Új privát üzeneted érkezett!

jadika!

Nagyon szépek a gyereköcök!!Most ,hogy betöltötték a
3.hónapot a babák,változott a pocijuk?Nem fáj már nekik?
A hozzátáplálást mikortól fogjátok kezdeni?
m. reni

Csajok!

Ez a méreg, nem a cián: sikerült 90 ml-t fejni, mert szerencsére sok a tejcim, erre mi történt! Az új (minden pénzt megérő) avent mellszívóm nem képes magában tartani a tejet, ugyanis letettem a szőnyegre, és észrevétlenül fellöktem, teljesen véletlenül, és mire észrevettem, már az éhes szőnyeg szépen meg is itta több mint a felét a babám tejcijének!!! És ez már a második alkalom, hogy kifolyt, mert olyan nehéz az orra a mellszívónak, hogy felborul. Tudom, én vagyok a hibás, miért nem teszem el rögtön a hűtőbe a lefejt tejet, de Milán az első, és szüksége volt rám. Na, mindegy, csak úgy el akartam mesélni nektek is, mert már le is nyugodtam, mire leírtam! De azért mondjuk bosszantó, hogy az ember megveszi 14.000 Ft-ért, és kifolyik belőle a tej!!!! Na jó, csak ha felborul, akkor folyik ki. Na jó, és nem is 14.000 volt, hanem csak 7000, de akkor is!!!!!!!!!!
Kép Kép Kép

jutiboszi

Reni!

Köszönjük a dicséretet. Sajna a pocifájás meg van még, de szerintem még anyatejet kapnak meg is lesz.
Hát úgy tervezem hogy ameddig van tejcsim addig nem akarok adni nekik mást, ha vmilyen csoda folytán 6 hónapos korukig maradna akkor addig, de ha azt venném észre hogy éhesek akkor persze előbb. (Jó bonyolultúl írtam le mi?????)

Pussz!

KépKép
KépKép
jadika

Van egy jó hírem is: Milán egyedül elfordult oldalra, és úgy is maradt!!! Hátról oldalra!!! És aztán hasra fektettem, és nem is sírt, csak ügyesen emelgette a fejét, nagyokat nyöszörögve az erőlködéstől! Nagyon ügyes!!!
Kép Kép

jutiboszi

Adrienn!

Nekünk is mindig visszajön a koszmó! Hallottam, hogy van koszmóeltávolító sampon, ha nem felejtem el, megnézem a patikában!

jutiboszi

Juti, nem tudom, hogy kompletten vetted-e a mellszívót, de van egy ilyen fehér tányérszerű hozzá. Ha azt az aljára nyomod, nem borul fel! De lehet a tölcsérre is tenni (fordítva), ha akarsz még hozzá fejni, és szerintem akkor sem folyik ki belőle. :wink:

Képzeljétek, Ábris megfordul hasról hátra!!! Eddig is csinálta már, de akkor a feje húzta el. Pár napja pedig egészen ki tudja magát nyomni hason, és ma megcsinálta kb 15x. Ha hasra teszem, azonnal megfordul, szóval ez már nem csak a véletlen műve. Látszik, hogy koncentrál, nyomja a kezével magát, szóval abszolút tudatos!

Betti, nagy változást nem vettem észre, mert eddig is volt, amennyi kellett, de azért iszogatom! Te iszod mellé a Laktoherbet?

Pilchard, Ábris követi a szemével a tárgyakat, sokáig elvan azzal, hogy néz valamit, mosolyog arcra, játékra, fejét hason kitartja, és mátol meg is tud fordulni.
Szerintem Petike is ügyes! Azt nem tudni, mitől lett a hipotónia? A gyors szülés miatt? Megvan az EMG eredménye? Mit takar ez a vizsgálat?

Adri, tuti lesz tejcsid!!! :D Ábris nem izzad, biztos adottság kérdése!

Lili
KépKép
KépKép
manka79

Sziasztok!

Köszi hogy leirtátok,mit csinálnak a manócskák.
Petyus is követ szemével,mosolyog,és irtó kis cérnavékony hangon gügyög nagy ritkán.

Holnap lesz az EMG,drukkoljatok hogy ne találjanak semmit.
Amint hazaérünk irok,mondjuk nem tudom rögtön van e eredmény vagy arra is várni kell majd heteket.

