Új privát üzeneted érkezett!

Cseriani, a kis tündéri Eliza baba azért látom tud ám pózolni már a gép előtt!!! :lol:

Kép
timesz
 
 


hú,Timi,ne tudd meg,mennyire szereti,ha fényképezik. Igazi kiscsaj. Ha valamiért üvölt,és előveszem a fényképezőt,abban a pillanatban elkezd vigyorogni :D
Azt hiszem,lesz még vele bajunk :wink:
Vendég
 


szisztok!

szörnyü éjszakánk volt,tegnap délután ota sirás,nagy pukuk,éjjel 2 oránkénti üvöltés,alig cici,reggel nagy-hatalmas nyakig-kaki,azota alvás van.
nemtudom hogy mitől,ez egyszerűen borzaszto,ettem ugyan tegnap egy csomo epret,de hogy az milyen hatással van az anyatejre,nemtudom,de marha nagy hangok jöttek a fenekéböl,és néha visitva sirt! szörnyen együttéreztek a fiuk vele-velem,aztán aludtak reggel 8ig,és elmentek a dolgukra :?
szegénykém ma egésznap alszik,és remélem ma éjjel visszaállunk a megszokott egyszeri keléshez.
A kisfiam is tesz rola hogy ne aludjal,éjjel 1kor sirva mászkál,reggel meg leszur hogy miért hagyom ott éjjel egyedül.... :shock:

Kép
Kép
nuncili
 
 

 
 

Kép

Kép
Kép
nuncili
 
 


Cseriani!

Nálunk Csabesz még mindig pogány... :oops: :oops:
Asszem Dominál sem fogjuk túlzásba vinni a dolgokat, de egyszerre megkerszteltetjük mindkettőt.

Eliza nagyon pózol ám!!!!

Fridus!

Valahogy ki kéne húzni a lefektetést Baluval, hidd el azért nem alszik éccaka, mert kialudja hamar magát.
Ez tényleg korai fekvés. :oops:
De biztosan nehéz lenne átszoktatni, az is tény!

Gabcsa!

Jó uszizást!!!

Csajok!!!

Hol van Nuncili, Lívi, Hablaty? Mazsuzs!!! Ide is jöhetnél néha! :lol:
Nadimo már biztosan a szomszéd házát is felújítja, annyira belendült!!!!

Képzeljétek!!!!

A hugom kisfiát (tudjátok ő az aki rákos és őssejtkezelésen is túlvan) felvették a bátortáborba!!!!
www.batortabor.hu

Kép

Kép

Kép

Üdv: Kriszta
dominika1
 
 


Épp most hiányoltalak Nuncili!!!

Egyszerre írtunk...

hűűű epret és apró magvasakat nem kéne......... :cry: ebbe a mák is beletartozik

Kép

Kép

Kép

Üdv: Kriszta
dominika1
 
 


krisz : dehogy újitok ! Éppen elég volt nálunk !
Most a változatosság kedvéért keritést bontottunk 2 napig.
Ugyanis már napok óta dög szagot éreztem / késöbb éreztünk . Aztán kerestük hol lehet a meglepi és hát a keritésünk mögött , de még a mi területünkön.
Szegény macskusz házikuszt csak két darabban tudtuk kiszedni, meg az a rengeteg kukac. és a szag... áááááááááááááá
Kész horror volt komolyan. Egyébként zajlik az élet , a sulimban dolgozat hegyek, a gyerek ( nagy ) kiderült hogy gerincferdüléses igy menni kell az ortopédiára, ja és péntekre beiktattak neki egy irodalmi versenyt, mesét fog mondani. Mosz ezerrel gyakorlás.

A kicsivel változatlan minden.

Nagyvonalakban ennyi. Holnap dolgozom, csak este leszek gépnél.

nuncili : az eper csinálhat ilyet, ráadásul nagyon allergizál is.
Vigyázz vele !

fridus : nehéz lehet ez a nem alvás, én már bizti kidőltem volna.
Kitartás.

cseriani : gratulálok a névadóhoz. Szépek a gyerekeid.



