Új privát üzeneted érkezett!

Jaj, csajok, ezt elmesélem. Hazaértem későn melóból, párom nem volt itthon. Bemegyek a konyhába és a drágám "meleg" vacsorával várt. :lol: Annyira nevettem. Képzeljétek, gondolom éhes volt, elment a mekibe, vett nekem is szendvicset, egy A4-es papírra rajzolt egy szívet, ráírta hogy Imádlak; a közepébe a szendvicset, mellette kés, villa, szalvétából szív hajtogatva és egy üveg ásványvíz... :lol: :lol: :lol: Annyira nevettem mikor megláttam, imádom Őt! :D :lol: :lol: :lol:
fenci

És, hogy velem legyen tele az oldal, még görbét is rakok nektek!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
fenci

Emma :D

igazi huncut kiscsávó. :D Ennivaló gyerkőc. :D

Lmami :D

Én megértelek,s hidd el melléd állok. Pedig még egy gyerekem sincs. :wink: Honapra drukkolok Nagyon.

Vicus :D

Én azt szeretném, ha a párom lenne mellettem,de az élet még bármit hozhat, s lehet anyukám lesz bent velem. Vagy a hugom. :roll:
Ha ezt olvassa, remélem nem szalad világgá. (Szokott minket olvasni. 8) )Vele még nem osztottam meg ezt a gondolatot.Majd ha eljön az idő, szólok.

Edinka :D

meglátod, nem távolabb kerülsz a babától, hanem egyre közelebb.Ne add fel, s ne ijedj meg a meddőségi centrumtól.

Vicky :D

Így legyen. Lmami megmutatta a pozitív példát, s mi követjük. :D

Fenci :D

Nem szabi, táppénz. Szabira nem engednének el. Így majd min. 1 hónap táppénzen leszek. :lol:

Suzy :D

Ez jó. Elküldöm mégegyszer, hátha most megtudod nyitni. Nekem alegújabb windows xp van meg, s ez automatice ilyen formátumba menti el. Átalakítottam. Ha mégsem jó, szólj.

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Zsu, elmondod a munkahelyeden a lombikot? Vagy majd egyszer csak "hirtelen" lebetegszel? Én máris ezen agyalok, hogy csináljam majd. :roll:

Mami, nem utállak érte, ne aggódj! :D Drukkolok, hogy úgy alakuljon, ahogy szeretnéd! :lol: A tanácsaidat majd szívesen veszem, legfeljebb osztom 3-mal, jóból is megárt a sok :wink:

Fenci, de jó, hogy túl vagy rajta! Párod tök jó fej :D

Susy, ne aggódj, ami késik, nem múlik, szerintem Te sem úszod meg rókakomát :lol:

Krisszel mi lehet? :roll: Remélem jól van és hamarosan jelentkezik...

Kép
vickybabe

Zsu!
Köszi megkaptam és meg is tudtam nyitni. :lol: :lol: Ha segítség kell sikítok! :D
susy75

Sziasztok!

Lmami :) !
Olyan szép a kép! Megértelek bárhogy is fogsz dönteni, az lesz a jó döntés. Ügyes voltál, hogy ilyen szépen megágyaztál a pocaklakóknak! Azért ne fáraszd le magad, tartalékolj kicsit!

Edinka :) !
Csatlakozom ahhoz, amit a többiek már leírtak. Ne törj le! Bár, ha virágokat ültettél, az azt is jelenti, hogy optimistán nézed a dolgokat. :) ! Jönni fog a kistesó tuti! Csak idő kérdése, de már nincs messze hidd el! Pihi időben is babásodhatsz és amúgy a meddőségi nem olyan durva, ugyan olyan, mint egy nődoki, csak jobban értenek ezekhez a dolgokhoz. Sztem jó ötlet amit Fenci ír.

Ja még Edinkának!
Enyim apa sem sír velem, amikor megjön. Ők valahogy nem élik ezt meg olyan erősen, legalábbis az enyém nem. Nyilván náluk nem dolgoznak így a hormonok, meg szereintem ők nem számolgatják a napokat. Én meg ugye ezzel kelek, ezzel fekszem.

Giz!
Ügyesek vagytok! Látod apa is akarja, még a kézimeccset is beáldozta. Ilyenek ezek. Ezer drukk, hogy összejöjjön! Most nyugi, mert most fog beágyazódni! Én nem tornáznék most, de mondjuk én nem vagyok jó példa, mert az összes lustaságomat erre fogom, hogy féltem az esetleges babát. Amúgy a nőcisség sajnos nekem sem megy alapból és ha a tréningruhám helyett felveszek egy csipkés fekete cuccot tőlem is megkérdi a párom, hogy "-Mi van? Peteérés?"