Ne is mondjátok akoszmót,engem kiborit,Aminak a mai napig nem jött le,pedig vettem azt a sampont.És most Petyusnak is az,és már olajoztam meg minden,de semmi.

KépKép

KépKép
pilchard

Sziasztok!

Hát nekünk még tudatos átfordulás nem volt. Ha beszélünk hozzájuk vissza mosolyognak sőt válaszolnak is, főleg Zazó olyan édes, Anna csak akkor gagyog ha fáradt.
Hason szépen tartják a fejüket, főleg Anna mert Ő úgy is alszik.

Pár friss kép:

Kép Kép KépAnncsusz feneke :)

Kép Kép Kép

Bocsi de szerintem olyan szép, így nézz ki a sziklakertem:

Kép

KépKép
KépKép
jadika

Adrienn!

Neked aztán van energiád! Sziklakert! Csodás! Mi majd az erkélyen szeretnénk zöldfűszeres "kertecskét", valami nagy tartóba, mert sajna kert az nincs a lakótelepen.

Nagyon szépek az ikrek!!!!!!!!! És ügyesek is!

Nálunk sincs még tudatos átfordulás, sőőőőt, amint már írtam, nem szeret hason lenni, hamar elfárad. De!!!! Ha kitartom őt a magasba, akkor elég sokáig emeli a fejét, és megtartja, szóval csak ezt a hason fekvést útálja annyira.

Na, alszom, jóéjt Nektek is!

Bettó!

Írj, ha megkaptad!!!!!

Pusziiiiii

jutiboszi

Jó reggelt!

Meg volt az első átaludt éjszaka :!: :!: :!: :!: :!: Biztos az apukájuknak akartak kedvezni, szegény Zolinak ez a hete nagyon húzós volt. Kiváncsi leszek a mai éjszakára. Letettük Őket aludni este 9 körül és először 5-kor kellt Zalán, Annát meg 5:3-kor én ébresztettem, hogy ne csússzunk szét :lol: :lol: :lol: :lol: , de biztos hogy ez csak véletlen volt.

A sziklakertbe ebben az évben semmit nem csináltam, sőt az udvaron sem :oops: :roll: , magától ilyen szép, mármint a sziklakert.
Vannak kardvirág, meg dália gubóim, ebben az élvben nem lesznek elültetve :cry: .

Kép Kép Kép

Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
jadika

Sziasztok!

Bocsi a zavarásért!

Ha valakit érdekelne egy új babakerítés, akkor jelezze, kérem privibe!
Mi sajna egyszer sem használtuk, mert anélkül vettem meg, hogy gondolkoztam volna! Pici lakás, nagy kerítés

új, extra nagy járóka, babakerítés. A járóka 7 elemből + 1 ajtóból áll. Egy elem 1 méter széles, és 70 cm magas. A Járókát az igényeknek megfelelően lehet felállítani. Mivel nincs alja, a helyiség adottságaitól függően lehet különböző nagyságú, ill. szögű ( 4,5,6,7,8 szögű) járókát kialakítani. Az összes elem felhasználásával átmérője 2,7 méter! Több gyereknek is ideális, elegendő tér van a játékra, a baba nem érzi magát úgy bezárva, mint a hagyományos négyszögletűben. Kertben, teraszon is felállítható. Helyiség egy részét le lehet vele keríteni, vagy gyerekekre veszélyes tárgyakat elkeríteni, pl. kandalló köré felállítani.

Kép Kép Kép Kép

Kép
kis pupu

Sziasztok!

Manka nem tudom, hogy írtam-e :oops: Igen, megkaptuk a pénzt. Én pár napja ittam laktoherbet,mikor Kincső szopi alatt keservesen sírt. Akkor jutott eszembe, hogy neki attól fájt a pocija :twisted: Nagyon mérges lettem magamra, hogy elfelejtettem. Így csak a tejcsi marad. Fejni nagyon régen fejtem, de az tuti, hogy annyi van amennyi Kincsőnek kell :wink:
Nagyon ügyi a kis krapek!

Adri! Nagyon ügyesek a gyerkőcök és szépek :wink: Olyan kis édi a kopasz buksijuk :wink: Kincső még hanyatt-ról oldalra fordul és vissza, hasra úgy ahogy, már a lábát is mozgatja hozz, tehát bizti tudatos is. Hasról félig kinyomta magát, alakul a dolog. Csak mióta jó idő van sokkal aluszékonyabb, így nem tudunk annyit tornázni max. késő délután meg este akkor már nem alszik :D
A sziklakertért irígy-irígy!!!!

