Új privát üzeneted érkezett!

JA, azt akartammég Atizka, hogy 36. hetes vizsgálat után mi sem beszéltünk meg a dokival semmit. Azt mondta ha fájásaim lesznek, jelentkezzek. Azóta 1x voltam nála, mikor majdnem bementünk a fájásokkal a kórházba, de annyi.

Kép Kép
szõlõ
 
 


Zita, hát igen, én eddig mindenkitől 30-at hallottam, én annyit is fogok adni neki!
Nálunk a doki kér 70-et... bár igaz, hogy a szülésznő is megérdemli a pénzt, hisz sokkal több időt tölt el velünk adott helyzetben!
Szandinál 16 órából 14-et vele töltöttem, az utcsó másfél-2 órában volt csak bent a doki, Ő csak a végeredményre jön :)

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


No lépek haza, már apa meg Szandi biztos kicsinosították a lakást (takarítanak elvileg) :)

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 

 
 

Xsaranak nagy gratula Jázminhoz! Sok boldogságot és jó egészséget nekik!

Atizka! Ez nagyon sok! Nem csodálom, hogy kiborultál. Nekem is 30 ezer a szülésznő, mint Szőlőnek, mi ugye egy helyen szülünk, és én is sokkallottam azt is, de azért a 30 és a 40-50 között elég nagy a különbség.... :roll:

KépKép

KépKép
gabcika
 
 


na itt a végébe be bírok kapcsolódni:)

Atizka, ez nagyon durva... nekem azt mondta a doki barátnőm, hogy 50-et adjak a dokinak, elég lesz, mert fiatal és ismerős.
de eddig egy fillért sem fizettem neki és a szülésznőt sem javasolta, mert, hogy ott mindegyik rendes.
De majd fogok adni a szülésznőnek is. bár nem tudom mennyit. de ha itt 30-at adnak akik felfogadták...

Magika, akkor te csinálod nagyon jól:)


köszi a gratuélációkat.
sokmindent kell csinálni, de nem brutál. falat nem fogunk kiverni. burkolás, festés. konyhabútor. csak meg kéne találni a mestereket.

megyek, mert itt vagyok apósomnál és az orrom alá füstöl és kurva ideges avgyok tőle.
pont rám jön az egész.
na ezért meszes a lepényem. velük éltünk 7 hónapig:( szerencsére nincs baja a gyereknek. de ha lenne....... :evil:

lolka_zs
 
 


Lányok, köszi az együttérzést. Eddig én is 30-ban gondolkoztam, de én voltam a nagy hülye, mert rákérdeztem. Nem kellett volna.

KépKép
KépKép
atizka
 
 


Úgy látom, mindenütt más a UH időpontja, vagyis van olyan időpont, ami biztos fix (pl. 12., 18. hét), de aztán nagyon változó. Nekem pl. 23 hetesen volt, aztán csak 32 hetesen, majd 36. és 37. héten! De 36 hetesen állítólag csak azért, mert NST-n sokat mozgott a babám. Ja, és mindig NST után mentem UH-ra is, így azon a napon mentem az első NST-re direkt, mikor a dokim volt az UH-nál amúgyis (ha mégis lenne Uh, ő legyen ott, ne más).

Bolygó
Kép

Kép
bolygó
 
 


Xsaráéknak nagy gratula Jázminhoz! :D

Kép Kép
szõlõ
 
 


Lanyok!

Eleg durva ez a fizetes.
En az orvosnak fizettem havonta 7000, es az utolso honapban heti 5000.
60 a szulesert, mert hat ugye rank bizta, hogy mennyit adunk, mert a ferjem is orvos, igy nem akart elfogadni penzt.
A szulesznore azt mondta, hogy 20-at szoktak adni.
De mivel a vegen O csinalt nekem ket nst-t, meg utolso napon kiszurta Kati fulet, 30-at adtam neki, mert nagyon meg voltam vele elegedve.
Intezett jo agyat a szuleszeten, tenyleg nagyon lelkiismeretes volt. Szuleskor fel sem hivtam, csak jott, mikor megtudta, hogy bent vagyok. Vegig ott volt, megvarta a ket orat is es utana megvarta mig lezuhanyozok, pisilek, majd felkisert minket a szuleszetre az agyamig. Szoval nagyon meg voltam vele elegedve.

