Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!

Sorry, hogy nem voltam tegnap, de annnnnnyira fáradt voltam, hogy ihaj... :( Most talán egy fokkal jobban aludtunk, velem szunyált Karcsika és mikor felábredt, rögtön a szájába nyomtam a cumiját és aludt is vissza... csakhát hiába...én már ébren voltam.. ;) Meg ez az idő is... :shock: :lol:

Niki, Tesóka! Nem olyan szörnyű az MR, de nem mondanám, hogy tágas... szerencsére nekem nincs klausztrofóbiám! Ja, 45 percet kellett bent nyomorognom, majdnem elaludtam... A doktornő állandó "vegyen egy mély levegőt,fújja ki, most ne lélegezzen" szövege ébresztett fel ;)

Na, megyek teregetni...
Merre tekeregtek?

Kép
Kép
encu

Timci!!!! Gyertek!!!! :D:D:D:D

Kép
Kép
encu

Merre vagytok??? :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
encu

Itt né.Én legalábis kocsit tisztitottam,mert tegnaptól ujra van saját kocsim. :lol: Végre.
Encu-képzeld Atticy széttörte a sport kocsinak a lábtartó részét.Sose gondoltam volna,h.ennyi erő van benne.Igy nem tudom benne sétáltatni,ha alszik.Hétfön elviszem a múanyagheggesztőhöz,hátha sikerül neki megcsinálnia,aztán eladom,és már ki is néztem magunknak egy ujat.Nagyon csúcs és olcsó.Pedig nagyon profi,és sok extrája van.Már nagyon várom a hétfőt,hátha sikerül megcsinálnia,és akkor tuti el tudom adni. :roll: Meg várom azt a napot is,mikor végre ujra láthatlak benneteket. :wink:

KépKépKép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

:D Olyan jól érzem magam :D :D :D Egyre többször van hányingerem, főleg éjjel :shock: :D Melleim lassan a bokámat verdesik, de hatalmasra feldagadtak :shock: Vennem kell új melltartókat :roll: Ja, és 4 kilót fogytam egy hét alatt :shock: megesznek a kölkök :lol: Aztán kinőtt még egy foga a Ricsinek és mindjárt áttör plusz még egy :D
Nya, ennyit rólunk 8)

Tesóka, 45 perc :shock: Tyű a mindenit, az azért jó sok, nem csodálom hogy majdnem elaludtál :lol:

Timci, remélem sikerült eladnod a régi járgányt és az újról majd kérün képet! :wink:

Niki, nagyon szép ajándékot kaptál!!!! :D :D :D :D :D

CSILLA??????????????????????????????????????????????? :wink: 8)

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi

Timci, bocsi, sikerül eladnod, azt akartam írni 8) :P Azért még képben vagyok, hogy nem adtad még el :lol: :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

momcsi-nagyon remélem én is,eddig mégcsak nézik,meg megfigyelik.Remélem,sikerül majd megheggesztetni hétfőn,és akkor már tuti el tudom adni.Az ujról teszek föl most képet.Remélem hamarosan benne ül majd Atticy. :wink:

KépKépKép
Kép
Kép
Kép

Én a narancs szinüt fogom venni.

Kép Kép Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

Gabó!

Elfelejtettem neked írni :shock: :oops:

Ne gondold már azt hogy rossz anya vagy!!!!!!!!!!!!!!!! Nem vagy az!!!Sőt, gondolkozás nélkül rád merném bízni a Ricsit! :wink:
Amíg nem szokik le Flóra a hajtépésről majd mindenki visz hajgumit, aki meg nem visz, az így járt :lol: Ne aggódj ezen, fölöslegesen szomorítod magad. Azért gyerek, hogy rosszcsont legyen. Próbálgatja és feszegeti a határait, lesi hogy hogy reagáltok a dolgaira és bár még most nem bír ellenállni a dolognak, egyik pillanatról a másikra abba fogja hagyni.