Juti drága!!!! Megérkezett a csomag, de sajna cetlit dobtak be és még nincs a Postán, pedig már tök izgatott vagyok :oops: :D
Én is jártam így a tejcsivel :wink: Én is nagyon mérges voltam. Ügyi Milán is!!! :wink:

Mi is szépen követjük a tárgyakat és koncentrálunk, figyelünk :wink: Kép Kép Kép

Kép
bettó

Bettó!

Nagyon izgulok!!!!!! Azt hittem, már megkaptad! Kincső nagyon, nagyon, nagyon széééép!!! Úgy látnám már élőben is, nem csak képen!!!

jutiboszi

Hihetetlen milyen gyorsan nőnek a babák. De úgy látom, mindenkié. Hol van már az a csöppség, akit először szoptattam, kis nyeklő testével???
Éjszaka mi is nagyot aludtunk!!!
9től 4ig :) Nálunk eddig ez a rekord :)
Csak én ott szúrom el, hogy éjfél előtt sose megyek ágyba...

Panka

KépKép
pankamama

Kép indulás...

Kép fáradtan anya ölében

Kép vagányan :)

Kép még egy kis fürdés

Kép nagymamával :)

Panka

KépKép
pankamama

Juti: Nekünk is ilyen az egyik játszó állványunk:)

Csajok! A tegnapi napom: Meglátogatta a lányokat a kedves papa. Mialatt én kitakarítottam, rendet rakta, függönyt fölraktam, mostam 2x és teregettem 2x, sterilizáltam 12 üveget 3 részletben, tápszert csináltam, almalevet csináltam reszelt almából, összegyűjtöttem az összes szemetet és kivitte (5 zacsi) és patentot varrtam az egyik bodyra, addig a volt párom folyamatosan hisztizett, hogy Ő milyen fáradt, mert dolgozik (aznap nem dolgozottt és előző nap sem), és ő mennyit segít nekem, meg bunkó vagyok, amiért ha ő hív, nem úgy szólok bele a telefonba, hogy "szia", és amiért nem válaszolok időnként az sms-ére, és ha nekem egyszer lesz valakim, abból ő problémát fog csinálni, és menjek el vele cipőt venni meg jövőre Görögországba, és ne mondja, hogy nem fogok vele újra összejönni, mert ezt nem lehet tudni. :evil: :evil:

A lányok persze egész nap hisztiztek, tegnap Jázmin úgy megijedt tőle, mikor megjött, hogy percekig legörbült szájjal és riadt, sírós tekintettel nézte...
Éjszaka meg 3 óránként kellett eteni őket, pedig általában 5 órát alszanak egyben, most meg már 2 után ment a nyöszörgés.

DE TÖK JÓL BÍROM, TÖK JÓL BÍROM TÖK JÓL BÍROM TÖKJÓLBÍRÓÓÓÓÓÓÓÓM!!!!! :shock: :? :x :x :!: :!: :!:

Kép
Kép
labasv

Vivi!

TÖK ÜGYES VAGY, TÖKÜGYESVAGYTÖKÜGYESVAAAAAAAAGY!!!!!!!
Én már falra másztam volna, vagy ha elég erős lennék, falra kentem volna a pasit!!!

jutiboszi

Vivien! Én is csak ezt tudom mondani, hogy nagyon ügyes vagy, le a kalappal. Apuka nagyon nem tudja mi a fáradság :x

Juti! Köszike! Megsugom, Milán sem fogja nyáron egy puszival megúszni!
:D

Kicsit már fáradt a csajszi, de olyan édes, ahoy próbálkozik:
Kép

Kép
bettó

Panka! Én is tegnap nézegettem a fotókat, hogy milyen kis pincuri volt a kis Tündérke, fogni kellett a buksiját, meg mindent óvatosabban, mert olyan kis esetlen volt még. Most meg már olyan szépen tartja a buksiját, no meg jó húsban van, lehet vele jobban játszadozni. :lol:
Tündéri a kis srác a dézsás tetszik még mindig a legjobban :D
Mi még mindig kelünk rendesen, viszont tegnap végre kiságyban alukált el. Egy baj van nem bírok még mindig ébren maradni éjszakai szopi közben :roll: Hajnal 5-kor maradt mellettem megint. Viszont nincs sírás sem a kiságyban, szóval könnyű dolgom lenne, hogyha nem alukálnék el. Nem is tudom mi lenne velem, hogyha tápszer lenne. Este felkelni megcsinálni, melegíteni, stb... Vivien ismét le a kalappal előtted :wink:

Kép
bettó

Juti!
11-kor megyünk nyitni a bótot és akkor megyek a Postára is! :wink:

Kép
bettó

Bettó!