Puszi : nadimo
nadimo
 
 


Csajok, tegnap Veresen voltunk, csak 6-ra értünk haza, fél 7-kor megvolt ugyan a fürdés, de csak 8-kor aludt el.
És most 7 előtt kelt fel, de hajnal 4-től az ágyunkba kellett tenni, mert megint nem bírt magával. 5-kor aludt el, de éjjel is volt egy órás virgonckodás.
Szörnyű, hogy milyen keveset alszik.
Olyan szépek ezek a babák, gyerekek!!!
Ja, én eszek mákot is, epret is, csak a tejet hanyagolom.
Elméletileg hány óránként kéne ennie a gyereknek ?Mert most már nem akar sokszor enni, egyszerűen, rázza a fejét, vagy rám köpi, ha meg erőszakkal tömöm a szájába, fogja a kezét és a nadrágjába törli....
Reggel van cicizés, délben tejpép és este cicizés, a másik két etetést már nem engedi, nem akarja...Még cicizve sem. Segítenétek,mit tegyek vele ?Ja, bekenem már, meg bogyózunk is...Mármint az ínyét.

Kép
fridus
 
 


Ma fogászatra megyek , szorítsatok,szombat óta sajog a fogam a bal felső...

Kép
fridus
 
 


Fridus!

Szorítok majd!!!!!
Ez a Balu csávó egy éjszakai netező bagoly lesz..... :lol:
A chat fórumok réme!
Sztem a napi 3 evés az kevés..... :cry:

Nadimo!

Nekem is volt gerinferdülésem, amire az extra méretű melleim is rádobtak egy picit.
Kiváló volt rá a hátúszás és a gerinctorna.
A javulás nagyon látványos volt!!!!

részvétem a szegény cicáért, pláne a kerítésbontáshoz
azért gyere majd, ha ráérsz, és ne őrülj meg a sok tennivalótól!

Kép

Kép

Kép

Üdv: Kriszta
dominika1
 
 


Nuncili!

Szonjának boldog hófordulót!!!

Kép

Kép

Kép

Kép

Üdv: Kriszta
dominika1
 
 


nadimo nekem is gerincferdülésem van,ráadásul kétirányú,a doki szerint. S betű van a gerincemben. Ráadásul az egyik csigolyám el van meszesedve,és mellette az izom teljesen kötött. Ez sokszor fáj,de nem tudok mit csinálni vele. Nekem is az úszást javasolták,de mivel klórallergiám is van,ezért ez csak nyáron kivitelezhető :?
Na,jól kipanaszkodtam magam :oops:
Szóval,szerintem is járjon úszni,ha kivitelezhető,mert biztos nagyon jó :shock:

Szonja babának boldog hófordulót :D
Vendég
 


KÖSZÖNJÜK a köszöntést!!!!!!!!!

Igen sztem is az epertöl mert pár napja is ettem már,jo sok porcukorral :),és akkor is volt buli,most meg pöttyös volt a karja,sok apro piros pötty...lehet hogy az epertöl? :oops:
Tegnap este meg 11ig balhézott mert a kajálása után betettem az ágyába és nem hagytam cicin elaludni.Tök ideg voltam már ugy megszoktam hogy 8kor letettem és mehettem a kisfiamhoz,hogy este azthittem agyonvágom :evil:
Na jo ez igy durva de néha annyira kiakaszt az üvöltéssel semmi nem volt jo neki,se kézben,se ringatva,se ágyába,se háton,se hason,mondtam neki ha kiugrok az ablakon csenben leszel??? :)
CSAK CICIN ALSZIK!!MIT TEGYEK???????

Kép
Kép
nuncili
 
 


MELLESLEG MEGLETTÜNK DICSÉRVE,MERT 3 HONAP ALATT HIZTUNK 2kg-ot,és nöttünk 5cm-t!
2500gr születtünk és most 4650gr vagyunk.
mi még napi 6-7szer eszünk az meg sztem sok,nem????
Az a baj hogy én meg minden nyekkenésre cicire teszem,aztán van hogy kettőt sziv és bealszik,mert jol elrontottam és most azzal alszik el és kéri mikor aludna,közben nem is kajás csak elrontottam :cry:

Kép
Kép
nuncili
 
 


nuncili ne haragudj meg most rám,légyszi...de nem elrontottad szerintem,csak kisbaba. Eliza is általában cicin alszik el,igaz,elalszik magától is. És,ha összeszámolom az evéseket,hát:ő is eszik annyiszor,mint a lányod,és még éjjel is eszik egyszer minimum.
Az írásodból én azt vettem le,hogy inkább te vagy kicsit fáradt,kimerült,nem? Meg nálad is előjött az,amiben én is bennevoltam-vagyok is-hogy a kisfiaddal is szeretnél sok időt tölteni,mint amennyit Szonja elött,nem? De ez lehetetlen,ezt te is tudod.
Szeretnél minden pillanatban tökéletes lenni velük,de ez nem megy. És nem is mehet,lehetetlen.Te is csak ember vagy,neked is szükséged van egy kis nyugalomra,és a te napod is csak 24 órából áll... Azért Ádám is még kicsi,szerintem este te is bezuhansz az ágyba,teljesen kipurcanva,nem? Meg azért az elmúlt időben elég sok idegeskedés is kijutott neked...
Hidd el,én is átestem ezen,mostmár kicsit jobb a helyzet,de sokszor hülyeség miatt is rákiabálok a Kristófra,utána meg bőgök,mint a záporeső :oops:
Vendég
 


igen igazad van,nincs vele baj csak pici baba,csak a kisfiam miatt megtudnám ölni magam,mert annyira hiányzom neki,irtam is hogy néha éjjel felsir,szaladok hozzá,reggel meg mondja hogy azért sir mert átmentem a hugához,pedig megigértem hogy vele alszom :cry:
csakhogy az én drága kislányom cicin alszik el,és ahogy beraknám az ágyába rögtön felébred és kezdi a sirást,tehát ujra cici,elaltatás és már nem jutok vissza a fiamhoz,aki rettenetes lelkis,és néha már a virágot nyujtja elöbb be az ajton aztán a fejét,nehogy rászoljak hogy menjen ki mert altatom a hugát....
annyira utálom magam,és imádom a lányomat is,de rettentö sok idöt elvesz a fiamtol,mert én nemtudom letenni ha sir hogy na most akkor csak a fiammal legyek mert eddig a lányommal voltam.
még jo hogy imádja az apját és elvan vele,mert ugy nem vészes,csak este mikor apa meloba megy és 3an maradunk itthon,na akkor látom az arcán hogy a francba kivánja néha a hugát :?
pedig szereti....

Kép
Kép
nuncili
 
 


Azt irod most már jobb egy kicsit???!!!!miota?mikor lesz egy kicsit jobb??talán ha már Szonja is el lenne magában,vagy nem sirna mindig ha álmos hanem eltudna aludni egyedül is akkor többet lehetnék együtt Ádival...attol félek nehogy megjegyezze ezt és késöbb arcomba vágja hogy mindig a hugommal foglalkoztál és engem nem szeretsz.
tegnap is mentünk az oviba reggel,felküldtem egy pulcsiért,erre mondta hogy nem,én meg mondtam akkor te meg nem mész ki focizni apával ovi után erre ugy elkezdett sirni hogy nagyon agyonvertem volna magam amiért ezt mondtam neki,alig tudtam megnyugtatni utánna.ANYUKA JOL INDITOTTA A KISFIA NAPJÁT.... :oops:

Kép
Kép
nuncili
 
 


nuncili kb.egy hónapja normalizálódott kicsit a helyzet. De kompromisszumokat kell kötni. Reggel Kristóf kegyetlen cirkuszt csinált az oviban. Tudom,az a baja,hogy mi itthon,ő meg ott...el is hozom ebéd után.
Tegnap kinézett magának egy pár száz ft-os terepjárót,megígértük,ha nem lesz hiszti,akkor pénteken megkapja-aznap lesz itt az az árus. Erre,megyek érte az oviba,és kérdezi,hogy megvettük-e neki a terepjárót. Mire én: Nem,mert nagyon csúnya hisztit rendeztél. Na,ne tudd meg,hogy elkezdett sírni. Gyorsan mondtam neki,hogy majd csak holnap lesz itt az árus-bácsi,erre megnyugodott.
Ha már le tudod tenni Szonját játszani vagy a földre,vagy járókába,akkor sokkal jobb lesz,hidd el. Enyémek már sokszor játszanak együtt,vagyis Kristóf játszik,bohóckodik Elizának,az meg kacag neki hatalmasakat.
De pl. ha Eliza sír,és én nem kapom azonnal fel,akkor Kristóf rögtön reklamál,hogy vegyem már fel a hugit. Mikor Eliza szurikat kapott,Kristófot nem vihettem,mert a szemével szinte megölte a doktornénit,hogy miért bántja a húgát. A védőnőre a mai napig rászól,hogy ne fogja meg Eliza buksiját,mert ott neki még puha,meg vegye már le a mérlegről,és adjuk rá vissza a ruhát,mert nincs olyan meleg,és megfázik :shock: Szóval,iszonyatosan félti,és szereti mindemellett.
Na,jó hosszúra sikerdtem :oops:
Vendég
 


