Új privát üzeneted érkezett!

Evu: drukkolunk majd, de tuti minden OK lesz!!

Csajok megtaláltam a tavalyi újszülöttnevek sorrendjét.
Felteszem, hátha érdekel vkit:
http://www.nyilvantarto.hu/kekkh/kozos/ ... sznevek_hu

Zsu
svs

Vajon Tarek neve miért nem szerepel a listán??? :roll: :evil: :roll: :wink:

fatima

Emma tegnap elindult. :lol: Hipp hipp hurrá!

Kép
niki30

Gratula kicsi Emmácska!!! :)

fatima

:lol: Nelly,Zsu-danke sehr

Emma baba,boldog 11. hofordulot es gratulalunk az elindulashoz!!

ma alig leszek,jön a hugicam,valami fincsit akarok fözni daddynek,es a nap többi reszet a szabadban szeretnenk tölteni

nagyon kellemes napot mindenkinek!!pusszancs

KépKép
evu

Ooooopsz! ÉS BOLDOG 11. HÓNAPOT!

fatima

GRATULA EMMÁNAK ÉS NAGYON BOLDOG HÓFORDULÓT!!! (samu is 11 hónaposan járt :))
kerekpocak

Sziasztok!!!!!!!!
Emma babának boldog hófordulót!!!!!!
Mindjárt szülinap neki is :D :D Hatalmas gratuláció a járáshoz.

Evu-kellemes napot,és szép napsütéses időt kívánok neketek mára.Megy a sok drukk csütörtökre,hogy mindent rendbe találjanak.

Lucának kicsit késve,de Boldog7.hónapot!!!

Teri-Petra nagyon kis cukorfalat,olyan nagylányos már.És a szandija szuper!Remélem rendeződnek a dolgok anyós ügyben
Viki-gyógyszerész nálunk az egész család,úgy hogy kíváncsi vagyok milyen gyógyszercégnél dolgozol.Ha gondolod priviben megírhatod
:?
Balázst ma kellett volna vigyük szurira,de a védőnő lebetegedett,így sajna késik a dolog.Szerintetek nem lesz gond,ha később kapja meg a kötelező oltást a kelleténél.
Olyan édes a kisfiam,kapott apától egy zenélő,popsimozgató Elmot,ami érintésre indul,és egész nap játszik vele és vigyorog nagyokat neki.Meg tudnám zabálni.

macarella

Köszönjük :lol:

Kép
niki30

Sokakkal ellentétben,én beléptem ma az apóssal nem kijövős emberek klubbjába.Annyira felb*szta az agyam,hogy durranok szét. :evil: :evil: :evil: Tudniillik,a tegnap elkezdtük szervezni a keresztelőt.Nekünk sokkal egyszerübb lenne Erdélyben szervezni az egészet,mivel nekem ott él az egész családom,tesvérek na és persze a keresztszülők is akiket meghívtunk.Elmentünk,bejelentettük anyósoméknak,erre apósom kiakadt,hogy is képzeljük meg minden,hogy a gyereket ilyen hosszú útra elvinni meg ő amúgy sem tud jönni mert beteg,meg itthon sokkal egyszerübb,persze a faluban még református pap sincs,meg templom sem.Ő gyorsan átesne az egészen,én meg nem fogom úgy megkereszetlni a gyerekemet,mint aki haldoklik,és gyorsan át kell esni rajta.Igaz,hogy a tavaly megműtötték a szívével(szerencsére sikeresen) de ő azóta mikor valami helyzet van előjön ezzel,rögtön rosszul lesz meg minden.Emiatt semmit nem merünk elmondani neki,hogy a szíve nehogy" kiakadjon".persze szerintem csak tisztára zsarol minket.Szóval így áll a helyzet,apa persze mellettünk áll,de ő is fél,hogy nehogy valami baja legyen az apjának.A tököm tele van,hogy nálunk semmi sem megy simán,mert valaki mindig beleszól a dolgainkba.Szerintem az lesz,hogy mi megyünk ő meg ülljön itthon egyedül és nyalogassa a sebeit. :twisted: :twisted:
Huhh,naggggyon mérges vagyok.
Sajna Balázsra is ráragadt,mert egész nap nyűgös.N amegyek és valahogy megpróbálom lenyugtatni magam,mert totál kivagyok.
Bocsi,hogy így rátok zúdítottam de nem bírtam megállni,hogy ki ne írjam magamból.

macarella

Gratula Emmának a járáshoz, és a 11. hófordulóhoz!