Nekem egy volt munkatársam kérdezte, hogy éjjel alszik-e Milán! Mondtam neki, hogy 1x felébred, szopizik, és alszik. Erre rámförmedt, hogy minek etetem meg, éjjel nem kell enni, éjjel aludni kell. Jó, mondom, kiröhögtem, mert biztos sírás lenne, ha éjjel nem adnék neki enni.

Erre mi történt?! :shock: Ott motoszkált bennem a kisördög, hogy megpróbálom, hátha bejön, és tegnap éjjel 3kor jelzett a drága, és nem kapcsoltam lámpát,hanem csak benyomtam a cumit a szájába. Rögtön elaludt, ég 5kor kelt fel! Ma éjjel ugyanez! Este 10 körül elaludt, és reggel 5.40kor kelt!!!!!! És 1x ébredt fel, akkor is csak cumi a szájába, és alvás tovább. Na, erre varrjál gombot!
Egyébként első éjjel olyan lelkiismeretfurdalásom volt, hogy felébred, én meg nem adok neki enni, de aztán ha nagyon éhes lenne, úgyse aludna, szóval én ezentúl asszem így fogom csinálni, mert így én is jobban kialszom magam. Ja, és reggelre úgy megtelt a cicim, hogy rendesen fájt. A jobbnak volt 10 órája a tejtermelésre, a balnak 11! Nagyon durva!
Viszont most nem tudom mi legyen a fejéssel, mert még mindig úgy tele vannak, lehet, hogy ha most kifejném, akkor nem termelődne annyi, hogy elég legyen egész napra? Jaj, már megint tanácstalan vagyok!!! Asszem ma nem fejek, csak max. este, ha már elaludt, és még maradt a ciciben. Reggelre úgyis megtelik újra!

jutiboszi

Jaj, hétfőn megyünk oltásra!!!! Szegény, előre sajnálom! De most már nem izgulok annyira, mert ha sírna is, már nem úgy sír, mint régen. Szerencsére most már vesz közben levegőt, ha meg mégse, akkor elég ráfújni, és újra rendesen veszi a levegőt. De mostanában nem kell fújni, szerencsére.

jutiboszi

Csajok!

Ti használtok babasampont? És ha igen, melyiket? Mert úgy hallottam, hogy 3 hónapos kor alatt nem ajánlott, de nekünk a kórházban is samponnal mosták a haját, szóval én is mosom itthon, narancssárga NIVEA babasamponnal. A Gabi is jó állítólag, de azt csak 3 hónapos kortól lehet, rá van írva! A naracssárga NIVEA jó a koszmóra is, segít eltávollítani.

jutiboszi

Sziasztok csajok!

Adri,mindkettö baba gyönyörü!!!!!! :D Annanak jol beletudnek harapni a combijaba,olyan kis ennivalo a kepen. :lol:
Adri,az izzadasra meg csak annyit tudok mondani,hogy mi sem vagyunk egyformak...van aki egy kis melegtöl mar leizzad,mas meg ugyanazon a hömersekleten fazik.En pl. mindig fazok,a kedvesem meg nem erti,mert rola ugyanabban a szobaban meg csurog a viz.

Betto,az utolso kep tetszik a legjobban Kincsöröl,kis draga. :D Jol all neki a cumi. :wink: En vettem az enyemnek azota gömbcumit is,de a kis rafkosnak az sem kell.Ha meg a cici van elötte,olyan gyorsan kapja el,mint a magnes. :lol: Latnotok kene,nagyon vicces. :lol:

Jutikam,nincs uj kep Milan babarol???????Mar ugy szeretnem latni! :D

Panka,aranyos a kissracod,föleg a nagy napszemcsiben.En is akarok majd ilyen kepet a Markrol. :lol:

Mark tegnap 4 orat aludt egyhuzamban,ugyanis kinnt voltunk anyosom kertjeben.Gyönyörü zöld minden es csicseregtek a madarkak es persze nagyon jo a levegö.Feltem hogy ejszaka nem fog aludni,de szerencsere nem igy törtent.
Ö is nagyon ügyes,mosolyog,gögicsel,ütögeti a jatekait es mostanaban allandoan a kezecskeit nezi.Nagyon edes. :lol: Ja,es imadja a kepeket a falon,nagyon sokaig tud egy kepen almelkodni.
:)

Többiek??????

