Új privát üzeneted érkezett!

Skrisz,
Mindenki!
Vendég

Te jó ég! És 12 hétig "folyik" az a lötty??? :shock: És ezzel járunk dolgozni, vezetünk autót, megyünk vendégségbe...stb...?

skrisz72

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Skrisz,
nem folyik az ki ... csak kell betenni tisztaságit vagy rendes betétet. Tudod a muszály nagyúr. :lol:

hajnoca
Dunakeszi

Kíváncsi vagyok, hány ilyen kis "meglepetés" várható még, amiről még nem tudok. :roll: :wink:
Természetesen mindent a babáért, még hangyát is eszem, ha kell, csak mindig ér meglepetés, ahogy olvasgatlak benneteket... :D

skrisz72

Nekem pl kicsit vérzett az orrom terhesség alatt és kellett rá szednem rutascorbint azthiszem 2 szemet.
Emellett szedtem kismamavitamint 1et, magneB6ot 1 a terhesség lőrehaladtával 2 vagy 3at, a saját vitaminomat, ja ... és az utro 3x2 lent.

Lombik elött fogigátlót, prednisolont is kellett valamikor szednem és clostyt is. ... és kismamavitamint. Elevitet, ami maga akkora mint egy lórugás. :lol:
Tüsző érlelős időszakban: Fostimon 2 amp., Merional 1 amp., Suprefact 0,5ml,
A lombikos időszakomba volt, hogy gyogyit reggeliztem. :lol:
Kellett szedni utrot 3x2, illetve dugdosni, duphatsont, eostrophemet, szedtem magamtól aspirint - mert olvastam, hogy serkenti a vérellátottságot vagy mi - és betadin hüvelykúpot ET elött. Na az, szép volt. Jó kis jódos lötyi. Itt aztán igazán kellett a betét.

Egyéb 'nyalánkságra" nem emlékszem. .... szerencsére régen volt.

.... és még mindig a hűtőben van a Gynevac. ... ami azóta lejárt, :( ..pedig drága volt.

hajnoca
Dunakeszi

Na, most irigylem azokat a nőket, akik spontán tudtak terhesek lenni. :wink: Minden hiszti és cécó nélkül. Milyen baromi szerencsések...

skrisz72

Na nekem sem volt egyszerű ... az élet addig. (6 inszem, 3 lombik, 1 válás, 1 újélet -> család)
Hiszed vagy sem lehet, hogy azok nem akarják és szeretik majd annyira, mint TE vagy mi lombikosok. .................
Beszélek én akinek spontán Bogija van. :lol: :lol: :lol:

hajnoca
Dunakeszi

Láttad tegnap a tv2n az aktívot?
Prostituáltat kényszerítettek arra, hogy megtartsa a gyerekét akit nem is akar(t). Hogy ezekután mennyire fogja szeretni az kérdés. Hiszen még lehet, hogy azt sem tudja ki az apa. :!: :evil:

hajnoca
Dunakeszi

Csak a bejátszást láttam.
De igen, pont ezért voltak/vannak néha kirohanásaim, hogy mindenki, aki meg sem érdemli, mert nem akarta, mert kábszerezik, mert alkoholista, vagy öngyilkos hajlamú annak összejön simán, mi akik meg "normálisak" vagyunk és más vágyunk sincs, mint a babát szeretni, nevelni, kényeztetni, nekünk meg milyen áldozatokkal, türelemmel, kényelmetlenségekkel sikerül csak. Ha sikerül egyáltalán. :? Nem tartom igazságosnak. De mindegy ez van. Azért is sikerül nekünk is, és amíg a biológia és a természet engedi, addig senki sem fogja feladni. :!: :wink:

skrisz72

Sziasztok!