Suzy :) !
Jó ez az anyás sztori! Én ismerek ilyen anyákat. Sajna én nem vagyok ilyen pörgős (pl: ritkán írok képeslapot és a főzés sem az erősségem), de azért igyekszem. És basszus tényleg többet melóznak a nők. Vagy legalábbis elvárják tőlük. UH-hoz drukk, hogy minden rendben legyen!

Gyugyi :) !
Köszi neked is a bíztatást. Mivel gyúrsz? Gépekkel? Legmagikolsz is? Olyan gyönyörű leszel! Lassan nekem is el kéne kezdenem úgy komolyan a fogyókúrát, hogy nyáron ne legyek totál depi. Se baba, se nádszálság.

Emma :) !
Nagyon szép babád van!

Fenci :) !
Tök jó fej a párod! Ezt meg kell becsülni nagyon. Drukkolok neked, hogy sikerüljön az inszem! Addig meg jó fogyást! Egy ismerősömnek F-nél inszemmel lett (elsőre) baba! Remélem Nektek is így lesz!

Többiek :) !
Bocsi, hogy nem írok külön, de most ennyit tudtam. Mindenkinek kívánom, hogy teljesüljenek a reményei!

Köszi mindenkinek a bíztatást, hogy hátha lesz egy + teszt. Én is őrülten reménykedem (mint mindig), de sajna érzem a menstruációs görcsös fájásokat. Eddig megálltam a tesztelést, úgy utálom már látni azt a sok negatívat. Azért köszi, hogy Ti is drukkoltok nekem.

Puszi Nektek!
epreske

Sziasztok, jó reggelt!
Vendég

Epreske, nem tudtál aludni hajnali 4-kor? :lol:
Én is azóta fent vagyok, kisebb megszakításokkal...
Vendég

Jó reggelt! :lol:

Kép

Fenci!
szuper hogy már túl is vagy a fagyasztáson 8) a sárga cucc nem tom mi lehet :shock:
párod édes :P (ő is olyan főzőfenomén lehet, mint az enyém....) :wink:

Edinka!
jobban van a kis lelked?szerintem is kezdj bele a kivizsgálásokba, azzal is telik az idő és előrébb vagytok :lol:

Susy!
addig örülj mig nincs rókakoma :D

Epreske, Gizi!
drukkolok a poz.teszteitekhez :P

Vicky!
ma mentek konzultációra 8) majd gyere és mesélj mi volt :)

Mamika!
támogatom a döntésedet :lol: kivi vagyok azért C.dr.mit mond :roll: :D te is gyere beszámolni :D pont most ülhettek nála :wink:

Luca!
hogy vagy? :P

Zsu!
táppénz, ez jó ötlet :D tényleg, bejelented a főnöknek a lombikot?
én is agyaltam már ezen....mi lesz ha nem sikerür, hányszor lehet igy elmenni táppénzre?mondjuk a mi melóühelyünk nagy pletykafészek, ugyis tudni fogják mér nem vagyok...... :evil: :shock:

Krisz? 8)

Gyugyi!
fotót :lol:

Kukac!
hőhullámok? :roll:

Többiek???

Ditke, Baba, Ticsimű, Gröni, Mofly, Babcsi, Nati, Melus, Tünde... :roll:
Vendég

Jó reggelt!

Vicus!
Ne is kérdezd. Tegnap este 19 fokban ültem otthon meztelenül. :roll: Csak kicsit volt melegem. :lol: Legalább spórolok a fűtésen. :lol: Aztán alatatóval sikerült aludnom. :roll:
Mindkét doki okos, ügyes, aranyos, de mégiscsak T. az intézet vezetője. :lol: Általában ő van, de ha ő épp nincs, akkor a másik dokihoz is kerülhetsz. :lol:

Mami!
Én eddig is azt mondtam otthon uramnak, hogy max 2-t fogok engedni. És mióta elmeséltelek neki, egyetért. :lol:
És tényleg tündi-bündi babácskák! És alényeg, hogy akárhogy is döntesz, az lesz Nektek és a babáknak a legjobb!!! :lol:

Fenci!
Örülök, hogy túl vagy rajta, ugye, hogy nem is vészes?

Zsu!
Anyukád szülésznő? De jó Neked. :lol:

Edinka!
Remélem már jobb a kedved!

Susy!
Drukk a pénteki uhhoz!

Csipcsab!
Csókolom Flóra-babát! :lol:

Viki!
Gondolom már nagyon izgulsz. :lol:

KépKép
zsófikukac

Zsófi!

Kép

Susy!