De azert 40-50 nagyon brutalis. A 30-is az, de 40-50.
Nem terek magamhoz.

Volt a gyerekorvos.
Zoli teljesen meggyogyult.
Kati meg valami virusos valamit szedett ossze.
Sterimarral kell neha az orraba spriccelni majd leszivni.
Mar meg is csinaltam es tuti jol turte. :lol: :lol: :lol: :lol:

Magi
Vendég
 


Szösszenet sima gyógynövényboltban van.

Köszi a bíztatást!

Bebe küldök privit, sok tanácsot kaptam én is. Szívesen megosztom

Kerekes Zsuzsa
üzent: "A doktornő azt mondta, hogy meg van elégedve a leleteinkkel. Többet eszik mint az adagja, ügyesen szopik. Jövő hét elején mehetünk haza, addig kapjuk a gyógyszereket.
17 órakor leszünk 1 hetesek, 70ml eszünk meg, a súlyunk 3390g. 2 napja hízunk. Már fél liter tejünk van leadva, azt kapja éjjel."

Magika végre egy nyugtató. Az előfejés nem is rossz ötlet! Kipróbálom. Én veled együtt szültem. Még igen, főleg ha erősebben szívja. Már nem telik meg egy betét.

Nono köszi. Örülök, hogy kapok mások életéből példát!


Xsara gratula!


Atizka
:shock: én is 30-at adtam, mert volt nagy ijedség, és nagyon nagyon sokat segített.de előre egy fillért se, és utána is én gondoltam ki az össtzeget.


Emi Én is eszem rántott levest. Anyám erre és a húslevesre esküszik.

Kép
téjé
 
 


[quote="szösszenet"][ írta:szösszenetcolor=darkblue]Kiscica - Ti a kerületben laktok? Ha igen, merre?
Van amúgy még itt a környéken (XI.ker.) fórumos Anyuka?[/color]


Nem-nem, mi a XX. kerben lakunk, relatív majdnem a közelben, csak a Pesti oldalon.

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80
 
 


Még egy kicsit visszadugom az orrom, mert írjátok a Suttogós könyvet!
Nekem védőnéni ajánlotta, és az itteni beírások után, holnap elmegyünk megvenni Maszattal.
Remélem megéri, és nem fog csalódás érni.

Xsara
Gratulálok Nektek!! Sok tejet és jó egészséget!!
És minend maminak, aki kimaradt!!!!


Magi
Sajnálom, h Katalin beteg. Jobbulást Nektek!!

Atizka
Mi is 30at adtunk, de mi is nagyon meg voltunk elégedve, és nem utolsó sorban, neki köszönhetem, h nem kellett se vágni és nem is repedtünk a szülés végén. Azt hiszem, h ez még több pénzt is megérne, ha tudná előre az ember...

Téjé
Jöhet nekem a tanácsadás, ki tudja mikor lehet rá szükség!!

Kerekes Zsuzsa
Nagyon ügyik vagytok!!! Örülök, h ilyen jó étvágyatok van!!!!

Klarkáékról még mindig semmi hír??? Én már kezdek aggódni!!
Úgy írnék neki üzit, de nem akarom most zavarni ezzel.. :roll:

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80
 
 


Atizka: Rettentő sokat kér a szülésznő szerintem. Én a dokinak 40-et fogok adni, a szülésznőnek pedig 20-at. De pénzről még sosem esett szó!
Hozzáteszem nincs fogadott szülésznőm, lesz aki lesz...
A dokimnak pedig nem szoktam szinte soha adni, csak ha megnézi a méhszájat vagy ha van valami nyavajám, akkor adok neki 2-5 eFt közötti összeget és ettől függyetlenül ha megyek ctg-re azonnal bevisz, megnézi a papirjaimat és soha nem várat, ha adok ha nem!
Kb. 1 óra alatt szoktam végezni a ctg-vel, dokival együtt.
Ritka az ilyen és nem is mertem volna gondolni hogy ilyen jól járok majd ezzel az orvossal.
Mert előtte magándokihoz jártam mindig, alkalmanként 7-ért. Csak mivel ő a Nyirőbe és a Shöpf Mérei-be tartozott, ezért váltanom kellett.
Mert ügye a Shöpf Mérei alapból fizetős, a Nyirő meg az lett! És hát kinek van 160 eFt-ja csak a szülésre + még kb 60 eFt a terhesgondozásra.... :evil:

Edina


Kép
medina83
 
 


[quote="szösszenet"] írta:szösszenet
[quote="1bambi"]
írta:
1bambiigen, én elolvastam (szopizások közben).