nagyon drukkolok mindenkinek
most csak gyors helyzetjelentés, tegnap voltam doktorbácsinál terhesgondozáson, most nem csinált uh-t csak megvizsgált, a méhszáj rendben, csak a hasamat nagyon keménynenk találta és mondta, hogy pihenjek és hétvégén hívjan fel, mennyire változott, igazából pár napja tart ez a keményedés
azt mondta, ha nem változik, akkor előbb szeretne látni, mint a kontroll, ami 3 hét múlva lesz
amúgy hétfőn megyek genetikai uh-ra és vérvételre (cukorterhelés)
most egy picit megíjedtem, úgyhogy most sokat fogok pihenni
kaptam vízhajtót is a lábaim miatt, mert monta a doktor bácsi, hogy nem várhatunk tovább vele

egyébként idáig sem vittem túlzásba a ténykedést, csak azt csináltam amit nagyon muszály, de úgylátszi már a szervezetem ezt sem engedik, úgyhogy hallgatok mindenképp a doktorbácsira és a szerevezetemre, mert még a picurnak bennt kell maradni egy darabig

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Heni, pocisodj tovább, és pihizzél! Nagyon dagadnak a lábaid? Kezed, arcod?

skrisz72

Heni!
vigyázz magatokra! Csak nyugi! Mitől keményedik az ember hasija? :roll: :?:

Skrisz!
Neked nem szóltak, hogy az élet igazságtalan :shock: :?: :D :lol: :wink:

Julika!
Annyira örülök, hogy jelentkeztek! Olyan szépen tudsz írni, mindig meghatódom! Biztosan nagyon boldogok vagytok! Ez érződik a soraidból.
Köszönöm, hogy gondolsz rám is, és ugyan én nem vagyok hívő, de köszönöm az imát :!: Kitartunk, reménykedünk, mást úgy sem tudunk csinálni!

Nyulaszom!
szuri? Honapra megagiga drukkok a pöttömöknek!!! Ügyeskedj!

Petne!
még egy kis plussz estére is:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :wink:
dezsina

Dezsi,
nekem azt mondták, hogy az élet szép! :lol: :lol: Főleg pocakosan! :wink:

skrisz72

Sziasztok!

Végre péntek van. :lol:

Dezsi :D

Örülök, hogy most már rendben vagy. :D

Nyulasz :D

Drukkolok neked!
A hasad szép színes lett, de a babáért mindent. :wink: Ugye?

Hajnóca :D

Jó költözködést.

Megyek vacsizni. Jók legyetek.Pusz mindenkinek
Az élet tényleg igazságtalan néha. :roll:

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Sziasztok :!:
Latom, itt egeszen uj tagok lettek napi vendegek, amiota csak ritkan bekukk...
Remelem, pocakosodtok, anysaodtok, ti is. Sajna, visszaolvasni nincs idom, de sokat gondolok ratok.
Junius vegetol leszek gyakrabban.
Mi koszonjuk jol vagyunk, kezdek belerazodni a gyereknevelesbe, ami bevallom, a terhessegnel es a szulesnel sokkal nehezebb. Viszont gyonyoru :!:
Puszi mindnyajatoknak :!:

Kép

OLIVER 3 ES FEL HETES
katavirag

Sziasztok!

Julika, nagyon élvezetes volt az élménybeszámolód, tényleg el kellene gondolkodnod az íráson... rentgeteg szabad idődben :lol:

Julika, Hajnóca, én is, én is, én is... ilyen dolgokon akarok aggódni!
Várjuk a képeket a csöppségekről!

Hajnóca, sok boldogságot az új lakáshoz, és kitartást a költözéshez... én utáltam költözni, brrrr. A férjemmel kb. negyed óra alatt megfejtettük a rejtvényt :idea: :lol:

Krisz, fel a fejjel! 12 hétig kell kibírni a löttyöt, de gondolj arra, hogy megéri.

Heni, vigyázz magadra, pihenj sokat :!:

Katavirág, Olivér gyönyörű! Nőjön nagyra!

Kép
petne

Sziasztok!

Nyulasz, hatalmas drukkok mára! Várunk a hírekkel!

Petne, a savasító és lugosító ételek- címszót beírtam a Google-be, és rengeteg helyet kiad. Egy konkrét hely: www.alkalive.hu oldalon
lugosító életmód címszó alatt megtalálod a Savas és lugosító ételeink alcímszót, (az előtte is szerepel, de itt van egy lista, értékekkel. Egyébként máshol is találtam listát,de voltak ételek, ami az egyiknél savas, a másiknál lugos, így inkább azokat eszem, ami mindkettőnél ugyanoda sorolja.
Továbbra is küldöm a babatapikat!

