Új privát üzeneted érkezett!

Nicike, csak 8-ra mehetsz? Nálunk már fél nyolc előtt el szokták kezdeni a vérvételt... Én is éhet voltam, de a cukros lötyi valahogy csökkentette az étvágyamat, és jól bírtam 10-ig... Vizet ihatsz, előtte és közben is, ha az segít...

yuyu79

Mecsi, szépek a ruhák...

Holnap drukkoljatok, megyek német szakfordító vizsgára, meg szombaton is :-(

yuyu79

én ma megyek a Lövőház utcába. Ott van a 2 in 1 outlet, amit szuszu is ajánlott, megnézem, hátha vannak jó cuccok, meg van egy babaútor bolt is ugyanebben az utcában, és ha már ott vagyok, azt is megnézem.

Csináltam egy listát bababoltokról, de leginkább 3. , 11., és belvárosi címeket néztem ki. Ha valakit esetleg érdekel:
1209044996.1642.doc
lei

yuyu: megy a drukk!! DE biztos sikerülni fog!!! :wink:
lei

Köszi, én is remélem... :?

yuyu79

Aprooka!

Ha meg akarod tudni, hogy az előző munkahelyed bejelentette-e a TB-nek a munkaviszonyod, azt "lebukás" nélkül az Ügyfélkapun keresztül teheted meg interneten keresztül.

A regisztrációról és a használatról bővebben itt olvashatsz:
http://www.oep.hu/portal/page?_pageid=34,3319880&_dad=portal&_schema=PORTAL

Én megcsináltattam vagy két éve a névváltozás után, hátha jó lesz valamire. Tavaly pl. amikor mindenkinek ellenőrizték a TB jogviszonyát, én épp nem mentem semmiért orvoshoz, online le tudtam kérni, hogy "lát-e" a rendszer, nehogy akkor derüljön ki a hiba, ha sos kell dokihoz menni.

És akkor derült ki, hogy az előző munkahelyem nem jelentette, hogy onnan kiléptem, így két helyre vagyok bejelentve. :) Persze csak az egyik fizet utánam, de ezt nem szűrik.

Ha jól emlékszem, jó pár évre visszamenőleg megvannak az infók.
Egyébként azt is meg tudod nézni, hogy mikor melyik orvos milyen vizsgálatot és mennyiért számolt el utánad, és ugyanez igaz a kiváltott receptekre is.

Beus

Kép
félhold

Mindenki nagyon szép cuccokat vett! :D

Beus

Kép
félhold

Étkezés

Nem hiszek a szélsőségekben, inkább a mértékletesség elvét követem. De arra azért igyekszem figyelni, hogy legyen a héten elég gyümölcs, zöldség, tejtermék, mindenfajta hús, a köreteket is váltogatom. És ennek ellenére még 4 kg alatti a súlygyarapodásom. Mondjuk én már vagy 2 éve eszerint eszem, úgyhogy nagy változás nincs, legfeljebb annyi, hogy napi 5 kisebb adagra osztom szét a korábbi 3-4 étkezést. De többet egyszerre úgysem tudok enni. :D
Egyébként aki munkahelyi menzán eszik (mint én is), annak jóval korlátozottabbak a lehetőségei a választás terén, jobban oda kell figyelni.

Inkább az a fontos, hogy ki melyik étkezési módban hisz. Aki a megérzéseiben, az azt kövesse, aki a bio étkezés híve, az azt, mert az tesz jót neki. :) Ez az időszak tényleg nem arról kell, hogy szóljon, hogy sanyargassuk magunkat.

Beus

Kép
félhold

Yuyu!

Én is nagyon szurkolok :D

Beus

Kép
félhold

További szép napot mindenkinek, elindulok haza, mielőtt még megtalálnak valami SOS feladattal (annak ellenére, hogy egy órája vége a munkaidőnek).

Tegnap is este 8-kor végeztem, és mivel pont elment a villamosom, 9-re értem csak haza. Utána még vacsi (már nem is esik annyira jól ilyen későn, és addigra egyébként is farkas éhes vagyok), de ez van. Vasalás után (tegnap derült ki, hogy férjemnek mára ing kell) hulla fáradtan zuhatam az ágyba. Még szerencse, hogy Danim közben megcsinálta a teregetést! :)

Beus

Kép
félhold

Julcsi, 8-kor kezdik, meg nekem a Sote I.-re kell mennem.Gondolom lesznek mint az oroszok. Remélem kicsít eltelít a lötyi, azt mondta doki vigyek citromlevet,de állítólag nem segít :lol:

nicike

Yuyu drukkolok én is nagyon!

Nektek nem szokott leesni a cukrotok, ha nem ettek kb 3 órája? Ha nem eszem elájulok....sosem volt ilyen bajom és tök rossz,h figyelni kell az órát :cry: :cry:
makadu

Jól érzékelem, vagy sem,hogy mostanában nem nagyon reagáltok az általam felhozott témákra?
Mint ha nem is írnék.
Tudom,hogy ritkán vagyok köztetek így egy csomó mindenből kiesek,de ez nem az én hibám és mindíg visszaolvasom amiket írtok.
Szép napot holnapra is és egy nagy kalappal a vizsgához.
feluca
Mezőszemere

:(
feluca
Mezőszemere

Jó estét Mindenkinek!

Apro! Nem akarlak minden áron a tb-be zavarni, de velem tényleg tök kedvesek voltak és teljesen anonim maradtam én is és a cégem is, először csak telefonon, majd személyesen is.

Binyek! Én is már jóval a köldököm felett érzem a rugdosást.

Yuyu! Drukkolok a vizsgádhoz. Hű, nagyon örülök, hogy nekem a közeljövőben nem várható ilyesmi, nem tervezem, hogy tanulásra adom megint a fejem.

nicike! Hogyhogy bemész a Barossba vérvételbe? Nem lett volna egyszerűbb Gyártelep? Én ha tehetem inkább oda megyek, illetve mostmár Miklóson is le lehet vetetni. Múltkor ez jött be a legjobban, egy ember volt előttem.

Mecsi! Tényleg szépek a kisruhák, így a képeken újnak tűnnek.

Bocs, de még mindig az étterem téma. Nem tudtok véletlenül ajánlani valami jó helyet? Ezt az amerikait nem találom sehol. A Dzsungel Cafe-ban nem volt még senki?

Jó éjt! Andi

KépKép
jazmin2005

feluca, mi az amire nem reagáltunk? Nehogy megsértődj, nem ellened irányul, csak sok a hozzászólás, és nem mindig sikerül mindenre válaszolni. Úgyhogy bocs ;-)

yuyu79

Köszi mindenkinek a drukkokat!

Nicike, nekem jó volt a citromlé, olyan limonádészerűvé tette az egészet...

Makadu, nekem főleg az első harmadban volt ez, hogy ennem kellett 2-3 óránként... most már nem annyira, de jobban érzem magam, ha gyakran eszek valamit...

Jó éjt, majd vasárnap jövök legközelebb! Jó hétvégét :-D

yuyu79

Nicike,
Én is a SOTE I.-re járok! Ki az orvosod?

Kép
Kép
dia123

Feluca nem ellened irányul a nem válaszolás. volt hogy én is felhoztam valamit de mire megirtam már annyi másról irtak közbe kicsit lassú talán a rendszer. visszaolvasni mindig meg nem megy. van amire én se kaptam válasz egy idő után ujra feltettem. De mire szeretnél választ kapni ????

Lányok valaki vesz pólyát?? Én nagyon szeretném abban hazahozni a babánkat és nem is annyira drága.

Yuyu megy a drukk egy zsákkal tudod!!! :lol: hajrá hajrá

mindenkinek jó éjszakát görcs és fájdalommentes álmokat! :evil: :D

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Jázmin, a Soté-ról választottam az orvost is és a magánrendelésén adta a beutalókat,és azt mondta péntek reggel a másodikon legyek 8-ra :cry: Azzal a beutalóval nem csak oda mehetek?