Ebből is látszik, mennyire más a két baba ..
Nálunk szopizás közben semmire nincs idő .. számolom a korytokat, és most már 50-eknél (eddig 30 volt) veszem fel büfiztetni, különben kijön belőle minden. És minden 50 után akkorákat büfizik, csak ámulunk .. az apja is megirigyelhetné .. :D :D :lol:


Szöszke,
Nagyon különbözőek. Dani kb. 25 percig szopizik, mert szerintem közben pihen az utána levő nem alvásra, meg szép komótosan nyeldes, meg nem nyeldes (szerintem a kis disznó sokszor csak várja, hogy magától folyjon a tej a szájába...). Van amikor dumálok neki, de van amikor nem. Ilyenkor pár oldalt olvasgatok.

Kép
1bambi
 
 


Sziasztok!

Nem jöttem egy pár napig, mert kicsit depi voltam mostanában. Azt hiszem, most már elmúlt. Egyszerűen mindenen bőgni tudtam, ha jó volt valami, ha rossz. Pörgettem vissza az eseményeket, miért történt ez velünk, miért nem tudott még várni a baba egy pár hetet.

Egyébként pedig semmi okom rá, mert Gertrúd jól van. A kardiológián kiderült ugyan egy kis bibi (koraszülöttségébúől adódóan még nem záródott teljesen a két pitvar közötti hártya), de ez állítólag még rendbejöhet. Jól eszik (férjem szerint egyfolytában tömöm szegényt :lol: ), már 2700 gramm (2330-cal született 12 napja), szerencsére eddig van is neki mit. Ja, én csak naponta egyszer szoktam mérni, ugyanabban az időben, fogalmam sincs, hogy mennyit eszik étkezésenként.
Vendég
 


[quote="szösszenet"][ írta:szösszenetcolor=darkblue]Bambi - Hát nem egyszerű, az biztos .. én is arra jutottam, hogy azt az elvet kell követnem, és nem hasonlítani a Kiscsajszimat másokhoz.
De látom, nem egyedül jártam végig ezt a lelki dolgot .. és nem ma kezdődött .. csak ma jött ki. Sorry.
Mi amúgy most a 3 órás rendszert szeretnénk állandósítani .. a 4 órát még biztos nem bírná. Csak éjjel alszik 4-4,5 órát. [/color]


Szöszke,
ne felejtsd el, hogy a mi babáink nem túl nagy súllyal születtek, így teljesen más a kaja igényük.
(Tegnap sétáltam egy fél éves gyerek anyukájával. A múltkor jól kétségbe ejtett, mivel mondta, hogy amikor kijöttek a kórházból, már akkor 70-80 gr-t evett a gyereke. Köszi. Kva jó volt hallani...
Na meg egy csomó mindent mondott, hogy az ő gyereke nem sír, stb. "Szuper gyerek". Aztán amikor tegnap konkrétan rákérdeztem dolgokra, kiderült, hogy nem szuper gyerek, ott is vannak hisztik, problémák. Szóval nem kell mindent elhinni.)

Jól egymásra hangolódtunk, hogy 1 nap csúszással jött a "kibukás". :wink:

Sok sikert, hátha sikerül rendszert vinni Aliz életében. Legyél türelmes, mert nem megy egyik napról a másikra. (Nekem segített az is, hogy a párom volt amikor szólt, hogy "még ne vedd fel", "várjunk még pár percet", "nincs baja, ne aggódj", stb. Ő elég következetes, de hatalmas szíve van, mielőtt valaki azt gondolná, hogy szigorú. Szerintem többet is puszilgatja Danit, mint én, ami nem valami dicsekvésre való dolog.)