Pedig olvastam a pénteket. :oops: Hát igen járunk így néha. Szelektív olvasás,vagyis inkább csak nem marad meg ennyi minden. :lol:
Drukk akkor a pénteki dokihoz. És mint már írtam itt egy párszor. No para hogy nincs tünet. Én 1x sem hánytam meg ilyenek. Annyi hogy az első 3,5 hónapban sokat aludtam. Ennyi! :wink:

Mami!

Én is teljes mellszéleséggel melletted vagyok. A legjobb döntést hozzátok meg ami mindenkinek a legjobb. :D
csipcsab

Jó reggelt!

Vicky és Vicuska :D

Munkahelymen nem szólok a lombikról, egyszerűen elmegyek táppénzre. 8)

Suzy :D

Akkor rendben.

ZSófi :D

Anyukám szakmája ez, de már régóta nem dolgozik a szakmájában.MOst mást csinál. :D

kobzoszsu

Vicky :D

privi ment.

Ja még annyi, hogy a dokimmal beszéltem erről, hogy elmondjam-e, s ő beszélt le róla. Azt mondta, ő már sokszor végigcsinálta, s sokan voltak olyan helyzetben, hogy elmondták, aztán rövid úton a munkáltató kirúgta őket más indokkal. Pedig addig jóban voltak a munkáltatójukkal. Ezért én úgy döntöttem, hogy inkább nem mondom meg, mert hát nálunk nem vmi rózsás a helyzet. :roll:

kobzoszsu

Köszönöm nagyon mindenkinek, igen tényleg egy huncutka!

Mami
még egy utolsó kérdés: mi volt az oka hogy elsőre 3 at kaptál vissza? általában 2őt szoktak....

Kép
Kép
emma1976

Sziasztok Lányok!

Tényleg nem sokat kellett olvasni. Igazából én sem tudok túl sokat mondani magamról.

Krisz,
Gondolok Rád, hogy minden rendben menjen!

Susy,
Fáj még a szurik helye? Biztos túl vékonyka vagy, akkor jobban fáj. Nekem még van rajta egy kis fölös, így könnyebb. Persze néhány szúrás után már egyre érzékenyebb, akármit csinál az ember.

Zsu,
Nagyon szurkolok, hogy sikerüljön az első!

Edinka,
Ne keseredj el! Sokan járunk meddőségibe, én se gondoltam volna soha, aztán megszoktam.

Emma,
Nagyon ari a kisfiad! :)

Luca,
Hál'Istennek, hogy minden rendben van a kicsikkel!

Mami,
Nehéz ilyen döntést meghozni. Ha a kicsik és a te egészséged a tét, azt kell szem előtt tartani. Én nem ítéllek el.

Fenci,
Örülök, hogy jól vagy! Nem tudom mi lehetett az a sárgás. Talán a fertőtlenítőtől?
Látod, milyen rendes fickó a párod? :)

Hétfőn megkaptam a tüszőrepesztőt. A nyh 8 mm-nél nem lett vastagabb, de a tüszőim megnőttek 19, 21-re, sőt lett egy 3. is. Mától nyomom az Utrogestant 3x3-at. És most Progeszteron injekcióit is kell majd használnom. :roll: Használta már valaki? Azt hiszem ülni se fogok tudni. Nagyon várom a pénteket, hogy felébredjen a kis drágánk!!

Kép
mofly

Mofly!
Nagyon szorítok, hogy felébredjenek. És igyál sok-sok vizet, hogy vastagodjon még a mnyh. Mami 3 üveggel ivott meg naponta, ha jól emlékszem! :roll: :lol:

Zsu! :lol:
Hát ha már nem dolgozik szülésznőként, a szülésnél vagy legalábbis a felkészülésben biztos fog tudni segíteni.

Csipcsab!
Hogy álltok a kelengyével?

KépKép
zsófikukac

Sziasztok! :P

Vicuska!
Örülök én, csak nem látszik... :lol: :lol:

Zsófi!
Aludni a szurik miatt nem tudsz? Szegény,nem elég a höhullám, még ez is! :( :(

Mofly!
Nagyon drukkolok péntekre. Most tüszörepit miért kaptál? Bocs ,de nem értem! :oops: :oops: :oops:
A szurik helye nem fáj, csak mikor beadja párom és utánna pár percig rossz. Szerencsére van a pocimon egy kis háj,ugyhogy van hova adni! :D :lol:

Csipcsab!
Köszi! :P Nem is hiányzik a hányinger!
susy75

Sziasztok!

