Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Koda! Remélem Bence már jobban van tegnap óta. Sikerült megpisiltetni?

Gyöngyi! De jó, hogy végre írtál. Szegény Sára, jól megüthette a lábát. Mikor itt voltatok nem látszott, hogy ennyire eleven, amiket meg írsz, néha még egy fiút is lekőröz, de szerintem ez a jó, inkább legyen kis bátor belevaló csaj!

Többiek merre vagytok?????????
A héten talizunk valahol? Esetleg mehetünk már kintre is. Múltkor írtatok egy helyet Mesiék közelében csak már nem emlékszem mi volt az.

Nálunk minden ok, Babó már mindenhová elkószál a lakásban. Kedvenc helye most a kamra. A börzén nagyon olcsó volt a bébiétel, vettem egy csomót és most azokat pakolássza állandóan.

Kép

Puszi
verzsike
 
 


Jo reggelt!

Verzsike!

Jo lehetett a borzen,es ki is kapcsolodtal egy kicsit,nem igaz??
Jo a kep Baborol..maszva kozlekedik,vagy akkor mar jar is?

Gyongyi!

De jo hogy irtal! Neked is felmaszik mindenhova?? Szerencsere jol van.Mi az az szmk? SZuloi munkakozosseg,vagy mi?
Most akkor mar otthonrol dolgozol?

Koda!

Pisiugyben mar Eszter valaszolt,...en nem tudom hogy kell,tudom,hogy zacskot szoktak adni hozza.Remelem sikerult ma levenni es minden rendben van mar Bencevel..es te is lassan meggyogyulsz.++++energia neked. :lol:

Tobbiek,merre vagytok???

Tegnap leleptunk a hugommal..de jol megjartam..Mar eleve nem jol indult,odaertunk fel 10re,erre kozoltek hogy ok 10kor zarnak(Leroy Arena Plaza) mert ok faradtak...na...Itthon egy csomoszor hanytam,eg a nyelocsovem,alig birok nyelni..nem tudom a bulimiasok hogy csinaljak ezt. :roll: Pedig meg a masodik koktelt nem is ittam meg teljesen.Hiaba,ven vagyok mar ehhez. :lol:
ANyukam volt Mishallal,es masodik napja meg 11kor is karattyol..olvas az agyamban,de ez nem allapot.Ennek ellenere reggel 6kor mar fenn van es kezdi lelegzetelallito akrobatikus mutatvanyait.
Bocs ha osszefuggestelenul irok,de ramatyul erzem magam,megprobalom felcsalogatni es hatha elalszik mellettem.Legalabbis errol almodozom.Na,mar itt is van.Megyek.Tobbieknek puszi.
momo35
 
 


Sziasztok!

Hát én olyan mérges vagyok....nagy nehezen sikerült levenni a pisit, 1/2 10 körül rohanunk vele az SZTK-ba, erre mondják, hogy pisileadás 9-ig....előtte hívtuk őket telefonon, ott azt mondták 10 óráig lehet menni! Ráadásul nem is akármilyen üvegben veszik el a mintát, csak abban, amit tőlük lehet megvenni :evil:
A fülészetre is akartam menni, de amikor megláttam a folyosót, pontosan 50 ember volt előttem...egy néni meg is mutatta a fiatalembert az 50-es szorszámmal.......ja, meg a sor nem is haladt, mert a számítógép elromlott. Tehát 10 órakkor senki sem ment még be....
Úgyhogy holnap kezdődik minden előlről.....én meg egyre süketebb vagyok, majdnem az autó alá mentem, mert nem hallottam.....a sorszámosztóban is a csaj már elröhögte magát, mert látta, hogy mennyire nem hallok és a jobb fülemet már majdnem benyomtam a kis ablakon....nem is lepődött meg, mikor a fülészetre kértem sorszámot...

Na ha kiforgyogtam magam, jövök még...

Koda

Kép

Kép
koda
 
 

 
 

Sziasztok!

Remélhetőleg mindenkinek jól telt a hétvége, hiszen alig írtatok.
Bevallom én kicsit el vagyok keseredve hogy mostanában szinte senki sem ír. Úgyhogy mostanában azért nem írok én sem mert minek alig jön erre valaki.

Koda
Jaj nagyon borzasztó lehet ez az állapot, remélem hamar kigyógyultok ebből az egészből.
Sajnálom hogy még a fülészetre sem sikerül eljutnod mert ilyen kaotikus ott a helyzet. Hála az égnek nálunk időpontot kell kérni és így nincs ez a zsúfoltság. Ha elég korán telefonál az ember akkor még válogathat is mikorra szeretne menni.
Végül le tudtátok adni a pisit?

Momo
Neked sem nagyon jön össze a kikapcsolódás úgy veszem észre.
Mitől hánysz, gyomorrontás vagy vírus?
Pihenj ha tudsz, hátha Mishal is alszik veled egy kicsit.
Jobbulást!

Verzsike
A börzén te csak segítettél a tesódnak árulni vagy vásároltál is valamit a bébikaján kívül?
Babó mászik vagy hogy közlekedik?

Balimama
De jó, már sétálni is jut időd, ez azt jelent, hogy egészen jól berendezkedtetek.:)
Ne mondj ilyet, hogy senki sem hiányol. Sajnos az a helyzet, hogy szinte senki sem ír így a hiányolás is nehézkes.

Oné
Hála az égnek, hogy Sára jól van és nem lett baja. Én mindig csodálkozom, hogy milyen kis strapabíróak a gyerekek, ha én esnék ennyit bizosan elmenne a kedvem mindentől bezzeg nekik nem.
A hasmenéskor Áronnak is nagyon csúnya volt a posija és ő is sírt még a pisinél is. Egyedül az segített ha csap alatt mostam meg és utánna jó vastagon bekentem neogranormonnal. Bármi mást tettem rá üvöltött.

Most, hogy ilyen jó idő van egyre többet vagyunk lent. Áron igazi kis vagány a játszón, mindenre egyedül mászik nem nagyon izgatja milyen magas. Ha meg motorozik szó szerint nem érem utól olyan gyors. Még szerencse hogy Dávid is száguld és így együtt mennek, mert ha ő megáll akkor a kicsi is, különben mindig az úttesten kötne ki.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok lányok!

Ma megkaptuk a 18hós oltást végre. Csibe jól van csak nekem olyan az orrom mintha allergiás lennék! :? :?

Tegnap Csenge leesett az ablakból mert felmászott! Oda tolta a motorját és arról felmászott,mikor szoltam neki meg akart fordulni és upssszzz! :oops: :oops: :oops:

Momo!
Már azt hittem a héten tudunk találkozni! Jó lenne!

Ja és mikor és hol lesz a következő találka??
Jöhetnétek hozzánk is már baci mentes övezet van nálunk!! :lol: :lol: :lol:

Mindenkinek szép napot!!

brimo
 
 


Sziasztok!
Koda! Szörnyen bosszantó ez a laboros ügy. Akkor holnap csinálhatod újra a pisiltetést? A fülészetre nem lehet menni időpontra esetleg? Sok sikert a holnapi naphoz!!!!!!!

Momo! de jó, hogy el tudtál menni otthonról, bár a végkifejlet még nem az igazi, de majd legközelebb. Megvártad míg elaludt Mishal, vagy még ébren otthagytad anyukáddal?

Zsuzsa! Csak 3 nadrágot vettem Babónak, most sokat nyúlt és soknak rövid lett a szára. Meg elég kevés kereskedő volt, akik új ruhákat árultak, így nagyon nem is tudtam volna, ha akarok se.

Brimo! Csenge se egy semmi kislány, folyton a nyomában kell lenned, hogy ne történjen vele semmi.

Babó a lakásban szerte még négykézláb közlekedik, csak néha gondol egyet, hogy feláll. Csak akkor van baj, ha ott épp nincs kapaszkodó, akkor jön a hiszti...

Többiek! MÁR VÉGE A HÉTVÉGÉNEK TESSÉK VÉGRE ÍRNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
verzsike
 
 


Sziasztok lányok!

Jönnék ám én is nagyon, de egyszerűen haldoklom lányok.

Olyan ramaty éjszakánk volt ma is, hogy ennél rosszabb, remélem, nem lesz már.
A 7 óra alatt, amit aludni próbáltam 7x volt fent Bébikénk! És semmi, de semmi nem segít neki visszaaludni, csak a cici.
Tiszta zombi vagyok, tegnap este már a Danival is piszkálódtunk, egyszerűen nem bírom lányok.
Nagyon nehéz ez így. Semmire nincs energiám, már beszélni sem. Nagyon bízom benne, hogy azért nem marad ez így most már mindig.
A szomszéd menyével beszélgettem, és kiderült, nekik 1 éves a kislány, és ugyanígy ébred, szinte óránként és folyton cicizik. Szegény nő is rendesen ki van.
Amúgy meg annyira édes a kisasszony, sokat van hason, most már ruhában is átfordul ügyesen, és úgy gagyog néhány napja, gá-gá, meg já-já, tegnap a Bauhausban csinálta, azelőtt a Kikában, utána meg az Auchanban. A fények érdekelték nagyon, vagy csak tetszelegni akart másoknak :wink: , azt nem tudom, de nagyon élvezte az utakat.

