Új privát üzeneted érkezett!

BEJCI!!!!!
Szia!!! Micsoda csodás hírrel jöttél!!!!
Annyira de annyira örülök neked!!!
holka

Szia Holka!! :lol: Én már röhögtem magamban, hogy mit fogsz szólni hozzá, ha újra találkozunk! :wink: Olvastam, hogy Te is írsz a topikba, csak a Te kis Emmád 2,5 héttel idősebb, mint az én kislánykám! Jó nagy meglepetés volt, amikor januárban zebrás lett a tesztem. :)

Ági! Nem semmi bunkó dokit fogtál ki. Egyszerűen nem értem, ha nem a saját páciensükről van szó, miért nem tudnak néhányan kicsit emberségesebbek lenni. :evil: Azért mert ő még nem várt babát, azért átérezhetné, hogy aggódunk a piciért. Utálom az ilyen primiket!! :x

Monee: Hát irigylem a pocidat! Mármint azt, hogy csak a pocid nőtt meg. Sajnos én két szép baracklekvár-befőző kart is nyertem, a hátsóm sem lett kisebb, szóval mindenhol növök :?
Vendég

Szóval azt akartam írni, hogy "ő nem várt babát"...
Tudom, hogy egy pasi doki nem is fog babát várni... :mrgreen:
Na, szépen bemutatkoztam :? :wink:
Vendég

Ági!
sajnálom, tudom milyen érzés!!!!! nekem a 7. hónap környékén simivel volt hoyg naggyon elkezdett fájni nagyon lent a hasam, mivel a rókus kórház utcájában laktunk akkor, gondoltam nem gond, besétálok, nézzék meg, nincs-e gond. előbb telefonon egyeztettem, mondták hoyg várnak, odacsoszogtam (marcim épp dolgozott) és hát kb aludt mindenki, akivel beszélhettem, az kb épp hazament... dühösek voltak h felkeltettem őket, és a csaj meg majdnem szülésre vett fel engem!!! :O mert ő azt értette hoyg fájásaim vannak, nem azt hog ynagyon fáj....még jó hogy ez kiderült időben :D na aztán valami ügyeletes fickó megvizsgált, mint valami koszos kóbor kutyát, és nagyjából egy szívverésnyi szívhangot hallgatott, majd aszonta minden rendben.... és végül alá kellett írnom hogy saját felelősségre hagyom el a kórházat, mert "aki fájásokkal jön be, azt nem engedhetik el.." -még mindig nem volt ez tiszta. szóval ennyi, hazamentem, és tökhülyének éreztem magam! ja és le is szidtak hoyg minek oda megyek, ha az imrébe járok... mondtam hogy azért, mert ez 2 percre van, és megkérdeztem. na abszolúút felháborító!!!!! ááá most is feldühít, ha erre gondolok :)

bejci!!
ez teccik, befőttfőző karok!!! :D:D nekem is az van!!!! vagy lett, mert hát alapból is husi karjaim vannak, de most meg.....

na megyek, ez a kávé-nélküliség megőrjít ilyenkor 4-5 körül, amikor bent ülök már ezeréve, és a fejemben kb nincs vér 8) hát a kávé illatától is odavagyok nagyon, úgy meginnám hogy csak...... de az a frny szívdobogás, ami rámjönne utána, hát nem éri meg...

jaj köszi a bébi bókokat :)

Szeder!!!!
én csak azóta érzem tényleg mindne nap, és úgy is hoyg alszik, vagy épp fent van a bébi, szóval a hét eleje óta!!! 19 és fél hetes korban lett ennyire érezhető a kicsi!!! sztem ezen ne parázz!!!!!!

én meg ma érzem hoyg jót nőtt a bébi, sokkal másabak a rúgásai, a köldököm felett is érzem, és lerúgja a kezem :) és olyan nagyobbak, meg kb beremeg az egész hasam egy-egy mozzanattól!!!! tökjóóó :D

na majd este jövök :)
csók

KépKép

KépKép
bagzerka

bagzerka!!!!
Nem én most nem paráztam....hanem lucának mondtam, hogy nekem is voltak olyan napok, hogy nem éreztem mozogni..szóval nem rólam volt szó!!!!
Nekem a 15. héttől már minden nap érezhető mozgásokat produkál a babám!
Sőőőt!!! Már lehet kívülről is látni :) , jó persze mostmár 21. hétben vagyok :) -pont ma töltöttük be a 21. hetet :)
Jövőhéten az 5. hónapot érjük el :) már örülök, hogy haladunk a cél felé és már kevesebb van hátra, mint ami eddig eltelt.
De olvashom, hogy már Te is a köldököd felett érzed :) olyan jó!!!
Pont tegnap gondoltam rá, hogy milyen hihetetlen, de bizony elfogja érni a méh nagysága pont ennek a kétszeresét. ÉÉss amikor a bordák alá támasztja a lábacskáit.. emlékeszel? Simivel volt ilyen élményed???