A százszorszép ovi a kedvencem 8) Az a cba mögötti, ugye? :roll:

Hajrá bugyi :D :D Olyan izgi, majd mesélj, hogy hogy sikerülnek a dolgok 8) :D Bizti, jó sok muris helyzet lesz majd :lol:

Nemsokára megyünk oltásra, azt mondta a doki, hogy beoltja a Ricsit, nem baj ha taknyos :roll: :)

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Szép jó reggelt lányok!

Imádok ilyen szép reggelre kelni!
Gyönyörű nap volt tegnap is!

Móni!
Köszi a bíztatást! Tegnap itt voltak a régi kollegganőim és erélyesebben szóltak Flórára, többet nem csinálta, úgy látszik az kell, hogy ne csak én szóljak rá! :? 8)
Igen a cba mögött van!
Remélem föl vesznek!
Jól vagy?Nincsen hányingered, undor stb?

Encu!
Hogyan aludtatok?

Zsuzsa!
Örülök, hogy talcsiztunk a bababörzén és változatlanul mondom, hogy nagyon szép kismama vagy, mint aki csak az első babáját várná nem is a harmadikat! :wink: :lol:

Kép
gabriel79

Sziasztok

Gabi köszönöm szépen
anha

Sziasztok!!!

Megjöttünk, jól éreztük magunkat, gyerekek nagyon élvezték a vizet :D Vince csak a kajálásokat tűrte nehezen, de semmi gond nem volt vele, pancsizott, éjjel aludt, szóval ügyi volt nagyon. :D

Mi ma kezdjük a hozzátápit egy kis almával :) Úgy érzem eljött az ideje :wink:
Ma megyek fogadóórára, az oviba, kiváncsi vagyok mit mondanak a Szilárdról...

Csilla, mi van veletek???? :roll: Ha lesz egy kis időd, sejtem milyen lehet a két fiúval :wink:

Móni, szuper, hogy fogytál :D Biztos az émelygéstől is van...

Gabó, tényleg szuper anyuka vagy :wink:

Majd még benézek...

Kép

Kép
sbarbi

ÉRETTSÉGI TÉTELEK 2085.

1. Fekete Pákó betelepülése, majd kiűzetése Magyarországról

2. Győzike vagyonosodása és az etnobiznisz összefüggései.

3. Fejtse ki részletesen, hogyan "kúrta" el Magyarország sorsát Gyurcsány

Ferenc miniszterelnök!?

4. Ismertesse részletesen a századforduló médiájának egyetemes

Kultúrtörténeti alkotásait (Big Brother, Való Világ, Fókusz, Aktív,

Dáridó, Fásy Mulató), és azok pozitív hatásait a kor társadalmának

szellemiségére, intelligencia szintjére.

5. Döntse el melyik évben volt nő, és melyik évben volt férfi Terri

Black!?!

6. . Magyarország "sztárjai" a XXI. Században: Fekete Pákó, Győzike.

Jelölje térképen, mely kontinensre kellett volna visszavándorolniuk?

7. Miért részesíti előnyben a roma többségi társadalom az idegen hangzású

keresztneveket? (Eszmeralda, Rozalinda, Izaura, Pamela, Szamanta,
8. Ki volt Kiszel Donatella édesapja? Válassza ki, és húzza alá a

megfelelő személy nevét: - Mr. Sylvester Stallone - Kondor Csaba Úrhölgy -

Az ismeretlen katona ("akcióban eltűnt") - Az igazi Fantomas

9. Kelemen Anna metamorfózisának ismertetése, munkásságának

Kultúrtörténeti elemzése.

10. Ismertesse Kocsor Zsolt (egykori művésznevén: Kozsó) nemzetközi

elismertségének (Nobel-békedíj, Grammy-díj, Szívárvány Zászló-érdemrend)

okait, és pályafutásának főbb állomásait.