Mi eddig minden éjjel 3 óránként talpon voltunk. Ma volt az első éjszaka, hogy 4,5 órát tudtunk egy huzamba aludni...
A pelenkázást sokszor végig ordítja...
Soroljam még a nem kis angyal szokásait?
Nyugi, mindenhol vannak gondok, sírások, stb.
Én azért kérdeztem az elején sok mindent, mert azt hittem csak nálunk vannak problémák. Aztán egy csomó e-mailt kaptam, és talán most kezdek megnyugodni, hogy nem problémás Dani, máshol is ugyanazok a gondok, mint nálnuk. Csak nem tudtam, annyira új ez az egész. Nekem a környezetemben nem volt még ilyen kisbaba.

Írtad, hogy imádsz. Azért még mindig? :oops:

Suttogó-Könyv:
Hasznos elolvasni, de senki ne várja azt tőle, hogy mindent megold. Vannak jó ötletek, tanácsok benne. (Igaz, 50 oldalban meg lehetett volna írni a könyvet szerintem, én marha gyorsan kivégeztem, elég volt minden 3. sort elolvasni 1-2 fejezet kivételével.) Szerintem sok újdonságot nem ír, tök logikus dolgokat veséz ki, bár jól összefoglalja a dolgokat.
Tehát nem egy csoda könyv, de hasznos...

Kép
1bambi
 
 


Marynek és Zorrónénak Gratulálok!!!!

Kép
adri0422
 
 


[quote="1bambi"][ írta:1bambicolor=red]Szöszke,[/color]
ne felejtsd el, hogy a mi babáink nem túl nagy súllyal születtek, így teljesen más a kaja igényük.

Igen-Igaz! Megelégszem a fix. 50-80 grammokkal.
Viszont most az új büfiztetős rendszerben legalább már napok óta nem bukott semmit :)

[quote="1bambi"]e írta:1bambigy csomó mindent mondott, hogy az ő gyereke nem sír, stb. "Szuper gyerek"...

Nah, ezért sétálok egyedül :lol: ... vagy Párommal ...
Kár, hogy nem lakik senki a szomszédban :(
Nici - Majd priviben beszéljünk, hogy ti merre vagytok .. nagy ez a kerület.

[quote="1bambi"]
írta:
1bambiSok sikert, hátha sikerül rendszert vinni Aliz életében. Legyél türelmes, mert nem megy egyik napról a másikra.

Próbálkozunk .. :)
Engem barátnőm nyugtat, aki 2 héttel hamarabb szült (csak sajnos Debrecenben), hogy az ő babája is 3 óránként eszik még, éjjel 2-szer felkel .. stb. Szóval, ahogy Csöppke is írta, csodát nem várok egy pár hetes Manótól, de megpróbálom terelgetni valami norma felé...

[quote="1bambi"]
írta:
1bambi (Nekem segített az is, hogy a párom volt amikor szólt, hogy "még ne vedd fel", "várjunk még pár percet", "nincs baja, ne aggódj", stb. Ő elég következetes, de hatalmas szíve van, mielőtt valaki azt gondolná, hogy szigorú. Szerintem többet is puszilgatja Danit, mint én, ami nem valami dicsekvésre való dolog.)

Nálunk is ez van .. én 2 percig nem bírnám sírni hagyni.
Ezért nehezebbek a délelőttök. Mert este itt van, nem érzem annyira szörnyen magam, ha hisztizik, és nem veszem fel ..
Viszont ő éjjel alszik :) (mármint párom .. sajnos nem Alíz :D) így az éjszakai műszak is szintén az enyém...

Pelusozást Alíz is utálja, ő is úgy kiabál, mint akit nyúznak .. kivéve, ha evés után pelusozom.

A fürdés sem egyszerű .. mivel szopi előtt van, ezért akkor is hisztizik .. Gondolkozunk egy evés után fürdetésben .. de akkor meg el avn ájulva.
Barátnőm tanácsára hamarabb keltettük, mint szokott, és vittük tegnap fürdeni .. de alig akart felébredni .. félálomban volt, de amint felébredt rendesen, ugyanúgy kiabált..