szeder74

winona!!!!!
ezt találtam most:
Qunny buzz sulphur FÉLÁRON

Eladó egy szeptemberben vásárolt, egy hónapot használt quinny buzz babakocsi, sulphur színben, minden tartozékával, garanciával!
Csak sportrész!!!
Hidraulikusan, automatikusan nyitható. A menetirány változtatható, a háttámla dönthető. Naptetővel, esővédővel és táskával eladó

Ár 70 EFt
Több info: anicsn@gmail.com
.

igaz, ez csak a sport rész, de sztem akkor is megéri....ezeket külön 80-100ért láttam...

hopp, még egy lett:

Eladó QUINNY SPEEDI 3 kerekű babakocsi + mózeskosár

Eladó egy 3 kerekű babakocsi, első kereke bolygósítható, fékrendszer is van rajta, összes kereke felfujható. A babakocsi tartozéka mózeskosár, bundazsák, essővédő, szúnyoghálló (a vázra maxy cosi hordozó szerelhető, ez már nincs meg )Kitünően alkalmas sport tevékenységhez, és utcai használatra egyaránt.
A kocsi új ára: 165 000.- forint a tartozékokkal együtt, én 65 000.- ft-ér adom.

Érdeklődni a mariannkac@freemail.hu -n , vagy a 06-20-9651-592-es és a 878-16-85-ös számon lehet.

Eladó Quinny Buzz :d

Lábzsákkal,esővédővel,buzz boxszal ,55ezerért.Az ár irányár.Tel:06705855050

KépKép

KépKép
bagzerka

jajj Szeder, persze, most már beugrott, bocsii :)
igen, hajajj, nyomta szét a csomtozatom rendesen!!! azt szerettem még, amikor úgy döntött hoyg inkább oldalt csinál magának egy lukat, és azon jönne ki, kb a körmöcskéivel kaparászhatott...na az volt a nagyon kellemetlen :D

na megyek hazaaaaaaa :)

KépKép

KépKép
bagzerka

Luca! Itt vannak a képek a ruhácskákról, amiket rendeltem.

Kép Adél baba első ruhácskái..
Kép az egyik kedvencem

szeder74

hát nem lett valami fényesen jó minőségű egyik kép sem.. itt bénáztam.. :shock:

szeder74

Sziasztok!

Sikeresen visszaolvastam :)

Honey: tőlem is nagy gratula az ajándékhoz! :)

Bagzerka: szerintem jók a képek :) Mi is megyünk majd UHra a Genesisbe még egyszer, szerintem a 26. héten. Azt nem mondta a dokid, hogy miért ajánlják egyre gyakrabban?

Márti: az AFP teljesen elavult mára! Ha a genetikai UH-n nem volt semmi próbálj megnyugodni, főleg ha a dokid sem aggódik. Irj majd mi volt a mai UH-n.

Eszike: hajrá betanítás :) Én várhatóan júliusban fogok majd, egyelőre még az utódom sincs meg, nem úgy tűnik, hogy a főnökség töri magát, hogy embert találjanak.

Humanka: terhes masszázs - mááázlista :D

Judit: gratulálok a kislányhoz!

Ági: véreredményednél mit jelent a kívül esik a határon? Nekem azt mondta a dokim, hogy terhesség esetében az 1-2%os eltérésekkel nem foglalkoznak. Nekem is vagy 5 értékem meg volt csillagozva. Ügyelet: no comment :(

Bejci: Üdv itt :) Problémamentes további babavárást :)

Magnézium: Én Béres Magne B6-ot szedek, abban több magnézium van, így egyelőre napi egy elég belőle.

Luca: abszolút megértem a kételyeidet és minden tiszteletem a tiéd, ahogy kezeled a helyzetet! Remélem május 8.án végre teljesen megnyugtatnak, és a hátra lévő időt tudod élvezni, végre gondok nélkül. Mocorgás: 1-2 naponta, de még csak egyszer kétszer.

Monee: azt hittem már elvesztél :) Csinos a pocakod! Kérjük a beígért kisregényt :)

A.m.: nekünk ruhánk szinte már az összes meg van. Van benne vékony meg vastag is, sőt van egy őszi levegőztető zsákunk is, ami elvileg 0-3 hónapos korig jó.

Nyaralás: ha eljutunk az idén az építkezés mellett, akkor nagynénémék szepezdi nyaralóját szeretném kölcsön kérni, amikor ők nincsenek lenn. Évek óta nem voltam hosszabb időt a Balatonon nyaralni :)

Pocak: enyém is határozottan elkezdett nőni végre :) Próbálok majd pocak fotót csinálni :)

Kép
kistiggrincs

Sziasztok!
Monnee
Szép a pocid,látványosan nő!! :)

Szeder :D
Nagyon édesek a ruhák..

kistiggrincs
minden ruhácska megvan már??De ügyik vagytok!! Kaptátok vagy ti szereztétek be?
Én előszedtem Henci 56-os kis ruháit,ezen kívül még vettem Emmának 2 rózsaszín gatyit. De még szerencsére egy csomó dolgot be kell szereznünk.Már alig várom,hogy vásárolgassak. :lol:

Bejci
A lényeg szuper, hogy szeptemberben jön a babó nálatok is!! :D Hogy viselted az első hónapokat?