11. Mikor halmozott fel világrekord méretű államháztartási hiányt

Magyarország? A: 2005 B: 2006 C: 2007

12. Melyik hazai mestermű vált a világörökség részévé a XXI. század

közepén? - Kiszel Tünde "Donatellácska" naptársorozata - A 4-es metró

frissen átadott, Panama-díjas első szakasza - A Chuck Norris híd -

Schobert Norbert Update Enciklopédiája.

13. Mikor vezették be Magyarországon az Eurót? A: 2077 B: 2079 C: 2088
rnecsi

Sziasztok!

Gabó!

Ez jó hír :D Jöhet a kövi zsiványság :wink: :lol:

Eddig éjjel volt hányingerem, ma meg délelőtt, de beilyedt rókakoma, mert az sztkban lelépett :D

Barbi!

Fényképeztetek? 8) :wink:
Nagyon szép időt fogtatok ki :D Aranyosak lehettek a fiúk ahogy pancsiznak, Szilárd csúzdázott?

Szisz!

Meggyógyultál???

Tesóka?????

Niki???

Zsuzsa!

Voltál bababörzén? :D Milyen volt, miket vettetek? :wink:
Azért ne izgulj nagyon, tuti simán meglesz Kornél :wink: Ügyes fiú, tudja a dolgát :wink: :D

Csilla??????????????????????????????????????????????????

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Csilla!

De jó hogy jöttél :D

Mi van veletek??????????????
Ugye minden a legnagyobb rendben van???? :wink: :D

A fiúk meg, mint két tojás :shock: :D :D Édesek :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Látom sehol senki...gondolom mindenki ezerrel csavizik :P

Megvolt az oltás, volt nagy sírás :lol: A doki gyors fogellenörzést tartott :lol:
Mi most el vagyunk tiltva pár napig a közösségbe menéstől. Doki még meg is kérdezte, hogy ugye most nem megyünk sehova 8)
Nahát, mit gondolt, nem tanultam az előzőből?! :shock: :roll: 8)

Ébredezik a Ricsi, úgyhogy megyek :P

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Remélem igazad van

Badikat meg polot vettem
pelust . meg alivinek a szerelmes hangjegyek cimü filmbol a szereplöket olyan polot
anha

Ejha, sztrájkoltok??? :shock:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!

Kicsit zűrös napunk volt... Most ez az idő tesz be Karcsikának, szegénykém fél... :O
Majd holnap jövök többször...

Csilla!! MEsélj! Mi volt a dokinál?

Kép
Kép
encu

Tesóka, üzenem Karcsikának, hogy én is félek :wink: Majd be sz.rtam, az előbb szedtem össze a rucikat a teraszról és egyfolytában villámlott. Zoknik párosítása közben azon gondolkodtam hogy melyik oldalról csap belém :oops: :lol:

Megy a győzi, megyek is :roll:
Jó ééjt

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka, átadtam, ennek ellenére velem aludt, de fel-felriadt éjjel, pedig már nem volt "hangzavar" :)

Megyek, kávézom egyet, aztán még meglátjuk... :D:D:D:D

Kép
Kép
encu

Jó reggelt!!!

Encu!
Szegény Karcsika, hát eléggé nagy vihar volt, nem csoda, hogy félt...

Móni!
Fényképeztünk, de nem sokat, mivel egyikünk Szilárddal volt a vízben, másikunk Vincével :wink: De azért majd rakok fel... Szilárd a gyerekmedencében csúszdázott, meg van ott ilyen családi csúszda, ahol akár négyen is le lehetne csúszni, azon is csúsztunk, legközelebb majd négyen is megpróbáljuk...

Képzeljétek azt mondta az óvónéni, hogy Szilárd szuper okos, kiemelkedően a fiúk közül is (tudni kell, hogy ő a legfiatalabb gyerek a csoportban, van nála 1 évvel idősebb is...), de rajzban viszont korának megfelelően elég béna, de nem is szeret...
Vonalat és karikát tud rajzolni, mint 2 évesen :oops: De nem próbálja a formákat lerajzolni, mondva, hogy ő olyat nem tud...