Mzsani, általánosságban 80% lugosító és 20% savasító ételt fogyasztása az ideális. De amikor stimulálnak minket, akkor fontosabb, hogy ne legyen hiperstimu, amit sok fehérje és folyadék bevitellel lehet elérni. Szerintem a stimuig és utána, amikor elmúlt a hipestimu veszély, lehet lugosítani. De a spontán terhességnél nagyobb jelentősége van ennek talán, ahol ha el van savasodva valaki, nehezebben jön össze a baba. Én csak jódolgomban nem tudok mit csinálni. :) Én most így készülök a fagyis beülire, hogy azt érezzem, mindent megtettem. :) Végülis ártani nem árthatok vele. Ha tesztet sikerük szerezni, persze, szivesen veszem, ha küldesz belőle.
Az iwiw-en hogy talállak meg?

Julika, én is támogatom a naplóírást:) Kiadót is keresünk neked jó? Én sokkal szivesebben olvasnám ezt, mint sok más "sztárkönyvet." Egy terhességgel kapcsolatos könyvet, naplót kaptam ajándékba, a Hurrá, terhes lettem címűt, amit egy légiutaskísérő írt. Hát, aranyos, de nyelvezetében és tartalmában meg sem közelíti a tiéd. És mégis kiadták.

Bellanitta, nem is tudtam, hogy a hüvelyi UH lehet szurkálós. Így már értema dolgot.

Dezsi, nekem is van zsircim:) De kell is egy kevés a terhességhez.

Skrisz, ne aggódj, bele lehet jönni mindenbe. Ez csak átmeneti macera. Aztán jön az anyaság, az mindenért kárpótol. Így mi tuti nagyon jó anyukák leszünk , mint pl Hajnóca, vagy Pandus, vagy Katavirág:) De én azért reménykedem, hogy aki nem akart babát, és összejön, az is bőven lehet jó anya:)

Heni, nagyon vigyázz magadra! Jól teszed, hogy hallgatsz a dokira és a szervezetedre! Babucid még a tüzijátékot bentről hallgassa jó? Puszi Neked!

Hajnóca, hú, de jó, ma költöztök!!!! De szuper, ma alszotok ott először?
Vendég

Szisztok!

Nyulasz!
Gondolok Rád!
Gyere fantasztikusan jó hírekkel! Nagyon drukkolok!!!

Brumi!
:) a zsír legalább már megvan, már csak a terhesség hiányzik! :D

Katavirág!
csodálatosan szép a kisfiad!!! Nagyon irigykedem! :wink: Gyere gyakrabban! :) És kérünk még fényképeket!!!

Zsu!
már azt hittem eltüntél! Mi szólsz, hogy én is Fostimont kaptam és nekem nagyon jól megértek a tüszőcskéim??? Ugye biztató!!! :D

Skrisz!
Hááát... lehet hogy terhesen szép lesz! Csak már mindannyian ott tarthatnánk :!: :)

Petne!
Mai drukkok és energiák:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
:D :wink:

És képzeljétek!
Nyulasz tudja, hogy tesztmókus vagyok, ő nem fog csodálkozni :twisted: De tegnap teszteltem egyet csak úgy és rettentőenhalványcsíkom lett. :P Erre a ma reggeli totál nega. Most akkor mi van :shock:
a délutáni nagyon kevés pisiből sikeredett, mert mártogatós a tesztem és annyira kellett, hogy csak rápisiltem és alig találtam el. :roll: Még apuval nagyítóval is néztük :lol: és mindketten láttuk, még most is lehet látni. (persze lehet, hogy ezt csak a lombikosok látják és apukám nagyon jót nevetett ezen :P , hiszen mi mindent látunk, amit más nem) A ma reggelit, meg ahogy kell belesüllyesztettem és vártam. És nega lett. Depi lettem egy pillanatra. De aztán rájöttem, hogy nehogymár emiatt szar legyen a kedvem :lol:
dezsina

Brumi, köszi a linket, vegigböngésztem, és elképedtem. Azok a zöldségek és gyümölcsök, amiket nap mint nap tömünk magunkba, majdnem mind savasítanak :evil: . Csak az vígasztal, hogy mostanság szoktunk rá a csírákra... amik fincsik is és lúgosak is :D Hurrá!
Tudod már pontosabban, mikor kezdtek?

