Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Nyulasz :D

Nagyon ügyes vagy a szurikkal. :D Pihengess otthon, így nyugodtan készülhetsz a babák befogadására.

Zsani :D

Máté nagyon élvezhette a tojásfestést. :lol: Hogy teccet neki a nyuszi?

Petne :D

Köszi, kicsit megnyugodtam. Sajnos a munkahelyemen is nagy a nyomás rajtam. De már csak 8 napot fogk dolgozni. Már visszafelé számolok. :lol:
Nagyon drukkolok neked keddre. :wink:

Jók legyetek, holnap jövök. Mindenkinek puszi.

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Petne
Szerintem is igy a jó, pedig Máté elég nagy szigorban van :roll: :? :oops:
Már csak két nap. Utána állományban leszel? Szorítok nagyon!

Kobzoszsu
Össze kuszálódik a nyelvem és a kezem, mire kimondom és leírom a neved :lol:
Tetszett Máténak a nyuszi, de csak a kosárban. Megetette és simogatta, de csak módjával, hogy a nyuszinak se legyen rossz. A festés szuper volt, elmaszált egy egész temperakészletet :lol:
Nekem soha nem kellett szednem fogigátlót. Miért kell? :roll: :oops:

Ja és a teszt nega, de semmi baj, nem számítottam másra. Lehet még nem is volt peteérésem :roll: Múltkor is 6 hétre lehetett a mensitől, és márc. 6-hoz képest most van csak a 6 hét :lol:
Vendég

Sziasztok!

először is úgy néz ki, hogy lassan elmúlóban van a h.hurutom! Hurrá! :D

Zsani!
Sajnálom a nega tesztet. :( De én pont azért gondolom, hogy ha az ember nem figyel oda, akkor éppen azért fog sikerülni! Én nagyon bízom ebben!!! azért drukkolok!!! (és nekem kétszer is úgy volt a terhességem, hogy előtte halálra dolgoztam magam és forrófürdőket vettem)
Máté olyan nagyon nagyon szép kisfiú! Nagyon büszke lehetsz rá!

Zsu!
hajrá szurik! Tényleg érdemes visszaszámolni, én is így csinálom, mindig visszaszámolok… Most pont a nyaralás miatt!
Még jó, hogy ideges vagy! ne hülyéskedj!!! Hozzám nem is lehetetett szólni, olyan feszült voltam! Szerintem próbálj meg lazulni, mert ez a feszkó nem tesz jót. Olvastam már sok helyen, hogy a szervezet ellenkezik a stresszhelyzet alatt… Persze lehet, hogy ez nem igaz… :?
Az öribaba project fut tovább… Elvégeztem a tanfolyamot és most várom a végzést, hogy akkor alkalmas vagyok. A kilátásaim elég rosszak. Össze kell házasodjunk, hogy picibabát kaphassak… Így jelenleg csak nagyobbacska kislányt kaphatok (egyedüllállóknak csak lány jár). De ráérek, mert 4-5 év a várakozás, tehát nem kell siessek a házassággal.. (habár azért lehet, hogy megejtjük… végül is 12 éve ismerjük egymást) A lényeg a lényeg, hogy várom az öribabát is!!! (a saját mellett) :D

Bella!
köszönöm szépen…
Hogy vagy?
Szabadna zaklatnom Téged olyan kérdésekkel, hogy a blasztós babákat, miért kell másképpen számolni? Az elsőnél is blasztókat kaptál vissza? És mit mond a doki? :roll:

Nyulasz!
Áháááá! :D micsoda új vonalzó! Látom kezdessz beindulni! Ügyi vagy, hogy szépen szurizol! viszont számomra érthetetlen, hogy a Clostiltól miért vagy rosszul! :shock: :?:
remélem, jól fogjuk magunkat érezni apukámmal, csak addig már ne történjen semmi rossz!!! Annyira izgulok!!! :)

Petne!
Lehet tudni már hogy vannak a pici-babócáid? :wink: :?:
dezsina

Brumi,
Bogyika szobája halvány sárga lesz/lett. Ahálónk halvény lila, nappali pasztel barna, a konyha - előszoba pasztel zöld, a fürdő bordós, a wc barnás. Az ajtók csersznye asszem. Majd ha átvettük a kulcsokat csinálok képeket. Olyan elötte utána képeket. :lol:

Nem tudtok olcsó, de nem gagyi konyhabútor(os)t valahol itt a közelben? 4 v 13. ker?

Zsu,
a veresi Rex konyhabútoros mennyire drága? Megtudod nekem mondani?
A gyogyikra mennyit gondoltál? Én már nem vagyok tisztában az árakkal így csak azt tdom, hogy mennyiért lehet őket a netes patikákban megvenni.

Köszi mindenkinek a gratulációkat a lakáshoz. :D

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Nagy itt a csend. Megtöröm. :D
Voltam EKG-n. Az üzemi orvos megcsinálta. Ezzel még lógtam Szmatinak. Már csak a rákszűrés eredményemet kell megszereznem. Remélem elpostázzák. Nincs kedvem ezért külön bemenni a dokim magánrendelésére. Tudom, hogy P2-es, csak kell róla a papír.

skrisz72

Skrisz!
szerintem ne áltasd magad... bizti nem küldik ki postán
dezsina

Dezsi,
de méééér nem? Amíg a Sümeghi Orvosi Klinikára jártam magánrendelésre, mindig kiküldték. Sőt, félévente küldtek értesítést, hogy ideje rákszűrésre menni. A Péterfy-ben is próbálkoztam ezzel a postás megoldással, de persze ott nem szokás. De egy magánrendelésen tényleg nem fér bele abba a szép kis summába (8-12 ezer Ft) a postaköltség?
Egyébként igazad van, valószínüleg nem küldik ki, de megpróbálom. Ha nem, hát nem, akkor elmegyek érte.

skrisz72

Petne!
Holnapra csodálatos ébredést kívánok!!!! :D :D :D
Zsu!
Már csak 7 napot :D
Dezsi!
Rosszul nem vagyok,csak a látászavar furi.Este megint elkezdte,és reggel mikor felkeltem még majdbem egy óráig tartott.Olyan mintha szétmosódna minden,nyitom az ajtót,és mintha jönne utána még 5 ajtó,és amiket a szemem sarkából látok,azok is sokszorozódnak,tehát egyszerre 3-4 tárgy is ami a látószögembe kerül így csinál.De most például semmi bajom.Még ma 2x kell bevennem,és annyi.Viszont sajna egyáltalán nem érzem,hogy nőnének a tüszők,ilyenkor már rendesen feszíteni szokott. :cry:
Szerintem kevés a kétnaponta 300 gonal+75 luveris,hiszen nem sokkal jön ki többre,mint a napi 150 gonal. :?
Vendég

Nyulasz,
érdekes, amit írsz. Én is szedtem clostilt, de semmi ilyesmi nem fordult velem elő. Volt olyan hónap, mikor éreztem a feszítést, de volt olyan is, hogy semmi. Nem kéne ezt megkérdezni a dokitól? Mármint a látászavart.

skrisz72

Krisz!
Akartam ma telefonálni neki,de végül bevettem,már csak ma kell.
Én is meglepődtem,eddig még egy gyógyszer mellékhatását sem éreztem.
Vendég

Jól van Nyulasz, de autóba ne ülj! Nehogy valami bajod legyen!!

skrisz72

:oops: ma már voltam el autóval,de addigra már nem volt semmi bajom,és reméltem,hogy nem jön elő.Az egyik családtagot kellet egy vizsgálatra elvinnem a kórházba,úgy voltam vele,ha rosszabb lesz megint,akkor taxival hazajövünk.De reggel óta kutya bajom.
Felhívtad a dokid,hogy kipostázzák-e?
Vendég

Felhívtam. Azt mondta a nővérke, ha küldök felbélyegzett borítékot, akkor elküldi. :roll: Nevetséges. Úgyhogy inkább elmegyek érte jövő hétfőn.

skrisz72

Háááát,ez elég szánalmas,hogy egy magánrendelőben ezen múlik.Gondolom nem mindennapi,hogy postán kérik a leletet,szerintem bele kell férnie ...:evil: :evil: :evil:
Legközelebb adj a dokinak 50 ft jattot,költse gyógyszerre a nővérkének :evil:
Vendég

Gyors bejelentkezés, és jelentem olvasva vagytok ám!

Szóval Janka megtanult sírni, először édes volt a nyekergése, most már kevésbé - pláne hajnalban....levegőzünk is szorgalmasan, nagyokat sétálunk, amit rettentően szeret, de a sapkát kevésbé, így azzal nagyokat küzdünk. Ügyesen szopizik, szépen megy a súlya felfelé. Jól vagyunk az én aggodalmaimat leszámítva. Sokat mosolyog a csajszi, ezzel gyönyörű perceket szerez mindannyiunknak.

Kép Kép Kép

Kép

Kép
julika79

Julika, gyönyörű ez a csöppség! :D Nekem nagyon tetszik a sapija, kár hogy ő nem szereti. Nőjjön szép nagyra!

skrisz72

Sziasztok!

Nem semmi, mennyit írtatok.

Mindenkinek drukk ezerrel!!!! (így nem hagyok ki senkit)

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a drukkokat. :)

Zsani, 2 hétig itthon maradok utána, a második héten viszont már dolgozgatok, mert muszáj. Szerencsére viszont tudok itthonról is, legalább nem kell lépcsőznöm, BKV-znom, stresszelnem.

Dezsi, nem lehet tudni, hogy vannak a kicsik, igaziból azt sem tudom, mikor és hogyan történik a "kiolvasztás". A férjemmel ezen szórakoztunk hétvégén, különböző variációk jutottak eszünkbe a radiátorra helyezéstől a hajszárítós módszerig mindenféle. Sajnos csak holnap reggel, a helyszínen fogjuk megtudni, hogy felébredtek-e. Addig erősen hiszek benne, hogy mindhárman jönni akarnak.

Zsu, nem csodálom, hogy visszafelé számolsz, és neked is csak azt tudom mondani, hogy jól döntöttél, hogy már a szurik alatt is otthon maradsz. Ha megtehetném, én is így csinálnám.

Zsani, sajnálom a nega tesztet, remélem, nem élted bele magad nagyon. Jó hír, hogy így koncentrálhatsz a futásra és korizásra. Dezsinek igaza van, majd akkor jön spontán, ha nem figyelsz oda.

Krisz, ez tényleg nem semmi. Ha azt mondták volna, hogy bizalmassági, biztonsági okokból nem küldik, még megértettem volna. De hogy a felbélyegzett boríték.... hát ez szégyen :cry: :evil:

Nyulasz, nekem sem volt a Clostitól semmi bajom, és a többes látás elég durva egy mellékhatás-tünet. Vigyázz tényleg azzal az autóvezetéssel :!: Izgi az új vonalzód, és a lényeg, hogy már csak 3 nap az első kukucskálásig. Drukkok azoknak a tüszőknek!!!

Julika, Janka baba nagyon szép sapkástól mindenestől :lol:

Kép
petne

sziasztok!

petne: drukk holnapra++++++

bellanita: hogy vagy?

nyuszi: drukk a szurikhoz! vigyázz magadra!

zsani: tetszenek a képek. :wink: sajnálom a nega tesztet.

dezsi: jobbulást apudnak!

julika: nagyon édes janka baba :wink:

katica
katica30

Nyulasz,
lehet, higy sok volt az a closti amit be kellett venned. Nem tudom mennyit írt fel a doki, de egyik barátnőm volt így és neki csökkentette a dokija az adagot utána. Neki endoja volt. Azóta van egy gyönyörű kisfia. :)
Az is lehet, hogy kétszerre kellett volna bevenned, hogy a szervezetedet ne terheld le vele annyira. Szoktatásképpen.

Julika,
nagyon egybe van Janka. :D :D Bogyika sem szerette/ti a sapidót, de muszály. Nálunk az öltözködésnél vannak 'veszekedések", de elterelem a figyelmét azzal, hogy elmondom hova és miért megyünk. ... eddig bejött. :lol:

Zsu,
írok privit.

hajnoca
Dunakeszi

Sziasztok!
Julika,ez a kiscsaj nagyon tündéri :D :D :D ...és most miken aggódsz?
Hajnoca!
3X1 clostit szedtem 5 napig,de ma szerencsére semmi bajom,és ma már nem is kell.A múltkor is volt a 2X1-től ilyen,de csak a 4.-5.nap reggelén,és el is felejtettem mondani a dokinak.De majd most szólok,nehogy megint ilyet kapjak.
Petne!
Mára++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Képzeljétek,tegnap nagyon elbaltáztam a szurit.Mindig itt van velem valaki,mert nagyon izgulok,de tegnap gondoltam,megoldom egyedül,és elkezdtem keverni a por és oldószert.Majd kicseréltem a tűt,és szúrtam.Elkezdtem benyomni az anyagot,ekkor jött be az ajtón a zuram....és nekem abban a pillanatban beugrott,hogy nem légtelenítettem ki.gyorsan kihúztam a tűt,egy pár csepp elcsöpögött belőle,kinyomtam a levegőt,és beadtam picit odébb a maradékot.Persze ahogy a tűn megjelent a cseppecske,autómatikusan megtöröltem a vattakoronggal,amitől tiszta szöszös lett a tű.Volt még egy ilyen tű itthon,mert van még egy szurim,de ezért ma be kell mennem a Kaáliba,hogy kérjek mégegy tűt.Tudom,hogy gyogyitárban is lehet kapni,a múltkor vettem is,de sokkal vastagabb és hosszabb tűt adnak beadáshoz,mint a Kaáliban.
Ja,és még este úgy belilult,és egy nagy csomót is van a folt alatt,rendesen megijedtem.
Vendég

JULIKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nagyon örülök nektek!!!!!!
lola29

Szia Lola!
Én emlékszem rád,és még Harcikával is beszéltük,hogy spontán sikerült.Aztán nem hallottam felőled többet.Rettentően sajnálom a történteket,remélem innen már csak felfelé vezet az út.
Most kezdtek?
Vendég

Sziasztok!

Zsani :D

Nyugodtan szólíts, írj Zsu-nak. Az egyszerűbb, s általában így szólítanak. :wink:
Fogigátlót a ciklus szabályozására kell szednem. :roll:

Dezsi :D

Köszi, azt hittem, csak én vagyok most ilyen idegbeteg. :oops:
Már próbálom magam nyugtatni, nem foglalkozni a dolgokkal.
Örökbefogadás ennyire bonyolult??? :shock: Azt tudtam, hogy sokat kell várni pici babára, de, hogy ennyire bonyolult, és zavaros legyen......... Ezt nem gondoltam volna. Drukkolok nektek ehhez is.

Hajnóca :D

Nem ismerem azt a céget, nem tudom az árait. :oops:
Válaszoltam a privire.

Ügyi vagy a szurikkal. ez az első ilyen este, amikor nem jól szurtad? Nekem is kékült már meg, s csomó is lett, pedig nővér adta be. :?

Érdekes a closty mellékhatása, én is azt szedtem, de nekem nem volt ilyen. :D MIndjárt vége.

Krisz :D

Nem semmik, hogy nem küldik ki. :evil:
Nekem is mindig kiküldték, mikor a magánrendelésen voltam.

Julika :D

Nagyon gyönyörű a picur.

Nagyon drukkolok mára!

Mennem kell dolgozni. Jók legyetek!

kobzoszsu

Jaj, Nyulasz... :roll: azért vigyázz azokkal a szurikkal!
Bár már nekem is csináltak puklit egyszer.

skrisz72

Nyulasz,
ha hasfalba adod, akkor egészen rövid tűt tudsz kérni/venni a patikában is. Én is magamnak illetve egy ismerős mentős adta be nekem saját tűkkel.
Ha popsiba kell adni oda jobb egy kicsit vastagabb, mert amúgy 'órákig" tartana míg beadod. Arról nem beszélve, hogy odaa hosszabb is kell. Hasfalba elég az amit a cukrosok is használnak. Vékony és rövid.
A csomót tessék elmaszírozni.!!!! Mert, ha bekeményedik az talán mégjobban fog fájni.
Szerintem már lehet h sok volt a gyogyi adagod. Azért lehettél rosszabbul.
Sok sikert a szurikhoz.