Kép
Apával
Kép
Fiúk a vízben
Kép
Ráadás tegnapi kép

Tényleg Csilla, mit mondott az orvos? És mekkorák már a fiúk?

Kép

Kép
sbarbi

ÓÓóóó, basszus...annyit írtam, erre elszállt... :(:(:(:(:(

Mindegy, majd később, most megyünk készülni, lassan indulunk sétálni ;) (úgy egy óra múlva)

Kép
Kép
encu

Csilla!Boldog névnapot !!!

Kép

Kép
sbarbi

Csilla!!! Csatlakozom!!!!!! :D:D:D

Barbi! Édesek a fiúk!!! Kis víziemberkék ;)

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

A tegnapi nap számomra, nagyon szörnyű volt! :( (Encu a séta azért jó volt :wink: )
Ráadásul most már ez a 3. éjszakánk, hogy nem igazán alszik Nonó, ugyanis úgy néz ki, hogy 2 foga fog egyszerre jönni :?
És plusszba még ma meg is jött nekem..., szóval szuper...

Csilla!
Sok Boldog Névnapot!!!!!!!!

Barbi!
Nagyon édesek a képek!!! :wink: :D

Kép
niki+baba

Sziasztok!

Csilla
Boldog Névnapot!!!

Kép

Tegnap Marci is tök nyűgös volt délután meg este. De legalább jól aludtunk! Este megnéztük mi is a győzikét :lol: Marci közben aludt el. Aztán ébredt valamikor 4 körül, de szinte egyből vissza is aludt. Fél 7kor keltünk kajálni, aztán vissza aludtunk fél 9ig :P
Viszont tegnap a hülye nagy szél kicsapta az erkélyajtót, és tök nagy huzat lett, meg is fázott Marci szeme :( Úgyhogy Apa megy be tanácsadásra szemcseppért, meg kamillázni kell. Úgyhogy amig nem gyógyul meg, sétálni sem mehetünk :(
Fogacskák még sehol, viszont nagyon durván folyik a nyál a szájából, rág mindent, a kezét, a kezemet, a rágókákat, csörgőket... :?

szisszka

Szilvi

Jobbulást Marcinak
anha

Gabó!
Mikor megyünk??? :roll: :wink:

Kép
niki+baba

Zsuzsa
Köszönjük! :)
Azt akartam kérdezni múltkor, hogy a pocakfájás elmúlt?

Encu
Na, sétáltatok?
Jajj, azt akartam kérdezni, hogy a hol vettétek azt a "babatartót" amit a kádba lehet tenni? Csak mert egyre nehezebben tudom Marcit tartani... Bevált nektek egyébként???

Barbi
Dejó lehetett Nektek! Édesen pancsolnak a fiúk!
Hú, tök jó, hogy ilyen okos Szilárd! Nya, hát sokáig én sem rajzoltam ám dolgokat, mindig megrajzoltattam anyukámmal, mondván, hogy én nem tudok olyat. Manapság meg a rajz az egyik legkedvesebb szabadidős tevékenységem! :wink:
És hogy megy a hozzátápi? Mit kóstoltatok??? Almát?

Móni
Köszi már sokkal jobban vagyok! Pénteken jött az Öcsém, és szombat délutánig nálunk volt, így nagyon sokat segített, meg vigyázott Marcira! Az orrom is csak ritkán fújom már, viszont csúnyán ki van sebesedve, és fáj is :?

Na, megyek, nézem a Barátok köztöt meg vasalok kicsit :)

szisszka

Sziasztok!

Csilla!

Boldog névnapot!

Barbi!

Aranyosak a pasijaid! :wink: :D Vince tényleg nagyon élvezhette a pancsizást :D :D Az utcsó képen meg már olyan nagy :shock: :D 8)
Szilárdnak meg gratula :wink: :D Max. nem lesz festő :wink: :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!