Honey
Utólag is Isten éltessen!!! Ajándékod szuper!
Köszönjük a CundA infot… :wink:

Judit
Szóval Bálónak húigja lesz?? De jó!!! Gratulálok! :D

Én kis Emmám egyfolytában teper és olyan erősen!! :lol: Nagyon édes! Reggel felébredek fél percen belül már érzem őt! És örülök is,hogy egész nap jelt ad erősen mert Heni amúgy annyira leköti a figyelmem,hogy szegény kis Emmára csak akkor tudok koncentrálni amikor este már pihi van. Amúgy Henim nagyon érzi a tavaszt egész nap motorozna,tiszta virgoncka :D (én kevésbé vagyok az :shock: …)
Tegnap voltam dokinál: kis drágánk már 440 gr és a combcsont:4 cm hosszú!!
holka

holka!
Köszi. Bár olyan béna lett a kép a ruhácskákról. Hm még gyakorolnom kell..
Jó nagy már neked is a kis Emma!!!
Leírnád a többi méreteit is, mert érdekelne :)

szeder74

Szeder
Még ennyi adatom van (frissek, tegnapiak :D ):
BPD: 49, HC: 192
AC:254.

Szép nevet választottatok Adélnak :D . Dehogy lett béna a kép :D
Leirod te is az adatokat,neked mikor volt utoljára Uh?
holka

És 21+4-nek felel meg a méretei alapján... :wink:

Heni megfürödve,alváshoz készülödünk...erre az elöbb veszi a kabátját és mondja,hogy: hinta....hihetetlen...nem fárad a kis édesem :shock: :lol:
holka

Nekem hétfőn volt.. akkor a méretei alapján 20 hetes 3 napos volt:
BPD: 49,8 mm
HC: 174,6 mm
AC: 151,9 mm
FL: 35,3 mm
.. nekem ezekre az adatokra mondták a 380 grammmot

Holka!!!
Nem lehet, hogy elírtad az AC-t : 254 mm mert szerintem 100-al elírtad.. olyan nagy nem lehet! :wink: vagy igen??

szeder74

Holka: igen, minden kisruha meg van. A nagyrészét vettük, néhányat kapunk.
De ezt én akartam így, imádtam összeválogatni a kisruhákat! Semmi pénzért ki nem hagytam volna :)
És így ha valaki rám akar sózni egy nagyadag kisruhát, ami nekem nem jön be, simán mondhatom, hogy köszi már nem kell (sajna van rá esély, párom nagyanyja nagyon erőszakos tud lenni ilyentéren)

Kép
kistiggrincs

holka! vagy az enyémet írták el :shock: :shock: :shock:

Henit még altatni kell gondolom.. hamar elszunyókál?? furcsa lesz majd nekem is ismét álomba ringatni a babám.. a fiúk már egyedül alszanak .. olyan jó.. ugyanakkor néha igénylik, hogy feküdjek oda hozzájuk..egyik este az egyikhez, másik este a másikhoz..de egyre jobban ritkulnak ezek a kívánságok ..hiába.. felnőnek.. és pár év és hesegethetem a lányokat mellőlük ... :)

jó éjt!!

szeder74

Szeder, tök jó lett a kép, miért írod, hogy nem???
És a kisruhák.....valami csodálatosak!!!!
Vendég

Na Lányok, itt vagyok! :lol: :lol: :lol:

Megvolt a genetikai uh. a Magzati diagnosztikai Központban! Minden rendben bébikével, doki bácsim elképesztő alaposan végignézte minden porcikáját és közölte, Hogy egy TÖKÉLETESEN EGÉSZSÉGES KISLÁNY LAKIK A POCAKOMBAN! Nagy kő esett le a szívemről, gondolhatjátok! A doki legalább 5x megnézte, mi van a lába között, hogy biztos legyen, 3 fiú után nem mert volna bizonytalanra menni( Minyu, akkor kérhetek rózsaszín csíkot?)! :lol:
Genetikára május 5-én kell mennem, de az orvosom a mai vizsgálat után is azt mondta, hogy biztos minden rendben lesz! És legalább úgy örült a kiscsajnak mint én, olyan jól esett!

Márti
borossné becz márta

Márti!!!!!
nagyon szuper, akkor megnyugodhatsz végre!!!!! úgy örülök!!! és gratula a kislányhoz! :)

szeder, tök jók a rucik!!!! csini lesz, az már tuti :)

monee!!!
nagyon szépen növögetsz te is :) ilyet én is akarook hoyg egymás mellett összehasonlítós :D lehet hogy majd koppintalak....

holnap megyünk lakásnézôbe, kiváncsi vagyok nagyon. ja meg anyósékhoz ebédre "beszélni" de vááárom...remélem nem kavarnak meg mindent...

KépKép

KépKép
bagzerka

Sziasztok!

Nagyon boldog vagyok, mert ma tudtam meg, hogy az afp- m teljesen jó és ma voltunk genetikai uh- n is és az egyértelműen kisfiúnk teljesen jól van :D ! A sok jó után voltam fogorvosnál is, ahol egy fogamat betömték és kaptam időpontot a jövő hétre a szájsebészetre, hogy kioperálják a fogamat! Láttam, hogy [color=red]Lantra[/color] is hasonló problémával kűzd :( . Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek nem árt a babának az injekció és a húzás utáni esetleges gyulladás??? Jó éjt Ti sok Babócás nők!
dan6

Márta: örülök, hogy megnyugtattak és minden rendben. Nagy gratula a kislányhoz!

Bagzerka: hajrá lakásnézés, anyósodékhoz kitartás.

Dan6: gratula a jó eredményhez, és az egyértelműen kisfiúhoz :)

Kép
kistiggrincs

Jó reggelt!!

Márti korán reggel itt megkönnyeztem a hsz-det!!! Amikor olvastam, hogy teljesen egészséges nagyon örültem és mikor olvastam, hogy ráadásul kislány!! Hát eltört a mécses!!! Nagyon örülök Nektek!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Szeder a ruciképek nagyon jók és csodaszépek ezek a ruhácskákk!!

Bagzerka drukk a lakásnézéshez!!!

Dan gratulálok a kisfiúhoz, olyan jó, már egyre többen tudják!! Már Én is úgy szeretném!!! Igen Én megyek foghúzásra de csak június 5-én! Én úgy tudom nem árt az injekció. Konan is túl van már egy szájsebészeti bevatkozáson és minden rendben van, úgyhogy emiatt ne izgulj!! Rendben lesz minden!!

Kistiggrincs szuper, hogy ilyen jól állsz már ruhaügyben!! Nagyon jó dolog!

Kép
Kép
lanta

Márta, ez nagyon jó!!!

Gratula a kislánykához, elképzelem, ahogyan a fiúk kényeztetik majd! :lol:
Jó, hogy minden oké,most már tényleg megnyugodhatsz!

Dan, gratula a fiúcskához és a jó eredményhez!!! :lol:
Vendég

Jó reggelt!

Látom egyre többen tudjuk, ki lakik a pociban! :lol:

Márti: Örülök, hogy az AFP csak vaklárma volt és minden rendben a babócáddal. Ezek után már "csak" pont az í-re, hogy KISLÁNY!!! :wink:
Hatalmas Gratula hozzá!

Dan6: Neked is grat a KISFIÚHOZ! Nevét már eldöntöttétek? A foghúzásról én annyit tudok, hogy állítólag van olyan fájdalomcsillapító szuri, amit extrán a kismamiknak adnak. Ha jól tudom, a gyógyszerek közül is van egy csomó, amit nyugodtan lehet szedni, de azért azokat a lórugás gyógyszereket (pl: Cataflam) nem ajánlják. Hááát nem irigyellek!!

Szeder, Kistigrincs: Látom megindult a ruha-beszerzés :lol: :wink:

Holka: Az első hónapokat jól viseltem, róka koma egyszer sem látogatott meg, nagyon ritkán émelyegtem, de azt is csak este. Ami rossz volt, hogy sokszor fájt a hasam, s bár a méhszájam nem nyílt ki hál'Istennek, már 9 hetesen kiírtak táppénzre és nem is engednek vissza dolgozni. Mondjuk ennek örülök, mert azóta alig keményedik a hasam és tök jól érzem magam :lol:
Vendég

Szép napot nektek!!

Márti! De örülök, hogy minden rendben a picikéddel, és hogy KISLÁNY!!!
Tudom, hogy mit érzel, nálam 2 fiú van már :) és most jön nekünk is ADÉL!!! Abszolút átérzem a boldogságodat!!! GRATULÁLOK!!!
Tuti, hogy lány hidd el.. ott nem tévednek, ahol voltál :) -én is alig akartam elhinni, amikor mondták, napok kellettek hozzá, hogy felfogjam.. - AKKOR TESSÉK BESZEREZNI RÓZSASZÍN RUHÁCSKÁKAT, SZOKNYÁKAT, FODROS KALAPOKAT A PICIKÉNEK :)

dan6!
GRATULÁLOK NEKTEK A KISFIÚHOZ!!! Te kis szegényke, hááát nagyon nem jó, amit a fogorvosról írtál, illetve, hogy menned kell és, hogy mi vár rád.

Bejci!
Akkor Te is otthon vagy :) ,hogy telnek a napjaid otthon?

bagzerka!
Már megint lemaradtam... :oops: hol néztek lakást? azt tudom, hogy már volt róla szó, sőt anyósodékkal is volt valami konfliktus..de megint elvesztem a részletekben.. mint oly sokszor mostanában.. :oops: :P

luca!!!
azért nem lett jó a kép, mert a ruhákból nem lehet kivenni semmit.
amúgy veled vagyok, sokat gondolok rád :)

szeder74

Halihó!

Szeder!

Szerintem is tök szuperek a képek e rucikról és nagyon tündériek! A férjenek is angyon tetszik. Mi majd második körben lányka rucizunk remélhetőleg :wink:

Márti!

Nagyon örülök, hogy minden rendben a babával és NAGY gratula a kislányhoz.

Minyu!

Lassan dobnál egy táblát,mert már nem tudom követni, hogy hány fiú-lány van??Köszi

Kép
Kép
a.m.

Sziasztok!

Köszönöm Nektek, olyan drágák vagytok! Imádom ezt a topicot! Azért még a genetikát túl kell élni, csak azt sajnálom, hogy 5-éig várni kell! Jó lenne már pontot rakni az afp-ügy végére! De bízom a dokimban, nagyon tudja, mit csinál!

Szedr!

Hi-hi! Uh. után az Árkádba vezetett az 1. utam és a Babaházban hirtelen felindulásból vettem a lánykámnak egy tündéri csipkés ujjú rózsaszín pöttyös body-t! :lol: Egyszerűen nem bírtam ellenállni! Tudod milyen fura volt a lányruhák közt keresgélni?
Egyébként a barátnőm (a 1.5 éves keresztlányom anyukája) szintén babát vár, ott kisfiú lesz és megbeszéltük már az elején, hogyha ez az eset lesz (nála fiú, nálam lány) akkor egyszerűen kicseréljük a babaruhákat(kb 4 hét különbség lesz a 2 pici között)! Úgyhogy rengeteg ruhája lesz a lánykámnak, mert már látom, hogy imádni fogok neki vásárolni!
Én is még csak most kezdem felfogni ám, hogy szükség lesz itthon babákra, hajcsatokra és minden egyéb nőcis dologra, de nem lepne meg-mondtam a dokimnak is-ha ugyanolyan mozdonymániás lenne mint a 3 bátyja! :lol: Egyébként a doki nagyon jófej volt (ugye mind3 fiamat együtt szültük),miközben a baba nemét nézegette (több oldalról-mert Ő sem akarta elhinni szerintem), közben még 1 adat hiányzott a mérésekből, azt kérte az aszisztens, erre a doki:"Engem a Femurnál most sokkal jobban izgat, hogy mi van itt a lába között!" Szóval tök jó volt a hangulat a vizsgálaton és a doki nem győzte mondani, mennyire örül a kisasszonynak! Na persze, neki is van 1 ánya meg 2 fia, tudja, miről beszél!

Márti
borossné becz márta

Luca!

Én a vérvétel után 2 hétre rá érdeklődtem, akkor már ott volt a védőnőnél.
Egy egyszerű kispárnám van, azt tettem a pocim alá. Hát nem lehet egyszerű mutatvány a másik oldalra való átpakolás gondolom.

Honey!
Én már 3x vettem be a Magnerotot, és mindig volt hasmenésem, így még teszek egy próbát a citrittel is, ha azt is így reagálom le, maradok a Magne B6-nál teás feloldásban.

Ma éjszaka olyan lábgörcsre ébredtem, úgy fájt, hogy bőgtem. Ráadásul nem a vádlim, hanem oldalt görcsölt. Életemben nem gondoltam volna, hogy ilyen is lehet. Ha a vádlim tesz ilyet, ráállok, sétálok, és rendbejön. De ez, röhögött rajtam. Hiába csináltam bármit is. Nagyon rossz volt. Most nem tudom, hogy Mg hiányom van mi miatt görcsöl a lábam. Pedig iszom a pezsitabit, meg most szedem tablettában is, szóval nem tudom.

És képzeljétek. Jövő hét vasárnap megyünk mi is 4D-re a Genesisbe. Kéredzte a csaj, hogy miért megyünk hozzájuk, hisz itt is van 4D, de mondtam, hogy a ti tanácsotokra, mert csak nagyon jót mondtatok eddig róla. Szóval ti vagytok a reklám. Remélem akkor kiderül, hogy milyen színű csíkot kaphatok én is.

Bagz!
Nem semmi a te történeted se! Miért ilyen bunkók az orvosok?
Gratula a bébi növekedéséhez!!! Én is kezdek hasonlókat érezni, és olyan klassz.

Kistigris!
Azt jelenti, hogy mellé volt írva normál határérték tól-ig, és abba a tartományba nem esett bele legalább a fele. Mostmár legalább tudom tőletek, miért van az a sok csillag.

Money!
Hatalmasat nőtt a pocid, olyan szép kismamis!

Holka!
Milyen nagy a babád. 440g? Az már majdnem fél kiló kenyér. :lol:

Márti!
Örülök, hogy minden rendben, és gratula a kislányhoz!

Dan6!
Neked pedig az egyértelmű fiúhoz gratula!
Azért csak kiegyenlítődik itt a fiú-lány arány, ahogy elnézem.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

bagzerka!
nagyon köszi a kutatást,DE dontöttünk, és holnap megvesszük a babakocsit.
rakok fel képeket is ha sikerül, szeirntem super!!!

Kép
winona

Kép

Kép
winona

márti,
GRATULA A JÓ EREDMÉNYHEZ ÉS A KISCSAHOZ!!!!! :D Remélem most már megnyugodtál!!! Irtó jó fej a dokid!!! :lol:

kistigrincs,
tutifix, hogy Mg hiány miatt van lábgörcsöd, meg a keményedés is! sajnos hiába szedsz be egy rakás magnéziumot, ha utánna hasmenésed van. Olyan mintha be sem szedtél volna semmit!
Ráadásul az eredményt ne azonnal várd! Kell 1-2 nap, amíg kifejti a hatását.
Én is pont a hasmenés miatt hagytam abba a megnerot-ot, meg a magnezicitritet is. nekem mindkettőtöl hasmenésem volt. :?

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Szép, jó napot Nektek!

Márti!
Kis-lány! Kis-lány! Kis-lány!!!! De jóóóóó! Úgy örülök! Neked is lesz egy csodaszép tündérkéd! :D :twisted: :D

Lanta!
Háát! Azért a foghúzásért nem irigyellek! Nagyon sokat gondolok rád! Remélem gyorsan túl leszel rajta! De nem rossz, hogy még júniusig várni kell? Jobb túllenni rajta, nem?

Dan!
Először is gratulálok Neked (Nektek) a kisfiúhoz! :D
Szájsebészet! :shock: :evil: Brrrrrr....! Ha Lantának azt írtam, hogy nem irígylem, akkor Neked mit is írjak?! A 14.hét körül voltam szájsebészeten és inkább nem rémisztgetnélek az én történetemmel. Érzéstelenítő inekciót adnak, úgyhogy nem érzel semmit. A babának nem lesz tőle semmi baja. A második harmadban lehet kapni érzéstelenítőt. Ha később, mikor kimegy az érzéstelenítő fáj, akkor nyugodtan vegyél be algopirynt, akár 3-at is naponta. Inkább, mit hogy fájjon, mert attól a baba is szenved. Nekem nem adtak antibiotikumot, amit ilyenkor szokás, de a védőnőm ezen utólag nagyon csodálkozott, mert állítólag abból is van olyan, amit kaphat a kismama a gyulladás ellen.
Akkor jövő héten nagyon drukkolok Neked és gyors és fájdalommentes foghúzást kívánok teljes szívemből!

Szeder!
Ki lehet venni azokat a ruhákat! :D Nagyon arik!

Tegnap egész este jött-ment a babucim a hasamban! Izgett-mozgott, forgolódott, már volt, hogy rászóltam, hogy kicsit finomabban (amikor szerintem keresztbe fordult és majd kiszakította a hasamat a köldökömnél) :lol: És ezt ma reggel is folytatta! És tegnap este már az apucija is érezte!!! Olyan jó érzés volt látni az arcát, miközben érezte a lánykáját mocorogni. Teljesen elérzékenyültem. :oops:

Holka!
440 gramm??? Már ilyen nagyok a babáink??? Hihetetlen gyorsan nőnek! Már csak ezért is jó, hogy leírtad az adatokat (meg akik leírják), mert így lehet követni, hogy kb. mekkorák a mi babucijaink. Főleg, hogy én már több mint 2 hete láttam a genetikai UH-n utoljára és legközelebb május elején megyek a dokibácsihoz, aki vagy csinál UH-t, vagy nem. :? 4D-re pedig még nem tudom, mikor megyünk, csak tervbe van.

Bagzerka!
A lakásnézés az nagyon izgi! :D Jelentkezz majd, hogy mit láttatok és hogy sikerült-e dönteni.

Üdv: Anikó

Kép
Kép
konan

Konan aranyos vagy, hogy gondolsz Rám :) Én nem várnék júniusig azt sem bántam volna ha tegnap kirántja, de elkezdett hablatyolni, hogy inkább a reggeli órákban csinálná és legközelebbre akkor kaptam időpontot! Egész májusban szabin lesznek! Azért is csak most voltam mert mostanra kaptam az első időpontot 9 hetes terhesen jelentkeztem be és 18 hetesen kaptam időpontot, jó mi??? Hát nem kapkodják el az biztos!!!