Nelly

Kép
breeki

Emma, gratula a járáshoz és a 11. hónaphoz!!!

KépKép
KépKép
nyuszi04

Emmának nagyon boldog 11. hófordulót!!!

Gratula a járáshoz!

Kriszti! Ismerős a helyzet. Nálunk az esküvőt kellett itt lent tartani, m nehogymár az ő rokonaik utazzanak 200 km-t, utazzanak csak az enyémek. A keresztelőt mi pünkösdre szervezzük, és én ragaszkodom ahhoz h Pesten legyen. Na ezt még nem tudják anyósék. Majd ha megmondjuk nekik, lesz ám zsarolás. A keresztszülő se fog nekik tetszeni, m már az esküvői tanú is probléma volt nekik... Amúgy nem tudom miért, m se a párom, sem a húga nincs megkeresztelve, őket nem is érdekli a vallás, nálunk meg fontos. Szerintem el se fognak jönni. Nem baj, itthon maradnak.

Teri

KépKépKép
pruci

Teri, Bori keresztelője is Pünkösd hétfőn lesz :wink:

KépKép
KépKép
nyuszi04

Hehe ez jó,mi is pünkösdre tervezzük. :D :D :D

macarella

Teri sajnálom,hogy nálatok is ez a helyzet,egyszerűen nem értem,hogyan veszik a bátorságot beleszólni a dolgainkba.Nekem is igenis fontos,hogy a gyerekemnek legyen normális keresztelője,és nem átesni akarok csak rajta,ahogyan ők szeretnék,hanem igenis meg akarom adni a módját.Jajj amúgy az esküvő is dettó,nagy nehezen eljöttek az esküvőre Erdélybe,pont aznap reggel érkeztek mikor volt a ceremónia( a férjem persze előbb)és még akkor is elmentek kirándulni egyet az esküvőig.És persze másnap rohantak vissza,hogy nehogy a k*va patikájuk egy napig zárva legyen.A vicc az,hogy anyósom nagyon nagyon rendes,csak hát apósom totál kikészíti őt is.

macarella

Sziasztok!

Köszönjük a köszöntéseket! :)

Emmának nagyon sok puszi, hogy ilyen ügyes nagylány!!! Boldog hófordulót!

Egyébként enyhén vagyok csak pipa!!!! %_!_+%_%_!/
Ma voltunk (vagyis lettünk volna) kontrollon a neurológusnál.
A drágalátos doktornő nem érezte jól magát (fájt a feje+felment a vérnyomása) és hazament. Rohadt jó. Iszonyat ideges vagyok még mindig, kikérem magamnak!

Minek adtam meg a telefonszámomat? Még azt is mondta a nővéreknek, hogy van egy 11 órás babája, megnézi és utána megy csak haza. Láttam a folyosón még egy pillanatra, de azt hittem, hogy akkor jött. Menjen a fenébe az ilyen. Átbumlizom a fél városon egy pici gyerekkkel, erre így kitol velem. Én megértem, de legalább hívott volna, hogy ne induljak el.

A jóhír viszont az, hogy a Dévényes gyógytornász adott egy hónap szünetet, mert ő most nem tud Lucán "segíteni", amit tud azt kell tökéletesítenie. Ez nagyon szuper hír!!!! És, ha elkezd kúszni, nem kell járnunk egy jódarabig! :D

Edis

Kép
ediske

Köszike :)

Kriszti
tarts ki! :oops: :wink: Majd megnyugszik az apóspajtás. Ez a ti döntésetek.

Nálunk most az dilemma, hol tartsuk Emma szülinapi buliját. Én arra gondoltam, h. végre nálunk, jöjjön mindenki, de a nagyszüleim nem tudnak feljönni, nem vállalják be, autózás, lépcsőzés, miegymás...
Szóval most gondolkodom, h. kéne. :oops:

Kép
niki30

Hát igen, Edis, egy telefont megereszthetett volna a drága doktornő.
Megértelek.

Kép
niki30

Sziasztok!

Anyósékról inkább semmit nem írnék, lassan botrányos a helyzet sajnos.

Mányra költözünk, Zsámbék mellé, albérletbe. Hatalmas házikó tök jó állapotban, kert, minden ami nekünk kell, potom pénzért.