Dezsi, aranyos vagy, köszi!
Ami a tesztet illeti, elhiszem, hogy rád tört a rosszkedv, nagyon rossz egész este és éjjel reménykedni, aztán reggel meg valami egészen mással szembesülni. Annak örülök, hogy a depid hamar elmúlt, jó kedvűen mégis csak jobb készülni Svajcra :wink: :wink: Azért tesztelsz még holnap reggel is? Csak mert pozitívan nem nagyon szokott mutatni az a fránya teszt CSAK ÚGY.

Kép
petne

Nyulasz, remélem sok-sok tüszőcskéd találkozhat ma a nagy Ő-vel! Majd gyere a hírekkel, naggggyon izgulok érted!

Kép
petne

Petne!
Naná, hogy tesztelek :P :!: de végülis mindegy... inkább Svájcolok :P :P :P
akkor most csírákat kell enni :shock: :?:
dezsina

Sziasztok,

Nyulasz, drukkok mennek mára +++++

És persze mindenkinek, akinek ma kell, csak még nem olvastam vissza a 2-3 napi termést :(

Petne, te hogy vagy?

Dezsina, szoktam mondani, hogy nekem van olyan ismerősöm nem is egy, akinek a nega tesztek sora után 7 éves a kisfia, vagy épp ikreket várt....
De ha most nem sikerült esetleg, akkor sincsen semmi baj, mész Svájcba, és jön a következő hónap :)
(milyen márkájú a teszted? Ugye nem olyan, amilyen Csibét is átvágta, ha jól emlékszem? tesztelte a +kat, aztán mégse lett baba)

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Alle!
de olyan :? majd meglátom. addig pedig reménykedem... :)
dezsina

Sziasztok,
Elnézést, hogy 2 hónapja nem írtam...ezt nem tudom a munkámra és a gyerekekre fogni...
Néha másodpercekre fel-fel néztem,de ennél többet szerettem volna visszaolvasni és főleg írni...
Hát igen...sok új taggal bővült a csapat ezért egyik szemem sír....mindenképpen, de ennél jobb helyre nem is kerülhettetek volna.
Nagyon jó kis csapat gyűlik itt össze és időről időre megújul. Ez a természetes.
Nem emelnék ki senki személyesen a régiek ismernek az újaknak pedig nagyon sok kitartást kívánok! Ennek mindig meg van az eredménye.
Lurkók..:)
Képzeljétek minden rendben van velük..:) megvoltak az első orvosi vizsgálatok és minden okés. Kedvenc témám az alvás..:) este 8 után elalszanak és reggel 5-ig alszanak... erre is nagyon büszkék vagyunk.
Jól viselkednek, sokat alszanak főleg, ha kint a szabad ég alatt sétálunk..
Bár mi is történt\történik, nagy igazság a mosolyuk mindent kárpótol!!!!
Nem tudunk betelni Velük... !..:)
Párom nagyon igyekszik és nagyon kitartóóó. Büszkék lehetnek az anyukájukra!!!! Én is az vagyok RÁ !
Képzeljétek el, hogy jövő hét után már 3 hónaposak lesznek..:) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Megy az idő! Büszkék vagyunk rá, hogy a mai napig nem adtunk Nekik tápszert bár lassan fogy a tejcsi, de volt időszak amikor a hűtőbe is került!!! (ikrek mellett) A 3. hónap után már most látjuk, hogy kapni fognak, de nem lehetünk telhetetlenek, ez is nagyon jó, hogy eddig nem kaptak.
Anyjuk már fáradt, de legalább az ikrek hagyják aludni, de fejés miatt 3 óránként fel kell kelni..:(
Rengeteget beszélgetünk Velük…:). Hála az égnek az Anyósok váltva jönnek segíteni, mert a 2 lurkó rengeteg energiát igényel..:)
Szóval röviden ennyi.
Privibe bármilyen kérdésre, bárkinek szívesen válaszolok, de nem ígérem, hogy folyamatosan írok a topicba…(nem fogok eltünni, próbálok minnnél többet olvasni)
Sajna nagyon mennek a napok és állandóan el vagyunk „havazva”. Ahogy hazaérek fürdetés, etetés és alvás az egész családnak...:): :?
Mindenkinek szép napot, hetet....:)