Sziasztok!

huhhh Nadimo nem semmi ez a macskás sztori :? elhiszem,hogy horror volt!

Nuncili!
Boldog Hófordulót Szonjának!

Fridus!
Szorítunk!! :)


képzeljétek! 11 órát aludt egyhuzamban Lara!! reggel 9-kor megint mi keltettük,hogy nincs-e baja :shock: de semmi...

Üdv Mindenkinek!
Mesi

Mesi és Lara-baba
Kép
m.mesi
 
 


Nuncili!

Igaza van Cserianinak! Fáradt vagy és kimerült, szétszakadni meg nem lehet.
Félve mondom, de nem próbálod ki a játszócumit?
Barátnőm kisfia is hisztizett, ha elalváshoz nem volt cici. Kapott cicit, akkor meg az volt a baj, hogy jött belőle a tej.Erre is hisztit vágott le.
Ő is cicikézve szeret elaludni, csak fuldoklott a tejtől, az meg jól felbőszítette.
Mondtam az anyukájának, hogy csak és kizárólag elalváshoz, adjon neki játszócumit (aventest, azt a bimbi utánzósat).
Nekik remekül bejött! Amint elalszik, már ki is veszi a szájából.

De csak félve javaslom, ha ellenkezik elveiddel, akkor természetesen ne add neki.

Kép

Kép

Kép

Üdv: Kriszta
dominika1
 
 


nuncili,szerintem is kipróbálhatod. Kristóf cumizott,de csak elalváshoz,és abbahagyta magától 1 éves kora körül. Eliza viszont nem fogadja el,pedig én akartam,hogy cumizzon,de a kisasszonynak nem kell :evil:
Vendég
 


jaj dehogy ellenkezik az elveimmel,sőt,hetek ota nyomom a szájába :P de sajna nem kell neki,ha sok pénzem lenni már kitaláltam hogy nem cumikat gyártanék,hanem olyan szoptatos mümellet amit kicserélnék ha már megette a kajciját,mert van ám 8db de egyiket sem kapja be,hanem cumival a szájában üvölt.
viszont a kezét tömi be,remélem nem ujjszopis lesz,mert azt elvenni....

Kép
Kép
nuncili
 
 


Nuncili! Boldog negyed évet Szonja babának!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4

Kép
timesz
 
 


KÖSZÖNÖM NEKTEK IS TIMESZ,MESI,DOMI,CSERIANI ÉS MINDENKINEK a köszöntést!

valamelyik nap már tejcit nyomtam a cumijára és ugy adtam a szájába de akkor is könnyes szemmel sirt.
Ma egésznap alszik,mondhatnám tök jo,de nem az ágyában,hanem kézben,most is fél kézzel irok.
kajál 4oránként,picit nézelödik,és kezdi a nyöszit,felveszem és kicsi séta után elalszik,akár 3orát is.
végülis nembaj,egyszer minden baba lemászik a mamájárol,mint a kismajmok,csak néha leszakad a derekam,néha szükségem lenne a másik karomra,és néha átölelném a férjemet is.... :cry:
na jo ez elég depisnek tünik,de nem vagyok az csak fáradt,de gondolom ti is...
BÁR AHOGY MESI LEVELEIT OLVASOM A HÉTALVOJUKROL.....

Kép
Kép
nuncili
 
 


Hahó, ma már 2-szor evett, megette az üveges kaját, na, csak panaszkodnom kellett:-)

Kép
fridus
 
 


Sziasztok !