Yuyu, nem sokára kiderül használ-e a citromlé :lol:
Drukk és sok +++++++++

Dia, nekem Fekete Tibor az orvosom. Te kihez jársz?

nicike

Jó reggelt mindenkinek :)
Látom, van aki nálam korábban kel, vagy keltenek apró rugdosások a pocak irányából :)
Julcsi: Hajrá neked! Biztos minden rendben lesz, majd mesélj!
Mecsi: szuperek a ruhák, és tényleg újnak látszanak. Pólyát mi nem veszünk, úgy gondolom, hogy nem tudnánk kihasználni, és a mózesban, vagy babahordóban is haza lehet hozni a kórházból, már ott sem ragaszkodnak a pólyához.

Szép napot mindenkinek!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Mecsi!

Gyönyörűek a ruhák!! :D És ez mind használt????
Vendég

Sziasztok!

Jázmin Én már többször voltam a Crazy Dzsungel Caféban.. nekem tetszik a hely, és jó a kaja is.. bár egy -két pincér gyanúsan vidámabb a kelleténél :wink:
Nekem a Dzsungel terem volt a legszimpibb, (az egyetlen nem dohányzó) de most voltunk ott lánybúcsún és annyi hibája van, hogy kicist sötét ahelység..gyertya meg nincs a tűzveszély miatt.. a többi trerem lényegesen világosabb, de dohányzós...

Bocsánat az OFF ért
Vendég

Binyek,
Én is a feljebb is érzem a a rugikat, van, hogy egyenesen a bordáim felett :D Ti aztán tudtok élni, kád a nappaliban 8)

Yuyu,
Mennek a drukkok!

A citrom nekem is használt, tényleg limonádéízű volt.

Sajnos én is el-elcsábulok egy kis kólára :oops: Tudom, hogy nem kéne, de a kávét az eleje óta nem bírom meginni, és olyan alacsony a vérnyomásom, néha majdnem elájulok. És hát Zalán kel éjelente, úgyhogy nem vagyom a legkipihentebb sem sajnos.

A kádban fürdést én is néha megejtem, de nem sűrűn. Zalánnal mindig zuhanyoztam. Alapból hajlamos vagyok megfertőződni alulról, és sohasem tudhatjuk, hogy nyitva a méhszáj vagy sem. De azért ahhoz, hogy a belső méhszáj kinyíljon, csak kellenek a görcsök is, akkor meg úgyis irány a doki.

Olyan szép rucikat tesztek fel, én már annyit elraktam a kicsinek, hogy szégyellem, van vagy 25 rugija :oops:

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Jaj, és már nem tudom ki kérdezte a pocakolajozást, de én csak éjjelre kenem be olajra, hogy ne mocskolja be a ruhát. És az olajra kenem a Vichy-t. Nappalra csak sima testápolót kenek, de az olajat még másnap is érzem a bőrömön.

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Mecsi!
Szerintem ne vegyél pólyát,felesleges!Úgy fogod utálni,mint a fene!Ugyanis képtelenség úgy beleerősíteni a gyereket,hogy ne csússzon bele.Alig látszik ki belőle,a szájába belelóg a széle....szerintem katasztrófa!Max csináld azt,hogy a kórházban úgy is polyában kapod,majd meglátod milyen lesz és ha esetleg tetszik,akkor küldd el gyorsan a párod,hogy vegyen,mert akkor mire mentek haza már kimosva várhat. :P De szeintem le fogsz tenni róla! :wink: Én alig vártam,hogy hazaérjek és kivehessem belőle!Soha többet nem használtuk... :roll:

Nekem is ennem kell max 4 óránként.Biztos szoktatja magát a szervezetünk a csecsemőetetési időpontokhoz! :lol:

binyek

jó reggelt mindenkinek! úgy néz ki, hogy ma is szép napunk lesz! ;)

tegnap nem bírtam ki, és voltam a Tescoban, vettem egy-két rucit! na nem vittem túlzásba, bár így is 8000 Ft-ot sikerült elköltenem! :P igazából a méretezés okoz gondot... a párom 60cm fölött született és közel 4 kg volt, szóval nem feltétlen az a new born kategória. azért vettem pár 56-os rucit, de inkább a 62-re szavazok!

a cukorvizsgálatnál szerintem igenis segít a citromlé! sajnos egyéb okból kifolyólag volt már szerencsém ehhez a vizsgálathoz 4x is, és egyszer citrom nélkül próbálkoztam, háááát, nem kívánom senkinek az érzést! bár mondjuk sokan túl vagytok már a vizsgálaton, szóval tudjátok, hogy miről van szó...

yuyu! drukk ezerrel!

a polyával kapcsolatban csak annyi, hogy egy újszülöttet, aki szegényke nyiklik-nyaklik, sokkal egyszerűbb megfogni a pólyában, mert az ad neki valami tartást! nekünk biztosan lesz, aztán majd meglátom, hogy mennyire tudom használni, de az elmélet az tetszik! ;)

sophie27

mondjuk a pólyát kapjuk... apósom a Schöpf-ben dolgozott és onnan kaptunk egyet.

sophie27

Sziasztok! Szép Napot Mindenkinek!

Mecsi, nekünk is van pólyánk, szerintem is édesek benne. :) Amúgy van olyan kórház is, ahol kérik, legalábbis úgy tudom.

k.a.t.i.c.a

feluca! arra a hozzászólásodra célzol, ahol azt írod, hogy ha már van választott dokink, akkor miért nem bízunk meg benne!?

ezzel egyébként én teljesen egyetértek! a vitaminokkal kapcsolatban is minden orvos mást mondd, meg mindennel kapcsolatban, így, ha már járunk valakihez, valószínű nem azért tesszük, mert csak ő van egyedül a körzetünkben, hanem azért, mert bízunk benne, így betartjuk azt, amit mondd!? legalábbis így lenne logikus!

ha másra nem válaszoltunk, akkor kérlek tedd fel újra a kérdést, mert most nem találtam más kérdést az utóbbi hozzászólásaidban.

sophie27

Sziasztok!

Kissé megkésve, de persze nagyon drukkolok yuyu. Az az igazság, hogy most én sem kezdenék bele egy újabb egyetembe, elég volt egy időre az az öt év..... :oops: De azért kicsit irigyellek is, mert szerettem is azt az időszakot. Illetve a társaságot inkább. :)

Tegnap nem is meséltem: Párom már nagyon ideges volt, hogy ő nem érzi Prücsit, mert a kis sunnyogónk mindig lapított, ha apus tette oda a kezét. Aztán tegnap reggel, persze kis átvágással, de végre megörtük a jeget.
Picikét a hasamra feküdtem, mert tudtam, hogy azt utálja a picuri, miköüzben apája bacsúsztatta a kezét. Aztán végre következett egy nagyon határozott figyelmeztetés, miszerint azonnal váltsak pózt, mert így nyomom a kis erőszakost. :lol:
Annyira aranyos volt a párom, szinte ugrált örömében, már tényleg vagy két hete várt erre.....

Azt hiszem, vasárnap én is bevetem magam a tescoba, mert kell egy pár alapdolog még, és amiket feltettetek azok nagyon jók.

Félhold, nagyon köszi, megpróbálom, aztán majd meglátjuk. De hát egy OEP-es ügyintéző nézte meg a gépén, tehát sztem nálam is ugyanazt fogja kimutatni.

Étterem: Lehet, hogy csak én vagyok beleszerelmesedve, de a Hermina Halásztelken isteni kajákat csinál és fele áron, mint benn Bp-en. Mi általában innivalóval, borral együtt ketten 4-5000 Ft körül degeszre esszük magunkat. Pedig azért párom tud enni, az tuti és én sem spórolok, ha éttermi kajáról van szó....

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Félhold, most derült ki, hogy az ideiglenes regisztrációval nem is lehet lekérdezni. akkor meg mi a jó fenéért van, ha egyszer kb semmit nem enged intézni?
Na mindegy, azért köszönöm, megpróbáltam, de ez a fránya bürokrácia totál megköti a kezünket.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Szép jó reggelt mindenkinek!

Ma amikor ébresztett az órám, az első gondolatom az volt, hogy de jó, ma megyünk bekukkantani a picúrhoz, ma van a 4D! És rá egy másodpercre kaptam egy szép nagy jó reggelt rugi-t! Annyira édes volt! Alig várom már!! :D

Aprooka,
Nálunk is lapítani szokott, ha a párom (vagy akárki) odateszi a kezét. Kis szemtelen! :wink: Én viszont a hátamra fekszem ilyenkor, azt nagyon nem szereti, mert nekem elől van a méhlepényem, és sztem ilyenkor egy kicsit nyomja szegényt és ilyenkor erőteljesen szokott tiltakozni! Hát de néha bekell vetni ilyen taktikát, hogy apa is érezze, hogy igenis van ott valaki! :)

Nicike,
Én a Silhavy Mihály-hoz járok. Ti jártok csütörtökönként a szülésfelkészítőkre?

Kép
Kép
dia123

Sziasztok lányok!

Köszi a válaszokat étterem témában, még nem tudom melyik lesz a befutó. Nekem a Tortuga honlapja is szimpi volt, az Erzsébeten van. Teljesen spontán jött az ötlet, Tesóm ajánlotta, hogy babysitterkedik használjuk ki, de nem járunk túl sűrűn étterembe.

nicike! A dokid beutalójával sajna csak oda mehetsz. Én szoktam kérni, hogy amit nem kell feltétlenül ott levetetni, azt inkább itt intézném. A körzetim beutal. Én elég nehezen oldom meg a kiscsaj miatt a bejárást.

hrk! Én kérdeztem az olajat. Utáltam, hogy mindenem foltos. Most vettem a DM-s krémet amit itt már korábban ajánlottatok, azt fogom kipróbálni. Mondjuk az előző terhességemnél nem lettem csíkos, de biztos ami biztos.

Az én kislányom a kórházi napok alatt a kórházi pólyában volt. Itthonra kaptunk egyet, de az valahogy nagy volt és állandóan belecsúszott szegénykém. Nekem egyszerűbb volt egy kispárnán fogni. Barátnőmék meg kivágtak egy kb. baba méretű lekerekített szivacsot, amire varrattak huzatot és sokáig azzal fogta a kisfiát.

Sziasztok! Andi

KépKép
jazmin2005

Andi!

A Tortuga az én kedvenc éttermem is, tényleg csúcs szuper, én annál jobban még sosem voltam, de ha oda mentek, akkor mindenképp kell foglalni, mert ilyenkor tele van.

Ritus

Kép
rituspoc

Lányok!

Nekem nem a hasam csíkos, hanem a mellem, de sajnos brutálisan és ez már az elejétől, de ha kenem akkor sem jobb, csak azt érem el vele, hogy jobban ömlik a tejem (vagy mi). Sajnos nekem már van előtejem vagy 1 hónapja és elég kellemetlen, mert mindenen átüt. Ha bekenem akkor csak arra stimulálom, hogy jobban jöjjön, és azt is hallottam, hogy nagyon nem kéne piszkálni, mert elindíthatja a szülést. Most akkor mit csináljak. A krém meg sajnos nem tűnteti el a csíkokat. Halványodni fog? mert eléggé el vagyok keseredve.
Ritus

Kép
rituspoc

szerintem a csíkok megmaradnak, csak elhalványodnak (először ugye piros, aztán ilyen gyöngyház színűvé válik, bár ez eléggé sok idő...), mint pl. a növési csíkok is, amik tinédzser korban jöhetnek elő a combom, derékon és társain! :(

nekem még nincs előtejem, de hallottam, hogy nem ritka! akkor már most használsz ilyen melltartó betétet?

sophie27

Szép jó reggelt Kismamik!

Hát sajnos nem úsztam meg a görcsmentes éjszakát :( ez most már minden éjszaka lesz ???? :shock: :cry:

Hát már meg is rendeltem a pólyát, aztán majd meglátjuk mennyire lesz használatos. Tegnap mesélte apukám hogy én is abba lettem hazahozva és annyir örül, hogy igy döntöttem mert anyukám is ilyen volt mint én. Meg hát akkor még ez volt a szokás. Ha lehetne merev mózest vennék ami kocsiba köthető de az horror összeg :cry:

Aprooka
Hurrá hurrá , gondolom a párod majd kibujt a bőréből hogy érezhette a mocorgást. Nekem már néha látszik is mikor rug, megmozdul a hasfalam. A párom teljesen odáig van érte mikor mozog, valamelyik nap mikor hazaért melóból szerintem meghallhatta a drágám az apja hangját mert annyira kifeszült azthittem kimászik, de apa kezére gyorsan vissza is húzodott.:D :D

Hétvégétől 26dikától május 4ig van egy nagyon jó kis program kirándulásnak amit ajánlottak Floralia kiállitás ha esetleg valakit érdekelne : http://www.floralia.hu/cikkek/latogatoknak
Mi jövőhéten lehet kinézünk.

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Jázmin, Csepelen is van két nagyon jó étterem, az egyik a Nagy Levin, a másik a La Guna, mindkettő színvonalas és nagyon ízletesen főznek. A belvárosban pedig a dzsungel étterem nagyon klassz. Nem tudom ott voltatok e már. A neten mindet megtalálod.

k.a.t.i.c.a

Szoktam használni, de annyira nem kényelmes, így csak akkor használom, ha megyek valahova. Mondjuk minden nap dolgozom, tehát, végülis minden nap használom. :)

Kép
rituspoc

Mecsi, a kalciumpótlás mellett próbálj meg egy kis vizhajtást csinálni, lehet hogy vizes az izomzatod és azért is görcsöl be a lábad. A lábad szokott, ugye??
A vizhajtás alatt azt értem, hogy reggel és este a szendvicsedbe, vagy bármibe amit eszel vágj bele egy pici csokor petrezselyemzöldet, emellett igyál naponta 2x1 teáskanálnyi almaecetet vízben oldva és még ehetsz napi 2 almát. Ez tuti biztos recept a víz elhajtására, spec. kismamáknak javasolt. Nálam bevált. Ha gondolod, próbáld meg. De a napi folyadékfogyasztásod ne legyen 1,5-2 liternél kevesebb ilyenkor, és lehetőleg víz legyen. Ha ezeket nem szereted, vagy nem bírod enni, inni, akkor valami tanácsot kérj a dokidtól.

k.a.t.i.c.a

Húú lányok, megint jó sokat írtatok:))) nem győzöm visszaolvasni;)

binyek, irígykedem a kádatok miatt, tényleg nagyon jó lehet:))) én képes vagyok órák hosszat kádban ücsörögni, olvasni, lazulni, nem is tudom mi lenne velem nélküle... persze a vízszámlánk sajnos emiatt az egekben:(

na most "rohanok", letesztelem az új védőnőt, 11-re kell mennem, később még jövök.

tegnap megkaptam a vércukor eredményem: 4,6 lett:)) tehát normál érték:)

yuyu megy a drukk neked:))

Puszi csajok, menjetek ki a szabadba, ha tehetitek:)

sniky

Pólya: Sztem is nagyon cuki, mi kaptunk egy iszonyúan régit, de nagyon szép állapotban van, kimosom és mehet a menet.
Mondjuk a kocsiban hazafelé nem merem abban hagyni, ott hordozót használok majd, de tény, hogy ha belekötöm a pólyába, sokkal merészebb leszek az elején. Könnyebb fogni, nem nyiklik-nyaklik meg hasonlók. A lecsúszást nem lehet alsó kibéleléssel megelőzni? Legalábbis így elsőre azonnal ez jutott eszembe...

Petrezselyemzölddel azért vigyázni kell, már 3 könyvben olvastam, hogy szülés után csökkenteni, sőt elhagyni kell ezt a fűszert mert elapaszthatja a tejet. :cry:
Nekem meg a kedvenc fűszerem, ala natur. Párom mindig nevet, mondja is hogy abrakolok, mert a fele megy a kajába, a fele meg azonnal nyersen belém. :oops:

Csíkok:
Nekem kb 1 éve megjelentek már a hasamon, pedig nem híztam meg, csak úgy elindult. Sajnos nagyon csúnya 5-6 széles csík. Ami kicsit furi, hogy pont most, nyúlás alatt halványodott egy csomót és nem is szakadt tovább. Nekem a DM olyan vált be egyedül. A Vichyre röhögött az összes csík és szép nődögélt.
Azóta olajozok.
Ezek soha nem múlnak már el, fel kell rá készülni. Elhalványodnak, kifehérednek, de eltüntetni csak plasztikai sebészettel lehet, azzal sem teljesen.
Viszont cserébe lesz egy csodás babónk....hmm...sztem egészen megéri. Persze néha én is teljesen elkeseredek, főleg majd szülés után, mert most nem látom már a hasamtól annyira....
:oops:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Egy kérdés: nem tudjátok véletlenül, hol lehet szép, tartós, lombtartó bonsait venni?
Mondjuk azeleát vagy ficust?
Sajnos a Hungexpo nekem igen messze van, de jövő hétvégéig be kéne szereznem kettőt.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Apróka, valamelyik nagy lakberendezési áruház (OBI,Praktiker, stb.) kertészeti részlegén nincs? Nem tudom pontosan melyiknek van ilyen.

k.a.t.i.c.a

aprooka : Oázis kertészet!
http://www.oazis.hu/

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sziasztok Lányok!

Nekem is van kókuszpólyám, örököltük, de nem olyan nagy, hogy a baba belecsússzon, hacsak nem lesz annyira picike :D
Voltunk szerdán az Uzsokiban a szülésfelkészítő tanfolyam védőnős részén a párommal (iszonyatos jófej védőnő tartotta) és ott is szóba került az, hogy mit csináljon a kismama, amikor az egyik doki ezt mondja, a másik azt, itt ezt olvassa, ott azt. Na és az volt a javaslat, hogy válasszunk ki egy dokit, akiben megbízunk (mondjuk a saját orvosunkat) és próbáljuk az ő utasításait követni. Én is így teszek, ezért szedem még most is az elevitet és a gravidát felváltva, de ezeket is csak kétnaponta.
Ezen az előadáson láttam életemben először angol pólyát. Nem tudom ismeritek-e, de nekem nagyon tetszett. Csak azt nem tudom, hogy lehet-e ilyet még valahol kapni. Esetleg valaki látott ilyet valahol?

Szép napot lányok! Sok sikert Yuyu!

szuszu

Aprooka!

Bocs, nem írtam, hogy a TB ellenőrzéshez végleges regisztráció kell, amit csak személyesen tudsz megcsinálni. Azt hiszem a linken leírják hova kell bemenni. Talán azért érdemes megcsinálni, mert lehet, hogy más néven látják ők a volt munkáltatódat, mint ahogy te kerested őket.

Beus

Kép
félhold

Mecsi!

Lábgörcsökre próbáld ki a következőt, nekem bevált. Még elalvás előtt ülve vagy fekve (ahogy kényelmes, akár oldalt is) nyújtsd ki a lábaidat előre, a lábujjaidat pedig húzd magad felé a lábfejet hátrafeszítve, a sarkat tolva előre. A reggeli nyújtózkodáskor is ugyanígy. Én ha lábfejjel előre nyújtózkodom (ahogy régen), azonnal begörcsöl a lábam.

Remélem legalább kicsit segít a leírt módszer! :)

Beus

Kép
félhold

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?