Zsófi :D

Remélem fog is segíteni a tanácsaival. :D

Mofly :D

NAgyon drukkolok péntekre. Bizti felébrednek a drágák. :D

kobzoszsu

Hali banyák! :D

Nem sokat írtatok.... :oops:

Zsu :D Egyetértek, hogy nem mondod el a melóhelyen, én sem tenném! :wink:

Epreske :D Köszi, remélem én is hogy az első sikerülni fog! :wink: Neked meg megy a drukk, hogy plusz legyen a teszt! :wink:

Vicus :D Magadról nem is írsz, vazz? :oops: :roll: :wink:

Kukac :D 19fok????? Te jóóó ég! :oops: 8) :shock: Sz...rrrá fagynék! :lol: :lol: :lol:

Moflyka :D Nagyon drukkolok Nektek péntekre! :wink: Küldök meleget hogy a babótok felébredjen! :wink:

Susy :D Rajtad háááááj? :shock: :oops: :lol:

Többiek???? :roll:
fenci

sziasztok!

Mofly, nagyon drukkolok!!! Én sem értem a tüszőrepit - most is lesz leszívás? :shock: Progit is magadnak fogod szúrni?

Zsu, köszi a pü-t! :D Munkahely-témában egyetértek :wink:

Vicuska, igen ma voltunk! JÚNIUSBAN LOMBIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Hétvégén megjön és kezdem a fogigátlót, aztán UH és megbeszéljük a továbbiakat.

Ja és kiderült, hogy pajzsmirigy-alulműködésem van és magas a prolaktinom is, ami simán gátolhatta a teherbeesést, párosítva a párom OAT-os spermáival, "sok" esélyünk volt eddig :? :? :?

F-ék megint szereztek egy "jó" pontot, szerintük tökéletesek voltak a hormonjaim :evil: Úgyhogy ha hazajövünk, akkor endokrin kivizsgálás is lesz aztán rendberakunk mindent :D Nyárra meg bebabásodom :D 8)

Gizi, jól emlékszem, hogy te voltál endokrin dokinál? Tudsz valakit ajánlani?

Kép
vickybabe

Mofly!
ezek szerint pénteken lesz a beülti?????? :lol: :lol: :lol:
nagyon sokat fogok gondolni rád :wink: :wink: :wink:
(tényleg, én sem vágom, mér kell a tüszőrepi :oops: )

Susy!
neked is pénteken lesz uh!rád is gondolni fogok :D

Vicky!
basszus, milyen szuper hírek!!!!!!!!!!!!! :P :P :P
de jó neked :lol: :lol: :lol:
és mi alapján mehecc lombikra?ahhoz nem kell 6 inszem?vagy olyan rossz apácska katonája?vagy elzáródott 2 petevezető?
azt se értem Mami hogy mehetett előbb :roll:
vagy ilyenkor ti kifizetitek a beavatkozás árát is? :shock:

Fenci!
nincs mit irnom magamról wazze 8)
13 nap múlva megyünk Tapolcára és ott mahd megmondják a frankót :wink: :wink: :wink:
Vendég

Vicuska, a doki apa eredményével szóba se hozta az inszemet. F-ék szerint inszemre tökéletes volt, azóta nem változtak az eredményei, szóval én sem értem. :roll: Mi is inkább lombikot szeretnénk, úgyhogy nem tiltakoztunk :wink: inszem szóba se került :wink:
Lehet, hogy fizetős lesz - ugyanaz a szitu, mint Zsunál, úgy tűnik, hogy lesz addigra állami finanszírozás, de az is benne van a pakliban, hogy nem - viszont így nincs tömeg és várólista :lol:

13 nap mindjárt eltelik, aztán nyárra együtt babásodunk!! :D

Kép
vickybabe

Fenci!
Igen is van hájam! :oops: A hasamon, derekamon. :cry: Most hasznát veszem! :lol: :lol:

Vicky!
Ez szuper hír! :lol: 8) 8) A pajzsmirigyre figyelj oda, én már csak tudom. Ha alulmüködik sajna sokkal nehezebb teherbe esni! :? Ès terhesség elött is be kell állítani,mert ha babás leszel, akkor a szervezet több hormont használ, mert a babának is kell. Ès az nem jó,ha terhesség alatt is alulmükszik.
Itt németben azt mondják a dokik, hogy 0,5 és 1 között kell lennie terhességhez a TSH-nak.

Vicuska!
Köszi! :P
susy75

Susy, nekem 3 fölötti :( még jó, hogy kiderült! Hájért előre irigyellek, rajtam már a múltkor se nagyon volt hová szúrni, mi lesz a lombiknál :shock:

Kép
vickybabe

Sziasztok

Vicky

nem semmi mik derülnek ki...és ezen F-ék simán átsiklottak a ku..a
de tudod ezeket rendbe kell tenni lombi előtt....aztán már csak ivás ivás ivás 8)
áááá már csak 5 naaap....istenem....szuper lesz :lol:
amerikában könnyű hájat növeszteni minden cukros mint az állat....elég ha reggelente beugrasz a starbucks - ba és megiszol egy liter kávét 10 cukorrral (különben szar) eszel egy muffint és mire hazajössz garantélok egy kis hasat :wink: egyébként tényleg sokkal levésbé fáj ha van háj mitha nincs---

Susy

Mindjárt péntek!!!! :lol: neked meddig kell szúrnod magad?csak nem végig?? :shock:

Zsu!!

