Új privát üzeneted érkezett!

Gy. írja a szakdogáját. Mit szóltok? :D :D :D :D

KépKép
benó
 
 


Én csak az Óz a nagy varázslót ismerem és ott a Keleti boszorkány a jó a Nyugati meg a rossz. :mrgreen:

Kép
Kép
eynoyin
 
 


basssssszus, evés közben laptető 1 ujjal! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

KépKép
benó
 
 

 
 

Azt hogy laptetőőőőőőőőőőőőőőőőő! :wink:
Meg azt hogy nagyon helyes mert minél előbb végez vele annál hamarabb lehet a kisbabagyártásra koncentrálni. :wink:

Kép
Kép
eynoyin
 
 


Na most megyek fürödni mert kezdődik nem sokára a Dr. House és azt mindíg nézem.Marha jó fej a doki! :D

Szép álmokat!

Puszi

Kép
Kép
eynoyin
 
 


Évi, a meséket én is szeretem. Én is csak mostanában nem nézek már meséket. Vagyis rajzfilmeket. Mert a mesefilmek meg az ifjúsági filmek azok jöhetnek.

Kép
flóra 11
 
 


Visszatértek az ujjaim! A Gy. melegszenyáim megégettem kicsit, a sajátjaimat nem, tök jó fej vagyok, viszont cserébe egy nem húsosat még hagytam neki az enyémből. Lehetett volna finomabb is, de mindegy, a Gy. még úgysem kóstolta meg, most nagyon belejött az írásba, végre. :!: :!: :!: :!:
Igazad van a babagyártással kapcsolatban!
A lányaim a suliból szoktak kölcsönadni meséket, de az is gáz ám, mert 18 évesek elmúltak már ők is. Egyébként én is szeretek meséket nézni, na, nem minden hétvégén, de olykor nézünk az unokáimmal (keresztlányaim szinonimája).

KépKép
benó
 
 


Szép álmokat, Évi! :D :D :D

KépKép
benó
 
 


Én most a Barátok köztöt nézem. Aztán én is átkapcsolok a Housera.

Kép
flóra 11
 
 


Jó, oké, menjetek csak. Jó tévézést!

KépKép
benó
 
 


Én itt vagyok benó.Nekem a tévé csak háttér.

Kép
flóra 11
 
 


Van egy írónő, XX. század eleji, Kosáryné Réz Lola, akinek van egy olyan könyve, hogy Filoména. Sose olvastam még, pedig szerintem jó lehet. Ez van most kint nálam a könyvtárból sok egyéb más könyv mellett. De most már babás könyvet nem veszek ki, régebben vettem ki, de most már nem, max. ha találnék valami humorosat, akkor azt kivenném.

KépKép
benó
 
 


Viszont - nem akarom rátok kenni - mostanában egyre kevesebbet olvasok, úgy jövök ide hozzátok, mint amikor az ember azt várja, hozta-e a posta a döntést, felveszik-e a suliba vagy sem. Gondolom, te is így vagy ezzel meg a többiek is. Pedig olvasni is jó és hasznos, és Tancsu szakít erre is időt, ő nem olyan elvakult. Jó, persze, neki már van egy Buckalakója, mi pedig egymástól várjuk a belénkbeszélést.

KépKép
benó
 
 


Neked most hány napos volt a ciklusod? Erre nem válaszoltál.
Tancsu szavai járnak a fejemben, amikor úgy írta le Buckalakó mozgását, mint akaratlan izomrángást. Így már el tudom képzelni. Izgi lehet. Te emlékszel még erre?

KépKép
benó
 
 


Te erre mikor jöttél rá, hogy a vonalzódban mászik a lepke meg a virág? Hihetetlen dolgokat figyelsz meg! Sose jöttem volna rá magamtól.

KépKép
benó
 
 


Most 21. Ez volt a legrövidebb.

Kép
flóra 11
 
 


Úristen, látod, mennyi hsz-om van már! Tyűűűűűűűűűű! :shock: :shock: :shock: :shock: Ez biztos nem én voltam, aki ennyit írt! Én nem vagyok ilyen! Aztaaaaaa! Ez már döfi kevesebb, mint 2 hónap alatt! Írjál már te is, hozd be a lemaradásod! :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó
 
 


Legalább hamarabb itt van a következő ciklusod, nem igaz? Most már mindannyian (Tancsu kivételével) átcsúszunk 2009-re, ugye? Ha valaki most lesz babás, akkor is? Én nem tudok számolni, te vagy a tanító néni.