Köszi lányok a hozzászólásokat. Május végére kaptunk időpontot az ortopédiára. Valószinüleg torna és úszás lesz !
Végül is örülök hogy kiderült időben, azt mondják azért ferdült , mert gyorsan nőtt a gyerek :roll: :roll:
Pedig úszni is járt, táncol is, és hetente 3 X van elég kemény tesi órájuk. Nehéz táskát nem cipel és a sulis táska is rendesen a hátán van ( de csak hétfőn és pénteken hordjuk ).

Mondjuk én láttam hogy picit görbén áll, mindig hátba is vágtam : hogy állj már egyenesen kislányom- felkiáltással - de ez úgy látszik nem volt elég !! :roll: :oops: :D

Majd meglátjuk.

Közben menni kell vele az allergiológiára is kontrollra. Igaz még a fagyokban kellett volna, de a Sváb -hegy megszünt , igy most kicsit bonyolultabbá vált a helyzet. Talán majd most !


nuncili : elhiszem hogy ki vagy fáradva, nem egy egyszerű dolog ez.
Szerintem is most jön ki rajtad a sok idegeskedés, stressz, ráadásul nagyon nehéz összeegyeztetni hogy a család többi tagjával is ugyanannyit tudjál foglalkozni, mivel ez a mostani helyzetben nem is annyira kivitalezhető. REmélem hogy mielőbb rendeződnek a dolgok. Boldog negyedéves fordulót a lányzódnak. A kép alapján nagyon sokat nőtt, hizott ! Puszi
nadimo
 
 


Sziasztok! Tegnap ünnepeltük nagypapa névnapját, ez a csiniruhás kép is akkor készült:

Kép Olivér csiniben

Kép
timesz
 
 


Hello!
Most csak írok gyorsan, hogy nem vesztem el, csak napok óta vagy nem voltam gépközelben, vagy nem hagyott érvényesülni a gazfickó :D Este jövök, mindenre reagálok, mesélek :D
Itt nagyon király jó idő van, ti is húzzatok ki inkább a zöldbe!
danann
 
 


Mi tegnap kirándulni voltunk. Este 9-re értünk haza. 10-kor lefürdetve, elaludva én is szundikáltam.
Ma is jó idő lesz, mi talán ma osanba megyünk vásárolni, bent hidegebb van, mint kint.

Kép
fridus
 
 


Timesz!!!

Ezek a hatalmas kék szemek.....és micsoda csini fazon!!!!

Hát Domi bajban lesz ha megnő!

Nadimo!

Mégis hogy nőjjön egy gyerek??? Túl lassan??? :shock: :lol:
Mindig úgy nőnek, mint a bolondgomba.
Ezért kell mindig kínai ruhát venni nekik, mert minnél sűrűbben mosod, annál jobban nyúlik !! :lol:

Lívi!

Gyere mesélj majd!

Na képzeljétek! Beteg vagyok! 1 kezemen meg tudom számolni, hányszor voltam beteg az elmúlt 10 évben!
Még lázam is volt. És úgy haldoklottam, mint egy pasi.

na lépek is, mert betegség ide vagy oda, Apa hazajött Romániából, holnap megy vissza éjfélkor és kajákat kell főznöm.

pusszancska

Kép

Kép

Kép

Üdv: Kriszta
dominika1
 
 


NADIMO,köszönjük neked is a köszöntést!
Én tuti elájulok ha ott vagyok ennél a macskás sztorinál....


OLIVÉRNEK BOLDOG HOFORDULOT!

Kép
Kép
nuncili
 
 


Nuncili, köszönjük a köszöntést így előre is, bár csak 29-én leszünk 8 hónaposak!!!! :) Ari vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
timesz
 
 


Sziasztok, végre van egy percem! Sajna csak tőmondatokra futja most is, de azért az is valami...
macska: hát, tényleg elég horror lehetett, valószínűleg én nellé tettem volna legalább egy rókát :lol: náluk egyszer egy kollégám járt úgy, hogy az irodájában a falon körbe megy egy, nem is tudom mi a pontos neve, de műanyag 'alagút' a külömböző madzagoknak, drótoknak, és oda meg egy egér holt bele. Mire megtalálták, képzelheted, már mindent megnéztek, hogy honnan jön...
Nuncili, tényleg nem tudsz szétszakadni, ne is próbáld. Esetleg azon nem gondolkodtál, hogy hordozókendőben, vagy babaerszényben hurcold magaddal Szonját, ha Ádinak is nagyon kellesz? így mindkettővel lehetsz egyszerre, ügyesek még szoptatni is tudnak így, én mondjuk ezt nem próbáltam. Tényleg egyre nagylányosabb Szonja, szerintem is szépen fejlődik!
Olivér tényleg nagyon csini az ünneplő göncében :-)
Krisz, gyógyulgass! Én sem vagyok sűrűn beteg, de akkor nagyon pocsékul tudom érezni magam...