A talival kapcsolatosan, még jó, hogy írtátok, hogy ez a hosszú hétvége, én simán nem kapcsoltam, vagyis néha már azt sem tudom, hanyadika van.
Szóval, akkor legyen a rákövetkező péntek. Ahhoz mit szóltok?!
Mindjárt megnézem, az akkor 9-e!


Jucikám, szóval akkor mégiscsak van ilyen lehetőség? Én is próbálok majd írni megint a szerkesztőnek, hátha méltatna válaszra.

Hát, ennyire futotta megint... bár tudnék visszaolvasni, mert így reagálni sem tudok semmire, és annyira kíváncsi vagyok, kivel mi történik.
Lányok, én tényleg próbálok!!!

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok Lányok,

Remélem van még valaki, aki emlékszik ránk :D :D

Most is csak azért tudok írni, mert itthon vagyok kiscsajjal. Sajna túl vagyunk a bárányhimlőn és a skarláton, meg egy tüdőgyuszin:(:(:(

De nem panaszkodni jöttem.

Juci,
irígykedem rendesen a bili miatt. Én már Encit gumibugyi nélkül hagyom és a bili is elől van. Pontosan tudja, hogy mikor kell neki pisilni meg kakilni, de olyankor olyan keservesen sír a gumibugyi után, hogy az nem igaz. Szegénykémet egyszer "rákényszerítettem" a bilire. Bele is pisilt nagy zokogás közben. Aztán persze boldogan mutatta mindenkinek, meg felhívtuk papáékat is, de nem igazán fogta meg a dolog. De nem idegeskedem rajta, mert csak nem fog 18 évesen gumibugyival rohangálni.

Koda,
Gyógyuljaok meg!!!!!! Fiúknak próbáltad már az Oscillocociniumot? nekem nagyfiamnál bevált. homeopátiás bogyó és szerintem jó.

Titi,
Tudom nehéz, de próbáld nézni a jó oldalá. Van egy egészséges Tündérkéd. Nekem mindkét gyerek rossz alvó. Viszont az tény és való Dani is ugyannannyira szerette volna legyen Kicsibébi. Mostmár talán szép az idő is, menjetek ki a napocskára sokat.Fel a fejjel. Még valami, ha jól tudom a Madarászban van alvásközpont azt azért próbáljátok mmég meg. Ott állítólag nagyon jó tanácsokat is tudnak adni.

Eszter,
Ezer gratula Manócskához. Látod milyen szép az élet? :D :D :D

Bufo, Mesi
Én nem értem a férfiakat. Nem tudják felmérni mennyire is jó nekik. Hugomék is elváltak. Nem semmi, amit az ex-férjecske művel. Na de erről ennyit :twisted: :twisted:

Na, most ennyire tellett. Remélem hozzájárulok, hogy a topikot kicsit felrázzam. És legyetk jók ha tudtok a többi nem számít.

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano
 
 


Sziasztok!

Kicsi!
Vááááááááá....de ügyes a lányod:) Annyira kicsi még a bilihez, el sem hiszem! pedig láthatóan nem erőltettétek! nagyon ügyes! Marci 3 évesen szokott le a pelusról.... :roll: Bár az is igaz, hülyeség a gyerekeket összehasonlítgani, mindenki máshogy fejlődik. De Dudi nagyon hamar ráült, ez igen! Hátha megtartaná a jó szokását:) Így biztos hamar lesz szobatiszta is.
És hogy mitől betegesek a fiúk? Marci ő nem, ő nagyon rég volt beteg, Bencét meg a bárányhimlő csinálta ki. Azóta van ez nála......de szerencsére már teljesen láztalan, semmi baja (kop-kop-kop). Most visszük a vizeletet is leadni. Anya intézett egy ismerős doktornőt, aki a megyei kórházban gyerekorvos és a vesével foglalkozik. ( a bölcsibe az egyik anyuka az, a gyereke oda jár anyához) Ott rögtön meg is nézik a pisit, ha minden igaz. A mi dokink azt mondta, egy kósza vírus lehetett, amit leküzdött, mert amúgy is volt benne sok antibiotikum. A lázzal meg még jól oda is pörkölt neki.....remélem igaza volt!
És oké, megbeszélünk egy tavaszi/nyári találkozót Pesten és környékén vagy Debrecenben :lol: De ne félj, most nem költözünk be hozzátok :D , már nézegetm a lehetőségeket!
Én kérhetnék olyan kukoricakarikát?????? Ha nem vagyok túl szemtelen? :oops: Nekem Bence annyira imádja és az itthoni tényleg túl sós.


Erzsike!
Nekem is ez jutott eszembe, hogy még szerencse, hogy be van csomizva a bébiétel :) Nálunk is alacsonyan repkednek a bébiételek. Ilyenkor mindig mi is Dudit emlegetjük itthon :lol:
De sajnos nem csak a bébiételek repkednek alacsonak, hanem a bögrék és a tányérok is. Sajnos két bögrémet ( a két kedvencemet, amiből nincs is több.....) Bence kicsinálta. Egyik héten az egyiket törte össze, a másikat meg másik héten....és jókat röhögött közben....Néhány tányérunk csak a szerencsének köszönheti az épségét. :)

Momo!
Hát téged mi lelt? Mitől volt ez a rosszullét? Mert ahogy írod, tényleg úgy olvasható, a koktéltol....

Titi, szegénykém! Úgy látszik nem javul ez az alvás, hiába lesz nagyobb Szandika. Nem tudsz semmit csinálni, ezt tényleg ki kell bírni. Csak bízni lehet benne, hogy minél hamarabb változik a dolog....


Tegnap csak eljutottam a fülészetre nagy nehezen. Visszamentem a rendelés végére, mert 15.30-ig volt. De nem volt sok köszönet benne....Az ajtóban állva vizsgált, mert neki lejár mindjárt a munkaideje.....gyulladást nem lát, halláscsökkenés minimális a gép szerint, ez majd megoldóik.....( attól én még tök süket vagyok, na mindegy) Használjak orrsprét és viszontlátás...ennyi.....szerintem keresnem kell másik dokit.....ráadásul reggelre megint fáj a fülem, torkom, de csak bal oldalon......

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Gyöngyi!
Neked akartam írni! Örülök, hogy Sára megúszta a balesetet.....de az a kicsípés...jajjjjj szegénykém! Nálunk is volt most az antibiotikum miatt, de nem ennyire borzasztóan....

Zseppy:)
Jaj de jó, hogy írtál!!!! Látom a betegségek benneteket sem kíméltek! Ugyan azokon estetek át, mint mi:( A bárányhimlő hagyott hegeket?
oscillo....mindig elfelejtem, pedig annyian mondják! Egy ideig adtam is nekik! Tudnál elről írni pontosabban? mármint hogy hogy kell adni egy 4 év 9 hónaposnak és 1 év 2 hónaps gyereknek? Kösziiiiiiiiii!
ÉS NEM ELTÜNNI :!:

És ha megengeditek, megmutatom, hogy miket varrtam a varrótanfolyamon Szandikának. Ezt kapta ajándékba, amikor itt voltak.

Kép

Kép

Kép

Kép



És egy kép a fiúkról is. Marci megint bement Bencéhez:)


Kép

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Sziasztok!

Én is nagyon sajnálom,hogy egyre kevesebbet írtok,írok,írunk mindannyian.Én bízom abban,hogy csak egy hullámvölgy és megint belelendülünk majd.Van mindannyiunknál olyan időszak,amikor nincs annyira kedvünk jönni,vagy írni.nekem is volt már többször ilyen,bevallom őszintén,de olvasni mindíg jövök és ezek a hangulatok is mulandók.Szerintem ez természetes,mert olyan rég vagyunk már így együtt,olyan ez,mint egy házasság.Vannak hullámvölgyek,de szeretjük egymást,az nem kérdés.Nekem mostanában volna kedvem jönni,csak nagyon túlhajszolt vagyok és önhibámaon kivül.Ma reggel ment a nagy erdei suliba és tegnap erre kellett pakolni,vásárolni és közben még a kardiológiára is akkor volt időpontom.És itt van Domi is,meg főznöm is kellett.Hát rohantam egész nap,de szó szerint.Ma meg ugyanez folytatódott Korán kelés,fejés,hogy ha Bálintot indítom addíg anyu Domival elbírjon,és közben éjjelenként is megint van szopi. :roll: :nálunk dióhéjban ennyi.

Erzsike!

Írtam neked a rágcsákra,olvastad? Most meg a MÜllerben láttam baba pufirizst is.És perzse ott van a puffasztott kukorica is. :wink: De jó lehetett a börze!

Juci!

Titivel valóban nagyon sokat beszélünk,de vele is mindíg kutyafuttában.Szegény Momóra meg soha nincs időm,pedig nagyon szeretnék vele is dumcsizni. :oops: És persze veled is.De ahogy te is írtad a legtöbb dolgot úgy is itt beszéljük meg a fórumon,nem a talikon.Sok sikert a bilihez! :wink:


Momo!

Akkor is jó,hogy kimozdultatok ,még ha nem is sikerült igazán,de kezdetnek azért valami.Igyekszem csörögni,mert nagyon igényelnélek ám.
ZseppY!

Jajj de jó,hogy írtál!Hát persze,hogy emlékszünk rád,ne viccelj már! :wink:

Koda!

Ez egy rémálom.Kitartás! :roll:

Ági!

Megint úgy eltűntél!

Virág!

Olvasol minket?

Nekem sajna nincs időm mindenkinek írni,mert amikor Domi jól elvan gyorsan fürdök,mosogatok...mire leülök,már általában igényel is. :D

:D Mishalhoz meg kitartás! :wink:

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


A puszi feletti mondat Momonak szól,csak valamit elnyomtam és a végére került! :evil:

Kép

Kép
anubias
 
 


Sziasztok!

Nincs sok időm, de már nem bírtam nélkületek..

Ma kertészkedtünk.
Vasárnap bográcsoztunk, miis tegnap kaptunk oltást 15hósat.

Nem lett semmi baj, szobát rendeztünk, pakoltunk, rendet raktunk..sokat haladtunk.:)

Tali: következő tali kinél lesz?
Senki nem írt, hogy jönne....nekünk a péntek lenne most jó.
Akár miis mobilok vagyunk, ha másra esik megint.

Képzeljétek, szombaton kézműveskedtünk.:) Jól sikerült az egész hétvége, de a mai nap még jobban, talán a kert a jó idő és, hogy párom velünk maradt....hmmm:)

KOda: gratulálok a rucikhoz: ügyes vagy!

Juci: Dudinak nagy puszi: nagyon okos lány!

Titi:9-e nekünk jó.


Bocsi lépek.....holnap írok.

Szép estét.

Kép
sziszike1000
 
 


Koda!

Nagyon ügyes vagy! Szépek lettek a rucik! :wink: Olyan arik a fiúk a kiskádban! :D

Sziszike!

Hú de irígy vagyok a bográcsolás miatt! Biztosan szupi lehetett.Mit főztetek benne?

TÖBBIEK MERRE?

Jó éjt megyünk szopizni

Eszter :wink:

Kép

Kép
anubias
 
 


Hali!

Koda!

Magyar egeszsegugy,hol vannak az elhivatott orvosok??Gondolom kulfoldre tavoztak. :roll: Azert csak meg kellene nezetned magad egy masik dokival,nehogy valami komolyabb legyen.
Nagyon szepek a kisruhak(nem akarsz valami butikot nyitni? :lol: ). Es a fiuk is edesek,latszik Marcin hogy mennyire szereti Bencet.

Verzsike!

Negykezlab azert meg viszonylag biztonsagos a kozlekedes. A felallas az mar gaz...de szegenykem elobb utobb ugy is rajon,hogy hogy kell viszahuppannia a popsijara?
Ejszaka szopi utan visszaalszik siman?
ANyukam vigyazott ra,es nem aludt,egyutt ultek az agyban es olvastak este 11ig,mig ki nem dolt magatol.De anyukam mondta,hogy a parna csucsket kapta be es azt szopizta es ugy altatta magat.

SZiszike!

Nagyon aktivak vagytok.Mit kezmuveskedtetek?Parod szabadnapot vett ki?

Eszter!

Milyen erdei suli????? Ott is alszanak,vagy mi?
Hivsz,vagy elkuldjem sms-ben a tel.szamom(vezetekest?).

Bufo!

Rendesen felmaszik a magas maszokara Aron??? Biztosan Davidtol latja,nem?

Kicsi!

AZta...pisi,kaki bilibe!!!! Gratulalok!!! Irigykedek! :roll: :lol:
Mishal meg csak most kezdi felfedezni,hogy honnan is jon a pisi. :lol:
Szolni se szol meg,csak latom hogy huzogatja a nadragot magan es fogdossa elol. :lol:

Zseppy!

De jo hogy irtal!! Ujra visszatersz??? Nem semmi,ez a sok betegseg...olyan hihetetlen hogy mar ekkor a kislanyod. Most mit dolgozol,utazol meg?

Titi!

Csak azt tudom irni,hogy annyira sajnalom,hogy ennyiszer kell kelned.Csak egy tanacsom van,amit mar mondtam,hogy hagyjad sirni,(gonosz,gonosz tudom :twisted: ) es hatha rajon hogy aludnia kell.Persze ehhez idegek kellenek,ami nekem meg most sincs.Bar ma is hagytam sirni,es remelem mar alszik.

Tenyleg a kokteltol hanyhattam...senkinek nem ajanlom azt a Leroyt(amugy a tobbit,pl. Westend) imadom,de itt olyan bunkok voltak,hogy el se tudom mondani.Legszivesebben feljelentenem oket,ha lehetne ilyenekert.
Tegnap delutanra mar jobban lettem,igy a baumaxban shoppingoltunk,ma meg ultettunk egy csomo mindent Mishallal.
Illetve o segitett lapatolni a foldet nekem.
Valaki ert ehhez???Szerintetek hortenziat ultethetek rhododendron melle??Mert elmeletileg mind a ketto a savanyu talajt kedveli.

Na,megyek,annyi mindent kellene meg csinalni,es holnap jonnek a konyhasok,holnaputan villanyszerelo...itt mindig szerelnek,csinalnak valamit.
A gyep meg teli van gombaval,minden nap egy szatyorral szedek ossze,mert felek,hgy Mishal osszeszedi es mergezo.

Szep almokat nektek!
momo35
 
 


Sziasztok!

Végre elaludtak. Kicsit sokak voltak ma. A Sára korán elaludt délután, és mire a Rezit is elaltattam felébredt a Sárus. SZóval nem sokat haladtam a házi munkával. Vasalnivalóm egy halom. Talán holnap....

Kicsi!
Nagyon ügyes Dudi. Vannak akik ilyen korán lesznek szobatiszták. Mi hiába vettük neki a bilit, pedig még zenélne is. Jó volt neki arra, hogy belelépjen. Először mondjuk ráült, de aztán felállt, és úgy pisilt.
Dudi: HAJRÁ...

Ja, és olyan jót mosolyogtam a képn. Én is ilyen hülye voltam annó a Rezinél, és az első Wc-be pisilst megörökítettem. Ilyenek ezek a szülők.

Koda!
Nagyon szépek a kis ruhák. Nagyon ügyes vagy!!!!!
Anyák napjára is csinálsz valamit?
Hogy vagytok?

Momo!
Jobban vagy már? Én se értettem: akkor Mishal már aludt, vagy anyukád altatta el?
Nekem a Sára ste nem akar senkivel elaludni csak velem. Ami persze nagyon jó, mert összebújunk, de mi lesz, ha elakarunk menni valahová?

Verzsike!
Nagyon édi babó a konzervekkel.
Írtad te is meg a Juci is a Sárát. Máshol tényleg kis bújos. Itthon meg kis ördi ( na nem mindig). De pont ma beszéltük anyósommal, hogy ő kis lustizós lesz. Mikor felébred, akkor szeret az ágyban még hemperegni. Meg este mikor már bekapcsoljuk a tv-t,akkor elterül a heverőn, emelgeti a lábait, és bambul. Szereti ha azö lembe veszem, és nézegetjük a mesekönyvét.
Ne tudjátok meg, hogy tud olvasni. Ma meg kellett néznem egy könyvet. Erre elővette a kedvenc mesekönyvét, és hangosan elkezdett magyarázni.

Most mindenki apa. Ha azt akarja, hogy figyeljünk rá akkor kiabál, hogy appa. Az anyát csak akkor mondja, ha sír (jó mi?).


Titi!
Szegénykém. Jó fáradt lehetsz akkor. Nekünk is jó eddig még az időpont. Köszi a meghívást.


Tényleg a héten mentek valahová? Mi sajnos nem tuduk menni, akárhol is lesz.


Zseppy!
Dehogy felejtettünk el. Azért jöhetnél gyakrabban is.
Még mindig sokat utazol a meló miatt? Kistesó???????


Momo!
Igen az szmk, az a szülői munkaközösség. Eddig nem volt sok feladatunk. Majd idővel, bízom benne több lesz.
Még nem dolgozom, majd a nyáron megyek be néha, hogy "kitanuljam" a feldadtokat. Aztán majd meglátom hogyan tovább.


Tegnap voltam aerobikon. Jól megizzasztott a csajszi. Olyan izomlázam is van. Ráadásul hol, a vállamban, meg a hátamban.
Persze a Sára egész nap cipeltette magát (a kevés délutánni alvás miatt)
Megyek is pihenni. A vasalnivaló úgy is megvár. :evil: :evil: Jöhetne egy jó tündér, és reggelre kivasalhatna.

Nyugodalmas jó éjt!
Nekünk a békák kuruttyolnak este. A Szomszéd tava tele lehet velük. Reggel meg madár csicsergésre ébredünk.........
Puszi:Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Momo!

Közben már írtál. Bocsi!!!
Én nem értek hozzá. A hortenzia a kedvencem ( az volt a mennyasszonyi csokromban is) Azttudom, hogy mindkettő elég kényes növény. ÉN még nem ültettem, de talán az idén kipróbálom. Anyósoméknál mindkettő kipusztult, pedig savanyú talajba ültették. A szomszédban meg gyönyörű a hortenzia.
Na mosmár tényleg eldugulok.
Puszi:Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Sziasztok!

Koda! Csodaszép ruhákat varrtál! A fiúknk is szoktál varrogatni?

Kicsi! Szuper ügyes Dudi! Reméljük tényleg nem csak az újdonság varázsa hatotta meg és mindig használja ezentúl a bilit!
Szerintem nem küldtél Apolkának képet, mert azt mondta volna.
Nagyon megköszönném, ha hoznál nekem kukoricapelyhet. Vettem golyót Babónak, de az első szem után produkálta a fulladás tüneteit, úgyhogy én fogom megenni.

Momo! Ezek szerint akkor anyukádnál sírás nélkül elaludt Mishal? Vagy ha melléd mehet az ágyba és addig fent marad míg akar akkor neked se sír?
Tök jó, hogy már együtt kertészkedhettek, lehet hogy majd tönbb mindenre kell figyelni, de én már úgy várom, hogy vmit együtt lehessen Babóval csinálni.

Gyöngyi! Sajna vasaló jótündér nem létezik… Nekem már 2 napja fel van állítva a vasalódeszka a nappaliban, de ha Babó ébren van esélytelen, hogy vasaljak, mert mindig felmászik. Ma alig aludt valamit, azt is a mi ágyunkon, úgyhogy őriznem kellett. Este meg főztem holnapra, meg felmostam, mert ugye napközben arra se volt időm. És emlékszem a pocakos időszakra mikor Zsolti nem engedte hogy vasaljak, hanem megcsinálta helyettem….

Képzeljétek felhívtak ma, hogy holnap átvehetjük a jutalom nyaralás papírjait. 2 éjszakásat nyertünk elvileg Ausztriába de kiderült, hogy oda babát nem lehet vinni. Felajánlották, hogy választhatok esetleg helyette egy 4 éjszakás üdülést Sárváron, ahová 2 felnőtt + 2 gyerek mehet. Persze ezt választottam, nem is tudom hogy ajámlhattak fel olyan helyet, ahová gyereket nem lehet vinni. De talán jobb is lesz, még úgysincs Babónak útlevele.

Annyit tudnék még írni, de muszáj mennem aludni, mert indjárt kel Babó . Ma folytatta a világ felfedezését, már mosogatott víz nélkül. Óriási ricsaj volt a konyhában.
Most már tényleg eldugulom.

Mindenkinek szép álmokat!
verzsike
 
 


Sziasztok!

Gyors bekukkantásra jöttem csak, mert nem tudom délben tudok e jönni.
Tegnap egész nap ruhát hajkurásztam a hugom esküvőjére és hála az égnek kaptam. Ritka alkalmak egyike, hogy pont jó rám és nem kell sehol sem átalakítani egy kicsit sem.

Dávid ma az ovival Visegrádra kirándul és fél 3 ra érte kell mennem, így tuti Áront is fel kell ébresztenem,hogy ott legyünk. Már előre számítok rá, hogy nyűgösek lesznek a nem alvásért.

Titi
Nekünk a 9-e nem jó, mert másnap van a tesóm esküvője és mi már 7-én lemegyünk. Remélem azért előbb utóbb mi is részt tudunk venni már valamelyik talin.

Kicsi
A péntek elvileg jó. 3-ra megyek Dávidért. Ugyan tücsökzene van 10 és 11 között de utazunk haza így valószínüleg nem megyünk. Ti kb mikor jönnétek?

Többikektől bocsi, de nincs időm többre.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok!

Én is itt vagyok és folyamatosan olvaslak titeket, csak pár napja már beteg vagyok (torkom fáj, orrom folyik) és most Mancikám is beteg lett tegnap :(
Alig alszunk (tegnap velem aludt a nagy ágyban), hulla vagyok...

Arról nem is beszélek, hogy nem tudom Manci miatt bekapcsolni a gépet, mert rögtön itt van és nyomkodja.

Nálunk annyi újság van, hogy Erik úgy néz ki, hogy hazaköltözik anyukájához a tanév végén, mert rájött, hogy itt is vannak elvárások és követelmények. Ráadásul a bátyja nagyon hiányzik neki!
Gondolom lesz aki elítél miatta, de én hihetetlenül örülök ennek. Persze Karcsinak nem lesz könnyű ez lelkileg...

Megyek, kicsit ledőlök, amíg alszik a hercegnőm. Délután megyünk az orvoshoz.

Ne haragudjatok, hogy nem tudok külön-külön senkinek írni! :(
Szeretlek titeket! És hiányoztok!

puszi,
Ági

Ezekkkel a képekkel még tartozom a múltkori tali utánról:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
csné
 
 


Sziasztok lányok!

Végre tudok jönni hozzátok, ma reggel ugyanis már fél 6-kor ébresztő volt nálunk.
Szigorú anyuka voltam reggel, ugyanis nem vettem magam mellé fél 5-kor, hanem visszatettem a kiságyába, így viszont tök korán felkelt. Viszont nem volt cicicumi!!! :)
Ma is elég zajos éjszakánk volt, fél 9 után már 10-kor kelt először, amikor is kivettem, vígasztaltam, de úgy kinyílt a szeme, bújt a cicimhez, sírt nagyon-nagyon, szóval idővel muszáj voltam rátenni, és baromi sokat evett!!!
Aztán fél 2-ig bírta hál' Istennek, utána fél 4-kor kelt, majd fél 5-kor, végül fél 6-kor.
De már ez is nagy haladás, hogy reggel a kiságyában ébredt.
Most itt játszik a szőnyegen, igaz nagyon dörgöli a szemét, szerintem baromi álmos maradt így.
Na, majd lesz nyűglődés.

Lányok, akkor maradjon a 9-e. Bár azt nagyon sajnálom, hogy Bufoéknak megint nem jó, szegényke sosem tud eljönni egy talira sem. :(

Ági, de jó, hogy fel tudtad tenni a képeket!!!

Hát, így elnézegetve, a kislányom jó nagy kislány! Kicsit ijesztő! Azért ugye csalnak a képek lányok, élőben nem ennyire dundika?!

Na, szóval akkor csak kialakult a végleges helyzet. Szegény Erik, nem lehet könnyű neki. De valóban mindenhol vannak elvárások, gondolod, nehezen viseli a kötöttségeket? Nem tudtunk beszélgetni a múltkor sem, mi nem tetszik neki vajon nálatok? Azt gondoltam, hogy hiányozni fog a tesóka, na meg anyuci is.
Ilyenkor jön rá az ember, máshol sem fenékig tejfel az élet.
Nehéz lesz neki majd visszaszokni is. Sajnálom szegénykét.
Na, akkor jobbulást nektek Ági!
Nem lehet könnyű betegesen babázni.
Remélem, 9-én Ti is tudtok jönni. Ugye így van?!

Bufo, de sajnálom ezt a tali dolgot. A fene egye meg, hogy soha nem jön össze. Én már az eszemet sem tudom, mikor találkoztunk.
Na, szupi hogy találtál rucit!!! És végül akkor vettél? Nem kölcsönzöl?
Nekem is elgondolkodtató, augusztusban családi lagziba megyünk, nekem is vennem kell majd valamit. Esetleg megírnád priviben, hová érdemes elmennem szétnézni? Én is szeretnék valami elegáns ruhát venni. Végül milyet vettél?

Erzsike, tegnap voltál ám eszemben az Intersparban. Én is láttam ilyen golyót, de biztos nem merném odaadni Bébikénknek. Annyira félek, nehogy egybe lenyelje.
Jut eszembe, én annyi, de annyi mindent kérdeztem tőled, átsiklottad Erzsike? Csak mert nem válaszoltál még a múltkor.
Azt kérdeztem, hogy mi újság a tejcsivel? Visszajött rendesen? Mert panaszkodtál rá tudod, Eszteréknél még, hogy nem volt tejcsid.
És mi újság a kiruccanásaiddal? Nem voltál azóta Babó nélkül este valahol?
Hogy álltok a nyügikkel? Szegénykét még mindig kínozza a fogacskája?
De irigykedem a börze miatt. Én is úgy mentem volna megint. Jó kis program ez!
És hogy találtál néhány dolgot is magatoknak! Ügyi vagy!
Hát, ezt a nyaralás dolgot jól kitalálták. Babaszépségverseny nyereményeként nem viheted a babát?! De ez legalább közelebb is van! Szuper!!! Mikor mentek, kitaláltátok már?
Irigykedem ám rendesen, én már nem is emlékszem, mikor voltunk közösen utoljára valahol. Úgy várom már a nyarat, hogy mehessünk a Balcsira.

Drága Koda, Istenem, lesül a bőr a képemről!!!
Én is akartam ugyanis büszkélkedni, milyen csodarucikat kaptunk tőled, és aztán csak nem tudtam jönni.
Még egyszer nagyon-nagyon köszönjük, itthon mutogattam anyósomnak is, neki is nagyon tetszett, és annyira boldog vagyok, mert hisz így meg van a lagzis ruhája a kisasszonykámnak!!!
És azok a gombok, még mindig el vagyok tőlük varázsolódva. Ilyeneket lehet már kapni?!
Hihetetlen ez a pisis dolog. Még hogy nem veszik el, amikor már odavitted?! Egyszerűen felháborító! Próbálnák ki ők, küzdeni a levételért fölöslegesen!
Végül mi lett? Sikerült elvinni a megyeibe? Mondtak valamit? Remélem, tényleg csak egy kósza vírus, jó volna, ha végre kilábalnátok már belőle, igencsak megviselhet téged.
Ahogy láttalak, tényleg úgy le vagy fogyva!!! Féltekel, remélem, bírod még egy darabig energiával!

Zseppy!!! De szupi, hogy életjelet adtál magatokról!!! De miért nem jösz gyakrabban?!
Mesélj majd alkalomadtán, mi van a lakással, a munkával, végül visszamentél, vagy mi van most veletek?
Húúú, akkor ti sem panaszkodhattok betegségek terén.
Nagyon-nagyon köszönöm a tanácsod, ma fogom hívni a Madarászt időpontért, láttam, hogy van alvásrendelésük, ahol tanácsokat adnak, úgyhogy mindenképp elmegyünk. Remélem, nem 2-3 hónap múlvára kapunk időpontot! Bár örülnék, ha már addigra nem is volna szükségünk rá.

Jucikám, persze, mindent összeszedek addigra, amikor legközelebb talizunk, sőt, akkor majd együtt átnézhetjük a kinőtt ruhákat, bár szerintem azok között nem sok van, ami a tietek. De Te rögtön rájösz, mik az ismerős ruhák.
Hát, hihetetlen, Te még a bilin is fotózod a kiscsajod?! :)
Jól teszed, én is ugyanígy "rohangálok utána", mi lesz majd később?! Néha úgy hiányzik egy kamera, hogy minden "lépését" meg tudjam örökíteni.

Hát, Éva nem semmit vagy, hogy máris bejelentkeztél!!! Nagyon ügyi vagy, hogy így haladtok!
A kutyust meg majd csak megszokja Balázska.
De bizti én vagyok ilyen figyelmetlen. Eddig is volt kutyátok? Vagy most lett a házzal együtt?
Nagyon várunk ám vissza közénk, ha lesz majd időd!!!

Gyöngyikém, ez a Sárus, milyen kis eleven lehet otthon!
A talin meg látod, mindenkinek úgy tűnt, milyen kis csöndes, bújos kislány. Persze, gondolom, megszokott helyen mindenki jobban felenged.
Még jó, hogy nem történt semmi gond, ez a kiscsaj?!
...nehogy azt hidd, hogy nehéz levenni a pisit, képzeld, nekem kétszer is nagyon könnyen ment! Bár lehet, hogy csak szerencsém volt?!
Szegény Sárus, elhiszem, hogy csíphette a nuniját a kaki. Húúú, akkor biztos ramatyul aludt neked akkor.
Tényleg, Te tisztogatod neki valahogy? Már akartam kérdezni a múltkor is, én annyira béna vagyok ebben, mennyit kell és hogyan takarítani a nunijukat?
De örülök neki, hogy jó nektek is a 9-e!!! Akkor ezek szerint tudtok jönni?

Mesi, már akartam régóta kérdezni, csak mindig elfelejtem... Ágika nunija rendbe jött? Mert írtad ezt az összenövést... mit csináltál végül vele?
Olyan ritkán jösz közénk. Gondolom, csepp időd sincs mostanában, a gyerekek, gondolom mellette meg halálra dolgozod magad, mind a lakásban mind pedig a tanítással... gondolom, hajtasz a pénz miatt. Csak tudnám, hogy csinálod két ilyen kis gyerkőc mellett!

Momo, örülök neki, hogy sikerült kimozdulnod, de hogy ilyen volt a kiszolgálás?!
Végül akkor nem mentetek tovább tesóddal?
Húúú, és még rosszul is voltál?! Jézusom! Na, így rohangált Mishal után! :wink:
Azóta, remélem, regenerálódtál már!
Sajnos lövésem sincs az ültetéssel kapcsolatosan... én csak sötétben tapogatózom, fogalmam sincs, mit hogyan kell ültetni, csak ültetem... :)
Mi volna, ha megkérdeznéd a kertészeket? De szerintem akárhová telefonálsz, biztosan szívesen segítenek. Akár ha odamész egy eladóhoz egy kertészetben... én annak idején ezt tettem, és mindig szívesen tanácsot.
De hová ültetsz Momo? A kertészek nem csináltak meg mindent?

Sziszike, de örülök neki, hogy nektek is jó a 9-e, akkor talán sikerül végre összefutnunk?! :) Mindig csak tologatjuk, és sosem akar már ez összejönni nekünk.
Irigykedem a bográcsozás miatt!!! Én is akarooooooooook!!!
És a kézműveskedés... mit csináltatok?
Az állatkertbe már régóta tervezzük, hogy elmegyünk családostól, de sajnos még mindig csak terv, remélem, hamarosan összejön, úgyhogy mi nem igazán mennénk, Dani biztos zokon venné.

Na, most már megyek, kislányom már nagyon igényel!

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok!

Képeket csináltunk-szalvéta technikával.

Bográcsozást imádom, gulyás készült, párom a pörköltért jobban oda van, de én a gulyásra izgultam rá.:)

Ne irigykedjen senki, ha van kedvetek, csinálhatunk vmikor együtt is.:)

Állatkert, rendben elfelejtem, csak 1 -5let volt.

Nem mertem múlthéten sem menni, oltás meg volt, most mennénk, de nincs tali...
de nemis baj, mert tegnap óta nagyon rosszul vagyunk. Lehet mikor kapta az oltást nem volt teljesen egészséges vagyis az immunrendszere. Mondtam nekik, hogy 1hete meg volt fázva, de őket nem érdekelte beadták, pedig úgy tudom legalább 2héttel a szúri előtt egészségesnek kellene lennie.

Most folyik az orra, lázas, és nem tud aludni csak sír, nagyonnehéz éjszakán vagyok túl.

MOst lépek, szép napot.
Ma nincs vizünk csak elfelejtettek szólni előre!
14-15ig.....mehetek vizet venni...:(szerencsére már fürödtem és van kajcsi is, de mosást már nem tudtam befejezni és a tésztát, amit kifőztem volna..majd du.

Sziszike.

Kép
sziszike1000
 
 


Sziasztok!

Juci, Titi!
Köszi a hiányolást.
Nem, nem azért nem jövök, mert egy csöpp időm se lenne. Mert lenne amikor a gyerekek alszanak délben, vagy éjszaka, csak őszintén megmondom, hogy kedvem nincs jönni.
Egy "csöppet" kívülállónak érzem magam már egy jó ideje...
Erre csak rátett egy lapáttal, hogy a múlt heti nálunk rendezett tali érdeklődés hiányában elmaradt.
Persze, lehet most a fejemhez vágni, hogy eltűntem, meg nem erőltettem a dolgot, de aki vette a fáradtságot és felhívott telefonon, vagy akár egy emailt küldött, hogy mi van velem, az tudja, miken mentem és megyek keresztül az utóbbi 3-4 hónapban. Ez az a téma, amiről itt nem akartam, és nem is akarok itt írni...
De nagyon jól esett volna beszélnem valakivel.
Azt is lehet mondani, hogy persze Zsuzsinak könnyű, mert hetente találkozunk, de 1. nem is találkozunk minden héten, 2. telefon is van a világon, vagy ha az drága, akkor is van email.
Azt meg ne várja el tőlem senki, hogy én küldözgessek emaileket, hogy mi van velem, mert én kéretlenül senkit se fogok ezzel traktálni, csak akkor ha van érdeklődés ez irányban. De ez sajnos nincs. A telefont meg nem tudom kifizetni, mert mint írtad Titi, komoly anyagi problámáim vannak, azt se tudom, a számláimat hogyan fizessem be... De ennyit a panaszkodásról, a többiről ismét nem írok, mert nem idevaló téma..

Juci!
Köszi szépen a kanapét, kipucoltam, szép lett, egészen addig, amíg Zsolti össze nem kente Túró Rudival és joghurttal. Úgyhogy most letakartam egy pléddel, majd veszek rá olyan mosható huzatot, vagy a szülinapomra azt fogok kérni.

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Ja, 9-enekünk se jó, mert
1. autó nélkül igen nehéz
2. aznap lesz a vizsgám 10 órától

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Sziasztok!

Csak egy mondat,mert Domi hisztizik!

Tücsikém!
Nagyon sajnálom,hogy kivülállónak érzed magad,kérlek ne érezd így,mert nem igaz.Jó volna,ha sikerülne titkosítani a topicot és akkor mindenről bátrabban írhatnánk egymásnak.Én bevallom őszintén azért nem reagáltam a talira,mert mivel nem jelentkeztél arra gondoltam nyilván mégsem jó neked az időpont és épp azért,mert annyi problémád van mostanában nem akartam tolakodni,hogy na akkor mehetünk e,mert én úgy éreztem,ha lenne tali akkor megerősíted,ahogy közeleg az időpont.

Szóval egy tanács a talikkal kapcsolatban,ha megfogadjátok.szerintem be kell lőni egxy napot,ami viszonylag sokunknak jó és néhányszor megpendíteni a dátumot.aztán mindenki jelentkezzen be,hogy ott lesz e és kész.ne bonyolítsuk ezt túl,mert sajna sosem ér rá mindenki,de szerencsére egyre sűrűbbek ezek a talik és így azért van lehetőség rá,hogy mindenki szakítson időt rá és összefuthassunk gyakran.

puszi

eszter

megyünk szopizni és azért van minden kis betűvel,mert domim ölben. :D

Kép

Kép
anubias
 
 


Sziasztok!

Csné
Jobbulást nektek!
Ez már tuti, hogy Erik visszaköltözik a tanév végén?
Mi nem tetszik neki ugyan az ami régen otthon?

Titi
Végül a Westend-ben vettem a ruhát. A földszinten a kajáldák mellett van egy alkalmi ruha bolt. Nekem nagyon tetszett, és sokféléből lehetett válogatni. Biztosan te is találnál megfelelőt. Térdig érő szűk fazon és van hozzá egy boleró. Lefényképezem és felrakom.
Az ára is elfogadható.
Tudod a rossz alvással kapcsolatban mindig eszembe jut Dávid. Ő kelt fel ilyen sokat és csak az lett a vége hogy hagytam sírni és akkor már csak 1 ébredés maradt. Egyáltalán meddig hagyod nyűglődni sírni nem lehet hogy túl hamar kiveszed. Biztosan kegyetlenül hangzik amit most mondani fogok, de hagyd legalább fél órát sírni, mielőtt kivennéd az ágyból. Szerintem már tudja, hogy ahogy elnyekkenti magát már ott is vagy és hozzád lehet bújni érezni az illatod hallgatni az éneket. Még azt is kipróbálhatnátok, hogyaz első ébredésekhez Dani megy és nem te. Gondolom akkor még ő is fent van.

Anubias
Most lehet hogy meg fogsz rám haragudni, de nem értek veled egyet abban amit Mesinek írtál. Mondhatod, hogy persze mert mi mindig találkozunk egymással és ezért veszem a védelmemebe, de erről szó sincs megírja ő majd ha baja van vagy valami nem tetszik neki. Az én meglátásom az, hogy amikor Mesi beírta, hogy ekkor nála legyen a tali, senki még csak nem is reagált rá, ellenben azzal amikor mások írtak egyből jött a válasz, hogy ki megy és ki nem. Bevallom ha ennyire senkit nem érdekelne akkor én sem törném magam, hogy megerősítgessem a semmit.
Most lehet, hogy ezzel a hozzászólásommal kiborítom a bilit de vállalom.
A fix nap meg megvan a csütörtök ha jól emlékszem, csak a helyszínek változnak. Bár volt amikor átkerült péntekre.

Sziszike
Bográcsozást én is csípem.Sokkal jobb az íze ha így készül a kaja.
Nálunk ez a kézműveskedés nem menne, mert egészen addig érdekli a fiúkat amíg nekikezdünk és utánna már ott is hagynak.

Zseppy
Örülök, hogy jelentkeztél újra.
Látom a betegségek titeket sem kerültek el. Úgy látszik ez most egy ilyen betegeskedős téli időszak mindenkinél.
Hogy megy a meéó még mindig sokat utazol, vagy annak már vége?

Momo
Nem megy neked ez a kikapcsólódjunk egy kicsit projekt úgy veszem észre. Végül a koktél volt a ludas vagy vírus?
Jobban vagy már?

Verzsike
Még ilyet egy ilyen versenyen a fődíj baba nélküli nyaralás.
Mi már voltunk Sárváron és szuper. Bár nem tudom melyik szállóba mentek.

Balimama
MI a helyzet nálatok vannak még dobozok?
Most Balázs nem hagyja békén a kutyust vagy a kutya nem bírja a gyerekeket?

Juci
Várunk holnap! Ha van időd akkor írd már meg vagy üzenj kb mikor jöttök?
Nagyon ügyes Dudi, le a kalappal előtte. Mire jön a nyár már nem is lesz pelus meglátod. csak így tuvább!:)

Oné
Minden héten mégy aerobikra ha Rezit viszed vagy csak ha kedved van?
Na járt a jótündér vagy neked kellett vasalni?

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Bufo!

Miért sértődnék meg? Nem hiszem,hogy bármi rosszat írtam volna,meg te se,úgyhogy nincs miért haragudnom sem. :D Én szívesen megyek bárkihez talizni és én is nagyon várok mindenkit,ha megint ránk kerül a sor! :wink:


Puszi

Eszter

Na jellemző,hogy nekem már megint nincs időm mindenkinek írni,de gondolok ám mindannyiótokra! :wink:

Kép

Kép
anubias
 
 


Juci
Oké. Nem baj, hogy Áron alszik attól még jöhettek. Hagyok kint játékokat így Dudus sem fog uncsizni addig amíg Áron fel nem kel.
Annyi, hogy Dávidért legkésőbb 4-ig oda kell érnem.

Anubias
Örülök, hogy nincs harag. :wink:

Titi
Na fényképeztem. Ne nézd hogy hogy nézek ki rajta mert az akvárium tetejére tettem a gépet. Kép Kép

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


VAU! :D Nagyon szép ez a ruci és szuper jól áll!De szeretnék én is magas vékony lenni. :D

Juci!

Jó,hogy túl vagytok az oltáson,jó dumcsit apudékkal,utána gyere és írjál.

Csajok volna egy nagy körkérdésem.Tudjátok,hogy Domi szinte az elejétől kap pótlást,de sajna rosszul tolerálja az összes tápszert a kis emésztőrendszere.Családi vonás. :( Én abból indultam ki,hogy van ez a testsúlyszor 150 ml elosztva az étkezések számával.Nekem mindenki ezt súlykolta,doki,védőnő és ezért ennek alapján pótoltam eddíg.Ennek hatására a gyerek 7 kg és iszonyat bukós.Most 4. napja kútfejből úgy döntöttem nem pótlunk,ha nincs sírás,mert boldog játszós baba szerintem nem éhes.Mérlegem már nincs,mert csak béreltem és már visszaadtam,tehát nem tudom mennyiket eszik,de hagyom továbbra is fél-fél órát cicizni,azaz evésenként 1-et ,mert sajna ez nem javul,ő eddíg nyamnyog és csak éjszakára adok neki pótlást,meg max 1-szer napközben.Így viszont tuti nem annyit eszik,mint amit ez a hülye számítás mond.Jól teszem,vagy most éheztetem a gyereket? Mit gondoltok?

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Aztaaaaaaaaaaa Zsuzsa, nagyon csini vagy ebben a ruciban!!! :) :)
Nagyon szép a ruha, és te meg csinos vékony vagy, mint mindig!! :)
csné
 
 


Húúú, Zsuzsikám, de ari vagy, hogy lefényképezted!!! Ezt nem mertem volna kérni! :)
Nagyon szuper, és Te még szuperebb vagy benne! Bár én is ilyen vékony volnék... nem tudom, a pocim miatt mit fogok tudni venni magamnak, de valami hasonlót el tudnék képzelni.
Addig még mondjuk van 4 hónap, talán lejjebb megy még, de talán már nekem kellene tennem valamit ezügyben.

Mesikém, nagyon sajnálom, hogyha tényleg így érzel. Nem tudom, szerintem mindenki úgy van vele, hogyha egy valaki nem jelentkezik be több ideig, akkor még ha nem is ír neki, hiányolja őt.
Bízom benne, hogy ez most csak egy lelki mélypont, és azért írsz ilyen borúlátóan.
A talival kapcsolatosan én úgy emlékszem még jó régen lestoppoltad a múlt hetet, de aztán nem írtál róla, én is azt hittem, azért nem említed meg, mert már nem aktuális nálad. (Mindemellett sajnos nem tudtam volna menni, mert nem volt kocsim, mint ahogy azt említettem is.)
Aztán Sziszike írta a rákövetkezőt vagyis a holnapot, szegénykének ugyancsak nem nagyon reagáltunk rá, így joggal lehetne neki is rossz szájíze.
Gondolom, csak azért nem érkezett reakció tőlünk a dátumra, mert akkor épp az Erzsikééknél és a Momoélnál tartottak előrébb voltak, és azokat "szerveztük".
Nekem egy pillanatra sem fordul meg a fejemben, hogy bárki is megfeledkezne Rólad, hisz annak idején Te nyitottad (ha jól emlékszem) a topikot, te vagy az alapítónk, és nagyon hiányoltunk, mikor eltűntél.
Ne feledd el, mennyire örültünk, amikor visszajöttél!!!
Szóval részemről a szeretetem az irányodban a régi, és légy szíves tessék gyakrabban jönni, mert szerintem mindenki igenis sokat gondol Rád. A talikon mindig említünk, és nagyon aggódunk érted. Csak nem akarunk tolakodni, én legalábbis azért nem is akartam írni Neked meg hívni, mert gondoltam, nem akarsz beszélni a dologról, talán túl nagy a sebed.

Na most futok, a lányom a hálóban kalimpál az ágyon, nehogy lehuppanjon!

KépKép
titi_27
 
 


Kép Kép

Kép

Kép
anubias
 
 


Pufinyúl?

Kép

Kép
anubias
 
 


Agi!

Jobbulast neked,nektek!!!! Szegenyek! De az Erik hir viszont jo hir,nem igaz??? :lol: :oops:

Koda!

HOgy vagytok?

Kicsi!

A baranyhimlo akkor megint elmaradt??Mi oltasunk tolodik jocskan.
Ugyes Dudi,es a meretek..nekem gozom sincs mekkora lehet Mishal,de ha magasabbnak tunt Dudi mellett,akkor lehet,hogy o meg mar van 90cm?
Milyen volt a premier?? Dudi elvolt?

Bufo!

nagyon szuperul nezel ki!!!!!!!!! Es a ruha is nagyon szep. Bizonyara sok ferfiszem fog majd rajtad megakadni. :lol:
A koktel volt a ludas ,gondolom. Meg is fogadtam,hogy nem megyek koktelozni egy ideig,nem is vagyok ra. SZivesebben mennek masszazsra,vagy valami ilyesmire.

Mesi!

Nagyon sajnalom hogy igy erzel...anno tudom mikor itt voltak nalam...kerdezgettuk egymastol hogy akkor most hogy is lesz a tali nalad...de tenyleg nem irtal semmit utana ezzel kapcsolatban,igy ugy gondoltuk tobben,hogy akkor nem aktualis.
Szivbol kivanom,hogy sikeruljon kilabalnod ebbol a helyzetbol es boldog legyel ujra.

Eszter!

Figyelj,en most hulye vagyok???Megadtam en neked a tel.szamomat???Mert en nem emlekszem.De akkor honnan tudod?? :lol: :roll:
Domi nem nez ki ehezo babanak az biztos. Szerintem helyesen teszel,ha meg ehes,barmilyen bekes,csendes baba,gondolom hangot adna nem tetszesenek.Meg ugye nezzed hogy hany pisis,kakis pelusotok van.(Jo kaki ugy az nehez)
AKkor hivjal! :lol:

Titi!

EN is tamogatom Bufo otletet,a multkor azt hiszem irtam is..szerintem is hagynod kellene sirnod egy kcisit.Tudom hogy gonosz,kegyetlen anyanak erzed magad..en is ezen esek at...de neked lesz konnyebb.

Sziszike!

Hogy vagytok, Nem csak az oltas miatt van?

Bocs a kihagyottakert,megyek aludni.
Haladas,ma csak (masaallah,kipp,kopp) 2 percet sirt Mishal elalvas elott,tegnap 14,es votl uye 2 ora is. Csak vissza kene hozni a 8 orai lefekvest,mert el vagyunk csuszva egy oraval.
Es ebed utan is sikerult aludnunk,egyutt...nekem ez igy nagyon jo.

Puszi mindenkinek es szep ,nyugodt ejszakat!
momo35
 
 


Verzsike!

Irtal,vagy hulye vagyok es atfutottam? Babo nem hagy a gephez jutni mi??? :lol: Evesnel meg mindig sir?
Kiprobaltal mar valami darabosabb kajat???
momo35
 
 


Gyongyi!

ELhiszem,hogy milyen otthon Sara.Mishal detto ugyanez,idegen helyen aldott jo gyerek,csendes,megszeppent,na itthon az ellenkezoje!
Bekakuruttyolas..tok jo,az olyan romantikus.Nekunk csak madarcsicserges van,de az se sok.

Na,mar itt se vagyok.
momo35
 
 


Sziasztok!

Zsuzsa! NAGYON SZUPERÜL NÉZEL KI!!!!!!! Csak azt sajnálom, hogy pont akkor lesz az esküvő, amikor a tali és megint nem találkozhatunk.
Dávidnak hogy tetszett Visegrád? Nagyon bátrak az óvónénik, hogy elviszik őket kirándulni, egy csomó helyen ezt nem merik bevállalni.

Ági! Köszönjük a képeket. De jó, hogy eldőlt, Erik visszaköltözik. Gondolom azért a vagy-vagy dolog is feszítettte egy kicsit otthon a helyzetet. Biztosan sokkal könnyebb lesz neked, csak Karcsit azért tuti megviseli majd.

Titi! Bocsi, hogy figyelmetlen voltam és nem válaszoltam… Szerencsére rendben van a tejcsim, nem tudom mitől lehet, de olyan érzés mintha meg akarna jönni, fáj a hasam is mint rég és kevesebb is pár napig a tejcsim, lehet hogy már lenne peteérésem és azért? Fogalmam sincs, de lehet, nem? Már talán vissza kellene mennem a dokihoz, mert ha nem az miatt fáj, akkor gáz lehet.
Babó nélkül csak a börzén voltam, de akkor is anyukám vigyázot rá. Nem tudom miért van, hogy Zsolti teljesen jól elvan vele, de látom rajta, hogy nagyon rossz neki, ah itthon hagyom őket. Pedig hozzá kell szoknia, cak nem akarok durva lenni, nehogy az legyen a vége, hogy akkor sincsenek el, mikor én itthon vagyok. Mondjuk erre kevés az esély úgy imádják egymást. Ma reggel Babó sírt, mikor elment dolgozni.
Jónius 08-12 között megyünk Sárvárra ma beszéltem le a tulajjal. Elvileg május 31-ig kellett volna, de rábeszéletem hadd menjünk júniusban.
Most olvastam az éjjeli ébredéseel kapcsolatban, hogy megpróbálhtnál Szandikának éjjel adni egy pizsidet, amiben már aludtál egyet. Vagyis ha nyűglődni kezd, akkor Dani adja oda neki. Azt mondják, azon is érzi az illatodat és sok esetben segít. Szerintem egy próbát megér.

Mesi! Én is hiányoltalak!!!!!! (Direkt visszaolvastam, mert emlékeztem mintha írtam volna és tényleg!) És még a taliról is szó volt, valaki feltette a kérdést, hogy Mesiéknél lesz, de te nem reagáltál. Lehet akkor elmentünk egymás mellett, mert én ebből azt vettem le, valami miatt nem jó, nem mehetünk. Még hisztiztem is itthon Zsoltinak, hogy megbeszéltük jó előre mikor hol és utána meg nem lett belőle semmi. Legközelebb akkor majd pofátlanul írom, hogy megyünk ok?

Kicsi! Nem is írtad, hogy premierre mégy. Milyen volt? Dudi megint megvárt, vagy most el tudott aludni?

Eszter! Rengeteget nőtt akkor Domi az utolsó hónapban! Mikor nálatok voltunk, még nem volt 6 kk sem, ha jól emlékszem. Szerintem ha nem sír, akkor nem éhes és kész. Tuti jelezni fog, ha kellene még neki hami.

Momo! Alakulni fog akko ez az alvás. Nagyon ügyi vagy, hogy bírod ezt a sírni hagyást. (Ilyenkor azért jó ám, h nincs otthon apa, ha én nem ugrok egyből, akkor tud ám csúnbyán nézni).
Már eszik darabosabb kajcsit Babó, mindent már csk krumplitörővel nyomok szét neki, csak a husit turmixolom bele. De ha az elfogy a fagyóból, akövetkezőket már azt is csak darálni fogom. És nagyon tetszik neki. Ahogy csinálgattam a kajcsikat, a krumpli nem lett nyálkás, mint mikor turmixoltam, megpróbáltam hátha így már ízlik nekiés igen, szereti még azt is. Teljesen elégedett vagyok. A rágáshoz meg maradtunk az almánál, azt nagyon szereti eszegetni, úgy csinál, mint a nyuszika, nagyon édes.
Csak a sírások elmaradhatnánmak már, ha elfogy a kaja. Tuti nem kevés amit adok neki és mégis, ha elfogy egyből jön az üvöltés.

Éva! Hogy haladsz a kipakolással?

Gyöngyi! Gondolom te még utánam írsz…. De már nem tudom megvárni, nagyon álmoi vagok.

Bocsi, tuti tele van hibával, mert siettem nagyon és már fáradt is vagyok.
Jó éjt mindenkinek!.
verzsike
 
 


Sziasztok!

Tegnap szinte egész nap aludt Bence.
Nagyon nehezen vette a levegőt, sokat itattam és babusgattam a köztes időben.
Köhögött és nagyon elesett volt.
Még mostis alszik, én meg hagyom őt...remélem jobban lesz mára, ha nem kihívom a dokit.

Nem sértődtem meg, hogy nem reagáltatok, gondoltam sűrű volt mostanság, majd próbálkozok máskor.

Mit szóltok Május 23-ához? Vagy, ha Titiék utáni hét szabad, nekem azis jó. 16-a.

Mesi: szívessen mentünk volna hozzád, de nem reagáltál, így énis azt hittem közbejött vmi vagy em érsz rá, ne haragudj. Gondoltunk és gondolunk rád és nem a szavak számítanak legtöbbszőr tényleg...ha valaki nem ír sokat eszeünkbe van, mégha nem írjuk is.

Eszter: sztem nem éhezteted és , ha éhes lesz szól, jelzi nekd. Sztem az anyák ösztönösen jól csinálják ezt.:) Tündéri a képeken!

Ági: látod a sors mellétek állt. vagyis párodnak nagyon sokat jelentett, hogy te támogattad ebben , pedig el is utasíthattad volna, örülök az örömötöknek...hogy jól alakulnak számotokra a dolgok. JObbulást a kisbetegnak.

Zsuzsa: nagyon csinos vagy, le a kalappal! Szupi a ruha és nagyon jól áll, bár sztem ilyen alakra minden.......

Gyöngyi: hogy vagytok?tessék írni..

Éva: jelentkezz be! Mi van veletek? hogy haladtok?

Titi: nehogy fogyózz nekem, jól nézel ki! Ráérsz és, ahogy telik az idő, majd észre sem veszed lemegy a maradék is. Nekem a szoptatás elhagyásával ment lejebb.


Erzsike: Mit csináltok már? Olyan rég írtál róla. Mászik, pakol, eleven nagyon? Úgy rohan az idő, már őis 8és fél hónapos.

Juci: Gratulálok a premierhez:) hogy ment? Dudi, hogy viselte?
Berendezkedtetek már valamennyire? Hogy bírod?

Timi: Olyan rég írtál teis magatokról...hogy vagytok?

Most mennem kell, Anna hiányol.

Sziszike.

Kép
sziszike1000
 
 


KICSI!

NAGYON BOLDOG SZULINAPOT KIVANUNK NEKED !Mishal &Mona


nosztalgiazok,emlekszel,akkor voltunk genetikai vizsgalaton.(vagy akorul?)
momo35
 
 


Sziasztok!

Kicsi!

Már jó pár napja készültem, de Momo megelőzött :D

Boldog születésnapot kívánunk neked!!!!!!
Kép

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Sziasztok!

Juci!!!

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!


Este jövök bővebben. A csajok mindjárt kellnek, úgyhogy csak Kicsi miatt jöttem. Ha lesz időm akkor teszek fel néhány képet még Húsvétit.

Puszi::Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Na nem sikerül a képeket feltenni, mert nem tudom lekicsinyíteni.
Titi!
Elköldenéd nekem az a programot amit a múltkor is elküldtél. Sajnos kitöröltem az a levelet, és az én gépemről nem tudok kicsinyíteni.
Vagy áttudom én az másolni apa gépéről (na ahhoz biztos hülye vagyok)
ha nem gond akkor küld el, ha még se tudod,akkor próbálkozok a másolással.

Akkor este jövök!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Sok puszi:Gyöngyi

Ja, és Zsuzsa!!
Tényleg tök szuperül nézel ki a ruhában. Rögtön visszamentem, hogy megnézzem (ahogy Kicsi is írta) Nagyon jó áll neked, és nagyon szép a ruha is. Én is irigykedm a lapos pocakod miatt. Nekem már csak álom marad.
Azért az esküvőröl is hozzál majd képeket, meg a fiukról. Biztos nagyon vagányul fognak kinézni ők is az új ruhájukban.
Sajnálom, hogy emiatt nem tudsz jönni a talira. Már olyan rég találkoztunk.

Na rohanok!!!!!!

Kép

Kép
oné
 
 


Sziasztok!

Juci: Nagyon -nagyon Boldok 20:). születésnapot!

Kérünk ám képeket a szülinaposról a tortáról...stb.;)
Kép

Kép
sziszike1000
 
 


Kicsi

Nagyon szégyenlem, hogy nem köszöntöttelek és kívántam neked boldog születésnapot. Hidd el akartam és csak olyan hirtelen történt minden alighogy megérkeztetek már mentünk is tovább mindanyian így elfelejtettem boldog születésnapot kívánni. :oops:
Így most pótolom és Nagyon Boldog Születésnapot Kívánok!

Kép

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 



Drága Barátnőm!

Szeretnék itt is NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNNI a kiscsaládom nevében!!!!


Kép Kép

Millió puszi
csné
 
 


Kicsi!

Kép
verzsike
 
 


Ugye nem nagyon lesz hétvége a topicban!? Holnap ugyanis munkanap!
Bár nálunk nem , mert Zsolti vett ki szabit és megyünk Esztergomba.

Puszi
verzsike
 
 


Drága Jucikám!

Kicsit megkésve ugyan,de én is nagyon sok boldog szülinapot kívánok neked!Mentségemre szolgáljon a késésre,hogy tegnap rémes egy napom volt.

Szóval allergia.Igen,sajnos minden stimmel amit leírtál,vannak az úgynevezett tavaszi fák,amik közé az említett szöszsös is tartozik és bizony erre sokan allergiásak,ha jól tudom Dani is,és az allergiatesztek szerint én is,de csak egy keresztesen,úgyhogy én ezt nem is veszem észre.Sajnos a hormonváltozások nagyon sokban befolyásolják az allergiát,azért is mondják,hogy ha valakinek gyerekként van pollenallergiája,akkor az könnyen kinőheti a kamaszkori hormonváltozásoknak hála.Nekem akkor jött elő,amikor Bálinttal voltam terhes.És sajna meg is maradt.Apumnak meg a férfiklimaxxal enyhült nagyon jelentősen.Ami gáz a dologban,hogy bármit csinálsz,az nem jó igazán.Mert ha elmégy dokihoz kapsz rá antihisztamin tartalmú gyógyit,ami ugye tünetileg kezel,csak sajnos az évek alatt úgy hozzászokik a szervezet,hogy egy idő után már nem használ egyáltalán és az allergia meg alattomos módon mindíg erősödik,ahogy telnek az évek. :evil: Ha meg azt mondod,hogy ezek a tünetek még a kontrollálható kategóriába esnek,és tűröd,akkor sem teszel jót,mert a szervezeted ellenanyagot termel,mert ugye balgán úgy érzékeli,hogy ez a szösz árt neked,védekezik folyamatosan a nyálkahártya és ezért enyhe gyulladásban van.Ez az állapot meg az idő múlásásval annyira károsítja a léguti szerveket,hogy allergiás asztmává alakulhat át,ami még ramatyabb,ez van nekem és szegény 10 éves fiamnak. :roll: :evil: Ami jó lehet és enyhe esetekben hatásos,az a homeopátia,de hát ezt te jobban tudod nálam,az allium cepa(vörös hagyma) nálam használ enyhe orrnyálkahártya irritációnál,de van a boironnak egy komplex szere is,amiben van minden erre ható dolog,majd megnézem a fiókban és mondom a nevét.Tavaly nyáron én azt használtam terhesség alatt.Elég jó volt.

Csajok megint elnézést,amiért mindíg csak belecsapok a lecsóba és egy egy dolgot ragadok ki,de bevallom egyszerűen nem tudok több időt szakítani.nagyon sajnálom,de igyekezni fogok,mert MINDENKI nagyon fontos nekem.

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Megint egy percem van.Mindenkinek köszönöm a tanácsokat Domi táplálásával kapcsolatban.Igazatok van, ha éhes nem marad csendben,úgyhogy nagyon minimalizálom a pótlást.Eddíg ugye minden étkezés után pótoltunk,most csak délben és este.Ez összesen napi 200 ml tápszer! :D

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?