Az éjjeli 2-szer 4,5 óra az áldás komolyan .. :)
Egyelőre nem is kívánok tőle többet .. csak tartsa meg ezt a szokását :D

Igen .. még imádlak :) Miért is változott volna? ;) :)

Ma tele volt a sirámaimmal a fórum .. mostanra nyugis vagyok ..
Holnap új nap - új élet :) új energiák ..

Mindenkinek sírás-mentes, nyugis éjszakát ;) :)

Kép
szösszenet
 
 


Nekem nincs időm visszaolvasni, lehetetlenség.
Jól vagyunk, gyarapodunk. Tegnap voltink 2 hetesek, 3480-al jöttünk haza, és tegnap 3710 volt Lili súlya, (3750-el született)

Én megpróbálok mindig fejni, kivéve éjszaka. Lili nagyon jó baba, ha tele a pocija 3,5-4,5 órát alszik. Sírni hála csak ritkán, inkább néha nyűgösködik. Éjszaka egyszer kelünk fel, aztán legközelebb csak hajnal 6 körül. :D

Én iszom a szopis teát, mert én is beparáztam, hogy apad a tejem, mert néha csak 20-at tudok lefejni.

Én egyébként szoptatok az egyik ciciből, aztán Lili beájul, próbálom büfiztetni, ébreszteni. Ha nem sikerül, lerakom, fejek, addig rájön, hogy nem lakott jól, felébred, és a másik cicire rakom. Azt már nem fejem le, hanem a következő etetést ezzel a cicivel kezdem.
Lili egyébként 70-90 között eszik.

Kép
adri0422
 
 


Új képek Hédiről:

Kép

Kép

toncsi

toncsi80
 
 


Kép

Kép

két kép rólunk. :D

Kép
adri0422
 
 


sziasztok
látom sok kismama van.gratula a nemrég született manokhoz:) nekem még 5hetem van ha kihuzzuk addig. kisfiu lesz:Kristóf
van már egy 2éves fiam is Levente
Vendég
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.28 18:41-kor.
Vendég
 


Helló!

Na hogy ma milyen hulla vagyok..reggel elvittem apát dolgozni 8kor majd visszazuhantam 10ig pedig sosem szoktam..majd megfőztem és mire végeztem megint hulla voltam..anyu 2kor hazajött vele elmentem boltba mire hazaértünk megint alig álltam a lábamon..és most megint rám tört...szörnyüüüüüüüü

ja megjött a szopiparna.hu-ról a párnám..ajánlom mindenkinek :)


cumi: honnan tudtátok mikor kell elöször odaadni neki a cumit??? vagy mikor kell ..szóval nekem fogalmam sincs...

Marjan : nagy GRATULA NEKTEK és ha megird nekem az adataitok privben akkor beleteszlek a tábliba..mert nem tudom őket..nem irtál se súlyt se cm-t

XSARÁÉKNAK SOK BOLDOGSÁGOT...sok sok gratula..

Suttogó könyvek: nekem megvan mind a 3 kötet..még egyiket sem olvastam el..próbálkozom az elsővel de még nem köt le..majd ha megszültem..teccik de nem értek egyet mindennel amit ir..DE vannak benne jó dolgok..sztem is érdemes elolvasni..

Atizka: én a dokinak eddig 5ször adtam 5000 Ft-ot..kb még egyszer fog megvizsgálni akkor még egyszer 5000 aztán szülés után 50000 ft ot adunk neki..a szülésznőnek 15-20 ezer ft-ot..sztem kész kihasználás amit veled csinálnak...
én pénteken megyek először 38. heti NST-re...és teljesen ingyenes..sztem ne hagydd magad...
nem gondoltatok rá hogy váltsatok???

Magika: Katinak jobbulást...

Klarkáékról énis szeretnék már hallani..nincs meg vkinek a száma? sztem egy sms nem lenne tolakodó...

Súly: na vékony kismamik..én vezetek a plusz 18 kg-mal :) ma itt volt a háziorvos vmiért beugrott apumhoz akiről kiderült hogy elég durva cukorbeteg és a mája nem funkcionál (tök kivagyok miatta) aztán mondta h olyan helyes voltam vékonyan..és hogy szte nagyon is láccik a sok pluszz :( milyen kedves :(

mutizok is egy képet..csakh láccodjon mennyire vaskos lett pl a karom :)
Kép

holnap kapom meg dvd-n a többit..majd hozom a pocisokat is :)

Bambi: kérlek küldd akkor majd el nekem azt a hasleszorítós linket..sürget az idő és kéne nekem egy olyan izééé :)

Pumpikám: ugy örülök hogy látom hogy irsz :) jajj olyan rossz volt mikor nem tudtunk rólad semmit..meg szenvedtél is..REMÉLEM minden oks :)

Szössz: kitartás :) tuti mindent jól csinálsz és nagyon jó anyamancs vagy :)

na befogom..ha vkit kihagytam sajnálom...

ma nagyon megviselt hogy kiderült apukám ilyen carul van..oké hogy a cukorbetegség kezelhető meg minden..de car májfunkció meg volt olyan adata amire azt mondták még pár nap azt infarktust kapott volna...jesszus..és mindez egy 2 hete végzett munkahelyi rutinszűréssel kezdődött...:( a cukra 16 meg 20..ugyh közben sosem érezte rosszul magát..

ma azt jósolták nekem ugyis túlhrdom a picúrt...mindenki ezt mondja..kicsit már idegesít :D
Vendég
 


Toncsi és Adri babái is gyönyörűek :) csak mire irtam addigra kerültek fek a képek..
Vendég
 


sziasztok

bocs, de csak mindig két percem van. most már időnként olvasgatok!
babák szépek, kismamiknak kitartást!
mi jól vagyunk. csak a tej nem elég. ezért mellé táplálok táppal, de nagyon bízok, hogy még helyre jövünk. én két mellből szoptatok, igény szerint és így alkalmanként 20-60 jön le. de ez nem elég, mert sír, hogy éhes.

mamik!
ti mennyit szoptattok egy nap(gramm) tudom, hogy ez nem döntő, csak érdekel.

mindenkinek szép estét!
toncsi

toncsi80
 
 


lituka
ha megnyugtat én is 18kgnál járok:) csak nekem még 5hetem van hátra
Vendég
 


Nono - Nagyon aranyos vagy :) Köszönöm a megnyugtató szavakat :)

Lituka - Én +20kg-val mentem a kórházba .. úgyhogy én vezetnék simán :lol:
Köszi tőled is a bíztatást!
(neked ilyen fekete hajad volt? nem semmin kiemeli a szemed :))

Anyukák!
Mikor kezdtek el tornázgatni? Mozogni?
Nem eszement edzésre gondolok .. csak a hátsófelem, a hasam és a combom nem kicsit aggaszt .. :roll: :roll: :roll: (itt bizonyítom is az idióta maximalizmusom, amit Nono is írt rólam :? :? )
Én már úgy izegnék-mozognék itthon egy picit ..
(főleg, hogy most volt szó a fókuszban a narancsbőrről .. hát Zimány Lindának megmutatnám a hátsóm .. rögtön megváltozna a véleménye a (nem létező) narancsbőréről)

Adri, Toncsi - Gyönyörűek a gyerkőcök :)

Kép
szösszenet
 
 


Lituka! Nagyon jó ez a kép!!! Holnap ugye többet is mutatsz?
Válatni? Mindjárt 37 hetes leszek, ki vállal már ilyenkor? Hű, de sokat agyaltam ma ezen az egészen, de férjecske még nem ért haza, majd megkonzultáljuk együtt a dolgot.
Apukádat sajnálom, azért még szerencse, hogy időben kiderült.

Adri, Toncsi! Nagyon édik a kislányaitok! Olyan jó nézegetni őket.

KépKép
KépKép
atizka
 
 


Zita, én még mindig azt mondom, hogy nem vagy köteles magánba menni az NST-re... ettől még Ő marad a szülésznőd!
Ha már rékérdeztél, és mondott egy összeget, akkor ciki lenne nem azt adni, bár lehet ezt is megkockáztatnám :roll:
De legalább a heti NST-t spórold meg szerintem!!!

Adri, Toncsi, édesek a babóitok, gratula hozzájuk :)

Lituka, bájos ez a kép, én is kiváncsian várom majd a többit :)

Kb 2 hete elég erősen szokott fájdogálni a szeméremcsontom (főleg ha fekszem), hát ma is kitesz magáért, mintha szét akarná feszíteni a baba, pedig a doki azt mondta hétfőn, még kicsit magasan úszkál... érdekes, mert Szandinál nem emlékszem, hogy erősen fájt volna! Tényleg ahány terhesség, annyiféle!

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


Toncsi, nézegetem Hédi képét, és nem tudom meg tudom-e fogalmazni, amit szeretnék, de megpróbálom :)
Szóval olyan egyedi pofija van... hogy is mondjam... talán erősek a vonásai, persze édes kisbabás, de valahogy mégis olyan jellegzetes :)
Remélem érted mit akartam megfogalmazni :oops: :)

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


bocs Lituka, jó hogy szóltál, elfelejtettem.

www.wellmed.hu

http://www.wellmed.hu/vasarlas/index.ph ... =Kapcsolat

1bambi

Kép
1bambi
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.28 18:41-kor.
Vendég
 


Atizka:
Doki a végefelé: nekem azt mondta, szerinte heti "orvosi" vizit kell, ami vagy uh-t avagy nst-t jelent. De pl most megyek vasárnap és utána lévő héten nem, igaz hétfőn is voltam.
Szülésznő: neki nem fizettem az nst-nél, gondoltam, majd a végén egyösszegben. Amúgy a magándokimnál az nst 4000 lenne, ami kevesebb, mint fele a szülészeti uh-nak.


Magika: Lau után én 8 hétig véreztem :roll: a 6 hets kontrollra sem tudtam menni és párom is nehezen bírta....

Xsara sok boldogságot Nektek Jázminnal, jó egészséget!

Toncsi: Hédi gyönyörü :D

Adri: nagyon jók a babafotók :D

Emma2008, Nono: a mostani Kiskegyedben van szó a testkontrollról, bár én ehhez nem értek, nem tudom, hogy ez pontosan az-e amiről beszéltetek, csak gondoltam, szólok.

Kép Kép
celesztina
 
 


Nono, Szössz, Szőlő, Ercsi, aranyosak vagytok ahogy a súlyotokon aggódtok :) Bár nekem is csak ennyi kis kilócskán kéne aggódnom :oops: :)

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


Leakar szakadni a derekam, úgyhogy megyek lezuhanyzom, a melegvíz mindig jót tesz neki, ellazítja, remélem most is így lesz!

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


Csak megint gyorsban..

Lituka
Nekem megvan Klarkáék száma, de nem merem zavarni. Múltkor is írtam Neki, és arra sem válaszolt. Szülés után..

MAmik Kérdés
Ti hány cickóból etettek????
Én mind a kettőből.

Na megyek, mert Maszat kiabál.. :roll:

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80
 
 


...
.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.28 18:41-kor.
Vendég
 


Látom ki is halt a topik, megyek én is lefekszem, jóéjt mindenkinek!

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


Nono, a legfontosabb mindenekelőtt, hogy saját magunknak megfeleljünk! Biztos Te is újra elégedett leszel pár hét múlva!!!
Én sem vagyok elégedett, de úgy vagyok vele, hogy most nem ez számít, utána meg majd teszek ellene, amennyire erőmből telik!

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


[quote="nici"][ írta:nicib]Nono, Szössz, Szőlő, Ercsi, aranyosak vagytok ahogy a súlyotokon aggódtok :) Bár nekem is csak ennyi kis kilócskán kéne aggódnom :oops: :)


Én nem szálltam be a kg aggódásba! :D Tudom, hogy sok az enyém, és kész... :lol: :lol: :lol:

Gratula XSaráéknak!!!!!


Mi ma voltunk ucccsó dokinál, nst, vérvétel, aláírások (hogy tudok mindent a császárral+altatással kapcs.) NST-n sikerült egy db 23-as "fájást" produkálnom... :lol: Tuti még egy hónapig bent lenne Csipet, ha békén hagynák... Már most hiányzik, ha eszembe jut, hogy miközben engem rétegenként raknak újra össze, Ő messze lesz tőlem... igaz Apával, de eddig CSAK AZ ENYÉM volt... :roll: :cry: (ezt most nem sikerült jól megfogalmaznom, de talán érthető volt... :roll: )

ercsi_3
 
 


Lányok,

kell szerintetek tényleg a kiságyba már az elején is a fejvédő szivacs? Engem zavar, hogy oldalról nem látok be a kiságyba attól...