Képzeljétek, Samu tud haladni, még ha lassan is, de legalább nagyon vicces! Közben az arcával törli maga előtt az utat :-) Apja szerint legaláb szkenneli maga előtt :lol: behúzza a lábát, a fenekét az égnek tolja, és a lábát kinyújtva előrecsúszik. Nagyon édes, mert közben meg legtöbbször elégedetlen a haladással, vagy az élettel magával, és morog :-) minden egyes lökés után felnyomja magát és körülnéz, hogy ott van-e már :-) meg kell zabálni! :lol:
danann
 
 


hello !

Gyors bejelentkezés itt is.

Nálunk minden rendben, sajna ma volt suli, igy csak délután tudtunk kint lenni. Tegnap pedig irodalmi versenyen inditották Hannát, szépen szerepelt, kapott egy nagy oklevelet is, és mese cd -t.

Holnap nyugisabbnak néz ki, csak a kicsi lesz itthon, mert a nagy babazsúrra megy.

Mi valószinüleg folytatjuk a kinti kerti munkát, igy lehet hogy nem tudok géphez kerülni, de azért próbálkozom majd.

Mindenkinek jó hétvégét ! nadimo
nadimo
 
 


Jó reggelt, 2 napja elég jól alszunk.
El n e szóljam magam. A gyerek arca, keze már tiszta barna. Tegnap levettük a pulóvert, a karja, lába hófehérke...
Ma hozzám is vendégek jönnek, már megcsináltam a francia salit, majd még szendvicseket csinálok szerintem.

Kép
fridus
 
 


Jó reggelt !

Csak nem beelőztem mindenkit ????

Rohanok is a suliba , mert 9 -kor kezdődik az órám .

Mindenkinek szép napot . nadimo :P :P :P
nadimo
 
 


Ma 7-kor keltünk, csak azért lehetett.:-)

Kép
fridus
 
 


Gondolom a hétvégét mindenki a szabadban töltötte, legalábbis nagyon szép idő volt, mi is kinnt bicikliztünk. Teszek fel 1 képet róla:

Kép Biciklin

Kép
timesz
 
 


Igen, igen, mi is kint voltunk, párom szüleinél Gödön, illetve az enyémeknél Pilisvörösváron. Sajna mi itthon felejtettük a gépet, csak apuéval tudtam megörökíteni Samut, amint hernyómozdulatokkal halad, de majd apu elküldi, és akkor felteszem :D
addig két régebbi:
Kép Kép

Reggeli torna anyának :-) illetve naggyooon lesmárolom Elegért :-)
danann
 
 


Gyermekem hason alszik. Majd én is felteszem a fotót.

Kép
fridus
 
 


Lívi!

Szegény Elemér! Meghótt? :lol:

Mi ma reggel 3/4 4 kor keltünk. Negyed hatkor visszadobtam a kiságyba, erre ott sikongatot meg lesekedett.
Aztán aljas módon (miután kiverte az álmot a szememből) visszaaludt úgy, hogy alig bírtam felkelteni....

aljas a csaj, mi??? :lol:

Kép

Kép

Kép

Üdv: Kriszta
dominika1
 
 


Krisz!
Lara is szokott ilyet játszani velem,de Hála az Égnek nem túl gyakran!! ja és általában akkor,ha mennünk kell vhova :?

Milyen volt ma a babauszi?

üdv
Mesi

Mesi és Lara-baba
Kép
m.mesi
 
 


Mesi!

