Új privát üzeneted érkezett!

Na hoztam én is egy képet: :lol: Kép

KépKép
kutyfül
 
 


Hát nagyon édes képek!

Barnuson tényleg nem látszik, hogy a súlya alapján mekkora nagy cula :D

Zsófi tündéri azon a képen. Úgy látom, huncutságért neki sem kell a szomszédba menni. :D

Eperke, én is biztosan a dokihoz ragaszkodnék. Lilla is a régi Mávban született, remélem a kicsi meg az újban fog... az én dokim még itt van. :D

Lilla éjjel két órát aludt, most hála Istennek kicsit kidőlt... már ideje volt. :shock:

Hoztam én is egy képet, Lilla akcióban címmel:

Kép

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Panndi: El is felejtettem válaszolni a kérdésedre a lakóparkkal kapcsolatosan :oops: Szóval Gardénia a neve és a Fóti u. 94 szám alatt épül majd. Eléggé a város szélén lesz, egy kertészet mellett. Akartam is tőled kérdezni, ha ismerős vagy a környéken, van ott a közelben bölcsi/ovi, játszótér, ilyesmi? Egy kicsit csavarogtunk ott a környéken szombaton, de ilyenekkel nem találkoztunk...
Zsófi nagyon édes abban a dzsekiben! :D

Ildi: Lillu is nagyot nőtt! Milyen ügyes már! :D
A kórházat sajnálom, mert miután Zsófi megszületett, úgy gondoltam, hogy máskor sem szülnék máshol...de a nagy "reform" közbeszólt. Sajnos. De remélem a SOTE sem lesz rosszabb. A szülőszobák rendben vannak, szépek, ha lehet ilyet mondani rájuk, otthonosak. (persze nincs kád bennük, mint a MÁVban volt - de azt úgyse használtam) Egyelőre az aggaszt kicsit, hogy a szobák 5-6 ágyasok. A MÁVban a 3 ágyasok barátságosak voltak, és az is jó volt, hogy nem kellett sehova kitolni a babát, ha a látogatók meg akarták nézni.

Kutyfül: Barnus is jó husiban van! :D Édes nagyon ez a pancsolós kép. :D

KépKép
KépKép
eperke21
 
 

 
 

Eperke: hááát, az tényleg eléggé kinn van... bölcsi is meg ovi is kb 30 perc sétára van tőle nagyjából. Bár fene tudja, relatív, hogy az messze van-e. Én örülnék neki, mert tőlünk kb negyed órára lennétek :) Vagy 10 percre :)

Ildi: Lillu sem panaszkodhat, neki is huncut feje van :lol: Zsófi is most épp áll a kiságyában (ahogy ezt leírtam, épp eldőlt...), két kézzel kapaszkodik, néha elengedi az egyik kezével, és akkor örül :lol:
Vendég
 


Ildi: Lilla 2 órát aludt? Mit csinált a többi időben? :roll: Egyébként nagyon aranyos és tényleg huncutul néz :lol:

Eperke: Ez a SOTE, ami a Klinikáknál van?

Barnabás most a hangjával elfoglalva egész nap. Kiabál, dumál. És ha meglátja a macskákat, na akkor kész, teljesen bepörög. Azok meg menekülnek :?

KépKép
kutyfül
 
 


Sziasztok!

Helyzetjelentés a közös szobáról :D : Az éjszakánk jól telt, Vivi egyszer sem kelt, Niki pedig a szokásos két szopijára. Aztán ő már 3/4 6-kor elkezdte a napot, de sikerült úgy kicsempénszni a szobából, hogy Vivi nem kelt fel és aludt fél 9-ig kb. :D Most délután is volt egy kis közös alvás, most is alszanak már. Illetve VIvi már megint eljátszotta a szokásos behívást, Niki pedig már alszik :D Nem hittem volna, hogy vele lesz a kisebb gond :)

Kutyfül, Panndi, Ildi: Gyerkőcök szépek és aranyosak :D

Panndi: Nekem Vivi elég sokára tanult meg esni :? Valahogy a feje az mindig koppant :shock: :( Legalábbis a lakásban :!: Mert az utcán meg tök ügyes volt, mert ott nagyon ritkán esett, és akkor nagyon ügyesen :!: Úgy látszik az őrangyala nagyon jól végzi a dolgát :wink: :) Remélem továbbra is, meg Nikinek is :lol: Viszont ennek ellensúlyozására, kb. 10 hónaposan egy-két nap alatt megtanult lemászni az ágyunkról. Megmutattuk neki néhányszor, hogy hogyan kell "szépen" lemászni és nagyon hamar megtanulta. Egy kezemen megtudom számolni, hogy hányszor "esett" le az ágyunkról. Azért írom idézőjelbe, mert talán két vagy három alkalom lehetett, és az sem igazi esés volt, hanem ugrándozott és lecsúszott mondjuk.
lamme
 
 


Elírtam. Nem 3/4 6-kor, hanem 3/4 7-kor kezdte el Niki napot. Nem mindegy :P :D
lamme
 
 


Lamme!
Nagyon ügyes gyerekeitek vannak, hogy ilyen jól bírják egy szobában! :D Kíváncsi vagyok majd nálunk, hogy alakul. Nekem az az álmom, hogy kezdetektől bírjuk majd egy külön gyerekszobával.

Panndi!
Hát igen, Lilla nagyon huncut gyerek... Most éppen azt állapítottam meg, hogy a pihenőszék lesz a következő, ami megy tesónak elcsomagolásra. Eddig nyugodtan "olvasta a könyvét" benne amíg neteztem, most rászokott, hogy bekötve kihajol és szinte fejjel lefelé hajolva kotor a padlón mindig valamit - ha nincs ledob egy-két cuccot. Úgy néz ki, mint egy kismacska aki akváriumba hajolva vadászik! :D

Kutyfül!
Lilla a két óra alvás kivételével az időt hullafáradt anyja szórakoztatásával és szopizással töltötte. :shock: Ma éjszaka megkegyelmezett nekem és végig aludt. :D
Mi macskánk minden gyerek elől menekül, ezt a pavlovi reflexet már kifejlesztették rajta korábban a gyerekek! Néha Lillut babakocsistól körbemászkálja a kertben - ennyi két kis élőlényünk kapcsolata egyelőre.

Lilly nagyon eltűnt :( , kíváncsi vagyok, mi van Velük.

Mi délelőtt megyünk a védőnőhöz Lillut mázsáltatni. :D

üdv, Ildi

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Ez a pihiszékes dolog ismerős, nálunk ilyenkor mondják a nagyszülök, hogy jaaaaaaaaaaaaaaaaaajjjjj, ki fog esniiiiiiiiiiiiiii! :lol:

Lillyt én is hiányolom :shock:
Vendég
 


Nálunk senki se látja :D , különben már itt is menne a jjjjjjjjjjjaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjjj duma. 8)

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Ildi: Lillu nagyon rendes, hogy ma éjjel megkegyelmezett :lol: Jó kis mutatványokat tudnak :lol:

Én is kíváncsi vagyok, mi lehet Lillyvel!

Ez az egy szobában alvás érdekes. Az elején hogy lehet megoldani, ha a két gyereket akarod együtt altatni? Ezen már én is gondolkodtam, hogy ha lesz majd tesó, hogy oldjuk meg. Barnus nem sír éjjel és jó alvó, de asszem nem lesz mégegyszer ilyen szerencsém. :? Tücsi,nálatok ez hogy ment?

Megyek fodrászhoz és viszem magammal Barnabást. Nem árt időben megszoknia a fodrásznénit :wink:

KépKép
kutyfül
 
 


Sziasztok!

Ildi: Ez a székes mutatvány nálunk is ismerős, csak Zsófi az etetőszékben csinálja, ami ugye egy kicsit magasabban van, mint a pihenőszék. Már arra is rájött, hogy tud kimászni a kötelékekből, akármilyen szorosra is húzzuk, mindig túl jár az eszünkön. Pedig az etetőszékében is 5 pontos öv van...Én meg frászt kapok, hogy mikor esik fejre :? Pillanatok alatt felpattan és kihámozza magát az övből :?