Kép
ami6

sziasztok

Van most időm írni.Végra kivonult a vendégsereg,ismét 4-esben a család!HÁLA LÚJA!!! :D Elég volt már a látogatókból!
Tomi is kell enni éjszaka,de Levihez képest egy álom gyerek.1-2-szer eszik.8 -9 körül alszik el 4-5-6 óra múlva eszik először,azaz 1-2-3 .Az első keléstől függ mikor eszik következőleg,de az már 3-4 óra múlva jön.Nekem ez tényleg szupi Levi után,aki 2 óránként evett 2 hónapos koráig éjjel-nappal.(Ami azt jelentette 1 majd 3 és ebben benne volt az evés idő is, végeredményben 2,5 órát bírt a pocija)Amikor már 3 óránként majd 4 óránként evett összetettem a 2 kezem,hogy végre aludhatok egy kicsit.
Tomi nagyon türelmes gyerkőc,beszélget 5 hetes kora óta egyre többet.Hason ő sem szeret lenni,de ha beteszem a kenguruba úgy hogy előlre nézzen nem lóga feje hanem tartja és leskelődik.
Na és ami nagy hír nálunk!CSAK CICIBŐL ESZIK!!!! :D NINCS CUMISÜVEG :D !!!IGAZ BIMBÓVÉDŐ VISZONT KELL ,MERT AZ NÉLKÜL NEM HAJLANDÓ BEKAPNI A CICIT :( Van a mamnak is bimbóvédője ami nem teljesen sima anyagú szilikonból van hanem "selymes" anyagú a közepe.Olyan volt az üvegjén is,így egyből az első próbálkozásnál evett is vele.Úgy örülök neki! :D Tejcsi az van még mindig bőven,viszi is Nuska napi 4 dl-vel.

Tudom Bettó most kérdezheted ,hogy akkor minek a teserkentő por ?! :wink: Azért mert sajnos amióta nem írtam (kb 2 hete) 2-szer is volt tejsztrájk!Lehet hogy vendégek voltak azért csökkent megint szinte minimálisra a tejcsi(2 cici/60 ml).És ha előfordul ilyen megint,akkor nem fejek mint a veszett 1-2 óránként (főleg hogy már Tomi cicizik) hanem bevetem a port :wink: Legalább is ti nagyon jó véleménnyel vagytok róla!

Na megyek terigetni,kimosott a gép.

Pá,puszi mindenkinek! :D

Kép

Kép
lecso

Juti,en külön sampont nem hasznalok.A Babylove-tol hasznalom a fürdetöt,ami jo tetötöl talpig. :)
De jo neked hogy elalszik a cumitol :shock: Lenne kiabalas ha en is a szajaba probalnam rakni... :lol:

Kép
ami6

Sziasztok!

Lecsó!

Nagy gratula a cicizéshez! Én azt gondolom, jobb ez így! Hadd érezze Tomi is olyan közelről anyucit, ebben a korban szerintem még nagy szükségük van rá. És ha amellett még Nuskáéknak is juti, az maga a menyország!!!
Egyébként lehet, hogy a vendégek miatt volt kevesebb a tej. Én most úgy vettem észre, hogy a husitól lett több. 3 napig rántott husit ettem ebédre, és csak úgy dőlt a tejci. Nem biztos, hogy attól. De olvastam, hogy a husi az kell.

Ami!

Én se gondoltam, hogy el fog aludni éjjel a cumitól, de kipróbáltam, és bevált. Lehet, hogy egy próbát megér. Odaállsz mellé, beteszed a cumit, vársz egy kicsit. Ha sír, akkor minden a régi, ha nem sír, akkor nyert ügyed van! De persze ez a Te döntésed, nem muszály így tenni! Én se tettem volna így, csak próbából nyomtam a szájába, és elaludt tőle. Vagy neked napközben sem szereti a cumit?
Érdekes, én még minidg azt a fürdetőkrémet használom, amit az orvos írt fel neki. Gyógyszertárban keverik ki a babáknak. Még van 2 nagy dobozzal, nagyon olcsó, szerintem amíg a doki felírja, nem is használok mást. És a popsijára is azt amit a dokinéni írt fel. Az pedig Frank-féle popsikenőcs. Ettől nem piros a popója.
Május elsején jönnek apuék megint, akkor lesz sok új kép, addig teszek fel pár általam készített képet. Ma délelőtt unatkoztunk, és babaöltöztetőst játszottam. Ráadtam a kedvenc ruháit, és fényképezgettem. Mindjárt felteszem, ha sikerül.

jutiboszi

Juti, ez a gyerek kiköpött anyja! :lol: Legalábbis a szeme, az tuti!

