág:) De én azért reménykedem, hogy aki nem akart babát, és összejön, az is bőven lehet jó anya:)
Heni, nagyon vigyázz magadra! Jól teszed, hogy hallgatsz a dokira és a szervezetedre! Babucid még a tüzijátékot bentről hallgassa jó? Puszi Neked!
Hajnóca, hú, de jó, ma költöztök!!!! De szuper, ma alszotok ott először?