Üdv.
Apacs.
apacs

Szia Apacs, szívmelengető, ahogy írsz. Sok puszit küldök az egész kis családodnak!! :D

skrisz72

Dezsi, a csíra egészséges, sőt, nagyon finom. Salátába, vagy akár vajas kenyérre... isteni.
Hajrá teszt és hajrá Svájc! :D Én is küldeni neked sok-sok +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D
Megkérdezhetem, melyik az a csalós teszt?

Alle, köszi jól vagyok, nem érzek semmi különöset. Ami kicsit zavar, hogy a beülti után 2 nappal elkezdtek feszülni a melleim, és ez ugye nyilvánvalóan nem a terhesség, sokkal inkább a mensi előjeleként jelentkezett. De mindezek ellenére borzasztó optimista vagyok :)

Apacs, érthető, hogy az ikrek mellet nincs időd (leginkább semmire), de azért szívesen olvasunk ilyen pozitív híreket ám! És a képeknek is örülünk! :) Gyere, ha tudsz, és adj át a nevünkben egy-egy nagy cuppanós puszit a kicsiknek. :wink:

Nyulasz, drukkolok, és várom a jó híreket :!:

Kép
petne

Sziasztok!
4 petesejtem lett,és szeremcsére apának is "jó"eredménye.Ez azért is szerencse,aki nem tudná,mert 0 spermiummal kezdtünk.És readásul,amikor csütörtökön voltunk uhun,akkor arra számítottunk az eddigiek alapján,hogy még kb 2 nap szuri,aztán tüszőrepi,és rá két napra punkció.Ilyenkor mindig mondja a doki,ma és holnap kex :oops: De most hirtelen jött a punkció,és egy hetes "karanténnal" nem akartunk menni,így még csütörtök délután összebújtunk,ezért alig 1.5 nap karantén volt,a 3-5 nap helyett.És ezért nagyon izgultunk.Holnap 9-kor telcsizek.
Petne!
A cici a progitól feszül :D babaragacsok!!!!!!!
Dezsi!
Már megint tesztelsz? :lol: Hajrááá!
Bellanitta!
Akkor kérd meg a dokid,írjon fel duphastont,hátha attól nem szédülsz,és az szájon át szedhető.
Julika!
Nagyon szép a kis családi történet. :D Kis aggódó mami :D
Hajnoca!
Én 2 ovitrell-t kapatm tüszőrepinek,amit hasfal bőre alá kell.
Choragont a beülti után volt hogy kaptam,terhesség támogatására,és azt tényleg izomba kellett,ezért sajnos,azzal mindig el kellett mennem a dokihoz.
Szép nagy már Bogyika,tehetnél fel még képet!
Apacs!
Örülök,hogy jól vagytok,és nagyon rendesek a gyerekek,hogy így átalusszák az éjszakát.Képet akarunk!!!!
Heni!
Pihengess sokat,gondolom magneb6-ot kell szedned.Minden rendben lesz!

És mindenkinek köszönöm a drukkokat,akiknek nem írtam külön,azoknak is külön köszönöm,bár átolvastam a termést,de még kómás vagyok,és asszem inkább alszom még egyet. :D
Vendég

Ja,Dezsi,tettszenek a vonalzóim???Mert nem dicsértél meg :roll: :wink:
Vendég

Nyulasz, ezek csodás hírek. Mennek a drukkok és a pozitív energia ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Remélem, mind a négyen szépen elkezdenek osztódni holnapra.