Éljen a szabiiiiiiiiiii....csak erre koncentrrálj semmi másra....pihenj sétálj nyugodtan beszélj a petécskéidhez hogy gyarapodjanak nőjjenek mikor indul a szuri-----ás igyáááááááál..ezzel ugyse hagylak benneteket békén lányok....napi 3!!!!!másfél literes palack 8) :wink:

Mofly!!

nagyon szurkolok, ilyenkor a sajátok mellé érkezik a beépitett petike ugyhogy te se lepődj meg ha ikrek lesznek :lol: a 8 mm már nagyon jó de tudod....innnnniiii :lol: :lol: 8)

Vicuska

van a törvény...és vana gyakorlat....hátigen....a kaáliban amúgy is csak három inszemet csinálnak----én meg kértem hogy a harmadikat hagyjuk és belementek...pedig tb és nem fizettem ki....hát van ez így....

voltunk ma c nél...hát nekem csalódás megmondom lányok....semmi újdonságot nem tudtam meg és mivel ő maximálisan ab ellenes (bár ez nem az de nem baj) hamar egymásnak feszültünk :wink: :lol: na mindegy nem befolyásolt....

voltam utána dolgozni is, miután hazaértem hulla voltam...mégiscsak okosság hogy itthon vagyok :)

NAGYON NAGYON KÖSZÖNÖM A HOZZÁMVALÓ JÓSÁGOTOKAT MINDENKINEK AKI ITT MEGÍRTA, VAGY PRIVIBEN KÜLDTE MEGÉRTÉSÉT FELÉM, ÍGY SOKKAL KÖNNYEBB NEKEM, ez a higgyétek el nehéz helyzet...

pusz
Vendég

ja megnéztem, nem is 3, hanem 5,4 a TSH-m és elvileg 4,68-ig jó...

Mami, hát igen, én is ezt gondolom a jó k... anyukájukat :evil: Simán belekezdtek volna a lombikba is, aztán majd együttérzően vállon veregetnek, ha nem sikerült :evil:
A héten megpróbálok elmenni endokr. dokihoz, de ha nem jön össze, a dokim szerint akkor sem késő, ha hazajöttünk...igenis én megfogadtam a tanácsodat és máris elkezdtem az ivást, fokozatosan növelem majd, hogy lombik előtt elérjem a 4,5 litert :lol: Alkohollal nem váltható ki egy része ? :wink:
Nálad akkor mi a következő lépés? Mikor mész újra dokihoz?

Kép
vickybabe

Csajok az én TSH-m 6 fölött volt :shock: !
Vendég

Vicky: tudok fizetőset és államit is. mindkettő nagyon jó. melyiket kéred?
a prolaktinom nekem se jó, kaptam rá Bromo-t. igaz ezt a fizetős helyen nem nézték, csak most a SOTE-n. szerintem mindenképp menj el lombik előtt, hogy akkor már ne legyen gond. bár ha jól tudom bromo-t nem lehet fogigátló meleltt szedni.

Mofly: drukkolok, hogy felébredjen!

Mami: bárhogy döntesz melletted vagyok! ez egy nagyon nehéz döntés, hallgass a szívedre..és az eszedre!

Fenci: jó a terved, hajrá inszem! ha jól számolom kb egyszerre kezdjük :D

Vicuka: ezt a pár napot már fél lábbal is kibírod :wink:

Epreske: ugyanaz az apjukunk? :? drukk a + teszthez!

Zsófi: nagyon ügyesen csinálod, kitartás, már nincs sok!

kérdés: szombaton volt tüszőrepi, mikor tesztelhetek :?: :?: :?: :?:

Giz
Kép
Kép
III. uh: 11.04
kissgizi

Nati! Most, vagy terhességkor? :shock:

Giz, kűggyed mindegyiket lécci! Bromo + fogigátló - a doki simán fölírta így együtt... a gyógyszertárban 3-szor is megkérdezték, hogy tuti? :shock: Tüszőrepit kb. 10 napig mutatja a hcg teszt.

Kép
vickybabe

Vicky!
Arra is oda kell figyelni, hogy a referencia tartomány más emberekre vonatkozik, nem pedig a terhesség elött állókra. Szóval jóval a felsö érték alatt kell lennie (lehetöleg 1 alatt) ha valaki terhességet tervez,mert 30%-al megnövekszik a pajzsm. hormon felvétel terhesség alatt. Tehát inkább több legyen,mint kevesebb!!
Gondolom kapsz majd az endokrinológustól Thyroxint.

Mami!
elöször azt mondták, hogy kb a 4. hónap végéig kell szúrni,de legutóbb a telefonban azt, hogy a 12. heti eredmények függvényében lehet hamarabb abbahagyhatom.
Végül is segített C. dönteni?
susy75

vicky: pü ment! :wink:

Giz
Kép
Kép
kissgizi

köszi, akkor szerintem május 1-én tesztelek :D :D :D :D

Giz
Kép
Kép
kissgizi

VIKI!!!

25 HETES TERHESEN JÖTTEK RÁ! AKKOR VOLT 6 VALAMENNYI, ÉS AKKOR IS CSAK AZÉRT VETTEK VÉRT TSH-RA MERT BELGYÓGYON DOLGOZTAM ÉS ISZONYATOSAN HIZTAM, AMI FELTŰNT A DOKINAK!AKKOR BEÁLLITOTTÁK, VISZONT SZÜLÉS UTÁN SZABIT KISZŰRTÉK HYPOTHYREOSISSAL, SENKINEK NEM KIVÁNOM AZT A 2 HETET AMIG VÁRTUNKA AMÁSIK VÉRVÉTEL EREDMÉNYÉRE, DE RENDBEN VOLT! BABÁKNÁL HA NEM KEZELIK IDŐBEN......
UTÁNA RENDBEN VOLT A TESH-M 6 HÓNAP MÚLVA VISZONT ELLENŐRZÉSEN 7 FELETT VOLT MEGEMELTÉK AZ ADAGOM, AZÓTA EGYENLŐRE RENDBEN VAN MINDEN, NYÁRON MEGYEK MEGINT, ADDIG VAN BOGYÓM!
Vendég

Nati!
Nem semmi, nem is értem miért nem ellenörzik automatikusan kismamáknál a pajzsmirigyet. Még szerencse, hogy nem lett semmi baja a babának. Nem éppen veszélytelen a terheség alatt.:?
Èn most két-három hetente járok kontrollra.
susy75

Engem az zavar hogy a fiuknál is nagyon sokat hiztam és hiába mondtam, senkit nem érdekelt, azt mondták ne egyek annyit, pedig tényleg nem....
Ki tudja mióta???????
Akkor csodával határos módon lettem terhes, ja meg a sok vérzés is, azt hiszem elmondhatom magamról hogy szerencsés vagyok!!!! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Vendég

Gtündi!
Jól emlékszem, hoyg hétfön volt amniód? Milyen volt? Minden rendben veletek? :roll: :roll:

Nati!
Tényleg szerencsés vagy! :wink: :wink:
susy75

Jó reggelt!
Vendég

Kép
Vendég

Jó Reggelt! :)

Kukac :)
Köszi. Hú, 3 üveggel biztos nem tudnék meginni. Még kettővel is szűken.
Nagyon sajnállak a klimaxos tünetek miatt, rémes lehet.

Susy :)
Akkor jó, ha csak kis ideig fáj, másnapig elfelejtheted. :wink:
Azért kell a tüszőrepi, mert most is le kell utánozni az egész ciklus folyamatot. Ugyan úgy kell történnie mindennek, hogy a szervezetem befogadja az embriót. Azért hagyunk ki hétfőtől péntekig időt, mert most a "vándorlási" időszak van.

Vicky :)
Jó sokminden kiderült. Ezt lombik előtt mind kezelni kell, nem mindegy. Kívánom, hogy nyárra babás legyél! Kicsit hízzál, akkor nem fáj. :)
A szurit a párom fogja beadni. Pénteken megtanítják neki.

Vicuska, Fenci, Zsu :)
Nektek is köszönöm a drukkokat!

Mami :)
Ikrek? Nem bánnám! :)

Gizi :)
Szerintem 10-12 nap múlva tesztelj. Addigra ürül ki.

Nati :)
Tényleg szerencse, hogy így is babás lettél, és nem lett semmi baj.

Kép
mofly

Jó reggelt.

Megin nem aludtam, 4-től forgolódtam, 5-től kapcsolgattam a tévét. Kezd a tököm kilenni csajok. Mi lesz velem 30 fokban?

Viki!
Hát szerintem fogjuk meg egymás kezét és verjük meg jó alaposan F. bácsiékat! :evil: Viccet félre téve. Örülök, hogy kiderült mi a gond és simán lehet kezelni. És a pajzsmirigyed ilyen hamar be fog állni???

Mami!
Mástól is hallottam már ilyen véleményt C.ről. Meddig kell döntenetek?