Szisz! A budaörsi Tesco-ban vettük, de lehet, hogy babaáruházakban is van, vagy esetleg ha ismered a Vaterát vagy a TEszVeszt. Szerintem jópofa dolog..jól elpancsizik benne Karcsika.
Ja, már át tud fordulni hasról hátra, rájött, hogy hogy kell.. ;)

Mi ettünk ma banános almát, Hippeset, háááát, volt ám nagy sikere ;) Alig győztem lapátolni ;) :lol:

Meg ma vettem egy vastag rácsvédőt a kiságyára, mert annyira forog, hogy muszájn volt... ha nem muszáj, ne verje be a fejét... :roll:

Tesóka! Hogy vagy? Már tökre várom, hogy megtudd a kicsid nemét :oops: :lol: :lol:

Niki! Nekem is nagyon jó volt a séta ;)

Zsuzsa! Neked meg már csak 70 nap.... aztaaaaaaaaa....

Csilla! Kérünk szépen infókat és fotókat a kis hőseinkről ;)

Gabó! Lesz holnap "masszázs" ? :D:D:D

Megyek, fekszem, hátha... ;)

Jó éjt mindenkinek!!!

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Köszönöm a köszöntést mindenkinek! :lol:

Gyorsan rólunk:
Dávid jól van szépen növöget! Tegnap kicsit beparáztam, mert mire hazaértünk a szemészetről a kutacsa be volt esve! Azt hittem megyünk délután Debrecenbe, de szerencsére csak szomjas volt! :oops: :oops: :oops:
Bálint jelenleg a I. Gyermekklinika csecsemő osztályán van, mert tegnap sürgősséggel beküldték, mert tüdőgyulladás gyanús volt! Mára kiderült, hogy nincs ilyen probléma, de ha már úgyis ott van kivizsgálják a hasmenését, mert pénteken olyan mértékű volt, hogy nem tudtam elugrani és sugárba jött belőle... :roll: :roll: :roll:

Remélem mindenki jól van, elvileg pénteken engedik haza Bálintot, majd akkor hoszabb leszek és leírom az elmúlt 2 hét tapasztalatait (Margit kórház + Gyerekklinika)!
rnecsi

Sziasztok!!!

Gyors leszek...
Szisz, ha kell egy ilyen babatartó kádba, én szívesen odaadom neked, mert mi nem használjuk :) Ha arrajárunk bedobom neked, ha gondolod :)

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok!

Bocsi lányok, hogy nem írtam meg, de ma nem tudlak titeket vendégül látni, mert ma a nagybátyámékhoz megyünk! (meghívó szétosztás elkezdődött).

Csilla!
Örülök, hogy jól alakultak a dolgok!

Megyek keressük a porszívó jótállását, ugyanis leégett a motorja! :?

Kép
gabriel79

Sziasztok

na puf most énis tudtam volna menni . na majd legközeleb

mert má nem melozom .

Szisz igen fálydogál még de már csak kibirom ezt a kicsit az egyik ismerösöm ismeri a hemopátia csinyát binyát ö irt nekem valamit hgy azt szedjem most ki fogom probálni .

de ugy vagyok vele hogy ha kihuzom a 32 hétig már semmi nem érdekel

ja és hétvégn megyünk welneselni 3 nap :wink:
anha

Látom mindenki alszik még

Moni remélem nem bántotalak meg :oops:
anha

Sziasztok!

Végre kipihenten keltem :lol: . Csak egyszer keltünk éjszaka, utána pedig fél hétkor, majd fél kilenckor még visszaaludtunk tízig! :D

Encu!
Hogy aludtatok? :roll:

Gabó!
Akkor mostanában nem megyünk terembe? :roll:

Zsuzsa!
Hova mentek wellnessezni??? :wink:

Móni!
Hogy érzed magad? :D

Szisz!
Marcinak jobbulást!!!!!!!! :wink:

Csilla!
Ilyen nálunk is volt! :lol:
De szerintem semmi baja Bálintnak! :wink:
Várjuk a beszámolót!!!