Kutyfül: Igen, ez az ami a Klinikáknál van. Ami még előnye, hogy jelenleg nagyon közel van hozzánk. Gyalog is kb 10 perc. Ez Zsófi után nem mellékes, mert ő elég gyorsan érkezett, és másodikra azt mondják még gyorsabban zajlanak az események. Szóval lehet az ÁEK-ba be sem érnénk...

Lilly tényleg nagyon eltűnt. Remélem minden rendben van velük!

KépKép
KépKép
eperke21
 
 


Képzeljétek, a szombati vizsgám is sikerült :lol:
Vendég
 


panndi: gratula a vizsgákhoz!
nagyon édesek a gyerekek! a farmerdzseki nagyon vagány, én még nem is gondoltam rá, de jó öltelt....bár már itt a nyár lassan...
Barnus is cuki, tényleg nem látszik rajta, hogy mekkora nagy súlya van!
Kutyfül, nem semmi, hogy fodrászhoz tudsz menni Barnussal, nekem ez nem menne. Főleg, hogy melír+ vágás kb 2-3 óra... :cry: nem is jutok el már 3 hónapja.... :cry:
AMúgy kistesót mi is akarunk....majd egyszer, kb 2-3 év múlva. Egyenlőre én nem erőltetem, elég Boti is. És ahhoz apának többet kéne bevállalnia a feladatokból. Eleinte nagyon aktív volt, most meg egy fodrászt sem tudok megoldani, sosem ér rá....nekünk meg ugye nincsenek itt nagyszülők, tehát maradok egymagam...

én most pár napra megint eltűnök, megyek Várgesztesre 3 barátnőmmel+ gyerekeikkel.... :lol:
Vendég
 


ja, a krumpli almával lecsúszott :lol:
Vendég
 


Panndi! Gratula a szombati vizsgádhoz is!!!!! :wink: :D

Kutyfül Bea!
Nekem szerencsém volt Petivel, mert ő nagyon jó alvó volt világéletében. Az első naptól kezdve együtt aludtak a fiúk, egy szobában. Persze sosem hagytam, hogy Ádi felkeltse a siirásával Petit.
Barnus milyen komoly nagyfiú már! Többnek gondolnám a korát, mint (majd) 5 hónap. És a súlya sem semmi ennek a kékséges szemű szépséges legénykének!

Eperke!
Gratula a pocaklakó babácskádhoz! :D Jó egészséget kiivánok Nektek!

Még reagélni szerettem volna több dologra is, de most mennem kell. Akció van......

Tücsi

KépKépKép
mtücsi
 
 


Panndi:Gratula a szombati vizsgádhoz!!!!!!!! :D
Egy érvvel több a dunakeszi ház mellett, hogy olyan közel lesz hozzátok! :D

Tücsi: Köszi szépen a gratulációt! Aranyos vagy! :D

KépKép
KépKép
eperke21
 
 


Visszajöttünk a védőnénitől... Lilla 8.93 kg :D
5. védőnéni csere után most sikerült egy aranyos, kedveshez kerülnünk, remélem most már ő marad egy ideig. :D

Kutyfül! Én optimista vagyok és bízok benne, hogy majd sikerül az egy szobában altatás, bár sokszor gondoltam rá, hogy nekem sem lesz mégegyszer jó alvó gyerekhez szerencsém. :roll: Szegény apa akkor mehetünk a tüzépre és kezdhetünk bele a tetőtér beépítésbe - már nálunk lent a házban nincs több üres helyiség. :D

Haj melír- nekem is volt, már nincs. :D Terhesség alatt alig győztem kivárni, hogy lenőjjön, mert újat nem akartam, most meg nincs időm rá - ha lenne, akkor inkább kozmetikus. :D A vicces, hogy az eredeti szőkésbarna hajamra most mindenki azt hiszi festve van, úgy megszokták a világos melírt. :D Vágatni én azért szoktam - de azt a férjem fodrásza csinálja, aki házhoz jár, szóval ez nem egy teljesítmény. :oops:

Eperke! Nekem szült ismerősöm ott a Klinikán és meg volt elégedve.