Csajok! Ne ijesztgessetek, hogy fáj a hasba szuri ha nincs háj. :roll: Mert nekem nincs. :oops: Pont tegnap nézegettem mikor fürödtem, hogy hova fogom szúrni. :roll:

Gizi!
Köszi. Néha azért kiborulok. :lol: De csak pozitívan. 8) Nagyon szorítok Neked!!!

KépKép
zsófikukac

edinka!

engem is elküldtek a meddöségibe, amikor a teso nem akart jönni. Csodálkoztam is, hiszen van egy nagyobb fiam, minek menjek meddőségibe. Aztán néztek hormont, apát vizsgálták, minden oké volt. Felirták a clostit, de már nem jött meg :) , ugyhogy nem is kellett szednem. Asszem, te már clostiztál.
nekem azt mondta a doki, ezt másodlagos meddöségnek hivják, mert már van elsö baba, de a 2.nem jön össze. Valamilyen fertözéstöl is összenöhet a petevezeték, pl candida, ami az elsö baba után fertözött meg. Vagy tényleg a hormonok változtak meg, vagy apánál lett vmi bibi. De ha van már egy gyereked, akkor böven sok eséllyel indulsz.
Mi mind2re 15 honapot vártunk, mire terhes lettem. És nem tudni, miért.
Sok sikert és türelmet kivánok. A baba tudja, mikor kell jönnie. Utolag én is látom, hogy rosszabb lett volna, ha akkor születik, amikorra terveztük, mert késtem a sulival is, és nem lett volna jo 2 honapos babával államvizsgázni.

Én viccesen azt szoktam mondani, nem a teherbeesés késett, hanem tul hamar probálkoztunk:) Ha 15 honappal késobb akarok gyereket, rögtön terhes leszek az elsö honapban:)
Vendég

Mofly!
akkor már értem, erre gondoltam én is, hogy át kell verni a szervezeted, hogy azt higgye, ez egy spontán terhesség, igaz? :lol:
szorítok! 8)

Kukac!
nagyon sajnálom...de már nincs sok szuri hátra :P :wink:

és jöhetnek a lombikbabucik :D :D :D
nekem ez a Tapolcára várás is örjítő... :evil: pedig már csak 12 nap :roll:
Vendég

Örülök, hogy velem örültök! Na azért parázok ám rendesen :shock: :roll: A doki azt mondta a pajzsmirigyre, hogy azzal párhuzamosan tudjuk kezdeni a lombikot. Pedig mondtam neki, h leghamarabb 3 hét múlva tudok elmenni endokrin dokihoz...A prolaktinra már szedem a gyogyit, elvileg az beállítja addigra...

Mofly, a párod egy hős! Nagoyn drukkolok holnapra, gyere majd, ha tudsz!

Nati, akkor téynleg nagyon szerencséd volt! :D

Vicuska, elhiszem, hogy őrjítő...én is ezért szerettem volna azonnal kezdeni a lombikot, így legalább, hogy elutazunk, gyorsan eltelik a fogigátlós hónap :lol:

Gizi, már csak 1 hét és tesztelsz :lol:

Tünde?????? Krisz??????????????

Luca, csak beköszöntél aztán nem is írsz???? Hogy vagytok?

Kép
vickybabe

Sziasztok!

Mofly!
Milyen szurit kapsz majd? Hova? Párod biztos ügyi lesz, enyém se tökölt vele sokat! :lol: :lol: Most már értem a tüszörepit. :P

Zsófi!
Szegényke, nem irigyellek, hogy nem tudsz aludni se. :cry: Valahogy majdcsak túléled ezt a három hónapot! :shock: Addig is növessz egy kis hájacskát a pocidra. 8) :wink: Szerintem így is úgy is fáj, ha van háj, ha nincs. Azért csak érzékeny ott. Nekem az is rossz mikor belémnyomja az anyagot a párom! :oops: :?
susy75

Mami
Én is melletted állok (annak ellenére, hogy én tuti nem tudnám redukáltatni, ha mindegyik egészséges lenne). Ez a Te döntésed, senki nem róhat meg érte. Max. más véleményen lehet. Viszont nem lesz egy könnyű döntés, az tuti. Nem irigyellek.

Mofly
Péntekre mega-giga drukkok!!! Szerintem helyesen döntöttetek, hogy nem hagyjátok ki ezt a lehetőséget!!

Susy
Köszi az érdeklődést! Aranyos vagy!

Vicky
Szuper!!!!

