Sziasztok!!!
Rózsaszín kiskönyvet láttam én is minden kismaminál uh-on, amikor utoljára voltam! Nagyon széép!!! Énisénis!!!
Na jó a fehéret is elfogadnám, vagy bármilyen színűt, csak már lenne! Már nagyon régen nem jutottam ilyenhez (több, mint 14 éve
) most már kijár nekem!!! Persze nektek is!!!
Most "beszéltem" meg az Uri Gellerrel, hogy minden sikerülni fog, amit eltervezek...merthogy ugyebár minden fejben dől el...egyedül a baba nem sajna, mert azt meg minél jobban akarod, annál inkább nem akar sikerálni...már nem is tudom mit tegyek: akarjam nagyon vagy inkább ne!?? Mondtam már nektek, hogy van egy kiskanalam Uritól, amit ő hajlított el a Janinak?
Kimma-köszi a bíztatást, de szerintem lekéstem már a pé-t...ma görcsölt is a hasam, nem tudom mitől...
Lányok mondjatok már nekem valami okosat légyszi!!
Qrvára de nagyon fáj a hátam!!! Jó pár napja "érzem", de tegnap nagyon sokat kertészkedtem is, és ma a bográcshoz lehajolva, úgy maradtam!!! Olyan érzés volt, mintha megmarkolnák az izomcsomót a hátamban és ide-oda rángatnák!! Nagyon fáj!!!
Ha fekszem nem fáj, csak ülve...
Van rá valami tanácsotok??? (az orvost kivéve, mert ilyen helyekre nem mászkálok, csak nőgyogyi jöhet szóba, de ez meg nem rá tartozik
)
Jajj és hogy valami jót is mondjak, a Jani hozott olyan sajtokat-borokat franciaországból...hmhmmm! Ezek aztán tudnak élni!!!