Kép
petne

Nyulasz, éljeeeen! Gratulálok a petesejtecskékhez! Gyere hamar a randi eredményével! Nyusziapunak külön gratulácijóóóóó! (A mi biológusunk a 2 napos anyagot szereti)

Dezsi, de jó lehet apukáddal a viszonyod, ha még a terhességi tesztet is együtt bűvölitek! Irigykedem, nekem 18 éves koromban meghalt az apám, akivel nem is éltünk együtt, 4 éves koromban elváltak a szüleim.
Igen lehet csírát enni, nagyon fincsi. Én most termesztettem az első adagot, nagyon érdekesen néz ki, az íze is nagyon eredeti. Olyan, mintha a természetet lenyelnéd, és mintha a csírák a szádban is folytatnák a növekedést, olyan üde.:)

Apacs, de jó, hogy jelentkeztél! Örülök, hogy jól alszanak a lurkók, és hogy ilyen lelkesen írsz! További jó családi életet nektek! :) Képet légyszi légszi, legalább priviben küldhetnél nekünk:)

Petne, már csak 5 nap!:) Vigyázz magadra! :)
Vendég

Nyulasz, ugye jössz a hírekkel :?: :?: :?:

Kép
petne

Sziasztok!
3 termékenyült meg,holnap még kell telcsiznem,hogy kedden mikor mehetünk. :D
Petne!
Babaragacsokat küldöm :D
Brumi!
Tényleg a kétnaposat?Dehát mindenhol 4-5 naposat mondanak :roll: Ti mikor mentek?
Vendég

Szia Nyulasz! Nagyszerű hírek! Mindhármat visszakapod?
Szerintem a 3 napos a leggyakoribb, néha 2 napra ültetik be őket. 4-5 napig, vagyis a blaszto állapotig csak akkor szoktak várni, ha nagyon sok petesejt van, mert sajnos esélyes, hogy nem élik meg idekint a beültetés napját, és az ugyebár elég nagy pazarlás lenne.
Drukkok a keddhez! Addig élvezd az önfeledt mozgás lehetőségét, mert utána jön a kötelező pihi :D

Kép
petne

sziasztok!

most csak röviden. mindenkinek mennek a drukkok+++++

holnap ígérem, bővebben írok.

jó éjt!

kati
katica30

Nyulaszka, szupeeer!
Annyira örülök, nem is tudod mennyire drukkolok!
Koncz tanár úr ejtette el azt a mondatot, hogy a doktornő a 2 naposat szereti. Nem tudodm miért. De mondjuk nálunk tény, hogy a nagyon gyatra eredmények 5 naposan készültek, a 2-3 naposak pedig sokkal jobbak voltak. Persze mihez képest. Nálunk kevés a katona, és a mozgékonyságukkal is van baj. Lehet, hogy ezért jobb a rövid megtartóztatás után nyert anyag, mert ők nem élnek olyan soká.

Petne, mára is küldök pozitív energiákat! +++++++++++++++

Katica, ez tényleg rövid volt!:)

Nem tudom mi van, már 3 napja jelezgetnek a vörösök. Máskor is volt ilyen, csak 3 napja azt hittem megjöttek rendesen. Előtte a bal petefészkem szurkált elég rendesen. Tévedtem, így még nem tudom mikor megyünk a fagyis beültire. Elvileg ebben a ciklusban.
Vendég

Sziasztok!
Brumi!
Lehet valami ebben a 2 napos karanténban.Hisz meg lettünk dicsérve,igaz még 2 nap sem volt.
Megjött végül?
Katavirág!
Olivér csodaszép kisfickó :D Milyenek az éjszakák?
Petne!
Élvezem az önfeledt mozgás örömét,ahogy írad.Takarítok :lol: :lol: :lol:
Már csak 4 nap,és tesztelhetsz! :D ...nagyon izgi :D
Dezsi!
Na mi lett a hétvégén?Volt újabb teszt??? (micsoda hülye kérdés)
Vendég

Katica, várjuk a mai beszámolót.

Brumi, ennél nincs idegesítőbb :evil: . Amikor az ember lánya tűkön ülve várja, hogy megjöjjön, és akkor ez van. Ebben a legrosszabb az, hogy nem tudod, hogy akkor most honnantól kell számolni, teljes bizonytalanság. Drukkolok, hogy mielőbb világossá váljon a helyzet. Én szívesen küldök neked pirit, bár nekem még csak 1 hét múlva esedékes, de azért szívesen adom :wink:

Nyulasz, ebben a szép időben nem a takarításra gondoltam ám :!: :D Bár az utolsó napokban én is ezt csináltam, azért remélem jutott idő másra is. Már csak 1 (napsütéses :) ) nap, és mehetsz a beültire. De jó lesz, hogy már ketten leszünk, akik az eredményre várunk.