Hétfőn megvolt az amnio. Leírom kicsit részletesebben, hogy látsszon, azért nem mindenhol olyan "rossz" a helyzet, mint Győrben.
Szóval. Reggel 8-kor kellett a genetikai tanácsadáson jelentkezni. 3an voltunk, egyenként hívtak be minket. Részletesen ismertették, hogy mi hogy fog történni, eredményt mikor kapunk, ill. ha vmi nem jó, akkor hogy értesítenek. Utána felmentünk a terhespathológiára,
ahol kaptunk ágyikót. Nővérke mondta, hogy öltözzünk át, együnk nyugodtan, majd szólnak, ha menni kell. Ami elég hamar meg is
történt. Az UH rendelő előtt kellett várnunk. Én voltam az első. Megnézték babucit, hogy hogy fekszik ill. a lepény hol van, hogy meg tudják határozni a szúrás helyét. Közben rákérdeztem a haematomára. Eltűnt! Jippi!!!! Baba méretei megfelelőek voltak. Elég sokáig tartott, míg találtak megfelelő bökihelyet, mert mellső fali a lepényem, és hát ugye azt nem tanácsos megsérteni. De végül sikerült. Szépen bejódozták a pocim, én becsuktam a szemem, majd megböktek. Eléggé kellemetlen volt. Rékánál nem volt ilyen rossz, de azért kibírható. Utána leragasztották a bibit, meg megdícsért az asszisztenső, hogy ügyes voltam. :shock: Ja, és rákérdeztem, hogy látszik-e, hogy fiú vagy lány. Doki bá azt mondta, hogy nagy valószínűséggel fiú, de majd 3 hét múlva úgyis megtudom. :) Ja, és idén azért nem lehet előzetes eredményért telefonálni, mert megszűnt az ún. gyorsteszt. :? Utána még megvártam a másik 2 lányt. Szegény 3-nak 3-szor szúrtak. Neki is elől volt a lepény, aztán mikor találtak helyet és megbökték, akkor mindig odament a baba, és másik helyet kellett keresniük. De 3-ra sikerült levenni a magzatvízet. Ezután szépen visszabattyogtunk a szobába, ettünk, aludtunk (én nem :) ), olvastunk. Kb. fél 4 felé hozták a zárót. AFP-m jó lett, úgyhogy most 3 hét várakozás a többi eredményre. Ennyi.

Puszi
gtünde

Tündi!
Köszi, hogy ilyen részletesen leírtad! :P Akkor most már túl vagy rajta, az eredmény is tuti jó lesz. :wink:
Fiút szerettetek volna másodiknak?
susy75

Tündi, gondoltam ám Rád!
Örülök, hogy nem volt negatív élményed.
Szegény csaj, háromszor szúrták? Akkor mégsem olyan ritka, hogy elsőre nem jön össze?Én meg abban a hitben voltam...

Vicky,köszi az érdeklődést, jól vagyok,csak most valahogy annyira kényelmetlen ülni itt az étkezőben, hogy nincs nagyon türelmem írni.Ha sokat ülök, mindig megfájdul a gyomrom.Ez kb addigra következik be, mire visszaolvasok...Inkább a teraszon üldögélek, ott kényelmes, oda meg nem tudom kivinni a gépet.

De mindig olvaslak ám Benneteket, és nagyon szorítok Mindenkinek!
Vendég

Tünde, de jó, hogy túl vagytok rajta! Az eredmények is tuti jók lesznek! És grat a kiskukishoz :wink:

Luca, OK pihengess csak a teraszon (de jó dolgod van8) )

Képzeljétek, hívtam a MM-t és kapaszkodjatok: június 10-re kaptam időpontot :evil: én addigra már javában lombikozni szeretnék, nincs másfél hónapom, hogy várakozzak :evil: Holnap próbálkozom még egy másik helyen...

Kép
vickybabe

Tünde!
örülök a jó híreknek!hajrá kukis! :lol:

Vicky!
csesszus :evil: előre félek én mikor kezdhetek :shock:

Luca!
a teraszon üldögélés a tuti! :wink:
Vendég

Vicuska, hátha Tapolcán nincs hosszú várakozás - nincs Tapolcás fórum, ahonnan esetleg kb. ki tudod deríteni, csak hogy tudd, mire számíts?

Én tutira nem várom ki a 1,5 hónapot, addig körözöm a pajzsmirigyes dokikat, míg valamelyik bevállal hamarabb :lol:

Most kétségek közt vagyok, mi van, ha nem sikerül addigra rendezni a pajzsmirigy-témát? Akkor semmi értelme lombikozni. (Vagy higgyek a dokinak, aki szerint nem befolyásolja a sikerességet????????????? - mert állítólag a megtermékenyülést gátolja és lombiknál ez úgyis mindegy, mert besegítenek a természetnek) Viszont most pár nap és dönteni kell, kezdjem a fogigátlót vagy ne????????????????????????????????????? Most tiszta para vagyok.... :shock: :roll:

Kép
vickybabe

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?