Kép
niki+baba

anha

Zsuzsa!
Jól néz ki! :wink:
És tök jó masszázsok vannak!!! :lol:

Kép
niki+baba

Hát igen egy kismama maszásra benevezek az tuti

:lol: :lol: :wink:
anha

Sziasztok!

Zsuzsa!

Dehogy is, sőőőőőőt! Nagyon jól esett, tökre felvidítottál. Ma elég tré napom van és csudajól esett ám hogy gondoltál rám. De sajna tényleg nem tudnám magam beletuszkolni :oops: :cry:
Jó volt veled dumcsizni! :D :wink:

Ne hari, de most nincs időm többet írni :oops: Itt van nagymamám de katasztrófa. Sose gondoltam volna hogy ez ilyen gusztustalan és udorító lesz :shock: :roll: :oops: Nem részletezem, mert elmegy tőle az ember életkedve is :(

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka! Miért olyan rossz a helyzet?? :oops: :oops:
És mibe nem tudtad magad beletuszkolni? ;) Vagy ne kérdezzek ennyit? ;)

Barbi! Jó az új vonalzód! Édes Vince!!!

Niki! Hááát, mostanában nem alszunk túl jól...de hát ez van.. Majdcsak lesz jobb... :roll:
De nagyon örülök, hogy Ti ilyen jól aludtatok..maradjon még az álommanóhad nálatok, aztán ha kipihented magad előre egy-két napra, akkor küldd át őket egy kicsit ;)

Csilla! Várjuk a beszámolót!

Gabó! Majd legközelebb akkor extra ropiadagot viszünk ;););)

Jaaaj, de nagy frontok vannak mostanság...alig élek... :?

MErre vagytok??? ;)

Kép
Kép
encu

Gabó! Meg tudod adni a masszőröd számát? :)

Kép
Kép
encu

Sziasztok!!

Merre vagytok????????

Zsuzsa, jó pihenést :) Szuper helyre mentek!!!!

Encu, azóta sem alszik Karcsika? Mitől lehet :roll: Én szívesen átküldök egy adag álommanót nektek :wink:

Móni, sajnálom a mamádat...meg titeket...

Szisz, nem válaszoltál az ajánlatomra, tényleg szívesen odaadom nektek :) Vince eddig almát kóstolt, ma egy felet bevágott, tegnap meg főztem neki alma-krumplit az is izlett neki :D

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok!

Háát Marci nem sok időt hagy nekem mostanában! Szegényke sokat sírdogál, nagyon megviseli őt a fogzás! :( Enni is alig akar, inkább cumizik csak a cicin.
Itt volt a védőnő tegnap, jó fej volt, nem szólt be semmit végre :D

Azt mondta, hogy ahogy Marci betöltötte az 5. hónapot, kezdhetjük a kóstoltatást, először almával. Azért várom már, kiváncsi leszek, hogy fogadja majd az új ízeket :)
Meg azt is mondta, hogy kezdjem el a folyadék pótlást, adjak neki vizet inni, cicizés helyett. Mármint ha szomjas, ne tejcit kapjon, hanem inkább vizet (bár Marci nem igazán szereti a vizet), vagy teát... de ugye ne granulátumot, mert hogy az cukrozott, és rontja már most a fogát, fogcsírát.
Azt mondta, hogy szoktassam le az éjszakai szopiról is, mert a tejcukor is rontja a fogát éjszaka :? Azt mondta, hogy ha ébred, akkor teát vagy vizet adjak neki. Azt is mondta, h kb. 3 éjszaka alatt le lehet szoktatni, de hogy az a 3 éjszaka pokoli lesz, mert lesz hiszti a tejciért :( hát nem tudom... :oops:

Barbi
Bocsánat, hogy nem írtam még, háát nagyon megköszönnénk a babatartót :oops: :lol:
De jó, hogy Vincének így izlenek a kajcsik :) Jó lett a vonalzód nagyon!!!