KépKép
benó
 
 


Amikor kiakadtam, hogy mennyi van 2 hónap alatt, akkor 1002 hsz volt! Ezt csak a jövőben összegyűjtendő topicnaplónk érdekében írom le, hogy lássuk, mit műveltünk mi itt. Főleg én.

KépKép
benó
 
 


Persze, még emlékszem. Nagyon jó érzés volt.Amokor már nagyobbak voltak,akkor meg nyomtak. De akkor már látni is lehetett és sokszor olyan alaktalan volt a pocakom.

Most nincs benne lakóde így is alaktalan. Mostanában nagyon meghíztam. :(

Kép
flóra 11
 
 


Gratula az új titulusodhoz: Régi felhasználó. Te már régi bútordarab vagy itt a topikon. :D

Kép
flóra 11
 
 


De már elérted az 1000-dik hsz. Hát ez nem semmi! :D

Kép
flóra 11
 
 


Ez már tényleg ciki, idáig eljutni 2 hónap alatt! Rám van írva, hogy nem csinálok semmit egész nap ezen kívül! :oops: :oops: :oops: :oops: Vagy csak marha gyorsan gépelek, nem igaz?
A poci olyan, amilyen. Reméljük, egy baba majd újra alakot ad neki. :D

KépKép
benó
 
 


Egyébként én is úgy gondolom,hogy legalább hamarabb itt a pé. És most tényleg figyelni fogom a tüneteket,hogy nyakoncsípjem őméltóságát. :wink:

Kép
flóra 11
 
 


Én abban reménykedem,ha terhes leszek, akkor nem fogok hízni, hanem marad a súlyom. Vagyis a baba feléli azokat a tartalékokat,amit én magamra halmoztam. :D Szép elképzelés,igaz?

Kép
flóra 11
 
 


Tessék nyakon csípni! :D :D

KépKép
benó
 
 


Viszont, ha most sem sikerül teherbeesnem, vagy még júniusban sem,akkor megy a párom orvoshoz.Nincs mese. Valahogy rá fogom szedni.

Kép
flóra 11
 
 


Sajnos, ez nem tudom, hogy működik, de reméljük, hogy nem fogsz sokat felszedni. :wink: (fancsali kacsintás)

KépKép
benó
 
 


Most még csak április van, de oké, tehát ha 3 hónap nem sikerül, akkor menjen orvoshoz, azt mondod. Mikor is kezdtetek? Januárban?

KépKép
benó
 
 


Hát eddig mindig híztam,de sose voltam ilyen kövér. 58kg voltam, amikor férjhez mentem. Az elsővel először még fogytam is. Végül 69kg -val szültem.

Kép
flóra 11
 
 


Nagy gond ez a túlsúly?

KépKép
benó
 
 


Már csak ezen az oldalon is 3 azonos idejű hsz van. :shock: :D

KépKép
benó
 
 


Decemberben döntöttük el,de már pé után voltam. Januárban jött a baleset, nem lehetett, februárban meg nem jött meg a mensim. Márciusban jött meg az injekciótól, ami szerintem csak előidézett volt,pé nélküli. Vagyis az első igazi pé-m elvileg most volt áprilisban, és az első alkalom is,mióta eldöntöttük.

Kép
flóra 11
 
 


Barátom, hát akkor mit akarsz? :D Akkor ez azt jelenti, hogy még nem jött össze elsőre! :D Nem igaz? Hú, attól még másodjára összejöhet ám, vagy harmadjára! :D Nekem meg tizenkettedjére! :D

KépKép
benó
 
 


Viszont én nem igazán mértem a hőm alapján pé-t. Egy nap,mintha felment volna a hőm,de másnap már lenn volt. Vagyis az az egy mérés ki tudja mi volt.