Mi gyógyszertári fürdetőkrémet használunk, és azt is fogunk egy jó darabig. Ábrisnak meg samponra nincs szüksége egyelőre :lol: De a Johnsons vált be, azt használ Szonja.

Lecsó, ezek szerint most sem úsztátok meg a rokonokat? Biztos, hogy a vendégektől volt a tejválság. Szonjához képest nekem is álom az éjjel 2x-i kelés, ami úgy jön ki, hogy fürcsi után (kb7-8), aztán 12-1, 4, és 6-7, ilyenkor már nem alszik vissza, és a növére is kel. De mostanra rögtön visszaalszik cici után, nem kell hosszasan altatni. És érdekes! Nappal cumival alszik el, éjjel egyáltalán nem használunk cumit.

Adri, cukik az ikrek! Most már én is meg tudom különböztetni őket. :)

Ami, örülj annak, hogy később majd nem kell leszoktatni a cumiról! )

Betti, most már én is kivi vagyok, hogy örültél-e a csominak! 8) Gézának tetszett az érem? Nekem nagyon tetszik.

Puszi, mindketten alszanak, de szerintem Ábris nem sokáig fog!

Lili
KépKép
KépKép
manka79

Halihó!

Juti! Köszi köszi köszi! Tényleg látszik, hogy szeretettel csináltad! Majd lefényképezem, mert tényleg nagy még rá és megmutatom a csajoknak :wink: Édes a kis Milán nekem az apás tetszik a legjobban. OLyan szépen néz rá és figyeli :D
Na ezt ki fogom próbálni ma este. Nekem még azt is mondták, hogy lehet, hogy csak szomjas. Készítek be innivalót és majd meglátjuk, hogy sírás lesz-e a vége. Remélem nem, mert mi is kétszer kelünk. Gondolom reggel akkor tovább cicizett nem?

Lecso! Gratula a cicizéshez. Gondoltam, hogy valami vésztartalék lesz a por. Remélem, hogy neked is jó lesz :wink: Rólatok is régen láttunk képeket. :roll:

Ami! A levegőn Kincső is kibír 4 órát. Most kicsit felébredt visszaadtam a cuclit és aludt tovább. Apa vigyáz rá a téka előtt. Képek???

Juti most estett le, most is így alukált vissza :wink: Ja sampon! Mi is használunk, de most jutott eszembe, hogy kaptunk minta terméket a Níveától olyat amilyet te mondtál. Ki is próbáljuk ma, ez a koszmó kiborít :twisted:

Kép
bettó

Manka! Gézu drágám majd május 14-én kapja meg. Akkor lesz a házassági évfordul, csak előre megrendeltem, nehogy ne érkezzen meg. :wink: Mi így keltünk tegnap: 7:30, 11:15, 2:00, 5 körül. Így leírva nem is tünik annyira rossznak :roll:

Kép
bettó

Bettó!

A sampon egyedül nem segít a koszmó ellen, csak ha előtte 1 órával jól beolajozod, hogy tocsogjon az olajban a haja, és fürcsi közben jól ledörzsölöd, és utána is ledörzsölöd. Na, akkor a fele lejön. Én fürcsinél mosdatókesztyűvel dörzsölöm le, utána a törcsivel szárazon, és amikor megszáradt, még gyerek fogkefével is átsimizem a fejét. Nem erősen, ne fájjon neki, de más nem használ. És így elvagyunk 2-3 napig, utána visszajön a koszmó! Nálunk ez a mumus!
Igazából nem zavarna, mert a sok sötét hajától nem látszik, de nem szabad rajta hagyni, mert begyulladhat alatta a bőre, és bebüdösödik.

jutiboszi

Mi így eszünk:
14.50 19.00 05.30 8.00 11.00
Este 7 és reggel 5 között nem evett! gyerekek, az 10 óra! Így azért elég vészesnek tűnik, szerintetek nem gáz? Nem kéne mégis megetetni 2-3 körül, amikor felkel? Mondjuk este 7 kor evett, és még 9kor is visszakérte magát cicire, de azt nem írtam fel, mert nem evett annyit. Akkor ha 9től nézzük, akkor 8 óra. Az már nem tűnik olyan soknak. De ha nagyon éhes lenne, biztos nem aludna ilyen jól.