Kép
Kép
lanta

Sziasztok!

Gratulálok mindnekinek, aki túl van az első félidőn :lol: ! Hát ez az idő is eljött. Nekem még ugyan hátra van, de hamarosan betöltöm én is.

Látom alakul a nemek aránya. Tök jó, hogy sokan már a nevén szólhattok a babátokhoz. Az enyém még egyenlőre marad Borsika, aztán majd meglátjuk..

Végre éreztem én is a mocorgást! Tegnapelőtt este. Nagyon jó érzés volt. Kicsi, de határozott mocorgások voltak, biztosan tudtam, hogy igen, ez ő!

Roni, pont aznap este volt ez, amikor beszéltünk erről telefonon :lol:

Haskeményedés szerencsére továbbra sem kínoz, ellentétben a gyomorégéssel. De ez is elviselhető. Igazán jól érzem magam, kivéve ha elfelejtek folyadékról gondoskodni. Ha nincs nálam, és nem tudok inni, akkor 1-2 óra és ájuldozok.Pl. ma is az építkezésen, az egyik vevő hozott nekem egy nagy üveg vizet. ki is ittam egyből az egész 1,5-es üveget...

Ma kapom meg az AFP eredményt, de nem hiszem, hogy jó, értékelhető lesz az eredményem.. Hétfőn meg a 18 hetes genetikai UH-ra megyek.

Nekünk már jó sok mindenünk van. Nem akarom, és nem is bírom kivárni a nyarat a vásárlással. Meg egyébként is így apránként nem érzem olyan soknak, bár ha összeadom, elég húzos összegnél tartunk így is. Babakocsi témában még nem döntöttem, de megvan a körülbelüli elképzelés.

Rönééé

Kép
röné

Lanta!
Hát akkor még egy kis türelem és izgulás...! Az egészségügy malmai lassan őrölnek...! :?

Kép
Kép
konan

röné,
én pont most csináltam egy költség összesítést a babakelengye lista alapján.
Jaj... dobtam egy hátast. :? és még így is biztos van, amit kifelejtettem.
Sajnos nálunk közel távol sincs baba a családban. Úhygogy esélyem sincs "örökölni"

Én szerdán megyek genetikei uh-ra. de már tűkön ülök, hogy láthassam a babót! :D
Meg inkább egy megnyugtatást szeretnék a dokitól, hogy még mindig teljesen zárt a méhszájam az összes keményedés ellenére. :?

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Na, én lassan mehetek haza! :D Mivel még mindig nincs otthon gépem és holnap nem dolgozom (szombaton már mégse!), ezért a hétvégére elbúcsúzom. Aki dolgozik holnap, annak még egy kis kitartás, aki nem dolgozik, annak jó pihizést kívánok! Ja! És sok babamocorgást! (Csak úgy finoman...) Hétfőn jövök.

Pussz mindenkinek: Anikó

Kép
Kép
konan

Honey: nekem nincs lábgörcsöm :):) Nem Áginak akartad írni? :)

Költségvetést én is csináltam már néhányszor, és megszoktam állapítani, hogy nem tudom, hogy tudtam elkölteni ennyit, mikor nem volt ennyi pénzünk. :oops: És a babakocsi még hátra van :)

Kép
kistiggrincs

csajok!semmi vélemény a kocsiról??pedig el vagyok ájulva!
és holnap már tologathatom is :D

Kép
winona

wiona!
most jöttem vissza... éss szólok a babakocsidhoz:
nagyon jó.. én is hasonló összeállítást néztem.
Ez milyen típus (márka) nem ismerem fel .. :oops:
Akkor holnap, ha megveszitek..lehet variálni, hogy hogyan s miként lehet ide-oda csatolni a különböző funkcióit.. akkor gyerek nap is lesz nálatok holnap... viccelek, nevettetni szerettelek volna- mégha ilyen különös módon is..
holnapra tervezem, hogy elmegyünk a babyoutletbe.. kíváncsi vagyok "ÉLŐBEN" is, hogy milyen az üzlet..
-halkan megjegyzem...nekem sem szólnak "többen" a feltett képeimhez..de ne is izgasd magad.. majd ezekután... figyuszka csak..

szeder74

kistigrincs... bocsi... összekevertem a szezont a fazonnal... de igen , áginak akartam írni. Valamit neked is akartam - de azt már elfelejtettem... :D

wiona,
:D szupi a kocsi, de tényleg! De ezt már egyszer feltetted ide, nem? Mert az tuti, hogy már láttam itt. Amúgy gratula - így előre is a vásárláshoz! Nekünk még apával van egy boxmeccsünk kocsi ügyben... :D

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Mindenki nagyon jó képeket rak fel szuper dolgokról! ;) Én azt sem tudom, hogyan kell... :oops:

Winona, a ti kocsitok azért is tetszik mert van csomagtartója, bele lehet rámolni váltóruhát, kislabdát, akármit (kiló kenyeret, mindent). Nálunk a nagy csomagtartó is szempont volt.

