Boeske, nagyon szépek a munkáid!
Ami nekem a legjobban tetszik, az a fényképről készült keresztszemes!!!!!!
Hogy lehet ilyet csinálni????
Én is nagyon örülök az 5-nek. Amikor Imikével bementünk az oviba, éppen tesifoglalkozás volt. A gyerekek, ahogy megismertek, elkezdtek nyüzsögni, hogy szia Ildikónéni..., mire az óvónéni, azt mondta nekik, hogy akkor most mindenki köszöntse Ildikó nénit, és utánna figyeljetek!
Imádom őket! Berkó Tomika azt mondta: Ildikónéni, ha lesz kedved, nyáron elviszlek a strandra!
Alex / roma kisfiú / Ildikónéni, leszel a párom?
Imike, amikor Alex megérkezett a csoportba, úgy köszöntötte, mintha régen nem látták volna egymást, simogatta az arcát, szeretgette. Alex meg látszott rajta, hogy nem tud mit kezdeni ezzel a nagy érdeklődéssel, de aztán szívesen gardírozta!
Ani holnap megy Nagykanizsára, az ugrókötél országos diákolimpiára. Sajna nem megyünk vele az idén, mert sokba kerülne az utiköltség, és nem is lehetne vele egy szobában aludni, sőt még abban a kollégiumban sem.
Csajok, írtam már, hogy megkapzunk az első komolynak tűnő árajánlatunkat a házra? csak az a baj, hogy 2 milkával kevesebb, mint amennyire meghírdettük. Enyiért nem adjuk, de most éppen a puhítás időszaka van, mert azt mondta a srác, hogy neki ennyit ér meg, de maradjunk kapcsolatban. Nem is tudom, én már nagyon költöznék, főleg azért, mert Imikének nemsokára ovis beiratkozás, és nem sok esélyünk van arra, hogy felvegyék a most éppen nem körzetes óvodába. A másik, amiért hajlandóak vagyunk egy kicsit többet engedni, kb. 1 milkát, hogy a szocpolból csal kb. 400.000.-
-t kell visszafizetni, itt nyernénk kb. 800.000.- Ft-ot. Na a sok kb. után a lényeg, hogy nagyjából annyi pénzünk maradna, amire számítottunk. Abból kényelmesen fel lehetne újítani a lakást, és vennénk egy kocsit is. / szerintem használtan /
Na most ennyi, majd jövövk még, megyünk a boltba, tegnap itt esett egész nap. Holnap suliban leszek, de szombaton már nem kell mennem. Még van 2 nap a suliból, és utánna már vizsgaidőszak!