Ja, reggel 12 percig megállás nélkül cicizett. Többet ivott érezhetően! De szerintem inkább felkelek éjjel is etetni, nehogy megviselje a gyomrát, hogy egyszerre többet eszik.

Örülök, ha tetszik az ajci! Tényleg szeretettel csináltam! És köszi a port, bár most én sem iszom, én is eltettem vésztartalékba, ha fogyna a tejci. Talán nyárra, vagy nyár végére rá tudod majd adni a pólót, addigra belenő. Nem tudtam mekkora Kincső, gondoltam inkább nagyobbat veszek, majd belenő egyszer! De úgy látom tényleg van még pár hónap addig.

Lili!

Sajna nem tudok képet mutatni a bátyámról, majd ha hazamegyek szerzek, mert igazából őrá hasonlít nagyon Milán. Ugyanilyen volt a bátyám kisbabaként, legalább is a képek alapján. Meg anyukámat is látom benne, megmutatom mindjárt!

jutiboszi

Juti,nagyon tetszik ez a Milan baba.Nagyon fogjak szeretni a csajok,az tuti!!!! :wink:
Mark egyaltalan nem szereti a cumit,igy sajna ejjel sincs semmi esely. :?

Betto,Marknak ez volt az elsö,hogy 4 orat aludt egyhuzamban.Eddig 1 oranal nem volt több..Jo neked,akkor egy csomo mindent tudsz csinalni. :wink: Kepet tettem mar fel,most par napja...

Lili,igazad van,ezt mondta mar mas is. :wink:

Kép
ami6

Juti,szerintem is nagyon hasonlit anyukadra. :D Hat igen,a genek... :wink: En allitolag ugy nezek ki mint a nagytatam huganak a lanya.Sokan azt hittek hogy ö az anyum.. :)

Kép
ami6

Ami!

Ez kölcsönös, nekem is nagyon tetszik Márk!!! Nektek is majd kergetni kell a csajokat! Én már úgy várom, hogy olyan nagy legyen, hogy csajozzon! Kíváncsi vagyok, milyen ízlése lesz. Úh, hol van az még......addig még sok víz lefolyik a Dunán, Tiszán, mindenhol....

jutiboszi

Ami! Sajna csak a levegőn szunyál annyit és ott is akkor, hogyha mozog a popsi, így szabadidő nuku :wink: Most pl. Itthon nem lehet vele bírni. Komolyan 2 napja ilyenkor 5 után káosz. Sehol sem jó neki. Ordít és csak az ölemben jó, pedig álmos, mint állat és nem akar aludni. Dörzsöli a kis szemét ezerrel. Sebaj majd este bepótolja. Csak ez a HISZTI ne lenne. Látom a szemén, hogy figyel mikor sír hogy néz mi anya reakciója. Anya ilyenkor kicsit mérges a hiszti miatt, de nem a kislányára, hanem magára, hogy elkapatta a fenekét.

Juti! Ti már hozzánk képest jó ritkán esztek. Nekünk pl még délután van 5-kor is hami. Bár ma nagyon gondolkodtam, hogy éhes-e vagy sem, mert nem volt sírás meg ilyesmi, azért adtam neki cicit és evett is, bár nem sokat. Kiváncsi leszek mi lesz hajnalban. Sikerül-e a cumis módszer. Nem lenne rossz. Ja amúgy olyankor hajnalban is elég neki az egy cici?

Kép
bettó

Ami! Bocsika, akkor visszalapozok :oops:

Kép
bettó

Bettó köszike szépen port.Megérkezett.Apa nem adta fel ma a pénzt,nem volt ideje :roll: ,ezer bocsánat érte!!! :oops: :oops: De holnap bepótolja!!!

Kép

Kép
lecso

Lecso! Nem gond, ne csináljatok belőle problémát, majd feladjátok, hogyha amúgy is lesz arra dolgotok!
:wink:

Kép
bettó

Bettó!

Napközben átlag 3 óránként eszik, ahogy épp kijön, tegnap pont volt egy 4 órás napközben, de átlagban 3 óránként. Mindig 1 ciciből eszik, csak este az utolsó kaja szokott 2 cicis lenni, ha kevés a tejcsi. De hajnalban is már elég 1 cici! Reggelre nagyon sok a tejci mindig, csak este az uccsó néha kevés. Ma is 1ből evett, elaludt, aztán fél óra múlva felébredt, akkor még a másikból is evett picit.

jutiboszi

Sziasztok!

Nagyon szépek a gyerekek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pilchard
Jó, hogy jelentkeztél! Drukkolunk, hogy Petivel minden rendben legyen!

Ádám hasonfekve emeli a fejét, háton fekvésből oldalra fordul, volt már, hogy áthuppant a hasára. És amit legjobban szeretek benne, az a szövegelése :lol: :lol: :lol: :lol:

Sampont nem használunk, a mini hajunkra minek?
Gyógyszertári kencéket használunk, azzal mindennap a fejét is megmosom. Koszmó egyszer volt, az itthonlevő étolajjal kentük be és ledörgöltük.
Vendég

Sziasztok!

Ezt találtam a koszmóra:

"Száraz, fehér vagy sárga, pikkelyszerû felrakódás a hajas fejbõrön.

Kezelése: Fürdetés elõtt kb. fél órával kenje be a csecsemõ hajas febõrét vastagon babaolajjal. Ha a felrakódás már sárgás, vastag, fokozhatja az olaj lazító hatását, ha gyermekére még egy vékony sapkát ad. Mossa meg a baba haját fürdetõkrémmel vagy érzékeny bõrre való babasamponnal, majd fürdés után próbálja felkaparni a koszmóréteget vagy a felsõ felpuhult réteget. Ezt legjobb körömmel vagy sûrû fogú fésûvel megtenni. Mindezt ismételje minden este, ameddig az egész hámló réteget el nem távolította. Megelõzésképpen végezze az olajozást heti 1 alkalommal."

KépKép
KépKép
jadika

Jelentem Kincső igenis éhes este :D Kipróbáltam a cumis és vizes dolgot is. Végül cici lett belőle és úgy falta, hogy csak na :D Viszont napközben szinte mindig 4 óra van a hamik között. Próbáltam neki este töbet adni, többszöör rátenni a cickóra, de nagyon mérges lett, hogy cumizna, de jön a tejcsi :roll:
Ami jut eszembe. Nem próbáltad az aventes cumit? Ugyanúgy ellenkezett eleinte, de amikor megint bemérgesedett, odaadtam neki, eleinte tolta ki a nyelvével, de végül elfogadta. Azóta babakocsiban is kell a cumi, sőt mostmár a hintában is nagyon sokszor, meg néha szopi után is. Szerintem egy utolsó próbát megér. Ja és azóta, hogyha szomjas, vagy nem tudok neki cicit adni, de enni kell, elfogadja a ciumisüveget is :wink:

Nálunk még maradt koszmó, de ma este így csinálom sapival. Nincs sok, remélem hamar le tudom szedni :roll:

Este amikor jött a hajnali szopi, kivettem a kiságyból és a hátára fektettem, míg elkészülök. Erre a gyerkőc egyből oldalra és utána hasra a lábával lendítette. Vissza még nem tudott fordulni, de a kezét is szépen meg tudta igazítani :D

Nálatok nem nyűgösek a gyerkőcök? Kincső tegnap délután óta nagyon. Ma hajnal 5-kor döntött úgy, hogy nem akar aludni. Hintába be. Aludt kb. fél órát, mire éhes lett. Hami kicsi pihi, kb 3/4 óra. Majd újra ébren. Délelőtt is dörzsölte a szemét és nagyon kancsult, tehát iszonyat álmos volt. Hintába be, fél óráig alukált is. 10-kor hami, na gondoltuk kidől a csaj kaja közben. Hiszi a piszi. A tékában ölben altattam. Megint fél óra alvás. A városból úgy kellett hazajönni, hogy ölben volt a gyerek, mert még a játék sem volt jó most. Tékában cicizés, megint vagy 20 perc alvás. És most 4-kor aludt el nagy nehezen.

Kép
bettó

Juti ajándék: Kép Kép
ugye milyen kis édes? :wink: :D

Kép
bettó

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?