üdv, Ildi

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Ja és Lilla is fel tud állni az etetőszékében, bár nekünk öve nincs :( - ez az egyetlen cucc, amivel elégedetlen vagyok a babaholmik közül - de ezt ajándékba kaptuk és tudjátok, ajándék lónak...

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Panndi Neked meg gratula vizsgához :D

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Sziasztok!

Na végre ide is eljutottam! Rendben hazaértünk szombaton az anyós túráról, csak nagyon sok dolgom akadt azóta. Nem volt olyan rossz anyósoméknél, de azért olyan jó se... :roll: Anyósom kérdezgeti, mikor megyünk újra, hát nem tom, a páromnak nincs olyan sok szabija, nélküle meg én nem szívesen.

Sajnos úgy tűnik a tejem el fog apadni, napi szinten már csak 200 ml-t tudok összekaparni. :( Hát, minden véget ér egyszer... Eszti 3 és fél hónapja nem szopizik, ahhoz képest jól kitartottam. Szerencsére Eszti szereti a tápszert, szóval éhen nem hal...

Eperke, nagy-nagy gratula neked!!!

Andi, Zsófi mikor szerezte a jogsiját? :D Annyira aranyos abban a farmerdzsekiben! És a vizsgákhoz gratulálok, nagyon ügyes vagy!

Barnika meg kikérte magának, hogy fürcsi közben fényképezik? :lol:

Lillu meg már áll és megy! Csak nézek! :shock:

Úgy néz ki, találtunk házat, sajna nem Dunakeszin, hanem Fóton. Apa már látta, neki nagyon tetszik a környék is, az építtető nagyon becsületesnek tűnt, és a fizetési konstrukció is nagyon barátságos. Én csak képeket láttam meg az alaprajzokat, eddig tetszik, talán hétvégén én is kijutok.

Kép
waterlilly
 
 


Lilly! Örülünk, hogy vagy, meg hogy el voltál azért anyóséknál is. Igen Lilla még kapaszkodva ugyan, meg oldalazva, de önállóan halad. :D
Fót nincs olyan messze Dunakeszitől. :D A fejés meg eddig is nagyon szép eredmény volt!
:wink:

Lilla ma csak szopizni hajlandó, az arcomba köpte a barackot, meg cukkinit is... du alma próba lesz, estére még nem tudom mit kap, de ha így folytatódik én nem tudom mi lesz... :shock: A szopizásról azonban nagyon úgy néz ki, egyelőre nem szokunk le. :oops:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Köszi a gratukat :)

Lilly, Fót nagyon közel van, szóval az is jó ám :wink: Fejés ügyben meg minden elismerésem, nagyon kitartó voltál! Örülök, hogy tűrhető volt anyósos látogatás. Most már engem sem zavarnak, mert Zsófi fogja magát, oszt elmászik, ha besokall :lol:
Zsófi a jogsit még a hasamban szerezte szerintem, amennyit vezettem a munkahelyemre (Budaörs) meg haza, simán megtanulhatta :wink:

Ildi: Lillunak is jó súlya van :lol:

Zsófi ma is ugyanazt játsza, mint az elmúlt napokban szinte mindig: feláll a kiságyban, álldogál, elesik, fel kell ültetni, mert azt persze nem tud, aztán megint feláll, álldogáll, elesik.. és mindez az esés kivételével neki nagyon vicces :lol: Jaa, meg kidobálja a játékait, aztán szólít, hogy adjam neki vissza :lol:
Vendég
 


Na megjártuk a fodrászt. Barnus jól elvolt, nézelődőtt ezerrel. Még egy önkéntes babysitter is akadt, aki elszórakoztatta, amig engem vágtak (jó rövidre vágattam). :lol: A kozmetikus nekem is álom marad még egy darabig azt hiszem. :cry:

Panndi: Megint gratula! Nem semmi vagy :wink: Dunakeszi-Budaörs? Jó kis túra mindennap. Ez jó, hogy Zsófi elmászik, ha besokall :lol: :lol:

Lilly: Örülök, hogy nem volt vészes anyóséknál! Fóton ez sorház? Mekkora?

Babett: Jó neked, hogy mész barátnőzni! Hétvégén mi is megyünk az ikres barátainkhoz, és megint ott alszunk. Barnus már nagyon rutinos ebben :wink:

KépKép
kutyfül
 
 


Szia Kutyfül, Igen, 4 lakásos sorház, 98 nm-es, nappali+2+2fél szoba, két fürdő, terasz, kis kert,kocsibeálló. A Károlyi-kastly parkja 10 perc sétányira van, ez tetszik benne a legjobban!

Kozmetikus: hű, nagyon rámférne, de egyelőre álom-kategória. Én fodrászhoz nem merem vinni Esztit, nem nagyon maradna el a babakocsiban, letenni meg hová tegyem? Szombati napon szoktam menni, amikor apa otthon vigyáz rá.

Kép
waterlilly
 
 


Panndi!
Lilla ugyanezt csinálja mint Zsófi, bár ő kis körbejárással, le-fel állással spékeli a dolgot, aztán zutty esik, és persze nem bír felülni. A játékokat ő is kiszórja. :D
Ildi

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Ja és a lényeg lemaradt, mindig elcsodálkozom Zsófi milyen ügyes baba, hiszen annyival fiatalabb Lillunál, mégis pont olyan dolgokat csinál. :D

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Áááá, Zsófi cserébe nem tud hasról hátra fordulni. Hátról hasra meg még reménytelenebb :lol:

Holnap megyünk haza anyuékhoz, végre egy hétvége, amikor nem vizsgázom, el sem hiszem :lol:
Vendég
 


kutyfül: tényleg jó, hogy Zsófi elmászik :wink: Néha olyan, mint egy kiskutya: odamászik hozzám, és az ölembe hajtja a fejét, vagy befészkeli magát az ölembe :lol: Én meg persze ilyenkor elolvadok... :D
Vendég
 


Jó kis napunk volt ma: Eszti 7 (igen, hét) órát aludt napközben, 4-et délelőtt, 3-at délután. :shock:
Este pedig 10 percig gurgulázva kacagott azon, ahogy Parmezánnal játszottam. Majd megzabáltam, olyan édes volt! Szeencsére pár percet sikerült megörökíteni a fényképezőgép kamera funkciójával.

Andi, Zsófi tényleg extra ügyes, aktív baba, bár úgy hallottam ennek általában az az ára, hogy napközben nem nagyon alszanak... :? Jó pihit anyukádéknál!

Kép
waterlilly
 
 


Jól hallottad, a nappali alvás még most sem az erőssége... :roll:
Vendég
 


Panndi szerintem Lilla is csak azért tud fordulni, hogy ne kelljen neki hason feküdni, mert azt nagyon utál, doktor néni szerint ezért nem tud többek között mászni sem :lol: :lol: :lol: Hátról hasra csak vészhelyzetben fordul. :?

Lilly, ha Eszti ilyen sokat alszik a végén még unatkozni fogsz. 8)

üdv, Ildi

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Ildi, ezek a mi gyerekeink nagyon egyhúron pendülnek :lol:
Vendég
 


Igen, ezt a hasonlóságot már én is többször megállapítottam. :D

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Lilly: Nagyon jól hangzik ez a ház! Már építik? Nekem is ez lenne az álmom, hogy nappali + 4 háló. A macsekok nem félnek Esztertől? Nálunk már kerülik Barnabást. :lol: Teljesen oda van értük, kiabál nekik. velem szokta őket simogatni, de ha egy fél percre nem figyelek, már meg is ragadja a bundájukat :?