Kép
flóra 11
 
 


Így, hogy te magad is számbavetted a hónapokat, gondolom, kicsit megnyugodtál. Nem igaz? :wink:

KépKép
benó
 
 


A hőmet én se mérem. Viszont a hüvelyváladékból szerintem lehet látni, azon se szoktad? Bár én ezt nem régóta tapasztalom, csak néhány hónapja. Lehet, hogy nekem meg a fogamzásgátló gátolta a pé-t. Vagy neked bejönne az ovuteszt szerinted? Van, tudod, olyan is, ami páfrányt rajzol a pé idején.

KépKép
benó
 
 


Tulajdonképpen nem kellene izgulnom,ezért is veszem sportosan, ha megjön. Most viszont tényleg nagyon ráállok a dologra. :D

Kép
flóra 11
 
 


Tudom,igen van olyan teszt is. Meg olyan pisilősis. A múltkor akartam venni a DM-ben,de nem volt nekik.

Kép
flóra 11
 
 


Szerintem se izgulj! :D :D :D
És bocsánat, nekem is csak a 11. hónapom ez, nem a 12.

KépKép
benó
 
 


A nyákomat én is meg szoktam nézni,de nem rendszeresen. Csak amikor gondolom.De azon már volt,hogy láttam,hogy most termékeny vagyok. Ezt már régebben is néztem.

Kép
flóra 11
 
 


A tálsály pedig gond. Eddig csak azért zavart,mert nem nézek ki jól.Most viszont bezavar a pé-be is, mert olvastam,hogy a túlsúlyos nőknél nincs mindig pé.

Kép
flóra 11
 
 


Zölddisznóék a másik topicból ajánlottak egy oldalt, ahol van egy beszerzőhely, ők 84 forintért rendelik onnan (telefonon rendelik, mert a honlapról nem tudni meg semmit) a HCG tesztet és az ovu tesztet is. Tiszta drogkereskedelem, nem? "Megrendeltétek a szajrét?" - kérdezzük majd egymástól. :D

KépKép
benó
 
 


Vagyis túlsúly.Már megint félreírtam.

Kép
flóra 11
 
 


Ha gond, akkor viszont azt kérdem, mi a teendő? Hogyan tudnál lefogyni? Gondolkozzunk! A torna nem elegendő. A drasztikus fogyás meg szerintem szintén bezavar a ciklusba. A szénhidráttalan kaja meg nem ad elég energiát, nem? Mit lehetne tenni, te tudod a megoldást?

KépKép
benó
 
 


És már megint ledobott a net! :evil:

Kép
flóra 11
 
 


Engem is ma már többször, de azon annyira nem is csodálkozom ennyi hsz. láttán! :D :D Megnéztem, mit is írt a múltkor Zölddisznó nekem a beszerzésről. (Onnan ismerem, hogy láttam ezt a jó árat egy topicban, és megkérdeztem, honnan szerzik, visszaírt, ennyi a sztori. De aranyos.)

KépKép
benó
 
 


Sajna nem tudom.Próbáltam már sokféleképpen,nem megy le. AZ ÉVEK FOLYAMÁN BÁRMENNYIRE IS FOGYÓZOM, CSAK JÖNNEK RÁM A KILÓK. Na ezt véletlenül írtam nagybetűkkel,de már nem törlöm ki.

Kép
flóra 11
 
 


Megadom a címet, ahol be szoktam szerezni. Hívd fel őket, szívesen kipostázzák, ha rendeltek, és nem tud senki érte menni.

Mi az 50-es kiszerelésűt szoktuk venni (25-ös érzékenységűt a HCG-ből)

Így az ára 84/db, az LH pedig 126/db.

http://www.vitani.hu/

Ezt írta Zölddisznócska. Aranyos a neve is.
A fogyókérdésben majd kikérjük a többiek véleményét is.

KépKép
benó
 
 


Egyszer lefogytam 12 kg. akkor jól éreztem magam,de azt úgy fogytamle, hogy szinte semmit sem ettem. Egyelőre más módszer nem jött be. A baj az, hogy talán akkor rontottam el a szervezetemet. Mert akkor a legkisebbik fiam után akartam lefogyni,mikor már abbahagytam a szoptatást. Sikerült, de aztán jött a jojó effektus. Vagyis a koplalásra úgy reagált a szervezetem,hogy azóta amit kap,mindent raktároz. Vagyis ráállt a tartalékolásra.

Kép
flóra 11
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?