Encu
Nem semmi, hogy Karcsikának milyen jó étvágya van :))) Örülök, hogy így tetszik neki az új kajcsi :) Ti mióta kóstolgattok?

Zsuzsa
Szuper helyre mentek!!! Mikor indultok? Pénteken???

Móni
Sajnálom:( Nagyon nem lehet könnyű most Neked :(((

Jajj, mennem is kell, odaég a kaja, és én éhen halok!!!!

szisszka

Szisz, akkor majd küldd el a telcsiszámod, hogy tudjalak hívni, ha esetleg arra járnánk :) Ha minden igaz holnap úgyis megyek majd az oviba Szilárdért, és akkor előtte felugranék hozzátok, az olyan fél3 körül :roll:
Ellentmondhatok a védőnődnek??? Éjszakai szopiról én nem szoktatnám le Vincét, bár ő tényleg csak nagyon ritkán kel...És még nem kapott sem vizet, főleg nem teát, még cumisüveget sem látott... :wink: Amíg szoptatod az a legjobb nekik, és a bébiételek meg eleinte nem olyan sűrűek, hogy inni kellene rá, de ha már nem szopizik a gyümi, főzi után, akkor én babavízzel kínálnám meg.
Az meg, hogy a szopi rontaná a fogát??? A cumisüvegből a cokros lötty, az rontja...mindegy, csak leírtam, amit gondolok, aztán majd eldöntöd, hogy Marcinak mi a legjobb :roll: :wink:

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok!

Niki!
Mehetünk, mert én járok, meg most is megyek callaneticsre, csak soha nem tudom mikor hová megyünk, mert egyeztetni a családdal kész rémálom! :shock:

Encu!
Igen!Küldöm sms-ben.

Móni!
Én sajna tudom milyen így abszolút átérzem! :cry: :?

Pár kép a múltheti találkánkról:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Asszem nem kell kommentálnom! :lol:

Kép
gabriel79

Barbi
elküldtem priviben a számom!

egyébként azért írtam le, h mit mondott a védőnő, h nyugodtan tessék szembeszállni vele, mert én e téren tudatlan vagyok :)

Zsuzsa is és anyum is azt mondták, h maradhat az éjszakai szopi.
Amúgy is csak pár korty kell Marcinak, nem enni ébred, sztem csak szomjas...

mennem kell, mert balhé van

szisszka

Jó reggelt!

Szisz! Én is adok cicit KArcsikának, de ő rendesen eszik is... de mikor egy órával a kajálás után virnyákol, akkor cumit kap... általában segít. Mostanában sajna elég rossz alvó.. :? Barbi, jöhetnek azok a MANÓK!!!!! :twisted: :lol:

Ja, Szisz! Olyan másfél hete kóstolgat, de már egész "nagy" adagokat bevág ;)

Gabó!! Jóóók a képek!! ;) Köszi! :D
Ti kis fitnessladyk Nikivel ;) :D:D:D Én nem tudom rávenni magam...mostanában teljes mosottkakiság van rajtam... :shock: :lol:

Tesóka! Merre vagy? Ennyire leköt a nagyid? De ugye nem erőltetetd meg magad?? Hányinger? Pocakérzet?

Zsuzsa! Nem semmi...nemsokára újabb battai baba lesz!! Tökjó, már most teljes extázisban vagyok! ;)

Niki! Na, hogy aludtatok? Jönnek azok a fogak? Már assszem hiányzik Karcsikának a Nonó ;)

Na, megyek, elkészítem a reggeli túlélőitalomat, a KÁVÉT ;)

Merre vagytok?

Kép
Kép
encu

Azt hittem, új oldalon kezdek, de nem.... pedig ez már jó hosszú.... ;)

Kép
Kép
encu

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?