Itt vagyok bocsika, de ültettem át a muskátlikat
Szóval: Dokinál tegnap
Felírta az utolsó adag clostimat, amit most csak a 4.cn tudtam elkezdeni szedni. Vettek le 4.cn vért is hormonra.Lh/Fsh miatt, pco
Aztán beszélgettünk, és azt mondta, ha most sem sikerül akkor STOP.
Egész nyáron pihenőt kell tartanunk, gyógyszer nélkül, bár nem tudom , hogy egyáltalán lesz -e ciklusom?? Peteérésem, mensim gyógyszer nélkül. Erre mondta, hogy a clostinak van utóhatása.
Aztán szeptemberben menjek vissza ha addig sem esek teherbe és elküld egy meddőségibe
. Szomorú vagyok, eddig akartam menni, de most hogy meghallottam nagyon "csúnya" szónak tartom azt, hogy meddőségi
. Azt mondta, hogy ott megint vizsgálatok várnak majd rám. Ugyan azok mint itt, és lehet inszem lesz az első lépés, persze nem clostit fognak adni, mit ő . Hanem sokkal erősebben tüszőérlelő-szurikat. A clsotit is alig birom, nagyon fájnak a pf-im félidőben, akkor mi lesz majd a szuriktól??
Emlitettem neki a lapart, hogy meg-e csinálná nekem azt mondta, hogy NEm
. AZt mondta, ha a meddőségibe szeptemberben azt mondják, hogy lapar kell, akkor menjek vissza és ő akkor megcsinálja. De kérdezem én, mért csak akkor?? Nem mer hozzám nyúlni, mármint a pf-hez?? Onnan kéne leégetni a cisztákat??
Szóval ebben maradtunk, hogy legközelebb szeptemberben talizunk, aztán ad beutalót egy meddőségibe, én válaszam ki
melyikbe szeretnék menni.
Félek
egyre távolabb érzem magamtól a kisbabát.