Mindig is szerettünk volna Budaörsnél arrébb költözni, most egy évig kipróbáljuk milyen a vidéki(bb) élet, aztán meglátjuk. Szuper lesz, vannak arrafelé barátaink is, meg kb 30 km BP-ről, tehát aki akar kijöhet, nem a világvége. ISZONYÚAN várom, úgyse lenne mit csinálnom egy szigorlat és egy államvizsga között, így megint lesz pörgés hehehehe :lol:

Tényleg nagyon várom, szuper lesz, egy kis nyugalom. egyébként is úgy állunk most az életünkben (férjem is) hogy kell egy év nyugalom, hogy átgondoljuk mit hogyan akarunk csinálni. Úgyhogy alkotói szabadságra megyünk. Nyugalom, pihi, jó levegő, csak a család együtt.

Eredetileg Angliába akartunk menni, kalandvágyból, de azt elhalasztottunk egy kicsit, talán egy év múlva.

Kriszti sajnálom ami nálatok van, nem egyszerűek a kapott családtagok...

Emmának gratulálunk!!!

Zsu: Amikor Juli született, a Júlia az első százban sem volt, most 51. Akkor most divatdiktátorok vagyunk?? ? :lol:

Off:

Szakdolgozatot többen kérdeztétek: Hát régen sokkal változatosabban ettek az emberek, sokkal több fűszert használtak. Viszont rengeteg mai szemmel nézve furcsa kaját, pl. a teknősbéka még 100 éve is teljesen normális MAGYAR kajának számított, és gyakorlatilag minden állat minden részét megették (agyvelő, stb.) De egy csomó kaja ma is ehető lenne. Majd ha ott tartok, leírom milyen volt elkészíteni (hehe nem a teknőst)

Klári
Kép
ganti

Járó Emma babának nagy-nagy gratula! ügyes!
Csajok, én maradok itt köztetek, ha nem haragszotok :D mert itt a babák olyan ügyesen csinálnak mindent :D
Hátha Anikó is átveszi a kis társaktól :wink:

Kriszti, sajnálom hogy nem megy simán, de mégiscsak a ti gyerkőcötök...
Nekünk is Erdélyben, Kolozsváron lesz a keresztelő, jövő vasárnap (egy héttel pünkösd előtt :D )
Mindegyik gyerkőcét ott tartottuk, most már hagyományként megyünk. Ráadásul teljesen véletlenül, Lacus és Virág napra pontosan ugyanannyi idős volt a keresztelője napján, most Anikónál már lázasan számolgattunk, de sajna hétköznapra esik az a nap, ezért eltoltuk a hétvégére.
Még annyi mázlink van az utazással, hogy Kolozsvárra van wizzair-járat, és a szüleim Lacussal egy óra alatt ott lesznek.

Doren

Kép
Kép
Kép
doreen

Sziasztok!
Emma miatt ugrottam be, az ő hófordulóját fejből tudom. Vajon miért is? :lol: :lol: :lol:

BOLDOG 11. HÓFORDULÁT DRÁGA EMMA KISMACSKA (anya után szabadon)!!!!
Kép

Kép
viky30

Apa szabin van, megyünk mindent felvásárolunk a Gulliverben, előtte Ikea mert kap Beni új polcot is garnítúrájához passzolót. Mi holnap adjuk oda az ajándékot, a buli vasárnap lesz.

Niki: GRATULA A JÁRÁSHOZ!!!
Én Beni miatt döntöttem úgy hogy legyen nálunk a szülinap, mégiscsak ez a kis közege, itt lesz a legkiegyensúlyozotabb és nálam az is szempont hogy itthon minden bababarát és nem kell korlátozni a mászkálásban, anyukáméknál meg vannak konnektorok, pakolható tárgyak, ott sokszor rá kellene szólni, megállítani stb.

Szülinap: Kicsi a lakás nem lesz ebéd, hanem hideg büfé a konyhában, kedvenc kosárkám és muffin, szendvics, saláta és hidegsült, szombaton délután megcsinálom. Vasárnap jöhet a rokonság, barátnők most nem lesznek úgy döntöttem. Majd jövőre szervezek hatalmas játszóházas bulit. Tortát anyukám süti, ő kérte én meg örülök mert tortát soha nem szoktam csinálni, nehogy elrontsam!! Díszíteni együtt fogjuk!

Teri: Petra nagyon gyönyörű nagylány lett! Ilyen régen tettél fel képeket vagy ekkorát nőtt? :roll: Szuper csini szerkója van és jól áll neki a sapika. :wink: Sógornődnek jó pasizást kívánok!!! Hány éves amúgy? Keressünk neki egy szingli pasit! :lol:

Kriszti: Ott dolgozom ahol azt a terméket gyártják amiből minden nap kell egy csepp a babáknak 1 éves korig. :wink: Na egyet találhatsz.

Evu: JOBBULÁST!! Vanó jól van, ő nem kapta el?

Bocs ha nem reag mindenkinek, indulnunk kell! Szép borongós délutánt mindenkinek!

Kép
viky30

Viki, hihi, köszi :lol:

És Mindenkinek! Köszi!

Klári! Ahha, egy kis vidéki feeling, jó is az. Irigyellek titeket. Már én is alig várom, h. kis aranyos, napfényes sorházba költözzünk.

Angliaa? :shock: Hogy miket nem terveztek! Nyílván Julival.

Én képtelen lennék itthagyni mindent, mindenkit (szülők, család, barátok). Bár már nálunk is volt róla szó, mi lesz ha egyszer apának olyan nagy mákja lesz, h. külföldi meló, stb...hát nem tudom.

Viki, olyan szép fehér polcot kap Beni? Jajj, az annyira szép. Majd mi is szeretnénk Emmának bővíteni az egy darab szekrényből álló garnitúráját:) Egy fehér ágyat már kinéztem neki (már nem rácsosat), aztán majd jöhet neki is egy polc, ilyenek.

Kép
niki30

Edis-sajnálom a mai napodat,annyira ki tudnak akasztani engem is az ilyen dolgok.Gondolom leszakadt volna a kis kezecskéje a doktornéninek ha felhív telefonon,vagy lehet ha nem akar ilyenekkel "lealacsonyodni" a pórnéphez. :(
És drukkolok,hogy tényleg ne kelljen menni többet Dévényeshez.

Niki-biztosan ki fogsz találni valamit ,hogy hol tartsátok a szülinapot.Ez a rossz,ha különböző helyen lakik a család,mert annyira nehéz olyan köztes megoldást találni ami mindenkinek jó.De te ügyes leszel és sikerülni fog :D

Viki-aztaaaa,rájöttem hol dolgozol :D :D (milyen okos vagyok mi?)
Majd jól készítsetek sok fotót holnap,hogy nézzük meg Benit amint ajándékot bontogat.Milyen tortát kap?

Klári-csak gratulálni tudok a döntésetekhez,hogy elköltöztök,nagy megnyugvás lesz gondolom,vééégre egy kis nyugi.
Mi Új Zélandon gondolkoztunk apával,hogy jó lenne elmenni,de még várunk egy kicsit,hátha ránk szakad a kánaán :D :D

Doren-hogy hogy Kolozsváron kereszteltek?vannak ott rokonok?olyan mérges voltam mikor kivették a wizzairt Marosvásárhelyről,mert én is azzal jártam mindig haza,de így,hogy Kolozsvárra tették át nem nagyon éri meg,mert onnan sokat kellene utazzak,és hát maradt a Malév ami sajna sok pénz.

Nekem sikerült egy icipicit lenyugodni,eldöntöttem,hogy nem hagyon senkinek hogy beleszóljanak a dolgaimba,az én gyerekem, azt csinálok vele amit akarok.Ha nem tetszik valakinek sajnálom.
Mennek hamarosan a beígért fotók is,csak lemerült a gép,és még nem töltöttem fel a számítógépre.

macarella

Kriszti, helyes :)

Kép
niki30

Edis

Kép
ediske

Edis, nagyon jó kis aktív pillanatot kaptatok el Lucáról! Kis izgő mozgó!

Kép
niki30

Holnap nem valószínű, hogy tudok jönni, ezért még ma elsőként ( :lol: :wink: :lol: ):

ISTEN ÉLTESSEN DRÁGA BENI NAGYFIÚ AZ ELSŐ SZÜLINAPODON!!!

A te szülinapod különösen emlékezetes, mert TE VAGY AZ ELSŐ "NEM-RÉGI TOPIKOS" ÜNNEPELT!!!
Teljen a napotok gyönyörűűűűen, kapjál sok ajándékot és hagyd, hogy anya egész nap gyönyörködjön benned miközben szemeiben egész nap könnycsepp csillog. :)

(És én is kegyetlenül elérzékenyültem basszus)

fatima

sziasztok lányoka!
ma is apanélküli napunk volt, de cserébe jövő héten egész végig velünk lesz!!! éljen!!
nagyon helyesek voltak a fiúk, nagyon klasszul játszóztunk, szerencsére pont a zuhé előtt.
du egyszerre aludtak, én is tudtam pihenni. jónás iszonyatosan édes.

érdekes problémáink:
-jónásnak nincs egy hosszú alvása. max 3.5 órát alszik egyben, pedig én úgy tudom, h minden babának van egy 4-5 órás alvása, és figyelni kell, h az pont éjszakára essen. ötletek?
-egyelőre utál babakocsizni. :( tehát végigüvölti azt a 2.5 órát amit a játszón töltünk.
-minden nap legalább egy evések közötti időt végigsír. teljesen változó, h melyiket. próbálok rájönni miért?

érdekes sikerélmények:
-samu továbbra is nagyon szereti
-van h egy mellből megeszik jónás 90-11 körül :shock: :shock: akkor a másikat már nem is kéri
-marha hosszú a fiatalember! a 62es cuccok már jók rá! írtam h 8 cm a lábba?
-gyorsan szopizik és effektíven

egyelőre minden ok, továbbra is tudok, főzni, mosni, takarítani, samuzni jónásozni, 2x sétálni. remélem ez marad is így!!!

lányok, ha belerázódom elkezdek majd reagálni is, remélem addig nem orroltok meg rám, h csak magunkról írok.
kerekpocak

iszonyú soka hiba, bocsi, de a sötétben és gyorsan gépelek.
kerekpocak

Fatima én is megkönnyeztem olyan szépet írtál!

hHolnap én sem tudok majd jönni, vagy csak későn este, ezért

DRÁGA BENI NAGYFIÚ, ISTEN ÉLTESSEN NAGYON SOKÁIG AZ 1. SZÜLINAPODON!

Okozz Anyának olyan sok örömet az életben, mint ebben az egy évben!

Zsófi: nagyon ügyi vagy továbbra is, a kérdéseidre nem sok okosat tudok mondani. Szonja nagyon rossza alvó, de éjszaka a 3,5 órát két hetesen már letudta. Nappal soha nem aludt ennyit.
Nem lehet hogy nem kényelmes neki a babkocsi? Nem szereti, ha jól emlékszem volt valakinél valami hasonló, és akkor oldódott meg amikor új kocsit vettek. Gondolom ezt nem szertenéd, de más ötletem nincs.

Nelly

Kép
breeki

[color=red]ISTEN ÉLTESSE BENIT!!!!!!!! NAGYON NAGYON BOLDOG 1. SZÜLINAPOT NEKI!!!!!!!!!!!!!!!![/color]
kerekpocak

ISTEN ÉLTESSE BENIT!!!!!!!! NAGYON NAGYON BOLDOG 1. SZÜLINAPOT NEKI!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
kerekpocak

Zsófi, szuperek vagytok!
nem semmi, hogy pici Jónással már napi két sétát tesztek rendszeresen.
Babakocsi: ugyanez a gondom Ancsival. Ő már négyhós is elmúlt és egyszerűen nem bírja a babakocsit, sem a hordozót. Séta nekünk is azt jelenti, hogy üvöltés. Nem tudom miért. Van hogy még böfi kínozza, de nem mindig. Passz. :(
Az alvása meg szerintem még nem állt be semmilyen rendszerbe Jónásnak, még próbálkozik talán.
Én most a harmadik gyereknél gondoltam úgy, hogy az első másfél-két hónapban úgy etetem ahogy ő kéri, és nem foglalkozom a két-háromórás beállítással. Majd csak utána, hiszen eddig csak esznek-alsznak, más gondjuk nem lehet :D Aztán ezt Anikó megoldotta, mert három óránál sűrübben nem kért enni, éjjel is csak egyszer, és 10 hetes korától pedig magától átalussza az éjszakákat. Ő este hétkor már aludni akar, és nekem ez azért jó, mert utána a nagyokat is el tudom rendezni. És legközelebb csak reggel hat és hét között kel fel.

Ediske, Luca nagyon ügyes! Gratula neki!