KépKép
kisfruzsi
 
 


Ercsi,

Hát nálam is dettó...már minden papírmunka megvan a császárhoz, csak a méhösszehúzódás nem éri el a 20-t sem... :lol:

KépKép
kisfruzsi
 
 


Sziasztok !

A párom - vagy ahogy ti ismeritek Xsara - kért meg rá hogy töltsek fel ide pár képet Jázminról, úgyhogy ennek most eleget is teszek:

Kép

Kép

Kép

KépKép
Kép
xsara
Érd
 
 


aztaaaaa! Micsoda gyönyörű hajasbaba!! :) Még egyszer gratulálok!!! XSara-párja, köszönjük a képeket!! :wink: Dani jobban van? meggyógyult?

ercsi_3
 
 


Sziasztok!

Biztos hiányoltatok már, nem tudok most visszaolvasni....

Megvolt hétfőn a műtét és hál' Istennek jól viselte, olyannyira, hogy az orvosok úgy döntöttek, hogy visszazárják a mellkast egyből műtét után...de aztán sajnos jött egy hullámvölgy, nagyon alacsony volt tartósan a vérnyomása, ezért visszanyitották, azóta is nyitva van és úgy tűnik, hogy kezd magához térni a szervezete, de a jobb kamrája még nagyon nehezen működik, úgyhogy még koránt sincs túl a kritikus állapoton. Minden délután ott vagyunk vele, beszélünk hozzá, imádkozunk, simogatjuk, biztos, hogy érez belőle valamit, habár folyamatos altatásban van, ezer gép körülötte, csomó gyógyszer, csövek, szóval mindent megtesznek érte, nagyon jó kezekben van.

Kérlek Titeket, hogy továbbra is gondoljatok főleg Rá, hogy küzdjön tovább!!!

Mi össze-vissza vagyunk lelkileg, hol zokogunk, hol tök jó kedvünk van, dehát nem minket kell elsősorban sajnálni, mert nekünk csak lelki terhünk van, Attinak meg átt kell élnie ezt az egészet.

Jó éjt mindenkinek, majd lehet, hogy megint csak pár nap múlva írok, lehet, hogy közben küldök sms-t.

Puszi mindenkinek és szépek a babák!!

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka
 
 


Jó reggelt!

klarka, miattatok néztem be, már nagyon aggódtam. Örülök, hogy jól viselte a kisherceg a műtétet, azt már kevésbé, hogy még nincs túl a nehezén! De annyira erős baba, simán menni fog a gyógyulást!

Továbbra is millió ++++++, Nektek pedig kitartást!

Vigyázz naagyon Magatokra, és egymásra!

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke
 
 


[quote="kisfruzsi"]L írta:kisfruzsiányok,

kell szerintetek tényleg a kiságyba már az elején is a fejvédő szivacs? Engem zavar, hogy oldalról nem látok be a kiságyba attól...


kisfruzsi, nem kell :) Az eleinte leginkább csak dísz. Később lehet hasznos, amikor forgolódik..hogy ne üsse be a fejét a rácsba.
Illetve Dominó pl imádta odafúrni a kis fejét az ágy széléhez a rácsvédőhöz:)

xsara párja, köszi a képeket, állati gyönyörű a lányzó! ez a séró :)

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke
 
 


Klarka! Örülök, hogy jelentkeztél!
Nagyon szorítok Attiért, hogy minél előbb felépüljön!!!
Sok sok erőt, kitartást nektek!

Xsara! Gyönyörű hajasbabád van!!! :D

KépKép

KépKép
gabcika
 
 


klarka! Nagyon sok kitartást a kis Ati betegségéhez és mielőbbi gyógyulsát a babónak!!! Sokszor eszembe juttok! Tul.képpen folyton....
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nagyon szép JÁZMIN BABA!!!! ÉS MILYEN HAJACSKÁJA VAN!!!! ZABÁLNI VALÓ!!! :D
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?