Zsuzsi! Kisebb kalandok után végre újra itthon! Épp ideje!
Dani nem volt otthon? Hiszen ő vizsgázott. Nem értem. Valamit biztos összekevertem.
Kiszuny! Nagyon-nagyon drukkolunk!!!!!!
Tina! Gyalog kisebb séta, 82-es trolival azt hiszem egy megálló. Lehetne most délelőtt is, többeknek csak az jó. Csak nálunk belecsúszik az alvásidőbe. De ez nem akkora tragédia. A kedd sem jó mindenkinek, úgyhogy ha délelőtt, akkor marad a hétfő.
Orsoly! Ha elutasítanak fellebbezetek, ha lehet. De szerintem nem fognak. Bár minden lehet, amilyen a magyar bürokrácia. Drukkolok, hogy apa mégse legyen katona. Amúgy válaszolniuk akkor is kell, ha elutasítják, biztos 30 nap a határidő. Próbáljátok kinyomozni, mi lett a sorsa. apa megtudott valamit? Gratula a 10 hónapossághoz!
Andy! Zugló, patakpart. Már másodszor a hónapban nincs áram.
Elli! Apa olyan férfiasnak tűnt!
Kevin baba cukorfalat! Jöttök holnap? Kíváncsi vagyok, mi lesz. Nálatok legyen télapó-tali, és valaki legyen télapó. Bár ezeket a piciket nem valószínű, hogy érdekelné. De azért elgondolkodhatunk rajta. Babaruha-készítőt mentettem. Bepalizott
Ma én is neveltem a gyereket, ilyenkor lehet, nincs itthon az apja
Nem akart elaludni szopi közben, sem utána, ment a hiszti, de nem vettem ki. Aztán bealudt. Nem volt nagy bőgi, hál istennek, akkor biztos nem tartok ki. Lehet, hogy éjszaka is próbálok valamit, ha többször kell fel, mint ahogy én jónak látom.
Andi! Fagyitejet én is megkóstoltam, eredmény hasonló, mint nálad. Azonnal ennem kellett rá valamit, különben….. Hogy Te milyen rámenős vagy, ki sem néztem belőled.
Az a szegény meg hiába hívogathat! Így szívatod a pasikat? Szegény férjed!
Momo! Apa
Elképzelem, mekkora figyelmet szentelne neked, ha az újabb terhességről számolnál be.
Mese
Lőrinc sem fekszik hanyatt a kádban. Eddig négykézlábazott, most kezd felállni, és letépni a zuhanyrózsát. És baromi jókat csúszdázik a kád széléről. Olyan enyhén lejtős kádunk van, tényleg csúszdára való
Csak mindig félek, hogy belecsúszik a vízbe fejjel, de egész ügyesen tartja magát.
Urszila! Nem uncsi az életetek. Vannak tartalékaid, egész nyáron ki sem tettétek a lábatokat a házból, ha jól emlékszem. Hasonöltöztetés ismerős, úgy érzem az eddigi hét hónap legidegtépőbb történése az öltöztetés, mióta ennyire mozgékony a kiscsávó. Tied férj igényei sem semmik ing vasaltsága tekintetében, de dicséretes, hogy megoldja magának.
Szilvi! Örülök, hogy sikerült képet feltenni, mert nagyon édes a baó!
Heppi! Lőrinc is mindig bemászik hozzám, ha netezek és nem kerítem el
, de rögtön a gép zsinórjait és alkatrészeit támadja meg. Apának hogy sikerült a kirándulás?
Sofka! Mi volt a kontrollon?
Hozzátápi: én is gondolkodtam, hogy kihagyok egy szopit, de félek, hogy egyszer csak nem kell neki tovább. Akkor meg inkább most, mikor akarja. Meglehetősen bizonytalan vagyok, egyelőre meglátom, hogy eszik, ha pép nélkül adom a kajákat. Jövő héten kipróbálom azt is. Aztán megpróbálok valami rendszert vinni az életünkbe a kajálás által. Már próbálkoztam, de valami mindig felborítja.
Úgy szeretem az új Heineken reklámot J. Anistonnal. (Így kell írni???) Bocs, de pont láttam, és mindig vigyorgok rajta mint a tejbetök.
Na ezt most elküldöm, aztán meglátom, bírok-e még visszaolvasni. Holnap megyünk az új autóért, és én hozom haza a régit. Be vagyok rendesen sz….va, szerintem rossz éjszakám lesz. Gondoltam, hívok inkább segítséget, de valamikor el kell kezdeni. Tök egyszerű az út, és csak apát kell követni. Bár ez lehet, inkább rossz, mint jó. Mindegy, a gyerek vele lesz, én meg csak hazaérek valahogy.Drukkoljatok!
Ma Lőrinc megint felállt a járóka szélére kívülről, és jól érezte magát. Én meg nem tudtam, a kameráért rohnjak, vagy a gyereket szedjem le, de az utóbbi mellett döntöttem. Ja, és a talin való panaszkodásom után megkönyörült rajtam. Először ugye elkezdett ücsörögni, tegnap pedig iszonyatos gagyogásba kezdett. Nem nagyon lehet írásban visszaadni, mit motyorászik, de rettenetesen édes. Két napja folyton videózom. De az is lehet, hogy a haverok szóltak neki Sofkánál, hogy ilyen idősen már gáz ez az artikulálatlan süvöltözés
Beu