Klári, akkor mi nem leszünk messze egymástól, mi Herceghalmon lakunk :D

Kriszti, férjem kolozsvári. Anyósom ott él, ott tanít.
Van egy jó hírem a számodra, ami nekünk nem jó... Május 10-től megszűnik a kolozsvári wizzair, mert visszateszik Vásárhelyre a járatot :D :( :D :(

Evu, drukk holnapra!

Jó éjt,
Doren

Kép
Kép
Kép
doreen

Sok-sok boldogságot az egyéves Beni legénynek!!!

Kép
Kép
Kép
doreen

Drága Beni! Sokszor puszilunk első születésnapod alkalmából!
Legyen szép a napotok és legyen sok szép ajándékod!

Kép
niki30

Zsófi, én úgy érzem, Te már nagyon belejöttél.
Ennél jobban és gördülékenyebben nem is mehetne.
Ami mér kérdőjeles, az hamarosan érthetővé válik (miért sír, miért úgy alszik, eszik).
Hasfájósnak nem hasfájós Jónás?

Tök jó, h. Samu ilyen jól fogadta Jónást és tart a tesószerelem :)

Ugyan már, én spec. örülök, h. legalább bejelentkezel és hírt adsz magatokról!

Kép
niki30

Bocsi, most nem olvasok vissza, csak ezért jöttem: :wink:

Beni nagyfiúnak nagyon-nagyon boldog első szülinapot kívánunk!!!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kérünk majd ajándékos-tortás fotókat!

Emmának boldog 11 hónapot!! :lol:

Ja, és képzeljétek Emmus elkezdett integetni! Nem mindig jókor, de tök ügyes! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsu
svs

na befogom a számat: jónás evett f10kor, majd f2kor és f7kor (!!!!) szal 5 óra egyben!! éljen!!!

na most viszont sír. megyek. puszik
kerekpocak

Drága Beni! Isten éltessen első születésnapod alkalmából! Kívánunk Neked hosszú és boldog életet!

Andi és Hanna

Andi

KépKép
hamma

Apránként haladok ám: egyik nap egy vonalzó, pár nap múlva egy kép, talán azt is megérem, hogy avatarom is lesz :wink: :wink: :wink:

Ahogy Zsófit hallgatom/olvasom azért az gondolkódóba ejt, hogy mi majd' 6 hónap alatt jutottunk el odáig, ameddig ő 6 nap alatt. Zsófi, ügyi vagy! :D

Andi

KépKép
hamma

Sziasztok!

Beni drága!! Sok Boldog Első Születésnapot Kívánunk Lucával!!!!!!!!!

Edis

Kép
ediske

Kép

Édes Benike,Isten éltessen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

csajok,jövök estefele(az eredmenytöl-lelki allapotomtol függöen :oops: )az uh utan,drukkoljatok,bitte

KépKép
evu

Beni baba, Isten éltessen első szülinapod alkalmából!!!

KépKép
KépKép
nyuszi04

DRÁGA BENI!!! NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK AZ 1 ÉVES NAGYFIÚNAK!!!!
Kép

Teri

KépKépKép
pruci

KÖSZÖNJÜK SZÉPEN A KEDVES KÖSZÖNTÉSEKET!
Egész pontosan most 1 éves Beni, mert 12:30-kor bújt ki!!
Majd írok beszámolót, most megyünk el.

Szép napot mindenkinek!

Kép
viky30

Isten éltessen Beni 1. születésnapodon!!

Klári
Kép
ganti

Na de aztán most már tényleg időben :D :D :D

BENI!!!!Nagggggggggyon Boldog Születésnapot Kívánunk Neked!!!!!!!!!

Legyen olyan szép ez a napod,mint anyáéknak volt egy éve mikor megszülettél.

macarella

Zsófi-szerintem még nincs kialakulva a kis rendszere Jónásnak,kell egy kis idő amíg belerázódnak a dolgokba.Balázsnál egy hónaposan kezdett valami rendszerke kialakulni,addig éjszaka is 3 óránként felébredt.
Babakocsizáshoz-esetleg próbáld meg elaltatva beletenni és úgy kivinni.
Amúgy le a kalappal előtted,én az első hetekben azt sem tudtam fiú vagyok-e vagy lány,nemhogy még főzzek meg takarítsak.
Edis-Luca baba továábbra is zabálnivaló!!Nagyon nyomja :D :D :D

macarella

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?