Dezsi, gyere a hírekkel. Mi volt az újabb teszt eredménye????

Csajok, ami engem illet, már megint elkezdtem parázni. Az elején ugye az volt a bajom, hogy mitől feszül a mellem, de megnyugtattatok, hogy a progi miatt. Ehhez képest tegnap elkezdett csökkenni a feszülés, és mára gyakorlatilag teljesen megszűnt (vagy talán egy ici-picit még érzem). Teljesen kétségbe vagyok esve. :oops: :(

Kép
petne

petne!
Semmi para ez változó nekem is volt h majd le szakadt volt h semmi fájdalom.még 4 nap és kitartás!!!
babaragacsok még mindig mennek.

Nyulasz!
Hurrá éljen a KEDD szorítok és gratulálok a "randihoz".

most csak ennyi csomagolok szerdán indulunk hosszú hétvégézni :wink:

Kép

Kép
bellanitta

Köszi Bellanitta, ez kicsit megnyugtatott. Ha megint elkezdene fájdogálni, akkor már egészen nyugodt lennék, csak az a baj, hogy úgy érzem, csak gyengül, és soha nem erősödik. De persze nem adom fel!!!
Kicsit irígy vagyok, hogy a jó hírrel készültök a hosszú hétvégére. Olyan klassz lehet, hogy ott van a pocidban egy óriási ajándék, és most ezzel a tudattal mehettek pihizni. Merre mentek?

Kép
petne

Sziasztok!
bocs, hogy ilyen későn jöttem... a hétvége nagyon kivett, nem voltam gépközelben :x
amúgy teszteltem, de nega :( nem is tudom mit gondoltam... :( Végülis mindegy. Már fájt a derekam is meg a hasam is, szóval nem lesz ebből semmi...

Nyulasz!
Nagyon örülök a jó hírnek! 3 babóka! Ez igen!!! Nagyon szorítok!
vonalzó :? :? nem értem miazaz egynaphátrapeteérésig... :twisted:
De meg vagy dicsérve!!! az eperes nagyon tetszik!
Beülti akkor most mikor???? :?:
(a kérdés tényleg felesleges volt :D :lol: :lol: :lol: :lol: )
ja, és nekem eddig mindig 3 naposan adták vissza őket. 8 sejtesen.

Petne!
a mai drukkok mennek!
Teljesen megértelek hogy ennyire figyeled magad! Ugyanigy voltam én is mindahányszor. Az első hét még elmegy, de a második már borzasztó... Szegénykém! próbálj meg másra gondolni, ne figyeld a cicid. Én már megparancsoltam magamnak, hogy tilos nézegetni. Ez segített nekem.

Brumi!
tényleg szerencsés vagyok apukámmal... mindent megbeszélünk! Lombikból ő is doktorál már :lol: Ő a legfőbb bizalmasom, barátom, támaszom, mindenem :) Épp ezért tettem most mindent félre és megyünk nyaralni! Csinálok is egy nyaralási vonalzót mindjárt! :D
Nem értem a vonalzód :shock: Azt írod ebben a ciklusban lesz a beülti, de a vonalzód meg két hónapot mutat! :roll: :!: :?:

Katica!
:)
dezsina

Bellanitta!
bocsi, kihagytalak :oops: Remélem minden rendben van és továbbra is drukkolok :!: :wink:
dezsina

Dezsi, teljesen igazad van, az lenne az igazi, ha nem figyelgetném magam. Tegnap este elhatároztam (?), hogy minden nap csak 1x, este nyomkodhatom meg a cicim. Ehhez képest kb. negyed órát bírtam. Egyébként dolgozom itthon, es ha egyszer beindul a meló, akkor nem jut eszembe semmi, de nem dolgozhatok éjjel-nappal :oops: :)