Panndi: Édes lehet Zsófi, ahogy befészkeli magát. Nem csodálom, hogy elolvadsz :lol:

Barnus sem szeretett hason lenni, de amióta meg tud fordulni, állandóan hasra fordul és úgy játszik egész nap. Már nagyon emelgeti a fenekét is, olyan mintha a kúszással próbálkozna.

KépKép
kutyfül
 
 


Lilly: Köszi a gratulációt! :) Erről a fóti házról esetleg neten lehet vhol többet megtudni? Érdekelne minket is kicsit részletesebben a dolog, mi is ilyesmiket keresünk.
Tejcit sajnálom :( De azért így is minden elismerésem a Tiéd, hogy ennyi ideig kitartottál! Amúgy Eszti eszeget már mást is? Gyümi, főzelék?

Ildi: Köszi a bíztatást kórház ügyben! Remélem nekünk sem lesz vele problémánk! :)

KépKép
KépKép
eperke21
 
 


Sziasztok!

Bocsánat, hogy ismeretlenül beléptem hozzátok.
Én az első babómat az OGYK-ban szültem.
Most nem találom az orvosomat a kórház bezárása óta.
Tud valaki esetleg valamit Dr. Zsirai Lászlóról?
Még egy kérdésem lenne: Szerintetek még mindíg a területileg illetékes kórházban kell szülni, vagy a választott orvossal lehet menni másik intézménybe is?

Előre is köszönöm a segítséget.
Kolibri
kolibri28
 
 


Kolibri: küldtem neked privátüzit!

KépKép
kutyfül
 
 


Eperke, Nincs nagyon fönn róla infó sehol, mi is csak szinte véletlenül futottunk bele! De ha érdekel, szívesen megírom a hétvégi vizit után a tapasztalataimat, meg ha tudok, fotót is küldök.
Esztinél már másfél hónapja elkezdtem a hozzátáplálást, eszegeti a gyümölcsöket, zöldségeket (ezeket mérsékelt lelkesedéssel), lassan a husi jön.

Kutyfül, most kezdik építeni, és október végén lesz kész. Ja, a macskákkal nálunk dettó ez a helyzet!

Kolibri, úgy tudom, hogy szülhetsz ott, ahol szeretnél.

Kép
waterlilly
 
 


Kutyfül, Lilly !

Köszönöm az infókat.
kolibri28
 
 


Na lányok, búcsúzom, nemsokára indulunk, jók legyetek, szép hétvégét Nektek :)
Vendég
 


Panndi, neketek is szép hétvégét és jó utat!

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Sziasztok!

Kolibri: Szerintem is ott szülhetsz, ahol szeretnél :wink:

Panndi: Jó utat!

Lilly: Tök jól hangzik ez a sorházi lakás!! Nekünk is ilyesmi kéne, de bele sem merek gondolni, hogy mennyibe kerülhet :? Viszont találtam egy készházas céget, akik 136 e Ft/m2 áron dolgoznak. Csak hát tudni kéne, hogy mennyire jók a készházak, ill. kell hozzá egy telek is :?

Csajok közös alvása harmadik éjszaka: Niki egyszersem kelt :D Viszont megint nagyon korán, 3/4 6-kor elkezdte a napot, viszont kifogtam rajta, mert kihoztam, és az ágyunk mellett csináltam neki egy kuckót, ahol kb. 15 perces dumálgatás után bealudt, aztán felébredt, akkor odaadtam neki a trapézos játékát, és így kihúztuk 8-ig :D Vivi meg fél 9-kor kelt :D

Nekem tegnap volt egy freudi elszólásom. Ültünk a kocsiban, én vezettem, Vivi meg az anyósülés mögött ült az ülésében és valamit oda akart nekem adni. Én meg hátraszóltam neki, hogy most add oda ZOLIKÁM :))) Ebben az a fura, hogyha lesz fiunk, azt Zoltánnak fogják hívni (kacsintós)

