Új privát üzeneted érkezett!

vera ok akkor majd neked megírom mi lesz és továbbítod majd ide a lányoknak!!!!!!!!!!köszike!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

akkor holnap írok mindenképp.puszi jóéjt! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

sziasztok joéjszakát mindenkinek

Kép
v.e.judit

Judit, Vera,
köszi
Majd próbálkozok valamivel.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Mimi!
Szép a takaro, egyik ismerösöm is varr ilyet, olyan jokat csinál ő is. És nagyon praktikus.

Lina!
Épp tanácsolni akartam én is a pingpongosat, nálunk ez bevált. De letehetsz az asztalra toll pihét és csukott szájjal megtanitod orránál fogva fujni.

Nita!
Én is kivánom az én anyosomat, hogy minnél hamarabb elpatkolhatna, csak az ilyen még tovább él, mint én, nehogy visszaüssön az átok. Még nálunk is ő érzi magát hibátlannak. Pedig nem.
Holnap várjuk a hireket, kitartás!
encike 2

Na ezek azért nem rossz hírek! :wink:

tjuca

sziasztok.azt mondta a doki,hogy mintha nőtt volna a petezwák,most 6 mm-es minden normálisnak mondható,de a bevérzés még mindíg megvan :(
jövőhét szerdán megyek vissza addig kiderűl hogy fejlődik e vagy mge kell szakítani a terhességet.!
szerintetek baj,hogy kis rózsaszines valami jött ki a vizsgálat után?
nem fáj semmim jól vagyok!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita!

Nem baj. Progeszteront nem adott? Csak mert most nem hivatkozhat a méhenkívüli terhesség erősítésére...

tjuca

nem adott semmit,kellett volna? :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitácska látod mindenki veled van még az égiekis csak fel a fejjel
én szoritok neked

Kép
v.e.judit

judit köszike!!!!!!!!!!!de még nem nyugodhatok meg!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nitácska tudom énis izgulok érted alig vártam hogy hazaérjek hogy megnézzemiujág van

Kép
v.e.judit

jaj de aranyos vagy!!!!!!!!!!!!szeretek idejönni mert itt mindíg segit valaki amásiknak átjutni a holtponton!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitácska teis segitetél nekem nem emlékszel
És énis tudom milyen rosz most neked és hogy milyen jolesik hogy vannak akik segitenek

Kép
v.e.judit

már nem emlékszem :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitácska: én emlékszem rá és nagyon arik voltatok :P
Soha nem felejtem el

Kép
v.e.judit

örülök,hogy te emlékszel,én ugy néz ki kezdek szenilis lenni! :lol:
jaj annyira fáj a fejem,majd széthasad!!áááááááááááááááá...

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitácska:teis emlékezni fogsz mihánt jolérzed magad most csak idegeskedsz és televan a fejed buta gondolatokkal lazits egy kicsit jobb lesz :wink:

Kép
v.e.judit

Nita,
szerintem ezek jó hírek!!! Bár progit tényleg adhatott volna, főleg az előzmények után.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

lehet majd holnapfelhívom,hogy nem e ad ilyen progit!vgy ha szerzek valakitől az nem ártht ha be is szedem???????

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Nita!

Nagyon szorítok Neked!!!!!!

Juca!

Nem voltunk a Margitban, mert, hogy volt a sztrájk. Állítólag nyugodtan elmehettünk volna. Most pénteken fogunk menni de most már ha törik, ha szakad!

Luca!

Ma voltunk a doktornéninél. Petrácska 4150gr :D , és nagyon sokat javult a hipotoniája (ezért küldenek a Margit-kórházba) :D . Végül is mondta a védőnő, hogy tornáztatni kell. Nagyon aranyos amikor mosolyog. Petike nagyon szereti a kis Petrát, és egyáltalán nem féltékeny rá!
Vendég

vera bocsi de ma nagyon fáradt vagyok korán keltem és keveset is aludtam,ráadásul szétrobban a fejem a fájdalomtól! :?
köszi ppetike! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita!
Ezek jo jelek, de ha nem szeretnél gyogyot szedni, igyál palást tinkturát. Ez jo a vetélés ellen és segit a beágyazodásban. Ez ihato a 12. terhességi hétig.

Alchemilla tinktura/palást/ 20ml:
ez hatásosabb, mint a tea. A sárgatest elégtelenség és a beágyazodáson tul a vetélés ellen véd. 12. hétig szabad inni. 2-szer 7 csepp naponta. Hagyjuk a nyelvünk alatt felszivodni tüszörepitől a ciklus végéig.
encike 2

encike és ezeket hol lehet beszerezni?/gyógyszertár?/

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Én jelenleg teát iszom. Gyogynövényboltba vettem, de a tinktura is kaphato. Ha megnézed a babatervezökön ott is rendelhetsz estleg olvashatsz rola. Szerintem jo.
encike 2

Nita, nagyon szorítottam Neked, és szorítok továbbra is!De biztosan minden rendben lesz, ezek nagyon jó hírek!
Szerintem sem ártana a progi...

Kisebbik lányom most nézegette a vonalzódat, és kijelentette, hogy " nekünk is Máté lesz". :lol:

Aliz, örülök, hogy jól vagytok! :lol:

Lina, hogy van Lili?

Juca, még nem nyugodtam meg igazán...ha jó lesz az amnio eredménye, kicsit jobb lesz, meg ha a genetikus doktornéni sem talál semmit, de akkor nyugszom meg teljesen, ha egészségesen megszületik.
Vendég

holnap felhívom a dokit hogy ír e fel progit! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Nita! Kapaszkodik az a baba látod! :wink: Drukk a jövő hétre!

Lina! remélem sikerül Lilit orrfújésra tanítani!

Dreika Lindee! sajnálom, hogy rosszul vagytok, azért remélem van amit meg tudtok enni-inni, meg van olyan időszak, hogy jobban vagytok!

Zmimi! Nagyon tuti a takaró!

Judit! Bejön a vonalzód! Nagyon vidám!

Luca! Nem tudom sajnos még, de úgy halotam egy anya sose nyugszik meg.. :wink:

Puszi mindenkinek!
kislibus

Szia Lányok!

Nita, sztem ez elég bíztató, ahoz képest, h miket mondott...
Bízz a babátokban!!!

Luca, rendben lesz minden a Ti-Kis-Mátétokkal! :wink:

Mindenkinek köszi a takaró-dícséretet! (már aki dícsérte :twisted: )

Tegnap voltam kismama-relaxon, szupi volt!

Kezdek megszállott lenni, tegnap éjjel felriadtam, h ki kell mosni a babakocsi huzatot, az autós-hordozót is.... megvan a hétvégi project! :D

Kép
zmimi

sziasztok.bizunk mi a babában,hogy megszülessen egészségesen!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Zmimi,
nagyon szép a takaró!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Luca,
hát Lilivel nem tudom mi van, napközben egész jó, de pl. most éjszaka megint belázasodott. Ja és előtte megint kitaccsolta a vacsorát a köhögéstől. Pedig hétfő óta szed gyógyszert, antibiotikumot is. Tegnap visszavittük a dokihoz, elvileg gégehurutos némi hangszál érintettséggel.

Kislibus,
még nem próbáltuk az orrfújást, vagyis mikor megkérdeztük, hogy hogy csinál a nyuszi, közölte, hogy "nyusz-nyusz-nyusz". :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

kislibus jobbulást a kis Lilinek!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

kislibus:köszönöm kezdek a régi lenni azért csináltam ilyen vidámabb vonalzot hogy hátha sikerül vidámabb dolgokra gondolnom.
jobbulást minden kis betegnek.

Kép
v.e.judit

na lányok most megyek mert hajatmosok aztán megyünk a játszóra!délután jövök,addig is puszi mindenkinek!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita.
Na ugye, mondtuk hogy nem szabad rögtön elkeseredni.
Majdnem mindenkinek voltak itt szörnyű hetei napjai, a terhessége miatt, nem szabad feladni, az anyai szervezet csodákra képes.Már én is azt hittem hogy soha nem tudok terhes maradni 8 hétnél tovább, és lám csak.
Drukkolok nagyon , az a kis vérzés ami vizsgálat után volt elmúlt?

Mimi gratula neked, nekem biztos nem lenne ilyen hez türelmem, pedig már sok mindent megvarrtam életemben.
Csajok elhatároztam hogy elkezdem gyártani a babacuccokat, takarót, ágyneműt, gumis lepedőt, rengeteget lehet így spórólni.
Rengeteg pénz ment el a lakásunkra, meg akarok fogni minden fillért, és persze nem a szülés vagy a baba róvására.Természetesen rucikat mind venni fogjuk.
Nekem nincs kitől örökölni, minden darabot meg kell venni.
ha már teljesen bepakoltunk, csinálok fényképet a lakásunkról, szerintem gyönyörű lett.
Mostmár minden megvan, de a festőnk beteg sajna nagyon komoly kezelést kap, úgyhogy most türelem megint egy kicsit.Bútorok megvannak, konyhát most építették be 2 napja, nappali, és gyerek bútor holnap este érkezik, minden a füldön van szőnyegen, nem volt egyszerű.
Na de megéri.
Akinek már megvan a baba.... textil pelusból hány darab kell kb?
Ki szereti ezt a kapucnis babatörlőt?
Vagy jobb valami más?
én a fiammal, vettem textil pelenka anyagból lepedő szerűt, méter x méter volt azt használtam, ha valaki tud jobbat....

Kép

Kép
napsugár035

Sugi!

Fiú lesz vagy lány? Kezdetben biztos tudnék adni rucikat, csak aztán gyorsan összenőnek. Védőnőtől is megkérdezheted, hogy tud-e olyan anyukát, akinek vannak ruhái, és már nem szül. Börze, turi, ezek mind jók lehetnek. Boltban baromi drága. Jó egy-egy darab oké. Ott a főúton levő boltban (Baby Bell?) olyan szép culák vannak, de megfizethetetlenek nagy tételben. :-(

Kapucnis törölköző? Olyan, mint a többi, nagyobb gyereknél jobb, mert ráhajtod a vizes hajára.

Textilpelus: kb. 20-30 kell. Én sokat elhagytam. :evil:

Szerintem lepedőből jó az a textiles. Legyen belőle váltás, ha bukik, kipisil...

tjuca

kösz Juca, sztem a kínaiban fogok sokmindent venni, itthoni használatra, nézegettem és az van ráírva, magyar termék.nem akarok kérni senkitől, egy babát akarunk kibírjuk.
az én családomban sok gyerek van biztos lenne bőven ruha, de nem tartják velem a kapcsolatot.
Pároméknál első unoka lesz, de tudom hogy meglesz mindene ettől nem félek, csak olyat mint ágyneműt, több rendet is megcsinálom, kókusz matracot akarok majd a kiságyba, a többit megvarrom

Kép

Kép
napsugár035

ja én is ezt kérdezném fiú e vagy lány, nem tudjuk sajna.
Állítólag H doki nem mondja meg senkinek, mert az egyik családnak kislányt mondott, születésnél derült ki hogy fiú, volt bajban.
Hadd ne mondjam hogy nem magyar család volt.

Kép

Kép
napsugár035

Luca, hányinger elmúlt?
Nekem sajna nem megint öklendezek megállíthatatlan, tegnap este sírtam már mint a lánc.
Mostmár ég a gyomrom is.... a kettő eggyütt....áááááá

Kép

Kép
napsugár035

Sugi, igen, elmúlt.Azért egy kicsi émelygés még van, folyton iszom a jéghideg szódát, meg rágcsálom nyersen a sóskát.
A mentolos rágó is segít néha.
De tudok enni, a közérzetem tök jó, nem panaszkodhatom.

Jól teszed, hogy megvarrod a kiságyba-valót, így tuti nem megy szét a varrásnál, és tényleg sokkal olcsóbb lesz.
Takarót is meg tudod csinálni, baldachint, fejvédőt...mindent!

Kisruhákat én is turiban gondoltam beszerezni.
Igaz, sógornőm kisfia is most született, de nem tudom, Ők adnak-e majd valamit.Még nem ajánlotta fel, de sok cuccot Ő is kölcsön kapott, amit vissza kell adni.
Ami fontos megvesszük majd, aztán ha kapunk is valamit, az tiszta haszon.
Kolléganőmtől kapnánk sok mindent, én is rengeteget adtam Neki, de az csak akkor lesz jó, ha kislányunk lesz, mert nekik Zitusuk van. :lol:
Barátnőmtől is kaptam kislányos bodykat, pólókat, rugikat...
Hát, azok olyan tündériek, hogy fiúra nem lehet ráadni...
Tiszta fodor, és csupa rózsaszín cucc!

Kiságyat viszont kapunk, kókuszmatraccal.Még nem merem elhozni, de jövő héten elmegyek megnézegetni.Az is olyan jó érzés...
Vendég

De szép időnk volt ma!!!!
encike 2

napsugár igen elmult de nem vérzés volt hanem halvány barnázás!

encike tényleg szép idő volt ma,mi egész délelőtt a játszón meg sétálni voltunk!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Luca,
akkor most kisfiú???????????

Napsugár,
Lili nagyon sok ruhája Auchanos, én nagyon szeretem őket. Olcsó, és bírja addig amíg ki nem növi. Hát én most annyi helyes csajszis rucit tudnék ott venni, hogy csak na, de meg kell állni :cry:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Sajnos múlt szombaton kiderült, hogy elhalt a két hete 4 mm-es pulzáló picúrkánk (üres petezsák, missed ab), holnap kell mennem a kórházba...
Van már két gyönyörű kislányom, először azt hittem, elterelik majd a figylmem, de azóta tök rosszul vagyok, nagyon kikészültem... :((
És bosszant, hogy ilyesmivel kell foglalkoznom, de mennyi pénzt szokás adni egy ilyen műtét után? (Fogadott orvosról van szó, magánrendelésre szoktam járni hozzá, rendes volt, a mai vizsgálatért nem kért semmit...)
Ne haragudjatok, ha volt már szó róla de csak nagyon felületesen olvastam vissza, ma erősítette meg a doki a diagnózist, egész idáig még reménykedtem, most zsong a fejem, hányingerem van, kivagyok...

Köszi a segítséget.
tazika

tazika sajnálom a történteket!
szerintem ilyenkor nem kell adni a dokinak,de ezt te döntöd el!
de ne add fel lesz még babád!!!!!!!!!!
kitartást holnapra!!!!!
nekem januárba volt missed.ab-om! :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Tazi! Sajnálom. Én se adtam a dokinak, ez nem olyan dolog....
Nekem tavaj áprilisban volt missed ab. :(
kislibus

Lina! Igen. Babaruciból én is be tudnék vásárolni. Kár hogy csak tudnék... Mikor leszünk mi is babásak???? :(
kislibus

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?