Az utazós (svájci hegyes és piros kisautós?) vonalzód nagyon tetszik!!!!!
Apukáddal való kapcsolatod tényleg irígylésre méltó.
Ami a doktorálást illet, a múltkor a BMC-ben mi is éppen azt beszéltük a csajokkal, hogy már annyi mindent tudunk erről a témáról, hogy lassan felcsaphatunk orvosnak. Én a múltkor arra vetemedtem, hogy egy doktori disszertációt, amit a netről szedtem le, végigolvastam. Meg kell, hogy mondjam, nagyon sok mindent értettem belőle :!: Nagyon kikupálódunk ettől a lombikosditól, az biztos. :wink:
Köszi a mai drukkjaidat (is) :D

Kép
petne

Petne!
Örülök, hogy tetszik a vonalzóm!!! :D (kevés hegyes közül lehetett választani :twisted: )
amúgy a cicinyomogatós témára visszatérve, már leszoktam róla. Hihetetlen, hogy milyen nehéz. Én nem egedélyeztem magamnak sehányat sem. Annyira bele lehet bolondulni az állandó figyelésbe, hogy szerintem ez teszi tönkre az idegeinket. Legalább is az enyémet...
Úgyhogy munkára fel! És tilos cicizni :lol: :!:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :!:

Nyulaszka!
mik a hírek?! :wink:
dezsina

Igenis, cicizés abbahagyva... :lol: remélem végleg :oops:

L.mamiról tudtok valamit? Nagyon eltűnt, remélem, jól vannak.

Kép
petne

Sziasztok,

Csak gyorsan bekukk, mert sok a dolgom!
Mindekinek mennek a drukkok!
Vendég

Petne!
Hát igen de még nem mondjuk senkinek igazán majd holnap már kicsit erősebb lesz a hit vagy a tudat.
A multkor mondjuk a férjem elszólta magát(kismamák nem cipekednek) probálta kimagyarázni de én ugy láttam kevés sikerrel.És ha holnap kapok fotót róluk akkor Ő is kezdi elhinni vagyis mer rá gondolni.(most kicsit fél a csalódástól).
A multkor én is annyira figyeltem magamra h azt hittem "beleörülök" cici, éjszaka nem jártam pisilni,reggelre fájt a derekam és a petefészkem.Azt mondat a férjem probáljak valami másra gondolni. :wink: jó vicc mikor valaki/k van/nak odabenn???

dezsi!
Köszi jól vagyok.

Többiek?

Kép

Kép
bellanitta

sziasztok!

nyuszi, petne: drukk+++++

zsani: 54 nap? húúú, de hosszú. újabb teszt?

bellanita: drukk holnapra++++ 1 vagy 2?

heni: örülök, hogy jelentkeztél. pihenj sokat!

krisz: drukk az uh-hoz!

katavirág: nagyon édes olivér.

dezsi: drukk++++

rólam: pajzsmirigy uh oké. de felmerült ezen a vizsgálaton egyéb, így arra is kell mennem vizsgálatra. ma tudtuk meg apa eredményét, nagyon rossz lett; jövőhéten ismétlés. sikerült megszerveznem az orvoshoz menést, jövőhéten hétfő kivételével minden nap dokinál leszek.

katica
katica30

Katica, nem semmi, ami veled történik :( Orvos orvos után, és ráadásul nem csak jó hírek. Még jó, hogy az uh OK, de mi tudott még kiderülni?
Persze már az is jó, hogy sikerült elintézni az orvosokat szépen sorban, így nem csúszik ismét egy hónappal.

Bellanitta, megértem, hogy még nem élitek bele magatokat, de holnap már hallani fogod a szívdobogá-sát/-sukat, akkor azért már egy bizonysággal több. Nekem már az is nagy újság lenne, ha a teszt+ lenne, hisz még soha nem voltam terhes.
Mennek a drukkok holnapra!

Zsani, az 54 nap tényleg nem semmi. Lehet, hogy mégis van valami? :wink:

Kép
petne

Nagyon eltűntetek lányok! Mindenki hosszú vakáción van, vagy arra készül?

Nyulasz, holnap gondolok rád, aztán gyere elmesélni az élményeket!

Csibe, olyan régen nem voltál. Ugye jól vagy?

Kismamik, küldjetek képeket!

Kép
petne

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?