Kérdés: Nekem már a horror határát súrolja a hajhullásom, ami párosult azzal, hogy álomkóros vagyok. Szóval azt hiszem itt az ideje egy laborvizsgálatnak. Ehhez a háziorvos is tud beutalót adni, ugye? Még hormonszintvizsgálatra is? Merthogy ugye szülés után, szoptatás közben azok is szarakodhatnak. Vagy inkább rögtön első körben a nőgyógyihoz menjek? Köszi a válaszokat.
lamme
 
 


Szia Lamme!
Nálam a hajhullás abba maradt, így laborban nem voltam, szóval nincs tapasztalatom... Laborba 1000%, hogy tud a házidoki is beutalót adni. Én hormonvizsgálaton még sose voltam, szóval erről nincs tapasztalatom. :oops:
Ildi

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Panndi: Jó hétvégét!

Lamme: Nekem is horror a hajhullás, de mióta vasat szedek kicsit csillapodott. Én is most gondolkodtam, hogy csináltatok egy labort. Hormonvizsgálatnak ilyenkor van értelme? Gondolom a szülés után, szoptatás alatt azért meg vannak zavarodva, nem? :?

Lilly: Majd kérünk beszámolót a házról, ha voltál kint!

Ma elmarad a ringató, így takaríthatok itthon :?

KépKép
kutyfül
 
 


Panndi: Jó pihenést és kellemes időtöltést a hétvégére!

Lamme: Én nem rég csináltattam labort, és a háziorvos adott rá beutalót, úgyhogy biztos tudsz tőle kérni Te is. Hormonvizsgálatban én sem vagyok jártas.

Lilly: A házzal kapcsolatban engem is minden érdekel! Várom a beszámolót! :) Mi is megyünk szombat délután megnézni egyet Tordason.
Utána pedig megyünk Zsófival a Balcsira a nagyszülőkhöz május 2ig. Május 2án meg Erdélybe indulunk egy hétre.

KépKép
KépKép
eperke21
 
 


Lányok, ha benneteket nem érint, megköszönöm, ha szavaztok Zsófira!
http://www.pampers.hu/hu_HU/baba_klub/g ... om=gallery

KépKép
KépKép
eperke21
 
 


Szia Eperke,
Én is feltettem Lilla képét, de aztán feladtam, mert valamiért nem enged szavazni én meg lusta vagyok kideríteni mi a gond... ezres szavazatokat úgysem tudok összeszedni Lillunak. Megnéztem Zsófi képét, nagyon aranyos, rá sem engedett a gép szavazni... :(
drukkolunk Nektek, jó utat, ha időd engedi, írj nekünk :D , Ildi

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Szia Ildi! Tudom, hogy reménytelen, főleg mióta a nagyszülők megfigyelték, hogy az egyik babára 1 óra :!: alatt 600 szavazat érkezett :shock: Elég hihető az 1 gép-1 cím heti egy szavazat verzió ezek után...
De azért próbálkozunk! :) Szabad megtudni, hogy Lillu képe hol található? Kiváncsi vagyok! Biztos ő is édes!

Igyekszem majd írni! A nagyszülőktől nem lesz gond, Erdélyből annál inkább...Minden esetre köszi a jókívánságokat! :D

KépKép
KépKép
eperke21
 
 


Eperke: Jó utat, és jó pihenést! Szavaztam Zsófira, nagyon édes a képen!

Ildi: Nekünk az egyik ismerősünk a Tv2-es babásműsor honlapjára tette fel a kislánya képét. Sokan szavaztak rá,ő volt az első és aztán egyszercsk hipp-hopp kizárták őket... Pedig más hónapokban ennél több szavaztot is kaptak babák. Szóval érdekesen működik... :?

( Ti szeretitek a pamperst? Nekünk olyan büdös, mindig tök erős műanyag szaga van, nem szeretjük, úgyhogy már áttértünk más pelusra)

Na hétvégére mi is elutazunk! :lol: :lol: Mindenkinek jó pihit!

KépKép
kutyfül
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: