Új privát üzeneted érkezett!

na lányok mára elteszem magam,jóklegyetek,puszi,jóéjt!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!Szült valaki Dr. Páczai Anitánál a délpestibe?Tudtok Róla valamit mondani?Előre is köszönöm.
000kata

sziasztok sajna nem jók a hírek.a doki lát petezyákot meg szikhólyagot is de össze esve meg be van vérezve a petezsák,szerdán megyek vissza hátha!de valószinű ezt a babát is elvetélem :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitácska!

megy a drukkkkk drukkkkk!!!!
Hát ezért más a vonalzód?

Kép

Kép

Kép

Üdv: Kriszta
dominika1

Sziasztok!

Jól esik dominika,hogy eszedbe jutottam. Még egyben vagyunk,csak nem tudtam géphez férni.

Minden ok,de már nagyon várom hogy menni kelljen:)

Jelentkezem ha lesz valami!
Szükségem lesz a drukkokra!!!!

Edina

Kép

Kép
mannogab

SZIASZTOK!!!

LILLA!!!
A KÁD PONT AKCIÓBA VOLT AMIKOR VETTÜK DE HA GONDOLOD MEGNÉZEM NEKED HA MEGYÜNK LE VÁSÁROLNI HOGY MOST MENNYIBE KERÜL HA VAN!!!SZERINTEM 3000FT-NÁL AKKOR SEM DRÁGÁBB!!!

KRISZTA!!!
HALÁLIAN ARANYOSAK A KÉPEK A BABÓKRÓL!!!NA MEG A KUKUCSKÁLÓSKÉP IS NAGYON ARANYOS DOMINIKÁRÓL!!!
ÉS MILYEN VOLT AZ USZIKA???

VALAMI FRONT VAN VAGY JÖN MAJD MERT A FEJEM MEGINT ÉREZ VALAMIT!!!ELMEHETNÉK IDŐJÓSNAK SZERINTEM!!!

EDINA!!!
DRUKKOLUNK NAGYON NEKED DE KEDDEN TALI A TORNÁN HA MÉG EGYBE LESZEK OKÉ???

SZIASZTOK!!!
JÓ ÉJSZAKÁT!!!
SNÁPI ÁGI

Kép
Kép
snápi

Sziasztok!

Nitácska!
Na, voltál a dokinál??? Mi volt???
Köszi, mi jól vagyunk. Zsófi tegnap kisördög volt, biztos valami front volt, szinte egész nap sírt szegénykém. De tényleg nagyon hülye idő volt: napsütéses melegtől kezdve szélig, minden volt szombaton. Ma viszont a hangját alig lehetett hallani.

Vagyis nem is tudom, képzeljétek, én ma egy kicsit véreztem. Szerintetek 6 hét után újból menstruálhatok szoptatás mellett??? :shock: :shock:
De úgyis a héten kell visszamennem a műtét utáni kontrollra.

Kata!
Nekem Páczai Anita csinálta a császár műtétemet, vagyis igen, nála szültem. Én a szülőágyon találkoztam vele először, de nem volt vele semmi bajom. Nekem szimpatikus volt. Sokkal többet nem tudok róla mondani, mert nem sokszor találkoztam vele a műtétemen kívül.

Na megyek, mert sír a kislányom.

Sziasztok:
Évi

Kép
evisan

evisan igen voltam dokinál.ez a státusz:/ha valaki tudja értelmezheti nekem/

UH ut atm 40 mm benne 14mm nykh-felső polusan egy 5x3mm haematoma,also polisan egy szakadozott szélű petezsák szerű képlet benne összeesett szikhólyag selythető.a bal oldali ov vetületében egy 11x11 cystikus képlet jobb oldali ov norm szerkes nagyságú douglasban folyadék nincs.hát ennyi a lényeg.
szerdán megyek vissza a dokihoz!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita ne haragudj, de ez azt jelenti, hogy cisztát találtak baba helyett?
Vagy a ciszta elnyomta a magzatot?

Kép

Kép

Kép

dominika1

Friss hírek érkeztek Kerekes Zsuzsáról és Biankáról!

Azt írta,hogy a kicsit ma kiveszik az inkubátorból. Van tejcsije. Holnap már az anyaszobában szoptathatja.

Este is mennek hozzá.

Azt hiszem ez már egy jó jel, hogy kiveszik ma az inkubátorból.

Kép

Kép
mannogab

jajjjj de jóóóóóó!!!!

Ezek szerint, Ti még 2 in 1 :lol:

Kép

Kép

Kép

dominika1

dominika nem tudom majd szerdán kiderűl a biztos!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Nagyon jó hír, hogy Zsuzsa kislánya jobban van! Szorítunk neki, hogy mihamarabb otton legyenek!

Nitacska, bízz, mi drukkolunk és veled vagyunk lélekben! Nagyon várjuk a híreket szerdán! Drukk-drukk!

Mannogab, talán a szél kicsalogatja Milánt? :D Hamarosan újabb babával bővül a topic!

Hanna ma meg van zavarodva... Egész nap zizi és semmi nem jó neki.ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁá

Holnapután szuri, aztán az igazolással felszerelkezve megyünk úszni! Végre!

Mindenkinek szép estét!
Hexina és Hanna Sára

KépKép
hexina

Hexina!

Küldök egy pár kedvcsináló uszis fotót!!!!
Naggyon jóóóóó!
Hova mentek majd úszni?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

dominika1

jóéjt lányok! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

KRSIZTA!!!

SZUPER JÓK A KÉPEK AZ USZIRÓL HALLOD!!!
ÉDI RAJTA DOMINIKA IS NAGYON!!!OLYAN LAZA A CSAJSZIKA A KÉPEKEN!!!EGYÁLTALÁN NEM FÉLT MI???
ÉS NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM A SEGÍTSÉGEDET A PAKOLÁSSAL KAPCSOLATBA!!!
PUSZIKA!!!
ÁGI ÉS NORINA!!!

Kép
Kép
snápi

Sziasztok!

Domi/Krisz, köszi a fotókat. Tündériek a bébik!
A kedv már nagyon régóta megvan, azok a fránya anyagiak hiányosak. Meg Hannus oltást kapott, takony kóros lett, szóval mindig volt valami. Mivel én arra felé dolgozom/dolgoztam, az Átlós utca lesz a nekünk megfelelő. Ráadásul Csepelről könnyű átjutni és nem tart órákig.
Irány a víz! :D
Meg a gyerekszoba, Hanna felébredt! :D

Szép napot mindenkinek!
Hexina és Hanna Sára

KépKép
hexina

Hexina!

Mi is átlós utcába járunk, ha kérdésed van, nyugodtan tedd fel!!!!!

Kép

Kép

Kép

dominika1

Szia!

Már mindent tudok, köszönöm! Jó ez kicsit erős, de a hónapok óta tartó vágy, hogy menjünk, mindn infót "összeszedetett" velem. Na jó, ez némi képzavar, de nézzétek el nekem! :oops:

Holnap szurit kap Hanna, asszem beadatok valami jóságvakcinát is! :oops: :D

Köszönöm még1x!

Hexina és Hanna Sára

KépKép
hexina

Sziasztok !

Zsuzsának gratula és nagy drukk , hogy minden rendben legyen .

Nitacska !Nagyon szorítok neked , hogy holnap a dokinál jó híreket kapjál . Szörnyű lehet . Veled vagyok nekem meg tegnap megint megjött . Drukk holnapra és majd írj hog mi volt .

Lányok egy kis biztatást szeretnék kérni tőletek . Voltam a régi dokimnál akinél szültem ,és fölvetődött hogy meg kéne csinálni a petevezeték átjárhatósági vizsgálatot , már hajlok rá de Ti mit mondtok , bele vágjak ? Félek egy kicsit .

Kriszti ! nagyon jók az uszis képek . Dominika nagyon élvezi . Teljes nyugalom mintha ez lenne a természetes közege . Szupi lehet .

Sziasztok megyek , mert fáj a fejem meg a fogam ,vagyis a helye mert délelőtt kihúzták a utolsó bölcsesség fogam . Tehát már megint nem vagyok bölcs !!!

Szép napot !

Kép
hasadi

Sziasztok!

Kerekes Zsuzsa üzent:

Már kiságyban van Bianka. Ő az anyaszobán és 3 óránként szoptat. Szerencsére tejcsi van bőven.

Szupi hírek, csak erősödjön a kis Bianka a fincsi anyatejcsitől!!!

1 hét múlva vajon én is már babázhatok????

Kép

Kép
mannogab

Sziasztok!hol lehet az adatlapomhoz menni,javitani?köszönöm
000kata

Kata!
az oldal tetején a belépés előtt lévő lenyíló ablakban válszd ki a profil menüt és abban változtathatsz az adatlapodon. remélem,érthető voltam :? :D

Örülök,hogy Bianka végre jobban van :lol: :lol:

Mannogab!
lehet,hogy hamarabb is :wink:

Nitácska!
megy a drukk!!

üdv
Mesi

Mesi és Lara-baba
Kép
m.mesi

Sziasztok Lányok!

Örülök, hogy Zsuzsi üzent! Én is írtam neki sms-t, hiszen én voltam a hírhozója de sajnos nekem nem válaszolt. Gondolom kisebb baja is nagyobb volt ennél, ezért örülök hogy Mannogabb tudott friss híreket hozni róla! Ráadásul ilyen jó híreket! Drukk, hogy minél előbb otthon legyenek együtt!!

Nitácska! Neked szurkolok hogy holnap a doki azt mondja, hogy minden OK!

Krisz! Nagyon jók a képek!!! Kik a többiek, akikkel Dominika lubickol? A másik topikból a picurkák??

Hexina! Már jóságvakcina kell Hannának? Nándinak még csak most kellene kérni, mert ha nem az van amit ő szeretne....

Mannogab! Nagyon szuper, hogy már csak 7 nap van a vonalzód szerint. Vagy annyi sem??? :wink:

Hajni! Sajnos én tanácsot nem tudok adni a vizsgálattal kapcsolatban, annyit hallottam róla, hogy elég fájdalmas, de szerintem ezt már biztosan mondták neked is.

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Sziasztok Lányok!

Edina (Mannogab) még egyben, most küldött nekem SMS-t, hogy tornára már nem jön, ha van valami értesít.

Nitácska!
Én is szurkolok, még ne add fel!!!

Kriszta!
Nagyon aranyosak a babák az uszin, teljesen kedvet kaptam hozzá, hogy majd mi is vigyük.

Hajni!
Tudod, én már írtam a petevezeték átjárhatóságról. Félni nem kell tőle, ha jól átjárható, akkor csak kellemetlen. Sajnos nekem nem volt az, és hazudnék ha azt írnám, hogy nem fájt, mert nekem nagyon fájt. De nem tart túl hosszú ideig, és utána legfeljebb egy napig fájdogál a hasad. Csak sajnos ez a vizsgálat nélkül nem kezdenek mást vizsgálni, ez az első. Szerintem menj el minél előbb, akkor legalább túl vagy rajta és lehet, hogy neked jól átjárható és nem is fog fájni. Tehát butaság lenne nem elmenned, ki lehet bírni, tudod mi nőknek muszály mindent kibírnunk a babáért.

Sziasztok
Lilla
Vendég

m.mesi!

Köszönöm szépen megtaláltam.Szeretnék én is vonalzot berakni,meg is találtam ,de hova kell beirni a kodokat?
Még azt szeretném kérdezni,hogy ismered e Dr Páczai Anitát a délpestiből?Nekem Őt ajánlották,de én nem ismerem se a korházat se a doktornőt.Tudnél pár mondatot irni.Előre is köszönöm.
000kata

kk

000kata

Mannogab!