ÍRjátok, hogy vesztek babakcsoit, meg rucikat, szeretném csöndesen javasolni a hordozókendőt is. Én nem tudom, hogyan éltük volna túl a fogzást anélkül. :shock: Van róla egy nagyon aranyos ajánló: http://bababolt.com/index.php?option=co ... &Itemid=59

Kép
Kép
sarkantyúka

Honey, neked meg köszönöm a C&A-s tippet. Ott leszünk kedden nyitáskor lesben állva :D

Kép
Kép
sarkantyúka

Nem tudom, most lehet, hogy hülyeséget kérdezek. Nem fura egy kicsit ilyen nagy horderejű dolgot, mint hogy kislány lesz-e vagy kisfiú, egy szimpla orvosi vizsgálat során megtudni? A lányom meglepi volt (miután hónapokig mindenkitől azt hallgattam, hogy milyen fiús hasam van), a születésekor derült ki a neme. Volt, hogy előtte UH-n megkérdezték, akarom-e tudni, és valahogy úgy éreztem, ez nem olyan ünnepélyes pillanat, várok még azzal, hogy megtudjam.

Á, most én ilyen hülye érzelmes vagyok, hiába, az eső is csepereg...

Kép
Kép
sarkantyúka

köszi csajok!na ez már beszéd :D
típusa: haberkorn
igen honey, már eccer felraktam :)

Kép
winona

sarki:engem baromira izgatott a neme, így olyan személyesebb.....közelebb érzem magamhoz....
sőt már vásárolni is lehet így neki! :D ami lássuk be isteni dolog!
h. a babánknak veszünk ezt-azt.

Kép
winona

Winona, bocs, de annyi volt a visszaolvasnivaló, és csak beleolvasgattam. De a babakocsi feltűnt nekem is. Íhy képen nagyon szép, és tényleg jónak tűnik.
Én is ugyanezt néztem, csak a narancssárga összeállítást. Nekem az a kedvenc szinem.
Élőben sajna még nem láttam, és az én bajom a kocsikkal, hogy ált-ban baromi keskeny a mózes.
Ezt szívem szerint megvenném, de előtte meg KELL tapogatnom, megnéznem hogy milyen a rugózása, illetve a valós méreteit.

A mózesba belejön még a bundazsák, takaró, gyerek, stb, és szerencsétlen babó meg sem tud mozdulni a legtöbb babakocsiban. Épp ezt panaszolta anyukmnak egyik ismerőse, pedig neki Chicco hiper- szuper, méregdrága babakocsija van..

Sarkantyúka, én osztozom a véleményedben... Apa nagyon szeretné tudni, én meg ha néha kicsit meg is ingok, de a szülésnél akarnám megtudni. Az olyan jó lehet úgy a nagy esemény után..
Aztán meglátjuk, lehet hogy engedek apa kívánságának és a praktikusságnak... De eddig gond nélkül bevásároltunk olyan rucikat, amik kistökösnek, és puncisnak is jók lesznek. Spec. színeket meg ráérek majd utána venni. Nekem a picibabák egyébként is fehérben tetszenek a legjobban.. :D

Rönééé

Kép
röné

röné:mi már láttuk élőben,nekem is vásárlás előtt, ez fontos, mert más a neten nézegetni, mint élőben tologatni. nagyon szép szín a terracotta, azaz narancs (pasi javított ki minket) és barna szín összeállítása is. előszőr én is arra voltam ráállva, de megláttam ezt és ő nyert.a neten végülis nem is jön ki úgy a szép színe...hiper könnyű nem utsósorban, a mózesre meg azt mondták h. átlag méret, szabvány. rossz nem lehet...
szeder:igen jó kis gyereknap lesz, az tutttiiii :D össze vissza fogom szerelgetni, meg próbálgatni.mekkora öröm ez!

Kép
winona

wiona,
na azért! már ami a kocsit illeti! mert így emlékszem, hogy még valami honlapot is megnéztem, mert nagyon tetszik a kocsi felépítée. Hol láttad élőben?

sarkantyúka,
nálunkez a fiu-lány dolog sajnos kardinális kérdés volt. - na nem mintha nem szeretnénk ugyan úgy, bármi is lenne. Csak sajnos a párom és családja meglehetősen elmaradott gondolkodású ilyen téren... és számukra a gyerek az csak fiu lehet.... :? Persze a férjem már megbarátkozott a gondolattal, hogy macso létére lányos apa lesz! :D és már most imádja, hogy lánya lesz!
Amúgy osztom wiona véleményét... személyesebb így a kapcsolat. Mi már most mindig nevén szólítjuk. :D

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?