hajnoca
Dunakeszi

sziasztok!

petne: drukk++++

nyuszi: ügyes vagy a szurikkal! nekem is volt lila folt, pedig nekem a nővér adta be.

zsu: milyen szurik lesznek majd?

ma rakok majd táblát.

katica
katica30

Sziasztok,

Nyulasz, ügyesen a szurikkal! Ha eltalálsz egy kis eret, attól is lilulhat, nekem is volt egy pár a stimu végén.

Julika, olyan szép baba Janka, próbálj meg nem aggódni (bár innentől egy életen át fogsz), élvezzétek, hogy ő van nektek.

Skrisz, még jó, hogy olyan az üzemorvosotok, akit láttiok us. Én a miénket csak hó végén látom, amikor leadja a számlét :evil:

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Sziasztok Lánykák!

bocsi, de csak most tudtam jönni!

Julika!
micsoda csodaszép baba!!! Gratulálok! Bárcsak mindannyian "szenvednénk" a babasírástól!!! :lol: Mesélj egy kicsit, hogy van UH-szemű apuka!!!

Nyulasz!
Az Isten szerelmére! :!: :shock: Miket csinálsz? kihúzod, beszúrod, törölgeted :shock: Nyulasz!!! Ügyeskedj!!! :wink:
(amúgy nekem is belilul egy idő után, ha eret szúrok...)
Mennek a drukkok a tüszőérleléshez!!! :!: :D

Zsu!
ne aggódj, tényleg normális a nem normális :lol: :D

Skrisz!
ez tényleg nagyon durva, hogy 10000ből nem jön ki egy 70 Ft-os levél :? :evil:

Lola!
mi van Veled? Gyere! várunk!

Katica!
várjuk a táblát!!! :D
dezsina

Petne!!!!
drukkok!
gyere mielőbb a jó hírekkel! :wink:
dezsina

Alle, te most hol tartasz? Már olyan sokan vagyunk, hogy nem tudom követni. Azt látom, hogy nemsoká ünnepeltek. Mi a hétvégén ünnepeltük az első évfordulót. :)

skrisz72

rakom a táblákat. szóljatok, ha javítsak vmit! köszi. :wink:

Kép

Kép

Kép

katica
katica30

sziasztok!

örülök,hogy sokan emlékeznek rám.egyenlőre sok változás volt nálunk,költözés,mhely váltás,még egyenlőre nem szántuk rá magunkat az újabb beavatkozásra,bizunk a spontánban!
:lol:
lola29

Katica, köszi a táblát.

Petne!!!! +++++++++++++++

skrisz72

Hajnoca!
Pici tűvel adom,még az inzulinosnál is kissebb.A Kaáliban ezt adják hozzá,de ma sikerült szereznem gyógyszertárból.

Lányok!
Köszi az aggódást,igyekszem ügyesen adni a többi szurit,eddig olyan jól ment,csak nagyon izgulok mindig :oops: Az elsőnél és a másodiknál annyira izgultam,hogy csak szorítottam az ujjaimmal a hasamat(tudjátok,ahogy össze kell csippenteni),míg ki nem húztam a tűt. :oops: tegnapmár rájöttem,elég addig míg betolom a tűt a pociba...

Lola!
Akkor hajrá spontán :wink:

Petne!
Tessék jönni,mert nagyon izgulunk mááááá!!!
Vendég

Ja,Katica köszi a tábicskut,egyenlőre minden jó. :D

Dezsi!
Semmit sem érzek.Egyáltalán semmit.
Vendég

Sziasztok!

Itten vagyok a hírekkel! Már korábban elkezdtem, de vendégeink jöttek, így fel kellett függesztenem.
Szóval a 3-ból 2 maradt, némi sejtveszteséggel, amit állítólag behoznak időközben. Szóval 2-t visszakaptunk, és nagy izgalommal várjuk a fejleményeket. Május 2-án kell visszamennem vérvételre, amiről csak később jutott eszembe, hogy szabadnap (a 4 napos ünnep közepén). Remélem, nem elírták a papírkámon, azért jövő héten még felhívom őket, nehogy feleslegesen menjek.
Köszi mindenkinek a drukkokat, jól esik nagyon!

Nyulasz, ne izgulj a szuri miatt, belilulni akkor szokott, ha eltalálsz egy hajszáleret. Szerintem legalább egyszer mindenkivel előfordul, biztos, hogy nem a szöszök miatt van. Nem lesz semmi baj. És 2 nap múlva UH, sok-sok nagy tüszővel! +++++++++++

Katica, köszi a táblát!

Kép
petne

Lola, mint régi újat köszöntelek én is! Hajrá spontán!

Nyulasz, az nem baj szerintem, ha semmit nem érzel... én sem éreztem. Akiknek 10 fölötti tüszőcskéje volt, ők is csak a végefelé érezték, hogy feszít. Nyugi, 2 nap, és kiderül.

Kép
petne

Nyulasz!
csak középidő vége felé érez az ember lánya valamit, illetve a punkció elött :!: :!:
Tüszőnövelő energia huss-huss Nyulaszomhoz :D :!: :!: Most meg kell mutatnod, hogy sikerül :!: :!: :!: :wink:

Petne!
hajrá :!: Gratulálok a két babócához :!: :!: Kérdezz rá mihamarabb a másodikára :!:
+++++++++++++++++++++++++++++++++ :!: :!: :!: :wink:

Lola!
hajrá spontán :!: :)
dezsina

Katica :)
köszönjüka táblát :!:
dezsina

Petne, ez tulajdonképpen nagyon jó!!!! Drukk a beágyazódáshoz :D

Krisz, parkolunk, IR-t kezelünk. Igen, hamarosan dupla ünnep is lesz, május 7-én van a házassági évfordulónk, május 9-én meg a férjem szülinapja :)

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Sziasztok!

Katica :D

Két injekció lesz, fostimon és suprefact.(remélem jól írtam a neveket. :oops: ) Még annyi, hogy a lombik oka ismeretlen.
Köszi a táblát, s hogy bekerültem. :D

Gratulálok a két babócához!Hajrá!

Dezsina :D

Gyógyulsz már? JObban érzed magad?

Mára elteszem magam, jó éjt mindenkinek!

kobzoszsu

Petne!
:D :D :D gratulálok a két picihez!Nőjjenek nagyra :wink:
És köszi a nyugtatást,a szöszök miatt nem aggódom,mert azt a tűt lecseréltem...meg a folt miatt sem aggódom,csak a bénaságom bosszantott fel. :evil:
Pihenj sokat,sétálj nagyokat,igyál banánturmixot,és ne hajolgass,ja és ne pucolj ablakot :D
Dezsi!
szeretném megmutatni,nagyonis,úgyhogy nagyon pozitív próbálok maradni :wink:
Zsu!
A fostimonról még nem hallottam.Tollas vagy kutyulós?

Heni,Lanyané,Lmami és Bellanitta!
Kérünk szépen néhány sort tőletek,hogy vagytok,pocakok nőnek-e,és uhu képek is jöhetnek :D
Vendég

Igen, igen, a kismamiktól nagyon várjuk a híreket... meg az UH kepeket!
L.Mamiét már meglestem a már megint megjött topicban, nagyon helyesek... és ez volt életem első UH felvétele, amin egyértelműen látom a babát!

Nyulasz, holnap kiderül, hány picurit növesztesz odabent :) Most már nagyon izgalmas a dolog! A bénaságod meg nem bosszantson! Ez olyan apróság az élet nagy problémáihoz képest .... hú ez mekkora egy bölcsesség volt :oops: :shock:

Alle, kitartás, és mielőbb kezelődjön ki az a mocsok IR, hogy kezdhessetek!

Dezsi, ennyi + és :!: után, amit tőled kaptam, muszáj sikerülnie :D

Zsu, az első injekcióról még én sem hallottam. De már rohamosan közeledik a szurik ideje :wink: :)

Kép
petne

Hűha,Petne,tényleg ma nagyon bölcs vagy :lol:
És akkor kapsz még tőlem is egy adagot++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
...na,legalább ennyi HCG-t kívánok 9 nap múlva! :wink:
Vendég

Petne!
Drukkok mennek innen is, meg a babaragacsok. és a többit tudod (fehérje,folyadék, pihi)

Nyulasz!
holnapra az uh-ra szorítok és meglátjuk h mennyi pötyit növesztettél.

Rólam:
változatlan minden néha aggodok h minden rendben zajlik odabenn,de gondolom ha nem jött meg akkot ott van/nak.kis hányinger megvan cicifeszülés is a gombos nadrágok szorítanak :) .
és van aki azt mondja h megváltoztam (kivirultam) de ez jó, és estére nem kell gondolkoznom mit is nézzek vagy esetleg altalót vegyek be mert jó ha fél 9 ig kibírom.
várom már h lássam a babót/kat. :D :wink:

Kép

Kép
bellanitta

Bellanitta!
Már csak egy hét,és mehet a kuksizás.Biztos minden rendben van odabenn! :wink:
Nagyon tettszik a vonalzód,én is ilyenre hajtok :D :D :D
Vendég

Sziasztok!

Nyulasz, Petne, Zsu:
mennek a drukkkok és a ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Csibe, Katica, Bella:
nagyon sajnálom, tudom milyen nehéz most, de kitartás

Dezsinám:
jól teszed, hogy egy kicsit kikapcsolsz és kívánom, hogy szép napokat töltsetek apukáddal

Alle, Brumi, Guppy, Gizmix, Erzsébet, Hanna, Kis*, Krisz:
drukk a vizsgálatokhoz, illetve a kezdéshez

Lanyané, Lmami:
hogy vagytok?

Anita:
neked még nem is gartuláltam, sok boldogságot és gondtalan pocakosodást

Zsani:
Máté nagyon tündéri kisfiú

Hajnoca:
sok sikert a költözködéshez

Viki, Panda, Apacsék:
hogy vagytok?

Julika:
Janka baba tüdéri és nem semmi milyen gyors szülésed volt

Katavirág:
gyere te is minél előbb, ha tudsz

Mi jól vagyunk, holnap megyek terhesgondozásra és hamarosan a 28. heti uh-ra és vérvételre. A picurkám sokat mozog csak kicsit szégyenlős, mert ha odateszem a kezem, rögtön abbahagyja.
Délután csináltatok képet a sógornőmmel és rakok fel. Új uh képen nincsen, de holnap megpróbálok azt is kérni. 4d-sen még nem voltunk, de szeretnénk, habár már nem sok időm van, mert a 30. hét után már nem sok értelme van, akkor nem látszódik úgy a baba.

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Sziasztok!

Egyik injekció sem tollas, nagy bánatomra.

Mindenkinek pouszi, most csak ennyire futi, mert dolgoznom kell. Jók legyetek!

kobzoszsu

Sziasztok Lányok!

Zsu!
Én Fostimon-t kaptam!!! Attól nőnek szépen nagyra a tüszőcskék. Hasonló a Merional is, amit szintén szúrtam magamnak!!!
amúgy a h.hurut felejtve... :D már nem is tudom mi az :roll: :wink:

Heni!
hogy rohan az idő!!! Már csak 3 hónap! Olyan jó, hogy jól vagytok és látom kiderült, hogy lányka lesz! Micsoda örörm!!! :wink: Gyere többször!!!

Nyulasz!
UH drukkok holnapra! Tüszőnövelő energiák mára és holnapra is :!: :wink: És igen, csak optimistán :!: :D Igenis sok tüszőcskéd lesz... :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Petne!
az aktuális pozitiv energiák:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
ezt hozzáadjuk Nyulasz adagjához is :lol: :lol: :D Tehát tessék babásodni!!! :wink:

Csibe!
:) gyere.... :wink:
dezsina

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?