Nyugi, jön egy kis frontocska hétvégére, majd az segít!!!! :lol:
Örülök, hogy Zsuzsiéknál minden okés!!!

Hajni!

Sajna nem ismerem a vizsgálatot, nézz körül a topikban, van meddőségi vagy a Kaáli-s részleg, ők is sokmindenen keresztül mentek már és biztosan tudnak választ adni!!!
Amúgy jól vagy???
Régen jöttél.....

Lilla!

Jó az úszás, csak ajánlani tudom. Nem olcsó, az tény, de az élmény mindenért kárpótol!

Mazsuzs!

A nagyhajú baba , rózsaszínű kisnagrágban, ami oldalt kötős: Gabcsa és kislánya Anna Dominika a másik topikból.
A többieket még én sem ismertem. :lol:

Nitácska!

Holnapra megy a DRUKK-DRUKK

Kép

Kép

Kép

dominika1

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a jó kivánságokat, és neked Mazsuzs külön köszönöm, hogy hoztad a hírt a megszületésünkről.

Igen Edinának üzentem ma, hogy reggel kivették Biust az inkubátorból A déli szopást átaludta, de délután már szopiztunk, és a doktornő meg volt nagyon elégedve vele. Sajnos hamar elfárad, a tüdejének még erősödnie kell, mivel elég súlyos tüdőgyullást kaptunk. Kiderült már, hogy a pocakban fertőződött még meg egy hüvely okozta baktériumtól, és nem szülés közben. Nagyon jól reagált a gyógyszerekre és jó az étvágya is, csak a cumisüvegről át kell szoknia a cicire. Én őt ma fogtam meg először a kezembe.

Edina! Reggel 8-tól este 6-ig vagyok az anyaszobán. fél 9, fél 12, fél 3 és fél 6-kor van szopizás. Ha közte jössz a kórházba valamikor vizsgálatra, akkor hívj fel és kimegyek az anyaszobából és beszélhetünk a dokiról.

És köszönöm mindenkinek aki azt mondta, hogy a Csütörtöki dokit válasszam (Edinának tegnap már írtam, ő is hozzá jár), mert aranyba foglalnám őt, ha lehetne. Csak ennyire voltam és vagyok vele megelégedve.

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97

lányok köszönöm a sok drukkot,remélem segít is!
ha gondoljátok valakinek megírhatom sms-be hogy mi lesz!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Gyorsan egy kép Biusról, itt még az inkubátorban.
Kép

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97

jujj de jóóóó

mennyivel is született?????

Kép

Kép

Kép

dominika1

nagyon szép baba a kis Biuska!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok! Vasnap dolgoztam, meg tegnap este is, ezért most írok.
Nitácska: az UH lelet sajnos nem biztató, a haematoma bevérzést jelent, a petezsák összeesése pedig arra utal, hogy a fejlődés megállt. :cry: A ciszta teljesen független lehet a terhességtől, (nagyon sokunknak van anélkül, hogy tudnánk róla), de lehet a terhességet fenntartó ún. sárgatest maradványa is. De egy lelet nem lelet .... és vannak még csodák!
Hasadi: a petevezeték átfújás valóban tud fájdalmas lenni. Képzeld el, hogy egy vékony csövön próbálnak levegőt átfújni viszonylag nagy nyomással, és ha akadály vagyis szűkület van, akkor ott bizony fáj. Jó hír viszont, hogy a nem teljesen elzáródott vezeték sokszor csak az átfújás hatására kellően megtágul, és jöhet a baba. Ha pedig bebizonyosodik az elzárődás, nem kell feleslegesen hatástalan kezeléseknek kitenni Magad. A fájdalmasságot pedig ne úgy értsd, hogy kibirhatatlan. Mint egy erősebbn görcsös menzesz... Fájdalomcsillapító meg van!

Mindenkinek: a képek szépek! Minden gyerek gyönyörű!
bábaildi

bábaildi köszi a bíztatást!holnap mindenre fény derűl!
jóéjt,puszi! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kata!
a profilon belül az aláíráshoz kell bemásolni a hivatkozást. sajnos nem ismerem a doktornőt. Nekem férfi dokim volt :D
a kórházról elég sok jót olvashatsz ebben a topicban és a másikban is :lol: de ha kérdésed van, írj nyugodtan

Zsuzsi!
Bianka gyönyörű bébi! Gratulálok mégegyszer! mik a paraméterei?

üdv
Mesi

Mesi és Lara-baba
Kép
m.mesi

sziasztok.azt mondta a doki,hogy mintha nőtt volna a petezwák,most 6 mm-es minden normálisnak mondható,de a bevérzés még mindíg megvan :(
jövőhét szerdán megyek vissza addig kiderűl hogy fejlődik e vagy mge kell szakítani a terhességet.!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok, én igazából csak olvasgatlak titeket, de most azt éreztem, muszáj beleszólnom hasadi miatt.

Hasadi! Mindenképp csináltasd meg, ne hezitálj! Én is eljutottam eddig a vizsgálatig egy év próbálkozás után, pocsék volt, fájt is eléggé (bár nekem gyakorlatilag nulla a fájdalomküszöböm, nem igazán számít a véleményem) nem szeretném újra, de a következő hónapban terhes lettem. Most a 8. hónapban vagyok, és alig várom, hogy megszülessen.
Állítólag nekem nem volt elzáródva a petevezeték, de az egyik kicsit össze volt szűkülve, és azt átnyomta ez a folyadék, kitágította. Még mondta is ott a doki, na jövő hónapban jelentkezzem, hogy terhes vagyok :-) Én meg persze kinevettem. Aztán jelentkeztem :-))))))
Nem tudhatod, neked mi lesz az eredménye, de meg kell adnod az esélyt!!!!
(Van valami ultrahangos, amit itt nem csinálnak, csak asszem meddőségi központokban, baromi sokba kerül, viszont ismerős csináltatta, azt mondta, nem fájt. Esetleg utánajárhatsz annak is)

Sok sikert! O.
olvasó

Sziasztok Lányok!

Zsuzsi! Tényleg nagyon örülök, hogy Bianka javul. Nem semmi amin átmentetek, azok alapján amit leírtál.
Akkor ezt a baktériumot ami megfertőzte és tüdőgyulladást okozott nem is lehetett volna kiszűrni a várandósság alatt, ha jól értem.
Mivel már többször olvastam róla itt-ott hogy a szülés közben megfertőzödik a baba de mint írtad ez nem akkor történt. Majd csak hazamehettek már együtt végre!

Lányok, igaz hogy két oldalt (vagy hármat) vissza kellett lapozni de megnéztem:

BIANKA 3500 grammal született és 51. cm-rel!

Akkor most Mannogab lesz a következő??

Nitácska, rád is gondolok!

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Mazsuzs!!!

Tényleg írtad??? Bocsika..... :oops:
Tán csak nem pneumococcus volt a baj?

Nitácska!

Ez több, mint szörnyű.... :cry: azért szorítunk nagyon-nagyon!

Mannogab???nem jelentkezett...esetleg......lehet?.... :lol:

Kép

Kép

Kép

dominika1

Sziasztok Lányok!
Nitácska én is nagyon szoritok neked, hogy minden rendben legyen. Az elején nekem is volt ilyen bevérzésem, és azt mondta a doki, hogy pihenjek sokat és lehetőleg ne fürödjek meleg vízbe, mondjuk ilyenkor amúgy is jobb a zuhanyzás. Aztán egy idő után felszívódott.
Krisz, annyira aranyos a kis Dominika. Látszik hogy jól érzi magát a vízben. Az a csoportkép is szuper :D
A kis Bianka is nagyon drága. Remélem mostmár gyorsan meggyógyul és otthon lelehettek vele.
Ha érdekel valakit szoptatós meltartó, találtam ma egy jó kis fehérneműboltot, ahol 1000 forintért lehet jó minőségű, pamut szoptatósmeltartót venni. A Kossuth L.utcában van, a BudapestBankal szemben, a Török Flóris felől. Sajnos én már megvettem a CundA-ban a háromszorosáért :x
Sziasztok, majd még jövök
Andi.

Kép
Kép
apcukk

Sziasztok!

Nitácska!
Szorítunk, hogy minden rendben legyen!!!

Zsuzsi!
Neked is szorítok Bianka miatt, hogy minél előbb felgyógyuljon, nagyon aranyos baba.

Hajni!
Én is hallottam, hogy van másik módszer is, de nem annyira kibírhatatlan a peteátjárási vizsgálat sem és a meddőségi központokban nagyon sokat kell várni időpontra.

Andi!
Majd írj holnap, hogy mi volt a dokinál, én is majd írok, hogy mit mondott. Már nagyon várom, hogy lássuk a kislányunkat. A szoptatós melltartót meg köszi, hogy írtad, én megnézem, mert még nem vettem.

Sziasztok
Lilla
Vendég

Sziasztok!

Szeretném idézni Kerekes Zsuzsi üzenetét, most kaptam tőle nem régen sms-t.

" Szia! Ma nem jutok sajnos géphez, de szeretném megosztani a hír. A doktornő azt mondta, hogy nagyon meg van elégedve a leleteinkkel. Enni pedig többet eszik mint az adagja, és ügyesen szopik. Jövő hét elején mehetünk haza, addig kapjuk a gyógyszereket."

Kitartás kívánok a kórházi napokra, majd csak elmennek a napok...

Mannogab???

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Míg el nem felejtem...

Yusz??? Mi újság veletek?? Képeket szeretnék látni, és híreket hallani!!!

mazsuzs

Kép
mazsuzs

m.mesi!

Köszönöm,remélem sikerül.

000kata

Sziasztok!

Bianka tündéri baba! Gratulálunk mégegyszer a születéséhez ésahhoz is, hogy ilyen ügyesen és erősen megküzdött a betegséggel! Nagyon várjuk az otthoniképeket is róla!

Nitácska, akkor van még remény! Ha nőtt és normálisnaklátható, akkor bizakodj! Mi nagyon szorítunk neked/nektek! Pihenj amennyit lehet és próbálj nem idegeskedni!

Van már újabb kisbabája a topicnak? A front meghozta vajon Mannogab babáját? Nagyon izgulunk!!! :D

Mindenkinek szép estét!
Hexina és Hanna Sára

KépKép
hexina

köszi lányok én is remélem,hogy jót fog mondani a doki jövőhét szerdán!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitácska! Szedsz folsavat? Ha nem, a gyógyszertárban vény nélkül kapható, kezdd el napi 2x1 adaggal. Holnap részletezem. Szia
bábaildi

Sziasztok!

Még egyben!
Tegnap voltunk benn a kórházban CTG-n de semmi változás. Minden rendben,féjások ( keményedések ) voltak, pici produlkált 3 db mozgást,vérkép ok,de a méhszáj még mindig csak 2100. Puhul,rövödül,de csak lassan.

KEdd lenne a kiírt időpont. Ha addig nem történik semmi akkor május 01.-én megbeszéljük a dokival hogy hogyan tovább.
Azt mondta, hogy akkor ha már olyan lesz a méhszáj és nem indul be a szülés akkor megbeszéljük,hogy mikor szeretném hogy megszülessen és elindítjuk,mert az sem túl jó ha sokáig továbbviszem. De még bízom a keddben!!

Köszi,hogy gondoltok rám!!

Mindenkinek szép napot!
Edina

Kép

Kép
mannogab

ildi nem szedek folsavat,nem mondott semmit a Szinte doki!
de köszönöm,hogy segítesz nekem!akkor várom a részleteket! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?