Isteni!!!!Már hamarosan Ti is jöhettek!
Domi már rötyögött is a nagy vízban meg pacsált.Más ez az érzés neki, és más a kád.
Editke meg rém aranyos órákat tart. Nagyon érdemes kipróbálni!
Arról nem is beszélve, hogy aznap és másnap lesz némi szabadidőd, mert a manókat teljesen kiüti az uszi. :lol:

Kép

Kép

Kép

Üdv: Kriszta
dominika1
 
 


Sziasztok Csajok!
Naaaa mit történt én lennék az első a mai nap :D

Nem igazán tudtam jönni mostanában mert váltottam Nadimot és most nálunk van lakásfelújítás. :shock: :shock:

Nuncili egy kicsit megkésve bár de azért boldog hófordulót Szonjának! :oops:
Timesz: Nálatok pontos vagyok :lol: szóval boldog hófordulót Olinak!

A babák képei ismételten tök aranyosak. Olyan jó bennük gyönyörködni.

Mesi a babuszi tényleg annyira de annyira szupi.
Bár tegnap Panni egy kicsit nyügi volt de a vízben olyan édesek, semmi nyüszögés, hanem tényleg önfeledt pancsolás.

Krisz képzeld babauszi után Panka ugyebár rögtön elaludt, utána kb. 15.00 kor kelt.

Ma meg :lol: még mindig alszik. Este 22.00 után etettem egy kicsivel.

Ma remélem megint szuper idő lesz, úgyhogy irány a szabadba.

Kép
Kép
gabcsa
 
 


köszi Gabcsa!!!!!

Kép
timesz
 
 


Timesz!

boldog hófordulót OLINAK!!!!

Gabcsa!

Dettó ugyanez, alszunk szinte egyhuzamban.
Voltam tápszert feliratni, ott olyan jó kedve volt, hogy egyhuzamban sikítozott!
Rögtön be is kerültünk a dokinénihez. :lol:

Kép

Kép

Kép

Üdv: Kriszta
dominika1
 
 


Itten. Ma elfelejtettem reggel feljönni,mi még mindig nem alszunk, csak 1-2 órákat. Kiabál a játékoknak Balu. Készültek új képek új sapikkal, de hát a mobilomon vannak, azon meg van már pár kép.
Már 3 napja tejes kávét sem iszom, elég jól bírom. :-)
Én már ezen a nem alváson azon is gondolkodtam, hogy hátha nincs tele tömve a pocija, de nem... Mert amikor 2 nap este is tejpépet kapott, ugyanúgy nem volt alvás.

Kép
fridus
 
 


Hahó mindenkinek!
Ma annyira jó idő volt, gondolom mindenki kinnt volt a szabadban. :lol:
Fridus, most lehet hogy oltári baromságot fogok kérdezni, szóval akkor sorry. A tejpép az nem ugyanaz mint a tápszer ugye?
Én Dorkának anno csak esténként tápszert adtam meg cicit, és így végigaludta az éjszakát.
A Hazadi a dokinénid?Mert mintha múltkorában mondtad volna. Nekem annó ő írta fel.
Mert hogy Balu fickó ennyira rossz alvó lenne?? Irgum burgum.
Na jó éjt mindenkinek, kezdődik az esti műszak.

Kép
Kép
gabcsa
 
 


Hazadi a dokink, igen, de tejem van. Szerintem tápláló is, mert 5-6 perc után kidől. Ma 4.5 órát aludt egyhuzamban, elég jól tette, mert már hulla voltam.
A tejpép olyan , mint a tejbegríz, több ízben kapható, és nem hasonlítható össze a tápszerrel, mert annak kegyetlen rossz az íze, ezeknek meg nem.
De tegnap enni sem akart, 2-szerre ette meg az ebédet, amit máskor együltében meg szokott enni. Most reggel ugyanez a móka, az etetőszék asztalát nyalogatja... Meg a kezét kapja be, rázza a fejé, képtelenség megetetni...
Mit csináljak vele ? Most az apja is megpróbálkozik vele...

Kép
fridus
 
 


hali csajok!
Fridus!

ha nem kér, hát nem kér.....hagyd!
Majd kér, ha éhes!
sztem ihatsz tejeskávét, mert ahogy olvasom, az nem oszt, nem szoroz Balunál.
Kegyetlenül rossz alvó a kiccsávó. :?

Gabcsa!

Mi ma is megyünk uszikázni.Lecsúsztatjuk a sztrájkosat.

Kép

Kép

Kép

Üdv: Kriszta
dominika1
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: